coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42511 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2723 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Shannawessels 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De website is gemakkelijk met alle informatie die je nodig hebt

Service
Snelle reactie en afhandeling en gratis bezorging!!

Assortiment
Genoeg producten

Aanbeveling
In alle vormen

Extra toelichting
Gratis bezorging Snelle aflevering Snelle reactie na een kleine beschadiging en goed opgelost en direct

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robbert 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Bestellen makkelijk, was 23.54 thuis en 23.58 had ik besteld en betaald. De volgende dag 0m 13.30 kon ik mijn pakketje al bemachtigen...top.

Service
Wat is beloofd is nagekomen

Aanbeveling
Goed, duidelijk en prijs is goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

annietax 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
gewoon vanuit de luie zetel 's avonds besteld en de volgende ochtend reeds geleverd.

Service
dik in orde

Assortiment
voldoende ruim

Aanbeveling
aan iedereen

Extra toelichting
super en snel geleverd! dik in orde!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kelly 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Simpel te bestellen en snelle bezorging!

Assortiment
Een hoop keuze

Aanbeveling
Veel keuze, duidelijke uitleg en foto's en snelle levering, helemaal happy

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Benjamin 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Bij de computersepcs staat overal uitgelegd wat wat is d.m.v. de vraagteken icoontjes wat erg handig is. Producten waren goed te vinden en tot 00:00 uur bestellen en de volgende dag op zondag geleverd worden is natuurlijk helemaal mooi. Iets waar veel andere winkels niet tegen op kunnen. Webshop is ook overzichtelijk.

Service
Er is zich aan de levertijd gehouden.

Assortiment
Coolbleu heeft een groot genoeg assortiment. De laptop die ik wou hadden ze samen met nog andere series van dezelfde laptop. Ook was die bij Coolbleu het goedkoopste.

Aanbeveling
Service is zeer goed en de prijzen zijn prima, ik kon mijn aankoop nergens goedkoper vinden. En aangezien ik de laptop voor maandag nodig had heb ik hem zaterdag om 23:00 besteld en was die de volgende ochtend in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Richard 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Geweldig makkelijke site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steensels 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bestellen via pc, super snelle levering, zelfs op zondag, geen extra kosten, zeer gemakkelijk

Service
geweldig snelle levering, zelfs op zondag, ook bij vragen is er vlot een antwoord beschikbaar

Assortiment
Ondanks het grote assortiment, vind ik niet alles wat ik zoek, dit is meer merk-gericht, ik vind het persoonlijk jammer dat er geen roccat muizen beschikbaar zijn, verder zeker vanalles te verkrijgen

Aanbeveling
Ik beveel coolblue al regelmatig aan, dit door de snelle levering, de flexibiliteit en de last minit bestellingen die alsnog de dag erop geleverd worden, heerlijk gewoon, iedereen moet het geweten hebben :)

Extra toelichting
Zoals bij elke afzonderlijke categorie te lezen, gemakkelijk online bestellen, snelle levering zelfs op zondag, en vlot antwoord op vragen. zeer tevreden!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Veel goede informatie per artikel, overzichtelijk.

Service
Ruime bestelmogelijkheid, goede terugkoppeling en goede bereikbaarheid bij vragen.

Assortiment
Zeer compleet, vrijwel alles is op voorraad en dat is ook direct zichtbaar.

Aanbeveling
Het is een volledige winkel met scherpe prijzen, goede service, snelle levering en goede aftersales.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JJA 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Bestel site is prima in orde

Service
De Coolbleu had de bestelling op tijd de deur uit: alleen de bezorgdienst (pakketbezorger) had meer tijd nodig dan afgesproken. Maar ik kon er wel een dag extra op wachten. (donderdagavond besteld, zaterdag in huis).

Assortiment
Was op zoek naar iets specifieks. En dat hadden ze. En het voordeligst

Aanbeveling
Alles bijelkaar probleemloos gewinkeld.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

dupaix 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijk keuze gevonden, uitgebreide specificaties

Service
Levering binnen de 24u. zelfs op zondag

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ditzh53 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Van achter de pc de gewilde producten bestellen.

Aanbeveling
Goede productinformatie en snelle behandeling van de bestelling.

Extra toelichting
Ik had destijds de Roomba ook hier gekocht. Het is dus logisch, daar ik zeer tevreden ben, dat ik ook de onderhoudsproducten voor dit apparaat hier aanschaf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Iwan 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ziet er goed uit en kan geen 10 geven omdat ik nog moet afwachten hoe het hoesje zich houdt op termijn.

Service
Perfect geregeld allemaal en hoesje was de volgende dag al binnen.

Assortiment
Prima selectie en als het hoesje model is voor de kwaliteit van het assortiment, dan alleen maar een dikke pluim.

Aanbeveling
Goede service en uitstekende prijs/ kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tony 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Goede klantenservice!, Product snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Laura 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Geweldige service en levering.

Service
Snelle levering, contact en informatie.

Assortiment
Het kan in mijn ogen altijd beter.

Aanbeveling
Gewoon top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

John de Leeuw 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles zeer overzichtelijk!

Assortiment
Zeer ruim

Extra toelichting
Het gratis bezorgen op zondag is voor ons een uitkomst Door de weeks zijn we altijd afhankelijk van andere. Snel besteld en geleverd Toppy!!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Mari 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Alles is vrij makkelijk te vinden en wordt overzichtelijk in beeld gebracht.

Service
Vragen per mail worden netjes beantwoord en als het wat langer duurt laat men dit even weten. Ook wordt men telefonisch prima te woord gestaan en heeft men alle tijd om je vragen te beantwoorden (ook al is dat niet altijd even makkelijk)

Assortiment
Nog niets gevonden wat Coolblue niet kon leveren, een 8 omdat er altijd meer in het assortiment kan ;-)

Aanbeveling
... eigenlijk zou dit een 10 moeten zijn, maar niets in het leven is perfect, al komt Coolblue heel dicht in de buurt.

Extra toelichting
Keep up the good work...

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Johnny 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Ruime keuze, duidelijke productomschrijvingen, en bruikbare deskundige reviews.

Assortiment
Zeer uitgebreid. Binnen een bepaald product ook ruime keuze en goede mogelijkheden om producten te kunnen vergelijken.

Aanbeveling
Komt alle afspraken en toezeggingen na.

Extra toelichting
Gratis retourneren zonder reden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anna 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Geen verzendkosten

Extra toelichting
Fijne webwinkel, met ook nog de mogelijkheid om een echte winkel te bezoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FAE 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Op zich duidelijke (mobiele)site, maar mocht net meer beschrijving bij product. Heb nu mijn aankoop gebasseerd op ervaring van reviews, wat wel heel duidelijk bij het product als extra informatie gemeld staat.

Service
Erg fijn dat je via sms op de hoogte van de status van je bestelling wordt gehouden.

Assortiment
Pas één product gezocht en gevonden, dus kan daar weinig over zeggen. Maar aan dr hand van eerste indruk was het een ruim voldoende waard.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

cedchar 25-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Service
I ordered a scan on this site because a delivery was possible in 24 hours. Unfortunately I waited 3 days to be delivered. This does not allow me to carry out the planned work in time.
I got an easy contact via facebook but this did not help my problem.

Extra toelichting
It is the speed of delivery that has guided me to this site. This is unfortunately the same point that has been lacking in my order.

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Uitstekend

Reageer

Valerie 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Product was makkelijk te vinden en de site is overzichtelijk. Ik had de bestelling op mijn telefoon gedaan en er was toen even iets misgegaan. Ik had via whatsapp contact gezocht met Coolblue en kreeg erg snel antwoord en werd meteen gerustgesteld dat alles in orde was. Ik kreeg daarna ook snel de bevestigingsmail.

Service
Ik had de bestelling op mijn telefoon gedaan en er was toen even iets misgegaan. Ik had via whatsapp contact gezocht met Coolblue en kreeg erg snel antwoord en werd meteen gerustgesteld dat alles in orde was. Ik kreeg daarna ook snel de bevestigingsmail. Erg fijn dat Coolblue via whatsapp te bereiken is en er snel antwoord wordt gegeven, Coolblue gaat gelukkig met de tijd mee.
De bestelling was mooi op tijd thuis.

Assortiment
Groot assortiment, wat je ook zoekt.

Aanbeveling
Goede service, prettig dat Coolblue via whatsapp te bereiken is en prettig dat de bestelling de volgende dag al in huis is.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Richard 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Je kan niet fysiek iets bekijken

Service
Alles ging goed

Assortiment
Niet echt naar gekeken

Aanbeveling
Vlotte nette bezorging

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Ria 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het was erg druk in de zaak, had het gevoel dat ik allen was door de aandacht van mijn vraag

Service
Kon van het moment van bestelling volgen waar mijn aankoop was.
Ook de ruimte voor vragen.

Assortiment
Niet alles was in de winkel aanwezig,maar de hulp om in de winkel het artikel online te zien. Gaf alle duidelijkheid over het artikel wat ik wilde.

Aanbeveling
Omdat de tijd aandacht,uitleg ik het artikel heb aangeschaft.

Extra toelichting
In de winkel kreeg ik alle antwoorden op mijn vragen. Zodat ik het online kon bestellen Door de hulp en uitleg Heeft me doen besluiten van de aanschaf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annouk 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is duidelijk en ik heb mijn product vlot kunnen vinden.

Service
's Avonds besteld en de volgende dag al in huis! Zeer snel!

Assortiment
Meer dan voldoende om uit te kiezen...!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bollekette 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
online altijd easy en snel geleverd

Service
De koelkast zou geinstalleerd worden en de verpakking meegenomen,maar de bezorger had 'geen tijd' en deed het niet.

Assortiment
veel keuze

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Steven Camerlinckx 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk producten vergelijken, makkelijk betalen

Service
snelle levering

Assortiment
ruime keuze, zeker niet de duurste

Aanbeveling
geweldig over heel de lijn

Extra toelichting
Snel geleverd, ruime keuze, zeker niet de duurste, super handige website om zaken op te zoeken en te vergelijken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eggspert 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Coolblue heeft een mooie en duidelijke website, een uitgebreid assortiment en is heel scherp geprijsd. De bezorging is tip top (zelfs op zondag)! Een echte aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peterschreurs 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zoeken en bestellen van het product gaat intuïtief en heel gemakkelijk

Service
Voor middernacht besteld, betekent inderdaad de volgende dag geleverd. Laatst al voor 9u 's ochtends.

Assortiment
Tot nog toe steeds gevonden wat ik zocht.

Aanbeveling
Ik ben tevreden en dus beveel deze winkel ook graag aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

muller50 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Je vindt zaken gemakkelijk en bestellingen zijn snel geplaatst en betaald

Service
In het verleden in de winkel bijzonder klantvriendelijk en deskundig. Doe nu altijd online zaken. Vragen worden inderdaad snel en correct beantwoord. Verpakking is prima. De levering zoals beloofd: van snel tot sneller!

Assortiment
Eigenlijk zoek ik nooit tevergeefs op Coolblue. Van koekenpan tot boombox.

Aanbeveling
Ik heb al vele jaren (plm. 16 jaar) uitsluitend positieve ervaringen. Zowel online als in de fysieke winkel.

Extra toelichting
Ik koop hier al ruim 15 jaar. Assortiment, service, snelheid en prijs maken Coolblue een topper.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jellie de Haan 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gemakkelijk te vinden, zo gepiept.

Service
wordt gelijk op de hoogte gehouden van je pakket.

Assortiment
keus te over.

Aanbeveling
zo snel, zo gemakkelijk, zal het bij iedereen aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loeke 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede en duidelijke website

Service
Prima informatie en snelle levering

Assortiment
Zeer uitgebreid, en vrijwel alles heeft een duidelijke en redelijk complete teschische beschrijving

Aanbeveling
betrouwbaarheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

selectionberchem 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heel makkelijk correct uitgevoerde afspraken

Service
service moet bij jullie geschreven worden met een grote S

Assortiment
voor ons een zeer volledig assortiment

Aanbeveling
wij vertellen het zelfs tegen een hond met een hoed op

Extra toelichting
er zijn geen slechte punten heb er niets aan toe te voegen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HENRI BONGERS 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Erg gebruiksvriendelijk en zeer efficient

Service
Uiterst snelle levertermijn, zelfs op zondag, eenvoudige opvolging van de zending, probleemloze en vooral kosteloze retourprocedure

Assortiment
Ruime keuze, duidelijke toelichting, uiterst scherpe prijzen

Aanbeveling
Ongetwijfeld onovertrefbaar

Extra toelichting
Alles opperbest

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van den wyngaert eddy 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
HET IS EEN FANTASTISCHE WINKEL EN SITE. Je vind er alles en je vergelijkt en kies rustig wat het beste bij je verwachtingen past. Je besteld en een dag later is het geleverd proper verpakt en steeds juist en verzorgt. Ik heb er reeds een hele boel gekocht en gaat dit zeker blijven doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henk 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bezorgen op zondag

Service
Netjes verpakt

Assortiment
Alles is daar te koop

Aanbeveling
Zeer snelle levertijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S F 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Geen gedoe met kiezen, betalen en bezorgen

Assortiment
Veel keuze, zelfs in verrekijkers

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Carin 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Product was makkelijk te vinden, en ook makkelijk weer terug te vinden.

Service
Eerder iets terug gebracht. Was geen probleem erg goed geholpen!

Assortiment
Ruim assortiment, goede prijs!

Aanbeveling
Goede service, goed producten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h.j.beukenhorst 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goed ,snel en zelfs bezorging op zondag.

Service
goed

Assortiment
ruim voldoende.

Aanbeveling
goed en snel.

Extra toelichting
Een seniormobiel Doro 820 gekocht via cool Bleu snelle levering en zelfs bezorging op zondag. Ik had een zelfde mobiel ergens anders besteld ,maar die bleek gebruikt te zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Silviow1944 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gemakkelijk gevonden wat we zochten

Service
Op elk moment goed op de hoogte gehouden van de levering.

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Prima service

Extra toelichting
Perfecte service! Wat we verwachten van een webwinkel !

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MK 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website, makkelijk online te bestellen.

Service
Via email duidelijke en snelle bevestiging over bestelling en levering.

Assortiment
Genoeg keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alexis_P_2002 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Je vind je keus op de webside, je besteld en betaald via paypal.
De dag erna heb je het in je bezit.
Makkelijker kan niet.
- De gegeven en specs van toestellen kloppen soms niet. bv geen GPS in dit toestel en dit is wel zo, idem met simkaart, enz...

Service
-Heb vroeger een probleemke gehad met een toestel onder garantie, vanaf dan is er geen goede service meer.
Zou even snel moeten opgehaald of vervangen worden als jullie leveren.

Assortiment
Het meeste is er, soms niet snel genoeg.

Aanbeveling
Ik beveel deze winkel zeker aan, zeker dat hier ook extra info kan vinden.
Als ze vragen hoe het met de garantie zit, dat is minder positief.

Extra toelichting
Je vind er meestal wat je zoekt met de nodige info. Ook de info gegeven van klanten over een toestel is handig en nuttig. De info&specs die jullie schrijven moeten wel kloppen, al verschillende keren vastgesteld dat dat niet altijd zo is..

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

Verdiflora 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijk alles te overzien

Service
direct mail over voortgang van de bestelling

Assortiment
ruim assotiment

Aanbeveling
makkelijk goede service, goede prijzen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

marc theo 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
het is zeer gemakkelijk om van thuis iets te kunnen kopen en de volgende dag is het al geleverd.

Service
heel vlugge levering (zelf op zondag)

Assortiment
ruime keuze in vele zaken.

Aanbeveling
een winkel bij jou thuis zou ik het noemen.

Extra toelichting
heel goede en vlugge service , meer keuzes zou nog beter zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

arnoarmani 25-08-2015 In de winkel gekocht
Amsterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is makkelijk advies te vragen tot laat in de avond. Nog makkelijker is het, dat het tegenwoordig ook via een Whatsapp bericht kan. En de hele snelle reactie.

Service
Coolblue heeft een hele goede service. Je krijgt de mogelijkheid eerst het product in de winkel te beoordelen alvorens tot aanschaf over te gaan. De tijd die er genomen wordt om uitleg over het product te geven.

Assortiment
Vaak zijn alle producten aanwezig. Indien niet dan wordt met spoed gekeken naar een oplossing.

Aanbeveling
Coolblue zou ik zeer zeker adviseren, omdat de service en prijskwaliteit goed is.

Extra toelichting
CoolBlue past zich heel snel aan, aan de veranderingen van deze tijd. Ik denk dat CoolBlue de enige winkel is waar je via WhatsApp vragen kunt stellen en om advies kan vragen over bepaalde producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stijnsegers 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Opgezocht wat ik wou hebben (smartphone), via coolblue goedkoopste. Zaterdag besteld en zondag GRATIS geleverd!

Service
Supersnelle en gratis levering ook op zondag

Assortiment
Onmiddelijk gevonden wat ik zocht. Voorstel van accesoires bekeken en in 1 keer aantal mee besteld. Alles wat ik wou was binnen handbereik en aan een aangename prijs

Aanbeveling
Makkelijk, snel, bijna alles voorhand en aan een eerlijke prijs. Ik raad het zeker aan voor iedereen om eerst hier een kijkje te nemen. Daarna ga je het nergens anders goedkoper en sneller geleverd vinden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daffie82 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Enorm makkelijk, ook niet verplicht een account aan te maken vind ik een erg groot voordeel.

Service
Service is gewoon super. Om 23u30 besteld op zaterdag, zondagmorgen om 10u op de stoep. Dat is service !

Assortiment
Breed aanbod.

Aanbeveling
Gewoon top!

Extra toelichting
Zeer goede service, zeer duidelijke website. Kan er niets slecht over zeggen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tolenaars 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede productomschrijving, snelle levering naar keuze, informatieve reviews op de site door andere kopers.

Service
Reageren snel op je vragen. Binnen 6 uur antwoord. Kreeg nog een automatisch gegenereerd mailtje dat het ze helaas niet binnen 4 uur hadden gereageerd (was op Zondag).

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Jules 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
eenvoudig online te bestellen in enkele stappen

Service
meteen een bevestiging van je bestelling en een supersnelle bezorging

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
snel, betrouwbaar en met zorg besteld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bram 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Weinig moeite, zo gedaan. Niet veel moeilijke dingen invullen.

Service
Snel en goed bezorgd

Aanbeveling
Goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Boek 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer klantvriendelijk, eenvoudig en super snel.

Service
Je wordt op de hoogte gehouden van de status van de bestelling, prima.

Assortiment
Ruim, meer dan in welke winkel ook.

Aanbeveling
Ik ben zeer enthousiast. Snel, betrouwbaar, klantvriendelijk, wat wil je nog meer.

Extra toelichting
ga lekker door op deze manier.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews