coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42498 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2793 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ria 19-07-2018 Via de website gekocht

Zelfs op zondag en binnen de aangegeven tijd bezorgd. Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De eerste keer een bestelling geplaatst. Uitstekende ,snelle service. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ontevreden klant 19-07-2018 Via de website gekocht

Niet aan te raden

Algemene score

1,0
Service na verkoop laat te wensen over. Apparaat heeft net geen twee maand gewerkt en word niet opgelost

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Voldoende

Reageer

Martin 19-07-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb gekozen voor de shop omdat ze de goedkoopste waren voor hetzelfde artikel,waarom zou je meer betalen voor hetzelfde artikel

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

kees 19-07-2018 Via de website gekocht

Coolblue een groot gemak voor iedereen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel veel keuze,goede prijzen ,vriendelijk en zeer behulpzaam.Producten met een lichte beschadiging,weer goedkoper voor wie daar geen probleem mee heeft.Coolblue een lot uit de loterij.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Uppie 19-07-2018 Via de website gekocht

Geweldige servies !!!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
veel keuze , gemakkelijk bestellen, alleen al voor het heel vriendelijk personeel zou je het zelf gaan afhalen in de winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Désirée 19-07-2018 Via de website gekocht

Altijd goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitgebreide keuzemogelijkheden, snelle levering.
De klantenservice is goed bereikbaar en ter zake kundig.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gabriella 19-07-2018 Via de website gekocht

Super snel en alles naar behoren

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Leek betrouwbaar; was iets duurder (€ 2) en eerder goede ervaring gehad. En de dagreizen was belangrij

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

vanessa 19-07-2018 Via de website gekocht

supper service gekregen wat ze beloofde

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
er werd een snelle levering op afspraak beloofd en deze hebben we dan ook gekregen .
de producten zijn in de doos van de verkoper en dan nog eens in een doos van coolblue ingepakt dus ze zijn zeker goed beschermd !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Marchel Hompert 19-07-2018 Via de website gekocht

Perfecte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind de webshop erg duidelijk en zeer overzichtelijk, kan goed kiezen tussen de verschillende artikelen, bestellen super makkelijk, levering en levertijden perfect geregeld via mail en sms. niet van we komen tussen 08:00 en 12:00 maar duidelijke sms met tijdsindicatie en nog een sms half uur voor levering. perfect geregeld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Iris 19-07-2018 Via de website gekocht

Ik word blij van ze...

Algemene score

10,0
Produkten kopen van begin tot einde is een plezier. De marketing is zo geweldig gedaan. Natuurlijk weet ik dat het een zeer doordacht concept is, en eentje van bovenste klasse.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjef 19-07-2018 Via de website gekocht

Snelle levering. Tevreden over de service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na het bestuderen van diverse webshops, mbt. de gsm wat we wilde hebben. Is de keuze gevallen op Coolbue. Omdat daar de belangrijkste informatie, zeer duidelijk omschreven word. Beloftes voor wat betreft levering, werden waargemaakt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niels 19-07-2018 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Enorm goede informatievoorziening op de website. En kan je daar toch niet terugvinden waar je naar op zoek bent is er altijd een deskundige en vriendelijke medewerker die je snel helpt. In mijn geval een e-mail binnen 24 uur met het antwoord.
Product voldeed aan de verwachtingen en was de volgende dag nog in huis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 18-07-2018 Via de website gekocht

What you read is what you get!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De webshop waar je werkelijk klant bent. Goede info, uitgebreid assortiment, snelle levering, goede producten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hydrogen 18-07-2018 Via de website gekocht

Product werkt prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed assortiment en goede productinformatie. Kreeg zelfs tips hoe te installeren. Zondags besteld, maandagmiddag draaien! Deze PowerLine adapter heeft geen last van storingen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jacob 18-07-2018 Via de website gekocht

Klanten worden goed geïnformeerd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijk omschreven producten en producten onderling goed vergelijkbaar.
Ook zeer scherpe prijzen!
Daar worden wij Nederlanders blij van!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hilly 18-07-2018 Via de website gekocht

Top snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prma online winkel de ene dag besteld andere dag in huis. Makkelijk zoeken op de site met beoordeling van klanten erbij.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Francisca Eisden 18-07-2018 Via de website gekocht

gebelde.klant vriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed en vriendelijk.heel goed omgaan met vragen en klachten nooit ontevreden gebeest altijd goed te bereiken

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cora 18-07-2018 Via de website gekocht

Snelle service en duidelijk verloop proces

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Producten en informatie duidelijk te vinden. Vooral het snelle verzenden is een pré! Als er iets mis gaat, is de klantenservice zeer klantvriendelijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annelies 18-07-2018 Via de website gekocht

Tot nu toe alleen nog maar goeie ervaringen met coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ze zijn supersnel, je wordt heel vriendelijk geholpen, door mensen die echt weten waar het over hebben. Zowel op de site als telefonisch of via WhatsApp. Je krijgt ook nog gratis goeie tips. En voorbeeld voor veel andere bedrijven!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danielle 18-07-2018 Via de website gekocht

Zeer tevreden!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor de eerste keer besteld op coolblue. Zeer tevreden. Snelle levering, makkelijke betaling. Voor herhaling vatbaar!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hans.knapen 18-07-2018 Via de website gekocht

zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ben al jaren klant nooit problemen gehad snelle levering plus met iets retourneren nooit een probleem .staan via tel. altijd te woord

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van bergen 18-07-2018 Via de website gekocht

Alle ging fout wat er fout kon gaan

Algemene score

1,0
de aankoop van een wasmachine werd 1 groot drama. 1e was zwaar beschadigd, 2e poging werd dezelfde zwaar beschadigde machine geleverd, 3e poging lekbak vergeten erbij te leveren, klachten afhandeling ging ook 4x mis. de uiteindelijke financiële compensatie werd weer doodleuk vergeten over te maken.
28 telefoontjes gespendeerd aan een wasmachine.
cool blue nooooooit meer

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 19-07-2018

Beste meneer/mevrouw van Bergen,

Bedankt voor je review. Wat ontzettend vervelend om te lezen dat het zo vaak mis is gegaan. Dit is absoluut niet wat je van Coolblue mag verwachten en daarvoor willen wij ons excuus aanbieden. Wij willen heel graag kijken hoe en wat wij nog voor je kunnen doen. Graag ontvangen wij het ordernummer + korte uitleg op geenglimlach@coolblue.nl
Wij kijken uit naar jouw reactie.
Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Tineke 18-07-2018 Via de website gekocht

Snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, goede producten. Al een paar keer wat besteld, een echte aanrader. Coolblue blijft cool tijdens deze warme dagen, top.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

kees. 17-07-2018 Via de website gekocht

gemakkelijk inkopen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
deze shop geeft heldere en begrijpelijke uitleg hoe je e.e.a. kunt bestellen.
Duidelijke beschrijving van het gewenste artikel.
Snelle levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brenda gouma 17-07-2018 Via de website gekocht

Goede betrouwbare winkel met service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb de afgelopen jaren meerdere artikelen besteld. Ook als er iets mis gaat biedt coolblue service. De medewerker kijkt net zolang met je mee tot je tevreden bent. Waar vind je tegenwoordig nog service? Bij coolbleu wel!!! Ik kan deze webshop bij iedereen aanbevelen. Vandaag besteld, morgen geleverd geldt hier ook echt. Zelfs als je op zaterdag besteld krijg je het gratis geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hetty 17-07-2018 Via de website gekocht

Buitengewone prima klantenservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hebben de mogelijkheid tot tweedekans artikelen met dezelfde prima service. Reageren bijzonder snel op een vraag, geven goede alternatieven maar geven tevens jou de gelegenheid zelf een oplossing aan te dragen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefaan 17-07-2018 Via de website gekocht

Correct en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Betrouwbaar en als er iets niet werkt wordt je goed verdergeholpen. Alles is hier te vinden voor computer, computerbenodigdheden en huishoudapparaten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjan Bijl 17-07-2018 Via de website gekocht

Altijd op tijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne winkel, telefonisch ook goed bereikbaar en uitstekende service. Bij bezorging wordt tot op een half uur nauwkeurig gemeld hoe laat. Vaker voor diverse artikelen iets gekocht en geen klachten

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter Dielissen 17-07-2018 Via de website gekocht

Wauw, die service is echt ongekend!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestelde een telefoon in de webshop en wilde deze graag z.s.m. hebben. Daarom ben ik hem in Eindhoven op gaan halen. Topservice. Een bijpassend hoesje was niet voorradig en kon de dag erna (op zondag!) geleverd worden. Ik kreeg ook nog een extra bundelkorting op het hoesje (ongevraagd!) Website is duidelijk en overzichtelijk en de bijkomende service is de kers op de appelmoes (haha). Met een brede glimlach terug naar huis!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tamara 17-07-2018 Via de website gekocht

Wauw wat een super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor onze kinderen wilde ik een trampoline bestellen. Heb ontzettend veel sites bekeken, maar Coolblue heeft de handigste zoekfuncties vergeleken met bol.com en andere sites.
Bestelling geplaatst op zaterdag en dan is het echt de volgende dag levering op zondag. Niet helemaal op gerekend, maar na gebeld te hebben met de klantenservice (heel vriendelijk te woord gestaan), was de bezorgdatum gewijzigd. Maar echt, nog nooit zulke vriendelijke en leuke bezorgers gehad! Voor de kinderen en een buurjongen werden er gelijk ballonnen opgeblazen en mochten ze mee kijken naar de bestelwagen. Dit is mijn eerste bestelling bij Coolblue geweest, maar ik ga hier echt vaker bestellen! En dan geeft niet de prijs de doorslag, maar het ontzettend leuke personeel!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nan 17-07-2018 Via de website gekocht

Wat ze beloven komen ze ook na

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Meerdere keren wat besteld via CoolBlue, als er stond de volgende dag in huis dan was het er ook daadwerkelijk. Zelf als je om 23.45 besteld is het er de volgende dag.

Ik heb 1x een stofzuiger besteld welke niet overeenkwam met de bestelling. Ik kon het heel makkelijk retourneren, voordat ik had geretourneerd had ik de nieuwe al in huis met een kortingsbon voor het ongemak.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Hans 17-07-2018 Via de website gekocht

Coolblue weet hoe jet hoort

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekende klantenservice zonder wachttijd.
Geen verzendkosten.
Snelle levering (zelfs op zondag).
Goede prijs/ kwaliteit verhouding

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yoeri S 17-07-2018 Via de website gekocht

Vlotte levering, mooi product aanbod

Algemene score

10,0
Degelijke shop, zeer vlotte levering. Zaterdagavond bestelt en zondagmorgen al in huis. Mooi productaanbod en de prijs/kwaliteit verhouding is ook goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. van Assenderp 17-07-2018 Via de website gekocht

Uitstekend aanbod

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De webshop is erg klant vriendelijk. Het aanbod is reuze en voor iedereen is er wat te vinden. Zo ook de keuze om je aangekochte product te laten bezorgen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arnoud 17-07-2018 Via de website gekocht

Vriendelijk personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijk personeel, snelle service en anders even in de wacht met een kop koffie.................

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S. van Vliet 17-07-2018 Via de website gekocht

Absoluut de beste

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue gaat net die stap verder met levering en klantenservice wat voor mij het verschil maakt. Na tientalle aanschaffen ben ik tot op heden 0 keren ontevreden geweest over de levering / klantenservice van Coolblue.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. van Assenderp 17-07-2018 Via de website gekocht

Fantastische service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prijs / kwaliteit / product is heel goed. De medewerkers zijn enorm aardig en zijn vaktechnisch super! Goede uitleg over de wasmachine die wij hebben gekocht. Omdat wij door de week niet konden, werd de wasmachine op zondag geleverd en aangesloten. Tevens werd onze oude wasmachine weer meegenomen. Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berry de Jong 17-07-2018 Via de website gekocht

Altijd goede en constante kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het heel makkelijk en eenvoudig om te winkelen bij Coolblue en zodra de bestelling geplaatst is hoef je je verder nergens zorgen over te maken en mocht er onverhoopt toch iets zijn, dan wordt dit snel en klantgericht opgelost!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim van der Klein 17-07-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een zeer uitgebreid aanbod en snelle levering. Een positieve benadering van de klant met een goed advies en omschrijving van de aangeboden artikelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeanne 16-07-2018 Via de website gekocht

goede shop

Algemene score

9,0
Een groot assortiment voor een redelijke prijs. Een snelle levering voor prima goederen!
Alles is gewoon prima.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Wim Ahlers 16-07-2018 Via de website gekocht

Overzichtelijke website, scherpe prijzen, snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De website van Coolblue is duidelijk, overzichtelijk, goed navigeerbaar, en met een intelligente zoekfunctie.
De producten zijn (naar mijn ervaring) scherp geprijsd. En de product informatie is bondig en duidelijk. Ook de suggesties voor alternatieven per product is relevant met toegevoegde waarde, overzichtelijk, en niet storend (het is intuïtief).
Het bestelproces is eenvoudig en redelijk standaard in vergelijking met vergelijkbare concurrerende websites (wat goed is).
De afhandeling van de bestel procedure is efficiënt en snel met duidelijke track&trace informatie. Zeer prettig is dat je ongeveer een half uur voor de daadwerkelijke levering gebeld wordt dat de bezorger eraan komt. Je kunt dus gerust, met je telefoon bij de hand, even een plaatselijke boodschap doen zonder dat je dan net op dat moment de bestelling mist.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nick Neys 16-07-2018 Via de website gekocht

Professionele winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website bestaande uit een groot aanbod met vakkundige uitleg. Producten worden snel geleverd en bovenal scherpe prijzen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remvogel 16-07-2018 Via de website gekocht

Voor mij altijd nr 1!!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vergelijk altijd, en kom altijd bij Coolblue terecht..Niet altijd de allergoedkoopste, maar wel de zekerheid van de volgende dag in huis, en dat is mij ook wat waard!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 16-07-2018 Via de website gekocht

Top!

Algemene score

9,0
Altijd top service! Snelle levering en je merkt dat hier altijd wordt gewerkt aan verbetering gebruikerservaring. Voor mij altijd de nummer 1 online winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Maerte 16-07-2018 Via de website gekocht

Meest fantastische (web)winkel everrrrr

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik koop al jaren van alles en nog wat online, maar het assortiment, de communicatie, de levertijden, het gemak, de klantgerichtheid en de service van Coolblue is nog steeds onovertroffen. Nog nooit een dispuut met ze gehad. Nooit doen ze moeilijk, altijd behulpzaam. Garantiegevallen worden net zo soepel afgehandeld als nieuwe bestellingen.
Ze doen niet aan laagste-prijs-garantie, maar pas als het prijsverschil echt te groot wordt bestel ik wel een elders, want het winkelplezier bij Coolblue is eigenlijk PRICELESS!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

conny 16-07-2018 Via de website gekocht

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De shop is prima en heel gebruiksvriendelijk.
Product wat ik wilde kopen was uitverkocht maar kreeg na een paar dagen bericht dat het
weer voorradig was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sarah-Lyna 16-07-2018 Via de website gekocht

De beste service en producten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles aan de shop is goed de producten, de klantvriendelijkheid en de dienst naverkoop, ik en men broer hebbe er al veel gekocht en nog nooit spijt gehad, wat je van andere winkels NIET kan zegge.. Er is maar 1 optie en das coolblue!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mvr Eggermont 16-07-2018 Via de website gekocht

Top winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We waren wat sceptisch om een wasmashine online te kopen, maar het feit dat ze ook effectief 2 winkels hebben, en de vriendelijke en bekwame mensen die ik meerdere keren telefoneerde om zo de juiste keuze te maken, en natuurlijk ook hun service en prijs/kwaliteit heeft ons echt overtuigd. Zo waren ze ook eerlijk dat een gezin van 3 geen 9kg nodig heeft, maar een 7kg ruim voldoende is, wat onze prijs dus goedkoper maakte. Met andere woorden, ze kijken niet naar hun inkomsten, maar naar wat de klant echt nodig heeft.
De levertijd werd echt gerespecteerd, en de leveranciers waren echt bekwaam en vriendelijk, ook heel duidelijk over hoe het product werkt. En over hoe de garantie etc werkt :)
Top winkel, Top personeel :)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique Brinkman 16-07-2018 Via de website gekocht

Wat een mooi bedrijf!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na 20 jaar een nieuwe wasmachine besteld, toch maar eens op Coolblue kijken , goede makkelijke site, genoeg aanbod, makkelijk betalen, en de afleverheren geweldig wat een leuke jongens! Volgende keer weer Coolblue!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Casper 16-07-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel prettige site, prima bestelproces, doet wat het belooft. Product voldoet aan alle verwachtingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews