coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42590 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2188 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

John 02-01-2017 Via de website gekocht

Perfect geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super geregeld, snelle service, duidelijk aangegeven leveringstijd, en sms'jes wanneer de aanwezig zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patricia 02-01-2017 Via de website gekocht

Patricia

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vond de website overzichtelijk en duidelijk. Prijs/kwaliteit verhouding erg gunstig. De info die ik nodig had om een goede keus te maken was makkelijk achterhalen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HJK 02-01-2017 Via de website gekocht

HJK

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik sta nog steeds paf van de snelle levering. Ik had de laptop net voor middernacht besteld (en betaald) en binnen 13 uur had ik het ding in huis. Amazing!
Het navigeren op de site gaat redelijk goed. De laptop is een lastig product want er zijn zo veel merken en opties en modellen dat je al snel door de bomen het bos niet meer ziet. En dan knaagt het gevoel of je wel de juiste besteld hebt.....

Pluspunten

  • snelle levering
  • redelijk duidelijke webshop

Minpunten

  • soms veel klikken door de webshop

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Michiel Kolstee 02-01-2017 Via de website gekocht

helemaal top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
op 30 december on 14.00 uur besteld en dezelfde avond nog in huis.
perfecte tracking informatie inclusief google earth kaartje waar de chaufeur zich bevind.
Helemaal af en daarom een topervaring.

Pluspunten

  • snelheid
  • tracking info

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Gielissen 02-01-2017 Via de website gekocht

Keurig op tijd geleverd, zelf in deze drukke periode.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Er staat goed aangeven wat het is, maatgeving is juist en er staan duidelijke fotos op de site. De reviews zijn prettig om enigzins een gedegen keuze te kunnen maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

R. van der Linden 02-01-2017 Via de website gekocht

Coolblue B.V. (Rotterdam)

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue personeel geeft goed en eerlijk advies.
Duurder product op het oog maar volgens verkoper had ik na overleg voldoende aan een goedkoper product. Genieten er nog elke dag van want de verkoper had gelijk. Goed en eerlijk advies en super snelle levering (tot nu toe alles binnen 24 uur na bestelling in huis).

Pluspunten

  • Advies
  • Levering
  • Aanbod
  • Prijs/kwaliteit

Minpunten

  • Géén

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mireille nevejans 02-01-2017 In de winkel gekocht
lochristi

top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cool blue is echt toppie. mooie service, vlug en heel vriendelijk. wanneer het toch eens misgaat met de levering proberen ze je altijd zo veel mogelijk te helpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ans 02-01-2017 Via de website gekocht

Mevrouw

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke website, duidelijke omschrijvingen, snelle levering en artikel is precies zoals ik verwachte....kortom een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 02-01-2017 Via de website gekocht

Doen wat ze beloven!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Twee dagen voor kerst een camera gekocht en de belofte om de volgende dag te leveren keurig waargemaakt! Dit na teleurstelling bij andere webshop dus tijd van levering was kort

Pluspunten

  • Maken belofte waar
  • Super website
  • Goede communicatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anita noten 02-01-2017 Via de website gekocht

gemakkelijke online winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
gemakkelijk online webwinkel die zichzelf verwijst hoe je er mee moet omgaan.
alles wordt netjes geleverd.
je hebt veel keuzes op de website.

Pluspunten

  • gemakkelijke website

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Redmer 02-01-2017 Via de website gekocht

CoolBlue.nl, goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na een chatgesprek via de site geadviseerd over het meest geschikte type wifi-router. Goed en duidelijk de wens bepaald en daarbij het juiste apparaat geadviseerd

Pluspunten

  • Advies via chat
  • Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan 02-01-2017 In de winkel gekocht
Eindhoven

Kiezen tussen Garmin 57LM en MIO 7500LM

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
IK ben zeer vriendelijk te woord gestaan en de medewerkers hebben met mij meegedacht over hoe ik tot een keuze tussen beide apparaten kon komen. Toen het er op aan kwam kon ik beide apparaten proberen en heb er daarna één teruggebracht. De bediening van de MIO vind ik prettiger, maar de Garmin werkt en voelt meer solide.

Pluspunten

  • ben zeer vriendelijk te woord gestaan
  • uitstekend meegedacht met mijn keuzeproces

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Aris, Delft 02-01-2017 Via de website gekocht

Duidelijke informatie en foto van de kabel (hdmi naar DVI D)

Algemene score

9,0
Levering was 100% in orde en mooi op tijd.
Ik heb echter gekozen voor bezorging omdat ophalen bij een PostNL servicepunt langer duurde. Best raar. Ik haal spullen liever (met de fiets natuurlijk) op want minder auto's in de woonwijk.

Pluspunten

  • duidelijke info en foto
  • snel geleverd

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JimH 02-01-2017 Via de website gekocht

Top online shop!

Algemene score

10,0
Ondanks de feestdagen heeft Coolblue de aankoop van een AVM FRITZ!Box 7490 snel, dus de volgende dag, afgeleverd. De specificaties van het product waren zeer gedetailleerd en je kon nog heel laat op de avond bestellen om de volgende dag geleverd te krijgen. De website van Coolblue is heel intuïtief. Ik ga hier weer shoppen.

Pluspunten

  • Volgende dag geleverd
  • Duidelijke website

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D. Tio 02-01-2017 Via de website gekocht

Ipad case

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Kort na de kerstdagen heb ik een Ipad case besteld. Tot mijn verbazing kreeg ik mijn bestelling de volgende dag, ondanks de drukke periode van het jaar, al in huis.Snelle service en goede afhandeling. Erg tevreden klant hier.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

de vliegher johan 02-01-2017 Via de website gekocht

ramblokken bestellen voor pc

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik vond de productinfo heel duidelijk en snel en goed geleverd thuis. het jammerlijke was wel dat men het in de brievenbus stak en later gelevert werd dan aangegeven. eenmaal in huis, uitgepakt zonder beschadiging en het juiste product zat erin wat we besteld hadden. echt super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet 02-01-2017 Via de website gekocht

Mijn Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik koop graag bij Coolblue.
De prijzen zijn goed.
De serves zijn goed.
De afhandeling is goed
Kort om alles is goed (al kan er af en toe wel best een paar euro van de prijs af)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renata 02-01-2017 Via de website gekocht

Geweldige levering Bosch wasmachine.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Net voor kerst crashte mijn oude wasmachine. Meteen bij Coolblue een nieuwe Bosch besteld. Deze werd op dinsdag na kerst geleverd, netjes uitgepakt en geïnstalleerd op de eerste verdieping. De oude wasmachine werd retour genomen. Ik had er dus verder geen omkijken naar. TOP.

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Geïnstalleerd en oude machine afgevoerd.
  • Wast perfect.

Minpunten

  • Geen aquastop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remco 02-01-2017 Via de website gekocht

Fitbit Alta

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor de 1e keer bij coolblue besteld. Makkelijk via de website/shop, snelle levering binnen 1 dag, ik heb gekregen wat ik wilde. Ik geef Cooblue een goede beoordeling.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marion 02-01-2017 Via de website gekocht

Blij met Cool Blue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben inmiddels al vaker online bij Cool Blue besteld en onze ervaring is dat de service goed is en de levering snel. En de prijzen zijn ook nog eens scherp, top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rick 02-01-2017 Via de website gekocht

Stofzuiger Bosch

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, goed verpakt! Laat op de avond besteld en de volgende morgen al in huis echt top! Tevens €30,- cashback via Bosch

Pluspunten

  • Nette verpakking
  • Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilse 02-01-2017 Via de website gekocht

Coolblue is te gek, ik ben verliefd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een snelle correcte levering, zonder poespas. Verder een leuke, overzichtelijke webshop met een ruim aanbod.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danielle 02-01-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en super service

Algemene score

10,0
Pech! wasmachine stuk, je ziet het al voor je berg wasgoed die maar groeit. Gelukkig leveren ze bij Cool blue GRATIS de volgende dag of tegen betaling zelfs wel de zelfde dag nog.
Wij hebben er dus 1 besteld maar ja onze oude stond op zolder en ja de meeste online winkels leveren dus in de woonkamer, wij hadden ons al geestelijk voorbereid op een aardige sjouwpartij.
Echter toen ik tegen de heren van coolblue zei dat ze hem maar in de woonkamer moesten zetten aangezien de oude op zolder stond wouden ze hier niets van weten en vertelden ze mij dat ik immers bij hun had besteld en dat zij dan ook de machine op zijn plaats zetten, aansluiten en de oude meenamen!
Geweldige service en wat een beleefde jongen mannen! ze hebben zelfs nog een oude droger die ook op zolder stond meegenomen.
Coolblue bedankt mijn jaar is top afgesloten en goed begonnen omdat de wasmachine het top doet.

Pluspunten

  • snelle levering GRATIS
  • top Service
  • niet duurder dan een ander

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Karine 02-01-2017 Via de website gekocht

zeer snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue is mijn winkel waar ik altijd op kan rekenen,
ze is niet alleen goedkoop, maar heeft ook een hele overzichtelijke website, de bestelling word razendsnel verstuurd en altijd netjes verpakt.
kortom top Coolblue doe zo verder!
en bedankt!!

Pluspunten

  • overzichtelijk
  • kwaliteit
  • snel
  • als het nodig is een goe dienst na verkoop

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kockx 02-01-2017 Via de website gekocht

Slecht bedrijf

Algemene score

1,0
Zeer slecht bedrijf orders worden geplaatst en betaald zonder reden geanuleerd grote mond van medewerkers vervolgens kan je dagen wachten op je geld beveel deze coolbleu aan niemand aan

Minpunten

  • Slechte klantenservice bij problemen
  • Reageren niet op mails en telefoon

Review criteria:

Slecht
Slecht
Goed
Officiele reactie van Coolblue 02-01-2017

Hey Kockx,

We vinden het ontzettend vervelend om te lezen dat uw bestelling zonder opgaaf van reden is geannuleerd. Dit lijkt ons niet de bedoeling en deze service mag u niet van ons verwachten. Wij willen het graag voor u nakijken. Kunt u het ordernummer van uw bestelling en een kleine toelichting per e-mail versturen naar geenglimlach@coolblue.nl?

Groeten,
Coolblue

Reageer

Rani Devriendt 02-01-2017 Via de website gekocht

Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De artikelen worden zeer snel geleverd, en indien je niet tevreden bent kan je het zeer makkelijk retourneren en heb je binnen de week je geld terug.

Pluspunten

  • Makkelijk retourneren
  • Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerdien 02-01-2017 Via de website gekocht

Prima koffieapparaat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede keuzemogelijkheden. Snel kunnen bestellen en goed afgeleverd. Verpakking is ok. Dichtbij een afhaaladres.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Adriaan 02-01-2017 Via de website gekocht

Hele fijne webshop

Algemene score

9,0
duidelijke site, ik vind het heel prettig dat je makkelijk producten kan selecteren met de keuzehulp, je vult je wensen in en de site filtert op die wensen de producten.
goede service. goed bereikbaar. klantvriendelijk.
Al jaren tevreden klant.

Pluspunten

  • zeer snel geleverd
  • duidelijke productvergelijkers
  • makkelijk wensen in te stellen voor producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fisser 02-01-2017 Via de website gekocht

Prima winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestel-, handling- en bezorgproces zeer inzichtelijk en vriendelijk vormgegeven. Snelle en duidelijke vragenbeantwoording. En wat een schitterende doos!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suzanne 02-01-2017 Via de website gekocht

Sporthorloge polar via coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site, scherpe prijs, leuke en duidelijke communicatie, supersnelle levering; heel tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 02-01-2017 Via de website gekocht

Mijn go-to webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goeie winkel met een duidelijke en overzichtelijke website, heeft meestal wat je zoekt en levertijd is altijd razendsnel.

Pluspunten

  • assortiment
  • leversnelheid
  • prijs/kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

FHoogeboom 02-01-2017 Via de website gekocht

Prima!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Had snel een vervangende koelvriescombinatie nodig. Eenvoudig te bestellen op de site. Duidelijke communicatie rondom aflevering, zelfs eerder dan afgesproken. Zeer vriendelijke en hulpvaardige bezorgers.

Pluspunten

  • Intuïtieve website
  • Snelle levering
  • Glasheldere communicatie over aflevering

Minpunten

  • Geen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 02-01-2017 Via de website gekocht

Coolblue aankoop HP Multifunctionele printer

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer duidelijk en stipte levering. Uitleg over de printer zelf en verdere afhandeling van de bestelling is perfect geregeld!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

ronny 02-01-2017 Via de website gekocht

awsome

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snel alles duidelijk en een goed advies heldere site en een snelle levering.
ook is het gemakkelijk de producten te vergelijken.

misschien niet de allergoedkoopste maar een zekere service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martie 02-01-2017 Via de website gekocht

Duidelijke website, snelle en correcte levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Onlangs weer eens iets besteld bij Coolblue, en het blijft geweldig hoe snel dit afgehandeld en geleverd word, daar kan menig concurrentie niet aan tippen.

Pluspunten

  • overzichtelijke site
  • duidelijke beschrijvingen
  • wat je ziet op de site is voorradig >
  • en dus snel geleverd

Minpunten

  • je moet wachten op pakketje
  • soms iets duurder

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Brigitte 02-01-2017 Via de website gekocht

Snel, goedkoop en perfecte service !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Veel artikelen zijn bij Coolblue goedkoop, zonder leverkosten, en voorraad status is altijd juist. Goede service voor retouren of klachten. Mijn favoriete webshop voor veel electronica artikelen!

Pluspunten

  • Service
  • Levertijd
  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

du pree 02-01-2017 Via de website gekocht

Eerste bestelling bij Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had nog nooit bij Coolblue besteld, maar was ze al vaker tegen gekomen op social media dmv geplaatste filmpjes. Toen onze wasmachine kapot ging, ben ik dan ook bij Coolblue gaan zoeken of zij mij konden bieden wat ik zocht. De juiste machine, tegen de juiste prijs. Snelle afhandeling, prima bezorging en plaatsing. Ze houden je uitstekend per mail op de hoogte, en bieden ondertussen jet nodige vermaak. De bezorgers zijn vriendelijk, duidelijk van uitleg en behulpzaam. Het apparaat staat in pakweg 15 minuten (van aankomsttijd tot vertrek) op zn plek, mn oude machine is weg, en ik hoef geen rommel op te ruimen. Ik hoop het niet, want dan zou het betekenen dat het me weer geld gaat kosten, maar als er wat kapot gaat dat vervanging nodig heeft, bestellen we weer bij Coolblue.

Pluspunten

  • duidelijke mails met vooruitgang
  • aardige bezorgers
  • je hoeft zelf niets te doen

Minpunten

  • Mail, sms en bellen is wel veel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 02-01-2017 Via de website gekocht

Gewoonweg de beste

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue heeft alles perfect voor elkaar. Ze hebben ten eerste een geweldige service voor al hun producten door deze op een persoonlijke en open manier toe ten lichten. Dit helpt om de juiste keuze te maken en wanneer je er ondanks deen video's en vergelijkingen niet uitkomt zijn ze gemakkelijk te bereiken voor keuzehulp. Ten tweede is hun manier van bestellingen afhandelen gemakkelijk, ze leveren op een door de klant aangegeven moment en zelfs op zondag! Het laatste punt is hun nabehandeling: ze controleren of alles naar wens is gegaan en sturen emails met uitleg of handige tips voor het product.

Pluspunten

  • Overzichtelijke keuzehulp
  • Gemakkelijk bestellen
  • Handige tips voor het product

Minpunten

  • Geen andere webwinkel die in de buurt komt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wilma K 02-01-2017 Via de website gekocht

Snel en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Grote keuze, snelle levering en goede service. Door mailopvolging van je bestelling ben je op de hoogte van de voortgang.

Pluspunten

  • 1 dag levering
  • Mailopvolging bestelling

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

m van dijk 02-01-2017 Via de website gekocht

coolbleu

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
ruime keus, snelle levering en retourservice, goede kwaliteit. goede en overzichtelijke website, ruime keus in betaal mogelijkheden.

Pluspunten

  • makkelijk bestellen op overzichtelijke website
  • snelle levering

Minpunten

  • niet bekend

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jaap 02-01-2017 In de winkel gekocht
Utrecht

Prima advies en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik wilde bij het ombouwen van mijn laptop wel wat advies en ben daarom naar de winkel in Utrecht gegaan. Prima organisatie, heel goed en geduldig advies, razend snelle levering, 's avonds alles in huis.

Pluspunten

  • Goede organisatie
  • Vriendelijke mensen
  • Goed advies

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rinihoog 02-01-2017 Via de website gekocht

luchtbevochtigers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, goede verpakking en goed advies over producten welke je erbij moet hebben voor een goede werking. Duidelijke Nederlandse handleiding.

Pluspunten

  • snelle levering
  • goede info

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. de Jong 02-01-2017 Via de website gekocht

Aanschaf wasmachine

Algemene score

7,0
Nadat onze wasmachine het had opgegeven een nieuwe bij Coolblue besteld omdat de wasmachine snel geleverd kon worden, de nieuwe wasmachine geïnstalleerd zou worden en de oude mee genomen zou worden. Ze konden snel leveren en ze namen de oude wasmachine (door mij al losgekoppeld) ook mee. Maar van de nieuwe wasmachine werd de waterslang aangesloten en de afvoerslang in de afvoer gestopt, maar niet de elektriciteit aangesloten. Wij hebben nog een trekschakelaar en daar mogen ze blijkbaar niet op aansluiten. Ik kan me dat wellicht ook voorstellen, maar dan moet dat ook duidelijker blijken op de website als je de bestelling plaatst. Het "aansluiten" zoals vermeldt op de website is blijkbaar alleen als ze de stekker in een stopcontact kunnen stoppen. Voor veel (alleenstaande) vrouwen een groot probleem om zelf aan te sluiten.

Pluspunten

  • oude mee terug
  • snelle levering

Minpunten

  • niet op electrsich aangesloten

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Hans, Enschede 02-01-2017 Via de website gekocht

Prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijk en hulpvaardig personeel. Goede prijs kwaliteit verhouding, snelle levering. Zeer prettig is het kunnen volgen van de on-line bestelling en levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 02-01-2017 In de winkel gekocht
Groningen

Deskundige hulp, uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website, en erg plezierig dat er fysieke winkels zijn. Ik bezocht de winkel in Groningen. Vriendelijke ontvangst, deskundige hulp bij het uitzoeken van een laptop en uitstekende service ten aanzien van een eerder door mij gekochte telefoon. Ik ben zeer tevreden.

Pluspunten

  • Deskundigheid
  • Service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Roland 02-01-2017 Via de website gekocht

Aanschaf laptop

Algemene score

9,0
Coolblue heeft de goede uitgebreide keuze criteria om tot een goede laptop keuze te komen. Door meerdere filters te gebruiken krijg je een voor jouw geschikt aantal laptops te zien. Helemaal top om op deze wijze tot een goede keuze te komen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Cecile 02-01-2017 Via de website gekocht

Perfect geinformeerd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, netjes verpakt en perfecte informatievoorziening: meteen na verzenden info over hoe laat mijn bestelling geleverd wordt (tijdsperiode van 2 uur) EN bij levering bij de buren meteen een berichtje hierover!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

R.Appelhof 02-01-2017 In de winkel gekocht
Eindhoven

Wasmachine merk Mielè

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Hele afhandeling van A tot Z is zeer goed, complementen voor de mensen die u in dienst heeft.
ik ben zeer te vrede over het merk Mielè hij voldoet aan eisen die ik van Mielè wasmachine mag verwachten, mij oude mielè was 19 jaar oud en toe aan een nieuwe uit dading..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cees 02-01-2017 Via de website gekocht

Goede prijs en efficiente afhandeling.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Regelmatig bestel ik bij Coolblue. De prijs is altijd zeer concurrerend en de afhandeling van een order is snel en zorgvuldig. Ik ben er altijd zeker van dat ik de artikelen op tijd en in goede staat ontvang.

Pluspunten

  • Goede prijs
  • Snelle levering
  • Snelle afhandeling reparaties en retouren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Erick 02-01-2017 Via de website gekocht

Goede webwinkel met een heel snelle helpdesk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was op zoek naar een nieuwe monitor en ik vond er een in de monitor webshop van Coolblue.
Het e-mail contact is erg aangenaam en men reageert echt binnen een uur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews