coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,4 Lees 42765 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1398 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ben 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijk en eenvoudig bestellen

Service
Retour sturen simpel en netjes afgehandeld

Assortiment
Niet altijd alle producten online

Aanbeveling
betrouwbaar en geweldige service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Airborne101 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Over zicht

Service
Snel zo als beloofd

Assortiment
Zeer goed veel keuze top

Aanbeveling
Aan iedereen

Extra toelichting
Ik kan alleen maar zeggen dat het snel is en verzocht is van vertrek tot levering Dank u daar voor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mrspforte 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
makkelijk te bestellen, duidelijke uitleg
stappen makkelijk te volgen
winkels kiezen = easy
Ik heb de fitbit charge HR gekocht, gelukkig heeft CoolBlue een waarschuwing bij het product gezet ivm maat van het bandje !

Assortiment
makkelijk gevonden, zelfde assortiment als op de site van de fabricant.

Aanbeveling
snel
makkelijk
alles te vinden
bestelling tot middernacht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AC v B 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede website

Service
Gemakkelijk te bereiken ook via de App.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Utrecht 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles in huis

Service
Niet de volgende dag in huis wat ik wel moest hebben.(school)

Assortiment
Jullie hebben alles

Extra toelichting
Alleen jammer van de late levering. Voor de rest is het toppie bij jullie.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

dokertinus 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op de home pagina vind je alles makkelijk met de handige productpaginas. Je bent snel op de productensite waar jij naar op zoek bent.

Service
De levering werd de eerst volgende dag al bezorgd! En je wordt op ee hoogte gehouden van je bestelling.

Assortiment
. in iedere prijsklass ia er voor iedereen wat wils!

Aanbeveling
De webshop is overzichtelijk en gemakkelijk om te gebruiken...

Extra toelichting
Alles bij elkaar ben ik blij met de super snelle service. Het maakt het makkelijk om te bestellen door de iverzichtelijke site. Assortiment mag van mij altujd ruimer... de prijs kwaliteitverhouden is buitengewoon goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

carola 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk een keuze kunnen maken voor een mp3 speler

Service
De service is prima

Assortiment
Ik wist welke mp3 speler ik wilde dus heb gericht gezocht

Aanbeveling
Veilig en betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De website is goed ingericht, spullen zijn eenvoudig te vinden en te vergelijken

Service
Volgens afspraak is de bestelling is de volgende dag afgeleverd

Assortiment
uitgebreid assortiment, ruime keuze mogelijkheden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Linda 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heb 's avonds om half 12 een bestelling kunnen plaatsen.

Service
Wat beloofd werd is ook nagekomen. Zowel artikel als levering.

Assortiment
Uiteraard enkel ervaring met artikel waar ik naar op zoek was. Objectief voor camera. Breed en diep assortiment. Veel keus dus.

Aanbeveling
Ga zo door. Vertrouwen komt te voet en vertrekt te paard.
Als consument heb je veel keus. Bij een slechte ervaring ben je dan zo overgestapt. Prijzen zijn vrijwel gelijk. Concurreren zal op service moeten gebeuren.

Extra toelichting
ben uiteindelijk bij jullie terecht gekomen omdat ik bij een andere leverancier steeds vastliep op de site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bouman 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Tevreden klant van Coolblue,snel en goed!

Service
Door storing bij ABN AMRO dubbele afschrijving via iDeal.
Één telefoontje naar Coolblue,zonder wachttijd.Binnen twee dagen stond het bedrag weer op mijn rekening.Bedankt voor het handgeschreven kaartje....Aangekaart:opgelost!!,

Aanbeveling
Snelle afhandeling.

Extra toelichting
Ja....ik ben van 1932...dus service kan ik goed gebruiken!,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arie 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
@23:45u. bestellen en de volgende dat thuis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Slakhuis 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Moet niet uit je luie zetel komen om een product aan te kopen.

Service
Na betaling, hetzij giro, hetzij visa, een correcte en zeer vlugge afhandeling.

Aanbeveling
Kwaliteit prijsverhouding zijn zeer goed. Geen aangerekende verzendingskost en of retourneringskost.

Extra toelichting
Na betaling, hetzij giro, hetzij visa, een correcte en zeer vlugge afhandeling. Kwaliteit prijsverhouding zijn zeer goed. Geen aangerekende verzendingskost en of retourneringskost.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saskia 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
overzichtelijk en duidelijk

Service
Top service dat ze je oude apparaat gelijk meenemen en het nieuwe voor je aansluiten.

Assortiment
keuze genoeg

Aanbeveling
Mooie en duidelijke site, veel keus en uitstekende service. Levering volgens afspraak en werd goed op de hoogte gehouden. Bezorgers waren nette jongens die alles netjes aansloten en afhandelde.

Extra toelichting
ik ben uitermate tevreden en raad jullie zeker aan bij andere mensen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GrietP 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Heel goede selectiecriteria waardoor je snel het product kan vinden dat bij jou past

Service
Over het algemeen altijd vriendelijke service, maar niet echt behulpzaam toen er problemen waren met een externe leveringsfirma. Toen werd de bal terug naar ons gerold, terwijl het aan Coolblue is om te zorgen dat hun producten tot bij ons geraken. Coolblue mag niet van Belgische klanten verwachten dat we Nederlandse installateurs gaan opbellen.

Assortiment
Ruim en kwalitatief

Aanbeveling
Top voor alles, behalve als je inbouwservice bijneemt. Dan vooral niet doen!

Extra toelichting
Inbouwservice wordt door een andere firma verzorgd en die houden zich niet aan de afspraken omtrent levertermijnen. Ze zijn ook niet responsief op email. Coolblue werd ingeschakeld, maar konden eigenlijk niet helpen. Zij moesten zelf 2 volle dagen proberen om met deze firma in contact te komen. Bestelling werd uiteindelijk geannuleerd door ons. Maar over al onze andere aankopen (zonder inbouwservice) zijn we altijd zeer tevreden geweest.

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Uitstekend

Reageer

Haci 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Perfect

Service
Optijd

Assortiment
Volop voorraad

Aanbeveling
Netjes behandelt

Extra toelichting
Zeker aanrader!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Specificaties, reviews, vergelijking met andere producten; het staat allemaal keurig op een rij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wznhf 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Topwebwinkel met veel keus, prima prijzen, snelle levering en goede info zowel op de site als tijdens levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kreadipo 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede zoekfunctie. Overzichtelijk.

Service
Van stap tot stap op de hoogte gebracht,zonder zelf te hoeven zoeken.

Assortiment
Ruimschoots keuze.

Aanbeveling
Perfecte manier van winkelen vanaf de bank! Cool!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nina 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Erg overzichtelijke site waarop ik niet lang hoefde te zoeken naar welk product ik wilde. Ook het bestelproces was duidelijk en gemakkelijk.

Service
Heel fijn dat je goed op de hoogte wordt gehouden van je bestelling en wanneer je deze thuis kan verwachten. Zoals beloofd was mijn bestelling inderdaad de volgende dag in huis, wat ik goede service vind.
Met vragen/klachten en de retourprocedure heb ik geen ervaring.

Extra toelichting
Erg fijne webwinkel waar ik met plezier heb geshopt! Duidelijk, gemakkelijk en goede service, en daardoor zeker een aanrader. Ik zal zeker vaker gebruik gaan maken van deze winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Degrandsart 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
Très rapide.Plus rapide qu Amazon ou d autres boutiques.

Assortiment
Bon assortiment. Il y en a pour toutes les bourses et les marques sont bien représentées.

Aanbeveling
Je recommanderais ce magasin sans problème.

Extra toelichting
Bon assortiment, bon prix, service hyper rapide.Super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wesley 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super makkelijk en snel te bestellen bij de website van coolblue.:)

Service
Snelle levering de dag er na was de TV al geleverd

Assortiment
Zeer ruime keuze bij Cool Blue

Aanbeveling
Veel kennis in huis over de producten, en een ruime keuze, en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

toshiba satellite 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
alles goed te vinden.

Service
super snelle levering

Assortiment
nvt

Aanbeveling
goeie en snelle levering en voldoende aanbod

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Cor 29-08-2015 In de winkel gekocht
Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Geweldig geholpen. Goede kennis van zaken

Aanbeveling
Goede indeling en ruimte voor privecie.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

E Verbeek 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het was voor mij allemaal erg duidelijk op deze website.

Service
Erg blij met de snelle levering!

Assortiment
Groot assortiment en fijn dat je makkelijk producten met elkaar kan vergelijken.De prijs scheelt €100, met andere webwinkels.

Aanbeveling
Een 8, omdat dit mijn eerste ervaring is om iets te kopen bij Cool Blue. Maar het wordt zeker hoger als bij mijn volgende bestelling het weer zo soepel verloopt!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

carine alen 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
product intikken en direct gevonden

Service
tegen de avond besteld en de volgende middag reeds ontvangen

Aanbeveling
Makkelijk en werkt uitstekend, zonder wachttijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Goede winkel 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles wat ik nodig had hadden ze in de webshop. Vind het erg fijn als ik alles gewoon bij 1 winkel kan bestellen

Service
Kan zelf bepalen waar, wanneer en hoelaat. Echt ideaal.

