coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,2 Lees 42566 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2520 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Arnold 02-11-2017 Via de website gekocht

Perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bij het afhalen in de winkel in Amsterdam (dat was op dat moment het handigste) werd ik vlot maar ook heel vriendelijk geholpen. Professioneel, helder, maar ook gewoon op een aardige manier. Ik kom zeker terug.

Reageer

Tom 02-11-2017 Via de website gekocht

Koude douche

Algemene score

3,0
Een maandje terug bestelde ik een Dell XPS15 met 1x8GB RAM en een vrij geheugen slot. Ik kocht er een extra 8GB voor €75,- bij.

De laptop kwam netjes volgende dag, maar toen ik de laptop openmaakte bleek er 2x4GB RAM in te zitten. Er was dus geen vrij slot. Conclusie was dus dat ik 12GB in de laptop kwijt kon en daarom min of meer €37,50 aan schade. Dit los van gebruikersproblemen met wat krap geheugen voor video-bewerken.

Ik dacht, ik bel even op. Want, vroeger toen Cooblue nog geen Kouwe Blauwe was, zat er altijd wel iemand aan de lijn die je probleem begreep en dat met empathie bliksemsnel oploste. Deze keer ging het anders...

Na het aflopen van haar "belscript", gaf de CB-mevrouw twee "oplossingen":

1. systeem terugsturen. Mijn aankoop was echter een "tweede kansje" en zoals de CB-mevrouw toch wel erg triomfantelijk aankondigde: "we hebben geen tweedekansje meer en een nieuwe is €300,- duurder"... :((
2. CB bood €25 korting onder [i]voorwaarde[/i] dat ik nog een keer (!) voor €75,- 8GB kocht.... Ik moet dus nog eens €50,- betalen om iets te krijgen waar ik al voor betaald heb ! ;-P

Het meest banale vond ik eigenlijk nog dat de CB-mevrouw, en nog een CB-mijnheer die ik later sprak, net deed alsof ze me niet begrepen en het echt niet hun fout is. Het mantra is tegenwoordig: "Wij kunnen niets voor u doen" (maar zeggen dat wel op vriendelijke toon, dat dan weer wel.... Mijn voorstel geheugen om te wisselen of om het maar zo te laten en een tegoed bon te geven voor mijn schade; we praten over jawel €37,50, nam het vrolijke team niet serieus...

O ja, toen ik daarnaast erachter kwam dat de prijzen bij CB hoger liggen dan de list prijzen op de Dell website, wist ik zeker dat ik een blauwtje had gelopen.

Ik heb geen idee of het ooit weer warm wordt...

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Uitstekend
Officiele reactie van Coolblue 03-11-2017

Beste Tom,

Bedankt voor jouw review en natuurlijk voor de tijd die je hebt genomen om ons te voorzien van feedback. Wat naar om te lezen dat je niet bent geholpen, zoals je vroeger van ons gewend bent geweest. We snappen heel goed dat je hiervan baalt en graag meer duidelijkheid had willen krijgen in jouw situatie. Onze oprechte excuses voor het ongemak. Indien je nog steeds problemen hebt met jouw bestelling, kun je ons via diverse kanalen bereiken, zodat wij jou alsnog op de juiste manier kunnen helpen. We hebben voldoende specialisten beschikbaar die graag met je meekijken naar de situatie, om zo tot een passende oplossing te komen. Zou je het nogmaals willen proberen? We horen het graag van je.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Dick Baars 02-11-2017 In de winkel gekocht
Utrecht

Geweldige service en klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Schone zaak, klantvriendelijk ontvangen en het juiste produkt geleverd. Parkeergelegenheid wordt verbeterd. Gevestigd aan de rand van Utrecht en OV-halte voor de deur

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dolfijn 02-11-2017 Via de website gekocht

In een woord geweldig!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Aardige medewerkers goed in gepakt leuke teksten op de doos die er fleurig uitziet
Goede prijs communicatie top!
Houden zo.😊

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wilco 02-11-2017 Via de website gekocht

snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
duidelijke website met veel info (ook technisch) Door vergelijking mogelijkheden ook snel filtering mogelijk wat bij ons past

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

BN 02-11-2017 Via de website gekocht

Geweldige winkel met excellente service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De service is buitengewoon goed. Heb al diverse spullen hier gekocht. Van vaatwasser tot NAS. Iedereen die daar werkt heeft er ook lol in om daar te werken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E 02-11-2017 Via de website gekocht

Fijne service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede en snelle service. Ik bestel graag via Coolblue. Dan weet ik zeker dat het goed komt. Ik weet dan zeker dat ik krijg wat ik wil.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maja 02-11-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel en volgens mijn instructies, ik ben tevreden. Ik heb de volgende dag mijn besting in the winkel afgehaald. De personnel was aardig en snel. Ik kom vaker terug naar Cool Blue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Chris 02-11-2017 Via de website gekocht

overzichtelijk website, eerlijke product informatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik vind de website overzichtelijk en duidelijk. Er is een eerlijke productinformatie. Makkelijk kiezen terwijl het aanbod heel royaal is. En uiteindelijke is de levering super snel. Absolute aanrader.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Romain 02-11-2017 Via de website gekocht

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Service en goede producten levertijd zoals gepland, zal altijd alles bestellen bij Coolblue en vrienden Coolblue aanraden

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bernadette 02-11-2017 Via de website gekocht

Geweldige service, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolbleu heeft een ruim assortiment kwalitatief goede producten waar je op je gemak uit kunt kiezen. Service is prima, evenals de snelle levering. Met een glimlach!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Debby 02-11-2017 Via de website gekocht

Goed verpakt. Mooi apparaat en werkt uitstekend.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
De doos was enorm en daarom is het wel prettig om een handvat te hebben. Shop kwam goed uit de recensies en zeker niet teleurgesteld!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Louis 02-11-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk zoeken op de site met veel artikelen, ook tweede keuze, bv boeken. Nette prijzen. Snelle aflevering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amber 02-11-2017 Via de website gekocht

Goede afronding van vertraagde bestelling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mijn klacht is gelukkig de dag zelf nog opgepakt, waarbij Coolblue me tegemoet komt met een excuusmail en waardebon. Waar de bestelling is blijven hangen is niet bekend. Een bestelling kan natuurlijk mislopen, maar het is heel fijn als het op deze manier wordt afgehandeld. Dank je wel Coolblue, ik voel me gehoord als klant en ben blij met de afhandeling.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Peggy 02-11-2017 Via de website gekocht

Zeer vlotte manier van shoppen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was gaan vergelijken op verschillende websites en coolblue kwam er als goedkoopste uit en de levering was bovendien ook nog gratis en de dag nadien had ik het toestel 's morgens al in huis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 01-11-2017 Via de website gekocht

topper

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een prima winkel met aardige mensen en een geweldige klant gerichtheid. Ik val telkens weer terug op Coolblue. Het is vertrouwd en ze houden van humor. Heel jammer dat ik geen cijfer kan indrukken. Ik wil een 9 geven maar alle cijfertjes worden blauw.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dirk 01-11-2017 Via de website gekocht

Gelukkig hier wel een Apple TV 4K 32Gb kunnen vinden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Apple TV 4K 32 Gb gevonden bij CoolBlue. Op veel andere sites was deze niet te krijgen. Ik koop eigenlijk het liefst bij CoolBlue. Ook als de prijs iets hoger is dan elders. Duidelijke communicatie (met humor), snelle en correcte levering en een zeer goede after sales (mocht er toch iets niet helemaal goed zijn). Oook fijn dat ik naar de winkel van CoolBlue kan.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Martine De Bie 01-11-2017 In de winkel gekocht
lochristi

uitstekend.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
vooral de vriendelijkheid en behulpzaamheid hebben me over de streep getrokken.
prijs / kwaliteit is eveneens uitstekend. doe zo verder Coolblue. mij mag je zeker terug verwachten voor een volgende aankoop. :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Franc 01-11-2017 Via de website gekocht

Goed product goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed product en snelle service. Goede uitleg over product en de voor- en nadelen gekregen. De vergelijkingen zijn ook erg handig.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Elwin de Jong 01-11-2017 Via de website gekocht

Erg tevreden over Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue heeft een goede en vriendelijke klantenservice. Goed bereikbaar via bijvoorbeeld WhatsApp en helpen je waar nodig. Uiteindelijk bezorgd. Erg vriendelijke bezorgers. Droger wordt later op wasmachine gezet en bezorgers boden aan om later nog eens terug te komen voor after service.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ako 01-11-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Algemene score

10,0
Combi magnetron oven besteld. Bedacht me later dat dit toch niet zo handig was.
Dat een ander alternatief beter was.
Waren heel behulpzaam. Kwamen hem zelfs weer ophalen. En geld netjes terug gestort op mijn rekening.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 01-11-2017 Via de website gekocht

super snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
prijs is goed en de service ook helemaal top dus de volgende bestel ik er weer .zeker aan te raden zonder problemen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Dominique Minne 01-11-2017 Via de website gekocht

Hele goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind het fijn dat ik van te voren gebeld word en dat de verpakking word meegenomen en alles word geïnstalleerd en aangesloten. Super !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angel 01-11-2017 Via de website gekocht

Goede service, snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijk, overzichtelijk, mogelijkheid om producten te vergelijken. In het algemeen lage prijzen (niet altijd de laagste). Heel betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Prins 01-11-2017 Via de website gekocht

Altijd makkelijk en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Titel zegt al veel. Scherpe prijzen, goede service en snelle levering. Via de mail goed geïnformeerd over de bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Derek Verburg 01-11-2017 Via de website gekocht

Bij Coolblue loop je geen blauwtje

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nadat onze wasmachine de geest had gegeven moesten we op zoek naar een nieuwe. Op aanraden van een kennis bij Coolblue uitgekomen, na een tijdje verdiept te hebben in de keuzes die er zijn, gekozen voor een Miele wasmachine.... Via de site reviews gelezen wat uiteindelijk mn keuze makkelijker maakte. Vervolgens besteld via de site. Makkelijker kan het niet.
Op de bij voorkeur gekozen bezorgdag keurig op de hoogte gehouden van de aflevertijd.... voorafgaand telefoontje gekregen van de bezorgers over de exacte tijd... wat precies klopte, wat wél zo prettig is op je vrije zaterdag.
Aan de deur stelden ze zich voor als Wesley en David.... brachten de wasmachine twee trappen omhoog.... installeerde de wasmachine met de nodige uitleg.
De oude wasmachine namen ze weer retour, wat wél zo prettig is.
Kortom; onze ervaring met Coolblue is als zeer positief ervaren, evenals de service er omheen.
Mocht er in de toekomst wel wat met de wasmachine gebeuren hopen we uiteraard weer op de uitstekende service van Coolblue.

N blije consument...

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DeniseDeveny 01-11-2017 Via de website gekocht

Goede en snelle service !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alle producten bij coolblue worden direct in behandeling genomen , zelfs in het weekend! De volgende dag al vroeg het product in huis! Super service ! :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leonie 01-11-2017 Via de website gekocht

Heel tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Niks op aan te merken. Coolblue heeft altijd een snelle service, je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling,site is mooi en overzichtelijk. Eigenlijk hoe elke (web)winkel zou moeten zijn!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther 01-11-2017 Via de website gekocht

Snelle en klantvriendelijke service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De volledige webshop en snelle service van coolblue is de reden dat ik hier veel producten koop. Je weet dat je altijd geholpen wordt bij vragen of klachten en er wordt naar een passende oplossing gezocht.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.elsinga 01-11-2017 Via de website gekocht

Cool en blue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Zocht andere printer omdat mijn vorige was "overleden"
Op diverse sites gekeken maar bij Coolblue toch het goedkoopst en de meest duidelijke uitleg en specificaties cq alternatieven.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Joke 01-11-2017 Via de website gekocht

Ben heel blij met mijn nieuwe i-pad !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De goedkoopste winkel met goede service en snelle levering ! Het was heel gemakkelijk om alles van mijn oude naar mijn nieuwe i-pad over te zetten . Geen probleem voor iemand van 73 jaar !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ineke 01-11-2017 Via de website gekocht

perfecte informatie en zeer klant vriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij het maken van een keuze voor de Miele wasautomaat gaf een van de medewerkers goede info, was geduldig, bereid om dingen na te gaan, zorgvuldig, optimistische telefoonstem, en prettig om aan de lijn te hebben. De eerste stap was dus zeer positief. En de aflevering? Super. Prima jongens, vriendelijk, goed bij de uitleg van de machine, en geen troep achterlatend. Een pluimpje waard. En zeker een winkel voor meer shopping. Sinterklaas is in aantocht.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maurice 01-11-2017 Via de website gekocht

Klasse service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed klantcontact en betrouwbare verzendafspraken. Makkelijk ruilen van een artikel. En veel keuze uit verschillende producten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Martin 01-11-2017 Via de website gekocht

Goede service

Algemene score

8,0
Per ongeluk dubbel besteld. Na 1 telefoontje was het geregeld en zou het geld weer binnen 3 werkdagen worden teruggeboekt !

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ronald 01-11-2017 Via de website gekocht

Goede Prijs en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website met een goede prijs en uitgebreid assortiment.
De snelle levering was helemaal top.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hans 01-11-2017 Via de website gekocht

Prima nakomen van de afspraken. En keurige aflevering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
duidelijke shop met goede informatie over het product. uitgebreide keuze binnen het segment voor wat ik zocht.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Stigter 31-10-2017 Via de website gekocht

Snelle en prettige bestelling en bezorging

Algemene score

9,0
Ik wilde een snelle levering, binnen 24 uur was de vaatwasser bezorgd.
Vriendelijke bezorger, werd netjes binnen gebracht.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan K. 31-10-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en perfecte telefonische ondersteuning.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn printer was kapot na jaren trouwe dienst. Via de website direct een nieuwe besteld en de volgende dag al geleverd. Aangesloten en het printen van documenten heeft geen vertraging opgelopen. Bij een eerdere aankoop van een Gigaset met 4 handtoestellen was het instellen mij niet helemaal duidelijk. Coolblue gebeld, meteen een deskundige aan de lijn die mij rustig heeft uitgelegd hoe ik de instellingen moest uitvoeren. Meteen resultaat en weer een tevreden klant dank zij Coolblue !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luuk van Esschoten 31-10-2017 Via de website gekocht

Snelle service, top levering ??

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs en kwaliteit verhouding
Rond 22.00 uur besteld en de volgende dag al om 14.00 uur geleverd
Echt top

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Wibbelink 31-10-2017 Via de website gekocht

Perfectie nastreven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De eerste klant gerichte webshop waar je ook nog vriendelijk geholpen wordt.
Ik ben Fan, de beste reclame voor jouw bedrijf zijn je klanten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raytjuh 31-10-2017 Via de website gekocht

Top top topper

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heerlijke online shop. Makkelijk iets te vinden. Goede service. Top klantenservice. Ik ben een zeer Tevreden klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boudewijn 31-10-2017 Via de website gekocht

Supersnelle levering!! Zaterdag besteld, zondag geleverd!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede overzichtelijke site, en een verbazend goede en snelle levering!
Product voldeed ook voor 100% aan de verwachting.

Pluspunten

  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan 31-10-2017 Via de website gekocht

Heel snel geleverd, zaterdag besteld, zondag geleverd!

Algemene score

10,0
Tweede kans artiekel snel geleverd. Goed op dehoogte gehouden door track and trace. Voordelige prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan van den Hove 31-10-2017 Via de website gekocht

Snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Apparaat snel nodig. Snelle levering. Goede uitleg en beschrijving. Ook bij telefonische vragen contact zeer behulpzaam!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Pat 31-10-2017 Via de website gekocht

Prima !!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snel en keurig afgeleverd. Vriendelijke medewerkers, alles keurig op de plaats gezet en verpakking en oud spul retour genomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 31-10-2017 Via de website gekocht

Perfecte aflevering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De aflevering van de wasdroger is prima verlopen. De droger is boven geplaatst,aangesloten en getest Daarna is de oude machine meegenomen en de verpakking opgeruimd .Alles naar wens

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bella 31-10-2017 Via de website gekocht

Een glimlach door Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hele snelle levering en een prima product!
Werknemers erg klantvriendelijk.
Als ik op mijn bus wacht en er komt een Coolblue busje langs, zwaaien de altijd, love it :)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Evie 31-10-2017 Via de website gekocht

Geweldig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Is heel betrouwbaar,khad 2 maal hetzelfde besteld en betaald en kheb na 2 dagen mijn geld terug op de rekening gekregen,super service en heel vriendelijk bij de levering

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kim 31-10-2017 Via de website gekocht

Top bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zoals de titel al doet vermoeden vind ik Coolbleu een top bedrijf het enige nadeel wat ik zou kunnen bedenken is dat ze zelfs op zaterdag om 08:00 bij je op stoep staan haha! Super vriendelijke bezorgers en staan je netjes te woord. Nieuwe wasmachine werd netjes start klaar (zelfs een proefwas) op zijn plek gezet en onze oude wasmachine werd mee genomen!
Thanks coolbleu, voor ons nooit meer een ander!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loes Alexandra 31-10-2017 Via de website gekocht

Snelle levering & duidelijke omschrijvingen

Algemene score

9,0
Ik moest snel een nieuwe droger hebben en de aanbevelingen en duidelijke omschrijvingen op de website maakten de keuze zeer gemakkelijk. Helemaal fijn dat Coolblue zelf de plus- en minpunten op een rijtje zet, zo weet je zeker dat je een goed overwogen keuze kan maken. Levering was razendsnel en de oude, kapotte droger is keurig mee terug genomen. Ik ben helemaal happy met mijn keuze.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews