coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,7 Lees 42706 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1756 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

kitty schouwenberg 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op tijd bezorgd

Service
Goede service

Assortiment
Een uit gebreid assortiment

Aanbeveling
Heb al eens wat gekocht en toen ging het ook soepel allemaal

Extra toelichting
Ben uiterst tevreden met alles

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chanti 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
fijn dat je bij de bezorging ook aan kunt geven dat je het pakketje bij een tnt service point op wilt halen, aangezien ik er vaak niet ben als het thuisbezorgd moet worden.

Service
Geen verzendkosten en super snel in huis, savonds besteld en de volgende dag al op te halen. Ook werd ik goed op de hoogte gehouden hoe laat het pakketje precies op te halen was. Al met al super!!

Assortiment
goed met duidelijke fotos en beschrijving

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden over coolblue, ik ben blij met mijn aankoop en met de afhandeling hiervan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ingrid 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke site, alle productgroepen goed gesorteerd!

Service
razendsnelle bezorging en grote keuze

Aanbeveling
niet alleen een goede en overzichtelijke site maar ook nog grappig en creatief!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anja 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke website. Heel gebruiksvriendelijk.

Service
De vrijdagnamiddag besteld en de dag erna (zaterdag) in de voormiddag reeds ontvangen. Super !

Assortiment
Voor dit artikel was de prijs bij Cool Blue de beste prijs. Ik had 2 stuks besteld als sinterklaasgeschenk voor mijn zonen en nu denk ik er aan om nog één bij te bestellen voor mezelf :-)

Extra toelichting
Ik had 2 stuks besteld als sinterklaasgeschenk voor mijn zonen en nu denk ik er aan om nog één bij te bestellen voor mezelf :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

boomsma 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
met een paar muisklikken een spel besteld dat in de winkel was uitverkocht besteld. De volgende dag bij de boodschappen ophalen bij een postnl punt in de buurt

Service
zelfs de avond voor sinterklaas lukt het nog een cadeautje te bestellen. Deze kon op 5 december de zak van sinterklaas in

Assortiment
veel in huis maar
het kan altijd meer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kevin 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
bestellen gaat super makkelijk en snel.

Service
supervlotte levering, niets op aan te merken

Assortiment
keuze uit meer dan voldoende modellen, en kon het toestel nergens anders goedkoper vinden

Aanbeveling
op alle vlakken een aanrader, snelle levering, goede prijs, makkelijke bestelprocedure...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 07-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

5,5

Gemak
Bestellen geen enkel probleem

Service
"Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis" Dit is de verkoopstruc, in werkelijkheid was het 5 dagen wachten eer we onze bestelling konden afhalen op ons gekozen afhaalpunt. Na eerste e-mail om te informeren waar ons pakketje bleef, kregen we dan excuses maar nog steeds geen oplossing. Op een 2de e-mail kwam geen antwoord meer.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Als er geen haast is bij de bestelling is deze webwinkel oké

Extra toelichting
2de negatieve ervaring qua klantvriendelijkheid, volgende aankopen gebeuren waarschijnlijk via een andere webwinkel Jammer

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed

Reageer

Willems Louie 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Assortiment
De drivers van de producten mogen eventueel geupdate worden. Maar internet kan hier ook bij gebruikt worden.

Extra toelichting
Site is zeer makkelijk te gebruiken. Enkel zou het handig zijn om een verlanglijst aan het accounttoe te voegen. Mensen zijn ook geïnteresseerd in producten die ze niet meteen kunnen kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Felix 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Zo in het winkelwagentje geplaatst, meteen betaald, track&trace code ontvangen en volgende dag werd het bezorgd binnen de aangegeven periode.

Service
Hetzelfde als het gemak, snel en zonder problemen.

Assortiment
De meeste nieuwe modellen zijn te vinden, niet alles.

Aanbeveling
Makkelijk, snel en overzichtelijk, de klant wordt goed op de hoogte gehouden, wat ik heel belangrijk vind. Ik werd sinds de aankoop op de hoogte gehouden over waar mijn pakketje was.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

hans 07-12-2015 In de winkel gekocht
rotterdam/oostplein
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
beperkte parkeergelegenheid

Service
vriendelijk en meelevend personeel + prima afwerking bestelling

Aanbeveling
zie onder "gemak & service"

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

patrick 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super snel geleverd en top laptop

Service
Snelle levering

Assortiment
Echt veel te koop

Aanbeveling
Super snel geleverd en goed verpakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niels 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
overzichtelijk, duidelijke product omschrijvingen, nuttige reviews

Service
'leuke' en goede service.

Assortiment
Eigenlijk is alles wat ik zoek hier te vinden

Aanbeveling
altijd zeer tevreden over coolblue.

Extra toelichting
Snelle service. duidelijke en overzichtelijke webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Roy 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Als werkt zoals je verwacht. Logische site.

Extra toelichting
Goede informatie (tekst, instructievideo) op de site.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Nienke V 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Producten zijn makkelijk te vinden door de categorieën waarin ze zijn onderverdeeld. Ook het bestellen gaat via een eenvoudig stappenplan.

Service
Je wordt netjes op de hoogte gehouden via e-mail.

Assortiment
Ontzettend veel keuze: van dure kwaliteitsproducten tot eenvoudigere en goedkopere producten.

Aanbeveling
Dit is mijn tweede aankoop, en ben over beide erg te spreken. Supersnelle levering ('s avonds laat besteld is alsnog de volgende dag in huis) en zeer goede producten.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Sam j 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijke winkel, je vindt snel wat je zoekt, etc.

Service
Snel geleverd.

Assortiment
Groot arsortiment aan veel producten producten!

Aanbeveling
Een makkelijk winkel, waar je alles kan kopen!

Extra toelichting
Een echte aanrader als je snel iets nodig hebt, en dit alles vanuit je zetel! Zelfs ik het weekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PFremeijer 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
heeft alles wat je van een supermoderne webwinkel verwacht

Service
suppersnele en to the point reacties op vragen

Aanbeveling
fantastische service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dimitri 07-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

5,7

Gemak
Gemakkelijke en duidelijke webshop(s)

Service
Zondagavond ruim voor middernacht besteld maar pas woensdag beschikbaar voor ophaling op een bpost afhaalpunt. Klantendienst reageerde dinsdag snel, maar de uitleg was: 'door onvoorziene omstandigheden'. Dit is niet mijn probleem als klant, zeker voor een webshop die zo veel reclame maakt over zijn next-day delivery. Volgende keer zal het een andere webshop worden denk ik.

Aanbeveling
Vermits dit een verjaardagsgeschenk was, en ik er op rekende het binnen de afgesproken levertermijn te ontvangen (wat niet het geval was), raad ik deze webshop enkel aan als het niet dringend is. Ik kan niet ontkennen dat het een makkelijke/duidelijke webshop is die je een goed gevoel bezorgt bij de bestelling (nadien minder...)

Review criteria:

Uitstekend
Slecht

Reageer

Janny 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelling via website zeer eenvoudig en duidelijk.

Service
Bij bestelling per abuis het afwijkende afleveradres niet vermeld. En dat is voor een wasmachine toch wel belangrijk. Telefonisch via de klantenservice kon dit nog worden gewijzigd. Top!

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment. In alle prijsklassen keuze.

Aanbeveling
Geen minpuntje ontdekt. Dus een 10.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rogé 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Werkt gewoon zoals het moet.

Service
Levertijd is goed zoals altijd bij Cool Blue. Ook de retour procedure is top!

Assortiment
Uitgebreid genoeg op ICT gebied.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Casper 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Nog tot heel laat kunnen bestellen en toch de volgende dag geleverd

Service
Geweldig dat je iets zonder reden kunt terugsturen. Zoals ze zelf zeggen: Daarom accepteren wij ook als een reden!

Aanbeveling
Top in service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric Grispen 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het bestellen ging super eenvoudig

Service
Een hele vriendelijke medewerker beantwoordde mijn vragen over het product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schoonvaere Freddy 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik vind dat de website heel duidelijk overkomt, dat men zonder probleem iets kan bestellen. de bestelling verloopt zeer vlot.

Service
De winkel is haar levertijd nagekomen.
Ik heb nog moeten terugsturen, en heb nog nooit geen klachten gehad.

Assortiment
Wat ik zocht heb ik altijd gevonden.

Aanbeveling
je moet de duer niet uit, en alles verloopt zoals ze zeggen, of schrijven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
24/24 vanuit je luie zetel, makkelijker kan niet.

Service
vrijdagavond 21u besteld, levering op zaterdag om 11u - ongelofelijk vonden we het.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjan 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
super makkelijk op de bank bestellen

Service
Snelle service zelfs op zondag

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Matthijs 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Veel filter mogelijkheden om de producten eruit te filteren die aan je eisen voldoen.
Meer dan 3 producten vergelijken zou wel een mooie toevoeging zijn.

Service
Zeer snelle levering, 's avond half 12 besteld en de volgende middag al in huis.

Assortiment
Grote keuze tussen merken/modellen in verschillende prijsklassen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leander 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk

Service
Vrijdagavond besteld zaterdag morgen al in huis

Assortiment
Grote keuze, heel overzichtelijk

Aanbeveling
Alles in orde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mmanfrini 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Very easy search functions and selection

Service
The best customer service in Belgium, and I live here 8 years now. They changed a faulty product without even asking in less than 2 days.

Assortiment
The selection for children should be slightly improved.

Aanbeveling
No complains and would use it again!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles ging zeer vlot

Service
Geen enkel probleem ondervonden

Assortiment
Assortiment is zeer uitgebreid

Aanbeveling
Alles was positief, geen fouten dus 10 op 10

Extra toelichting
voor herhaling vatbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nell 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
wilde iets bestellen dat niet meer voorradig was, heb mij dan ingschreven om een mail te ontvangen wanneer het wel voorradig was en kreeg deze al na 3 dagen.

Service
Door de mail te ontvangen onmiddelijk de bestelling uitgevoerd en kon zelf de datum kiezen voor levering wanneer ik thuis was .
Excellente service

Assortiment
Heel ruim assortiment , het is niet de eerste keer dat ik hier bestel en de prijzen zijn heel voordelig

Aanbeveling
ik raad iedereen deze winkel aan en al veel van mijn collega's en familie hebben besteld bij jullie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corindy 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
"Dag zelf of dag erna gratis bij je thuis geleverd", moeilijk tot nergens anders te vinden.

Service
Elke vraag, via eender welke weg, meteen opgelost en dat op een vriendelijke manier.

Assortiment
Tot nu toe heb ik alles wat ik zocht als pas-samenwonende op Coolblue gevonden!

Aanbeveling
Altijd de goedkoopste!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rini 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
's-Avonds net voor middernacht uitgezocht en besteld. De volgende middag reeds in huis.

Service
Goed verpakt.

Assortiment
Voldoende keus.

Aanbeveling
Wat beloofd is werd nagekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arno 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site, vooral door overzichtelijke indeling in producten en heldere beschrijving van stappen in de bestelling.

Service
Werd goed op de hoogte gehouden van de status.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico Vercammen 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Stipt, correct, snel, overzichtelijk en prima klantendienst

Assortiment
Meestal ruime keuze, goede uitleg en overzichtelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lucas 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Vlot bestellen en snelle bevestiging

Service
Eerdere bestellingen hebben bewezen dat de service uitstekend is. Voorbeeld: Geleverde droogkast defect na 3 keer gebruikt te zijn. Coolblue verwittigd en op 3 dagen tijd werd de defecte opgehaald en een nieuwe geleverd. Dus service meer dan OK

Assortiment
Groter is moeilijk te vinden.

Aanbeveling
Snelheid, assortiment en service zijn moeilijk te evenaren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
kind kan de was doen...

Service
hele order is super begeleid en je wordt elke stap op hoogte gehouden.

Assortiment
te veel om uit te kiezen

Aanbeveling
Totaal geen klachten of vragen. Zending werd zoals opgegeven op zaterdag geleverd. Super goed verpakt.

Extra toelichting
Dit was een super eerste ervaring bij Coolblue. Ik bestel voortaan hier.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
On-line, goede zoekfunctie, vlot bestelproces - meer moet dat niet zijn !

Service
Klantendienst vlot beschikbaar, steeds voortreffelijk geholpen, zowel met productinformatie als voor aanpassingen aan de bestelling

Assortiment
Je vindt er bijna alles

Aanbeveling
De vlotste en snelste manier om te bestellen - en vooral : geen verzendkosten en geen retourkosten !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Iris 07-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

5,0

Gemak
Er werd niet aangegeven bij het bestellen dat de wasmachine niet wordt aangesloten bij een trekschakelaar. Hierdoor is ook mijn oude wasmachine niet mee teruggenomen waardoor ik weer extra kosten moet maken om deze op te laten halen.

Service
Bezorgers waren er nog eerder dan beloofd. Voor mij erg prettig, kan me voorstellen dat mensen wel de deur uit gaan en ze misschien voor een dichte deur komen te staan.

Aanbeveling
Wegens de slechte communicatie vooraf zou ik deze winkel niet aanbevelen.

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Voldoende

Reageer

danny47 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bestellen en betalen gaat heel vlot en er staan waardevolle reviews bij de artikelen, erg handig.

Service
De service is ronduit uitstekend,ik heb eerder een koekepan besteld die niet beviel en kon hem kosteloos retoursturen en terugbetaling gaat erg vlot zonder er steeds achterna te hoeven te bellen

Assortiment
ruime assortiment, bijna alles wat je zoekt is bij Coolblue aanwezig, met zeer scherpe prijzen

Aanbeveling
De levering is zeer vlot, makkelijk en zonodig met wat bijbetaling nog dezelfde dag als je dat wilt

Extra toelichting
Prima online winkel, makkelijk en snelle leveringen en nog uitstekende service, daar kunnen veel winkels iets van leren en nee ik heb geen aandelen of andere binding met Coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robin 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles was zeer duidelijk. zowel productinfo als manier van aankoop

Service
Levertijd was perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Anja Heeren 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De site is erg gebruiksvriendelijk.

Service
Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.

Assortiment
Ik was gericht op zoek naar een artikel dus heb niet verder naar het assortiment gekeken.

Aanbeveling
Mijn ervaring is zeer positief.

Extra toelichting
Nee mijn ervaring is positief.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Petra 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super! In eerste instantie via webshop van een gerenommeerde witgoedzaak de frietpan besteld, na 1 week wachten, zelf contact met die zaak opgenomen, waarna te horen gekregen dat de pan niet meer leverbaar is. 's avonds laat via google op site coolblue terecht gekomen, besteld en de volgende dag al in huis!

Assortiment
Voldoende keus. Voor ieder wat wils!

Aanbeveling
Bij een volgende aankoop, zal ik de site van Coolblue als eerste raadplegen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Omi 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het was mijn eerste online aankoop. Het ging zo gemakkelijk!

Service
Zo'n snelle levering. De late bestelling voor de Sint kwam zo toch in orde!

Aanbeveling
snel en gratis levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adri 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
een jaar geleden hebben wij een hoofdtelefoon met microfoon gekocht voor onze jongste om te gamen. Nu deed het apparaat niet meer en hebben wij opgestuurd naar Coolblue. De volgende dag kregen wij een keurige ontvangstbevestiging met de mededeling dat er binnen 2 dagen een reactie zou volgen. En dit is men keurig nagekomen; wij hebben zelfs een geheel nieuw apparaat ontvangen. Top!
een volgende aankoop dus weer bij Coolblue.
Adri

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

comack 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk via de telefoon besteld

Service
Had het product binnen 24 uur in huis

Assortiment
Ze hebben alles

Aanbeveling
Super service en producten zijn top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tresonie Gery 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
Het was nu voor de derde of vierde keer dat ik een bestelling heb gedaan bij Cool Blue en dit is steeds perfect verlopen.

Aanbeveling
Het product was steeds in voorraad en de timing voor bestelling en levering was precies zoals was beloofd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Donders 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
je zoekt bepaalde producten, vindt ze met veel info en zelfs video's. Heel gemakkelijk!

Service
Vandaag bestellen en morgen al thuis.

Assortiment
Ik kon kiezen uit 3 producten.

Aanbeveling
Gemakkelijk bestellen en veel keuze!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mulder 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zoeken is zo goed als geoptimaliseerd en wat je ook zoekt, het staat eigenlijk wel op de site.

Service
Vragen worden direct beantwoord en de snelheid van leveren is ongekend.

Assortiment
zie motivatie gemak. Ongeveer alles staat wel op de site. Met het grootste gemak kan je iets bestellen en vaak nog dezelfde dag al mee aan de slag.

Aanbeveling
absoluut 100%

Extra toelichting
Vooral zo blijven ontwikkelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cool bleu 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
snelle bestelling

Service
snel toegestuurd volgende dag al in huis

Assortiment
goed gesorteerd

Aanbeveling
eerste keer iets besteld ben zeer tevreden

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ronald 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gemakkelijk om rap en zonder fouten op de pc een bestelling te plaatsen. Betaling via PayPal is voorzien en uiteraard zeer gemakkelijk en veilig.

Service
De levering is helemaal verlopen zoals geclaimd: de dag na de bestelling lag het artikel om 11u in de aangevinkte post-winkel.

Assortiment
Het lijkt me een zeer uitgebreid assortiment dat in stock is, maar ikzelf zocht slechts één specifiek artikel te kopen, dat dan ook voorradig was. ik heb in feite geen weet dus van de rest van het aanbod van Cool Blue.

Aanbeveling
Met mijn ervaring zeker een tien waard! Een ervaring die hopelijk in de toekomst kan voortgezet worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paulette 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je besteld van thuis uit,en weet direct of het voorradig is en wanneer het geleverd wordt

Service
heel correcte service

Assortiment
alles wat je zoekt,vindt je bij Coolblue

Aanbeveling
doe zo verder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews