coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,4 Lees 43987 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2011 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Titus 18-11-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk winkelen in webshop. Goede informatie. Het is ook prettig dat er veel reviews te zien zijn. De betaling gaat makkelijk via i-deal. Snelle aflevering van het product.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TUINTJE 18-11-2018 Via de website gekocht

Geweldige service Coolblue is top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De website is gebruiksvriendelijk ik heb gemakkelijk gevonden wat ik zocht. de service is top, de levering snel en correct gewoon niets op aan te merken. Ik zal wanneer ik iets zoek zeker opnieuw de website van Coolblue bezoeken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jaak vdb 18-11-2018 Via de website gekocht

Heel tevreden over aankoop !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na zoveelste aankoop nog steeds tevreden over alles ! zou zonder aarzelen COOLBLUE aanbevelen aan vrienden !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cornelis 18-11-2018 Via de website gekocht

Prima service en uitgebreid assortiment

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zondagavond ging mijn diepvriezer kapot en maandagmiddag stond er een nieuwe van CoolBlue en was het oude apparaat mee afgevoerd. Mede daardoor kon mijn diepvriesinhoud behouden blijven. Prima snelle, betrouwbare service met ook nog een vleugje humor. Nog beter zou het zijn als ook aan de aflevering meer tijd en aandacht (uitleg) zou worden besteed.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Inge 18-11-2018 Via de website gekocht

Nette en snelle service. Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Omdat het perfect is gelopen. Een snelle levering en goed verpakt. Het is een aanrader en wij zullen zeker bij coolbleu terug komen als we iets nodig hebben.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Pauline 18-11-2018 Via de website gekocht

Coolblue wasmachine en droger

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op de website van Coolblue krijg je een goed overzicht van het aanbod en kan je makkelijk dingen vergelijken. Omdat ik een droger op de wasmachine wilde zetten en ik niet precies wist waar ik daarbij op moest letten heb ik de klantenservice gebeld. Die waren erg vriendelijk en hebben samen met mij alles bekeken om zo een keus te maken. Vervolgens kon ik ook alles direct via de klantenservice bestellen. De levering de volgende dag verliep ook goed. Heel vriendelijk personeel wat er voor zorgde dat alles goed aangesloten was en uitlegde hoe de apparaten werkte. Kort om goede winkel, vriendelijk personeel en hele goede service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Woutver 18-11-2018 In de winkel gekocht
Den Haag

Top dat er een winkel is

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voorheen veel online besteld. Nu in de winkel geweest. Zeer overzichtelijk en hele goede service. Ook de subtiele verwijzingen (zoals pakjesparadijs) zijn erg leuk.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Woutver 18-11-2018 In de winkel gekocht
Den Haag

Top dat er een winkel is

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voorheen veel online besteld. Nu in de winkel geweest. Zeer overzichtelijk en hele goede service. Ook de subtiele verwijzingen (zoals pakjesparadijs) zijn erg leuk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lorna 18-11-2018 In de winkel gekocht
UE Boom

Great customer service and outstanding after sales service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
I buy all my electronics from this store! The staff are unbelievably helpful and courteous, they have an extensive range, next day delivery, very considerate touches with their customer service and I have not encountered after sales support like Coolblue provides anywhere else!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KB 18-11-2018 Via de website gekocht

goed product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
bij cool blue weet je dat je altijd een goed artikel krijgt. 'volgende dag in huis' gaat hem alleen niet worden als ze partners met postnl zijn...

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

annaert leo 18-11-2018 Via de website gekocht

vriendelijke vakmensen goede service ne aanrader

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
geweldige organisatie goed geregeld en vriendelijke levering ne aanrader als je zonder problemen goede electrische materiaal wilt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.C.G. 18-11-2018 Via de website gekocht

Toch niet alles voor een glimlach!

Algemene score

1,0
Ontevreden over afhandeling service. Tot 2x toe in 2 jaar beats bluetooth in earspeaker kapot gegaan. Bedienings element laat los. Coolblue biedt hiervoor geen passend oplossing. Alleen standaard reacties met reparatie kosten.
Product is duur en slecht van kwaliteit. Coolblue blijft hier erg koel... brr
Mooie reclame en slogans, daarachter is het echter niet beter als bij anderen.
Voor mij geen Coolblue meer.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Voldoende
Officiele reactie van Coolblue 19-11-2018

Beste,

Dank je wel voor jouw review. Vervelend te lezen dat jouw Beats bluethoot al vaker defect is geraakt. Dit hoort natuurlijk niet. Je hebt altijd recht op 2 jaar fabrieksgarantie. Wij vermoeden dat je op dit moment buiten de 2 jaar zit, helaas.

Natuurlijk willen wij dan nog altijd met je meedenken in een oplossing, helaas is dat niet kosteloos.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Carine & Ronny 17-11-2018 Via de website gekocht

snelle en correcte afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
goed overzichtelijke webshop, vlug keuze kunnen maken dank zij de goede uitleg over het product en na de keuze snelle en correcte afhandeling van betaling daarenboven ook nog snelle levering zoals afgesproken door eigen mensen die en professioneel en correct en vriendelijk zijn.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry 17-11-2018 Via de website gekocht

geweldige

Algemene score

10,0
Online besteld.
Kwamen zelf een half uur eerder dan ze hadden gemaild.
Plaatsen ging snel en vakkundig.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert 17-11-2018 Via de website gekocht

Betrouwbare service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn bestelling geplaatst op zaterdagavond is de volgende dag heel punctuele en vlot afgeleverd, ook op zondag!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NicoK 17-11-2018 Via de website gekocht

Prima service, snelle bezorging!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Erg veel producten. Duidelijke website. Goede prijs/kwaliteit verhouding en deze winkel doet wat het belooft. Voor 23.59 uur besteld, de volgende dag in huis. Wij kopen hier al heel wat jaren en zijn zeer tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Deman yves 17-11-2018 Via de website gekocht

Top service! ‘s avonds besteld en s’morgens om 9u30 geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Shop ideaal en meestal direct goede prijs als je vergelijkt.
Levering is zoals de reclame : snel en vriendelijkpersoneel

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rietepiet 17-11-2018 Via de website gekocht

Het bestaat echt.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het bestaat echt.
Er kan binnen een dag door drie vrolijke, een dame, een heer en een jonge man in opleiding, alle in correcte geklede Coolbleu outfit ,een nieuwe koelkast geplaatst worden en zorg gedragen worden dat de oude kast meegenomen wordt.

Om blij van te worden, ook de volgende dag nog.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Pl. 17-11-2018 Via de website gekocht

Fantastisch

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb het produkt zaterdagmiddag besteld. Zondagmiddag geleverd, maak je nergens meer mee toch!! Echt geweldig!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janneke Lantinga-Kuipers 17-11-2018 Via de website gekocht

SUPER service!!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hele fijne website mét feedback, snelle levering, vriendelijk personeel!!!!
Eigenlijk nét zoals de reclame op tv het weergeeft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan 16-11-2018 Via de website gekocht

De beste online elektronica winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super goede winkel. Duidelijk. Uitstekende service. Goede prijzen en heel belangrijk. Supersnelle bezorging.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard Van Winkel 16-11-2018 Via de website gekocht

alles perfect en vlekkeloos verlopen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
de gunstige prijs gaf de grootste doorslag.
Je kon appelen met appelen vergelijken en dan is de prijs doorslaggevend

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. Arendsen 16-11-2018 Via de website gekocht

Aanschaf smartphone

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij cool blue is afspraak gewoon afspraak. Duidelijke website. Je kunt makkelijk indien wat je zoekt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koen 16-11-2018 Via de website gekocht

Snel en vriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb je je product eenmaal gekozen is de rest een fluitje van een cent. Het komt snel, je krijgt installatietips, terwijl je exact geïnformeerd wordt over het tijstip waarop de bezorger (met naam en toenaam ) langs komt. En hij helpt zo nodig. En de oude neemt-ie mee. 👌

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

John 16-11-2018 Via de website gekocht

Goede sortering en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijke site goede overzichtelijk een hele goede serves en goede prijzen.
Ook in de winkel doen ze er alles aan om je goed te helpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Juup 16-11-2018 Via de website gekocht

Super bedrijf met echte service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ze doen alles voor je om een glimlach op je gezicht te krijgen, en dat lukt ze, keer op keer!
Van de website tot het uitpakken, altijd super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Valentientje 15-11-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer snelle service. Medewerkers waren zeer vriendelijk en doen hun werk zoals het moet. Inderdaad doen ze alles voor een glimlach. Ook weet men perfect wanneer er zal geleverd worden want ze bellen je op. Niks te klagen over de service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lidewei 15-11-2018 Via de website gekocht

Heel prettig bedrijf met perfecte communicatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne, positieve winkel. Echt alles om een plezierige winkel ervaring te hebben. Perfecte communicatie. Je krijgt de nacht voor bezorging een mail met tijdvak wanneer ze komen bezorgen. Vervolgens een half uur voor aankomst een SMS en dan een kwartier voordat ze voor je deur staan belt een alleraardigste bezorger om te zeggen dat hij eraan komt, zo fijn!!
Apparaat, in mijn geval een wasdroger, wordt keurig uitgepakt, geïnstalleerd, nagekeken of hij werkt en al het afval gaat netjes mee terug. De kinderen kregen zelfs nog een opgeblazen ballon, erg leuk.
Ze waren nog geen 5 minuten weg en de eerste was zat al in de droger, geweldig!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F 15-11-2018 Via de website gekocht

Fijne website, snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne overzichtelijke website, mogelijkheid voor 2e kans producten die ik ook heb gekocht, snelle levering en goede service achteraf (tips over het gebruik van het product per mail en mogelijkheid tot aankoop accessoires)

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

lettinga 15-11-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue heeft een fantastische website waarin uitleg over de apparatuur heel duidelijk wordt weergegeven, en ....een ongelooflijk groot assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van Gaveren Eugène 15-11-2018 In de winkel gekocht
Lochristi

Alweer een tevreden klant bij Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben alweer zeer tevreden. Het is altijd aangenaam om iets bij Coolblue aan te kopen. Zowel aan de telefoon als in de winkel is men zeer vriendelijk. Men weet hoe met klanten om te gaan. Dit is toch aangenaam. Men is ook zeer transparant. Men vertelt alles wat je wenst te weten. Ook over het terugbrengen is men zeer duidelijk. De website is gemakkelijk en overzichtelijk.
Enkel woorden van lof.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

I.V 15-11-2018 Via de website gekocht

NOOIT MEER

Algemene score

1,0
niet te geloven wat een bende idioten daar werken, bestel gisteren een pakketje, zou vandaag geleverd worden volgens mail, ze sturen een link om het te volgen, zonder tracknummer !!!! want die moet je dan maar raden, ganse tijd gewacht, mail gestuurd, geen antwoord, dan gebeld, zegt daar een trien dat het voor drie uur geleverd wordt, ondertussen antwoord op mail, een andere trien die zegt dat het vandaag niet aankomt, mail kwam ongeveer tijdig aan als ik met die andere aan t bellen was !!! ze mogen mijn geld terugstorten of ik onderneem stappen !!! Dikke afrader ! zeker geen ster waard

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Miedema 15-11-2018 Via de website gekocht

Goede service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij elke bestelling die we gedaan hebben, hadden ze een prima service en snelle levering !
Zelfs als er een product even niet doet wat het moet doen of iets doet wat het niet moet doen...zij lossen het zonder problemen op.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K. Spruijt 14-11-2018 Via de website gekocht

Betrouwbaar en uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik koop vaker bij Coolblue omdat ik het een hele betrouwbare webshop vind en ze uitstekende service verlenen.
Bestellingen worden altijd in goede staat, keurig verpakt afgeleverd en zo nodig naar binnen gebracht (koelkast 4 trappen op). Toen ik een keer een verkeerde maat tablet-hoes bestelde en daar pas maanden later op pakjesavond achter kwam hebben ze mij zonder extra kosten de goede maat gestuurd. Wat een service!
Meestal koop ik via de website maar ook wel eens in de Coolblue-winkel en ook daar werd ik snel en uitstekend geholpen.

Reageer

Jolanda 14-11-2018 Via de website gekocht

Mooie site, snelle levering en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie site, snelle levering en goede service. Uitgebreide keus in merken. Handige vergelijkingssite functionaliteit. Ik ben fan!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 14-11-2018 Via de website gekocht

Wat een plezier om bij Coolblue iets te bestellen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij bestellen niet elke week iets bij Coolblue maar als we iets bestellen duur of minder duur moet je altijd lachen. De manier waarop ze jou bestelling leuk maken geeft heel veel voorpret. En wij kijken elkaar aan en verheugen op het volgende wat we kunnen bestellen. Wij kopen niet om te kopen maar als we iets nodig hebben kijken we wel eerst bij Coolblue. Prettige website, winkel en bezorgers.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marnix 14-11-2018 Via de website gekocht

Snel, goedkoop en goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na meerdere aankopen bij coolblue, eigenlijk nog nooit enige problemen ondervonden. De prijs, service en bezorgsnelheid zijn allemaal van zeer hoge kwaliteit.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jane 14-11-2018 Via de website gekocht

Teleurstelling

Algemene score

1,0
Op dinsdag bestelde ik 3 koffiezetmachines. Beloofd om op woensdag te bezorgen. Woensdag in “track and tracé PostNL mogelijk bezorging tussen ...” gebeld met CB. Ze hebben geen invloed op post Nl. Oké, afwachten maar dan. Zaterdag gebeld. Bleek de order niet te zijn aangemeld bij Post nl. Zondag had ik de koffiemachines nodig. Kon niet zondag bezorgd worden, wel maandag. Oké. Teleurstelling. Maandag werd het volgens afspraak bezorgd. Kreeg ook een kadobon van 20 euro. Gevoel achteraf: teleurstelling in de service van Cool Blue.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 16-11-2018

Beste Jane,

Dank je wel voor je review. Wat ontzettend vervelend om te lezen dat jouw bestelling niet volgens afspraak is geleverd. Dit is natuurlijk niet wat je van Coolblue mag verwachten en daarvoor willen wij nogmaals ons excuus aanbieden.

Helaas is de levering op zondag een apart proces. Jouw bestelling was reeds onderweg en kan dan bij vertraging niet meer mee in de zondag levering.

Wij vinden het fijn te lezen dat er vanuit Coolblue een gebaar is gemaakt voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

jurgen 14-11-2018 Via de website gekocht

vlotte service

Algemene score

10,0
de dag nadien werd mijn pakketje al thuisgeleverd, door post.nl

deze keer zat mijn bestelling niet in de bekende blauwe doos, maar kwam de levering toe in zijn originele verpakking

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coolblue 14-11-2018 Via de website gekocht

super service Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
vlug te leveren, goede website, makkelijke betaling, netjes aangesloten, kortom was blij de wasmachine daar gekocht te hebben.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carla 14-11-2018 Via de website gekocht

snelle levering in leuke doos die nu kattenhuis is ??

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben heel blij met de top 10 van Coolblue. Zo kan ik gemakkelijker een keuze maken uit het enorme aanbod. Ik lees de recensies van mensen en kijk naar de top 10 en maak dan mijn keus. De site is overzichtelijk en ik vind snel wat ik zoek. Snelle levering in een leuke verpakking die mij uitnodigde om een kattenhuis van de doos te maken. Hij was inderdaad onweerstaanbaar voor mijn kat zoals erop staat! Het gekochte product is goed verpakt en voldoet aan mijn verwachtingen. Dus toppie!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Belle 14-11-2018 Via de website gekocht

Snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en plaatsing!
Vriendelijke chauffeurs
Zelfs het leveringsuur was juist
Pluspunt dat ze de oude wasmachine mee namen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bianca 14-11-2018 Via de website gekocht

Supersnelle servict

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb op zondagavond een droogkast besteld, en maandagochtend stond ze hier om 9u al te draaien. Vriendelijke mannen die de levering uitvoerde (Maxwell en collega).

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daan 14-11-2018 Via de website gekocht

Lekker duidelijk en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind de site fijn om op te surfen werkt makkelijk .
Om 14. 00 een Logitech draadloze headset besteld en om 18.00 thuis op mijn hoofd gezet(met de extra snelle bezorgservice)
Kortom fantastisch

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Westdorp 14-11-2018 Via de website gekocht

Het is echt de service die je van tv ziet

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Voor elke leeftijd te bedienen en bezorgers gingen niet eerder weg als dat afwasmachine werkte tevens hebben ze de stroomvoorziening op nieuw ingesteld.....top

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eddie 13-11-2018 Via de website gekocht

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kan niets anders schrijven dan dat alles zeer overzichtelijk is gemakkelijk de producten die je nodig heb te vinden en de levering was perfect.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 13-11-2018 Via de website gekocht

Altijd lekker shoppen bij Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima aanbod, perfecte site, strakke prijzen, snelle levering en goede service. Cooler kan het niet toch?

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bertje 13-11-2018 Via de website gekocht

Al jaren een zeer tevreden klant!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Afspraak is afspraak en geen gezeur als iets toch niet goed is gegaan. Fysieke winkel is ook een aanrader. Topclub!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pascal Bulters 13-11-2018 Via de website gekocht

Deze mensen snappen echt hoe het werkt!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue is een erg fijn bedrijf. Veel aangeschaft via deze webwinkel. Een keer meerdere problemen gehad met een aankoop die defect ging maar echt super en erg snel opgelost. Ook al zijn ze niet de goedkoopste maar ook zeker niet de duurste de klant is daar nog steeds koning.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

k.stroobosscher 13-11-2018 Via de website gekocht

Goede services van Coolbleu

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site is overzichtelijk en gemakkelijk te bedienen. Zelfs voor iemand die niet zo vaak iets online koopt..! De artikelen staan overzichtelijk onder elkaar en het bestellen is zo voor elkaar.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews