coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,9 Lees 56439 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 13644 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Raoul 15-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ondanks alle drukte heb ik mijn pakketje heel en op tijd ontvangen! Super goede service, zeker ook van Post NL! Heel blij met mijn nieuwe Nintendo switch!

Reageer

Henk 15-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een tweede kans inbouw koelkast gekocht. Volgende dag bezorgd, waar bezorger nog uitlegde 3 uur te wachten met installeren. Koelkast ziet er als nieuw uit!

Reageer

Elly 15-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles in het proces is goed gegaan, de bestelling gedaan, het advies van de medewerker is waardevol. De levering was precies op tijd zoals aangekondigd. En mijn oude tv werd snel en soepel meegenomen zodat ik die ook gelijk kwijt ben.

Reageer

helma brouwer 15-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Ik vind de keuze bij Coolblue prima alleen had ik verwacht dat zij dit zelf afleverden had extra een dag later voor de aflevering genomen omdat ik dan vrij was nu was de bestelling op de dag nog niet verzonden heb een dag later vrij moeten vragen want post. NL zou in de middag komen nu kwamen ze pas om 18.00 uur. Ik vond dit heel vervelend kost me wel een vrije dag

Reageer

Pieter 15-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ze doen wat ze zeggen.
Geven echt de indruk dat ze plezier in hun werk hebb.

Reageer

Björn 15-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

5,0
Rap en gemakkelijk om de aankoop te doen van uw elektrische apparaten. En snel geleverd met de keuze aan huis of in uw postkantoor. Het leven kan geweldig gemakkelijk zijn met Coolblue

Reageer

Lydia 15-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik wilde graag een snelle levering en Coolblue werd me aangeraden. Ik heb 's avonds besteld en de volgende dag kon het al bezorgd worden. Mijn complimenten voor de communicatie, duidelijk en efficient, waardoor ik precies wist wannneer de bezorgers langs zouden komen. Met bezorgen werd ook even verteld hoe het zit met de garantie en waar ik op moet letten.
Het was top geregeld, dus zeker een aanrader!

Reageer

Katy B 15-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gekozen omwille van de korte levertermijn. Snelle en vlotte levering. Effectief iets voor 12 ‘s avonds besteld en de andere dag geleverd in de voormiddag. Goed verpakt (breekbaar), en dus goed aangekomen.

Reageer

Sweepie 15-11-2020

Algemene score

10,0
Bij Coolblue kan je handig selecteren op een groot aantal onderdelen, waaronder de reviewscores. Ook kan je makkelijk verschillende apparaten vergelijken. Toen ook nog eens bleek dat de prijs veel lager was dan bij de concurrend, was de keuze snel gemaakt. Bovendien geld 30 dagen niet goed geld terug. Altijd prettig.
's Avonds bestelling geplaatst en de volgende ochtend al ontvangen. Heel fijn dus.

Reageer

Victor Dikkers 15-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, waarbij ik nog nooit extra lang heb hoeven te wachten en dat voor een goede prijs.

Reageer

jeffrey BOELEN 15-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede avond,

Ik ben zooo ontzettend blij met jullie, ik heb gelukkig de xbox series X kunnen bestellen bij jullie, ondanks dat de site gecrashed was hebben jullie dit perfect opgelost, ik belde de klantenservice en kon hem alsnog bestellen, de meneer die ik aan de lijn had heeft mij zo vriendelijk en goed geholpen ik was helemaal blij 😁 Alles voor een glimlach, nogmaals ik ben echt heel erg blij met jullie! Nogmaals dank!!

Reageer

Mohsin Iqbal 15-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele goede service. Laat oo de vrijdagavond 2 koffers besteld en deze zijn keurig op de volgende dag( zaterdag) geleverd. Uitstekende service!

Reageer

Hanneke de Kruijff 14-11-2020

Algemene score

10,0
snelle levering / afspraken exact en op tijd nagekomen/ uitgebreide uitleg wat er gaat gebeuren door de chauffeur/ kortom meer dan verwacht

Reageer

Bvo 14-11-2020

Algemene score

4,0
Pakket was snel ter plaatse.
Geleverde iPad Air had krassen achteraan op de cover. Niet zo leuk bij een nieuwe aankoop, maar goed. Gelieve het te vermelden als het om een tweedehands gaat.

Reageer

CM 14-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat een service en snelheid van handelen bij Coolblue! Je printer begeeft en binnen 24 uur staat er alweer een nieuwe op je bureau. Je hoeft er echt de deur niet meer voor uit!
Daarnaast bleek de Coolblue keuze de juiste!

Reageer

Harm 14-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gemakkelijk bestellen, ruim assortiment, snelle levering (ook nog eens duurzaam op de fiets!), vriendelijk en super service!

Reageer

Martin 14-11-2020

Algemene score

10,0
snelle levering goede kwaliteit en goed van prijs. IK heb woensdag een nieuwe telefoon bested ( panasonio ) donderdag in de voormiddag geleverd zeer goed toestel en gemakkelijk te gebruiken ,ook voor mensen van 70+ zo als ik

Reageer

Sabine Van den Born 14-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Online besteld, stipte levering. 30 dagen tijd om terug te sturen. Zeer tevreden

Reageer

Bart 14-11-2020

Algemene score

10,0
Groot aanbod, uitvoerige beschrijvingen van het product met veel informatie, echte reviews, transparante procedure en snelle levering.

Reageer

Altijd goed van Coolblue 14-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Weer met post NL en dan krijg ik het pakketje altijd 2 dagen later. Coolblue neem afscheid van post nl.
Deze trekt jullie service omlaag.

Reageer

Peet04 14-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle levering, milieuvriendelijke verpakking en dan nog wel op een bakfiets door een heel vriendelijke jonge dame bezorgd! SUPER!!!

Reageer

Li 14-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue heeft de nieuwe standaard gezet voor service. Een verademing om bij dit bedrijf grote aankopen te doen, zoals de wasmachine die ik kocht. Echt iedereen is aardig en wil je verder helpen, van de bezorgers aan de deur en de installateurs, tot de callcentermedewerkers. Knap gedaan Coolblue!

Reageer

Ralph 14-11-2020

Algemene score

8,0
duidelijke shop, duidelijk overzicht van de artikelen naar keuze, goed selecties te maken

Reageer

Henriette 14-11-2020

Algemene score

2,0
Ik had een puzzasteen gekocht die in scherven, zonder Coolblue verpakking en zonder mijn adres bij de deur stond maar wel met een sticker van post.nl dat de verpakking beschadigd was. Ik heb dat gemeld bij Coolblue met de foto’s die ik ervan gemaakt had maar moest de scherven wel terugsturen waarvoor ik dus zelf een doos moest verzorgen. Erg bureaucratisch en klantonvriendelijk.

Reageer

robbos 14-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Supersnelle levering , en zeer tevreden van het bestelde product . Het gebeurd niet dikwijls maar deze aankoop overtreft mijn verwachtingen .

Reageer

Klaas 14-11-2020

Algemene score

8,0
Makkelijk zoeken en bestellen Het bestelde werd binnen 24 uur bezorgd en volgens tijd scheme

Reageer

Maarten 14-11-2020

Algemene score

1,0
Product nog niet geleverd. Woensdag besteld, zou donderdag geleverd worden. Werd opeens vrijdag eind van de dag, vrijdagochtend werd het vroeg inde middag. Op vrijdag 17.44 uur opeens bezorgtijden onbekend, probeer later opnieuw. Zaterdag nog steeds zelfde melding. Raar toch? Je wordt overladen met informatie tot dat het fout gaat. Kan gebeuren, maar laat het dan weten Coolblue! Zaterdagmiddag gebeld, duurde ruim een half uur voordat ik iemand te spreken krijg. Na onderzoek bevestigt Coolblue manco ( dat wist ik al?). Het zou de volgende werkdag geleverd worden, merkwaardig genoeg is de zaterdag opeens geen werkdag? Misschien maandag levering en of ik contact opneem als het er toch niet is. Het moet niet gekker worden, Coolblue. Krijg ik op dezelfde zaterdag het verzoek tot een beoordeling. Tja, dan krijg je een reactie zoals deze. Kennelijk logistiek niet alles op orde, Coolblue. Jammer, maar volgende keer beter, Coolblue. Deukje in mijn beeld van Coolblue.

Reageer

Britt 14-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Site kent een ruim aanbod. Makkelijk in gebruik. Duidelijk of het artikel in dichtstbijzijnde winkel nog beschikbaar is, en derhalve makkelijk om snel te reserveren en op te halen.

Reageer

Pierre 14-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kwalitatieve producten en supersnel geleverd. Communicatie naar klant is zeer goed.

Reageer

Claire 14-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website. Zeer goede verhouding prijs/kwaliteit. Uitmuntende levering service.

Reageer

H. Petersen 14-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue heeft een makkelijk benaderbare website, het aanbod is breed en voldoet aan de behoefte van mij als cliënt. Bestellen, betalen werkt eenvoudig en bezorgen verloopt volgens aangegeven informatie op de site.
Met track en trance prima te volgen.
Levering conform voorwaarden is correct.
Coolblue is een aanrader 👍

Reageer

Cari 14-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne website die gemakkelijk in gebruik is en duidelijk. De reviews zijn handig en ondersteunend. Gemakkelijke betalingsvoorwaarden. Wat ook wel leuk is een bon voor de volgende aankoop. Altijd leuk bij de je volgende aankoop.

Reageer

JanJohn 14-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede Website, betrouwbare reviews en goede productinformatie, Goede prijs - kwaliteit verhouding.
Zeer snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden. Kortom erg tevreden met Coolblue.nl

Reageer

Hans K 14-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na bericht dat het artikel weer leverbaar was, direct besteld. De volgende dag milieuvriendelijk met de fiets geleverd. Bravo. Ik ben er blij mee. Coolblue is voor mij een top-site.

Reageer

dick 14-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke site, overzichtelijk ,snel etc. 1 verbeterpunt is afspraken maken met Post Nl, over juiste levertijd.

Reageer

Peter 14-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke webshop met correcte prijzen en levertermijn. Zeer tevreden over de diensten!

Reageer

Jaap 14-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede kwaliteit prijs en komen afspraken na . Vriendelijke personen die installatie komen doen

Reageer

Willem e-mail 14-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super snelle en keurige aflevering . Op juiste dag en datum en tijd. Vriendelijke bezorger.

Reageer

Dani 14-11-2020

Algemene score

10,0
Pakketje helaas een dag later dan normaal maar wel gecompenseerd met een gratis product twv €20. Klasse service van de klantenservice(snel, aardig en informatief)

Reageer

H. Nagel 14-11-2020

Algemene score

9,0
Duidelijk en snel, doen wat ze beloven. Nooit problemen nee gehad. Een 10 verdiend niemand, want het kan altijd beter.

Reageer

David VH 14-11-2020

Algemene score

9,0
Zeer handig en mooi overzicht.
Duidelijke beschrijving van het product.
Handig te bestellen en alles is zeer duidelijk.
Ondanks de drukte toch bestelling gekregen op het voorgeschreven streefdoel!

Reageer

user101 14-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer snelle levering, product in goede staat en van zéér goede kwaliteit. De site had een breed aanbod waardoor het moeilijk was om te kiezen. Maar doordat alle puntjes per item zo goed opgesteld waren, kon je eenvoudig zien wat voor jou persoonlijk het beste product was.

Reageer

Griet 14-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Best tevreden met de aankoop doet wat het moet doen 👍
Alleen bij de aankoop stond bij weerstation cadeau maar dat hebben we er niet bij ontvangen

Reageer

Anoukdj 14-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Site is gebruiksvriendelijk, je kan heel makkelijk verschillende producten met elkaar vergelijken en in een snelle oogopslag zien wat de voor- en nadelen per product zijn. Snelle en goede leverservice.

Reageer

A. Kool 14-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cool Blue levert altijd op tijd. Zeer goede website die het kiezen zeer vergemakkelijkt. Hele goede ervaring met omruilen echt top!

Reageer

kevin 14-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Top site & vlotte klantenservice... Heb een product moeten retourneren omdat het stuk was, hiervoor hebben ze een tegoed gegeven, ik moest spijtig genoeg klein bedrag opleggen omdat hetzelfde product nu iets duurder is geworden. Collega van de klantenservice gaf me de uitleg om op de mail te wachten voor de betaling, spijtig genoeg is dat enkel via overschrijving dus nog langer wachten (achteraf zag ik dat in een sms dit wel via bancontact kon) vervolgens levering net op een feestdag op mijn werk en dus niet aanwezig. In de track&trace stond dat men volgende dag opnieuw zou aanbieden (dynalogic) maar dat hebben ze niet gedaan en onmiddellijk teruggestuurd. Dus; nog altijd geen nieuwe stofzuiger..

Reageer

Liesbeth 14-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Twee iPads konden vlot worden besteld en ze werden op tijd geleverd. Niks op aan te merken.

Reageer

Marnix 14-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Erg fijn om hier online te shoppen. Je vindt precies wat je zoekt tegen een scherpe prijs. Vergelijk van producten kan gemakkelijk. Ook tijdens de levering krijg je extra informatie om je product zo snel mogelijk up and running te krijgen. Heel erg prettig!

Reageer

Alex 14-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
I like the shop, quick delivery, big assortment! Cool! Especially that you have English version of it, makes it easier to find the staff that you need ;)
Thanks!

Reageer

alain boone 14-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
vlotte afhandeling! de bestelling stond klaar. Corona proof. Heel gemakkelijk.

Reageer

Toon meer reviews