coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42296 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3473 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

C. Stolker 21-10-2017 Via de website gekocht

Veelzijdig en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik vind het plezierig dat Coolblue zo’n uitgebreid assortiment heeft en dat ik de spullen vrijwel altijd razendsnel in huis heb.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

V 21-10-2017 Via de website gekocht

SLECHT

Algemene score

1,0
Gisteren een apparaat besteld met same day delivery , extra voor betaald.
Hele avond tot 23:30 zitten wachten, komen ze niet.
Moet ik een afspraak voor volgende week maken.
Al 2 mails gestuurd, geen enkele reactie, ondanks dat ze schrijven reactie binnen 30 minuten.
Geen idee wanneer ik mijn apparaat nu ga krijgen.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 21-10-2017

Beste V,

Bedankt voor jouw review en natuurlijk voor de tijd die je hebt genomen om ons te voorzien van feedback. Wat naar om te lezen dat je jouw bestelling niet hebt ontvangen. We snappen heel goed dat je hiervan baalt en graag meer duidelijkheid over wilt krijgen. Momenteel is het superdruk op alle kanalen, wat natuurlijk invloed heeft op onze reactietijd. Hierdoor kan het langer duren dan dat je van ons gewend bent. Sorry voor het ongemak. Zou je zo vriendelijk willen zijn om jouw ordernummer en adresgegevens, middels 1 van onze Social Media kanalen, aan ons door willen geven? Dan pakken we dit zo snel mogelijk voor je op en kijken we de situatie voor je na om duidelijkheid te creëren. We horen graag van je.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Aly 21-10-2017 In de winkel gekocht
Utrecht

heel prettig geholpen en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
we werden welkom geheten en gelijk geholpen.beschaafde jongeman met liefde voor de klant .
het enig storende ,door gebruik van hoortoestellen, was de voor ons iets te harde muziek in de winkel.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

cor duran 21-10-2017 Via de website gekocht

Super snel en prima geïnstalleerd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vandaag besteld, morgen in huis. Inclusief plaatsing. De jongens waren erg vriendelijk en zeer voorkomend. Sluiten de wasmachine aan en testen ook gelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bianca 21-10-2017 Via de website gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik hou van coolblue! Wat een service! De avond na bestelling meteen een mail met de verwachte bezorgtijd. Een smsje met de precieze bezorgtijd (van een uurtje speling maar) en ze bellen zodra ze er bijna zijn. Mijn wasdroger werd in de bus uitgepakt zodat ik geen rommel had, de bezorger waren enthousiast en erg vriendelijk en als ik een oude had hadden ze die meteen weer meegenomen! Helemaal top! Ik heb helemaal niets aan te merken!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dyprrr 20-10-2017 Via de website gekocht

Netjes en duidelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een overzichtelijke website en een perfecte levering, een aanrader voor iedereen.
Ook nog scherp geprijsd. Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mieke 20-10-2017 Via de website gekocht

Heel blij met de service omtrent aflevering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, keurig volgens afspraak en heel netjes afgeleverd. Ik word er heel blij van. Helemaal TOP!

Reageer

Fatme Durmushali 20-10-2017 Via de website gekocht

Geweldige service ! Snel geleverd !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind het een mooie webshop , omdat het snel wordt geleverd en ook mooie producten.
Ga zo door !
Ik ga coolblue aanraden aan mijn familie en vrienden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stephan 20-10-2017 Via de website gekocht

Zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering als je belt word je vriendelijk en goed geholpen dit id de 2e keer dat ik wat besteld had

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Britt 20-10-2017 Via de website gekocht

Fijne service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik bestel vaker bij CoolBlue (review gebaseerd op meerdere ervaringen), niet alleen omdat ze bijna alles hebben, maar ook omdat ik de service vertrouw. Als ik het op dag 1 bestel, krijg ik de dag erna het pakketje vriendelijk in mijn handen geschoven. Ook met terug sturen gaat het vrij vlot allemaal, het enige wat ik mis is een retourformulier. Ik heb zelf geen printer (die zou ik wel kunnen bestellen, maar budget) en ik wil graag iets retourneren, doordat ik het formulier niet kan printen gaat dat iets lastiger. Hoewel ik het ook wel fijn vind dat het natuurlijk wat beter is voor het milieu op deze manier. Misschien een idee om tijdens het afrekenproces te vragen voor een papieren factuur en evt. retourformulier? Nu dat ik meer woorden heb vuil gemaakt aan het retourneren, toch nog even petje af voor de rest van het hele proces en de service!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeanet Jansma 20-10-2017 Via de website gekocht

top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
de service en klantvriendelijkheid van Cool bleu steekt met kop en schouders boven iedereen uit, grote klasse.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn Grunwald 20-10-2017 Via de website gekocht

waanzinnig snelle bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Nou, snelle bezorging. De prijs van het artikel was weliswaar substantieel duurder dan bij andere leveranciers, maar die vertrouw ik dan niet, omdat ik Coolblue zo vertrouw. Dan weet ik zeker dat het geen nep product is.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Anja 20-10-2017 Via de website gekocht

snelle en goede bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor de 2de keer bij Cool blue besteld ,weer zeer tevreden Fijne website ,snelle bezorging ,houden contact met de klant voor levering ,zeer nette bezorgers

Reageer

Ilse 20-10-2017 Via de website gekocht

Hele goede ervaringen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel erg snel bezorgd en ook nog eens een mailtje gekregen met hoe ik het product het beste kan gebruiken. Erg handig en je kunt er altijd op rekenen dat het de volgende dag, mooi verpakt, in huis .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilma 20-10-2017 Via de website gekocht

Zeer klantvriendelijk!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede winkel! Ik kom absoluut weer eens terug op de website om artikelen te bestellen.
Zeer tevreden.

Reageer

Berend 20-10-2017 Via de website gekocht

Prima service weer!

Algemene score

10,0
In de avond besteld en de volgende dag al geleverd. Gemak en service weer uitstekend! Nemen de oude droger ook weer mee, prima informatievoorziening tijdens levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Beek 20-10-2017 Via de website gekocht

Duidelijk, en helder

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Makkelijke procedure, doet wat wordt beloofd. ! puntje ban aandacht, in de safari browser gaat wat fout in het winkelmandje

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan Doze 20-10-2017 Via de website gekocht

Goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De vorige dag besteld en de volgende dag in huis, dit was sneller dan de vorige wasmachine die we 18 jaar geleden in de winkel hadden gekocht. Die hadden we toen gekocht in de winkel en kon pas 7 dagen later worden geleverd, (niet op voorraad) werd ons meegedeeld. Tijden veranderen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ontevreden klant 20-10-2017 Via de website gekocht

Slechte retour!

Algemene score

3,0
Levering is inderdaad snel. Maar retour is zeer slecht. Ze sturen een ander bedrijf op om het op te halen. Meneer neemt mijn oven niet mee omdat hij het niet alleen kan tillen. Vervolgens nieuwe afspraak gemaakt voor maandag, en opeens staat coolblue zelf 2 dagen eerder zonder afspraak voor de deur om het op te halen. Medewerkers weten niet van hun voorraad af. Ik had een ander oven gekozen om te ruilen. Dag erna krijg ik een mail dat die oven er niet meer is! Coolblue komt afspraken niet na. Weet niet van elkaar af. Werkt slecht met retour service. 2 weken later nog steeds geen geld terug!

Review criteria:

Slecht
Slecht
Goed
Officiele reactie van Coolblue 20-10-2017

Beste klant,

Bedankt voor je feedback. Laten we vooropstellen dat het natuurlijk ontzettend vervelend is dat de retour op deze manier verloopt. Dit is zeker niet de normale gang van zaken, excuses voor het ongemak. Zou je in een e-mail naar geenglimlach@coolblue.nl het retour nummer van deze calamiteit kunnen toesturen. Wij gaan graag meekijken naar een passende oplossing en compensatie.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Emus 20-10-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke en overzichtelijke website. Eenvoudige bestelproces op de webshop, superhandige bestel en bezorg momenten. Ook handig om langs de winkels zelf te gaan indien je het zelf wilt ophalen. Gewoon super top!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rv 20-10-2017 Via de website gekocht

Prima communicati

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind Coolblue uniek in de communicatie naar de klant! Elk bericht is er een waar een knipoog in zit. Daarnaast kan je van de doos verschillende leuke dingen vouwen. Coolblue neemt zichzelf niet zo serieus maar de klant des te meer!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Doorn 20-10-2017 Via de website gekocht

Prima snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb het product op dinsdag besteld en het is op woensdag geleverd. Ik kon aangeven wanneer ik het pakketje geleverd wilde krijgen en kon, zonder bijbetaling, ook voor bezorging ‘s avonds kiezen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michiel Dekker 20-10-2017 Via de website gekocht

Teleurstellend

Algemene score

4,0
Inbouwkoelkast uitgezocht, 1e keer verkeerd type (eigen schuld), 2e keer verkeerde maat, 3e keer zwaar beschadigd bij levering (transportschade). Toen zonder bericht of wat dan ook mijn geld teruggestort gekregen. Bleek ook nog eens het bedrag te zijn van de eerst bestelde koelkast, terwijl de 2e koelkast een stukje duurder was. Al met al een teleurstellende ervaring!

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Retourproces

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Onvoldoende
Officiele reactie van Coolblue 20-10-2017

Beste Michiel,

Bedankt voor je feedback. Wat ontzettend vervelend om hiervan te vernemen. Oprechte excuses voor het ongemak. Zou je in een e-mail naar geenglimlach@coolblue.nl het ordernummer kunnen doorsturen? Dan gaan wij er meteen voor je achteraan.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

mluisje 20-10-2017 Via de website gekocht

Fijn dat ze zo snel zijn

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel prettig dat ze adapters de volgende dag al thuis bezorgd hebben!
Hierdoor kon ik gelukkig weer verder werken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kun 19-10-2017 Via de website gekocht

Sociaal aantrekkelijk!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ze hebben een hele speciale manier van communiceren, alsof het je vrienden zijn. Dat maakt Coolblue heel speciaal met een hele goede klantenservice.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Familie 19-10-2017 Via de website gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Levering binnen 24 uur, precies op afgesproken levertijd netjes en vakkundig grïnstalleerd. Advies en duidelijke uitleg mede over gebruik van twin dos en caps.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.Vrolijk 19-10-2017 Via de website gekocht

SUPER service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kan niets anders zeggen, dan dat ik het een TOP !!! winkel vind en ik ben niet de enige, ook mijn familie is zeer te spreken over jullie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mariette 19-10-2017 Via de website gekocht

Gewoon gezellig, je bent geen nummer maar hebt een naam

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Veilige site, vriendelijk en geduldig personeel, goede info, service.
Vlugge levering kwaliteit....
Ik heb geen klachten en winkel graag bij cool blue.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GF 19-10-2017 Via de website gekocht

Altijd dik in orde en op tijd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd dik in orde en op tijd. Betaling gaat vlekkeloos en de belofte dat ze de volgende dag leveren is tot nu toe altijd gehaald.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop Joosten 19-10-2017 Via de website gekocht

Doen wat ze zeggen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Was mijn eerste kennismaking met Coolblue, maar gezien de afhandeling zal ik hier zeker vaker terugkomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hildo Makkes 19-10-2017 Via de website gekocht

Super vriendelijk en levering met een glimlach

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een bedrijf met een super gerichte klantfocus. Aan de telefoon heel netjes en vriendelijk en bij belevering een hand, naam en glimlach. Daar wordt je blij van!

Reageer

Bri 19-10-2017 Via de website gekocht

Wasmachine binnen 24 uur geleverd: top!

Algemene score

7,0
Makkelijk te vinden producten, goede keuze begeleiding. Jammer dat ze een uur later kwamen dan aangekondigd anders was het een 8 of 9 geworden.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Klaas 19-10-2017 Via de website gekocht

Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik vind de website prima, gemakkelijk zoeken en vergelijken. De service is geweldig. De volgende dag in huis en de afvoerdroger wordt aangesloten en de oude droger nemen ze mee. Wat wil je nog meer!
Klaas

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Guytje 19-10-2017 Via de website gekocht

Zoals je mag verwachten.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Maakt het beloofde waar. De levering was op tijd en goed verpakt. voldeed hiermee aan de verwachting.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Patrick V. 19-10-2017 Via de website gekocht

Mooi assortiment en volgende dag keurig geleverd. Klasse!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooi assortiment en duidelijke beschrijving. Prijs kwaliteit gegarandeerd. Levering volgende dag keurig in verpakking binnen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louise 19-10-2017 Via de website gekocht

Extreem snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is een fijne geordende shop, waar je zonder al teveel moeite het beste product voor jou kunt vinden. Ik ben erg tevreden vanwege de snelle levering. Je kunt merken dat de shop streeft naar klantvriendelijkheid en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred 19-10-2017 Via de website gekocht

Vertrouwde winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al meerdere aankopen gedaan bij Coolblue. Tot nu toe nog nooit teleugestekd. Goede producten, prima service en geweldige medewerk(st)ers!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan 19-10-2017 Via de website gekocht

Super webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wat er beloofd word gaat ook werkelijk gebeuren een woord SUPER
Van het bestellen tot de levering gaat gewoon goed regelmatig update via mail

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mariska 19-10-2017 Via de website gekocht

Geweldig!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke webshop, product kwam gelijk de volgende dag; op en top in orde! Ik ben zeer te spreken over Coolblue.nl!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 19-10-2017 Via de website gekocht

Goede service gemotiveerd personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede communicatie, snelle reactie. Ik vind alleen dat ze de relatie met POSTNL eens moesten bekijken.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Bas 19-10-2017 Via de website gekocht

geen problemen snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
levering was in orde 100 % goed service is afwachten heb de monitor net een week en hij doet het goed.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tom S 19-10-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, goede website-info!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website, met handig filmpje over bijkomende informatie. Snelle levering, en goed product. De Epson ET-2650 functioneert goed, handig dat er met WIFI gewerkt wordt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Lon 19-10-2017 Via de website gekocht

Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Weer zoals ik gewend ben van Coolbleu.
Goed, snel en geweldige service! En betaalbaar. Alles voor een glimlach.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marian 19-10-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en goed product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Was op zoek naar een bladblazer en vond hier de goedkoopste met de beste reviews. Gebruiksvriendelijke site waar je ook zonder een account aan te maken makkelijk kunt bestellen en bovendien gratis verzenden! Super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loucky 18-10-2017 Via de website gekocht

Zeer behulpzaam !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles loopt fijn bij Coolblue. Je wordt vriendelijk geholpen om het juiste produkt te vinden op de site (met een ruim aanbod) en de levering gebeurt snel. Er zijn ook fysische winkels, wat volgens mij op zich een garantie biedt i.v.m. het feit dat je met een serieuze operator te maken hebt.
E-commerce MET service !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harrie 18-10-2017 Via de website gekocht

Prima geluid

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zoals ik gewend ben van Coolblue weer snelle levering, 's avonds besteld en de volgende dag geleverd. Verder wordt je vanaf de bestelling tot aflevering van het product heel goed op de hoogte gehouden via de website en mails. Dit is een webshop waar je altijd op kunt vertrouwen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lee 18-10-2017 Via de website gekocht

Geweldig snelle levering

Algemene score

10,0
Snellere levering kan niet!!! Blij met mijn bestelling bij Coolblue!! Volgende keer weer!
Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lageweg 18-10-2017 Via de website gekocht

Duidelijke website met prettig design

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben erg te spreken over de website. Makkelijk te navigeren. Plus- en minpunten van een product vergemakkelijken keuze.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Pleun 18-10-2017 Via de website gekocht

Heel fijne winkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Online en in de winkel zelf (Eindhoven) ben ik goed geholpen en is alles gegaan naar behoren. Afgelopen bestelling via de site verliep goed, meteen bestel bevestiging, levering op tijd, etc.
Ik heb een paar maanden geleden een nieuwe telefoon gekocht bij Coolblue en er werd meteen voor mij een screenprotecter opgezet die ik erbij had gekocht. Al vrij snel merkte ik dat de telefoon niet helemaal goed werkte. Ik ben toen teruggegaan en ze hebben daar mijn telefoon gemaakt, ondanks dat deze pas net na sluitingstijd klaar was. Hier deden ze totaal niet moeilijk over. Super fijn!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mike 18-10-2017 Via de website gekocht

Mensen met plezier in het werk.

Algemene score

9,0
Levering ging prima, Totaal geen omkijken naar. Zonder moeite werd het boven gebracht en aangesloten en getest. Prima teamwork.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews