coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,7 Lees 42718 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1695 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Daan 09-11-2017 Via de website gekocht

Snel en betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Jullie zijn altijd super snel. Tv besteld volgende dag in huis. Alleen deze keer met pakket dat door de brievenbus paste duurde het een dagje langer 😂. Maar voor de rest altijd top!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jean-Pierre Maas 09-11-2017 Via de website gekocht

Geweldige service net een grote glimlach

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelling zeer vlotjes verlopen.
Ook het contact met de klantenservice was prima. Geen wachttijd, vriendelijk, grappig en goed geholpen. Door mijn eigen stommiteit trouwens contact moeten opnemen met de klantenservice.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leen 09-11-2017 Via de website gekocht

Goede kwaliteitsproducten voor betaalbare prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele snelle levering.Correcte uitleg over product en duidelijke website.Fantastische promotieprijs voor een kwaliteitsvol product.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap 09-11-2017 Via de website gekocht

Perfecte service rondom bezorgen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer gedetailleerde communicatie m.b.t. tijdvak van bezorgen (inclusief belletje 15m vooraf).
Verpakkingen netjes buiten het huis al verwijderd. Alles netjes op zijn plek/ aangesloten. Top

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leen 08-11-2017 Via de website gekocht

Goede telefonische informatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site is praktische ingedeeld met voldoende productinformatie, inclusief voor- en nadelen van het product.
Ik ben - en niet voor de eerste keer - zeer tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DdJ 08-11-2017 Via de website gekocht

Super snel en uitstekende afhandeling en bezorging.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk om het artikel te vinden. Snelle reactie d.m.v. bevestiging via e-mail met daarin een duidelijke omschrijving van wat je kan verwachten. Track en trace link en snelle bezorging.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

WH 08-11-2017 Via de website gekocht

Btrouwbare shop, Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op zaterdagavond een bestelling geplaatst welke kosteloos op zondagmiddag werd geleverd. Wil je liever geen pakketje op zondag ontvangen, dan kun je dit tijdens het bestelproces aangeven.
Pakketje was netjes verpakt met in het doosje luchtkussentjes ter opvulling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

** 08-11-2017 Via de website gekocht

prima klantenservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website met uitgebreide zoekfilters waardoor je snel het juiste product hebt. Professionele klantenservice zonder lange wachtrijen met prettige dienstverlening.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Strale 08-11-2017 Via de website gekocht

Top kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snele levering en goede kwaliteit. Coolblue is niet altijd de goedkoopste winkel maar wel betrouwbaar qua kwaliteit en service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex 08-11-2017 Via de website gekocht

Prima service

Algemene score

8,0
Ik vind de shop overzichtelijk en duidelijk prima webshop het geleverde product is ook prima
Ik heb hier besteld een hogedrukreiniger

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Peter Cornelissen 08-11-2017 Via de website gekocht

Goede service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke en snelle zoekfunctie.
Geleverd wat beloofd is en de laptop was correct en goed geleverd.
Ik had een tweede kans besteld en deze doet aan de verwachtingen en was als nieuw

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.W. Heusinkveld 08-11-2017 Via de website gekocht

Top service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne webshop om producten te bekijken en vergelijken. Uitgebreide revieuw van producten. Tot laat in de avond nog te bestellen en toch de volgende dag in huis. Klantgericht en vriendelijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Indy Fortuijn 08-11-2017 Via de website gekocht

Geweldige service, bezorging en alles!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
top winkel. Bestel er al 5 jaar van alles dat ik nodig heb.
De website heeft zich over de jaren ook super verbeterd, dingen zoals je bestelling overzicht en garantie is super makkelijk te regelen.
Ook bel ik vaak naar de kantenservice om het een of het ander te vragen en dan word ik altijd goed geholpen door enthousiaste medewerkers.

Ik zou Coolbue zeker aanraden!!!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees 08-11-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel tevreden met de omschrijving van het product en snelle levering. Verder geen problemen. Toppie!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mieke Uuldriks 08-11-2017 Via de website gekocht

Goede service, mooi product!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Blij met de koelkast. Al mijn producten kunnen er mooi overzichtelijk in terecht. Top service! De mannen van coolblue waren erg snel, vriendelijk en hulpvaardig!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • Betaalmogelijkheden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bertus 08-11-2017 Via de website gekocht

Snelle en originele levering + afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima service en je word ook goed geïnformeerd tijdens de levering, voorheen bestelde ik elders "..." maar dat is bij deze verleden tijd

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leendert 08-11-2017 Via de website gekocht

Klant is Koning, snelle levering, duidelijke site

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
de site is duidelijk, Cool Blue doet wat hij zegt, prima zaak om je aankopen te doen, prijzen zijn ook zeer scherp!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke 08-11-2017 Via de website gekocht

Super ! Zo snel en op zondag nog wel !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Enorm groot assortiment. Zeer overzichtelijke website. Bestelde artikelen keurig verpakt. En last but not least: ik heb nog nooit zo’n snelle levering meegemaakt ! En dat op zondag !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 08-11-2017 Via de website gekocht

Goede prijs en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor mijn dochter een gamestoel gekocht. Zaterdag besteld en zondag geleverd en nog voordeliger dan ergens anders!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arno 08-11-2017 Via de website gekocht

Prima service en een uitstekende bezorgingsopties

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Keuze is veelzijdig en aangevuld met recensies van gebruikers en medewerkers van Cooblue zelf. Ook het advies helpt bij de keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carlos 08-11-2017 Via de website gekocht

Beste service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue levert het beste service van België! Elke keer ik iets nodig heb koop ik het bij coolblue!
Beter service heb je niet.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Annie 08-11-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering steeds de beste producten, ook kan je s'avonds laat nog bellen voor hulp.Echt een firma die ik aan iedereen zou aanbevelen. Ik heb er al een aantal stuks gekocht en zeer tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Leemborg 08-11-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via de website een wasdroger gekocht en de volgende dag in huis. Wat ze beloven komen ze na. Keurig op de hoogte gehouden van de leveringstijd en afspraak nagekomen. Zeer vriendelijke en nette medewerkers die de droger installeren, werking uitleggen en de oude terugnemen. Top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeannet 08-11-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een vaatwasser bestekd die onder mn keukenblad staat, de nieuwe jwam al keurig uitgepakt binnen, gecontroleerd of het t goede artikel was, de afvoer,water en ekektra aansluiting gemaakt en netjes onder het blad geschoven, de machine aangezet om een proef vaat te draaien, namen de oude mee en vetrokken, levering was ook snel , savonds besteld en smorgens 11u was hij er al. Dit is mn 5e apparaat via coolblue, altijd de beste prijs en supersnel geleverd, ja wij zij blij met coolblue

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JH Wiegmans 08-11-2017 Via de website gekocht

Snel, makkelijk en scherp aan de prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Elke keer weer komt Coolblue aan bod gezien het grote aanbod aan producten. Soms net te duur maar meestal scherp geprijsd.

Super betrouwbaar en makkelijk in de bestelling, betaling en levering. Mijn voorkeur wat dat betreft.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kathleen 07-11-2017 Via de website gekocht

Betrouwbare Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Keer op keer zeer betrouwbare top service bij Coolblue.
Duidelijke productomschrijving met mogelijkheid om te vergelijken, snelle levering met tracing mogelijkheid + vriendelijke klanten service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J v d Bos 07-11-2017 Via de website gekocht

Prima service !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles verloopt goed, de bestelling de snelle levering en is goed te volgen bij postNL
Product is netjes verpakt. Prima !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Patrick 07-11-2017 Via de website gekocht

Hele goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Makkelijke site om te bestellen. Helaas niet de volgende dag geleverd, maar netjes per telefoon te woord gestaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Nathalie 07-11-2017 Via de website gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Omdat onze oude wasmachine kapot was, moesten we een nieuwe. Vrijdagmiddag besteld en zaterdagmorgen al in huis. Netjes aangesloten en uitgelegd. Helemaal top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman 07-11-2017 Via de website gekocht

Prima webwinkel, snelle levering

Algemene score

10,0
Coolblue is een fijne en betrouwbare webwinkel met ruim aanbod, goede prijzen en snelle levering. Toppie.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herwin 07-11-2017 Via de website gekocht

Toch de computer in elkaar kunnen sleutelen op zondag

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed aanbod, goede reviews en goed assortiment. Perfect dat je op zaterdag na sluitingstijd toch nog je bestelling de volgende dag in huis hebt. En ook nog op een op een prettig tijdstip. Helemaal superdeluxe!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RickT 07-11-2017 Via de website gekocht

Perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een geweldige online winkel, snelle leveringen, goede prijzen en zeker goed om te vergelijken met andere prodcucten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WGMD 07-11-2017 Via de website gekocht

Fantastische aankoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ontzettend tevreden met COOLBLUE, met de aangekochte Laptop, met de supersnelle bezorging, met de tips voor installatie.Dit was helemaal topen heel aantrekkelijk geprijsd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boesten 07-11-2017 Via de website gekocht

geweldige snelle en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
duidelijke website waar je veel keus hebt en goed kan vergelijken
zeer snelle levering en goede service.
Ik zou de volgende keer zeker weer bij coolblue iets kopen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hubrecht 07-11-2017 Via de website gekocht

Prima service, professioneel en snel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na aankoop wasdroger eerder dit jaar Coolblue opnieuw gekozen voor wasautomaat.
Duidelijke website met alle productgegevens, snelle levering met regelmatig voorbericht,
prijs concurrerend.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart2604 07-11-2017 Via de website gekocht

Service is perfect!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn pakket zou op zondag bezorgd worden. Volgens track & tracé was het pakket ook bezorgd mar ik had niets ontvangen. Gebeld met de klantenservice. Ik werd meteen goed geholpen en kreeg een waardebon van 10 euro. De volgende dag werd het pakket bezorgd. Ik ben zeer tevreden over deze shop!

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hopjesvla 07-11-2017 Via de website gekocht

Afspraak is afspraak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer ruime keuze ook in merken,snelle levering,ruim vooraf een belletje met tijdstip levering.
Duidelijke bevestiging van aankoop via mail.
Of het nou om een grote aankoop met eigen coolblue vrachtwagen gaat of een kleine aankoop die via post.nl geleverd wordt,totaal geen op of aanmerking.
TOP !!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sven 07-11-2017 Via de website gekocht

Klantgericht en betrouwbaar!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue is een betrouwbaar bedrijf waar klantvriendelijkheid hoog in het vaandel gedragen wordt. Niet altijd de goedkoopste, maar wel een bedrijf dat luistert naar haar klanten en dat ook haar verantwoordelijkheid neemt als er al eens iets fout loopt. Een unicum in deze tijden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wessel 07-11-2017 Via de website gekocht

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
snel goedkoop en altijd goed zelf op zondag bezorgen
ik ga niet meer naar een ander
verder weet ik het niet meer suc6 verder

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 07-11-2017 Via de website gekocht

Een voorbeeld voor alle bedrijven!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue doet gewoon wat ze beloven. Geen gezeur, achteraan bellen e.d.
Bezorging op tijd volgens afspraak en twee zeer vriendelijken medewerkers van Coolblue.
Top bedrijf waar veel bedrijven een voorbeeld aan kunnen nemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Tielens 07-11-2017 Via de website gekocht

Betrouwbaar bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Betrouwbare shop, alles wat ik heb besteld is de volgende dag keurig verpakt aangeleverd. Snel bestelproces met duidelijke communicatie rond de bestelling.

Reageer

martina 07-11-2017 Via de website gekocht

apparaat niet binnengekomen bij bezorgdienst

Algemene score

3,0
Zaterdagmiddag( 4/11) een wasdroger besteld (op voorraad) kon eventueel de dag erna bezorgd worden, ware het niet dat de nieuwe droger aangesloten moet worden op een trekschakelaar. ook dit "produkt" erbij besteld.
ik zou daarover maandag. 6november gebeld worden worden door Extra@Home.
dat is gebeurd en ze zouden vandaag, dinsdag 7 november de droger komen bezorgen en aansluiten.
Echter,ik kreeg vanmorgen vroeg een mail van hen dat het apparaat niet geleverd was en dat ik moest afwachten.
Cool blue gebeld: zij konden niet zien wat er aan de hand was. Ik zou teruggebeld worden...
zelf gebeld naar de bezorger, die zeggen dat ze ervan uitgaan dat het apparaat "wel binnen zal komen" dus zou woensdag bezorgd kunnen worden, omdat ik er woensdag niet ben wordt dat nu donderdag maar ... al met al ben ik hier zeker niet blij mee.
Als ik dit van te voren geweten had zou ik de droger hier in de buurt besteld hebben ( bij de mediamarkt of bcc) prijs is hetzelfde en dan had hij er vandaag zeker al gestaan.
Nu heb ik nog geen zekerheid of het apparaat wèl bij de bezorgdienst aankomt..
ik heb ook al een nare ervaring gehad met de wasmachine die ik vorig jaar heb gekocht, de bezorgers konden hem niet aansluiten op de bestaande trekschakelaar hoewel dit wel was afgesproken, dat heeft nog 2 dagen geduurd voordat het goed is gekomen.
ik had hem al bijna terug laten halen...
ook konden de bezorgers de wasmachine niet goed stellen want : "nee mevrouw.. deze heb geen pootjes!!!
Natuurlijk had hij wel pootjes...
Dus ik ben benieuwd hoe dit verder gaat aflopen anders is dat de laatste keer geweest dat ik iets bij Cool blue heb gekocht.
Ik zou het op prijs stellen als ik een reactie van u kreeg..

Review criteria:

Goed
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 07-11-2017

Dankjewel voor jouw review Martina. Wat onwijs vervelend om te lezen dat het niet helemaal lekker is gegaan met het leveren van de nieuwe wasmachine. Dit is zeker niet iets wat je mag verwachten van Coolblue. Wat we nog vervelender vinden is dat het de tweede keer is dat jouw wasmachine niet goed geleverd wordt.
We begrijpen dat je natuurlijk baalt dat je machine een paar dagen later komt dan afgesproken. Kan je ons een privé bericht sturen via een van onze social media kanalen met daarin? Dan kijken we graag met je mee naar een passende oplossing.

Groeten,

Coolblue

Reageer

Tom 07-11-2017 Via de website gekocht

Snel, duidelijk goede support.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Je betaald misschien iets meer, want het is geen prijsvechter, maar het niet hebben van gedoe, goede en snelle reacties op vragen, goede klantenservice dus, is me wat waard.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W 07-11-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, prima product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke website, geen verassingen bij de eindprijs. Super snelle levering, ook op zondag - fijn als je de andere dagen moet werken! Ook fijn: de levertijd indicatie was een range van 2uur. Bij de meeste bedrijven is dat niet zo duidelijk gespecificeerd met als gevolg dat je de hele dag op je pakket zit te wachten. Hier dus niet :-:

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

wedenheyer 06-11-2017 Via de website gekocht

heel snel geleverd en top horloge!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
heel snel geleverd, de juiste beschrijving voor de Fitbit in het Nederlands! Super blij mee.
Kom je er niet uit, kan je bellen en krijg je support!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rien Janssens 06-11-2017 Via de website gekocht

Prima levering en service bij Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Door eerdere positieve ervaringen met bestellen bij Coolblue ben ik ook voor deze bestelling bij Coolblue gaan kijken. Ook via de website van Kieskeurig kwam ik bij Coolblue als goedkoopste voor mijn aankoop.

Reageer

Alex 06-11-2017 In de winkel gekocht
Oostplein 96 Rotterdam

heel goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ben lange tijd bezig geweest om een hoofdtelefoon te vinden die ik aan mijn tv kon koppelen en ook de speakers van de tv gelijktijdig kon blijven gebruiken.
De vele aansluitingen op mijn tv werkten niet echt mee.
Dit waren bijna allemaal ingangen en de mini jack schakelde de tv luidsprekers uit.
3 andere elektronica zaken konden me niet helpen en stuurden me naar huis met artikelen die ik weer terug kon brengen omdat het niet werkte.
Samen met Coolblue de handleiding doorgenomen en we kwamen tot de conclusie dat ik een hoofdtelefoon nodig had met een optische audio kabel.
Nu werkt het perfekt !!!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Johan 06-11-2017 Via de website gekocht

Doen wat ze beloven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
'S avonds besteld, de volgende keurig afgeleverd en geplaatst. We werden op de hoogte gehouden wat betreft tijdstip en dat klopte precies, aardige monteurs die er zin hadden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Timo 06-11-2017 Via de website gekocht

Super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke en eerlijke site . Na het bestellen prima op de hoogte gehouden . Bezorging netjes van te voren een tijdvak van een uur dus niet de hele dag thuis blijven . Nette bezorgers

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René 06-11-2017 Via de website gekocht

Deze webwinkel snapt het!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue heeft vaak de laagste prijs. Niet altijd, maar vaak wel. In ieder geval kijk ik altijd even op de Coolblue website om te oriënteren als ik apparatuur ga aanschaffen. De optie om 2e kans-producten te kopen is ook top! Als er bij staat dat het product nieuw is maar dat de doos alleen is aangebroken, dan is dat ook zo. Zo kun je vaak nog wat meer geld besparen. En de service 'vandaag besteld, morgen in huis' werkt echt zo en is ook zeer klantvriendelijk. Hier kan menig webwinkel een voorbeeld aan nemen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews