coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42297 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3465 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Els Leuwerink 08-02-2017 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een overzichtelijk aanbod. Alles is snel te vinden. En een super snelle service.
Minpuntje: ik kon geen tijdstip van levering vinden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Didi 08-02-2017 Via de website gekocht

Super snelle levering. Prachtig product!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke site met veel keuze. Mooie producten en goede mogelijkheden om producten te vergelijken. Super snelle levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marian Coenen 08-02-2017 Via de website gekocht

wasdroger

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zeer snelle en zeer goede bestel en levertijd. Prima conctact zodat je thuis bent als ze leveren. Zeer vriendelijke bezorgers.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Manon 08-02-2017 Via de website gekocht

Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cool Blue is een fantastische winkel! Ook al bestel je laat op de avond, de volgende dag is het binnen. Echt geweldig! Alles is netjes verpakt wat ervoor zorgt dat er geen onnodige schade ontstaat.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zeebonk 08-02-2017 Via de website gekocht

Fijne winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website, snelle levering met vriendelijk personeel. Kwalitatief goede producten. Een goed bedrijf

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

mireille 08-02-2017 Via de website gekocht

super bediening

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze shop is correct! Levering op zondag!!! Vind je nergens denk ik.
De artikelen worden klaar en duidelijk omschreven. Het is een overzichtelijke site.
Super bediening!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam Kramer 08-02-2017 Via de website gekocht

Fam Kramer

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Coolblue is een duidelijke website waar je goed kunt filteren en goede vergelijkingen kunt maken. Zo kom je altijd tot je beste keuze!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loes 08-02-2017 Via de website gekocht

Fijne blender

Algemene score

9,0
Levering was erg snel, maar daarom bestel ik ook bij Coolblue. Echt een fijne blender. Lekker veel vermogen en bevroren fruit maakt hij makkelijk en snel kapot tot een lekkere smoothie. Makkelijk schoon te houden en nog makkelijker te gebruiken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bluebox 08-02-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Prima en behulpzame klantenservice. Alleen jammer dat de bezorgdoos waar mijn laptop van 1049 euro inzat zo groot was. Op deze manier beweegt de laptop alle kanten op tijdens de bezorging. Ook lijkt me het handiger dat de beschermfolie aan BEIDE banten zit ipv alleen de bovenkant...

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Amber 07-02-2017 Via de website gekocht

Goed advies en snelle bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was op zoek naar een apparaat waar ik zelf weinig verstand van had, dus ik werd erg blij van de advies pagina's en review video's die ik op Coolblue kon vinden. Uiteindelijk heb ik daardoor voor mijn gevoel een top apparaat gekocht. Daarnaast is het geweldig dat mijn pakket de volgende dag, op zondag, werd bezorgd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Prima 07-02-2017 Via de website gekocht

Snel gevonden wat ik zocht, snel bestelt en snel in huis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk en overzichtelijk site, wat ik zocht snel gevonden, bestelling ook makkelijk, voordeel, je kunt het product ophalen wannner het jou uitkomt, krijgt ook update waar het pakket is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra 07-02-2017 Via de website gekocht

Levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al vaker bij Coolblue gekocht en telkens een goede levering op de eerstvolgende werkdag. Je wordt vanaf het begin goed oo de hoogte gehouden hoelaat de bezorging ongeveer komt en alle keren is dat goed uitgekomen. De artikelen worden goed en deugdelijk ingepakt en altijd in een ruime overdosis met lucht gevuld plastic opgevuld om schade te voorkomen. 3x elektronische artikelen gekocht en alle keren zonder schade aangekomen. Eenmaal hadden we na verloop van tijd een defec aan onze luxe senseo, konden hem retour sturen en oo zeer korte termijn kregen we hem weer terug met een nieuw onderdeel erin. Super service dus.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mt93 07-02-2017 Via de website gekocht

Perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfect. Zaterdag 23:00 besteld, zondagmiddag in huis. Ofwel, snelle levering voor een goede prijs. Helemaal tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 07-02-2017 Via de website gekocht

Bestelling is een opéénstapeling van fouten. Slecht!

Algemene score

1,0
Omdat ik een verjaardagcadeau wilde kopen voor schoonvader, de bestelling telefonisch gedaan en specifiek gevraagd of het lukt op tijd te leveren. Bij ophaaladres kwam ik erachter dat het pakket pas twee dagen later zou arriveren. Om toch een cadeautje te hebben, naar de winkel gereden en moest ik de bestelling opnieuw afrekenen. Gevraagd de andere bestelling te annuleren en tot twee keer toe niet gebeurd. Nu in afwachting of mijn betaling binnen 2/3 werkdagen wordt geretourneerd zoals ze hebben beloofd. Conclusie: er gaat veel mis in het bestelproces!

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Officiele reactie van Coolblue 07-02-2017

Beste Ron!

We vinden het ontzettend vervelend dat het u zoveel moeite heeft gekost om het verjaardagscadeau van uw schoonvader te kunnen ontvangen. Dit is uiteraard niet de bedoeling. Verder zijn we erg verbaasd dat uw telefonische bestelling tot twee keer toe niet is geannuleerd. We willen het graag voor u nakijken. Wilt u zo vriendelijk zijn om het ordernummer van uw telefonische bestellingen en een kleine toelichting per e-mail te versturen naar: geenglimlach@coolblue.nl?

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Wennekes 07-02-2017 Via de website gekocht

P. Wennekes

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een apparaat ging zaterdags kapot. Zaterdagmiddag besteld en zondag 14 uur keurig in huis, en voor een nette prijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirjam Verheij 07-02-2017 Via de website gekocht

Wat een surprise

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Tot onze schrik kregen wij een wasmachine (
Samsung WF70F5E0Q4W/EN EcoBubble) kado. Zaterdag kregen wij via via een mailtje dat er een wasmachine besteld was. Maandag gelijk al binnen, werd netjes naar 3 hoog getild (flatje zonder lift) en de oude wasmachine werd weer meegenomen, na een week niet kunnen wassen omdat de oude van 20 jr kapot was. Wat een luxe opeens. We genieten nu van onze wasjes doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 07-02-2017 Via de website gekocht

Doen wat ze beloven, gewoon top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Er zijn zoveel bedrijven die zeggen voor 20uur besteld volgende dag in huis maar de meeste zoals media markt en bol.com maken dit niet waar. Je moet soms weken wachten en vaak sturen ze ook nog eens het verkeerde product. Ik heb nu meerdere keren bij Coolblue iets besteld en ze doen gewoon wat ze beloven. Ik heb s'avond een powerbank besteld als verjaardagscadeautje en ik had m de volgende dag rond lunch tijd al in huis, netjes ingepakt en wel. Had best wel rondgeshopt en ondanks dat ik ergens anders Euro 5 korting kreeg kwam ik bij Coolblue voor een gelijkwaardig product nog goedkoper uit. Versturen is ook gratis wat ik erg op prijs stel. Al in al, een betrouwbare online winkel met goede prijs/kwaliteit verhouding en top service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 07-02-2017 Via de website gekocht

Prima winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestel regelmatig bij Coolblue. Tot nu toe gaat de verzending altijd snel en goed.
Qua prijs zijn ze niet altijd de allerlaagste. Maar heb wel enkele keren gebruik gemaakt van hun service i.v.m. Defect of niet tevreden en die afhandeling was elke keer foutloos en naar volle tevredenheid. Voor zo'n service hoef ik dus niet altijd de goedkoopste te hebben.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric K. 07-02-2017 In de winkel gekocht

Bestelling op Zaterdag 04/02 en nog niet in mijn bezit 07/02

Algemene score

1,0
Belofte van "7 dagen per week geleverd" en "Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis" niet gerespecteerd.

Ben special zaterdag 04/02 naar de winkel van Zaventem gegaan want had het artikel dringend nodig. Artikel niet in voorraad en bediende stelde voor om deze zondag 05/02 te late leveren.

Heb expliciet 2 keer gevraag of ze zeker waren dat het op zondag gingen lever en verzekerde dat dit zal gebeuren.

Vandaag 07/02 heb ik steeds mij artikel niet en op de hoop toe kan ik naar postkantoor gaan om mijn artikel af te halen.

Dit was te verwachten want men moet echt naïeve zijn om te geloven dat Bpost zijn plichten respecteert.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Review criteria:

Slecht
Slecht

Reageer

Ton Verhoeven 07-02-2017 Via de website gekocht

personen weegschaal met bluetooth

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goede keuze uit div. weegschalen,duidelijke omschrijving meerdere reviews.
goede prijs en snelle levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

w stok 07-02-2017 Via de website gekocht

bezorging

Algemene score

10,0
Service uitstekend, voorraad voldoende keus, prijs kwaliteit prima, snelle bezorging en op zondag zonder extra kosten te berekenen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad 07-02-2017 Via de website gekocht

Mio Spirit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prijs, kaliteit, snelheid van levering vandaag besteld morgen in huis, ook in 't weekend. Duidelijke website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeanet 07-02-2017 Via de website gekocht

Uitstejkende service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bedrijf doet wat het zegt, goede website, prima service, snelle levering, en je wordt stap voor stap op de hoogte gehouden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim Engels 07-02-2017 Via de website gekocht

Uitmuntende Webshop

Algemene score

9,0
Wat een goed klantvriendelijk en vooral service gericht bedrijf is Coolbleu.
Wij hoorde dit van anderen en hebben dit nu zelf ervaren wij moesten een
aankoop ruilen binnen de kortste tijd geregeld absoluut top.
Zeer service gericht personeel prima.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard Roth 07-02-2017 Via de website gekocht

G Roth

Algemene score

9,0
We zijn uiterst tevreden over Coolblue. Inmiddels hebben we 3 aankopen gedaan, een vrieskast,een wasmachine en een koelkast. Telkens is alles gegaan zoals we het graag wilden hebben. Duidelijke website met gunstige prijzen, snelle levering, track en trace : het werkte allemaal prima. Zou Coolblue met vertrouwen aanbevelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Helga 07-02-2017 Via de website gekocht

H.A. Leenaars

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle bezorging. Goede voorlichting over de artikelen. Mochten de artikelen toch niet aan je verwachtingen voldoen, geen problemen met retourneren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 07-02-2017 Via de website gekocht

Vond wat ik zocht.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vond het gewenste artikel voor een heel scherpe prijs. De levering ging volgens afspraak. De bestelprocedure is eenvoudig en duidelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Stephan 07-02-2017 Via de website gekocht

Levering bestelling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vindt cool blue echt top, zocht de nieuwe galaxy 5a 2017 in goud kleur voor mijn vriendin, bij mediamarkt kon ik er nog maand op wachten, bij cool blue op zaterdag besteld op zondag geleverd, hartelijk dank voor de topservice

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Henk 07-02-2017 Via de website gekocht

Coolblue......een aanrader

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij coolblue altijd een snelle levering, correct, goede voorwaarden voor eventuele retournering.
Je weer waar je aan toe bent.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 07-02-2017 Via de website gekocht

Gewoon Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site van Coolblue is overzichtelijk, snel, eenvoudig en daardoor snel besteld en betaald.
Daarna gaat het nog sneller ;) Zelfs op zondag komt de analoge postbode jouw digitale spulletjes brengen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Henriet 07-02-2017 Via de website gekocht

Grandioos

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Correct, snel en betrouwbaar. De prijs/kwaliteit verhouding is perfect. De levering op zondag is natuurlijk ook geweldig.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter van Schagen 07-02-2017 In de winkel gekocht

Cool Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De klantenservice in de winkel is vriendelijk en professioneel. De producten worden (zelfs op zondag) snel geleverd.

Reageer

Govert 07-02-2017 Via de website gekocht

Eerste bestelling bij Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke leverings informatie, ook wat je kan doen tijdens het wachten er op. En een leuke blauwe doos waar het bestelde artikel in zit!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne 07-02-2017 Via de website gekocht

De perfecte winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De uitgebreide productreviews en filter mogelijkheden lokten mij naar deze webwinkel.
Vooral de 'top 10 lijstjes' vindt ik ideaal. Maar het is ook erg prettig om te weten wat andere mensen van een product vinden.
Inmiddels weet ik ook dat de klantenservice top is en dat levering altijd keurig op tijd is.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjolijn 07-02-2017 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geen op of aanmerkingen op de service, zaterdagavond bestelling geplaatst voor 23:59 en de volgende dag op zondag al in huis! Goed op de hoogte gehouden van de status van het pakket! Helemaal top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loes Brepols 07-02-2017 In de winkel gekocht

toetsenbord voor desktop: zo ondiep mogelijke toetsen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
prima! Heel prettige persoonlijke service en advies. Ik kwam om instructies te vragen over een JBL speaker; had mijn eigen laptop ook meegenomen. Was in een mum van tijd geregeld. Tóch in de winkel zijnde vroeg ik naar een "öndiep"toetsenbord. prima tip en meteen besteld ( want niet op voorraad; volgende dag thuis!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

YvW 07-02-2017 Via de website gekocht

Goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Begin januari bij Coolblue een Asus Zenbook gekocht. Uitstekende laptop, alleen er was helaas iets mis met het scherm.

Daardoor nam ik dus contact op met de klantenservice, en deze hebben me uitstekend geholpen (ondanks dat ze dat probleem zelf ook nog nooit gehad hebben) door me een aantal tips gegeven die het misschien konden verhelpen.

Helaas hielp het niet, maar ik kon, ondanks dat het net buiten de garantieperiode viel, mijn laptop nog opsturen waarna ik een dezelfde nieuwe zou krijgen.

Helaas hadden ze hem niet meer in dezelfde kleur, dus kreeg ik mijn geld terug. Hier heb ik uiteindelijk dezelfde laptop voor besteld, maar dan in een andere kleur. Deze had ik de volgende dag al in huis en deze werkt perfect!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dinis dos Reis Miranda 07-02-2017 Via de website gekocht

Plezierig en efficient

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alle procedures gingen snel, makkelijk en efficiënt. Levering was precies als aangegeven. Ik ben heel tevreden met mijn aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Irina 07-02-2017 Via de website gekocht

Gemakkelijk en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik koop steeds vaker bij Coolblue.nl . Je kan 's avonds je bestelling gemakkelijk plaatsen en volgende dag staat er een postbode voor de deur. Ook als je niet goed weet welke model moet je kiesen, dan kan je tips en suggesties van Coolblue.nl volgen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne 07-02-2017 Via de website gekocht

Marianne Jansen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldig gewoon. Ten eerste veel goedkoper dan op andere plekken. Snelle service, ik had mijn senseo-apparaat de volgende dag al binnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

George 07-02-2017 Via de website gekocht

CoolBlue echt cool

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Website, bestellen, betalen, leveren: in 3 woorden FANTASTISCH !!! Supersnel geleverd. Alles te volgen op internet .

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daisy 07-02-2017 Via de website gekocht

Helemaal top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb al vaak besteld via coolblue.. Cool blue komt zijn afspraken na, volgende dag geleverd, dan is dat ook zo. Fijne bestelmethode, betaalmethode prima. Kortom: Helemaal top!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sarina 07-02-2017 Via de website gekocht

Super snel, easy en goede service

Algemene score

9,0
Coolblue heeft bijna altijd de beste prijzen. En het is gewoon een feit dat het afleveren super snel plaatsvind.
Website is overzichtelijk.
Ook erg fijn dat er een foto bij staat van de bezorger, zodat je weet wie je kan verwachten.
Top!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Vlasta 06-02-2017 Via de website gekocht

Perfecte service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfecte service! Op vrijdag mijn wasmachine gekocht en op zaterdag werd hij netjes, zoals beloofd, geleverd. Zonder extra kosten werd hij naar de 2e etage gebracht en mijn oude machine weer meegenomen. Doen wat ze beloven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim v Dijk 06-02-2017 Via de website gekocht

2 woorden 9 letters : TOP WINKEL

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zonder overdrijven ken ik geen andere winkel waarbij ik altijd een glimlach krijg.
super snelle levering, mocht het product niet goed zijn o.i.d. hebben ze een fantastische service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frits 06-02-2017 Via de website gekocht

Prima deal Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Compleet en snel bestelling afgehandeld. Toezeggingen nagekomen. Goed geinformeerd bij relevante updates. Aflevering in winkel vlakbij is prima oplossing.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Johan 06-02-2017 Via de website gekocht

Prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima winkel, duidelijke productomschrijvingen. Levering als beloofd de volgende dag.
Zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Vulpen 06-02-2017 Via de website gekocht

Cool Blue: een aanrader!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle bezorging, goede service, uitgebreid aanbod, makkelijk contact indien nodig. Duidelijke en overzichtelijke site. Een aanrader!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suzanne 06-02-2017 Via de website gekocht

Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ongelooflijk snelle en complete levering.
Weinig met elkaar te maken gehad door prima ervaring. Qua kosten gelijk aan anderen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Marcel W 06-02-2017 Via de website gekocht

heel goede service

Algemene score

9,0
Prima shop. Snelle levering, wasmachine helemaal naar zolder gebracht (wel jammer voor de jongens die het moeten sjouwen) en aangesloten, oude wasmachine weer meegenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews