coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42326 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3406 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tomtom Runner 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
allemaal lekker makkelijk

Service
hartstikke goed. Ik ben dik tevreden

Assortiment
Jullie hadden precies wat ik nodig had.

Aanbeveling
Plezierig.
Makkelijk was ook het ophalen bij de primera. Het is niet nodig om thuis te blijven.
Snelheid van levering is goed.

Extra toelichting
Jullie aanpak spreekt mij aan. Ook de omgang met de klant. Vooral de leuke opmerkingen. Goede reclame.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Philippe 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Coolblue site is eenvoudig en helder van structuur en opzet. Makkelijk om producten te zoeken, vergelijken en aan te kopen.

Service
Tot nog toe nooit problemen gehad met de aankopen. Hierdoor kan enkel een mening geven over de afhandeling van de order en de levering. Hierover niets dan tevredenheid. Coolblue werkt zeer transparant en komt zijn afspraken voor de volle 100% na.

Aanbeveling
Waarom nog de wagen nemen om je aankopen te doen? Vanachter de computer aanloggen op de site van coolblue, je producten bekijken en selecteren, dit werkt toch zoveel makkelijker...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paulie 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
makkelijk vanalles te vinden

Assortiment
zeer divers assortiment

Aanbeveling
snelle, nette levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

delahaye stefan 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer goed, geen klachten

Service
zeer goed,geen klachten

Assortiment
zeer goed,geen klachten

Aanbeveling
je vind er alles wat je nodig hebt

Extra toelichting
nee niet echt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J van Dijk 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goed productvergelijk mogelijk. Plus het voordeel van de diverse reviews

Service
Super. Vandaag besteld morgen in huis. Ze maken het ook echt waar. Was wat misgegaan met het retour nemen van de wasmachine. Dit is zonder problemen netjes en snel opgelost. Echt een top service

Assortiment
Meer dan voldoende keuze.

Aanbeveling
Top winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jean pierre 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
-zeer duidelijke webwinkel, goed onderverdeeld en direct naar wat je zoekt, ook terugblik naar vorige zoekjes is handig
-zeer duidelijke omschrijving van producten , je moet niet blijven zoeken
-zeer correcte handeling bij klachten dit heb ik zelf ervaren ,zelfs al is die klacht een beetje onterecht. Mijn ervaring " had klacht omwegens te hoge prijs ,bleek een beetje onterecht van mijn kant > cool blue heeft me een prijsgarantie gegeven van 30 € !!!
-bestellen is heel duidelijk en snel geleverd
-betaling gemakkelijk en correct.

Service
heel correct en snel

Assortiment
mijn ervaring , ik vond op een bepaald iets de prijs te hoog , het wasd reeds betaald maar je hebt me 30 € teuggestort; tof !!

Aanbeveling
heel handig en overzichtelijk en prijslijk

Extra toelichting
zoals het nu gaat , alles tip Had me graag een microscoop aangeschaft, maar hier was de keuze echt te klein , heb gekocht bij speciaalzaak EXPERT , alhoewel BrESSER LCD wel goed op de markt ligt bij hobbyisten (koi vissen )

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart Callewaert 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
selectie criteria gebruiksvriendelijk

Service
snelle levering

Assortiment
goed in vergelijking met ander webwinkels maar niet beter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

FS 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik kon gemakkelijk vinden wat ik zocht met de op te geven selectiecriteria

Service
De bestelling werd volgens afspraak de volgende dag bezorgd en was goed verpakt

Assortiment
Het assortiment is groot, in elk geval groter dan bij bijv. Wehkamp of Bol in de categorie (laptops) waarin ik zocht, en ook betaalbaarder

Aanbeveling
Ik vertel het door aan familie, vrienden en collega's

Extra toelichting
Ik vind het prettig dat geen verzendkosten worden berekend, zoals bijv. bij Wehkamp wel het geval is, en dat het assortiment actueel is (bij anderen zie je nog veel laptops met oude versies van Windows)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede, makkelijke site die tot nu altijd zelfde gemak biedt

Service
Altijd dezelfde goede service!

Assortiment
Zeer veelzijdig

Aanbeveling
Zal het iedereen aanraden.

Extra toelichting
Jullie verkopen Coolblue door een goede Service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christiaan 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Aankopen zijn makkelijker dan in een winkel, ruim overzicht om je aankoop in alle rust te beslissen.

Service
Steeds een perfecte en snelle service bij Coolblue.

Assortiment
Ruim over-voldoende, als je hier je gading niet vind, vind je ze nergens.

Aanbeveling
Kan ik aan iedereen aanbevelen, wat ik ook al gedaan heb, ook wegens de scherpe prijzen.

Extra toelichting
Koop al lang bij Coolblue en dit zal niet anders blijven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Shine aung 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De personeel is super vriendelijk en aardig. Ook zijn ze heel geduldig en willen goed alles uitleggen. Alleen de wachttijd was een beetje lang. Maar er waren wel genoeg dingen te bekijken tijdens het wachten.

Service
Echt geweldig! super personeel en de digitale service is ook heel goed. Vandaag besteld en de volgende dag thuis is echt het beste. Ook is het heel fijn dat jullie telefonisch tot zo laat beschikbaar is.
Als er iets fout gaat tijdens het bestellen, is het in een paar minuten opgelost.

Assortiment
Breed assortiment en goed prijzen!

Aanbeveling
Alles was goed. Dit is alles wat je wil hebben in een elektronica winkel.

Extra toelichting
nehh

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MTO 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijk en een goede zoekfunctie

Service
Snelle levering

Assortiment
Ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marijke 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gemakkelijk vanaf de bank bestellen en snel in huis

Service
Helemaal tevreden

Assortiment
Genoeg keuze voor elk wat wils

Aanbeveling
Prettig online shoppend bij cool bleu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jonathan 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Erg gemakkelijk producten vinden en deze te vergelijken

Service
Goede maar ook snelle service

Assortiment
Heeft alles wat je zoekt

Aanbeveling
Bestelde items volgende dag in huis, goeie prijzen, producten zijn gemakkelijk te vinden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Astrid 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is duidelijk en gemakkelijk.

Service
De volgende dag al gratis bezorgd!

Assortiment
Breder assortiment, en dede prijzen zijn duidelijk lager.
In een woord; Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van Dijk 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarjonS 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon van achter je buro bij een overzichtelijke webshop winkelen, super!

Service
Prima, alles ging goed, bestelling was de dag erna al in huis in een deugdelijke verpakking. Via e-mail (die zeer zeker van humor getuigden) werd ik uitstekend op de hoogte gehouden van het verzendproces.

Assortiment
Te veel keuze ;-) Goede uitgebreide keuze in diverse prijsklasses.

Aanbeveling
Kan er niet anders dan en 10 voor geven, alles verliep perfect.

Extra toelichting
Ik zal in de toekomst zeer zeker weer gebruik maken van Coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pauline 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel makkelijk te bestellen en duidelijk overzicht.

Aanbeveling
Klantvriendelijk,duidelijke uitleg,veel informatie over het product.

Extra toelichting
Dinsdagavond het product besteld en woensdagmorgen had ik het al binnen,super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jozef 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen gaat nergens zo snel en simpel als bij coolblue

Service
De vervoerder van coolblue heeft de wasmachine 3 dagen te laat geleverd. Maar dit was niet te wijten aan coolblue. Zij hebben me hierin overigens goed te woord gestaan en de zaken goed gemonitord.

Assortiment
Ruime keuze en goede productfilters en vergelijkingsmogelijkheden

Aanbeveling
We zijn erg blij met onze siemens wasmachine. Tevens is 6 jaar extra all-in garantie voor 129 euro echt top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Six Etienne 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer groot overzicht en uitleg van het gekozen produkt

Service
vlotte en op de beloofde data geleverd

Assortiment
voor ieders wat wils

Aanbeveling
als er iet gekocht moet worden, dan best eens kijken op het internet naar cool blue

Extra toelichting
graag bezoek ik jullie website en een aanbeveling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Didier 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Snelle en correcte service

Extra toelichting
Ook de eventuele naservice is heel vlot en correct

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R Krauwer 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het bestelproces is vlot en voorzien van stapsgewijze afwikkelinjngsmails, zodat de situatie goed actueel is.
Jammer is dat het tijdstip van verwachte levering door Dynalink niet gerealiseerd werd. Ook werd die trace link op hun site de hele dag niet bijgewerkt.

Service
Het artikel werd zoals beloofd, de volgende dag geleverd. De wasmachine Indecit werd helemaal uitgepakt, gecontroleerd, geïnstalleerd en uitgetest en ook nog waterpas gezet. Deze geweldige service hadden we nog nooit eerder ervaren. Zeker niet bij PostNL en sommige anderen vragen veel geld extra om het door hun dienst te laten leveren tot op de plaats van bestemming in huis.

Assortiment
Er is veel aanbod, er zijn gemakkelijk selecties te maken m.b.v. makkelijk filterwerk en ook nog fijne aanbiedingen met grote korting.

Aanbeveling
Er is veel aanbod, er zijn gemakkelijk selecties te maken m.b.v. makkelijk filterwerk en ook nog fijne aanbiedingen met grote korting.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Patricia W 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Keuzes kun jezelf selecteren zo komt het handigste apparaat voor jou eruit. Daarna kun je de recensies lezen.

Service
De volgende dag al in huis.

Assortiment
ruim genoeg

Extra toelichting
Aanbiedingen of combi korting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gbosgoed 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Aanbeveling
Direct response, vlotte afhandeling, snel bezorgd!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Gerards 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk overzichtelijk menu

Service
Had een verkeerd product gekocht, opgebeld en het werd zo geruild voor het juiste product!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Snelle levering op de afgesproken tijd. Dit was een dag van te voren bekend, dus er kon rekening mee gehouden worden.

Aanbeveling
Goede winkel, snelle, betrouwbare service! Soms duurt het wat lang voordat producten weer in voorraad zijn, maar dan heb je het wel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Engelien 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via de webshop keuze gemaakt. Beschrijving van de machine staat duidelijk bij het apparaat.
Reviews gelezen en vergeleken.
Bestelling heel gemakkelijk en wordt supersnel geleverd.

Service
Even via Whats App een vraag gesteld en heel vlug een duidelijk antwoord.
Ook even telefonisch contact gezocht en werd vriendelijk, correct en vlug op mijn vraag gereageerd.
Ook het bijhouden van aflevering is goed en overzichtelijk weergegeven.

Assortiment
Uitgebreide keuze.
Gesorteerd qua prijs en zeker ook wat je verwacht van de machine.
Mocht er een product, dat je wilt bestellen, niet op voorraad zijn, kan je aangeven dat je een mailtje kals het weer op voorraad is.

Aanbeveling
Kan niets anders zeggen dat ik ontzettend tevreden ben over Cool Blue.
Vanaf het begin van de bestelling tot en met het plaatsen (en meenemen van de oude machine)van onze wasmachine.

Extra toelichting
Kan iedereen Cool Blue aanbevelen. Heel betrouwbaar, grote keuze en geweldige service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JPvS 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

DriesBa 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heel goed onderverdeeld in subcategorieën, makkelijk vind- en vergelijkbaar

Service
enkel levertijd is relevant voor wat ik heb gedaan, deze was perfect

Assortiment
Alles zeer goed :)

Extra toelichting
Heel overzichtelijke site, goede levertijden en prijzen, goede kwaliteit, ...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hermia 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer toegankelijke website

Service
Supersnelle levering

Assortiment
Ruim aanbod

Aanbeveling
Goede ervaringen vertel ik graag door aan mijn vrienden.

Extra toelichting
Goede service, goede prijs, snelle levering. Toch zou er wat meer concrete informatie kunnen gegeven worden over hoe de cash-back die bij sommige producten wordt aangeboden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kaatje86 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles is goed te vinden met een duidelijke omschrijving

Service
Om 22:00 uur 's avonds besteld en de volgende ochtend om 09:30 werd het geleverd en geïnstalleerd

Extra toelichting
Ik had geen factuur ontvangen (dacht ik). Via Facebook contact opgenomen en er werd binnen een half uur contact met mij opgenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fiona Stegink 16-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,2

Gemak
Zoekmogelijkheden zijn prima, ook de plus- en minpunten worden goed weergegeven.

Extra toelichting
De levering is helaas niet volgens afspraak verlopen, na zelf gebeld te hebben is de bestelling een dag later dan beloofd pas afgeleverd. Hierna heb ik moeten vernemen dat de nieuwe wasmachine niet was aangesloten en de oude niet meegenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

quintelier 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je hebt een ruim aanbod aankeuze en kan dit zelf doen wanneer je bezig bent met andere zaken.

Service
Het is zeer gemakkelijk om te bestellen en om te betalen. Het word ook zeer snel geleverd.

Assortiment
Het assortiment is al zeer ruim maar kan nog iets ruimer als ze ook zaken aanbieden die ze niet direct op stock hebben. De levering mag langer duren.

Aanbeveling
Het is zeer gemakkelijk en heel overzichtelijk.

Extra toelichting
Het is een zeer gemakkelijk te vinden op internet waarbij een duidelijk overzicht word gegeven van de producten. De snelle levering is natuurlijk ook een pluspunt. Ook het terugsturen van producten vindt je nergens zo goed. Dit is gewoon ook de reden waarom de mensen bij jullie iets aankopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Groningen 16-10-2015 In de winkel gekocht
groningen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Padoforna 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vanuit mijn zetel zo besteld terwijl ik reeds fysisch naar twee winkels was geweest, maar het artikel niet in voorraad hadden

Service
Je wordt perfekt op de hoogte gehouden. Het artikel was een halve dag eerder dan voorzien

Assortiment
echt een zeer ruime keuze

Aanbeveling
het is zo praktisch, goedkoop en snel.

Extra toelichting
Ik was reeds een paar dagen op zoek naar het artikel. Ik wou niet onmiddellijk via online bestellen omdat ik dan de uitvoering niet zag. Ten lange laatste dan toch maar via online gedaan en ben heel tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Choko 16-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Service
Het apparaat was elders € 20.- goedkoper, maar coolblue kon direct leveren en gaf Fulservice. Bij de aflevering mocht een simpele aansluiting van de droger op een afvoer niet gedaan worden door de bezorging. Dus geen full-service maar wel duurder uit.
Dezelfde en de volgende dag nog een paar keer hierover willen reclameren, maar bij ce klantenservice was telkens "drukker dan wat je van ons gewend bent".

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

JokeWillemoens 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Perfect teruggevonden wat we zochten via de website! Niet nodig om een hele aanmeldingsprocedure in gang te zetten: gemakkelijk!

Service
Snelle levering, op de hoogte gehouden van elke stap in het process.

Assortiment
Prima

Extra toelichting
De website is supermakkelijk in gebruik en de levering was daags na bestelling al bij ons. Ik wilde ook het leveringsadres aanpassen en dit gebeurde heel snel, met een bevestiging in mijn mailbox. Prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karen 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De webshop is duidelijk en overzichtelijk

Service
Had nog een vraag over de de levering, vraag werd binnen een uur beantwoord

Assortiment
Genoeg keuze van verschillende merken

Aanbeveling
Totaal geen min punten aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
met enkele woorden intypen snel bij gewenst product

Service
alles loopt vlekkeloos. er ontstaan geen vragen tijdens proces omdat het logisch verloopt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stan Rood 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles ging super makkelijk. Bestellen duurde 2 minuten.

Service
Me pakketje was de volgende dag in huis.

Assortiment
Jullie hebben vrijwel alles.

Aanbeveling
Heb er niks aan toe te voegen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Schot 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snele levering

Service
servece is goed

Assortiment
volop keus

Aanbeveling
zeer corect

Extra toelichting
uiterst te vreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

krijnbl 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
root assortiement

Service
snelle levering, en chat mogelijkheid

Assortiment
behoorlijk groot

Aanbeveling
alleen maar positief

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Derk Tuin 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is duidelijk en overzichtelijk om bij Coolblue iets te zoeken, en vervolgens te bestellen. Niet voor niets de beste webshop van NL. Erg gebruikersvriendelijk.

Service
Service nooit nodig gehad, maar lijkt me goed. Ik was 1 maal in de winkel in Utrecht en werd vriendelijk en competent geholpen!

Assortiment
Waarschijnlijk het grootste assortiment van NL.

Aanbeveling
Ik ben al jaren een zeer tevreden klant, en dat zegt al genoeg lijkt mij!

Extra toelichting
--

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yo 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke site, makkelijk te bestellen. Bezorgd op afgesproken dag. deuidelijk begeleid door informatie via de mail

Service
Had verkeerde kleur besteld... telefoontje naar de klantensevice ( altijd bereikbaar). Probleem direct opgelost.Goede kleur bezorgd!

Aanbeveling
Zal product nooit meer afhalen in de winkel zelf. Moest ruim 45 minuten in een rij ( geen nummertje trekken) wachten. Was nl niet een apart afhaalpunt voor de internetbestellingen. ( Misschien een tip?) Kon wachten op klanten die ruim een half uur uitleg en advies kregen over de aanschaf van een mobiele telefoon. Moet ook gebeuren, maar een bestelling afhalen is zo gebeurd! Even betalen en weg...Zeer irritant, doe ik dus nooit weer.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

voenie 16-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Gemak
Heel gemakkelijke, goede website. Communicatie is uitermate snel, wat ook bijdraagt tot het gemak.

Service
Zeer goede service. Omruilen, garantie, communicatie,... Noem het op, het gaat zeer vlot en moeiteloos.

Assortiment
Assortiment is op het eerste zicht extreem groot. Maar net daardoor is het aantal producten binnen een groep soms eerder beperkt.

Daarnaast is ook de prijs voor mij een groot probleem geweest.

Ik stuurde een product terug in garantie (wat zeer goed verliep), maar omdat dat product niet meer geproduceerd werd kreeg ik de aankoopprijs terug in winkeltegoed.

Met dit winkeltegoed kan ik bijna uitsluitend producten kopen die ELDERS goedkoper aangeboden worden.

Daarnaast vond ik geen geschikt alternatief, en heb ik met het tegoed iets totaal anders gekocht. Helaas wel 10% boven de marktprijs

Aanbeveling
Sommige mensen hebben nood aan de fantastische service.

Andere mensen hebben geen boodschap aan een levering de volgende dag en kunnen gemakkelijk 10% van de aankoopsom uitsparen door elders te kopen.

Extra toelichting
Het is moeilijk om helemaal tevreden te zijn over mijn ervaring met coolblue. Enerzijds wordt de garantie gerespecteerd en is communicatie enorm goed. Anderzijds kan ik hetzelfde product gemakkelijk 15 euro goedkoper vinden. Zelfs 20 euro goedkoper voor de zwarte variant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Marloes Baelemans 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het bestelproces verliep vlot, alles is duidelijk en eenvoudig.

Assortiment
Ik had niet gedacht dat het assortiment zo groot zou zijn en dat er zelfs ergonomische exclusieve producten te koop zouden zijn.

Aanbeveling
Jaaaaa, ik kom zeker terug!

Extra toelichting
Heerlijke online winkel, vlot en van deze tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jansen 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alle info makkelijk te vinden

Service
Doen wat ze beloven

Assortiment
bijna alles verkrijgbaar

Aanbeveling
What ever jou do je slaagt bij cool blue

Extra toelichting
Goede info over de aangeboden producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adf91 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer overzichtelijke website, aankoop ook heel simpel

Service
Zelfs op zondag levering, heel handig!

Assortiment
Veel keuze in verschillende prijsklasses

Aanbeveling
Aanrader! Betrouwbaar, snel en goede prijs

Extra toelichting
Enkel positieve ervaring: snelle levering, goed product, mooie prijzen, goede communicatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marten 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het is heel eenvoudig om het juiste product te vinden.

Service
Levertijd en -plaats exact zoals beloofd.

Assortiment
Ruim assortiment waarvan een groot deel ook daadwerkelijk op voorraad is. De prijzen zijn scherp. Je kunt altijd wel een bedrijf vinden dat een paar procenten goedkoper is maar dan krijg je niet vanzelfsprekend de leveringssnelheid van Coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 15-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijk site met goede beschrijvingen van de artikelen

Service
Inderdaad 's avondslaat bestellen en volgende dag in huis.

Assortiment
Uitgebreid assortiment. veel merken beschikbaar

Aanbeveling
lage prijs en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews