coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42589 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2192 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

hilde 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Onmiddellijk gevonden wat ik zocht via opzoekopties

Service
Snelle levering, mooi ingepakt

Assortiment
Voldoende keuze.

Aanbeveling
Tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lucas 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Coolblue heeft een groot aanbod, aangeboden op een duidelijke manier. Ze houden je ook goed op de hoogte ivm de status van je bestelling.

Service
De sterkste kant van Coolblue is zeker hun service. Eenmalig een defect gehad van een toestel, dat al enkele maanden in gebruik was, zonder problemen mogen terug sturen en binnen 1,5 week een gepaste oplossing aangeboden gekregen.

Aanbeveling
Absoluut een betrouwbare winkel, met zeer goede service en ook garantie afhandeling. Niet altijd de goedkoopste winkel, maar je kan hier wel met een gerust hart kopen, wetende dat je altijd goed geholpen zult worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Amy 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Erg overzichtelijk en alles is daarom ook snel te vinden

Service
Zeer goede en snelle service! Binnen een dag mijn wasmachine in huis en hij is ook nog eens drie etages hoog gebracht en netjes aangesloten.

Assortiment
Een ruim assortiment. Alles wat ik nodig heb gehad wordt verkocht

Aanbeveling
Zeer snelle en goede service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rogier 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk in gebruik!

Service
Uitstekende service!

Assortiment
Breed assortiment!

Aanbeveling
Een terechte 8!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Annick Franck 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijk overzicht op de site merken en prijzen goed en duidelijk vermeld

Service
levertijd is fout gelopen door staking van de post maar kreeg vrijwel onmiddellijk een bon van 5€ als verontchuldiging.

Assortiment
keuze vlug kunnen maken omdat ik wist wat ik wou.
de prijzen zijn oké. Zeker niet duurder.

Aanbeveling
Ik ga zeker nog zaken bestellen. Ik vind dit een prima manier om te winkelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Agnes hackenjos 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
via de site gemakkelijk je product te vinden

Service
vlotte service en snelle afhandeling

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
de online winkel was goed opgesteld en keuze gemakkelijk te vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mariana 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
makkelijk navigatie. Breed assortiment

Service
heel goed. Snel en duidelijk

Assortiment
groot assortiment met goede prijzen

Aanbeveling
niet de eerste keer dat we hier kopen en we komen zeker terug!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

deep space tom 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles is gemakkelijk terug te vinden en zeer toegankelijk

Service
Zeer snelle levering en goede inruilgarantie

Assortiment
Breed en kwaliteitsvol gamma. Veel zaken die ik in één keer kon bestellen ipv verschillende leveranciers te zoeken.

Aanbeveling
Goede service, snel ter plaatse!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

adriaan 26-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Met groot gemak kies je het artikel zittend op de bank met je tablet in de hand. e wordt soepel door het bestelproces geleid.

Service
om 23.45 uur besteld en direct de toezegging dat het de volgende dag in huis is. Via de mail krijg je een kaart waarop de bestelling te volgen is.

Assortiment
Coolblue had de scherpste prijs voor het procuct dat ik zocht

Aanbeveling
alles is top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niek 26-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles is overzichtelijk te vinden op de site

Service
De bestellingen van mij tot nu toe zijn altijd keurig op tijd

Assortiment
Heb er tot nu toe nooit problemen mee gehad dat iets niet op voorraad was

Aanbeveling
De site is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

LIesbeth 26-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
de website wijst zichzelf uit, alles is makkelijk terug te vinden dankzij de zoekbalk bovenaan

Service
je plaatst je gewenste artikelen in de winkelmand, betaalt en je krijgt meteen een bevestiging. Je wordt op de hoogte gehouden tot het pakje bij je thuis wordt afgeleverd.

Assortiment
grote keuze in tal van producten

Aanbeveling
Als ik een onlineaankoop wil doen, kijk ik vaak hier. Ruime keuze in tal van producten, geen verzendkosten en toch supersnelle en vriendelijke levering! Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Debby 26-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Coolblue is inmiddels een gerenommeerde website. Bestellen ging gemakkelijk

Assortiment
Ze hadden de e-reader die ik nodig had.

Aanbeveling
Prima webwinkel, laagste prijs. Had ook een kortingscode van hen ontvangen als nieuwe inwoner van de gemeente.

Extra toelichting
Bezorgen kon op één van de meerdere afhaalpunten in de buurt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 26-10-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Alles volgens afspraak , keurig

Assortiment
Ik was op zoek naar stofzuiger voor een harde ondergrond en ook hier was een uitgebreid aanbod in

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

KarinKieskeurig 26-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site is duidelijk en bestellen is simpel. Je krijgt advies en de top 10 lijstjes zijn erg helpvol.

Service
De service is perfect. Er wordt nooit moeilijk gedaan. 's avonds even gratis bellen en retourneren is snel en makkelijk.

Assortiment
Zelfs een groot assortiment van tweede kansjes. Eerlijk over de producten en ook daar retourneren geen probleem.

Aanbeveling
volledig assortiment, geweldige service en makkelijke bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MauriceB75 26-10-2015 In de winkel gekocht
Amsterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het personeel staat meteen en vriendelijk zonder opdringerigheid voor je klaar.

Service
Het product dat ik wilde hebben heb ik gereserveerd via de website. De volgende dag zonder problemen opgehaald in de Coolblue winkel te Amsterdam.

Assortiment
Assortiment mag iets uitgebreider in de winkel te Amsterdam.

Aanbeveling
Vriendelijk en deskundig personeel. Servicegericht zonder opdringerigheid.Ze weten waar ze het over hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

T Bakker 26-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
supersnel thuis ontvangen, op internet goed te vinden product

Service
Goede service informatie, en juiste levertijd

Assortiment
Cool blue goedkoopste bij beslist.nl
Jammer dat ik geen los accessoir er bij kan bestellen

Aanbeveling
Goedkoopst en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Palalo 26-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Heel eenvoudig om producten te vergelijken.

Service
Zondag besteld maandag geleverd.

Assortiment
Heel goede lage prijs klasse
Mist wat middenklasse
Heel goede hoge prijs klasse

Extra toelichting
Product was zoals omschreven. Zeer degelijk product, wou voor een tondeuse gaan maar ben dan uiteindelijk overgesprongen naar een baardtrimmer. Geen spijt van de aankoop! Voelt duurzaam aan. Enkel jammer dat er geen tasje bij was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jp 26-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
'S avonds besteld, volgende dag stond ie op z'n plek

Service
Machine stond binnen 10 minuten te draaien op de 2de verdieping en zelf niets hoeven doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Baron0047 26-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ik kon snel het door mij gewenste product vinden.

Service
Kort na de bestelling kreeg ik een sms dat mijn pakket was ingepakt en klaarstond voor verzending.

Aanbeveling
Met name het relatief korte bezorg-window van 2u (wij/post nl komt tussen 1300-1500 bij u langs met uw bestelling) was prettig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Morjan 26-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
De koelkast werd niet geinstalleerd en onze oude koelkast werd pas de volgende dag meegenomen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Esmee 26-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het is een heel simpel apparaat.

Service
Snelle levering, stevige verpakking. Levering was ook nog gratis.

Assortiment
Coolblue heeft alles wat je nodig hebt op het gebied van elektronica.

Aanbeveling
Ik kan geen minpunten bedenken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

S.Houweling 26-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Prima website

Service
in 1 dag geleverd terwijl andere bedrijven allemaal meer dan een week nodig hadden voor hetzelfde produkt. Produkten worden ook goed verpakt.

Aanbeveling
Geen enkele wanklank. Gewoon prima en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

karin vermeulen 26-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke website

Service
vandaag besteld morgen in huis

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
goede prijs en goede voorwaarden

Extra toelichting
alles geleverd volgend afspraak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MHS 26-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
prima website

Assortiment
de meeste versies van ons gewenste artikel waren voorradig

Aanbeveling
snelle levering. Vooral bezorging op zondag op hoge prijs gesteld.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Cagri Gönülal 26-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Omdat ik gebruik maak van webshop, voel ik echt op mijn gemak terwijl ik de specs analyseer van een bepaalde product, als ik vragen heb kan ik onmiddellijk contact opnemen via Live Chat

Service
Een top service, de klantendienst zoekt altijd een oplossing voor, in tegenstelling tot de concurrent van Cool Blue (De concurrent zoekt en vindt meestal een reden om het probleem niet op te lossen)

Assortiment
Op dit vlak is de webshop een beetje beperkt in vergelijking met Nederlandse webshops, ook bij concurrenten is er veel keuze maar toch kan je uw behoefte bij Cool Blue kwijt geraken.

Aanbeveling
In het algemeen, een goed service, snelle bezorging en een rust gevoel omdat je weet dat als je niet tevreden bent, dat je uw product terug kan sturen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Gino 26-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Producten vinden en vergelijken kan nog iets beter

Service
Perfect! Had nog een vraag en kon om 23u nog iemand telefonisch bereiken die mijn probleem snel en vlot kon oplossen.

Aanbeveling
Producten om 21u30 gekocht en om 11u de volgende dag werden ze afgeleverd! Schitterend!

Extra toelichting
Onze computer-netwerken waren niet meer toegankelijk, door de snelle levering van 2 nieuwe routers door Coolblue waren op zeer korte tijd terug operationeel! Bedankt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Apple Airport 26-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je vindt snel vergelijkende artikelen terug.

Service
Je bent ten alle tijde op de hoogte van hoe het staat met de bestelling.

Assortiment
ruim assortisement met voldoende uitleg

Aanbeveling
Gebruiksvriendelijk en heel duidelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joseph 26-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
de verschillende selectiemogelijkheden: aanvinken van keuzeopties of de top 10; daarnaast de bijkomende uitleg naast de basisbeschrijving en de ervaring van andere kopers maken de site heel gemakkelijk in gebruik

Service
de levering volgende dag; door de goede uitleg op de website heb ik nog niets gekocht dat niet aan mijn verwachtingen voldeed en ik heb nog geen problemen gehad met de gekochte toestellen.

Assortiment
De prijs is concurrentieel; soms wel iets duurder dan een winkel in de buurt, maar als ik er naar toe moet rijden kan het verschil in prijs al compenseren zeker als het dan niet meer in voorraad blijkt te zijn in die winkel. Dat probleem heb je niet bij coolblue.

Aanbeveling
de ruime keuze en vooral de levering volgende dag is super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 25-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke prijsweergave, eenvoudige betaling, correcte en snelle levering

Service
Op tijd geleverd

Assortiment
Goede prijs, correcte weergave zonder verdoken supplementen

Aanbeveling
Alles naar wens verlopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 25-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Overzichtelijk website.

Service
Steeds op de hoogte gehouden van bestelling via email en mobile. Zeer vriendelijk en behulpzaam geholpen bij vragen over bestelling.

Aanbeveling
Super service, alles volgens afspraak, product kundig geleverd en ingebouwd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Roy 25-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk overzicht op de website

Service
Je word op de hoogte gehouden via SMS en Mail van elke stap binnen het leveringsproces, dit is erg prettig.

Assortiment
Breedt assortiment, voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lauliej 25-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Contact met de klantenservice verloopt prettig

Assortiment
Ruime keuze aan goede produkten

Aanbeveling
Zeker weten!

Extra toelichting
Hele fijne (web)winkel, ruim assortiment met een goede prijs, goede service, klantenservice is gemakkelijk te bereiken (ik heb ze gemaild) helemaal top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Phil 25-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke, je vindt snel wat je wil.

Service
vlug, zonder problemen.

Assortiment
groot assortiment, voor huis en tuin.

Aanbeveling
zal jullie site zeker aanbevelen aan mijn vrienden en kennissen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

crdi 25-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website met veel keuze.

Service
Snelle afhandeling en levering.
Goede service.

Aanbeveling
Ruime keus.
Goede prijs, zeker de 2ekeus is een goed alternatief. Zeer scherp geprijsde artikelen met garantie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 25-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Goed en snel en duidelijk

Assortiment
Het assortiment is heel goed

Aanbeveling
Is gewoon heel goed

Extra toelichting
Alles is gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tanja 25-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Als je een product besteld heb je het de volgende dag in huis. Als je de volgende dag niet goed uitkomt dan kan je een andere dag kiezen. Als je vraag stel via email proberen ze te antwoorden binnen vier uur. Bij mij is het niet gelukt maar ik heb een email gekregen dat ze sorry waren dat het niet lukte. Ze hebben wel dezelfde dag nog beantwoord.

Aanbeveling
Goede service en product snel in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ian Koster 25-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Site was overzichtelijk en goed toegankelijk. Bestelling ging snel en was ook snel bezorgd.

Service
Ik vond de omschrijving van een bepaald product niet duidelijk. Ik heb toen even gebeld en werd snel en kundig geholpen. Zeer goed!

Assortiment
zeer groot assortiment! ook producten die je niet zomaar in de winkel kunt vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

uippie 25-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Ze hebben er wel eens moeite mee om hun slogan 'voor 00:00 besteld ,de volgende dag in huis' waar te maken...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pascal 25-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
dit was snel en corekt geleverd en ook nog degelijk verpakt.Super!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marion 25-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
rondkijken op de site en een rustig een juiste keuze kunnen maken

Service
Ff bellen is geen probleem. Je wordt goed geholpen.

Assortiment
Zeer uitgebreid.

Extra toelichting
Zeer Snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Slosse ronny 25-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Prijs en uitleg

Service
Snelheid van levering en verzending

Aanbeveling
Overzichtelijk en prijs kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Moon 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Makkelijk te bestellen via website

Assortiment
Veel variatie in assortiment heb al verschillende bestellingen geplaatst

Aanbeveling
Snel bestellen, snel betalen en snel bezorgen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Demis 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon top service duidelijk website top bezorging en goed verpakt.

Service
Als je Wil retourneren doen ze niet moeilijk.

Assortiment
Ze hebben van alles joh

Aanbeveling
Als ik vind dat een winkel goed is dan beveel ik het toch aan een ander duhh.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

André 24-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

4,5

Gemak
Heel gemakkelijk om online iets te bestellen

Service
Ik had gelezen dat, wanneer er voor 23:59 wordt besteld, de levering op de volgende werkdag zou plaatsvinden. Er werd NIET geleverd, terwijl er de gehele dag speciaal iemand voor is thuisgebleven. Ook een telefoontje bleef uit, ik heb zelf een nieuwe afspraak moeten maken.

Assortiment
Er is ruim voldoende keus.

Aanbeveling
Sorry, maar ik bestel hier niet weer. Er had op zijn minst een telefoontje naar mij gedaan kunnen worden om een en ander toe te lichten en een nieuwe leverafspraak te maken.

Extra toelichting
Lijkt me duidelijk

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Goed

Reageer

JokeS 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Wow, wat een oven! Net iets kleiner dan de oven die in een ingebouwde keuken zit, MAAR daarom moet hij zeker niet onderdoen! Stuk voor stuk komen prachtige gerechten uit deze oven! Echt een aanrader!!

Service
Telkens opnieuw is een bestelling van Coolblue fantastisch. Ze houden zich altijd aan hun leveringsdatum, ook is deze gemakkelijk te volgen (bijvoorbeeld ontving mail wanneer deze werd ingepakt, opgestuurd...). Ook wanneer er problemen zijn, is de service van hen top!

Assortiment
Ook de prijs is top voor deze oven. Heb lang rondgeneusd op diverse webshops en fysieke winkels.
Toch bleek de beste aankoop op coolblue.. (het prijzenverschil was tot 40 euro minder op coolblue?!)

Aanbeveling
Zoals u merkt, ben ik uiterst enthousiast over coolblue! Bovendien als u op zoek bent naar een grote, luxueuze oven, zoek dan niet verder, maar bestel deze en uw wordt zeker niet teleurgesteld!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Relschoppers piet 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Geen poespas met accounts,inschrijvingen e.d.

Service
Opvolging transport super

Aanbeveling
Snel en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hervé Sabbe 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
vanuit de zetel, duidelijke instructies.

Service
levering zoals aangekondigd.

Assortiment
hoesje gezocht voor aangekochte gsm , te weinig keuze

Extra toelichting
neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ann L 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
je vindt direct wat je nodig heb

Service
het is gemakkelijk te bestellen, te betalen, wordt daags erna geleverd

Assortiment
sommige dingen die ik opzocht vond ik niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Familie Herselt 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Cool Blue biedt een makkelijke site die overzichtelijk is geordend. Het pakket is goed te volgen.

Service
Het pakje kwam 1 dag later omwille van staking postsorteercentrum. We kregen een tegoed bon voor die korte vertraging. We gaan hem zeker gebruiken.

Assortiment
Ook de geassorteerde producten zijn goed gekozen.

Aanbeveling
We hebben al veel besteld en nog nooit klachten gehad over de afhandeling of na-service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marous 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website, ook met de smartphone.

Service
Bezorging zoals beloofd.

Assortiment
Keuze is ruim, dankzij vele reviews keuze goed te maken.

Aanbeveling
Helemaal leuk! Fijne webshop, leuk concept, gaaf jong bedrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews