coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42594 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2173 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Helen 13-04-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vriendelijke klantenservice . Prima bezorgers die de wasmachine keurig aansloten en op zijn plek hebben gezet.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marlies 13-04-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel leverbaar en de hele tijd duidelijk op de hoogte gehouden van de levertijd, deze was heel nauwkeurig (blok van half uur).

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hetty 13-04-2017 Via de website gekocht

Super klantgericht!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heldere informatie, ook tijdens bestellen en tot moment van bezorgen. Ze doen wat ze beloven. Product was precies zoals vermeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ray 13-04-2017 Via de website gekocht

vertrouwd, goed en snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Doen wat ze beloven, duidelijke website, goede rijs kwaliteit verhouding en snelle levering. Tot nu toe altijd zeer tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elise Westerveld 12-04-2017 Via de website gekocht

Echt geweldige, persoonlijke service!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb nu een aantal keer wat bij Coolblue besteld. Het blijft bijzonder hoe vriendelijk, klantgericht en geduldig deze organisatie is. Aan de telefoon, in de winkel. Ze denken mee, en hebben alle aandacht. Heb zelfs al een aantal keer een handgeschreven, persoonlijke kaart van ze thuis gehad met een persoonlijke wens nav contact. Ik maak dat echt nergens mee. Dit maakt dat ze echt een gevoel bij je losmaken dat jij er toe doet, en dat dat centraal staat. Voelt bijna als "eigen". Ook met een product wat hapert verlenen ze alle steun en hulp. Terugbetaling binnen 1 dag. Een TOP bedrijf. Je kan ze echt alles vragen. Wie je ook spreekt van Coolblue. Dank jullie wel. Ik blijf terugkomen. Een zeer tevreden en dankbare klant!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerry 12-04-2017 Via de website gekocht

Snelle levering , goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ben zeer tevreden over Coolblue , altijd een snelle levering
Goede producten
Eerlijk en betrouwbaar

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

madeleine 12-04-2017 Via de website gekocht

super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top service, telefonisch goede uitleg over oroduct, savonds online besteld, volgende ochtend op de afgesproken tijd binnen. Vriendelijke jongens netjes geïnstalleerd , en oude machines mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ludo Gelders 12-04-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel en correct geleverd binnen 12 uur tussen zondagavond en maandagmorgen. Idem mbt facturatie en afrekening. Geen enkel probleem.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Etiennejb 12-04-2017 Via de website gekocht

Grappige doos!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gewoon goed. Zondag besteld, maandag in huis. Prijs goed. 30 dagen omruil service gaf voor mij de doorslag. Nu kan ik eerst rustig testen of de router aan mijn verwachtingen voldoet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob P 12-04-2017 Via de website gekocht

Echt hele goede respons op vragen, ook op een zondagmiddag!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De bestelling leek niet goed gegaan te zijn. Gebeld, en op zondagmiddag controleerde men het keurig en belde later terug; nog een kaartje er achteraan ook nog. Erg blij mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 12-04-2017 Via de website gekocht

Snel en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vrijdagavond besteld en zaterdagmiddag in huis en dat zonder problemen. Overzichtelijke website met veel keuzefilters waardoor je eenvoudig een keuze kan maken, in mijn geval voor een stofzuiger.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Helene 12-04-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke overzichtelijke website met een ruim aanbod en vergelijkingsmogelijkheden. Makkelijk bestelproces en goede service.
Je wordt goed op de hoogte gehouden van de levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 12-04-2017 Via de website gekocht

Puike service en opvolging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijk overzicht in aanbod en info tijdens de aanschaf. Zelfs een opvolging na levering is er zodat de actie die geldt als verrassing niet wordt vergeten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingeborg 12-04-2017 Via de website gekocht

Zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via chat goede begeleiding. Duidelijke antwoorden. Duidelijke site, goede selectiecriteria. Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sylvia 12-04-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd degelijk advies, duidelijk en handig. En wat een snelle levering! Telkens ik bij Coolblue iets bestel valt de geweldige service me op.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M de Maat 12-04-2017 In de winkel gekocht
Den Bosch Soetelieve

Slechte informatie klantbediening

Algemene score

3,0
Uitleg over stofzuigers was goed door medewerkster. Vervolgens gaf ze aan dat met bijbetalen van € 29 ik 5 jaar garantie op alles zou hebben. Bij het afrekenen bleek dat dit € 39 was en geen 5 maar 3 jaar toen had ik al betaald. Stogzuiger was niet op voorraad negens dus winkelmodel meegekregen. Broodrooster was helemaal niet op voorraad en zou maandags gebracht worden.
Maandag heel de dag gewacht werd hij dinsdag bezorgd toen ik er niet was.
Officiele reactie van Coolblue 14-04-2017

Beste meneer of mevrouw De Maat,

Bedankt voor uw review en natuurlijk voor de tijd die u heeft genomen om ons te voorzien van feedback. Wat ontzettend vervelend om te lezen dat u geen fijne ervaring heeft gehad met de klantenservice van Coolblue. Dit willen we graag voor u nakijken en natuurlijk een passende oplossing aanbieden. Zou u zo vriendelijk willen zijn om uw ordernummer te mailen naar het volgende mailadres: geenglimlach@coolblue.nl? Zodoende pakken we dit meteen op en kijken we mee naar de mogelijkheden binnen deze situatie. Alvast bedankt voor de medewerking en we zien uw reactie graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Marco 12-04-2017 Via de website gekocht

Goede en snelle bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een duidelijke site, een goede beschrijving van de producten, mooie prijsjes en een super snelle bezorging zelfs op zondag.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Pieter Jan 12-04-2017 Via de website gekocht

Snel & kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue heeft een zeer ruim aanbod, en tegen redelijk scherpe prijzen. Daarnaast wordt er snel geleverd en is de service prima.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 12-04-2017 Via de website gekocht

Erg fijne webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Plus:
Groot assortiment
Handige productvergelijker en keuzehulp
Goedwerkende website
Snelle levering
Productpresentaties
Tweede kans (geretourneerd product tegen lagere prijs)

Min:
Specs soms incorrect
Specs soms dusdanig geformuleerd dat ze niet te vergelijken zijn
Productpresentaties weinig diepgang.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joop 12-04-2017 Via de website gekocht

prima shop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
prima website, uitgebreide sortering televisies, muurbeugel en soundbar, met goede omschrijvingen. levering is ook goed gegaan

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mits 12-04-2017 Via de website gekocht

Toppers. Vriendelijk, behulpzaam en super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor mij een top winkel online met goeie telefonische uitleg en hulp. Oude apparaat wordt ook meegenomen en super bezorgers die niks te veel is met een positieve houding en lach.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lenste 12-04-2017 Via de website gekocht

Niet meer wat was...

Algemene score

3,0
Ik heb al keiveel gekocht bij hun. Al van toen ze nog in dat kleine winkeltje zaten. De laatste jaren zijn ze op prijs niveau niet meer goed maar desondanks bleef ik kopen omdat de service goed was. Maar tenwoordig is hun personeel ronduit ONBESCHOFT. Laatst kreeg ik zelfs een mail dat ik een racist was terwijl de klacht over leveringen ging. Foute beloftes bij 2dekeusjes en zeggen dat ik het verkeerd begrepen heb ondanks hun mail. Telefoon afsmijten als je ze klem kan praten. Enz...
Ik koop nu meestal elders waar de service misschien niet beter ( tot nu toe wel) is maar de prijs wel.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Levertijd
  • Klantenservice

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

Emiel 12-04-2017 Via de website gekocht

Behulpzame medewerkers, snel antwoord, goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had een bestelling naar eenn verkeerd adres laten bezorgen. Mijn eigen fout. Medewerkers van coolblue hebben mij echter ontzettend goed geholpen, weten de bestelling terug te halen van PostNL, en het aankoopbedrag teruggestort. Heb een nieuwe bestelling geplaatst met het correcte adres en deze werd de volgende dag bezorgd. Jullie zijn geweldig! En dit allemaal zonder extra (bezorg)kosten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carla 12-04-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De levering is heel snel. Je weet precies wanneer ze komen en ze bellen ook nog een kwartier van te voren. Ook ben ik eens in de winkel geweest en werd daar ook prima geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan 12-04-2017 Via de website gekocht

Topservice en zeer attend.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer vriendelijk en goede service.
Bijv.laatst een muis besteld maar was defect.
Mailtje gestuurd,word onmiddellijk op gereageerd.
Binnen 2 dagen had ik een nieuwe muis

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GuusW 12-04-2017 Via de website gekocht

irritante emails na aankoop

Algemene score

3,0
irritante e-mails na aankoop (ongewenst en nooit aangemeld). Flut antwoord van klantenservice nav bezorging (3 1/2 uur later bezorgd dan de bedoeling was).

Review criteria:

Goed
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 14-04-2017

Hoi Guus,

Bedankt voor je review en natuurlijk voor de tijd die u heeft genomen om ons te voorzien van feedback. Wat ontzettend vervelend om te lezen dat u geen fijne ervaring hebt gehad met onze collega's van de klantenservice. We willen dit graag voor u nakijken en natuurlijk, indien mogelijk, een passende oplossing aanbieden voor de situatie waar u in zit. Ook willen we u graag afmelden voor de nieuwsbrieven die u ontvangt per e-mail. Zou u zo vriendelijk willen zijn om uw ordernummer van de bestelling willen toe mailen naar het volgende mailadres: geenglimlach@coolblue.nl? Zodoende pakken we uw mail meteen op en kijken we naar de mogelijkheden binnen deze situatie. Alvast bedankt voor uw medewerking en we zien uw reactie graag tegemoet.

Met vriendelijke groeten,
Coolblue

Reageer

Marc 12-04-2017 Via de website gekocht

Cool die Cool Blue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cool Blue nog niet zo lang klant maar wij hebben nu al 2 aankopen gedaan waar wij zéér tevreden over zijn. Duidelijke site dat voorop want daar komt de informatie vandaan, producten worden goed weergegeven in woord en beeld zodat er een goede vergelijking kan plaatsvinden en je ook weet wat je koopt. Super snelle service zelfs op zondag... Ik word er Cool van..
Erg fijn zo bedrijf die zegt wat hij beloofd, enne.... Goedkoper...

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cindy 12-04-2017 Via de website gekocht

Ik ben goed geholpen!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een laptop voor mijn zoon, maar had geen idee welke geschikt was. Coolbleu stelde een aantal vragen en ging voor mij op zoek. Ik kreeg snel een antwoord; er waren 2 goede keuzes. Daarin ben ik me verder gaan verdiepen. Toen ik een keuze had gemaakt was er geen twijfel; ik bestel bij coolbleu!
Ben dus goed geholpen, fijne service, snelle levering. Top!

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Diem 12-04-2017 Via de website gekocht

Snelle levering/ overzichtelijke product informatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik zocht al een tijdje een tablet en kon geen wijs worden uit alle aanbod.
De Cool Blue site is goed overzichtelijk zodat ik beter een keuze kon maken en de levering de volgende dag zorgde ervoor dat ik meteen kon genieten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marijke 11-04-2017 Via de website gekocht

Erg blij dat ook op zondag geleverd wordt!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel goede (web)winkel met gedegen en eerlijk advies. Dat maakte een online aankoop van een nieuwe laptop gemakkelijk. Dat mijn aankoop op zondag geleverd kon worden gaf uiteindelijk de doorslag bij de aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Iris 11-04-2017 In de winkel gekocht
Groningen

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben hier voor een mp3 speler, e-reader en iPhone heen geweest. Alle keren voortreffelijk geholpen. Super service en persoonlijke aandacht en tijd voor de klant.. Erg tevreden!! Voor mijn elektronica ga ik naar Coolblue!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maurice 11-04-2017 Via de website gekocht

Binnen 1 dag in huis.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Je kunt de volgende dag alles in huis krijgen zonder daar extra voor te betalen.. top!! Dat is nu service ..

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zeertevreden 11-04-2017 Via de website gekocht

Topzaak!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima prijzen, razendsnelle levering, goede retourservice. Kleine vriendelijke details zorgen voor een extra positieve koopervaring. Deze gasten begrijpen het!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacob 11-04-2017 Via de website gekocht

Snel geleverd en prettige communicatie.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De uitstraling, service en betrouwbaarheid van CoolBlue zijn de reden waarom ik altijd bij CoolBlue bestel. Meestal zijn de prijzen van CoolBlue ook laag, ook al zijn ze dat niet, zal ik er nog bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els 11-04-2017 Via de website gekocht

Eenvoudig, snel en betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor mij perfect ! Veel keus en snelle levering. Fijn om het elders te laten afleveren de volgende dag waar je het kunt halen. Beter voor bezorger en voor ophaler.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arne 11-04-2017 Via de website gekocht

Geweldige service!

Algemene score

9,0
Groot aanbod, gemakkelijk online aankopen doen en vooral zeer goede service na aankoop. Zeker een aanrader!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elvira 11-04-2017 Via de website gekocht

Helemaal goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles was goed: duidelijkheid website, goede communicatie over het tijdstip van de levering, zorgvuldige levering en bovenal 2 vriendelijke bezorgers die keurig het apparaat geïnstalleerd hebben en het oude apparaat hebben meegenomen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ritske 11-04-2017 Via de website gekocht

Aankoop Siemens Surpresso koffie machine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede prijs/ prestatie verhouding en informatie over het product. Correcte afhandeling met status info van de verzending. Op tijd geleverd in goede, ook voor eventuele retourzending te gebruiken verpakking.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Onbekend 11-04-2017 Via de website gekocht

niet zo geweldige service

Algemene score

5,0
LG koelvrieskombinatie:
was verkeerd model geleverd, welke goedkoper was dan ik betaald had.
kreeg als compensatie 10% korting op het aankoopbedrag, restte 50,00 die ik op mijn bordje kreeg. het mailverkeer was correct en de monteurs aller vriendelijks.
doch door een fout van Coolbleu blijf ik met een financieel 'stropje' zitten

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 11-04-2017

Beste meneer of mevrouw Onbekend,

Bedankt voor het plaatsen van uw review en natuurlijk voor de tijd die u heeft genomen om ons te voorzien van feedback. Wat ontzettend balen om te lezen dat u een verkeerd model heeft ontvangen. We kunnen begrijpen dat u hier niet tevreden over bent. U geeft aan dat u een compensatie heeft ontvangen voor deze situatie, echter, is het voor ons niet geheel duidelijk of dit helemaal opgelost is. Zou u zo vriendelijk willen zijn om, uw ordernummer en een kleine toelichting van uw bericht, door te willen mailen naar het volgende mailadres: geenglimlach@coolblue.nl? Alvast bedankt voor uw medewerking.

Met vriendelijk groet,
Coolblue

Reageer

meebje79 11-04-2017 Via de website gekocht

Super Snelle Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Omdat deze powerbank hier het goedkoopste was en levering binnen een dag. Mooi strakke vormgeving. Handig in gebruik. Past makkelijk in je handtas

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Elf 11-04-2017 Via de website gekocht

Hapjespan

Algemene score

8,0
De hapjespan was makkelijk bestellen, gunstig geprijsd en de levering was mogelijk bij een afhaalpunt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Loek 11-04-2017 Via de website gekocht

Uitstekende kwaliteit.

Algemene score

8,0
Het bestellen was snel en heel eenvoudig. De aflevering was punctueel en het afgeleverde was heel degelijk verpakt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Julius 11-04-2017 Via de website gekocht

Awesome!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles is goed van de aankoop tot het pakketje thuis geleverd! Als je een duur product koopt verwacht je ook goede service terug en dit doen ze!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lilian 11-04-2017 Via de website gekocht

Super service

Algemene score

9,0
Tot nu toe bij elke bestelling meer dan tevreden. Ga zo door! Ook bij klacht zeer goed geholpen. Gewoon een nieuw apparaat gekregen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dzzzz 11-04-2017 Via de website gekocht

Snel en goede levering!

Algemene score

9,0
Coolblue, de winkel met een hart voor service. Een hart voor klanttevredenheid en een overzichtelijke website!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Josip Koninckx 11-04-2017 Via de website gekocht

Goede service, Goede producten, Goede reviews!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue is een goede online winkel voor zowel mensen met een achtergrond als leken. Ik heb nog nooit een slecht product ontvangen, maar weet wel dat als je niet tevreden bent je je product kan retourneren.

Daarnaast is er ook een goede klantenservice na verkoop en kan je hen bereiken op verschillende manieren.(email, telefoon, etc.) En als je dan toch nog steeds twijfelt kan je altijd langs gaan bij hun echte winkels. Leuk toch? :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Misja 11-04-2017 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering (zaterdag besteld, zondag geleverd)! Niet de allerbeste prijs, maar bij Coolblue is het iedere keer: afspraak = afspraak

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lucas 11-04-2017 Via de website gekocht

Nr. 1 Webwinkel !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een heldere website met scherpe prijzen, ruime bezorgmogelijkheden en geweldige service (bezorging wasmachine naar zolder !!)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SchuldHulpMaatje West-Friesland 11-04-2017 Via de website gekocht

Supersnel en makkelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bestellen en betalen is eenvoudig, de levering is heel snel en je wordt prima geïnformeerd over de verwachte levertijd.
Wat een verademing na een mislukte bestelling bij Dell! Daar was het bestellen zelf niet zo eenvoudig, de levertijd maar liefst drie weken, in contact komen met de klantenservice een heel gedoe en de service zelf bepaald niet klantgericht.
Wij weten wel waar wij voortaan de elektronica voor onze stichting bestellen. Alleen de stroom bijkomende reclame is wat minder fijn.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Tessa v. Kempen 11-04-2017 Via de website gekocht

snel en fijne service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue gekozen omdat ik altijd hele goeie
verhalen hoorde over coolblue qua service! en jullie hebben me niet teleurgesteld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews