coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42308 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3439 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

welkom02 07-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
de service van Coolblue is gewoon uitstekend.
in mijn geval Heb ik gewoon pech gehad

Extra toelichting
Hoesje per kerende post teruggezonden. Het hoesje paste niet ondanks het goed vermelde model smartphone. Waarschijnlijk komt dit omdat de smartphone sinds kort verkrijgbaar is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Letta01 07-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Een goede webshop, alles is makkelijk en snel te vinden.

Service
De volgende dag je bestelling al in huis!

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Snelle levering en een goede service kan ik iedereen aanraden.

Extra toelichting
Coolblue heeft een gebruiksvriendelijke site; alles is snel en gemakkelijk te vinden. Als je je product voor 23.59 uur besteld, is het de volgende dag al in huis. Wat wil je nog meer?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jaxx81 07-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site en het bestelling's proces zijn erg overzichtelijk en gebruikersvriendelijk.
Ook de uitgebreide betaling's opties (zoals ideal en paypal) spreken mij erg aan.

Service
Coolblue heeft een snel bestelling's proces. Je hebt het product snel in huis en mocht er onverhoopt toch iets mis zijn met het product, ze hebben een erg goede klantenservice die goed bereikbaar is en met meerdere opties komt om het probleem op te lossen.

Assortiment
Ze hebben een uitgebreid en overzichtelijk assortiment. Je kunt je zoekopties uitgebreid verfijnen, wat het komen tot een keuze van een product er gemakkelijk maakt.

Aanbeveling
Ik ga Coolblue zeker aanbevelen aan anderen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Useless 07-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je moet er nog niet voor uit je zetel komen.

Service
Zeer snel en netjes geleverd

Extra toelichting
Geleverd op minder dan 12 uur. Echt wel super snel!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

houtenkast 07-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Veel foto's, video's en beoordelingen. Websites zijn makkelijk navigeren en er is altijd keuzehulp.

Service
Meerdere manieren van contacteren en altijd snel antwoord. Bij elke stap van verzending wordt je op de hoogte gehouden.

Assortiment
Genoeg assortiment. Voor de echte budget niet echt, maar goede kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Aanbeveling
Altijd snel verzonden en 99 van de 100 keer ook de volgende dag bezorgd. Site is overzichtelijk, makkelijker en snel.

Extra toelichting
Snelle levering, keuzehulp, makkelijk en het beste is goede communicatie. Ik wordt ten alle tijde ingelicht hoe ver Coolblue is in het verzenden van mijn order. Zeer prettig. Het enige minpunt is dat echt budgetspul of spotgoedkope kabeltjes of wat dan ook niet te krijgen zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Davevank1985 07-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede, duidelijke website.

Service
Afspraken worden nagekomen wat betreft levering en je wordt erg goed op de hoogte gehouden.

Assortiment
Bijna alles valt te bestellen op het gebied van mobiele telefonie.

Aanbeveling
Goede winkel. Goede prijzen. Ruim assortiment. Goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christophe19 07-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snelle levering in 1 etmaal

Service
goeie vriendelijke service, gebeld voor adreswijziging, werd direct aangepast

Assortiment
groot assortiment, veel keuze maakt vergelijken gemakkelijk

Aanbeveling
Snelle, correcte service wil ik aanbevelen, bij deze dus ...

Extra toelichting
Alles top. Goede product, goede service/levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

archisofie 07-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Via marktplaats een '2e kans' monitor gespot en met een simpel mailtje aangeschaft.

Service
Niks op aan te merken. Coolblue houd je op de hoogte van en bevestigd elke stap in de bestelprocedure.

Assortiment
Ik heb met een tamelijk specifieke vraag op het gebied van monitoren, toch een interessante hoeveelheid potentiële producten aangeboden gekregen.

Aanbeveling
Tja; een goede aankoop met een heel plezierig aankooptraject laat zich makkelijk rondbazuinen natuurlijk!

Extra toelichting
Voorafgaand aan de internetaanschaf ben ik eerst even langs een coolblue-winkel gegaan om te overleggen of mijn vraag cq. voorwaardenpakket wel haalbaar zou zijn. Servicedeskmedewerker kon me echter een heel rijtje goede opties aanbieden en hielp me bovendien nog specifieker te zoeken, zodat mijn uiteindelijke aanschaf zo goed als een maatwerk-product lijkt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leon Claes 07-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
handig toch, bestellen via het net en de volgende dag reeds geleverd.

Service
mocht na het openen van je bestelling het product toch niet voldoen aan je verwachtingen kan je het gratis retourneren, zelfs zonder opgave van reden, en heb je de keuze tussen geld terug of omruilen tegen een ander product.Er zijn ook nog zoveel andere redenen, maar het is veel te veel om op te noemen of ik zit hier binnen een uur nog te typen.

Assortiment
Voor mij persoonlijk is dit groot genoeg, je hebt de keuze binnen verschillende prijsklassen, al naar gelang je behoeften.

Extra toelichting
makkelijk, prijs/kwaliteit en keuzes.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mjp22 07-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
bestellen, nette informatie en volgende dag keurig verpakt in huis

Service
eenvoud en snelheid

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
gewoon goed

Extra toelichting
ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

francino 07-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer snelle actie en continu berichten over de stand van zaken rond bezorging,

Service
zie gemak!

Assortiment
ruimschoots

Aanbeveling
goede, adequate service

Extra toelichting
Bovenstaande spreekt voor zich. Prima ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

channel52 07-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Vlug geleverd

Assortiment
Grote keus artikelen van goede kwaliteit

Extra toelichting
Mooie glazen van goede kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RiDali 07-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Producten zijn overzichtelijk, website is snel, bestellen is zo gepiept! Accessoires worden overigens ook handig weergegeven.

Service
Na aanschaf een product toch retour gestuurd. Makkelijk, snel. Gewoon goed geregeld. Het is gewoon goed!

Assortiment
Keuze genoeg bij Coolblue, wat verkopen ze eigenlijk niet?

Aanbeveling
Met name omtrent mijn ervaringen de laatste tijd kan ik Coolblue aanbevelen. Gewoon doen.

Extra toelichting
Bestellen gaat makkelijk en snel, je wordt uitstekend op de hoogte gehouden omtrent je bestelling. En retouren zijn ook helemaal geen probleem. Dit is echt een uitstekende keten aan webwinkels. Vaste klant in wording hiero!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Olivier Chef 07-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het bestellen voor 22.00 u morgen thuis geleverd is een zeer handige functie, vooral de zondaglevering.

Service
Ik heb nog nooit gebruik moeten maken van de dienst na verkoop maar de service die wordt geleverd voor de aankoop is behulpzaam. Vragen worden op verschillende media snel beantwoord.

Assortiment
Een zeer volledig assortiment, maar er is nog ruimte. Telefoonhoesjes voor minder verkochte telefoons zouden beter vertegenwoordigd kunnen worden.

Aanbeveling
Dit heb ik in het verleden ook veel gedaan.

Extra toelichting
Coolblue is een totaalpakket. Het grote en nagenoeg volledige assortiment doet mij terugkomen. Nare ervaringen heb ik niet met Coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rotsaert 07-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,7

Gemak
Nergens kon ik op het internet met zekerheid opmaken of de "Sana by Omega EUJ-707" ook zwarte bessen aan kan, wel was te zien (bij concurrent) dat hij rode bessen aan kan.
Direct nadat hij uit de doos kwam werd die ingezet om zwarte bessen te verwerken.
Het toestel heeft mijn 5253 gram zwarte bessen verwerkt en 4127 gram puur sap eruit geperst, dus 78% sap.
Dit werk heeft uren in beslag genomen. Zowat halverwege stopte het toestel met werken omdat die te warm had.
Na 2 uur afkoelen deed ik weer verder.

De motor draait links of rechts volgens de schaklaar, maar daarvoor moet die wel eerst volledig tot stilstand komen, zoniet draait hij de vorige richting verder.
Afwassen gaat vlot onder kraan met warm water.

Service
Coolblue heeft zoals gewoonlijk dit toestel snel geleverd via Bpost.
Maar Coolblue doet geen inspanningen om (zoals andere online slowjuicer-verkopers) hun producten te demonstreren door sap uit fruit en groenten te persen.
Als consument zou ik het professioneler vinden van Coolblue als ik ook kan nagaan wat wel en niet mogelijk is met de sap machines.
Daarbij denk ik noten, fruit, groenten en pitten.
Andere online verkopers doen dat prachtig en demonstreren hoe diverse soorten groeten en fruit kunnen verwerkt worden.
Ze vergelijken zelfs de opbrengst bij twee machines waarbij elk 1kg wortelen uitperst.

Servic is iets wat aan de klant geleverd wordt, zoals onderdelen van het toestel. Van deze juicer kan ik de onderdelen enkel kopen bij de concurrentie.... deze weet wel wat service is.

Aanbeveling
omwille van de snelle levering, bessen stonden te wachten in de frigo.

Extra toelichting
Sana by Omega EUJ-707 Coolblue heeft zoals gewoonlijk dit toestel snel geleverd via Bpost. Maar Coolblue doet geen inspanningen om (zoals andere online slowjuicer-verkopers) hun producten te demonstreren door sap uit fruit en groenten te persen. Nergens kon ik op het internet met zekerheid opmaken of de "Sana by Omega EUJ-707" ook zwarte bessen aan kan, wel was te zien (bij concurrent) dat hij rode bessen aan kan. Direct nadat hij uit de doos kwam werd die ingezet om zwarte bessen te verwerken. Het toestel heeft mijn 5253 gram zwarte bessen verwerkt en 4127 gram puur sap eruit geperst, dus 78% sap. Dit werk heeft uren in beslag genomen. Zowat halverwege stopte het toestel met werken omdat die te warm had. Na 2 uur afkoelen deed ik weer verder. De motor draait links of rechts volgens de schaklaar, maar daarvoor moet die wel eerst volledig tot stilstand komen, zoniet draait hij de vorige richting verder. Afwassen gaat vlot onder kraan met warm water. Als consument zou ik het professioneler vinden van Coolblue als ik ook kan nagaan wat wel en niet mogelijk is met de sap machines. Daarbij denk ik noten, fruit, groenten en pitten. Andere online verkopers doen dat prachtig en demonstreren hoe diverse soorten groeten en fruit kunnen verwerkt worden. Ze vergelijken zelfs de opbrengst bij twee machines waarbij elk 1kg wortelen uitperst. Servic is iets wat aan de klant geleverd wordt, zoals onderdelen van het toestel. Van deze juicer kan ik de onderdelen enkel kopen bij de concurrentie.... deze weet wel wat service is.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

frankverstraeten 07-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Moet de deur niet uit

Service
Snel en onberispelijk

Assortiment
Ziet er goed uit, en eerlijk van prijs

Aanbeveling
Zie voorgaande

Extra toelichting
Zie hoger

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

edgard vandevoort 07-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke, overzichtelijke site,
makkelijk te vergelijken specificaties en prijzen

Service
een internetwinkel die waar men zijn woord houdt, op tijd besteld, de volgende morgen geleverd geleverd

Assortiment
behoorlijk grote keuze, zeker als je bedenkt dat je in elke brange terecht kan

Aanbeveling
tot nu toe nog geen enkele slechte ervaring mee gehad, geen verassingen of "addertjes onder het gras" en dit kan zeker niet van elke internet winkel gezegd worden.

Extra toelichting
Ik kan tot nu toe echt nog geen minpunt bedenken, men zou kunnen zeggen dat niet alles verkrijgbaar is maar dat hindert mij niet, ik hoef ook niet alles hier te kopen,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hermiona 07-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website

Service
Alles verliep op rolletjes, van begin tot levering!

Assortiment
Uitgebreid assortiment,

Aanbeveling
Gezien de goede ervaringen zou ik bij vrienden en familie Coolblue van harte aanbevelen

Extra toelichting
geen commentaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EveM23 07-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
we hadden een verkeerde bestelling gekregen.
en moesten uiteindelijk tot 5 dagen wachten op onze juiste bestelling

Extra toelichting
goede punten: Alles is duidelijk. De omschrijving van het product, de kenmerken ervan, ...alles. minder goede punten: bij verkeerde levering van een product. hebben wij lang moeten wachten op onze juiste bestelling. MAAR, kregen wel een compensatie in ruil voor deze vertraging. Dit is dan weer een goed punt :)

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

MirKool 07-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke site

Service
Coolblue levert geweldige service op alle vlakken

Assortiment
Dat wát ik zoek, heb ik tot nu toe bij Coolblue kunnen vinden

Aanbeveling
Iedereen die het maar horen wil, vertel ik over Coolblue!!

Extra toelichting
Ik zweer bij deze webshop! Ik ambieer zelfs om er te werken!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

CVDA1987 06-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
24u/24 u beschikbaar (zo snel geraak ik soms niet tot bij de winkel)

Service
Klantvriendelijk en snel

Assortiment
Er is genoeg om uit te kiezen

Aanbeveling
Ik zie geen reden om het niet te doen.

Extra toelichting
Snel, simpel in verwerking, simpel om te betalen. Voldoende info en reviews van anderen. Gewoonweg super handig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ruud uit Almere 06-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site is erg duidelijk en overzichtelijk.

Assortiment
Het aanbod is gewoon erg uitgebreid

Aanbeveling
Bij het bestellen werkt de site alsof er een persoon aan de andere kant zit die meedenkt. Je kunt ook zonder een account aan te maken bestellen. (ik heb een account aangemaakt omdat ik hier veel meer ga bestellen). Ik heb ook een Samsung artikel in een fysieke winkel laten bezorgen en opgehaald omdat ik nog vragen had die perfect werden beantwoord. Door het antwoord moest nog een artikel worden geleverd... dit werd meteen de volgende dag (op Zondag) geleverd.

Extra toelichting
Is erg mooi en werkt prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

patrick laforce 06-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
veel keuze en veel reviews!!!

Service
fijn op de hoogte te zijn van leveringprocedure

Assortiment
erg veel keuze, en goede info over de goederen

Aanbeveling
enorme snelle levering!! waaw!

Extra toelichting
de snelle levering, de prima informatie over goederen en levering, de max!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Calimero1995 06-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Veel betaalopties, aan huis geleverd

Service
Was niet zoals gememd volgende dag in huis, dit duurde 2 dagen.

Assortiment
Enkel volledige systemen te koop, geen onderdelen.

Aanbeveling
Meermaals al een aankoop gedaan en nog maar 1 keer te laat geleverd.

Extra toelichting
Nooit echt klachten, altijd snelle reactie bij vragen, ...

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Marc Wuytjens 06-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles duidelijk terug te vinden op de site

Service
Besteld, en direct de volgende morgen geleverd. Sneller kan niet.

Aanbeveling
Uitgebreid assortiment, keuze genoeg, uitstekende service, geen verplaatsing naar winkels.

Extra toelichting
Mijn eerste kennismaking met Coolblue is een voltreffer en zeker voor herhaling vatbaar !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

guyencil 06-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vòòr de computer gaan zitten en klaar is kees

Service
prachtig, want ik had niet eens service nodig.

Assortiment
Voor hetgeen ik nodig had, had ik keuze tussen zowat 50 aanbiedingen.

Aanbeveling
Ik had tegelijkertijd bij een andere firma besteld en ik zal dat pas ontvangen binnen 10 dagen.

Extra toelichting
Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dadema 06-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Wat ik ook schijn te zoeken op het gebied van consumenten electronica etc. Ik schijn elke keer toch bij CoolBlue terecht te komen. De website is uitstekend en de after sales service is uitstekend!

Service
Twee maal een probleem gehad met een aankoop. Beide malen, tot in de perfectie afgehandeld door de klantenservice!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de beoordelaar 06-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
duidelijke site, makkelijk keuze te maken

Assortiment
ruim assortiment, er valt wat te kiezen

Aanbeveling
prettig on line winkelen

Extra toelichting
duidelijke site, keuze met alternatieve, ook keuze tussen origineel en vervanging, snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

StefaanC 06-08-2015 In de winkel gekocht
Antwerpen Boomsesteenweg
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Eenvoudig bestellen via internet

Assortiment
Ronduit groots

Aanbeveling
Faire prijzen, snelle levering.

Extra toelichting
Vlotte bediening maar houd wel rekening ermee dat je vanaf de winkel zelf niks kan meenemen, het wordt wel de volgende dag geleverd, zelfs op zondag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Timmy Baert 06-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Super éénvoudig, én op zondag geleverd! Eerst sceptisch, maar het werkt (kan ook niet anders ;-)). Erg leuk ook de 'ludieke' sidenotes (fitness met de doos, wat te doen als je wacht, ...)! Ik hoop dat die vaak veranderen ;-)...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karder 06-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer gemakkelijk

Service
Zeer klantvriendelijk

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Intussen al veel aangeraden

Extra toelichting
Zeer tevreden over gans de lijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dutch_anykey 06-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
overzichtelijke en duidelijke site. En snelle levertijd.

Service
Een tijdje geleden een hoofdtelefoon gekocht. Deze was na een week defect. Bij coolblue een ticket aangemaakt en retour nummer gekregen. Gratis retourverzending. Netjes afgehandeld, ik heb een niewe gekregen.

Assortiment
ruim genoeg.

Aanbeveling
shop is gewoon goed. Geen enkel risico om hier bestellingen te doen. Alle bestellingen zijn snel geleverd.

Extra toelichting
Super online winkel, gegarandeerd volgende dag in huis. Zelfs als je laat in de avond besteld. En ook nog mogelijkheid om het op dezelfde dag te laten komen als je echt niet kan wachten. Heb dat een eer geprobeerd en inderdaad koerier om 19.00 uur met een pakketje aan de deur :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

davidvangeene 06-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
coolblue overtreft elke keer mijn verwachting op het gebied van snelheid, klantvriendelijkheid en service voor een goede prijs. Top winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

efftins 06-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,7

Gemak
Bezorging kan soepeler verlopen. Ik had gekozen voor gratis bezorging op dinsdag na 18:00. Ik was om 18:30 thuis en vond een brieftje van TNT dat ze al geweest waren en de volgende dag tijdens kantooruren terug zouden komen. Nadat ik via de site van TNT had aangegeven dat ze op donderdag na 1800 terug konden komen, bleek dat ze toch gisteren overdag (toen wij aan het werk waren) het pakket tevergeefs opnieuw hadden geprobeerd af te leveren. Nu moet ik het alsnog gaan halen....

Extra toelichting
Het product zelf nog niet kunnen gebruiken, zie opmerking over bezorging. Site, assortiment en prijs/kwaliteit zijn goed

Review criteria:

Onvoldoende
Goed

Reageer

matheukitzen 06-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel gemakkelijk en groot assortiment om te bestellen.

Service
Alles is prima volgens afspraak afgehandeld.

Assortiment
Wat vind je niet bij Coolblue

Aanbeveling
Ik heb nog geen problemen ondervonden bij bestellingen van Coolblue dus, dat blijf ik doen.

Extra toelichting
Mijn bestellingen zijn tot op heden prima afgehandeld, waarom zou ik veranderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeanmariebollen 06-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
is er een mogelijkheid een vorige bestelling te herhalen ? heb ik niet direct gevonden

Service
's avonds besteld, 's morgens geleverd

Assortiment
wat ik nodig heb was er

Aanbeveling
handig, grrot aanbod, ultra-snelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FVE01 06-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
geen gedoe met wachtwoord en login

producten onderling vergelijken

Service
Snelle levering, al was één van de twee producten een dag later geleverd. Opz ich geen probleem, maar niet volgens wat op de website vermeld stond

Assortiment
alle merken, modellen,

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

H. Bloemberg 06-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
makkelijk te zoeken wat je wilt bestellen

Service
lekker snel geleverd

Assortiment
ik heb niet alles gezien

Aanbeveling
snelle levering en betaalbaar

Extra toelichting
goed omdat ik op zondag bestelde en op maandagmorgen het al in huis had

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jkurt 06-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles vlot terug te vinden

Service
vlotte levering en afhandeling van de betaling

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
3de maal dat ik er iets besteld en altijd zeer tevreden

Extra toelichting
Prima webshop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dhondt luc 06-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles vanuit je zetel, en het wordt op je schoot thuis geleverd, voor info wordt je in de winkel perfect verder geholpen indien nodig

Extra toelichting
geen klachten van coolblue, prima service in de winkel, plus gratis thuislevering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rat4dead 06-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het is super simpel te bestellen.
Geen zoekwerk, gewoon heel erg klantvriendelijk.

Service
Ik heb tot nu toe na 27 bestellingen 1 keer iets moeten retourneren, dit werd super opgepakt en heel snel kreeg ik het product nieuw terug gestuurd.

Extra toelichting
Ik ben al geruime tijd zeer tevreden over Coolblue, Voorheen was het altijd gebruik maken van de pricewatch van Tweakers, maar nu is het steeds meer het gemak van de Coolblue webshops.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

dave luypaert 06-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
's avonds besteld vanop tablet.

Service
's anderendaags in de voormiddag geleverd.

Assortiment
Hele ruime keuze aan producten.

Aanbeveling
Zeker en vast een aanrader.

Extra toelichting
's avonds besteld en 's anderendaag in de voormiddag geleverd.Gekochte product was degelijk verpakt en werkt uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vcfa 06-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
het artikel wat ik zocht had ik in twee muisklikken gevonden.

Service
om 10 uur s avonds besteld, inderdaad de volgende dag binnen

Assortiment
genoeg te kiezen

Extra toelichting
prettige, heldere en moderne vormgeving, snelle service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

heineken12 06-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Is zo gebeurd in enkele minuten

Service
Alles gaat snel en goed

Assortiment
Keuze genoeg

Aanbeveling
Gaat gemakkelijk en snel

Extra toelichting
Ik vind het makkelijk ff online bestellen en volgende dag in huis vind ik super zouden meer mensen moeten doen en service is ook goed ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hugomiseur 06-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Om 14 h besteld, 's anderendaags om 9 h geleverd - gratis. Mooi!

Service
Zie hierboven

Aanbeveling
Juiste prijs, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jani1 06-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Groot assortiment, overzichtelijke site, snelle levering en goede communicatie.

Service
Belofte van snelle levering nagekomen en goede communicatie.

Assortiment
Breed assortiment en laptop die ik kocht was via Coolblue laptopshop ook het goedkoopst.

Aanbeveling
Groot assortiment, overzichtelijke site, snelle levering en goede communicatie.

Extra toelichting
Groot assortiment, overzichtelijke site, snelle levering en goede communicatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HanyM 06-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede service en helderheid

Service
Idem

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MiguelS 06-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Volledig overzicht van producten en de nodige accessoires zijn voorhanden.

Service
Zeer goed, een bestelling geplaatst en nadien pas gezien dat het foute leveringsadres gekozen was (onze fout). Gebeld naar Coolblue en die hebben het onmiddellijk aan gepast!

Aanbeveling
Ik raad veel mensen aan om te kijken naar Coolblue, omdat deze zo goed als alles hebben en een top-service aanbieden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christie123 06-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Je word telkens via mail en sms op de hoogte gehouden over je bestelling en bezorging

Assortiment
Van alle merken is er veel aanbod. Dus niet alleen een paar van elke merk

Aanbeveling
gemak en goeie service

Extra toelichting
Heel goed omdat je na bestelling nergens meer aan hoeft te denken. Je word vanzelf op de hoogte gebracht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

selinakyle 06-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Sneller en gemakkelijker kan niet, nadat je éénmaal bent ingeschreven.

Service
Levering zoals beloofd. Bestellen en de volgende dag aan huis (of op de gewenste leveringsplaats).

Assortiment
Uitgebreid genoeg voor de basics.

Aanbeveling
Als hetgeen je nodig hebt in het assortiment van COOLBLUE zit, kan je nergens beter terecht.

Extra toelichting
What you see is what you get!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews