coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42317 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3407 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marsha 04-07-2018 Via de website gekocht

snel, goede service

Algemene score

9,0
Levering was snel, bij vragen kreeg ik een snel antwoord, makkelijk proces om te bestellen, bereidheid tot helpen. Uitgebreide informatie over producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

neen 04-07-2018 Via de website gekocht

Een uitstekend bedrijf met hart voor de client

Algemene score

9,0
Ik heb gekozen voor kwaliteit prijs verhouding maar eveneens voor de wijze waarop je behandelt wordt, kunnen menige internationale bedrijven zoals TomTom, UPC, microsoft e.d. een puntje aan zuigen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Carla 04-07-2018 Via de website gekocht

Mijn nummer 1 online shop !

Algemene score

10,0
Gebruiksvriendelijke site. Wat je zoek vind men er meestal wel.Goede degelijke artikelen. Correcte verhandeling. Snelle levering .Degelijk verpakt Mijn nummer 1 online shop !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mattie Bodden 04-07-2018 Via de website gekocht

Ruime keuze. Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Genoeg keuze. Goede uitleg, reviews staan erbij, ook als deze niet zo positief zijn. Track&trace is fijn.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Plagge 04-07-2018 Via de website gekocht

Voorbeeld bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb opnieuw ervaren hoe secuur dit bedrijf een order uitvoert. Je blijft op de hoogte waar het bestelde zich bevindt en wanneer ze ( in dit geval het bezorgen van een wasmachine) voor de deur staan. Dan plaatsen twee uiterst vriendelijke medewerkers de machine, sluiten hem aan en testen of alles naar behoren werkt. Was de bediening van klanten maar overal zo goed geregeld!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sannie 04-07-2018 Via de website gekocht

Snelle nette levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Totaal geen op of aanmerkingen. De levering kwam op de afgesproken dag. Alles zat goed verpakt.
Inmiddels heb ik de afzuigkap hangen en in gebruik.ik ben zeer tevreden met mijn keuze

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wolfs 04-07-2018 Via de website gekocht

Super!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De paar keren dat ik gebruik heb gemaakt van de diensten van coolblue was ik 100% tevreden en raad deze winkel aan

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Catoo 04-07-2018 Via de website gekocht

Zeer vriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Elke bestelling wordt prima afgehandeld. Servicegericht, vriendelijk en snelle levering. Erg tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerda 03-07-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een prima bedrijf, veel keus, mooie producten, ik ben heel tevreden, goede service,, vriendelijk personeel. Als ik wat nodig heb, kijk ik altijd eerst bij Cool Blue en meestal slaag ik daar meteen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arno 03-07-2018 Via de website gekocht

Top winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb meerdere keren wat bij deze winkel besteld en elke keer voldoen ze aan mijn verwachtingen. Snelle leveringen, veel producten op voorraad. De website werkt overzichtelijk en snel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JMCW 03-07-2018 Via de website gekocht

Snel geleverd als altijd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zoals altijd weer snel geleverd. Prima geregeld. Groot assortiment. Duidelijke uitleg van de producten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert 03-07-2018 Via de website gekocht

Geweldige serves

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wasmachine goed stuk wie kent dat niet.
Even kijken bij coolblue, je vult in wat je wilt hebben je maakt je keuze, kies bezorg dag en besteld.
Geweldige serves ,de mogelijkheid dat je 7 dagen per week je bestelling kan ontvangen,
dat ze netjes morgens een mailtje met ongeveer de lever tijd en +/- een halfuur voor verering
even bellen.
Dan word ik mijn geval de wasmachine naar drie hoog gebracht ,aangesloten en het trommel
reinigingsprogramma van de wasmachine gestart zodat ik hem meteen daarna kan gebruiken
en krijg nog wat uitleg.
De oude wasmachine word netjes meegenomen en na het in vullen van het afleveringsbewijs
Kan je weer gewoon de was doen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D van Wijk 03-07-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd een goede service ik zou Coolbleu altijd aanbevelen die ik ken als je naar de winkel gaat is de personeel altijd vriendelijk je voelt je daar altijd op gemak en je wordt goed behandeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin de bie 03-07-2018 Via de website gekocht

top en super snel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De gopro camera was in andere winkels niet leverbaar?
Bij Coolblue wel.
En de volgende dag in huis.
Dus snel en voor een goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

patrick 03-07-2018 Via de website gekocht

Top winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
coolbleu is echt een top winkel.
goede service en perfect contact met de klant.
deze winkel begrijpt wat de klant wil
super knap👍

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amg 03-07-2018 Via de website gekocht

Bijna perfekte levering van goed produkt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Enige minpunt was verpakking.
Produkt was al in doos verpakt en daaromheen zat een mega grote doos met de nodige plastic als opvulling.
Verder dus perfekt produkt en snel geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tineke 03-07-2018 Via de website gekocht

Heel goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer snelle levering. Goede service met het omruilen van het product. Was een goedkopere wasmachine, had het teveel betaalde geld nog eerder op mijn rekening dan het product geleverd werd. Ook na een aantal dagen eerd ik nog gebeld om te vragen of alles naar wens verlopen was. Keurig, keurig, keurig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

smithers 03-07-2018 Via de website gekocht

Sterke jongens

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nieuwe Miele 900 kg werd zonder problemen boven gebracht en aangesloten.
Oude Miele wasautomaat werd gelijk meegenomen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marianne 03-07-2018 Via de website gekocht

Supersnelle levering, goede beschrijving.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede informatie. Eigen aanbevelingen van Coolblue en een snelle levering zijn een pré.
Heb nu de stofzuiger die ik nodig had.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Nadia 03-07-2018 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik zocht een goed strijkijzer van Philips en vond die bij Coolblue. En het was nog de goedkoopste van alle aanbieders. En als klap op een vuurpijl het werd gratis bezorgd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Piet Helfrich 03-07-2018 Via de website gekocht

Messecherp!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Je kunt eenvoudig allerlei artikelen met elkaar vergelijken en zodoende tot een goede keuze komen. Daarna eenvoudig bestellen en voordat je het weet heb je het apparaat gewoon thuis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eugene 03-07-2018 Via de website gekocht

Duidelijke goede informatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en een goede informatie over de levering ruim assortiment en een prima prijs kwaliteit verhouding

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden klant 03-07-2018 Via de website gekocht

topservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had een verkeerd product besteld (mp3 zonder bleutooth terwijl ik er ene met bleutooth wou), maar door de fijne dienstverlening heb ik hem zonder problemen kunnen retourneren en het juiste product laten leveren thuis. Top.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ruud Verhoeven 02-07-2018 Via de website gekocht

CoolBlue... een (web) winkel met perfecte service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben al veel spullen aangeschaft bij CoolBlue. De levering is altijd snel en volledig te volgen.
Bij onze laatste bestelling was het artikel (een wasmachine) niet goed (lekte). Met één telefoontje naar de helpdesk werd alles supersnel volledig geregeld. Omdat de wasmachine niet meer op voorraad was en ook niet meer leverbaar wordt een andere goedkopere wasmachine gekozen. Voordat de machine werd omgeruild was het teveel betaalde al op onze rekening teruggestort. Verder is de klantvriendelijkheid van de helpdesk perfect en komt ook direct met bruikbare oplossingen. Kortom... een voorbeeld voor alle andere webwinkels.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

REINI 02-07-2018 Via de website gekocht

Alles perfect afgeleverd !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer gebruiksvriendelijke site
Zeer snelle levering
Goede opvolging mogelijk van de bestelling
Zeer vriendelijk personeel

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Weckie 02-07-2018 Via de website gekocht

Geweldig service. ??

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vlotte, correcte bezorging en installatie. De oude machine werd meegenomen alsmede alle verpakkingen. De bezorgers waren vriendelijk en professioneel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fons 02-07-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering. Klopt het niet of gaat er iets stuk. Geen moreilijk gedoe terugname en vernieuwing van product zonder problemen. Top

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam nvt 02-07-2018 Via de website gekocht

Gewoon hier bestellen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles is perfect geregeld, keurig op tijd. Normale prijzen. Ik kijk eerst bij Coolblue, als zij het niet hebben maar wel een vergelijkbaar produkt dan kies ik dat. Omdat alles altijd goed gaat, afspraken nagekomen worden, ze qua prijs ook altijd goed zitten, zie ik geen reden om ergens anders te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van Damme Marijke 02-07-2018 Via de website gekocht

Grote koel/diepvriezer

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We hebben niet lang moeten wachten op onze bestelling en deze werd correct en zeer vriendelijk boven in onze flat gebracht! Zelfs de verpakking werd keurig meegenomen! Wij zijn zeer tevreden mensen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald van der Tier 02-07-2018 Via de website gekocht

Waardeloze installatie en service

Algemene score

3,0
Levering niet binnen 24 uur, zoal reclame beloofd. Afwasmachine niet te gebruiken na installatie evenals de gootsteen. Na indienen klacht geen adequate service om issue op te lossen. Uiteindelijk zelf de afvoer van de afwasser zelf aangesloten waarna problemen zijn opgelost.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 04-07-2018

Beste Ronald,

Bedankt voor je feedback. Zoals in de eerdere klacht aangegeven willen wij jou graag vragen om ons te voorzien van een korte klachtomschrijving met ordernummer. Dit kun je sturen naar geenglimlach@coolblue.nl.

We zien uit naar jouw reactie om dit verder uit te zoeken.

Met vriendelijke groet,
Coolblue.

Reageer

eva 02-07-2018 Via de website gekocht

Waar blijft de droogmolen?

Algemene score

4,0
Zolang men alleen wat besteld gaat alles voorbeeldig, maar als een artikel geruild moet worden is het een puinhoop. Dure droogmolen gekocht, deze was mijn moeder te groot. Ik moest het ding naar een postkantoor brengen (ruim 2 meter lang!!) en terugsturen, ook dit lukte. Inmiddels had ik een kleinere en goedkopere droogmolen besteld ter vervanging en nu hoor ik HELEMAAL NIETS meer.

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Onvoldoende
Officiele reactie van Coolblue 04-07-2018

Beste Eva,

Bedankt dat voor je feedback. Wat vervelend om te vernemen dat de retourzending van de droogmolen niet helemaal vlekkeloos is verlopen. Onze welgemeende excuses hiervoor. We willen graag voor je kijken wat de status van jouw retour zending is. Zou je ons via geenglimlach@coolblue.nl kunnen voorzien van een ordernummer en korte toelichting?

Wij vernemen graag jouw reactie.

Met vriendelijke groet,
Coolblue.

Reageer

Lucky 02-07-2018 Via de website gekocht

Snelle service, EN, prima dienst na verkoop!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb de voorbije jaren reeds meer dan 100 bestellingen gedaan via Coolblue, nooit enig probleem gehad.
Voor 2 producten de dienst na verkoop geraadpleegd voor een defect na meer dan één jaar, onmiddellijk een zeer efficiënte reactie.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joan 02-07-2018 Via de website gekocht

Weer TOP van Coolblue!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue levert optimale service: duidelijke info op website over product, makkelijke manier van bestellen, je wordt op de hoogte gehouden over levering. Een zorgeloze bestelling dus!!!
Ook aan de telefoon verloopt het contact prettig. Ik ben een zeer tevreden klant

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

THYV 02-07-2018 Via de website gekocht

Doorvragen over aantoonbaar maken langere garantie.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geen fouten in bezorging van producten en correcte afhandeling van zaken.
Producten zijn goed verpakt en retouneren is eenvoudig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E Gerrits 02-07-2018 Via de website gekocht

Super shop met alles wat ik zoek.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De website is zeer gebruiksvriendelijk en je wordt goed op de hoogte gehouden. De keuze is enorm en overzichtelijk!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.v.Steen 02-07-2018 Via de website gekocht

Coolblue schandalige Service

Algemene score

1,0
Ok had zakelijk zeer goede ervaringen met Coolblue.Ik kocht particulier een nieuwe printer Epson XP342 toen deze thuisbezorgd werd bleek dat de Gele toner ontbrak.ik bellen naar Coolblue daar werd mij verteld dat ik maar moest vergeten dat de Gele toner word na bezorgt en dat ik maar nieuwe moest kopen.u begrijpt dat ik hier NIET mee akkoord ga.en dat ik particulier als zakelijk NIETS meer met Coolblue te maken wil hebben.als dit de service is die ze bieden. ALLES MET EEN GLIMLACH. HHAHAHA Dus u bent gewaarschuwd leveren prima en snel maar service zijn ze niet thuis.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Voldoende
Officiele reactie van Coolblue 03-07-2018

Beste meneer/mevrouw Steen,
Bedankt voor je feedback en wat ontzettend vervelend om te lezen dat jouw bestelling niet compleet is geleverd. Dit is niet wat je van Coolblue mag verwachten en daarvoor willen wij ons excuus aanbieden. Wij willen ook graag kijken wat we nog voor je kunnen doen. Daarom ontvangen wij graag jouw ordernummer + korte uitleg op geenglimlach@coolblue.nl
Wij kijken uit naar jouw reactie.
Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

jan 02-07-2018 Via de website gekocht

excellent

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik zou nog enkel de technische specificaties en de reviews uitbreiden, ik denk dat daarmee de perfectie zou bereikt worden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart E 02-07-2018 Via de website gekocht

Fantastische winkel en webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed assoritiment, overzichtelijk, snelle levering en een goede service. In alle Jaren dat ik bij coolblue koop geen negatieve ervaringen, meer dan 5 jaar. Perfect.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Moonn 01-07-2018 Via de website gekocht

Opgelucht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vooraf geinformeerd via app of ze ervaring hadden met lastige trappen in oude huizen. Ja hoor onze bezorgers zijn gespecialiseerd.
Geweldige bezorgers rustig treetje voor treetje zonder stoten en moeilijkheden errd de koelvriescombi naar binnen gebracht. Met n goed humeur!
Waterpas gezet en tips gehad over het gebruik.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 01-07-2018 Via de website gekocht

Waardeloze installatie en service

Algemene score

2,0
Levering niet binnen 24 uur, zoal reclame beloofd. Afwasmachine niet te gebruiken na installatie evenals de gootsteen. Na indienen klacht geen adequate service om issue op te lossen. Uiteindelijk zelf de afvoer van de afwasser zelf aangesloten waRna problemen zijn opgelost.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 04-07-2018

Beste Ronald,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je klacht kenbaar te maken aan ons. Wat vervelend om te vernemen dat de afwasmachine niet op tijd geleverd is en dat ook de installatie niet naar verwachting is uitgevoerd. Wij willen graag met je mee kijken naar waar dit fout is gegaan en ontvangen dan ook graag een korte omschrijving van de klacht met jouw ordernummer op geenglimlach@coolblue.nl

Graag vernemen wij jouw reactie.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

P.C.J Fernhout 01-07-2018 Via de website gekocht

Prima aankoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Van bestelling tot het leveren perfect verlopen.
Behalve dat één van de bezorgers duidelijk klaar was met de route. Tweede bezorger gaf alle informatie die nodig was, andere was duidelijk klaar om weer snel te vertrekken. dat was wat jammer...

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Ottavio 01-07-2018 Via de website gekocht

zeer correct! Helpen met je aankoop en beslissing

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vroeg om advies naar bepaalde items, heb via fb messenger leuk met iemand kunnen chatten die me helemaal heeft begeleid tot de uiteindelijke aankoop! Dit vond ik zeer belangrijk want online iets kopen.. weer je niet echt of het in orde zal zijn.. maar door deskundig advies maakte ik zeker de juiste keuzen! Zeer klantvriendelijk en behulpzaam! Zeker en vast een aanrader

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan van der Kolk 01-07-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed op de hoogte via mail met gebruiksaanwijzing . Keurig verzorgd en geleverd. Een aanrader om hier te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilma 01-07-2018 Via de website gekocht

TOP

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service, levering en kwaliteit.
Ik kan vertrouwen op wat zij beloven en hoef me geen zorgen te maken, ook als er iets niet klopt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap Fr 01-07-2018 Via de website gekocht

Coolblue : De beste website en services van NL vind ik!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Perfecte site; zeer deskundig en perfecte klantvriendelijkheid. Een voorbeeld hoe het anno 2018 zou moeten. (ik koop ca 10 keer per jaar via Coolblue)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan koopmans 01-07-2018 Via de website gekocht

Snel geleverd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Erg goed
En erg snel geleverd.
Ben blij dat ze ook op zondag bezorgen.
Zou het iedereen aanbevelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Mees 01-07-2018 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een van de weinige bedrijven die service voorop stellen en altijd bereikbaar zijn. Denkt altijd mee met de klant. Iedereen heeft een aanstekelijk enthousiasme en passie voor producten. Er is daarnaast ook echt kennis aanwezig die erg belangrijk is voor de klant.
Daarnaast een bedrijf met humor, wat de connectie tussen bedrijf en klant wat informeler maakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vincent 01-07-2018 Via de website gekocht

Wat een service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Koelkast besteld bij Bol.com....ik had allemaal problemen met ze, zie andere review....wat een verademing...tel besteld bij Coolblue, conform afspraak geleverd, netjes uitgepakt en op de plaats gezet...exact dezelfde koelkast met exact dezelfde prijs...warme douche voor COOLBLUE!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andromeda 01-07-2018 Via de website gekocht

Helaas Zeer slecht service

Algemene score

3,0
Ik heb expres voor Coolblue gekozen omdat ze op hun website aangeven dat ze gereedschap aansluiten en het oude ook mee nemen en dat het de volgende dag geleverd wordt. Dat was in mijn geval niet! Het was wel de volgende dag bij mij, maar de leveranciers weigerden om mijn huis binnen te komen om dat ze niet verzekerd waren en verder had ik "service" niet betaald ??!!
De oude koelkast moest ik zelf naar buiten tillen anders hadden ze hem niet meegenomen.
Da stond ik dan met een koelkast van 100kg in mijn achtertuin :-(
Een belletje met een hele aardige mevrouw van Coolblue kon mij ook niet veder helpen want ze konden pas de volgende dag iemand naar me toe sturen. Lekker dan!
Zal niet zo snel meer bij Coolblue bestellen. vooral omdat ik toch verwacht had dat Coolblue hierover contact met mij op zou nemen maar dat was helaas niet zo.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 04-07-2018

Beste Andromeda,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je klacht kenbaar te maken aan ons. Wat vervelend om te vernemen dat de levering niet zo is gelopen als dat je had verwacht. We willen dan ook graag voor je uitzoeken waar dit vandaan is gekomen. Om deze reden ontvangen wij graag jouw ordernummer en korte uitleg op geenglimlach@coolblue.nl

We zien jouw reactie graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,
Coolblue.

Reageer

H 30-06-2018 Via de website gekocht

Slecht bedrijf

Algemene score

1,0
Ze adverteren met voor 23 uur besteld morgen in huis. Helaas werd ons pakket niet de volgende dag geleverd maar na het weekend! Dus géén cadeau voor de verjaardag.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 03-07-2018

Beste H,
Bedankt voor je feedback. Wij begrijpen dat je baalt. Zonder cadeau naar een verjaardag is nooit leuk. Dit is ook niet wat je van ons mag verwachten en daarvoor bieden wij ons excuus aan. Omdat wij willen leren van wat er fout gaat, ontvangen wij graag jouw ordernummer + korte uitleg op geenglimlach@coolblue.nl
Wij kijken uit naar jouw reactie.
Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Toon meer reviews