Assortiment
Alles wat ik nodig had kwa onderdelen hadden ze.

Aanbeveling
Het is gewoon een fijne winkel waar men voor je klaar staat indien nodig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Felix Buter 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ziet er overzichtelijk uit en maakt je keuze reuze.

Service
Keurig en netjes geode communicatie per mail.

Assortiment
Zowel qua uitvoering als in diverse prijsklassen voldoende te vinden.

Aanbeveling
Gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam Ronkes 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Hele simpele internet store

Service
Zelfs op zondag gratis levering

Aanbeveling
Hele snelle service, op veel punten ook nog eens de goedkoopste

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

beste wifi versterker 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles heel gemakkelijk te vinden!

Service
Éne dag besteld en de volgende dag al in huis, geweldige service.

Assortiment
Ik heb alles prima kunnen vinden!

Aanbeveling
Vriendelijk personeel, lekker kopje koffie als je even langer moet wachten, heel goed!

Extra toelichting
nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frans j 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ik zocht een dvd writer, vond m meteen bij Coolblue

Service
direct e-mailcontact, je bent meteen bijgepraat over je bestelling (factuur), status van verzending goed verzorgt, snelle levering.Groot betaalgemak

Assortiment
Ik zocht een bepaald artikel, dus hier heb geen beduidende mening, maar aanbod leek mij erg compleet

Aanbeveling
overzichtelijk aanbod van artikels, prettige interface
en gratis verzonden!

Extra toelichting
Prachtig dat je zelf een afleverdatum kan kiezen. Bij heel veel webwinkels kan dit niet

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Annet 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Online besteld, volgende dag in huis!

Service
Ik heb nog geen beroep op de service hoeven doen omdat ik problemen had.

Assortiment
Genoeg keus

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mireille Javornik 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vandaag besteld en de volgende dag reeds thuis bezorgd, zelfs in het weekend!

Service
Idem hierboven

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment, voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Absoluut aanrader voor mensen die weinig tijd hebben en graag online bestellen. Snelle en goede service, groot assortiment, snelle levering.

Extra toelichting
Zie hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jochemvdh 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer duidelijke website en gemakkelijk om iets te bestellen en te betalen.

Service
Snel na de bestelling kregen we al een mail met meer informatie over de levering. We werden bij elke stap goed op de hoogte gehouden en hebben het dag erna bij postpunt kunnen halen.

Assortiment
Een mooi assortiment van producten maar heb nog niet alles gezien. Wij hadden gps nodig en degene die ik wou hadden ze. Ook handig dat er bij veel producten meer informatie bij staat.

Aanbeveling
Ik heb ondertussen al gesproken met een paar mensen over de goede service van de site dus ga het ook nog aan anderen aanbevelen als de service op hetzelfde niveau blijft.

Extra toelichting
Ik heb een zeer goede winkelervaring gehad en heb dan ook geen negatieve punten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Els De Kerpel 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een bestelling kost slechts enkele muisklikken en één dag later wordt het artikel aan huis geleverd!

Service
Super! Correcte levering binnen de termijn!

Assortiment
Grote keuze dus leuke shoppingervaring :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jpblocken 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Online kiezen, niet moeten verplaatsen.

Service
Snel geleverd (binnen 24 h)

Assortiment
in voorraad.

Aanbeveling
om bovenvermelde reden

Extra toelichting
Bovenvermelde criteria.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

balouke146 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
alles gaat snel, zeker als je al als klant geregistreerd staat.

Service
(Slechts) één dag later geleverd dan de reclameslogan...

Assortiment
veel maar niet alle merken of types aangeboden(toegegeven: is moeilijk te verwezenlijken)

Aanbeveling
Geen problemen met coolblue (tot nu toe!)..

Extra toelichting
Zeker bij de beste webwinkels te rekenen en dit tevens met met fysieke winkel als backup!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Bram Meersman 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon super gemakkelijk een keuze te maken, te bestellen, betalen en op te volgen waar je bestelling is en wanneer het bij je thuis zal zijn.

Service
Alles voor uw glimlach is geen overdreven slogan. Ik ben helemaal voor.

Assortiment
Best een groot aanbod met duidelijke omschrijving.

Aanbeveling
Eens je de eerste bestelling gedaan hebt denk je niet meer aan andere online winkels. Ik heb er een enorm goed gevoel bij.

Extra toelichting
Voor mij een aanrader voor iedereen vanwege het gebruiksgemak, betalingswijze, opvolging en vooral de vriendelijkheid !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ThomasVD 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik had geen enkel probleem met snel en makkelijk mijn product te bestellen

Service
Ik kreeg mijn pakket de volgende dag binnen zoals beschreven.

Assortiment
Een heel groot assortiment aan producten, alleen in sommige catogieren zou het nog wat uitgebreider mogen.

Aanbeveling
Een erg goede winkelervaring die ik ook aan andere zou aanraden vanwegen het makkelijk gebruik en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

annette kleijnen 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
lekker vanuit thuis je orienteren, bestellen en je hoeft zelf niet te slepen met het product.

Assortiment
volop de gelegenheid om producten te vergelijken en te bekijken. Ook prettig de filmpjes over het product

Aanbeveling
zeer positieve ervaringen.

Extra toelichting
duidelijke website, snelle levering en goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rik 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is zeer overzichtelijk, ik kon mijn products snel vinden!

Service
Keer op keer komt Coolblue zijn levertijd na, geen enkel van de tientallen producten die ik bestelt heb via de website is te laat aangekomen.

Assortiment
Door het ruime assortiment kon ik een aantal producten vergelijken en uiteindelijk het meest geschikte voor mijn gebruik kunnen kopen.
Daarnaast is de prijs altijd scherp!

Aanbeveling
Geen minpunten, dus waarom minder dan een 10?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jenny 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel makkelijke menu's om uit te kiezen.

Service
Komen alle afspraken na die op website staan

Assortiment
Alles wat we zochten hadden ze in assortiment

Aanbeveling
Je kan tot 23.00 bestellen en volgende dag in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mooiboek 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heel toegankelijke websit. Duidelijke info.

Service
Alles loopt heel vlot. Plezant om te ervaren

Aanbeveling
Al gedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lucas 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ruim assortiment, goede zoekcriteria, duidelijke omschrijving van product en specificatie alsook de leverbaarheid

Service
Je weet direkt waar je aan toe bent en wordt goed op de hoogte gehouden over de status van je bestelling

Assortiment
Compleet en ruime keuze, ook per een soort product

Aanbeveling
Gewoon Top!

Extra toelichting
Prijs! Let op de prijzen! Als er bv door HTC en Samsung significante korting wordt gegeven op hun toestellen (flagships) dan zie ik dit niet terug bij Coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jackie 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke uitleg bij de produkten. Ook de eventuele nadelen worden genoemd.

Service
Wordt steeds op de hoogte gehouden van de status van de bestelling via de mail.

Assortiment
Je kan produkten vergelijken met elkaar; handig om te kijken of je de juiste keus maakt.

Aanbeveling
Gemak van het bestellen; snelle levering !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robert 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
de bestelling was gauw binnenn

Service
dat weet ik heel goed

Assortiment
goed

Aanbeveling
dat messchien vaker wat besteld

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jaap 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Winkel en webshop zijn keurig georganisserd,

Service
CoolBleu komt na wat ze beloven. Snelle levering.

Assortiment
Voor elck wat wils.....

Aanbeveling
Keurig schoon, netjes en opgeruimd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

YH 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Producten goed en snel te vinden, overzichtelijk en gemakkelijk te gebruiken

Service
Na het bestellen kreeg ik snel status update via de mail toegestuurd.

Assortiment
Veel verschillende producten en vaak ook beste prijs uit alle verschillende webshop.

Aanbeveling
Overzichtelijk en duidelijke webshop. Kan vaak ook reviews lezen over het product zelf. Geeft regelmatig status update over de bestelling. Al met al een prima webshop.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bekkers 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super handige site en overzichtelijk

Service
Snelle afhandeling van alles

Assortiment
Alles wat je zoekt vind je hier

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corrie 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Vanuit de luie stoel net zolang zoeken totdat je het product naar onze wensen gevonden hebt

Service
De volgende dag in huis, lekker snel

Assortiment
Vele merken waaruit gekozen en beoordeeld kan worden

Aanbeveling
Betrouwbaar adres, heel belangrijk

Extra toelichting
Als we weer een huishoudelijk apparaat nodig hebben zoeken we eerst bij Cool Blue

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Eva 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk vinden wat je zoekt!

Service
Niks op aan te merken.

Assortiment
Groot assortiment, uitlopend van goedkoop naar duur!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews