coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 41985 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3702 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

s van zaanen 03-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
mooie en overzichtelijke site

Service
gewoon goede service

Assortiment
top

Aanbeveling
snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Elles Houterman 03-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijk in gedeeld

Service
Kon opdracht goed volgen

Assortiment
Normaal

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dries Selleger 03-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer duidelijk en overzichtelijk opgezette site; alle informatie is goed te vinden. Ook het bestelproces is makkelijk en er is goede informatie over de voortgang.

Service
Levertijd werd niet gehaald; de zending kwam een paar uur later

Assortiment
Veel producten, de prijs zou iets scherper kunnen

Aanbeveling
Goede ervaringen, ook in het verleden.

Extra toelichting
Nee.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Jimmie 03-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Handige site

Service
iPhone wekker dock was na paar maanden defect, super snel en goed opgelost!

Extra toelichting
Groot aanbod, scherpe prijzen, super snelle levering, fantastische service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Natalie 03-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site is overzichtelijk en eenvoudig te gebruiken

Service
De beloofde levertijd werd gerespecteerd

Assortiment
Er is een grote keuze binnen de verschillende artikelen

Aanbeveling
Voor mij verliep het kiezen, kopen en krijgen van mijn product zonder problemen. De gemaakte beloften werden ingelost.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FBoonen 03-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel en goed

Service
Waargemaakt wat beloofd werd

Assortiment
Wat ik zocht was aanwezig en dus te koop

Aanbeveling
Snel, goedkoopp en de beloftes waargemaakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Cindy 02-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudige gebruiksvriendelijke website. Vanuit je luie zetel makkelijk bestellen.

Service
Vrij laat besteld en 's anderendaags op zondag thuis geleverd.

Assortiment
Ruime keuze van zeer uiteenlopende merken. Inclusief re views.

Extra toelichting
Kortom aan te bevelen voor jong en oud

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tanja 02-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website zeer overzichtelijk. Ze hebben alles!

Service
Vandaag besteld tot 23:59 uur is ook echt morgen al geleverd. 3x besteld, 3x deze ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sterre 02-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik kon super snel vinden wat ik nodig had en was daarom ook binnen 5 minuten klaar!

Service
Coolblue staat bekend erom dat ze de volgende dag het pakketje gelijk afleveren, dit was bij mij niet gebeurd alleen. Ik heb toen contact opgenomen met de klantenservice van Coolblue en ik ben nog nooit zo goed geholpen door een klantenservice, ze hebben die dag nog het pakketje nog een keer gestuurd die ik de dag daarna wel gekregen heb. Maar een dikke plus voor de klantenservice!

Extra toelichting
Ik raadt het iedereen zeker aan om bij Coolblue hun producten te halen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Angela 02-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is super handig zoeken bij jullie, je kunt aan de rechterkant je specifieke wensen kenbaar maken.

Service
Super snelle levering en het oude apparaat wordt gratis meegenomen.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Erg handig, snelle service en gratis verzendkosten en niet duurder als in een gewone winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Katleen 02-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk kunnen vergelijken

Service
Snel geleverd

Assortiment
Goed

Aanbeveling
Snel, altijd koopjes

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ton 02-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Kan niet beter

Service
Zaterdag besteld, zondag geleverd, precies in het toegezegde tijdvak. Uniek.

Assortiment
Mis alleen de boeken en muziek

Aanbeveling
Met ene glimlach en een knipoog!

Extra toelichting
Houd de humor erin!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

tinne 880 02-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
zeer gemakkelijk om het juiste product te vinden en een heel goede beschrijving van de plus- en minpunten

Service
zeer snelle en correcte levering, misschien juist soms moeilijk om met de leveranciers een gesprek te hebben omdat ze niet zo goed beschikken over de Nederlandse taal

Assortiment
ruime keuze in alle categorieën

Aanbeveling
over het algemeen aangenaam winkelen en een zeer snelle levering alsook de mogelijkheid om zelf de dag van levering te kiezen zowel in het weekend zodat de mensen niet speciaal verlof moeten nemen om thuis te zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 02-08-2016 Via de website gekocht

Algemene score

8,2

Gemak
Eenvoudig terug te vinden

Service
Je wordt goed op de hoogte gehouden van de levering en hetbtijdstip van levering

Assortiment
Voldoende ruim

Aanbeveling
Ze raden 4 trillingsvoetkes aan voor de wasmachine die nadien waardeloos blijken te zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra 02-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Producten zijn gemakkelijk te vinden

Service
Eerst gebeld met wat vragen en prima geholpen

Assortiment
Genoeg keuze

Extra toelichting
Goede service . Vandaag bestelt is morgen bezorgt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Greet 02-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
heldere website

Service
direct geleverd

Assortiment
royale keuze met uitleg per product

Aanbeveling
snel, uitgebreid, gemakkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Naomi Zwik 02-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles verliep soepel

Service
Was perfect

Assortiment
Tot nu toe super!

Aanbeveling
Ik vind het heel zijn om hier op te winkelen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gbatenburg 02-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke weergave van alle producten

Service
Heel tevreden vriendelijke mensen aan de telefoon,heel goede afwerking en levering van mijn product.Jullie zijn wel een 10 waard maar dan wordt U misschien verlegen HaHa.

Assortiment
Heel veel nuttige producten

Aanbeveling
Idem als bij de service

Extra toelichting
Heel tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruben 02-08-2016 Via de website gekocht

Algemene score

6,0

Service
Omdat ik overdag niet thuis ben, had ik gebruik gemaakt van de service voor levering op zondag. Er is echter niemand langsgekomen. Een levering op maandag werd dan aangeboden, maar dat had natuurlijk weinig zin.

Aanbeveling
Een on-line winkel is maar zo goed als haar correcte leveringen.

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed

Reageer

Herman Vosman 02-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanuit mijn luie stoel op zaterdagavond besteld

Service
Snelle levering binnen 24u en op zondag

Assortiment
N.v.t heb mij laten adviseren door mijn zoon.

Aanbeveling
zie bovenstaand

Extra toelichting
.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jerry Mol 02-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De website is erg overzichtelijk!Maar er is natuurlijk altijd ruimte voor verbetering.

Service
Uitstekend! Mijn klacht is erg professioneel opgevangen en verholpen. Ik ben zeer tevreden, goede klandizie!.

Assortiment
Prima aanbod, maar bij enkele concurrenten is het aanbod een stuk groter.

Aanbeveling
Over het algemeen een erg professionele organisatie. van het aankoopproces tot de klantenservice uitstekend!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Marian 02-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website waarop je kunt vinden wat je nodig hebt met duidelijke specificaties over het product dat je zoekt.

Service
Keurige service, zaterdagmiddag besteld, gelijk een bevestigingsmail, bericht dat product onderweg is en via PostNL bezorgd wordt, hoe laat, perfect!!!

Assortiment
We hebben al vaker via Coolblue besteld. Eerst internet afstruinen welk type je aankoop moet zijn. Bij Coolblue op de site kijken en bestellen.

Aanbeveling
Logisch toch dat wij met bovenstaande opmerkingen Coolblue aanbevelen!

Extra toelichting
Vooral zo doorgaan mensen van Coolblue!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corné 02-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijk

Service
Duidelijk

Assortiment
Bijna alles te krijgen (chinese smartphones ontbreken, zoals doogee)

Aanbeveling
Prima!

Extra toelichting
Nope

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anke 02-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De website is overzichtelijk en gemakkelijk in zoekfuncties, specificeren en betaalmogelijkheden.

Service
De servicedeskmedewerker is direct bereikbaar. Evt vragen of problemen worden direct behandeld. Er is een zeer goede informatie over het verloop van de oplossing bij vragen. Super service.

Assortiment
Tot nu toe heb ik veel kunnen vinden waar ik interesse in had (heb) via de site van coolblue

Aanbeveling
Ik vind coolblue een van de beste, zij het de beste internetwinkel tot nu toe.

Extra toelichting
Personeel is aan de telefoon erg vriendelijk en behulpzaam. Producten worden goed verpakt en snel verzonden. Info over het proces van kopen en verzenden is optimaal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jootje 02-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk

Service
Geen klachten

Assortiment
Alles gevonden

Aanbeveling
Afspraken nagekomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peelman rita 02-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Als je voor middernacht bestelt de dag nadien heb je de bestelling dat vind je nergens

Service
Heel vriendelijk bij het leveren

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Nergens beter

Extra toelichting
Zeker proberen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Canon 02-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,3

Gemak
Coolblue website kan ik geen winkel noemen..... maar de site is oke. Was nog niet in een Coolblue winkel

Service
De service is oke

Assortiment
Veel te koop ....

Aanbeveling
's avonds bestelt 's morgens gebracht

Extra toelichting
Geen op- en/of aanmerkingen

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

patricia 02-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
de website is heel overzichtelijk en je vindt vlug wat je nodig hebt. Het bestellen is duidelijk en gemakkelijk en er is weekendlevering.

Service
je kunt je pakket heel gemakkelijk volgen en op de dag van levering krijg je bericht of het in de voormiddag of namiddag zal zijn. Moet je niet heel de dag wachten. Ik heb nog nooit iets moeten terugzenden dus daar kan ik niet over oordelen

Assortiment
Het assortiment is groot. De prijs is meestal goed, soms vind je iets goedkoper op een andere webshop maar daar heb je de goede leveringsservice dan weer niet en dat is ook belangrijk.

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden over deze winkel en heb tot hier toe nog niets moeten terugsturen of mij moeten ergeren aan iets. Dus kan ik deze winkel van harte aanbevelen aan iedereen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 02-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke site en eenvoudig en transparant betalen.

Service
Uitstekend op de hoogte gehouden over moment van levering.

Assortiment
Aanwezig wat ik zocht

Aanbeveling
Uitstekende inatallatieservice en uitermate transparant proces.

Extra toelichting
Echt snel en uitstekende inatallatieservice. Wasmachine moest gewisseld worden met een exemplaar op zolder. Dat was geen enkel probleem.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dirk 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
wachttijden soms aan lange kant

Service
al eens iets gekocht dat defect was, direct omgeruild zonder gezeur.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pjotr 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kan rustig thuis kiezen. Ook na de normale sluitingsuren van de winkels

Service
besteld voor 23h55 - de volgende dag geleverd. Da's enorm!

Assortiment
Goede assortiment merkproducten en een heel overzichtelijke en duidelijke web catalogus met alle infromatie en vergelijkingsmogelijkheden. Perfect!

Aanbeveling
Een 10 kan ik niet geven, want er moet nog mogelijkheid zijn te verbeteren, maar dat mogen jullie zelf uitzoeken, want ik zie het niet zo direct.

Extra toelichting
neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jevee 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Dankzij de erg overzichtelijke website kon ik snel mijn keus maken

Service
Zeer tevreden over de snelle levering van mijn bestelling, die via track-and-trace goed te volgen was.

Assortiment
Vrijwel geen nee te koop :)

Aanbeveling
- goede informatie
- vlotte afhandeling, snelle bezorging
- ruim aanbod van produkten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico Vanderschueren 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ongelooflijk snel en correct afgeleverd en behandeld.

Service
Zeer snel geleverd.

Aanbeveling
Perfect overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ger Thompson 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via je luie stoel op vrijdagavond een computer besteld en zaterdag al om 12.00 afgeleverd !!!

Service
Snelle service

Assortiment
Genoeg dingen om uit te kiezen (in mijn geval computers !!)

Aanbeveling
Ik heb tot nu toe alleen maar goede ervaringen met CoolBlue !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G van der Mije 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Ik ben erg tevreden met Coolblue, makkelijk, snel, overzichtelijk en zelf een tijd of afleverplaats kunnen uitkiezen wat vele voordelen heeft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Madelon 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
uitgebreide keuzemogelijkheden

Service
prima

Extra toelichting
Prima zo

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je luie stoel lekker makkelijk dus

Service
Beloofde service maken ze waar

Assortiment
Zeer ruime keuze

Aanbeveling
Heb niets negatiefs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Prima overzichtelijke site en bestelgemak

Service
Snelle levering en goede communicatie t.w. informatie m.b.t. de levertijd

Assortiment
Kan bijna alles vinden wat ik zoek. Nuttige product reviews. Prijsstelling is concurrerend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Levi Roest 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gewoon Goed.

Service
Super! Dit is het gewoon helemaal!

Assortiment
Kan beter.

Aanbeveling
Echt goed en mooi!

Extra toelichting
nvt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Mario 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
snelle levering

Service
alles zoals beloofd

Assortiment
genoeg

Aanbeveling
Zeer goede webwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Christine 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ruime keuze
Duidelijke uitleg plus zicht bij het artikel dat je zoekt/wilt aanschaffen

Service
Snelle en zeer correcte levering

Assortiment
Zeer ruime keuze

Aanbeveling
Ben zeer tevreden over keuze aanbod, beschrijving bij de artikelen, prijs kwaliteit verhouding en zeer zeker de levering en plaatsing van het gekochte artikel.
Daarbij wordt je ook nog eens op de hoogte gehouden hoe laat je het artikel kunt verwachten, erg prettig en klantvriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Supersnel en uitgebreid gamma artikelen!

Service
Supersnel en doen ook echt wat ze beloven!

Assortiment
Uitgebreid gamma, dat kunnen traditionele winkels niet allemaal uitstallen.

Aanbeveling
Wie dit nog kan overtreffen heeft een harde noot te kraken.

Extra toelichting
Ik denk dat ik reeds alles vernoemd heb. Maar ik ben alvast een overtuigde en tevreden klant. Die als de tijd rijp is zeker weer zal kopen bij Coolblue .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

seppe clijsters 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles is makkelijk vindbaar en de prijzen zijn voordeliger dan op andere sites.

Service
Producten kunnen worden teruggestuurd zonder problemen.

Assortiment
Zo goed als alles is vindbaar op deze site.

Aanbeveling
Ik zou het niet beter kunnen.

Extra toelichting
Doe zo verder!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter schuiling 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Online bestellen is uiterst gemakkelijk en zeer klantvriendelijk. Bij een garantie geval doen ze niet moeilijk en de service is supersnel

Service
Supersnel

Assortiment
Voldoende keuze

Aanbeveling
Betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sing 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijke en prettige user interface, binnen een paar klikken allemaal geregeld

Service
Ben bekend met Coolblue, altijd een goede service.

Assortiment
Goed assortiment, maar denk het goed is voor Coolblue om in de toekomst het assortiment uit te breiden.

Aanbeveling
Alles prima geregeld en lekker snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Henk 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Binnen een dag thuis bezorgd

Service
Ik wilde een uitbreiding van mijn Gigaset C620A duo en heb telefonisch advies gevraagd en werd zeer vriendelijk en duidelijk geholpen bij de juiste keuze

Assortiment
Er waren verschillende dectelefoons en met hulp van de klantenservice was de goede keus snel gemaakt.

Aanbeveling
Altijd behulpzaam bij vragen.

Extra toelichting
Geen.Zo doorgaan nu ik weet waar ik goed mijn artikelen kan kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tineke 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede duidelijke website met een goede productomschrijving

Service
voor 23:00 uur besteld is de volgende dag in huis

Assortiment
zeer uitgebreid assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad Burgers 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijke web side ,makkelijk kezen .

Service
snelheid van bestellen naar afleveren .

Assortiment
Groot erg groot met bij iedere product categorie veel verschillende prijsklassen .

Aanbeveling
Betrouwbaar en goed gesorteerd .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GeA 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goede en voldoende zoekcriteria, voldoende uitleg.

Service
Bestelling vlot afgehandeld en gemaild dat het onderweg was. Prettig te weten dat ik er niet voor hoefde thuis te blijven.

Assortiment
Ruime voorraad.

Extra toelichting
Wat beter kan: ik kreeg een cadeaubon. Die moest ik in zijn geheel besteden, gedeelte besteden en de rest bewaren was niet mogelijk. Jammer.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Niet te groot en niet te zwaar past makkelijk in broek of kontzak

Service
Goeie service kan tot laat bestellen om volgende dag nóg geleverd te hebben

Assortiment
voor een powerbank van 8000mah is dit een mooie keuze

Aanbeveling
De service van coolblue is super altijd goeie ervaringen mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews