coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42308 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3432 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ralph van Vugt 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles makkelijk te vinden. Duidelijke informatie en ziet er nog goed uit ook!

Service
Als je binnen 24 uur een wasmachine thuis kunt hebben staan dan is dat super! Verder is het wel erg prettig dat de bezorger een half uur van tevoren belt, zodat je niet de hele dag thuis zit te wachten.

Assortiment
Genoeg keuze, van goedkoop tot duur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jjh 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is snel en duidelijk. Ook is er gemakkelijk te filteren op specifieke kenmerken en producten.

Service
Zoals eigenlijk altijd bij de winkels van CoolBlue was het weer een snelle levering. Dit keer nog sneller dan normaal, aangezien ik had gekozen voor dezelfde dag afleveren. Uitstekend geregeld!

Assortiment
Genoeg webwinkels en dus assortiment om uit te kiezen.

Aanbeveling
CoolBlue is eigenlijk altijd een aanrader, zeker als je iets (heel) snel in huis wilt hebben.

Extra toelichting
De prijzen van CoolBlue zijn misschien niet de goedkoopste, maar je betaalt geen verzendkosten en de levering is zeer snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Xtel 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Van achter je computer bestellen

Service
Je wordt op de hoogte gehouden wanneer ze iets doen.
Ook de service van de bezorging is toppie

Assortiment
Groots en veelzijdig

Aanbeveling
Klasse

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rudolf 10-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,3

Gemak
De site is toegankelijk en de bestelling is zó gedaan

Service
Indien de service ook de snelheid van bezorgen betreft is deze voortreffelijk. Zondagavond besteld, maandag rond de middag bezorgd. Verder heb ik nog geen beroep op de service hoeven te doen. Houden zo!

Assortiment
Voor zover ik kan beoordelen heel uitgebreid.

Extra toelichting
via de website gekocht

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Westerburger 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer makkelijk

Service
Veel keuze

Assortiment
Heel veel

Aanbeveling
Heel goed en duidelijk

Extra toelichting
Voor de eerste keer iets gekocht het was geweldig !!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sonja 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je ziet gelijk of ze iets hebben en snel bestellen zonder account aanmaak.

Service
Inderdaad alles voor een glimlach: leuk om de mailtjes te krijgen over de status van de bestelling.

Assortiment
gevonden wat is zocht met goede uitleg.

Aanbeveling
ze maken waar wat ze zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Janc1989 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke webwinkel en bij vragen direct antwoord

Service
Product in garantie terug sturen, geen probleem! Snelle service en prima status updates!

Assortiment
Wat vind je er niet?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Jager 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zeer toegankelijke en overzichtelijke website; nieuwe webpagina's laden snel

Service
De bestelling is direct in behandeling genomen en meteen verwerkt; levering eerstvolgende werkdag.

Aanbeveling
De keuze voor een specifieke printer was snel gemaakt door de overzichtelijkheid van de website; door het gemak om producten met elkaar te vergelijken en door de geplaatste recensies van andere gebruikers. Het bestellen was zeer eenvoudig. De printer is de eerstvolgende werkdag al bezorgd op de door mij gekozen locatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sahin Ergec 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Presentatie prima

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

remmelcam 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Vanachter je pc een bestelling doen, wat is er nu nog gemakkelijker?

Service
Vandaag besteld en morgen geleverd, dat kan toch niet sneller?

Assortiment
Coolblue heeft wel veel maar veel standaard modellen. Als je bv tuinverlichting van coolblue vergelijkt met tuinverlichting op internet, is nog wel een groot verschil.

Aanbeveling
Toch wel redelijk groot assortiment, snel, gemakkelijk. Wat moet er nog meer zijn? Mss laten leveren door een blonde schone? :)

Extra toelichting
Alle commentaren staan bij de verschillende rubrieken dus ga ik het hier niet nog eens neer schrijven. Bedankt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Pim 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk en makkelijk bestellen en duidelijkheid qua bezorging

Service
Geen commentaar, duidelijk wat te doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JanGino 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site, makkelijk te vinden artikelen. Ben uiterst tevreden hierover

Service
Snelle manier van bestellen, men krijgt direct tegen bericht en bevestiging. Betaling loopt vlotjes en zonder risico

Assortiment
Zéér uitgebreid

Aanbeveling
Zelfs voor oudere mensen is deze site prima bruikbaar

Extra toelichting
Ik kreek bericht dat mijn pakket de volgende dag om 15.00 uur afgehaald kon worden. Ik ben tot drie maal toe op het afleveradres geweest (laatste keer om 19.15 uur) maar er was niets. De volgende dag was het pakket in de middag pas aanwezig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roy Obdam 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik kon doel gericht zoeken en gebruik maken van slimme filters en vond zodoende snel de smartphone die aan mij wijzen voldeed.

Assortiment
Het assortiment is te groot om zomaar even door te bladeren, maar de slimme filters en de mogelijk heid om producten te vergelijken brachten uitkomst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima website met veel informatie

Service
Snelle aflevering

Assortiment
Grote keuze mogelijkheid

Aanbeveling
Tot nu toe nooit problemen met Cool Blue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

patrick 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
makkelijke overzichtelijke website

Service
supersnel en goed geleverd

Aanbeveling
gewoon super goed super snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vincent 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk, gebruikersvriendelijk en technisch goed werkende winkel!

Service
Bestelde product was precies op leverdatum binnen en prima afgeleverd door de koerier/leverancier.

Assortiment
Alle relevante producten binnen de productcategorieën waren terug te vinden.

Aanbeveling
Bestelling zo soepel verlopen en heel tevreden met de geleverde producten. Prijzen zijn marktconform. Moet een goede reden hebben om ergens anders te shoppen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ann 10-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,3

Gemak
bestellen is een fluitje van een cent

Service
Werd op tijd afgeleverd en de info was daaromtrent voldoende

Aanbeveling
Goede ervaring tot nu

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Leo DEe Neve 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles zeer overzichtelijk te vinden.

Service
Service zeer snel en correct.

Assortiment
Zeer veel.

Aanbeveling
Heb al veel gedaan.

Extra toelichting
Tot nu toe altijd zeer goed en correct geholpen. Geen nadelen , alleen pluqpunten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Internet-klant 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke informatie op de website, eenmaal registreren en alle verdere bestellingen lopen nog vlotter

Service
Directe informatie over status levering, wat een snelheid !!!!

Assortiment
Up-to-date met recente vernieuwingen

Aanbeveling
Duidelijk, zeer snel, degelijke opvolging...

Extra toelichting
Jullie maken de belofte 'besteld voor 23:59, morgen in huis' werkelijk waar !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Radrian 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De website is zeer overzichtelijk, het betaalproces ligt voor de hand.

Service
Alles wordt geleverd volgens afspraak. Zeer snel en efficiënt.

Assortiment
Goed aanbod van elektrische apparaten, zou graag ook andere producten aangeboden willen worden met dezelfde fantastische service.

Aanbeveling
Zeer goede service, ruim aanbod en een prettige aanpak alom. Blijft vooruitstrevende webshop. Veel beter dan concurrentie (zoals bol.com)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jean Marie Carpentier 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijke website

Extra toelichting
Snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jazzz1 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Van alles te vinden binnen 1 bedrijf.

Service
komt afspraken na en heeft zelfs de beste oplossingen als er iets mis gaat

Aanbeveling
Geweldig bedrijf, komt afspraken na. Vandaag besteld, morgen in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk

Service
snel

Assortiment
compleet

Aanbeveling
duidelijk,snel,prijstechnisch oke

Extra toelichting
ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

melanieanastasia 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het bestelproces is heel duidelijk en gemakkelijk.

Service
Je wordt per mail en sms op hoogte gehouden van de status van je bestelling, wat heel fijn is, zeker als je een grote uitgave hebt gedaan. De levering is snel en gratis, kon zelfs op afspraak laten leveren in de avond wat gratis is op dinsdag en donderdag avond.

Assortiment
Heel uitgebreid assortiment, ondanks het aantal producten komen ze heel gespecialiseerd over. Duidelijke productomschrijvingen, ervaringen en eventuele suggesties naar een vergelijkbaar product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouninne 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geen poespas. Correcte levering. Duidelijke informatie

Service
Snelle levering.

Assortiment
Vond wat ik beoogde.

Aanbeveling
Zeker voor mensen met een druk leven.

Extra toelichting
Zou het niet weten. Alles verliep correct.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

evavers 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Eenvoudige en duidelijke webshop!

Service
zeer snelle levering, eenvoudig retour proces indien nodig!

Assortiment
mooie en grote keuzemogelijkheden in alle prijsklassen.

Aanbeveling
Voor mensen met weinig tijd is dit de ideale oplossing, veel keuze, duidelijke uitleg en goede prijs/kwaliteit. Ook fijn dat er een winkelpunt is, ... zo blijft het niet zo anoniem.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rik Rollager 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Erg overzichtelijk en informatief. Vooral de zoekfunctie met criteria afvinken werkt super.

Service
Je ziet meteen of je artikel op voorraad is. En binnen een dag bezorgd! Helpdesk altijd aardig. En er is een fysieke winkel in Amsterdam. Dat voelt prettig.

Assortiment
Van alles de beste dingen. Zowel duur als beste koop. En aanbiedingen. Voor elk wat wils.

Aanbeveling
Ik koop alles hier.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wilpat1 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Lekker bestellen vanuit de luie zetel.

Service
S'avonds besteld en de volgende voormiddag al geleverd.

Assortiment
Ruim assortiment op de website.

Aanbeveling
Coolblue komt zijn beloftes na.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

zeegeuze 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Levering kan zelfs gebeuren in de winkel om de hoek, zodat ik het na mijn werk kan oppikken zonder een dag te moeten wachten!

Service
Zeer goeie opvolging vanaf het bestellen, over het klaarzetten en verzenden tot het afleveren.

Assortiment
Alle modellen die ik vergeleken heb online, waren ook bij Coolblue te vinden. Bovendien was de prijs hier meestal ook de laagste.

Aanbeveling
Gezien de snelle en bovendien gratis levering, de betrouwbaarheid, alsook het ruime assortiment, zou ik iedereen aanbevelen Coolblue te gebruiken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

carlo 09-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zeer eenvoudig juiste tv gevonden en bestellen en account (niet noodzakelijk) is ook zo gedaan

Service
beoordeling van service alleen op basis van de goede en snelle info die je krijgt nadat je bestelling hebt geplaatst

Assortiment
prima prijs

Aanbeveling
goede prijs, makkelijk bestellen, goede en snelle info en zeer snelle levering. net voor 22.30 besteld en andere dag om 8.45 af kunnen halen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De koning 09-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijk

Service
Op afgesproken tijd geleverd

Assortiment
Veel artikelen verkrijgbaar

Aanbeveling
Snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

carina maussen 09-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je moet je niet verplaatsen

Service
heel goed

Assortiment
veel variaties

Aanbeveling
ik ben thuisverpleegster en maak nu al veel reclame

Extra toelichting
ik ben veel de baan op en als ik ongeveer het tijdstip weet kan ik mij er een beetje op voorbereiden zodat ik in de buurt ben voor de rest prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tony 09-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijke informatie omtrent levertijd

Assortiment
ruime keuze met veel webshops

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Yolanda 09-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gebruiksvriendelijk

Service
Snelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Elly Snijder 09-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Fijne site, makkelijk kiezen en duidelijk.

Service
In alles zeer tevreden.

Assortiment
Voldoende keus.

Aanbeveling
Veel handiger dan naar de winkel toe gaan.

Extra toelichting
Coolblue is modern, leuke benadering, snel en handig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

suzanne 09-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Snelle afhandeling.

Extra toelichting
Goede service, houden de klant goed op de hoogte van verzending van het product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop B Tilburg 09-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
recht toe recht aan website en bestelprocedure, dat kom ik wel eens anders tegen! Bij CoolBlue geen frustratie, niets overnieuw invullen, alles gewoon duidelijk, Hulde!

Assortiment
Ik heb nog geen artikelen gezocht, die ik niet ook bij hun heb gevonden.

Aanbeveling
Als ze zeggen voor 23:59 besteld, volgende dag in huis denk je; ja, ja. Maar wat blijkt; ik heb echt om 23:57 op donderdag besteld en vrijdagochtend om 10:00 werd m`n bestelling afgeleverd. Ik was blij! Als ik iets wil hebben dan wil ik het ook meteen, nou dat kwam goed uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique Schurink 09-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik kan alles vinden en het is fijn dat er + en - punten en alternatieven genoemd worden.

Service
Lekker snel en een leuke manier van communiceren.

Assortiment
Tja je kunt niet alles hebben natuurlijk, maar dat verwacht ik stiekem wel. Ik kijk tegenwoordig eerst bij jullie voor ik een andere site of winkel bezoek.

Aanbeveling
Super!

Extra toelichting
Jullie zijn erg snel dat is top! Post Nl is een schakel die tussen jullie en de klant in zit. De mailtjes die zij sturen met de bezorgtijd kloppen vaak niet. Ik wacht er toch al niet op, maar ik vind de onjuistheid niet prettig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JolienD 09-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op een zondagochtend gratis geleverd worden terwijl wij nog aan het ontbijten zijn, wat een service!

Service
Zeer vriendelijke man, zelfs op een zondagochtend!

Assortiment
Meer aanbod dan in de meeste offline-winkels!

Aanbeveling
Ik doe mijn toekomstige aankopen voortaan hier!

Extra toelichting
Gratis levering op zondagochtend, zeer vriendelijke bediening, gebruiksvriendelijk website, ... Binnenkort kopen we een diepvriezer en wasmachine, deze komen ze zelfs leveren op een verdieping en installeren! Reden genoeg om nooit meer ergens anders te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

denteppe 09-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
't is handig

Service
zondag besteld en maandag geleverd

Assortiment
veel keuze

Extra toelichting
goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wessel 09-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
op zondag besteld, maandag in huis.

Service
jullie doen wat is beloofd

Aanbeveling
Voorraad is voldoende, goed toepasbaar via aankopen via internet. Eerste keer van mijn bezoek.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ed 09-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon klik klik en besteld

Service
Wordt netjes op de hoogte gehouden via mail. Verdere service nog geen ervaringen mee.

Aanbeveling
Snel goedkoop en duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Twijnstra 09-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Coolblue heeft goede service. Communicatie mbt reparaties loopt ook goed. Leveringen vlot, ook op zondag kan er worden geleverd.

Service
Een paar keer aanspraak gemaakt op garantie met een defekte laptop. Is nooit een probleem geweest.

Assortiment
Redelijk groot assortiment, maar artikelen die niet meer leverbaar zijn hoeven wat mij betreft ook niet meer zichtbaar te zijn in de webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

FC 09-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
betsellen ging soepel en gemakkellijk

Service
Zoals beloofd< het bestelde kwam de volgende dag!

Aanbeveling
gelikte site, leuke aankleding en heel verrassende wacht periode. gewoon leuk

Extra toelichting
lijkt gebaseerd op "niet moeilijk doen" en alles werkt

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Fenny Paternotte 09-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijk zoeken op de site naar een artikeL

Service
Snelle levering

Assortiment
Volop keuze ruim assortiment

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ati 09-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed contact.

Service
Snelle levering

Aanbeveling
Goeie service tot heden toe

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin72 09-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke website met heldere structuur en ruime productinformatie. ook de reviews van/ door consumenten die het product al aangeschaft hebben was waardevol.
je wordt via email snel op de hoogte gehouden van de status. Product dag erna geleverd, top! Product was zorgvuldig verpakt.

Service
binnen een dag binnen, netjes. Nette, snelle communicatie via de mail.

Assortiment
Ruim assortiment. Prijs was goed, niet de duurste/ goedkoopste, maar de reviews van voorgaande klanten over de betrouwbaarheid en service van Coolblue waren van doorslag!

Aanbeveling
zou er zo weer kopen!

Extra toelichting
Prima eerste ervaring met deze website!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aardbei28 09-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig

Service
Helder, je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling.

Extra toelichting
Prima bedrijf, heldere service en lekker vlot met leveren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jens 09-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk, makkelijk bestelproces en snelle gratis levering!

Service
Duidelijke omschrijving, goed verpakte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rotjeknor 09-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
"s Avonds laat online besteld, nog vóór de middag in huis.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews