coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 42379 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3202 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Heidi 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer handige website met vergelijkmodule. Super!

Assortiment
Zeer groot assortiment van vele producten

Aanbeveling
Betrouwbaar, handig, goede prijs-kwaliteit, snelle levering, enz...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Zeer snelle levering! Top!

Assortiment
Geen Franstalige spelletjes in assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

winters 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
gewoon makkelijk vergelijken

Service
voor12 uur besteld volgende dag geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jeroen 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Vanuit de luie stoel besteld, makkelijk betalen en voldoende assortiment.

Service
Afleveren op tijd, continue op de hoogte gehouden via mail/sms.

Assortiment
In ons geval prima, binnen no time gevonden wat we zochten.

Aanbeveling
Er kan altijd wel iets beter maar ze komen in de buurt van een 100% score!

Extra toelichting
Een vorige keer iets moeten retouren, zonder problemen de volgende dag opgehaald en centen terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Pieter 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede Website en snelle afhandeling

Service
Zeer snel thuis bezorgd

Assortiment
Je kunt alles terug vinden op de website

Aanbeveling
Goede service en goede website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alexander Van den Spiegel 10-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Service
Ik wacht nog altijd op mijn pakket dat ik donderdag namiddag heb besteld. Ik vind dit spijtig want een deel van de betaling, heb ik gedaan met een korting die ik had gekregen voor een vorige teleurstellende levering.

Assortiment
Een heel mooi en ruim assortiment

Extra toelichting
Tot kort was ik een vaste klant bij Coolblue, maar ik vrees dat hun samenwerking met sommige koerierdiensten en postdiensten, hun voor de rest uitstekende service te niet doet.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

Anneke 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Met 1 klik vind je wat je zoekt

Service
Levering de volgende dag, ook in het weekend!

Assortiment
Keuze in overvloed, echt voor elk budget

Aanbeveling
Ik heb al veel gekocht op de site, en telkens met een positieve ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Micky 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
vanuit je stoel thuis bestellen. Hoeft geen account aan te maken

Service
s avonds besteld, volgende ochtend thuis.

Assortiment
ruime keuze 9 koffiezetters)

Aanbeveling
gemakkelijk, snelle levering, goede prijs, geen verzendkosten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patricia 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ook na de werkuren, wanneer de meeste winkels al gesloten zijn, kan je nog rondkijken in de verschillende "winkels", en prijzen vergelijken.

Service
Zoals beloofd hebben wij de bestelde producten de volgende dag thuis geleverd gekregen.

Assortiment
Ik heb gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
Als de service blijft zoals ze nu is, zeker een 10. Er is een uitgebreid assortiment, en je moet geen dagen wachten op je product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik had dringend een strijkijzer nodig. Vandaag besteld en 's anderdaags om 10h aan huis geleverd. Bovendien goedkoper dan in andere winkels!

Service
Vorig jaar in de winkel zelf geweest voor aankoop cover e-reader. Veel volk maar toch vlotte service!

Assortiment
Grote keuze aanwezig en altijd snel geleverd.

Aanbeveling
Tot nu toe alles perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jack 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijke website.

Service
Goede communicatie via mail en telfoon.

Assortiment
Je kunt zo gek niet bedenken, of Coolblue heeft er wel een webshop voor.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LR 10-01-2016 In de winkel gekocht
Wilrijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
klare site, gemakkelijk bestellen

Service
doen wat ze zeggen!

Assortiment
tot hier toe alles gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
simpel, klaar en duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

André 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke website.

Service
Leveringstermijn wordt gerespecteerd. Wat mij betreft, mag het pakje - indien niet thuis - afgeleverd worden bij de buren, zodat ik niet naar het postkantoor hoef te gaan.

Aanbeveling
Reeds meerdere bestellingen geplaatst. Dit is gewoon een betrouwbare winkel met correcte verkoopprijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis D 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ruim aanbod mee met de nieuwe dingen

Service
uit vorige bestelling steeds een vlotte dienst na verkoop gehad.

Assortiment
het aanbod is ruim en up to date

Aanbeveling
al altijd positieve ervaring gehad met cool blue nog geen enkele negatieve

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Blommaert 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Handige site, duidelijke categorieën. Je vindt zo wat je zoekt!

Service
Super snelle service. 'S avonds besteld en de volgende ochtend al in huis.

Assortiment
Ruime keuze uit vergelijkbare items. Makkelijk te vergelijken en aan een lagere prijs dan de meeste andere winkels!

Aanbeveling
Top webshop! Volgende keer opnieuw coolblue!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lennart 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
In het assortiment vind je een overvloed aan producten. Hierdoor vind je gegarandeerd wat je zoekt.

Service
Binnen de 16uur was mijn bestelling al geleverd.

Assortiment
Gelijk wat je zoekt , je vind het. Alsook staat alles mooi aangeduid in de verschillende prijsklasses.

Aanbeveling
Zeker een aanrader voor al u producten !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adv 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je vindt alles op een makkelijke en snelle manier

Service
In de winkels zelf : personeel weet wat ze verkoen

Assortiment
Tja, wat wil je nog meer ?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jwinas 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
snel besteld & betaald

Service
zeer snelle levertijd

Assortiment
ze hadden wat ik zocht, voor de rest niet echt vergeleken met andere producten

Aanbeveling
Er kon nog iets meer info over het product worden meegegeven. Service achteraf nog geen ervaring mee. Hopelijk blijft dat zo.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

frans 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
goede bediening

Service
ik denk goed

Assortiment
rappe bediening goed verpakt

Aanbeveling
vindt hem goed duidelijke overeenkomst.vlotte bedieng

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Dennis 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Je bestelling is zo gedaan en je kunt ook op de site nog verschillende producten vergelijken.

Assortiment
Het assortiment is ruim, maar toch missen er wel eens wat dingen wat ook meer dan logisch is.

Aanbeveling
Hele goede winkel met snelle levering, alleen zijn de prijzen voor sommige producten net iets te hoog.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Stijn 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De producten zijn zeer mooi geordend per categorie waardoor je snel je product kan terugvinden dat je wilt kopen.

Service
Mijn pakketje had ik de volgende dag rond de middag al gekregen, zeer snelle service dus!

Assortiment
Zeer veel keuze aan producten.

Aanbeveling
Beter kan gewoon niet!

Extra toelichting
Zeer goede winkel, zeer betrouwbaar en een snelle levering! Bovendien is er een zeer goede prijs-kwaliteit!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nathalieke 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heel veel keuze, een computerklikje en klaar.

Service
Om 21u55 besteld en de volgende ochtend om 9u30 geleverd!

Assortiment
Heel ruime keuze

Aanbeveling
Ik heb al heel vaak gekocht bij coolblue en heb nog geen enkel probleem ervaren!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

duikertje 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijk overzicht van producten, veel diverse webshops (submenu's)

Service
Snel geleverd, track and trace, vaak gratis verzenden

Assortiment
Heel veel artikelen, vaak kom je tegen wat je zoekt. Zo niet: vraag je lief of ze het in hun assortiment willen nemen.. (denk aan de wijnglashouder voor in bad, op het toilet of in de keuken)

Aanbeveling
Vaak nergens goedkoper, snelle levering, duidelijke recensies, goede specificaties, kortom helemaal goed

Extra toelichting
Tot nu toe zeer tevreden na diverse bestellingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A M Bart 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
Eenvoudig bestellen via de website. Het is ook fijn dat bij betaling per creditcard geen extra kosten in rekening worden gebracht.

Service
Goede communicatie per e-mail (wat de toon van de mails betreft: die is soms wel erg lollig). Wel jammer dat je bij de Post NL afhaalpunten alleen kunt kiezen uit winkels die tot 18.00u open zijn, nu moest ik alsnog vrij nemen van mijn werk om het pakje de volgende dag op te kunnen halen. Hierbij had ik wel iets meer gemak en service verwacht.

Assortiment
Het assortiment is beperkt, maar als ze het artikel hebben dat je zoekt, raad ik Coolblue aan vanwege de service.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Coolblue 10-01-2016

Beste meneer/mevrouw Bart,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. We zijn altijd bezig om het assortiment uit te breiden, en met inmiddels meer dan 150 winkels lukt dat ook aardig. Mist u toch iets? Dan kan het altijd lonen om dit door te geven. We kunnen niet altijd garanderen dat we een artikel (snel) in het assortiment opnemen. Maar we willen wel degelijk weten wat mensen missen.

Juist door dergelijke terugkoppelingen hebben we bepaalde shops geopend én voor sommige shops het assortiment uitgebreid.

U heeft ook gelijk dat we aardig eigenzinnig zijn. Een product bestellen moet namelijk leuk zijn. Wanneer nodig zullen we u altijd serieus te woord staan en u op een professionele manier helpen, echter in onze andere berichtgevingen willen we graag laten zien dat we plezier hebben in ons werk en dat iets bestellen ook leuk is zonder altijd superserieus te zijn.

Komt het dan bij klachten aan - want wij maken ook wel eens een fout - dan mag u verwachten dat wij u net als ieder ander bedrijf professioneel te woord staan.

Wat betreft de keuze omtrent de afhaallocaties dat zullen we oppakken. We werken namelijk met een koppeling in het systeem van PostNL, u zou dus het volledige overzicht moeten krijgen van alle afhaalpunten. Wij hebben daarin geen beperkingen ingebracht, in tegendeel, we zouden het juist zeer fijn vinden als er winkels zijn die langer open zijn dat deze in de selector kunnen worden meegenomen.

Nogmaals, bedankt voor uw terugkoppeling en hopelijk tot de volgende keer.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Petra Oomen 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke website.

Service
Je kunt het artikel eenvoudig terugbrengen als het niet aan je verwachtingen voldoet.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Leen 10-01-2016 In de winkel gekocht
Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Kan alles goed bekijken op internet en ook in de winkel

Service
Je word goed geholpen in de winkel

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Tot nu toe zeer goed zeker in de winkel,ze nemen de tijd voor je en als je twijfelt tussen merken helpen ze je meedenken wat het beste aan je verwachtingen voldoet

Extra toelichting
Nog geen slechte ervaring gehad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

samsonite 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
super

Service
perfect

Assortiment
zeer volledig

Aanbeveling
de hoogste score

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rolf Van Lierde 10-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
eenvoudig qua gebruik . Makkelijk te navigeren goed dat ook via Paypal kan betaald worden

Service
Teleurgesteld dat de levering de volgende dag niet werd gerespecteerd. Toch bijna een week geduurd eer de goederen werden ontvangen. Daarentegen wel goede service van de helpdesk om probleem mee te helpen oplossen.

Assortiment
Assoritiment is gemiddeld. Bepaalde zaken zijn niet te vinden bv. badlinnen en dergelijke meer. Ook van de zaken die wel te vinden zijn bv. Lego is er ook maar een beperkte keuze.

Aanbeveling
Op zich tevreden maar wel ruimte voor verbetering. Heb ook al op Bol.com gekocht en heb daar persoonlijk nooit issues gehad ( maar wel weet van problemen bij andere mensen). Assortiment is vrij gelijklopend.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Geert 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
heb reeds enkele bestellingen gedaan en altijd tevreden !

Assortiment
Ruime keuze .

Aanbeveling
Prijzen zijn zeer concurentieel !

Extra toelichting
Laatste bestelling was voor mijn moeder van 88jaar . Na enige uitleg was ze zeer content en kon ze de oven al gebruiken .

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Raf 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Juist voor middernacht besteld en volgende dag om 09.30 h al geleverd.

Assortiment
Het product dat ik besteld heb was het goedkoopste bij coolblue .

Aanbeveling
Heel content van coolblue.be !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sophie 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heel veel te vinden op jullie website
duidelijke bestelprocedure
volledige inlog niet nodig om te bestellen
transparant

Service
snelle, verzorgde levering
vlotte bereikbaarheid van de klantendienst!

Assortiment
bijna alles... :)

Aanbeveling
was voor mijn bestelling nu, TOP!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Greta 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Rustig kiezen, gemakkelijk betalen, de volgende dag reeds gebruiken.

Service
Er was geen factuur en dus evenmin een garantiebewijs bij de levering. Werd onmiddellijk digitaal toegestuurd op mijn verzoek.

Aanbeveling
Klein foutje was het ontbreken van de factuur. Rest vlekkeloos verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

H Ros 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Aanbeveling
Beloofde artikel inderdaad op tijd in huis

Extra toelichting
Duidelijke en overzichtelijke artikelen met uitgebreide informatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

matthijs 10-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

4,5

Gemak
duidelijke website, producten makkelijk te vinden

Service
eenvoudig retourneren, retour zending blijkt echter onverzekerd tegen kwijtraken en/of schade

Assortiment
ruim assortiment, zowel in model als in prijs

Aanbeveling
wegens de slechte ervaring met retourzending (apparaat was vlgs Coolblue tijdens vervoer beschadigd (barst in glazen deur). Het is voor consument niet te controleren of en waar het beschadigd heeft plaats gevonden.

Extra toelichting
In april 2015 Inventum combimagnetron gekocht, in december 2015 was het mechanisme van het draaiplateau kapot. REtour gezonden naar Coolblue, vlgs Coolblue is onderweg het ruitje gebarsten (en wat dan nog, met een barst kan het toch gewoon werken?) en is het draaimechanisme niet meer te repareren. Boden tegemoetkoming van € 29 aan op een aanschaf van € 170, een karige tegemoetkoming. meerdere producten bij Coolblue gekocht, had mede daarom op betere service gerekend. Nieuwe combimagnetron aangeschaft bij andere online leverancier. Voor ons geen Coolblue meer.

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed
Officiele reactie van Coolblue 10-01-2016

Beste Matthijs,

Vervelend dat u deze ervaring heeft. Onze kosteloze retour is, inderdaad, onverzekerd. Wel is het zo dat wij, mits u een afgiftebewijs heeft, garant staan voor kwijtraken.

Vervoersschade ligt net iets anders. Net als dat het voor u moeilijk te zien is waar de beschadiging heeft plaatsgevonden geldt dat ook voor ons. We kijken daarom altijd na of de doos ook beschadigd is. Als er ook schade aan de doos zit dan is het vervoersschade en kijken we altijd tot in hoeverre we daarin mee kunnen denken aan een oplossing.

Op het moment wanneer een artikel fysieke schade heeft en er geen andere sporen van onzorgvuldigdheid gevonden kunnen worden op de verpakking, dan kunnen we dat, helaas, niet. Dat zou immers betekenen dat mensen hun beschadigde producten alsnog opsturen en de vervoerder de schuld kunnen geven van de schade.

Beschuldigen wij u daarvan? Absoluut niet, we beschuldigen niemand daarvan, maar we gaan wel op die manier om met schade. Het is daarom soms nuttig om foto's of dergelijke te maken van een product voordat u het opstuurt, of te besluiten toch het toestel verzekerd op te sturen. U maakt dan, inderdaad, kosten, maar u heeft wel de zekerheid dat als er iets gebeurt dat u kunt terugvallen op de verzekering.

Als laatste optie kunt u ook het toestel langsbrengen in een van onze winkels. We hebben helaas niet in elke stad een winkel beschikbaar maar hebben er wel voor gezorgd dat we centraal liggen en het dus voor iedereen mogelijk moet zijn om langs te komen. Gaat het om héle grote producten? Dan halen we die vaak ook op.

Het is spijtig dat u deze ervaring heeft, desondanks hopen we dat u ons in de toekomst weer eens komt bezoeken.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

ahwizard 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je krijg wat je vraag lekker thuis gebracht

Assortiment
ik heb nog altijd gevonden wat ik nodig heb

Aanbeveling
snel gemakkelijk wat ik wil krijg ik voor een goede prijs thuis bezorgt uit deze winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fanny 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
mooie, duidelijke overzichtelijke website.

Service
Deed wat beloofd werd. Snelle levering.

Assortiment
Keus genoeg.

Aanbeveling
De website in combinatie met snelle service en betrouwbaarheid in het hele proces van bestellen, en afleveren, is top.

Extra toelichting
Had al eerder wat gekocht bij coolblue en de betrouwbaarheid van deze webwinkel had ik onthouden. Zodat ik er nu een afwasmachine heb gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Pascal 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel handig een coolblue winkel in je buurt, gamakkelijk om iets zelf af te halen en daar te kunnen betalen veiliger kan toch niet, gewoon bestellen en de dag nadien ophalen.

Service
service echt heel goed, hhel vriendelijk onthaal en erg behulpzaam, niet verder zoeken om iets te bestellen ik vindt coolblue gewoon top en classe service.
het is wel nog maar de eerste keer dat ik daar iets bestel en afhaal daarom een 9 maar heb vol vertrouwen op de volgende keren voor mijn aankoop waarschijnlijk wordt dat een 10 wie weet?

Assortiment
gewoon na mijn eerste indruk veel keuze!

Aanbeveling
ik vindt geen negatieve opmerking over de winkel na mijn eerste bezoek en bestelling!

Extra toelichting
Doe zo verder!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Berrie 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles zeer overzichtelijk

Service
Levering makkelijk te volgen

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Super snelle levering

Extra toelichting
Is voor mij de eerste keer bij Cool Bleu, maar ben zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SCM Hartstra 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
simpele navigatie met veel filter mogelijkheden

Service
pakket werd bezorgd in het tijdvenster dat ik zelf had gekozen.

Assortiment
ruime keuze uit verschillende modellen en prijsklassen

Aanbeveling
bestelling, betaling en levering was perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mika 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk te vinden

Service
Vrijdag nacht besteld, geleverd op zondag, en zeer goed ingepakt voor transport
Alles zoals belooft

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Veel keuze, gemakkelijk te vinden artikels, goede product omschrijving, goede prijs

Extra toelichting
super content!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Nicolas 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Keuze, betaling enz ging heel vlot

Service
Levering ging heel vlug

Assortiment
Niet alle producten van de merken beschikbaar

Aanbeveling
Niemand is perfekt ;-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

tine 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Er zijn veel producten, maar je kan ze gemakkelijk vinden via de verschillende sub-categorieën. Handig!

Service
Steeds op tijd.
Fijn dat er ook levering mogelijk is op zondag.
Komt goed van pas bij last-minute, maar dringende aankopen.

Assortiment
Er is al veel, maar er kan nog altijd iets bij!

Aanbeveling
Ik heb al vaker zaken besteld bij Coolblue en ben tot nu toe altijd erg tevreden geweest. Zowel over de kwaliteit, service als levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Philips 48 inch flatscreen 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer goede keuzemogelijkheden.

Service
Uitstekende begeleiding begeleiding in het leveringsproces

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Gwoon zeer goed, en snel

Extra toelichting
Zeer goede en betrouwbare site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hubert 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles precies vlgs afspraak.

Aanbeveling
meerder bestellingen gedaan. prima geregeld.
eenmaal gebruik (moeten) maken van de garantie. prima geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MRianne 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Omdat ons hele interieur in vlammen opgegaan was,kozen we voor coolblue... Veel tegelijk geregeld en zo snel besteld en bezorgd . Heerlijk

Service
Vooral de communicatie is prima.

Assortiment
Veel variatie , veel keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lspd 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Vlotte bestelling, alles mooi uitgelegd en het verliep zoals beschreven werd.

Service
Beloofde service werd perfect nageleefd.
(laat op de avond besteld, volgende ochtend al in huis)

Assortiment
Vrij uitgebreid, kan soms nog iets uitgebreider (maar dit zal andere moeilijkheden meebrengen, dus al bij al wel in orde)

Aanbeveling
Vrij uitgebreid aanbod, goede service en goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Lieven Van Gysegem 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Correcte levering volgens de voorgeschreven waarden en normen van Coolblue .

Aanbeveling
Blijven verbeteren in service en aanbod.
Opvolgen van concurrente bedrijven, aangaande in prijs en aanbod.
De beste prijs en correcte levering als doelstelling bereiken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Annette 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site is overzichtelijk, goede duidelijke informatie bij de producten.

Service
Er is een snelle mailing. Je weet direct waar je aan toe bent of wat de status is van de bestelling.

Assortiment
Naar mijn idee is er een breed assortiment, je kunt via 1 site, coolbleu,in heel veel verschillende categorieën artikelen bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robins 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Fijne webshop alle info beschikbaar

Service
Binnen gezet zonder problemen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

David 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
eenvoudig bestellen, correcte informatie over afhandeling van levering en betaling

Service
bij problemen steeds correct te woord gestaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews