coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42496 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2809 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

LvdM 15-03-2017 Via de website gekocht

Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goeie betrouwbare service, hele snelle levering!! Als binnen 1 dag onze nieuwe laptop binnen! Helemaal blij!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Daniël 15-03-2017 Via de website gekocht

Leuk concept maar ik ga terug naar de concurent

Algemene score

2,0
Ik quote: "wij zo nu en dan wat minder kwalitatieve production verkopen." Dit klopt helemaal want ik heb 2 BT speakers besteld en ze doen het beide niet naar behoren. Zwaar teleur gesteld dat alle handelingem vanuit de klant moeten komen. Ik wil hier nooit meer iets kopen

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van Coolblue 15-03-2017

Beste Daniël,

Bedankt voor je review. Enorm balen om te lezen dat je zo ontevreden bent met onze dienstverlening. Wij staan je graag te woord of helpen je graag met het instellen van je aanschaf, maar dat bleek helaas niet het geval te zijn bij jou. Onze excuses hiervoor, dat is niet de bedoeling. Zou je hiervoor je ordernummer en verhaal kunnen mailen naar geenglimlach@coolblue.nl? We helpen je graag verder,

Groeten,
Coolblue

Reageer

Alex 15-03-2017 Via de website gekocht

Prima service en product werkt naar tevredenheid

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima service en product werkt naar tevredenheid. Het gemak van het bestellen tot aan de levering op het gewenste tijdstip, was goed geregeld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan-Willem 15-03-2017 Via de website gekocht

Als altijd helemaal super!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veel keus en duidelijke uitleg maken het kiezen van het juiste product simpel. En daarnaast natuurlijk makkelijk dat je het de volgende dag in huis hebt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DDD 15-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering! Zondag avoond besteld, maandag in huis!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede prijs, snelle levering. Zondag avond besteld, maandag in huis.
Goede keuze aan producten. Goede merken in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Philtin 15-03-2017 Via de website gekocht

Snelle service!

Algemene score

10,0
Goede service / Snelle afhandeling van het order en super handige website. Filters helpen je bij het snel terugvinden van de juiste informatie en het juiste product.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eline 14-03-2017 Via de website gekocht

Leuke en klantgerichte winkel, met veel humor.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik vind Coolblue een zeer prettige winkel, vooral voor het bestellen van bijvoorbeeld elektronica of witgoed. Ze zijn erg klantgericht en gaan met veel humor met lastige situaties om. Dat kan ik erg waarderen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Esra 14-03-2017 Via de website gekocht

Super goede eerste ervaring met Coolblue!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Online heb ik een macbook aangeschaft, en dit was de eerste keer dat ik wat heb besteld bij Coolblue. De service was uitstekend, ik werd heel goed op de hoogte gehouden via de mail. Op zaterdag had ik mijn macbook gekocht en op zondag werd deze keurig geleverd! Wat ik ook erg leuk vind is dat in de e-mails veel humor wordt gebruikt zoals er wachttherapie is en dat je zelf confetti kunt maken voor de postbezorger. Kortom een super goede ervaring!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E. Broekhuijsen 14-03-2017 Via de website gekocht

Prima geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Site is duidelijk en doet waar het voor staat. Ik kon vinden wat ik zocht en een vergelijking maken. Daarnaast ontving ik nadat ik besteld het tips en tricks met betrekking tot mijn aanschaf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mart van Hest 14-03-2017 Via de website gekocht

Zeer Snel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het shoppen op Coolblue.nl is overzichtelijk. Er worden duidelijke presentaties getoond, hetgeen de keuze eenvoudiger maakt. De stofzuiger die ik op zaterdag-avond bestelde, werd de volgende dag - op zondag- geleverd. De stofzuiger werkt prima. In de gebruikershandleiding stond precies wat er op het filmpje werd getoond. Wat Coolblue doet, heb ik nog niet eerder meegemaakt.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank Schers 14-03-2017 Via de website gekocht

Zeer snelle levering

Algemene score

8,0
Via een kennis werd dit product op jullie site aanbevolen. Heb vervolgens nog wat rond geneusd en toen net voor 12 uur 's nachts besteld. Product werd volgende dag al afgeleverd.
Alles snel en correct afgehandeld.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Wim 14-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering van de wasmachine.
Product is volgens track&trace goed te volgen .
Je krijgt een sms en een telefoontje een half uur voor levering.

Pluspunten

  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Hill 14-03-2017 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering die makkelijk te tracen is. Kwam zelfs eerder aan als verwacht.

De doos was echt aan het grote formaat. Veel te groot voor hetgeen wat erin zit. Daar zou wel iets meer naar gekeken kunnen worden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rachelle 14-03-2017 Via de website gekocht

Super klantenservice, mega snelle bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In 1 woord; geweldig! Had een mooie Nikon Coolpix besteld, een Tweedekansje, maar was nog met geen vinger aangeraakt door de vorige 'eigenaar', maar scheelde toch mooi in de prijs. Vervolgens snel geleverd (en dat op zondag, scheelde mij weer een wereldreis). Toen bleek dat ik toch niet zo slim genoeg was om het in 1x aan de praat te krijgen, stond via Whatsapp (hulde!) de klantenservice klaar om me er helemaal doorheen te loodsen; met succes, want uiteindelijk deed alles precies wat het moest doen. En vanmiddag werd ik nog verrast met een kaartje ook van de medewerker, met daarbij heel scherp de opmerking 'hopelijk werkt SnapBridge nog', aangezien ik na de eerste keer dacht dat ik het zelf op had gelost, en dit niet het geval bleek te zijn. Volgende keer ga ik toch maar naar de winkel, om ze persoonlijk te voorzien van confetti. Fijne winkel dus, fijne klantenservice ook. Hulde voor de werving en selectie hierachter, want je moet maar zulke mensen vinden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 14-03-2017 Via de website gekocht

Super geleverd,

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Beste prijs, snel geleverd, aangesloten, rommmel weer mee, ik blij.

Geen werk aan gehad, alleen de voordeur opengedaan, de rest werdt geregeld.
En bij vertrek van de monteurs/chauffeurs draaide de machine keurig een reiniginsprogramma, super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DV 14-03-2017 Via de website gekocht

Geweldige Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik had binnen de garantieperiode problemen met mijn laptop. Zondagavond (!)de klantenservice gesproken en die heeft meteen actie ondernomen. Laptop opgestuurd voor reparatie en in de tussentijd keurig op de hoogte gehouden over de stand van zaken.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Kaylee 14-03-2017 Via de website gekocht

Geweldig! Leuk mijn buurman te hebben ontmoet ;)

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service, en snelle klantenservice. Ik heb een tweet gestuurd en daarna gechat via de website, kreeg snel antwoord dus dat was heel fijn!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Debbie 14-03-2017 Via de website gekocht

Perfect geregeld!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website. Goede communicatie over tijdstip van levering: mail , sms en een telefoontje van bezorger!! Machine aangesloten en klaar voor gebruik. En de oude meegenomen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nic 14-03-2017 Via de website gekocht

Snelle Levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldig snelle levering van mijn tv en schitterende mogelijkheden in dat apparaat!
23 uur 59 besteld en de andere dag keurig binnen bij een pist vestiging in oude-tonge.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjan 14-03-2017 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De dag na bestelling is de stofzuiger bezorgd, zelfs op zondag!!! Ook via de mail een link om de voortgang van de bestelling te volgen. Perfect!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L T Hopman 14-03-2017 Via de website gekocht

Prima Service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via de site bij Cool Blue een Led TV besteld, dit op zaterdag gedaan, en netjes zondags thuisbezorgd gekregen+per email aanvullende gegevens over het product. Kort samengevat uitstekende service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne Marie 14-03-2017 Via de website gekocht

Uitgebreide keuzehulp en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle levering en installatie. Duidelijk via sms geïnformeerd over tijdstip levering en het klopte! Ik voel me echt als klant behandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RFr 14-03-2017 Via de website gekocht

Super snelle levering op het vooraf aangekondigde tijdstip.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue doet het goed. Ze hebben een uitgebreid assortiment, leveren strak op tijd en maken de levering tot een feestje met leuke verpakkingen en goede uitlegvideo's.
Top webshop!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kirsten 14-03-2017 Via de website gekocht

Goede service en fijne bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Omdat ik totaal geen verstand heb van laptops en ik een nieuwe moest hebben, ben ik naar Coolblue in Eindhoven gegaan voor advies. Ik ben hier goed en prettig geholpen. Daarnaast was dit op een zaterdag waarbij ik meteen de bestelling deed die vervolgens op de volgende dag (zondag dus) werd bezorgd, erg fijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ellen 14-03-2017 Via de website gekocht

Zeer Goeie service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik werd goed te woord gestaan en alles werd netjes afgehandeld. Kapotte onderdelen werden zonder probleem vervangen door nieuwe!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerda Uiterlinden 14-03-2017 Via de website gekocht

zelfs op zondag, geweldig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
gebruiksvriendelijk en snel. Zelfs ik kan het vinden op jullie site. Ik ben niet zo goed met de computer.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kees Klaassen 14-03-2017 Via de website gekocht

Zeer snelle en ook keurig verzorgde levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Meerdere keren een bestelling gedaan. Steeds werd geleverd wat is afgesproken qua tijd.
Meestal vind je wat je zoekt ook bij Coolblue en meestal goedkoper of dezelfde prijs.
Dan is de keus niet moeilijk. Kies dan altijd voor de kwaliteit bij Coolblue.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rijmond 14-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vanuit mijn luie stoel, Zaterdagmiddag bestelt, Zondagmiddag geleverd, klasse. Hoeft de deur niet meer uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaske 14-03-2017 Via de website gekocht

Goed en snel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vond het heel fijn dat ik middels Paypal kon betalen en dat de levering op zondag kon. Alles verder duidelijk en goed, dus tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bart Voorn 14-03-2017 Via de website gekocht

Dijk van een service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering zonder verzendkosten. Duidelijke informatie op de site en via de mail gehad. En een mogelijkheid om het product terug te sturen als het niet bevalt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 14-03-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Doen wat ze beloven, komen afspraken na, zeer duidelijk en volledig in de communicatie
Door op de hoogte gehouden te worden van de bestellings status

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christian 14-03-2017 Via de website gekocht

Fijne ervaring

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs voor het apparaat dat ik wilde kopen. Het orderproces is duidelijk, zeker ook qua communicatie. Aflevering op de zondag was een aangename verrassing.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Peter 14-03-2017 Via de website gekocht

Ruime keuze en zoals altijd een snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruime keuze uit veel merken en modellen en een concurrerende prijs. Was daardoor eenvoudig om een keuze te maken mede door een goed selectie mogelijkheid.
Jammer dat er maar een beperkte keuze is voor hoesjes die bij een andere firma besteld.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Andrea 14-03-2017 Via de website gekocht

Bezorging toch nog op tijd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldige service van ....... van de klantenservice! Zij zorgde ervoor dat mijn zoon zijn tv, als cadeau bij uit huis gaan, alsnog op tijd kreeg. De order die bij de koeriersdienst verkeerd gesorteerd was en dus niet bezorgd werd, heeft zij geannuleerd en door het plaatsen van een nieuwe order en het overboeken van de betaling, kwam alles nog goed! Nogmaals bedankt ......., je bent een topper!!

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Emmy 14-03-2017 Via de website gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voldeed volledig aan mijn verwachtingen en zelfs nog meer. Tijdig en goed geïnformeerd over de levering, zodat je niet de hele dag thuis hoeft te blijven. Geïnstalleerd en zelfs uitleg gekregen, kon gelijk beginnen met wassen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 14-03-2017 Via de website gekocht

Ruim assortiment en prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue heeft een ruim assortiment producten, waarvan veel op voorraad in de webshop(s), maar zeker ook de fysieke winkels. Daarnaast wordt ook nog eens snelle en goede service geboden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 14-03-2017 Via de website gekocht

Levering op zondag !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zaterdag besteld, zondag in huis Top ! Ja Coolblue maakt het echt waar. weet alleen niet of het ook in de biblebelt geappriceerd wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Barry 14-03-2017 Via de website gekocht

Zaterdag besteld en gewoon geleverd op zondag!! Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolbleu stelt gewoon niet teleur!
Zoekt makkelijk, en alles gaat zoals je mag verwachten. Dat is lang niet zo bij concurrentie...

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ignace Kula 14-03-2017 Via de website gekocht

Eenvoudig, doen wat ze beloven en snel!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijke en overzichtelijk winkelen op de site. Evt. fouten zijn goed te corrigeren.
Je kunt je bestelde product het gehele traject volgen. Maken waar wat ze beloven: Vandaag besteld, morgen in huis.
Netjes afgeleverd in een deugdelijke verpakking.
Super !!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo Bayezt 14-03-2017 Via de website gekocht

Vlotte levering en afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik deel graag mijn beoordeling mee daar bij talrijke bestellingen er een vlotte afhandeling en snelle levering heeft plaatsgevonden. De webaankopen kennen een prima verloop. Een aanrader.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ds 14-03-2017 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede klantenservice en uitleg en vriendelijk personeel. De bestelling werd op zondag geleverd. Heel prettig.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Chris 14-03-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Door onduidelijke omschrijving op een cadeaubon was de datum verlopen en na veel email verkeer is de datum verlengd zodat we de bon konden besteden.
Goed geregeld!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

William 14-03-2017 Via de website gekocht

Top service en snel bezorgd

Algemene score

9,0
Zaterdag besteld en zondag binnen! Uitstekende service, ik had gebeld omdat ik bij 1 order geen verzend bevestiging had maar op zondag kon de klantenservice netjes vertellen dat deze ook gewoon onderweg was en had ook de T&T na me mail verstuurd. Wij van Wveen.com Bestellen zeker weer!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jose 14-03-2017 Via de website gekocht

Goede Service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prijs/kwaliteit is goed! Pakketjes worden netjes afgeleverd! Een overzichtelijke website, zelfs voor oudere mensen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geke 14-03-2017 Via de website gekocht

Super!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Toplevering!. Goed op de hoogte gehouden van aflevering, email, sms en gebeld. Goede afspraken, snelle respons op vragen. Perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gilbert 14-03-2017 Via de website gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Tot op heden heb ik nog nooit problemen gehad met Coolblue. Ze hebben een zeer uitgebreid aanbod en wanneer je eindelijk een keuze hebt kunnen maken aan de hand van de uitgebreide productpagina's met goede omschrijvingen en plus/minpunten van de producten, is het product snel bezorgd. Voor 23.59 besteld, volgende dag in huis, ook op zondag! Wanneer er dan toch een probleem is, zoals een betalingswebsite van de bank die niet correct terugstuurd naar de webshop, dan kun je tot 23.59 terecht bij de klantenservice, die altijd snel een goed antwoord weet te vinden.

Al met al een van de beste webshops waar ik de laatste jaren graag gebruik van maak!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mr_maya 14-03-2017 Via de website gekocht

Ja ik ben super tevreden, met alles

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Echt hele goede winkel, spullen zijn snel in huis en de klantenservice is ook top.
Ik had na de Airfryer die heel snel in huis was al het idee om een nieuwe koffieautomaat te kopen maar kon nog niet kiezen. En toen mijn keus gemaakt was heb ik een Senseo latte duo Besteld. Ik zou hem een dag later krijgen maar ik zou niet thuis zijn. Dus de klantenservice gebeld en dat meisje had mijn bestelling voor me gewijzigd en drie uur later had ik hem binnen.. Geweldig gedaan Cool Blue...

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Menno van Hout 14-03-2017 Via de website gekocht

GEWELDIGE Service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue is the best company ever!!!
love the service!

Heel erg snel en goed geholpen alleen jammer dat PostNL fuckt met de bezorgtijden.
Zondag voor niks gewacht maar dat is niet de schuld van coolblue.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Ake 14-03-2017 Via de website gekocht

Wat een drama's

Algemene score

1,0
Heb een wasmachine en droger besteld en werkelijk alles ging mis. Wasmachine was tot 2 x toe zoek, geleverde droger deed het niet. Heel vaak met klantenservice gebeld om de boel geleverd te krijgen, behulpzame en vriendelijke medewerkers die mij van de regen in de drup hielpen bleek later. Meerdere keren voor niks thuis gebleven wachtend op iemand die niet kwam. Geld terug krijgen gaf erg veel discussie. Heb vaker bij Coolblue besteld maar nu nooit meer.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 14-03-2017

Hoi Ake,

Bedankt voor je review en natuurlijk voor de tijd die je hebt genomen om ons te voorzien van feedback. Wat ontzettend vervelend dat het afronden en bezorgen van jouw bestelling niet helemaal soepel is verlopen. We begrijpen volkomen dat je dit geen leuke situatie vindt. Allereerst onze oprechte excuses hiervoor. Dit is natuurlijk niet wat je mag verwachten van de service van Coolblue. We willen dit heel graag voor jou nakijken waar het fout is gegaan. Ook willen dit natuurlijk intern doorzetten zodat we onze processen voor in de toekomst kunnen verbeteren. Indien je hier interesse in hebt, zou je zo vriendelijk willen zijn om jouw ordernummer en e-mailadres te willen mailen naar ons toe? Je kunt hiervoor het volgende mailadres gebruiken: geenglimlach@coolblue.nl. Alvast bedankt voor de medewerking en we zien je reactie graag tegemoet.

Met vriendelijke groeten,
Coolblue

Reageer

HFl 14-03-2017 Via de website gekocht

Service is zo goed als ze zeggen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue komt helemaal waar wat ze zeggen. Levering de eerstvolgende werkdag. Ook krijg je een mail als de order een stap verder is. Zo weet je altijd hoe het met je order staat!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews