coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42308 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3432 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mara 17-03-2017 Via de website gekocht

Super snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles gaat makkelijk, word goed gecommuniceerd en was de volgende dag netjes op te halen. Was ook goed klein, maar veilig verpakt

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

r.lim 17-03-2017 Via de website gekocht

coolblue is zeer COOOOOOOL!!!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prijs, leveringstijd, en assortiment zijn geweldig. Ik kom zeker terug voor e.e.a. aan te schaffen. de beste webwinkel tot nu toe

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

IanM 17-03-2017 Via de website gekocht

Appeltje eitje

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Had een fout gemaakt en een verkeerd artikel besteld. Betrof RAM voor in een laptop. In de regel worden dit soort artikelen niet meer retour genomen, maar bij CoolBlue geen probleem. Tussen ontvangen, retourmelden en nieuwe juiste artikel ontvangen heeft 4 dagen geduurd.

Echt keurige service voor iets wat ik aanvankelijk zelf verkeerd besloten had!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vero 17-03-2017 Via de website gekocht

Supersnelle levering!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Supersnelle levering. 's avonds bestellen, de volgende morgen ontvangen via de postbode. Makkelijke procedure.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

conifeer 17-03-2017 Via de website gekocht

Snel en correct.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede informatie over en snelle levering. Duidelijke site! Dit was mijn eerste aankoop bij Cool.blue en heb geen enkele aanmerking.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Brigit 17-03-2017 Via de website gekocht

Snel en betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Handige website met daarachter echte mensen die meedenken. Snelle levering. Een artikel van 25 euro dat verkeerd was geleverd werd meteen de volgende dag alsnog goed geleverd, en hoefde niet eens geretourneerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

guy 17-03-2017 Via de website gekocht

Zeer goede prijzen...gemakkelijke snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles is zeer vlot en snel verlopen en de prijzen zijn concurrentieel...Laten leveren in een Bpost- punt is ook gemakkelijk...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wil 17-03-2017 Via de website gekocht

Supersnelle correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Helemaal niets op aan te merken. Zo zouden alle internet aankopen moeten gaan. Echt een geweldige ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert Sint-Niklaas 17-03-2017 Via de website gekocht

Super snelle levering, geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle levering, bij problemen, direct een pasklare oplossing waar de klant tevreden mee is. Een toffe webwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid Bolt 17-03-2017 Via de website gekocht

Altijd zeer goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al veel spullen besteld bij Coolblue, als er iets mis is nooit moeilijk over retourneren en zeer snelle service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 17-03-2017 Via de website gekocht

Overzichtelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De webshop van coolblue is overzichtelijk, gemakkelijk zoeken en vergelijken. Ook het bestel en afrekenen werkt prettig met een vlotte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

T 16-03-2017 Via de website gekocht

Verschrikkelijke service!

Algemene score

1,0
Ik heb een gsm-hoesje bij coolblue besteld en dit is tot nog toe nog niet aangekomen (ik wacht er al een kleine week op). Coolblue en Bpost geven toe dat er iets misgelopen is maar vragen me eerst om papieren in te vullen etc. eer ze dit in orde kunnen brengen. Soit, het komt er op neer dat de klant zijn tijd moet verdoen terwijl coolblue eigenlijk gewoon het probleem zou moeten oplossen, ik heb tenslotten betaald voor deze dienst. Zeer zwakke service voor een online webshop.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Vakantieganger 16-03-2017 Via de website gekocht

Handige adviezen

Algemene score

9,0
De toelichtingen bij de artikelen en de eigen keuzes van Coolblue zijn een prima hulp om snel en gericht een produkt te kiezen. Daar gaat het om: zonder gezoek kopen wat bij jouw gebruik past en dat vervolgens snel in huis hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan 16-03-2017 Via de website gekocht

besteld zoals beloofd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Om 23.00 nieuwe printer besteld, 's anderendaags om 9.30 aan huis besteld door B-post. De bestelling piekfijn in orde.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annette 16-03-2017 Via de website gekocht

Duidelijke site, humorvolle verpakking

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
j;Duidelijke site, goede productinformatie. Mijn gewenste stofzuigertype was tijdelijk niet leverbaar maar een soortgelijk product was goedkoper en wél in de aanbieding. Jammer alleen dat bij Fonq de stofzuiger toch nog 30 euro goedkoper bleek te zijn. Enthousiasme over een website is niet altijd handig, ik kijk in de toekomst toch eerst nog even naar een paar andere sites...

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Roger 16-03-2017 Via de website gekocht

Super service - netjes afgeleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heldere uitleg bij de aanschaf van mijn laptop. Alles wat ik wilde weten over het product had ik tot mijn beschikking. Zelfs instructie filmpjes. Heerlijk!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rona 16-03-2017 Via de website gekocht

Supersnelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Jemig, wat is coolblue snel en wat een leuke verpakking hebben ze (er staan allemaal grappige dingen op). En op de website krijg je, nadat je een bestelling hebt geplaatst ook nog allemaal grappige optie (bijvoorbeeld wachttherapie).

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liek 16-03-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Dankzij een overzichtelijke webshop, waarbij vergelijken een kinderspel word, is het makkelijk kiezen en daardoor te bepalen welke tv het best bij jou past. Toch gebeurde het mij om een té grote tv te bestellen. Coolblue heeft gelukkig een super service, je kunt binnen bepaalde tijd je tv retourneren (hij word weer netjes opgehaald) en een kleinere bestellen en natuurlijk weer laten bezorgen (wat kosteloos is). Zelfs bezorgen ze s'avonds!!
Mij is dit allemaal overkomen en ik beoordeel Coolblue als een prima (web)shop.
Goede service, duidelijkheid op de webshop, en vriendelijke personeel als je ze moet bellen. Daarbij weten ze ook nog waar ze het over hebben, helemaal top dus!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joppe Coolest Blue Alberd 16-03-2017 Via de website gekocht

Glimlach Garantie... :)

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super, met glimlach garantie!
Heb al behoorlijk wat meegemaakt met diverse post order bedrijven en hierdpor hoop en vertrouwen verloren! Coolblue jullie mogen wat mij betreft glimlach garantie opeisen! Top Site, Top Service, Top After Service... Dikke duim... 👍
Zelfs de verzenddoos was uniek, Cool Blauw met zelfs een berichtje voor de buren als deze het in ontvangst nemen! Zit serieus te overwegen om bij jullie te gaan solliciteren...

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gk 16-03-2017 Via de website gekocht

Groot, goed assortiment

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Breed, kwalitatief goed productaanbod
Goede website
Prima service
Goede verzendmogelijkheden
Zorgvuldig verpakt

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

remco 16-03-2017 Via de website gekocht

heel erg goed

Algemene score

9,0
Prijs kwaliteitsverhouding erg goed, prijs product gelijk of onder dat van andere. Goede informatievoorziening wat betreft levering, vriendelijk jongens bij levering

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Roel 16-03-2017 Via de website gekocht

Heerlijk dat gemak!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wat ze zeggen, vandaag besteld morgen in huis maken ze meer dan waar.
Kon je overal maar zulke afspraken maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex uit Huissen 16-03-2017 Via de website gekocht

Snel en geweldige service van levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle levering (zondagmiddag bestellen, maandagochtend leveren) en perfecte servie bij levering (installatie, meenemen oude machine en professionaliteit en vriendelijkheid personeel)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Riezebos 16-03-2017 Via de website gekocht

Leverbetrouwbaar en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Coolblue is goed; niet de duurste (maar ook zeker niet de goedkoopste'; Vriendelijke backoffice en snelle leveringen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joris 16-03-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snel verzonden. Duidelijke stappen en mails van webwinkel. Duidelijke correcte beschrijvingen bij producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra 16-03-2017 Via de website gekocht

Een hele goede service

Algemene score

10,0
Een snelle service, en erg tevreden over de Bosch stofzuiger. Ik heb al meerdere keren besteld via Coolblue en ben zeer tevreden over de klantenservice.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Samira 16-03-2017 Via de website gekocht

Behoorlijk snel verzonden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het bestellen was simpel en het maken van een account ging heel snel. Ik had het s'avonds besteld en de dag erna was het pakketje een uur eerder dan hij zou arriveren! Ze hebben de betaling snel verwerkt en meteen het product verstuurd!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim 16-03-2017 Via de website gekocht

Fantastische winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ze hebben een zeer ruim assortiment met hoogwaardige kwaliteit spullen. De levertijd is lekker kort en de service is geweldig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

In een woord: super 16-03-2017 Via de website gekocht

Super snel geleverde top producten!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle levering, zelfs op zondag bezorgen!! Hele goede service.. Bestel veel vaker via coolblue.. Bevalt altijd top!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ine 16-03-2017 Via de website gekocht

Coolbleu......super levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zaterdagavond laat besteld en zondag is de telefoon netjes afgeleverd. Super.
Kon ik hem mooi nog helemaal inrichten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E. 16-03-2017 Via de website gekocht

Gewoon goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via via ben ik bij deze website gekomen. Ik heb al diverse malen via coolblue.nl artikelen besteld en ben nog geen enkele keer teleurgesteld geweest. Service is goed en snel, pakketje is inderdaad de volgende dag binnen als je het nog tien minuten voor twaalf besteld. Kortom; gewoon goed en gewoon bestellen via deze site!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cynthia 16-03-2017 Via de website gekocht

Super!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Onvoorstelbaar snelle levering. Bovendien snelle reactie bij vragen aan klantendienst. Het product wordt keurig verpakt in een onberielijke staat afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willem 16-03-2017 Via de website gekocht

Komt afspraken na, heerlijk!!!!!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De website is overzichelijk en duidelijk. Alles is goed te vinden. Helemaal geweldig vindt ik dat jullie een tweede kans aanbieden. Hetzelfde product met een kleine beschadiging maar met dezelfde garantie en het werkt net zoals een nieuwe voor een goedkopere prijs.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jannienke 16-03-2017 Via de website gekocht

super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
ik vindt het ontzettend handig dat je tot laat kan bestellen , en het dan de volgende dag in huis is, en omruilen doen ze ook heel makkelijk over

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Johnf 16-03-2017 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij Cool Blue weet ik dat ik nooit teveel betaal en het de volgende dag in huis heb, top service dus!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annick 16-03-2017 Via de website gekocht

Goeie en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kreeg het pakketje erg snel binnen, waar ik heel erg blij mee ben. Ook het winkelen op de site zelf is erg prettig: er is veel overzicht en je kan goed zien welk product het beste is doormiddel van de reviews en/of de filmpjes

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Tom Manse 16-03-2017 Via de website gekocht

Geweldig vlotte (GRATIS) levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
uit het ruime assortiment telefoons was het niet moeilijk een keuze te maken. Ik kon verschillende merken eenvoudig met elkaar vergelijken. Het leukste is het bestellen. Bijna altijd wordt de genoemde prijs achteraf verhoogd met transport en administratie kosten; bij Coolblue niet, bezorgen is gratis en ook voor je Ideal betaling hoef niet extra te worden betaald. En..... 's-middags besteld, de volgende dag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De leeuw 16-03-2017 Via de website gekocht

Super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima.en snellen service.ook lekker snel geleverd.product voldoet aan het bestel profiel.ook prima prijs kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roy 16-03-2017 Via de website gekocht

Super snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zondag avond een cameralens en wat accessoires besteld. Afleverdag op de maandag avond daarop aansluitend gekozen. En... zo geschiedde! Keurig op tijd werd het pakket bezorgd door een vriendelijke courier. Helemaal goed!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jerome 16-03-2017 Via de website gekocht

Supersnelle levering !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede webshop, altijd veel specificaties en duidelijke en overzichtelijke site. Verder nooit problemen gehad met levering of het pakketje zelf, dus altijd op tijd en perfect afgeleverd. Zeer tevreden over Coolblue !!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Regz 16-03-2017 Via de website gekocht

Zoals beloofd volgende dag in de bus !!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zal zeker nog vaker bij Cool Blue kijken voor items met een leuke prijs en levering ! Ben zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jaap 16-03-2017 Via de website gekocht

Alles weer keurig verlopen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles gaat vlot, netjes, supersnel, niets maar dan ook echt niets op aan te merken, ze zouden een 10 krijgen als ze binnen het uur zouden leveren, maar in redelijkheid kan je dat niet verwachten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HR manager 16-03-2017 Via de website gekocht

snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede duidelijke website waarbij kon worden doorgeklikt naar relevante productinformatie.
Snelle levering volgens afspraak; goed verpakt en compleet, tijdig bezorgd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

HWp 16-03-2017 Via de website gekocht

Meer dan goed !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zowel het assortiment , service , tevredenheidsgarantie , betaal en ruil mogelijkheden zijn meer dan goed bij Coolblue !
Je kan met een gerust hart bestellen zonder bang te hoeven zijn dat er iets niet goed afgehandeld mocht worden als er toch iets niet zou bevallen !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oswald Neumann 16-03-2017 Via de website gekocht

Goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelling in goede staat de volgende dag binnen! Jammer dat er geen accessoires verkrijgbaar zijn..

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gebruiker 16-03-2017 Via de website gekocht

Een betere servis ken ik nier sommige moeilijk met garantie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie winkel voortreffelijke ontvangst vriendelijk en zeker bekwaam personeel wat niet overal kan worden gezegd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anoniem 16-03-2017 Via de website gekocht

gewoon goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ze hebben een snelle levering en worden goed verpakt en het product zelf werkt uitstekend.
de site zelf om artikelen op te kunnen bestellen is overduidelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Yigit 16-03-2017 Via de website gekocht

Top winkel. Alles goed geregeld.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ze komen hun afspraken na en alles verloopt zeer soepel. Product werkt ook naar toebehoren. Afdrukkwaliteit en gebruiksgemak is prima.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

André 16-03-2017 Via de website gekocht

Goede ondersteuning/begeleiding bij aankoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service, eerlijke reviews. Redelijke prijzen. Snelle levering, groot assortiment. Je krijgt waar voor je geld.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

mayra meelen 16-03-2017 Via de website gekocht

goede afhandeling van defect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Via de chat had ik snel contact en was mijn probleem binnen 5 minuten opgelost. Verzending gratis retour heel makkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews