coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 42242 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3615 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ken Cauchie 13-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
*Overzichtelijke procedures
*Uitgebreide productfilters voor het vereenvoudigen van de ruime selectie

Service
*Vlotte service
*Transparant opvolgingsbeleid bestelde producten
*Nog geen beroep moeten doen op de klachten- en/of retourprocedure; vandaar geen perfecte score op dit aspect

Assortiment
*Ruim assortiment aan producten voor zeer diverse toepassingen
*Producten van bekende en minder bekende fabrikanten

Aanbeveling
*Gebruiksvriendelijk
*Informatief
*Klantvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Zwaluw2 13-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Op zondag middag de bestelling geplaatst vanuit de luie stoel dat is toch gemak.

Service
SMS ontvangen. De bestelling is binnen en wordt verwrkt + een traceer mogelijkheid.

Assortiment
Enorme keuze uit diverse artikelen te kust en te keur.

Aanbeveling
Zo makkelijk Zo snel en Zo keurig verzorgd en verpakt dat is boven verwachting.

Extra toelichting
Het gemakkelijke en correcte afhandelen van de bestelling is bewonderingswaardig. De snelheid waarmee de bestelling is bezorgd is ongelooflijk. Daarom ben ik zeer tevreden en kan Coolblue iedereen aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul van Doremalen 13-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
snel, duidelijk tegen goede prijzen. Geen extra kosten voor bezorging of retour nemen van oude apparatuur

Service
vriendelijke mensen die leveren!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

shopper456 13-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Rustig vanachter je toetsenbord. Wat kan er beter zijn

Service
Heb er al een paar keer mee te maken gekregen en het is een zalige service

Assortiment
Tja het akn altijd nog meer he. ;-)

Aanbeveling
Ik raad hem aan iedereen aan

Extra toelichting
Heel goede website. Zeer makkelijk bestellen. Ongelofelijk snel in huis. (meestal de volgende dag) geweldige service. ik heb geen ander winkel meer nodig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

e.glas 13-05-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,5

Service
geweldig wat een service.sávonds besteld, volgende middag al in huis.één minpuntje: Het werd bij de buren voor de deur gelegd terwijl ik thuis was. De bezorging niet zo goed.

Extra toelichting
De bezorging was slordig. Het pakketje werd bij de buren voor de deur gelegd terwijl ik thuis was de hele middag.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

TARA2013 13-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Eenvoudig om bestelling te plaatsen en de betaling af te handelen.

Service
Snelle levering en gemakkelijk op te volgen.

Aanbeveling
Vlotte manier om je product te bestellen en geleverd te krijgen.

Extra toelichting
Positief: gemakkelijke bestelmethode snelle levering producten worden degelijk verpakt Negatief: Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

carina 63 13-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk te bestellen

Service
de dag erna gratis afgeleverd

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
zou ik zeker aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ttimmer 12-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Goed: snelle levering, ruim aanbod, goede prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Forrestspeed 12-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke shop, alles makkelijk te vinden

Service
nooit gedacht dat je op zaterdag kunt bestellen en op zondag ding dong de postbode....... zelfs op moederdag ik stond versteld, had verwacht nou dat wordt maandag maar nee hoor. zoals eerder gezegd de postbode stond aan de deur een dag later.

Aanbeveling
goede shop, goede en snelle levering. Op zeker beveel ik de winkel aan

Extra toelichting
volgens mij spreken de eerdere motiveringen voor zichzelf

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

randy1357 12-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Zeer tevreden over de levering van het product, zelfs op zondag! Ik raad deze winkel zeker aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marty01 12-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
3 klikken zijn genoeg om je bestelling af te ronden.

Service
Het product werd op de afgesproken datum netjes geleverd door PostNL.

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Door de goede service en snelle levering raad ik Coolblue bij iedereen aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

gksax 12-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Prima bereikbaar en groot assortiment. Bij verzending werd aangegeven in welke periode zou worden geleverd: Helaas was dit aanmerkelijk later, maar hier kan Coolblue niets aan doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mamboe29 12-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
erg prettig om productvergelijkingen te kunnen maken die niet wegvallen als je van scherm verandert.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeromekoster 12-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
even een mail sturen en klaar is Kees

Service
Binnen 2 dagen in huis

Aanbeveling
nvt

Extra toelichting
nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martens1959 12-05-2015 In de winkel gekocht
eindhoven
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
Staan je met raad en daad bij om je vragen te beantwoorden, en het product te demonstreren.

Assortiment
Een zeer ruime keuze.

Aanbeveling
Men neemt alle tijd om je goed te informeren.

Extra toelichting
De behulpzaamheid heeft mijn verwachting overtroffen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Robert Rans 12-05-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
de bestelling gaat zeer vlot

Service
perfect

Extra toelichting
het bestellen en opvolgen van uw bestelling gaat zeer vlot alles wordt op de door coolblue gestelde datum vlot geleverd. tot op heden geen negatieve ervaring met het bestellen bij coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FeyenoordAV 12-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk producten te vergelijken.

Service
Zelfs op zondag bezorgen!

Assortiment
Was weer het goedkoopste

Aanbeveling
Als het nergens goedkoper is kies ik weer Coolblue.

Extra toelichting
Nog nooit problemen gehad bij Coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

romaindeglas 12-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Zaterdag besteld, zondag geleverd rond 11H.

Assortiment
Ruime keuze aan merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diane Mertens 12-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Keuze maken is eenvoudig door de vergelijkingsmogelijkheid.
Je hoeft helemaal niet buiten huis gaan om iets aan te schaffen.

Service
Uw bestelling wordt de volgende dag reeds geleverd of je kan kiezen voor afhaling in de winkel.
Personeel is steeds vriendelijk en geeft u de nodige uitleg indien je dit wenst.

Assortiment
Er is veel keuze aan producten en dan nog eens per product heb nog verschillende merken en types.

Aanbeveling
Daar de prijzen niet hoger liggen dan in gelijkaardige winkels is het zeker een aanrader om het product te bestellen bij cool blue. De tijd dat je uitspaart om te shoppen kan je nu aan iets anders spenderen.

Extra toelichting
Het online bestellen is voor mij handig daar ik niet zo mobiel ben. De website is zeer handig in gebruik. Ik heb met de levering nog geen enkel probleem gehad. Alles werd steeds op het afgesproken tijdstip geleverd. Je krijgt steeds een mail met de bevestiging van uw bestelling en daarna (bij zelf afhalen van product)een mailtje wanneer het product in de winkel klaarligt. Communicatie is duidelijk en correct.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ndam10 12-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
iets duurder maar service/levering zijn top. Dit bedrijf maakt met recht waar voor 23.00 besteld volgende dag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janfoblets 12-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
voldoende uitleg om snel een keuze te kunnen maken uit de 10-tallen mogelijkheden

Service
betaling via PayPall mogelijk

Assortiment
allernieuwste modellen zitten in het assortiment

Extra toelichting
bestelling op zaterdagavond, levering op zondag op de middag!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BOKINA 12-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles vanuit mijn zetel bestellen !!

Service
De zaterdag bestellen en dat word dan op ZONDAG geleverd !!

Assortiment
Voor alles keuze genoeg !!

Aanbeveling
Ik wil het iedereen aanbevelen om te kopen bij Coolblue !!

Extra toelichting
Voor mij is er niks wat niet goed is !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mjcgerritse 12-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Genoeg keus, duidelijke site.

Service
Snelle levering. Contactservice.

Assortiment
Genoeg keus

Aanbeveling
Prima als je van online winkelen houdt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilco-G 12-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website, goed overzicht van de aanwezige artikelen en de voorraad.

Service
de beloofde levering de andere dag indien voor 15.00 besteld word ook nagekomen.

Assortiment
Wat je zoekt hebben ze ook ( voor mij althans ).

Aanbeveling
Scherp geprijsd.
Snelle levering.
Goede kwaliteit van de verpakking tijdens het transport.

Extra toelichting
Ik heb meerdere aankopen gedaan bij Coolblue en alles is in perfecte staat en zeer snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h.klinkert 11-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Je hoeft de deur niet uit, zo snel ging de levering, en op de aangegeven tijds tip.

Assortiment
Ruime keus , duidelijk omschrijving.

Extra toelichting
Snelle levering, product prima ,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom Bollen 11-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede website. Onmiddellijk gevonden wat ik zocht.

Service
Besteld 22u.30. Geleverd om 10 uur volgende dag.

Assortiment
Stock van alle verschillende modellen.

Aanbeveling
Goed en duidelijk overzicht. Perfecte service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fools27 11-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
overzichtelijke site, vlotte bestel en betaalprocedure

Service
al vaak besteld, toch eenmaal een defect artikel ontvangen, was na contact klantendienst na 1 dag opgelost en fijn geregeld

Aanbeveling
goeie service, groot assortiment maar soms wat duurder dan andere webshops, zeer snelle levering

Extra toelichting
bestelling verloopt vlot, goeie tracking, correcte producten en sercice.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MerCy- 11-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Super snelle service, ook nog eens in een leuke vouw doos waar de kleine mee kan spelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ghislaine janssen 11-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
je hebt een zeer overzichtelijke site om wat te zoeken

Service
zeer snel geleverd en netjes verpakt

Assortiment
ik mis soms een beetje uitleg bij de producten vaneen specifiek merk

Aanbeveling
zeer zeker ,ik heb zelf 2 dagen na mekaar een bestelling geplaatst en 2 maal is er efficient en netjes geleverd

Extra toelichting
ik ben zeer tevreden, ik zal nu wachten om te zien hoe het terugsturen van de covers om ze te ruilen naar een groter formaat ,zal verlopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Csfolmer 11-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed en snel

Service
Nooit geen problemen.
En reageren snel als je vragen heb

Assortiment
Als ik iets wil hebben dan hebben ze het

Aanbeveling
Goede service

Extra toelichting
Makkelijk zoeken op de website. Snelle levering. Goed support

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GihDehAwn 11-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk webshop met goede zoek- en filtermogelijkheden

Service
Goede ondersteuning, zowel offline als online

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment verdeeld in overzichtelijke shops

Aanbeveling
Ik kijk zelf altijd eerst bij Coolblue :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jcls 11-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je zetel thuis veilig en gerust een bestilling kunnen plaatsen

Service
Heel perfect, versta je iets niet, even Coolblue bellen en samen met een vriendelijke medewerker snel alles uitgelegd krijgen

Assortiment
Bijna alles te verkrijgen

Aanbeveling
Zeer zeker en wetende dat ik achteraf geen rode kaken moet krijgen

Extra toelichting
Steeds tevreden geweest en dit reeds vele jaren, ja zelfs toe Coolblue nog enkel in Nederland bestond Negatief; moet nog de eerste slechte ervaring tegenkomen en denk dat dat niet snel zal gebeuren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johkunst 11-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
Geweldige snelle reactie tijd. Bewondering voor logistiek proces

Service
Bezsorgservice is als zeer slecht ervaren. In tegenstelling tot hetgeen door coolblue wordt geadverteerd werd oude wasmachine niet meegenomen. Reden volgens bezorger omdat hij uit elkaar geklapt was en hij geen draagbanden bij zich had.
Trommel van machine was opengeklapt en deksel boven zijde machine was ontwricht. Uiteindelijk zelf machine m.b.v draagbanden in 5 minuten naar beneden gebracht 1 trap en daarna zelf geleverde machine geplaatst en aangesloten. Indien gewenst kan ik u foto's sturen van de staat van de oude machine waaruit blijkt dat deze niet geheel uit elkaar lag en gemakkelijk getransporteerd kon worden.

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Goed

Reageer

Jaarsma 11-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Stofzuiger kapot. Op internet gezocht naar een nieuwe, betaalbare.
Gevonden bij Stofzuigerspecialist, besteld en volgende morgen in huis.
Geen bezoek aan winkels, etc.

Service
Alles klopte. Belofte volgende dag, factuur uit te printen en tenslotte aflevering volgens schema.

Assortiment
Kan niet beoordelen of jullie alles hebben, maar voor mij ruim voldoende.

Aanbeveling
Zie boven.

Extra toelichting
Ik zocht naar een stofzuiger speciaal voor tapijt. Dat is keurig aangegeven in de specificaties, dus ik kon gericht zoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

HenkGl 11-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel alles vinden, beoordelingen smart bij elkaar. Top

Service
Uitstekend heb nog geen product gekocht wat niet oke was. Service tijdens aankoop prima denk aan snelle info over levering en status bestelling.

Assortiment
Pff ik kijk altijd eerst bij Coolblue dan pas verder maar kom altijd weer terug hier.

Aanbeveling
Doen wat er beloofd wordt, snel en service/klantgericht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alweer een marijke 11-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke webshop

Assortiment
Ik zocht een kinderrugzakje. Veel keuze. In formaat en kleur en prijsklasse

Aanbeveling
Ik beveel zelden aan, laat ieder zijn eigen research maar doen volgens de persoonlijke criteria. Maar als het me specifiek gevraagd wordt, zeg ik zeker 'kun je gerust doen, webshoppen bij coolblue' :-)

Extra toelichting
Ik vind jullie mails wel gezellig van toon. Ik heb de pakketbezorger ook zeker jullie groeten overgebracht :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

larsthom 11-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heldere site, goede aanbeveling, snel en adequate

Service
Procesinformatie top!

Assortiment
Prima aanbeveling. Snel, geen gezoek, heldere productdefinities

Aanbeveling
Zelden zo'n ervaring gehad. Eerste ervaring met Coolblue. Alles op tijd, snel, prima informatieverzorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jorispoels 11-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gebruiksvriendelijke website

Service
Beter kan niet!

Assortiment
zeer ruime keuze!

Aanbeveling
Als eerste keuze aanbevelen aan vrienden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

harold.masselink 11-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Artikelen Snel gevonden. De goede suggesties overgenomen

Assortiment
Genoeg keuze. Enorm uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Heb veel slechte ervaringen met grote webwinkels. Coolblue is de uitzondering.

Om 20:00 uur besteld, de volgende dag geleverd!

Extra toelichting
Coolblue doet wat ze beloven. Ik heb een broertje dood aan levering door een externe partij zoals sommige concurrenten doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cobra540 11-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ik werk soms 6 dagen in de week en soms kan het laat worden dus heb niet veel tijd om nog naar snel naar de winkel te gaan voor een gsm te zoeken of iets ander nu kan ik s'avonds op mijn gemak rustig uitzoeken wat ik wil en bestellen .

Extra toelichting
ik vind de winkel heel goed heb 4 maand geleden alles van pc onderdelen gekocht voor 1200+ euro dat was mijn aller eerste grote aankoop ik was eerst onzeker over de online winkel maar ik heb alles mooi en vijlig gekregen en nu bestel ik regelmatig ( tog bijna elke maand ) heb zelf een referentie geschreven op een product dat ik gekocht heb.ik ben heel tevreden over hoe gemakkelijk de online winkel is ik vind er toch het meeste dat ik nodig heb en wat ik super vind je moet er niet lang op wachten wat ik wel wil aanraden is om nog artikel bij te plaatsen van bureaustoelen/gamerstoelen heb nu alleen nog maar 2 artikelen gevonden van gamerstoelen maar geen van die 2 is voor aan je bureau te zetten . dus ik hoop wel hier bij dat jullie het wel is willen na zien of het mogelijk zo ja en jullie zetten er bureaustoelen/gamerstoelen erbij dan koop ik al direct een bureaustoelen/gamerstoel .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

silviaverhoeven 11-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Service
Zeer goede service. Helaas werd de tv geleverd en was deze stuk. Bij telefonisch contact geen wachttijd, geen doorverbinden maar direct vriendelijk, goed en helder geholpen.

Extra toelichting
zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NorbertSparnaay 10-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Jawel. Snel en overzichtelijk.

Service
Snel bezord. Ruil (ddor mijn onoplettendheid) was geen probleem.

Aanbeveling
Zie hierboven

Extra toelichting
Snel. Erggggg klantvriendelijk. Niet moeilijk doen over ruilen / terugsturen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Matterhorn 10-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer overzichtelijk , vlot en duidelijk.

Service
Bij contact met de winkel, de volgende morgen reeds een duidelijk antwoord.
De supersnelle levering is uniek !
Mijn hoofdtelefoon besteld om 23u en de volgende morgen om 8u30 reeds thuis bezorgd ! Ongelofelijk ! En gratis levering !

Assortiment
Was op zoek naar een hoofdtelefoon en vond op Coolblue het grootste assortiment van kwaliteitskoptelefoons.In meerdere en andere winkelketens was de gekozen koptelefoon duurder.Prijs is dus ook OK !

Aanbeveling
Groot assortiment.
Vlotte website en gemakkelijk te bestellen en te betalen.
Bij bestelling veel informatie over de levering.
Supersnelle levering.
Zeer goed verpakt.
Kortom : absolute aanrader !

Extra toelichting
Groot assortiment van kwaliteitsproducten en zeer snelle levering. Bestellingsgemak op de website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rob.kool 10-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heldere taal

Service
Ze doen wat ze zeggen

Assortiment
Ruime keuze. Ook merken die niet zo bekend zijn, maar veel waar voor hun geld bieden.

Aanbeveling
Ze zullen nooit alle merken hebben die men vraagt, doch wat ze hebben is ruim voldoende

Extra toelichting
Wat niet zo goed is, is dat ze nog niet bekend genoeg zijn bij iedereen. En dat is zonde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hunter74 10-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
niet naar de stad hoeven.

Assortiment
alles wat je maar wensen kan, van speelgoed tot robotstofzuiger.

Aanbeveling
super snelle levering.. en wat we van andere hoorden,als er iets kapot is of wat dan ook, gelijk de volgende dag een nieuw product of wat dan ook.

Extra toelichting
tot zover alleen maar te spreken.. ook door de verhalen van andere.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corbey 10-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Site is prima en overzichtelijk. Prima vergelijkingen mogelijk

Service
's Avonds laat besteld en de volgende dag geleverd. Kan niet beter.

Assortiment
Geen verdere toelichting

Aanbeveling
Ik kan niets negatiefs zeggen!

Extra toelichting
N.v.t.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Joadam 10-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website er goed en duidelijk.Product heel makkelijk gevonden en de betaling verloopt zeer snel en makkelijk.
De bestelling verliep snel en alles was duidelijk.

Service
Bereikbaarheid van de medewerker eveneens zeer goed en duidelijke antwoord op alle vragen zelfs via WhatsApp.

Assortiment
Assortiment (naar mijn behoeftes) voldoet aan verwachtingen. De prijs is concurerend - nergens anders goedkoper.

Aanbeveling
Capabel en vriendelijk personeel.
De levering verliep zeer vlot. Het volgen van pakket kan via de website van Dynalogic gevolgd worden en op exact aangegeven tijd geleverd.

Extra toelichting
Capabel super behulpzaam en vriendelijk personeel. De levering verliep zeer vlot. Het volgen van pakket kan via de website van Dynalogic gevolgd worden en op exact aangegeven tijd geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc Ebraert 10-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is heel eenvoudig om via de site te bestellen

Service
Prima service, je word goed op de hoogte gehouden via mail, snelle en correcte leveringen, je kunt het laten leveren op de manier dat het U beste past.
Ooit al eens een artikel moeten terugsturen wegens een fabrieksfout, dus niet de schuld van Coolblue, en ook dat werd snel en perfect afgehandeld

Assortiment
Steeds een mooi en ruim assortiment en een goede prijs kwaliteit

Aanbeveling
Kan Coolblue aanraden aan iedereen.
Een eerlijke en goede webwinkel

Extra toelichting
Geen negatieve punten. Super tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adora 10-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk duidelijk het hoe en wat

Service
afgeleverd zoals vermeld

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
als mijn ervaring niet éénmalig is, verdient cool blue die 9

Extra toelichting
Alles zoals hierboven heb vermeld. Een verdiende 9, duidelijke webshop, prijsbewust en voldaan aan de levering op tijd, met een duidelijke manier om het pakket te volgen voor aflevering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CJ Boumans 10-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
gewoon goed

Assortiment
kon niet op alles beoordelen.
Wat ik nodig had was er

Aanbeveling
ook bij eerdere bestellingen geen klachten

Extra toelichting
geen slechte ervaringen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews