coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42496 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2809 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mir 29-06-2018 Via de website gekocht

Wat een top winkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website, snelle levering en op de afgesproken tijd, zeer vriendelijke bezorgers die deskundig waren en zelfs vroegen of ik zelf even wilde controleren op beschadigingen en me rustig lieten kijken, duidelijk uitleg over garantie en ruilen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Beruthiel 29-06-2018 Via de website gekocht

Snel en correct!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
eenvoudige website, voldoende assortiment, snel geleverd en goeie communicatie. Meer verwacht ik niet van een webshop, maar zeker ook niet minder! Coolblue stelde nog nooit teleur.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicolette 29-06-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne webshop , snelle levering en geen gedoe als je product niet in orde is, wordt zonder vragen omgeruild.
Duidelijke ( en grappige ) algemene voorwaarden

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jakkobba 29-06-2018 Via de website gekocht

Kwaliteitsproducten tegen een eerlijke prijs.

Algemene score

10,0
Goede verhouding prijs kwaliteit, vlotte bestel en leveringsservice. Het team dat de levering bezorgde was attent, vriendelijk en technisch goed geïnformeerd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mayke 28-06-2018 Via de website gekocht

Zo hoort een webwinkel te werken!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Meerdere aankopen gedaan via deze webshop. Altijd naar volle tevredenheid geleverd. Binnen 24 uur. Uitermate goed draaiend geheel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S. van der Ree 28-06-2018 Via de website gekocht

Super snel en persoonlijke aanpak!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Rond half 10 ‘s avonds mijn bestelling geplaatst en volgende ochtend rond 7u30 geleverd. Allemaal goed gegaan maar wat ik helemaal super vond, was het persoonlijke filmpje wat ik te zien kreeg na het plaatsen van mijn bestelling! Erg leuk gedaan! Nu krijg ik telkens een glimlach op mijn gezicht als ik aan coolblue denk! :)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nick G 28-06-2018 Via de website gekocht

Hele vriendelijke en meedenkende klantenservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue zelf werkt geweldig, jammer dat de logistieke partner wat minder geweldig is...
Hier heeft Coolblue zelf niet veel grip op helaas.
Uiteindelijk wel allemaal naar tevredenheid afgehandeld!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

n hanno 28-06-2018 Via de website gekocht

fantastisch bedrijf , alles klopt!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
fantastisch bedrijf , alles klopt! de website , de service , het gemak , snelle levering ! kortom ...het kan niet beter dat dit ! ga zo door!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henry 28-06-2018 Via de website gekocht

Internet site is zeer gebruiksvriendelijk!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Producten die ik bij Coolblue heb gekocht, waren scherp geprijsd in de markt. Internet site is zeer gebruiksvriendelijk (via kieskeurig op terecht gekomen).

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

MaryN 28-06-2018 Via de website gekocht

Zeer goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, keuze mogelijkheid voor levertijden, prijs kwaliteit klopt, interesse in wat de klant vind. Gebruiksvriendelijke website. Niet moeilijk doen als er iets retour gaat.
Het enige wat ik nog mis is Afterpay.
En de verpakking mag meer aangepast worden aan het artikel. Ook wat meer aan het milieu denken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marie-José Rommens 28-06-2018 Via de website gekocht

Cool Blue is écht perfect!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor mij (ben 73 jaar) is het moeilijk om het juiste product te kiezen, dus kies dan voor de keuze van Cool Blue. Dat is voor mij altijd de juiste richtlijn gebleken, dus daar vertrouw ik op.
Geweldig toch, Cool Blue verdient 'n pluim!!
Het uitpakken is alleen al 'n feest, solide stevige dozen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pim Hopman 28-06-2018 Via de website gekocht

Prima service produkt wordt in huis gebracht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruime keuze op de webshop met de gegevens die ik nodig heb om een keuze te maken welk produkt ik ga kiezen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 28-06-2018 Via de website gekocht

Goeie zaak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op tijd geleverd in overleg. Netjes geïnstalleerd door de bezorgers. Alle verpakkingen en oude machine meegenomen. In één woord geweldig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johnny Okkersen 28-06-2018 Via de website gekocht

Helemaal geweldig allemaal

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Omdat het aardige mensen zijn die moeite voor je doen en de tijd voor je nemen om je zo tevreden mogenlijk te maken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 28-06-2018 Via de website gekocht

Goede afspraken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Samsung TV besteld. Deze had een goede beoordeling bij het consumentenbond maar was bij andere leveranciers niet voorradig.
Bij Cool blue s'avonds besteld. Deze was de volgende dag al te leveren.
Ik kon echter pas een dag later thuis zijn en dan alleen in de avond. Geen probleem. Voor 10 euro extra werd het tussen 18:00 en 21:30 geleverd. Om 07:30 had ik mijn TV binnen. Binnen 45 minuten had ik het zelf in elkaar gezet en ingesteld. Fantastische beeld en geluid.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arie 27-06-2018 Via de website gekocht

Toppie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede afspraken wat levertijd betreft. Goed assortiment en ook mogelijkheid van vergelijk wat de verschillen betreft. Lekker makkelijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tiemen 27-06-2018 Via de website gekocht

Snelle levering Printer HP

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, goede prijs/kwaliteit en een goed product. Ben zeer tevreden over Cool Blue.
Bestel vaker heb geode ervaring hiermee

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

S. de Jong 27-06-2018 Via de website gekocht

Betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De bestelling gaat makkelijk en de levering is op tijd. Aflevering op ophaalpunt is duidelijk en voor mij een gemak, ik hoef niet te wachten op aflevering.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

H.C. 27-06-2018 Via de website gekocht

Betrouwbaar en een zeer snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Site is overzichtelijk en heeft een groot assortiment. Betalen via Ideal is ideaal. De verpakking was stevig en onbeschadigd bij aflevering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inge Brandt Cornelissen 27-06-2018 Via de website gekocht

Gewoon wat beloofd wordt!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De bestelling en aflevering gaan zoals beloofd. Apparaat wordt geleverd op de afgesproken tijd, verpakking en kapotte apparaat gaan mee terug. Je krijgt van de bezorgers nog de laatste tips. Ik ben bij met Cool Blue.
Mediamarkt? Ik ben toch niet gek!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart Brouckaert 27-06-2018 Via de website gekocht

Word gedaan wat beloofd word op de reclame geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer veel keuze en informatie snelle levering en real on time zoals beloofd word vlotte betaling en bij levering testen ze of alles werkt

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

R.M. 27-06-2018 Via de website gekocht

Goede service, telefonisch snel bereikbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Telefonisch informatie gevraagd bij de klantenservice over een printer. Geen lange wachttijden aan de telefoon. Goede informatie en snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anna. Jans van Muijden 27-06-2018 Via de website gekocht

Ik ben heel blij met CoolBlue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Waarom? Altijd snel, vriendelijk en behulpzaam. Ik heb nog miet een keer ellende met CoolBlue gehad! Een aanrader!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

krol 27-06-2018 Via de website gekocht

goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
tot nu toe draait de wasmachine goed maaaar heb hem nog maar een paar dagen.kan nog niets zeggen eigelijks even wachten tot ik hem een jaar heb .

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mieke 27-06-2018 Via de website gekocht

Klantvriendelijkheid bovenaan

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Je kan hier de producten vergelijken, prijzen zijn gelijkaardig als in andere winkels of goedkoper, bij vragen helpen ze je snel verder, laten je zelf weten als er een cashback is op het product

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johno 27-06-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor het eerst bij coolblue gekocht 1e de bezorging is perfect je weet op de minuut af wanneer ze komen ,een grote Amerikaanse koelkast zetten ze neer waar dat je wilt ,2e nadat de koelkast niet voldeed de klantenservice gebeld en werd beleefd en snel zonder bedelen of smeken naar een soepele oplossing gekeken, super het moet wel heel goedkoop zijn bij de concurrent als ik in de toekomst coolblue voorbij loop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim 27-06-2018 Via de website gekocht

Altijd lekker snel binnen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In tegenstelling tot andere (grote) webshops, waar bijv. ook gewerkt wordt met externe partijen, is bij Coolblue het bestelde product ALTIJD de volgende dag binnen. Bij andere partijen is dat simpelweg niet het geval, terwijl ook daar gecommuniceerd wordt dat het de volgende dag binnen is.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Seppe 27-06-2018 Via de website gekocht

Makkelijk!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Veel en gevarieerde keuze. Kiezen, bestellen, betalen en levering: alles correct en efficient verlopen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jack 26-06-2018 Via de website gekocht

helaas niet wat je er van verwacht

Algemene score

4,0
eerste 2 bestellingen verliepen goed
helaas nu een bestelling gedaan en niet ontvangen
een harde schijf besteld die ze via briefpost opsturen terwijl de eerste harde schijf netjes door een pakket dienst van tnt werd bezorgd

nu via brief post waar zit hun verstand je gooit een harde schijf toch niet door een brievenbus???

maar goed niet ontvangen gebeld en nog 2 dagen wachten voor ze actie gaan ondernemen

helaas is mijn vertrouwen nu wel snel naar nul geëindigd

dus zal er niet snel meer iets bestellen

gr.Jack

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Slecht

Reageer

ton 26-06-2018 Via de website gekocht

Prima en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
s'avonds bestel en volgende dag geleverd en netje op de zolder afgeleverd. Helaas was het snoer te kort om direct aan te sluiten.

Reageer

Wim 26-06-2018 Via de website gekocht

Goede webwinkel maar bezorgers laten steken vallen.

Algemene score

6,0
Voor Cool blue gekozen vanwege de positieve recensies en redelijke prijzen. Alles loopt gestroomlijnd maar de bezorgers gaan niet zachtzinnig om met de goederen. Het oude fornuis werd meegenomen maar ze lieten het op straat uit hun handen vallen. Toen werd het nieuwe fornuis uit de auto geladen waarbij er een deuk aan de achterzijde van het fornuis ontstond. Helaas kwam ik daar te laat achter.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Willem 26-06-2018 Via de website gekocht

Zo hoort het!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snel. Precies zoals verwacht. Gebruik gemaakt van afhaalpunt in de buurt. Dat scheelt een boel bijhouden van track en trace envan wachten op de bezorger.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 26-06-2018 Via de website gekocht

altijd goed, nooit klachten gehad

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vlot en overzichtelijk, altijd snelle en correcte levering, gemakkelijk overzicht van de facturen en vriendelijke en competente medewerkers zowel telefonisch als in de vestigingen die ik bezocht (Antwerpen en Zaventem). Niets negatiefs te melden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corina3110 26-06-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website met alle informatie die je nodig hebt om het juiste produkt te kiezen. Snelle levering. Correcte montage. Vriendelijk personeel. Super tevreden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sylvester 26-06-2018 Via de website gekocht

TomTom besteld die ik snel nodig had. Top service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kon het de volgende dag op een door mij gekozen ophaalpunt afhalen. Perfect gewoon. Zouden meer shops moeten doen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BassD 26-06-2018 Via de website gekocht

Altijd goed, via coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel geleverd, goed verpakt, servicemail na bezorging met tips over het gebruik van het product. Erg tevreden met coolblue!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ibrahim 26-06-2018 In de winkel gekocht
Utrecht

Service is altijd perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kom altijd met een glimlach een coolblue winkel in en verlaat het meestal met een grotere glimlach. Service is top, advies en kennis is goed en geen gezeik als ik een product terugbreng.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

fritske 26-06-2018 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
kan coolblue alleen maar aanbevelen! duidelijk, betrouwbaar, zeer klantvriendelijk en super service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kuieraar 26-06-2018 Via de website gekocht

Gewoon goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Website duidelijk. Ze doen en leveren wat ze beloven.
Jammer dat niet alle ook gangbare artikelen in het assortiment zitten.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Astrid 26-06-2018 Via de website gekocht

Fantastische service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue is sowieso al heel fijn online om je te oriënteren maar daarnaast is de persoonlijke aflevering het geweldig. Keurige bezorgers, goed advies, alles netjes aangesloten en opgeruimd, ballonnen en kleurplaten voor de kinderen.... Echt geweldig.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heleen 26-06-2018 Via de website gekocht

Prima service en heel snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vanwege de klantvriendelijke reputatie. Dat moet beloont! Dat is belangrijker dan enkele euro’s goedkoper, ook al zijn ze ook klantvriendelijk qua prijzen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Monique 26-06-2018 Via de website gekocht

Super snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Omdat ze op tv leuke reclame hebben bij Coolblue een bestelling gedaan.
Gewoon goed en de beste prijs. Product was in de winkel 10 procent duurder dus dan kies ik voor online kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 26-06-2018 Via de website gekocht

Beste service van website tot levering

Algemene score

10,0
Prima, makkelijke, maar uitgebreide website met uitstekende productinformatie, selectiekeuzes, vergelijking onderling van producten mogelijk, video's waarin producten getoond en gedemonstreerd worden.
Humor in de informatieve filmpjes. Na bestelling uitstekende informatie, levering ook prima! Op tijd en vriendelijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M 26-06-2018 Via de website gekocht

Eens maar nooit meer

Algemene score

1,0
Vaatwasser en installatieservice besteld.

Monteur kon oude vaatwasser aanvankelijk niet verwijderen omdat de vloer later gelegd zou zijn. Gek, een monteur die de week ervoor de oude vaatwasser kwam repareren, kreeg hem er zo uit.

Vervolgens kon de monteur het frontje niet terugplaatsen omdat de nis gekrompen zou zijn. Twee andere keukenkastjes heeft hij scheef teruggezet. Hij is vertrokken met de mededeling dat we maar een keukenboer moeten benaderen. Resultaat: geen volledig geinstalleerde vaatwasser.

Coolblue weigerde aanvankelijk de boel te herstellen. Hun plan was om kosten installatieservice terug te storen en het ons zelf op te laten lossen. Na dreigen met rechtsbijstand zou men iemand sturen om nog eenmaal te kijken. Lukt het hem niet, dan zullen ze verder niets doen.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 03-07-2018

Beste M,
Bedankt voor je review. Wat ontzettend vervelend om te lezen dat de installatie niet naar wens is verlopen. Dit is niet wat je van Coolblue mag verwachten en daarvoor bieden wij ons excuus aan. Graag ontvangen wij jouw ordernummer + korte uitleg op geenglimlach@coolblue.nl Wij kijken graag wat we nog voor je kunnen doen om toch een glimlach terug te krijgen.
Met vriendelijke groet,
Coolblue

M 03-07-2018

Die korte uitleg hebben jullie al meerdere malen gekregen en jullie trekken je handen ervan af. Kortom: ik zit met een niet goed geïnstalleerde vaatwasser en scheef teruggezette deurtjes. Jullie zeggen letterlijk niets meer te willen doen. Alles voor een glimlach.

Reageer

Betsie 25-06-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Algemene score

8,0
De nieuwe combi magnetron voor mijn moeder, 90 jaar, is zeer snel geleverd. Helaas namen de bezorgers de oude defecte magnetron niet mee retour. Bij personen boven de 90 jaar zou dit best mogen!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Harry 25-06-2018 Via de website gekocht

Uitgebreid gamma en snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De productinformatie is meestal voldoende om een goede keuze te kunnen maken. De mening van klanten is vaak interessant, al geven mensen soms nietszeggende evaluaties. Het opzoeken gaat zeer snel. Betalingsproces en levering idem. Gigantisch aanbod. Mooi meegenomen dat je gratis kunt retourneren wanneer de aankoop onverhoopt tegenvalt. Al bij al een topverkoper. Kleine reserve voor de prijzen die soms iets duurder uitvallen dan deze van de directe concurrent, maar zeker niet altijd. En het aanbod van CoolBlue is wellicht groter. Mijn advies en conclusie: kijk niet alleen naar de prijs maar ook naar de service en het aanbod.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loes 25-06-2018 In de winkel gekocht
Eindhoven

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue wat een geweldige service hebben jullie. Nadat ik een fitbit had aangeschaft en hier verschillende problemen mee heb gehad ben ik elke keer uitstekend en snel geholpen! Top service en erg vriendelijk personeel !

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inge 25-06-2018 Via de website gekocht

Voorbeeldig!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettige keuze, snel geregeld,snelle levering en we kregen ook nog eens een snelle link om geld (korting vd fabrikant) terug te krijgen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F de wijs 25-06-2018 Via de website gekocht

Uniek concept

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gewoon een perfecte websitebdie doet wat hij beloofd , maar óók toegangkelijk is voor vragen of wat dan ook

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad 25-06-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Algemene score

8,0
Snelle levering. De verpakking beter afstemmen op de grootte van het artikel. De doos had bijna de helft kleiner gekund.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews