coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42308 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3439 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jos1963 26-11-2012

Algemene score

9,5
Gewoon een winkel die doet wat ze beloven en je keurig op de hoogte houdt van de voortgang in het bestel en leveringsproces. En dat proces verloopt SNEL.
De website is duidelijk. Alleen de betaalmogelijkheid staat bij een breed scherm even buiten beeld en moest gezocht worden. Een kleinigheid en geen echte kritiek maar dat maakt de eerste zin al duidelijk.
Na levering wordt er netjes geïnformeerd of je tevreden bent.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kboogaard 26-11-2012

Algemene score

9,5
Pluspunt: fysieke winkels, goede service, altijd bereikbaar bij problemen achteraf, onderdeel van grotere shop (coolblue) waar je ook voor je andere elektronica terecht kunt. Winkels hebben verschillende namen maar zijn op dezelfde plek bereikbaar: wel zo gemakkelijk

Nadeel: producten zijn relatief iets duurder dan in andere webwinkels. Gezien de service in vergelijking met anderen heb ik dit er graag voor over.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guitarplayer 26-11-2012

Algemene score

9,0
Eerste aankoop bij Coolblue webshop. Eerlijke verkoopprijs van gekocht product. Overzichtelijke website/navigatie, goede 'after sales', snelle bezorging, prima verpakt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

satsanga 25-11-2012

Algemene score

10,0
Uitgebreide productinformatie, supersnelle levering en prima verpakt. Ik zou hier zo weer iets kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maupy 25-11-2012

Algemene score

8,8
De winkel zit vlakbij mij in de buurt dus een makkie, bestellen on-line en de volgende middag afhalen. Kan niet makkelijker. Wat me wel opviel is dat ze geen goedkoopste prijs garantie hanteren. De NAS was het goedkoopste maar de harddisk was een kilometer verderop bij MyCom 25 EUR goedkoper, een flink verschil. Dus deze niet bij CoolBlue gekocht. Gemiste kans voor hun denk ik. Maar verder zeer tevreden over de winkel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

SloegeDurk 22-11-2012

Algemene score

10,0
Prima bedrijf met uitstekende communicatie en lekker lange openingstijden.
In geen enkel opzicht iets op aan te merken. Toen ik een klacht had over het product werd direct een oplossing gezocht, ondanks dat het mijn eigen schuld was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jackywolters 22-11-2012

Algemene score

10,0
Ik heb 's-avonds om 22.25 uur de bestelling geplaatst en de volgende dag had ik mijn nieuwe ipad al binnen. In de tussentijd keurig op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. De website is erg duidelijk, de prijzen zijn goed en alles was keurig ingepakt. Kan niet anders zeggen dan top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk van der H. 22-11-2012

Algemene score

8,7
's Middags rond 3 uur besteld en inderdaad de volgende ochtend de megnetron al in huis! Super snelle levering dus.

De doos was wel aanzienlijk ingedeukt aan 1 zijde. Hierdoor was de achterkant van de oven, zo'n dun metalen plaatje, licht verbogen. Kon ik zelf terugbuigen en de oven werkt prima.
Heb hierover geen contact gehad met de winkel en weet dus niet hoe ze hier eventueel mee omgaan.
Kan ontstaan zijn bij het transport naar de winkel toe, of op het laatste stukje naar ons huis door TNT. Dat is moeilijk te achterhalen.

Deze shop had veruit de beste prijs en de snelste levering!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

vaguayo 20-11-2012

Algemene score

10,0
Ik vond het product niet leuk en ik heb het dus geretourneerd. After sales ging foutloos. Service is prima and website is heel intuïtief.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diemmm 17-11-2012

Algemene score

9,3
Ik had al eerder producten bij Coolblue (de moederorganisatie van de Laptopshop) gekocht. Ze zijn eigenlijk nooit de goedkoopste maar de informatie op de site, de bestelling en de levering is altijd 100%. Voor de koop had ik even op internet rond gekeken. Er waren maar een paar webwinkels die de Asus in het assortiment hadden en de Laptopshop had verreweg de beste informatie. De Laptopshop was niet de goedkoopste maar de goede ervaringen uit het verleden gaven de doorslag. Na de levering bleek er zelfs meer (laptoptas, snoertjes, subwoofer) in de doos te zitten dan op de website was vermeld.Voor de levering had ik gekozen voor de volgende ochtend tussen 08.00 - 10.00 uur. Dat kost een paar euro, maar dan hoef je ook net de hele dag thuis te blijven. De koerier was er keurig om half 10 met de goed verpakte doos. De After sales kan ik geen cijfer geven want die heb ik nog niet nodig gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

esther19664A 16-11-2012

Algemene score

9,7
Nadat de aangekochte ipad kapot ging, was het heel eenvoudig om hem te rerourneren. Kregen keurig een ontvangst bevestiging, waarop we tevens de voortgang konden bijhouden. Nadat er een defect was geconstateerd kregen we zonder slag of stoot zoals in de garantie vermeld stond een nieuwe ipad. Dat hebben we echt wel eens anders meegemaakt. Geen gezeur met kleine lettertjes, geen flauwe pogingen om er onderuit te komen. deze winkel doet wat ie zegt. Betrouwbaar, heerlijk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

li an 12-11-2012

Algemene score

10,0
Epilatorshop heeft me heel goed geholpen bij de productkeuze. Zeer overzichtelijke site, met uitgebreide informatie. Vragen via de mail werden binnen een dag op een duidelijke manier beantwoord.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mar1975 12-11-2012

Algemene score

9,8
Vrijdagmiddag een e-mail gestuurd betreffende een laptop. Binnen een korte tijd al reactie gekregen. Om 20.00 uur eindelijk besloten te laptop te willen bestellen en nog even telefonisch contact opgenomen betreffende de levertijd, omdat ik zeker wilde weten dat de laptop de volgende dag bezorgd zou worden. Zeer vriendelijke man die gelijk mijn bestelling ingevoerd heeft, het enige wat ik hoefde te doen was de betaling. Keurig netjes op de hoogte gehouden door sms en e-mail van inpakken tot verzenden. En de laptop werd de volgende dag keurig netjes bezorgd! Ik kan dan ook niet anders als zeer positief zijn over deze winkel. Vriendelijke medewerkers, super service en ontzettend snelle bezorging!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 11-11-2012

Algemene score

9,2
goede informatie over het product, snel betaald, wat op verschillende manieren kan, netjes een sms en een email gekregen van wanneer mijn pakketje klaar was en wanneer het verstuurd werd, ook netjes op tijd de volgende dag geleverd.

prima service en zeer tevreden over mijn product

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sixtie 11-11-2012

Algemene score

9,0
De Braun staafmixer Multiquick 5 MR 570 Patisserie heb ik nu 3 weken in bezit en ik ben heel tevreden over levering en service.
Na ontvangst van de betaling (overschrijving) kreeg ik onmiddellijk email dat de mixer de volgende dag zou geleverd worden.
De volgende dag werd de mixer inderdaad aan huis afgeleverd!
De prijs: 119€ (20€ goedkoper dan in de winkel).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mailadres2011gmail.com 09-11-2012

Algemene score

3,0
Bezorging ziet er allemaal gelikt uit, je moet alleen geen mankement hebben. Ik heb het product 3 x teruggestuurd,3 x hebben ze als robots dezelfde standaardprocedure gevolgd: de tablet is 'zorgvuldig' onderzocht, maar 'niets kunnen vinden'. Niemand keek ècht naar het probleem: na 75% batterijniveau loopt de accu in een minuut leeg.
Het beloofde antwoord op email 'binnen 4 uur' klopt totaal niet.

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Slecht

Reageer

G. Sieb 08-11-2012

Algemene score

3,0
Gesuggereerde levertijd voor een iphone 5 was 23 oktober. Ondertussen is het 8 november en heb ik nog geen idee waar ik aan toe ben. Ik word totaal niet op de hoogte gehouden en heb natuurlijk wel direct moeten betalen.

Telefonisch zijn ze goed bereikbaar maar kunnen ze me niet eens een indicatie geven over wanneer de iphone nu eindelijk geleverd gaat worden. Niet echt zinvol geweest dus.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Slecht

Reageer

mirnr1 07-11-2012

Algemene score

9,5
Al vaker hier besteld en steeds opnieuw uiterst tevreden. Ook nu weer een snelle en foutloze levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Swansea 07-11-2012

Algemene score

10,0
Heel erg duidelijke website. Bestelling erg gemakkelijk en zeer snel verwerkt en geleverd. De afhandeling was zeer correct en duidelijk en liet niets te wensen over. Erg vriendelijke benadering. Kan de webshop aan iedereen aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leohoek 06-11-2012

Algemene score

10,0
Fantastische winkel met een meer dan uitstekende website waarin veel informatie over de producten word geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Baghdadi 01-11-2012

Algemene score

9,3
Duidelijke website met goede info. Goede prijzen. Zeer snelle levering. Veel betaalmogelijkheden. Aanrader....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PBS 01-11-2012

Algemene score

9,0
Makkelijk en snel bestellen. Je wordt prima via SMS
op de hoogte gehouden over de status van je
bestelling.
Supersnel en zonder problemen de andere dag in huis

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bernilde 31-10-2012

Algemene score

9,8
Prima service! 's Avonds besteld en de volgende dag in huis.Je kunt kiezen of je het pakje thuis wilt laten bezorgen of via Pakje Gemakje. Je wordt goed en snel geinformeerd via de mail.
Problemen worden snel en naar volle tevredenheid opgelost door erg vriendelijke medewerkers bij de klantenservice. Aanrader!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bravo62 30-10-2012

Algemene score

9,2
Een gemakkelijke site , gevonden via coolblue , overzichtelijk , gemakkelijk te bestellen , niet duur en een snelle levering.
S'avonds voor tien uur besteld , de volgende avond afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fmkoorstra 30-10-2012

Algemene score

8,7
een duidelijke website, de op de website beloofde snelle levering wordt geheel waargemaakt, het bestelde product wordt prima verpakt verzonden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ineke6561 30-10-2012

Algemene score

10,0
'S AVONDS VOOR 22:30 UUR BESTELD EN DE ANDERE DAG AL IN HUIS!!!
SNELLE EN GOEDE LEVERING!!!!
bIJ EEN VOLGENDE AANKOOP GA IK ZEKER EERST OP DE WEBSITE VAN PDASHOP KIJKEN!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mac.Albert 29-10-2012

Algemene score

10,0
Vorig jaar mei een Foxit eReader besteld.(gratis bezorgd) Heerlijke leeskwaliteit. De reader liep echter steeds vast en moest tenslotte na elke 50 pagina's worden opgeladen. Onlangs een mail met het probleem gestuurd, volgende dag een mail met antwoord nummer ontvangen en gratis opgestuurd. Binnen twee dagen bericht dat het produkt niet meer leverbaar was, niet hersteld kon worden en kon met korting van de nieuwwaarde een ander produkt bestellen. Dat noem ik Service met een hoofdletter!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

andre souet 27-10-2012

Algemene score

9,0
Website is helder en eenduidig. Prima snelle levering. Goede prijs. Product voldoet geheel aan de verwachting zoals die op de website wordt voorgespiegeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Iwan1965 19-10-2012

Algemene score

9,0
In korte tijd 2 producten besteld en beide keren verliepen
bestelling en bezorging erg snel en duidelijk. Je wordt prima
op de hoogte gehouden van de status van je bestelling, de site is overzichtelijk en up to date. Ik vind Coolblue een absolute topper onder de webwinkels.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

StanvdB 18-10-2012

Algemene score

9,5
Het product zelf is prima, voldoet aan alle verwachtingen. Ik ben een vaste klant van de PDAshop en Coolblue, en ik ben ook nog altijd zeer tevreden. De site is mooi en overzichtelijk, het verzenden gebeurt bijzonder snel en de klantenservice is vriendelijk (zowel online als in het filiaal in Eindhoven). Een echte aanradar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

johan-evelo 18-10-2012

Algemene score

9,7
Krachtige, stille en energiezuinige stofzuiger (slechts 1250 Watt motorvermogen).
Wel behoorlijk zwaar.
Zeer snelle levering door Cool Blye.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

john4711 18-10-2012

Algemene score

9,5
Nog dezelfde dag op de hoogte gebracht van het verloop van de bestelling en verzending. De volgende dag keurig afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mvr. Westenberg 14-10-2012

Algemene score

9,8
5 jaar geleden hebben mijn zus en ik een ps3 bundel gekocht, was toen een perfecte deal( een ps3, 3 games en 2 controllers voor ong. 664 euro). toen we de harde schijf na 4,5 jaar wilde vervangen voor een grotere (ook bij consoleshop gekocht) werden we geholpen aan de servicebalie toen we zelf de schroeven niet loskregen. heb daarom mijn nieuwe ps3 slim ook bij consoleshop gekocht, beste service en klantvriendelijk die ik ooit bij een winkel heb meegemaakt. helaas nu minder goed bereikbaar door de wegwerkzaamheden op de oude dijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr Tempelmans 13-10-2012

Algemene score

1,0
Het bedrijf coolblue was in eerste instantie goed te bereiken. De reactie op de mail duurde wel erg lang, een aantal dagen. De bestelling was ook later dan afgesproken.
Ik heb daarna het product teruggestuurd omdat ik niet tevreden was over het resultaat. Coolblue wilde het product echter niet terugnemen omdat ik het geprobeerd zou hebben. Na een aantal keren over en weer te hebben gemaild kreeg ik daarna zelfs geen reactie meer op de e-mail. Ze laten je gewoon met het product zitten. De after sales is daarom ook flink beneden niveau en mijn probleem is niet opgelost. Dit bedrijf verdient echt een "koude" douche.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Kcid 12-10-2012

Algemene score

9,0
uitstekende product! Snel en prima verpakt geleverd.
22.05 uur sávons bestelt en de volgende dag om 11.30 in huis!
Uitpakken in pluggen en PLAY! UITSTEKEND!!! En heel goede Service niks om op te klagen. Dit (ik) is een zeer tevrede Klant!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kuifjened 10-10-2012

Algemene score

9,8
Prima winkel, zeer betrouwbaar. Vorig jaar iets niet goed met product, netjes opgelost! Nu helaas weer een kapotte Luvion en ze verkopen het niet meer, hoop dat ze me nog wel helpen!!!

We wachten dat laatste af. Maar verder nette snelle site, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m32 09-10-2012

Algemene score

10,0
Uitstekende service en snel bezorgd. Fantastische stofzuiger, een evergreen. Heeft alleen geen zelfopwindende snoer maar dat vind ik geen probleem

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willemvanm 08-10-2012

Algemene score

9,3
Het is natuurlijk de bedoeling om (negatief) kritische opmerkingen te maken dan wel anderen te waarschuwen voor mogelijke 'gevaren'.
Echter ..... t.a.v. Koffiecenter.nl zijn tot op heden enkel positieve opmerkingen te plaatsen.
In terfwoorden: snel, adequaat, afspraken worden nagekomen, meer dan goede verhouding prijs - prestatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ryksman 08-10-2012

Algemene score

8,3
handig apparaat voor nette prijs, zeer snelle levering , goed verpakt . alles bij elkaar een professionel indruk

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

jaze 08-10-2012

Algemene score

9,5
Perfecte en zeer snelle service en duidelijke berichtgeving over de levering. Zeer goed apparaat en erg makkelijk aan te sluiten. Voldoende mogelijkheden op het apparaat om andere spullen aan te sluiten, zoals de humax recorder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

schei516 05-10-2012

Algemene score

10,0
wij vinden het prima , moe4der van 82 moet echter even wennen.
zeer snelle aflevering, netjes verpakt, reden voor ons om verdere inkopen hier te doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr Tempelmans 04-10-2012

Algemene score

1,0
Wij zijn een schoonmaakbedrijf en hebben een Stoom reiniger gekocht via de site. De reiniger beviel niet waardoor we deze retour wilden sturen. We kregen echter ons geld niet retour omdat er een paar druppeltjes water achter zijn gebleven in het apparaat. Ook het management heeft geen gehoor gegeven.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

spronkmans 04-10-2012

Algemene score

9,8
Tevreden over de bezorging en snel over de levering van de bestelling. Pluspunt is de gratis bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.I. 03-10-2012

Algemene score

9,2
Snelle levering en prima service. Had de game als pre-order bestelt en op de dag van release had ik hem binnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Veld68 03-10-2012

Algemene score

10,0
superservice en levering van fifa 2013 ontvangen 1 dag na uitlevering. Prijs en bijbehorende (telefonische) service/bereikbaarheid uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Spaccalegna 03-10-2012

Algemene score

9,0
keurig en snel op tijd. Om 22.15 uur het aankoopbedrag overgemaakt en de volgende dag om 15.30 uur werd de speler bezorgd. Wat ze op hun site beloven, maken ze waar.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeroen de vries 03-10-2012

Algemene score

4,0
De website is duidelijk en de producten zijn gemakkelijk te vinden. Dat is dan ook meteen het enige positieve dat ik over deze zaak kan melden.
Op de website staat heel duidelijk : Voor 22.30 besteld, volgende dag in huis.

Dit is niet het geval. We zijn nu 2 dagen verder en nog steeds geen produkt ontvangen. Derhalve een 1 voor bestelling en levering.

Toen ik het product niet geleverd heb gekregen heb ik direct via de website naar de klantenservice een mail gestuurd. Je zou dan binnen 10 minuten een bevestiging krijgen. De bereikbaarheid van de klantenservice is dus matig, je kunt wel mailen via de website maar krijgt geen bevestiging. Een 5 dus.

Ook heb ik tot op heden nog geen enkel antwoord van de klantenservice mogen ontvangen op mijn klacht.
Derhalve dus ook 1 ster voor de aftersales.

Conclusie en advies: besteed je geld maar ergens anders. Ze zijn zeker niet de goedkoopste en komen beloftes op het gebied van levering en aftersales niet na.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Slecht
Slecht

Reageer

lucinda1968 02-10-2012

Algemene score

9,3
Uitstekende service bestelling volgende dag al binnen, kreeg een sms dat de tv was opgestuurd.Een gigantisch snelle levertijd gekoppeld aan een extreem lage prijs.Super dit bedrijf!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

v_rudolf 02-10-2012

Algemene score

9,2
Hoofdtelefoonstore is een onderdeel van Coolblue. Als ik Coolblue beoordeel, beoordeel ik alle dochters en andersom. Ik koop reeds een 10-tal jaren bij Coolblue.
Van meet af aan ervaringen, die ik elders beslit niet had in de positieve zin van het woord.
Website, zeer overzichtelijk en vooral de keuzehulp is perfect. Op grond van je wensen en bestedingspatroon kom je automatisch bij het product van je keuze.
Als je er dan nog niet uit bent, dan helpen de reviews van voormalige kopers. Verdienste van Coolblue, gezien hun uitnodigingen aan kopers om de producten te waarderen.
Telefonische bereikbaarheid nooit een probleem; men wordt vakkundig van advies voorzien.
Misschien een heel klein minpuntje: soms worden technische specificaties niet getoond die wel worden genoemd op de website van de producent.
Bestelling en levering: kan niet beter! Van meet af aan wordt je op de hoogte gehouden van het leveringsproces met emails, sms'en, etc. Levering stipt. Ik zou echt geen verbeteringspunten kunnen bedenken.
After Sales: met dit product nog geen ervaring, maar ik zal nooit vergeten, dat ik ooit een Mp3-speler heb gekocht, die ik op de eerste dag van m'n vacantie had laten vallen. Na terugkomst 3 weken later kon ik hem zo (zonder enig commentaar) inleveren voor een nieuwe. Zoiets vergeet je niet!
Dus niets dan lof.
Heel soms ga ik met mijn aankopen niet naar Coolblue. Vroeger was men naast het bedrijf met de beste service ook nog eens het goedkoopst. Dat is niet meer zo. Maar als de prijs een niet al te groot verschil maakt, kies toch voor Coolblue.
(Beslist geen aandelen) :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

senior1950 02-10-2012

Algemene score

8,5
Prima toestel. Werd alleen geleverd met defecte sd-kaart. Bezoek aan de shop in Ehv: kaart wordt opgestuurd. Waarom niet meteen een nieuwe kaart meegegeven? Defect was duidelijk.
Overigens was de bejegening in de shop ditmaal veel vriendelijker dan ca 4 jr geleden (bij aankoop Tomtom).

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews