coolblue.be - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 55459 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 12720 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

H. P. G . Cruijsen 08-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne winkel goed advies, houd zich aan de afspraak ,ook voor reparatie of garantie komen ze afspraken na erg tevreden

Reageer

Jolande 08-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kies graag voor Coolblue vanwege de goede en snelle service. De klantenservice van Coolblue is makkelijk bereikbaar en er wordt goed meegedacht als ik vragen heb. Producten worden snel geleverd en ook retourneren (wat ik bij de hand had toen ik een airco had gekocht, die niet paste) gaat probleemloos.

Reageer

Reinier den Hartogh 08-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na 18:00 uur een wasmachine besteld, en nog geen 2 uur later de machine al in huis.
Zeer prettige updates over je bestelling gewoon een een goed verhaal.

Reageer

Brigitte 08-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Correcte en snelle levering. Bovendien bestelde ik ook een 2de-kansartikel en dit zat keurig nog in de originele verpakking zoals beschreven op de website.

Reageer

Sas 08-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website met correcte informatie. Je ziet de pluspunten en minpunten. Je kunt de zoekopdracht zo instellen dat je ziet, wat je wilt zien. prijs kan je ook tot een max inbrengen. Productinformatie is duidelijk, je krijgt wat je vraagt/zoekt. verzending is super snel.

Reageer

Henk 08-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel geregeld, gebruiksvriendelijke site en ook de mails zijn duidelijk. En het lukt Coolblue altijd weer om je te laten grinniken om hun taalgebruik

Reageer

Bob 08-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
de shop is prettig. Als een product is uitverkocht staat die wel online, ik vind dat dit wat ruis veroorzaakt bij het zoeken van producten. Trouwens zal ik wel een keer wat willen winnen, daarom schrijf ik deze revieuw. En ik zal wel een keer koffie willen drinken met dhr Zwart.

Reageer

michel 08-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
mooie prijs en goed verpakt en op de juiste datum geleverd. Allen spijtig dat het via de post is gegaan want die waren nogal vrij laat met de levering. Na het aangegeven uur

Reageer

Huveneers 08-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hele duodelijke website met genoeg informatie over de producten. Zeer snelle levering!
Ik heb geen minpuntje kunnen ontdekken

Reageer

Isabelle 07-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed georganiseerd en snel en netjes geleverd. De prijs gaf bij ons de doorslag om het bij Cookblue te kopen. Top bedrijf!!!

Reageer

Arend Olie 07-02-2021

Algemene score

8,0
Shop is duidelijk, kiezen en afrekenen gaat goed. Levering. Was keurig tussen de afgegeven tijden.

Reageer

mirella 07-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
een tweedekans model gekozen. Aanwezige krassen duidelijk gefotografeerd en product werkt top!

Reageer

Grietje 07-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
snel, heldere toelichting op het product. Je kunt goed vergelijken en maakt makkelijk een keuze. waanzinnig snelle levering!

Reageer

Bud 07-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Omdat ik vorige keer prima geholpen ben met problemen met de bestelling weer wat besteld. Nu gewoon alles goed. En netjes op tijd!!

Reageer

R.Middeljans 07-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijke website om te bestellen, met reviews om beter je keuzes af te stemmen en supersnelle levering.

Reageer

Maud 07-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De producten waren snel geleverd, het aanbod op de website is goed en de uitleg ook. Ook werkt de bezorging met de fiets erg leuk! Wij zijn blij met onze nieuwe hue lampen en google nest.

Reageer

Lau 07-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De keuzehulp voor een nieuwe laptop was heel fijn aangezien ik er niet veel verstand van heb.
Savonds besteld en de volgende dag al in huis, supersnel! En ontzettend blij met mijn nieuwe laptop.

Reageer

Stijn Peeters 07-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Correcte en vlotte afhandeling. Indien nodig deskundig en vriendelijk advies. Ruim aanbod en eerlijke prijs / kwaliteit verhouding.

Reageer

Glenn 07-02-2021

Algemene score

9,0
De juiste informatie. Snel bestelproces. Vind alleen de reclame die je achteraf overal krijgt onnodig en vervelend. Zeker als ik er al wat gekocht heb heb ik geen zin in nog meer reclame van hetzelfde product.

Reageer

Lieneke 07-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb net een Samsung tv gekocht. Wat een keuze en snelle service! Ideaal dat er ook gelijk bijhorende muurbeugels werden getoond dus mijn keuze was gauw gemaakt!.
De levering was ook conform afspraak.
Al met al super tevreden!!!
Bedankt!

Reageer

Antoinette 07-02-2021

Algemene score

9,0
Coolblue is actueel met de voorraadbeheer van producten aangeven.
Dat is prettig shoppen. Zeker als je een product de volgende in huis wilt hebben.
Ook tijdsindicatie en levering zijn prettig verlopen.

Reageer

Marc 07-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Er was een defect aan het toestel, heb dit onmiddellijk gemeld en binnen het uur had ik een label ontvangen om gratis terug te sturen via B-post (kosteloos )

Reageer

Patrick 07-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Veel verschillende producten met goede omschrijvingen, foto's en reviews. Handige track en tracé, berichtje kort van tevoren. Praktische retour mogelijkheden. Handige tips en vriendelijke hulplijn

Reageer

ellen 07-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldig! Donderdag besteld, vrijdag in huis onze mooi verpakte Dyson snoerloze stofzuiger.
Binnen 24 uur na de bestelling konden wij ons huis stofzuigen

Reageer

Natalia PS 07-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al meerdere dingen gekocht, altijd goede service, snelle levering en vriendelijk!

Reageer

Jacqueline Buskens 07-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind het een goede winkel, aantrekkelijk artikelen, ben een vaste klant daar, goede service, ook als je problemen heb met een artikel, staan ze voor je klaar, levering gaat soms nog een beetje mis, het niet bezorgen van levering, gaat wel eens fout

Reageer

Niels 07-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer direct, geen vertragingen, nette verpakking, heldere uitleg producten op website.

Reageer

Pieter 07-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede service
De oude droger is netjes retour mee genomen.
Voor de levering werd ik netjes gebeld dat ze er over 10 minuten waren en dat waren ze ook vroegen of ik nog vragen had en vertelde dat ik hem 24 uur moest laten staan voor dat ik hem in gebruik kon nemen
Dus zeer tevreden

Reageer

Ruud 07-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het apparaat , is top . Het werdt alleen niet door Coolblue zelf bezorgd , dus het oude apparaat mee terug nemen ging niet lukken .

Reageer

Onur Oz 07-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering geen problemen eerste bestelling ging perfect dus kijken hoe de volgende bestelling gaat:))

Reageer

SL 07-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede informatie op de site, factuur met garantie in je account, snelle levering en product voldeed aan verwachtingen, top!

Reageer

Herman 07-02-2021

Algemene score

9,0
Goede omschrijving van het produkt, je weet wat je koopt, Goed verpakt , snelle levering en aantrekkelijke prijs!

Reageer

Merlijn 07-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goedkoper product dan elders en eenmaal op te halen in de winkel werd ik zeer vriendelijk ontvangen in een toffe werksfeer. Enkel de aanduiding naar de ver gelegen kassa die overeen kwam met mijn wachtnummer ontbrak, dus dat was heel even zoeken, maar het kwam goed!

Reageer

Kijkert 07-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Was goedkoopste voor mijn verrekijker. Binnen 24 uur geleverd.😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀

Reageer

jeb 07-02-2021

Algemene score

10,0
Vrijdagmiddag besteld, ondanks corona maatregelen en weersomstandigheden, zaterdagavond vroeg afgeleverd. Perfect !

Reageer

Ghislaine 07-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snel bezorgd en vriendelijke medewerkers. Het enige punt was dat ze een uur later waren dan telefonish gemeld en dit niet lieten weten. Uitlopen kan altijd, maar laat dit even weten gezien er mensen zitten te wachten.

Reageer

Myriam 07-02-2021

Algemene score

10,0
Supersnelle levering, goed verpakt en een mailtje met tips voor gebruik van het product.

Reageer

Ferry 07-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfect geregeld. Laat op de dag nog een wasmachine besteld, die de volgende dag al werd gebracht door twee zeer aardige bezorgers. Alles precies gegaan zoals men het graag zou willen. En dat tegen een zeer goede prijs!

Reageer

Ilse 07-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne site! Vooral de vele reviews van andere klanten zijn fijn om een keuze te maken. Product snel en goed geleverd. Geen problemen gehad.

Reageer

Els 07-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb gekozen voor Cool blue omdat deze een goede reputatie heeft en eerdere bestellingen ook altijd correct werden uitgevoerd. Ook deze bestelling is helemaal goed gegaan. Duidelijke tijdsaanduiding en vlotte bezorging.

Reageer

Leendert 07-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Steengoede support: om 23:25 uur nog vakkundige telefonische support.
Een goed advies en een handige "connectivity-check-link" werden mij direct door toegestuurd. Kon ik met een gerust hart een losse gigahandset bestellen!

Reageer

Kitty en Jerry 07-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben voor deze shop gekozen vanwege de klant vriendelijkheid, mocht je er niet uitkomen dan helpen ze je graag. We hebben nu al verschillende producten gekocht en altijd de volgende dag geleverd. Als er iets niet goed is dan kan je het terug sturen of een korting krijgen of een hele nieuwe. Andere winkels hebben het meestal niet op voorraad en hun wel. We blijven klant bij Cool blue. Super winkel

Reageer

M 07-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel geleverd en in goede staat ontvangen Al met al heel erg tevreden met mijn aankoop

Reageer

Frank 07-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk bestellen en online betalen.
Snel geleverd binnen 24 uur.
Duurzame bakfiets voor de bezorging niet van die vieze grote diesel bussen in de straat 👍

Reageer

Sep 07-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele snelle levering, uitstekend verpakt. Bij een probleem even via WhatsApp contact gehad en direct opgelost.

Reageer

Brice 07-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij kiezen altijd voor coolblue aangezien wij hier een heel goede service krijgen! Correcte en snelle service & levering. Bij problemen wordt altijd een oplossing geboden binnen de 2 werkdagen, heel tevreden van!

Reageer

Ronald 07-02-2021

Algemene score

4,0
voor 23h besteld volgende week geleverd ....nou niet dus,geen communicatie en dan zelf maar gaan bellen

Reageer

T.Stulen 07-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb mijn bestelling heel snel en goed verpakt ontvangen.
Dank je wel Coolblue, voor de snelle en goede service !

Reageer

Robbert Warmenhoven 07-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles op tijd wat beloofd was,vandaag besteld morgen in huis. Kon niet beter.

Reageer

Lilian 07-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site is overzichtelijk. Je kan meteen zien of iets voorradig is. Heeeeeel prettig dat het meeste de volgende dag al geleverd wordt. Super blij word ik daarvan. Als je zeker weet wat je wil kun je soms ook kiezen voor tweede kans producten. Super dat deze mogelijkheid geboden wordt.

Reageer

Toon meer reviews