coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42511 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2723 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Harry 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer duidelijke uitleg via filmpje

Service
Volgende dag al in huis

Assortiment
Bijna alles te krijgen op elektronica gebied

Aanbeveling
Geen poespas maar duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JoostZijlstra 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
makkelijke en overzichtelijke website, fijn bovenin Google dus snel gevonden wat ik zocht

Service
zeer snel in huis. 's Avonds 22 uur besteld, volgende dag 13.00 uur al binnen!

Aanbeveling
goede service, snelle levering, kan zakelijk bestellen, fijne webshop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D uit Ooltgensplaat 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede bereikbaarheid.

Service
Zeer goede service, komen altijd met een passende oplossing.

Assortiment
Goed en uitgebreid assortiment, nog steeds verder aan het uitbreiden.

Aanbeveling
Al zeer veel bestellingen / aankopen gedaan, tot op heden naar volle tevredenheid.

Extra toelichting
Probeer de service welke Coolblue levert vol te houden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

kurt 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
super makkelijk en duidelijk

Service
direct antwoord op je vragen

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
geen enkele opmerkig , bestellen en leveren .kan maar zo makkelijk zijn . proficiat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

GUY 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
ruime keuze

Service
uitstekende service ontvangen na "mis-zending" van Bpost waardoor de na-levering vlot verliep.

Assortiment
zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
reeds enkele jaren klant en nog steeds enorme voldoening bij de aankoop en levering

Extra toelichting
DOE ZO VOORT!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coolblue vaatwasserstore 13-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Uitstekende productomschrijving.
Vaatwasser deugdelijk verpakt. Oude vaatwasser werd mee terug genomen.

Service
Zondags bestelde maandagochtend in huis

Extra toelichting
Graag Nederlandse gebruiksaanwijzing i.p.v Franse

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dyson 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kiezen van uit je zetel

Service
Thuisgeleverd zonder kosten

Assortiment
Zeer ruime keuze

Aanbeveling
Een woord is een woord

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AB 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
door de verschillende keuzes en alternatief geboden producten

Aanbeveling
keuze goed, levering goed, selectie mogelijkheden bij uitzoeken product goed

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Adriana 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website. Eenvoudige afhandeling van de bestelling en betaling. En toen ik een keer ècht niet tot de volgende dag kon wachten (verjaardagskadootje dat ik dezelfde dag moest kunnen afgeven...) ben ik gewoon naar de winkel gegaan. Er was wel veel volk maar het personeel deed zijn best om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Assortiment
Door te browsen door het uitgebreide assortiment heb ik uiteindelijk hele toffe kado's gevonden voor 2 mensen voor wie het moeilijk kopen is omdat ze alles al hebben... ;-)

Aanbeveling
Goed, snel en betrouwbaar... Wat wil een mens nog meer?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KC 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Op zondag open

Service
Je kan ten alle tijden checken waar je zending is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paula 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk doordat je doorgelinkt wordt

Service
Heb eens ssd schijven terug moeten sturen omdat het niet lukte ze te installeren. Kom daar bij andere websites maar eens om!!

Assortiment
Meerdere winkels onder één dak

Aanbeveling
Het laatst dat ik bij Coolblue kocht waren 2 ssd schijven. Hoewel ze iets duurder waren dan bij een andere webwinkel heb ik toch voor Coolblue gekozen. Gewoon de beste!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Producten zoeken gaat snel en gemakkelijk. Assortiment echter nog niet uiterst volledig. Bestelling plaatsen en betalen vlot en duidelijk.

Service
Levertijd perfect. Ophaling op leverpunt gemakkelijk. Retour niet van toepassing.

Assortiment
Assortiment kan uitgebreider.

Aanbeveling
Klantvriendelijk en vlot bedrijf.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jj 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zondagavond uit de luie zetel besteld, maandag om 10.30 bericht van aankomst op de leverplaats!

Service
het geeft een goed gevoel dat er niet moeilijk gedaan word voor retourzending van de bestelling, indien nodig. verpakking is keurig en stootvast. communicatie verloopt vlot.

Assortiment
vrij ruim assortiment; ttz. ze hebben wat ik nodig heb.

Aanbeveling
een dikke negen voor mijn eerste bestelling!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

David 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
makkelijk om producten met elkaar te vergelijken en om producten te vinden.

Service
Alleen ervaring met de levertijd. Mooi dat je echt zelf kunt kiezen wanneer je pakket bezorgd wordt...

Assortiment
aardig wat keuze en goede vergelijking, maakt het eenvoudig om het product te bestellen waar je echt blij van wordt!

Aanbeveling
Gemak dient de mens, uiteraard nog steeds wat beïnvloed door het Sinterklaas filmpje ;-)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

cgroningen 13-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

6,8

Gemak
Perfect als het werkt: bestellen, betalen en op tijd bezorgd. Het laatste heeft niet gewerkt.

Service
Het is niet Coolblue, maar zijn bezorger / vervoerder. Ik gevraagd om bezorging maandag avond. CoolBlue heeft alles gedaan om de gekochte stofzuiger op tijd te versturen. Ik zou hem krijgen tussen 18.30 en 21.30. Bericht van PostNL: wij bezorgen op de afgesproken tijd. Om 21.30 heb ik bericht gekregen: sorry, wij komen iets later. Om 22.00 uur las ik op de site van PostNL: geen bezorging meer vandaag, morgen tussen 18.30 en 21.30. De volgende dag heb ik om 20.30 bericht gestuurd naar CoolBlue dat ik de stofzuiger nog steeds niet heb ontvangen. Ik denk dat CoolBlue bij PostNL heeft geklaagd, omdat PostNL daarna mij een bericht heeft gestuurd: excuses voor de vertraging, wij komen zo spoedig mogelijk eraan. De toegezegde bezorging op die dag was tot 21.30, dus in feite was een excuus van PostNL nog niet nodig. Het heeft dus te maken met de pressie van CoolBlue.

Assortiment
OK

Aanbeveling
Minpunten voor de bezorging

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

vincent 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Selecteren in de online shop is echt makkelijk en gebruiksvriendelijk

Service
Mijn lage score voor service is vooral gericht op de levering van mijn bestelling. Het is nu reeds de 3de keer dat een levering i.p.v. de beloofde "volgende dag" 1 tot 2 dagen op zich laat wachten omdat "de post" niet tijdig aflevert (en dit door meervoudige redenen: ziekte van postbodes, te druk zodat het pas de volgende dag wordt aangeboden, ...). Voor bestellingen die echt dringend zijn is dit echt niet professioneel. Via andere leveringspartners van coolblue heb ik dit probleem niet.

Assortiment
Super uitgebreid aanbod

Aanbeveling
Deze online winkel blijft één van mijn favorieten en bezoek ik altijd eerst om zaken uit te zoeken. Ze zijn wel niet altijd de goedkoopste, maar hebben wel een uitstekende service.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Len 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
aangezien ik al een profiel heb op CoolBlue, was het bestellen en betalen in slechts enkele kliks geregeld.

Assortiment
alles is te krijgen

Aanbeveling
dit is hoe een webwinkel moet werken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E remmerswaal 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk, voldoende productinformatie

Service
Snel geleverd

Assortiment
Gewoon goeie spullen.

Aanbeveling
Goede vriendelijke service en redelijke prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kees Groeneveld 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel geleverd: Op zondag besteld en dag later geleverd. Bij veel webshops krijg je dan je bestelling pas op een dinsdag.

Service
Op tijd gebracht en keurig geinstalleerd!

Assortiment
Ruime keuze en prima beschrijvingen.

Aanbeveling
Snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pvrm 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles verloopt zo eenvoudig bij de online bestelling !

Service
Inderdaad, op zondag had ik mijn bestelling al in huis, ook al hoefde dit niet persé, ecologisch gezien, maar was leuk.

Assortiment
Groot assortiment, maar de accessoires niet speciaal aan de beste prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De wild 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijke site en zo besteld top winkel

Service
Perfecte service, wasmachine besteld voor in mijn nieuwe woning. Alles was gestuuct, dus was bang voor muurschade terwijl ze hem naar boven zouden brengen. Helemaal goed verlopen, ook nog aangesloten! Goeie service voor weinig

Assortiment
Brede keuze, keuze laten vallen op beste wasmachine uit consumentenbond test

Aanbeveling
Eerste bestelling gedaan, top bevallen. Volgende keer weer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Frank 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle goede zoek mogelijkheid. Geen overbodige tierlantijnen

Service
Altijd snelle levering zelfs wanneer maar een deel van de bestelling op voorraad is. Na zenden van resterende bestelling gaat zonder extra kosten. Top !

Assortiment
Grote en uitgebreide keuze. Vergelijkbare artikelen van verschillende merken.

Aanbeveling
Kan niet veel beter. Ook bij retourneren worden geen bezwaren gemaakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F van driel 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Helder overzicht van de beschikbare producten, inclusief uitgebreide beschrijving en alternatieve producten

Service
Gelukkig geen service nodig gehad, alles ging in 1 keer goed. (is ook een soort service!)

Assortiment
Niet heel veel verder gekeken naar ander soort producten, maar qua audio was ruim voldoende keus.

Aanbeveling
Tevreden met mijn aankoop, en nog meer met de snelle levering ervan. 's Avonds besteld, volgende dag al in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

gerd 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snelle en feilloze levering. Uitgebreide keuze.

Service
Snelle levering

Assortiment
Uitgebreide keuze.

Aanbeveling
Zou een 10 zijn moesten de prijzen nog iets lager zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede overzichtjjke webwinkel met ruime keuze

Service
Snelle levering conform afspraak. Prima.

Assortiment
Ruim assortiment en voldoende keuze.

Aanbeveling
Snelle goede service met ruim aanbod

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dieven 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Er werd geleverd op zondag!

Service
Ik ontving mijn pakje op het afgesproken moment.

Assortiment
Ik vond zeer snel wat ik nodig had.

Aanbeveling
Ik shop graag bij Coolblue. Bovendien was mijn pakje op Coolblue goedkoper dan in de speelgoedwinkel.

Extra toelichting
Ik vond snel het pakje dat ik wou kopen. Bovendien was er gratis verzending voor elke aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hans perfors 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Nou je kunt heel makkelijk je keuze maken voor een bepaald artikel.

Service
We hadden een eerdere bestelling waarvan het artikel defect was. Door coolblue werd dit perfect afgehandeld

Assortiment
Zeer ruim artikelen aanbod.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bicqué Désiré 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
de website was zeer duidelijk

Service
de winkel is zijn levertijd goed nagekomen

Assortiment
ja bij de winkel is alles gevonden zoals onderdelen die bij het product bijhoren

Aanbeveling
je kan er voor alles en nog wat terecht

Extra toelichting
neen alles is goed in orde en wordt gepresanteerd en geleverd de keuze en bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mdrBelle 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
top

Service
sssssssssssssssssssupersnel

Assortiment
gigantisch

Aanbeveling
simply the best

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gaston Wauters 13-01-2016 In de winkel gekocht
Lochristi
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ruimtelijke indruk bij binnenkomen. Goed overzicht van uitgestalde producten per eenheid(telefoon, computer, enz...
Goede bediening met kennis van product of dienst.
Goed voorkomend personeel, vriendelijk en gedienstig ten opzichte van de klanten onderling.

Service
Goede bediening. De levertijd was in orde.
Opzoeken voor bijkomende aankoop via bestaande factuur of aflevering bon.

Assortiment
Men vindt wat nodig is, eventueel opvragen via website.

Aanbeveling
Wat hoger gemeld werd kan mee in deze beoordeling gegoten worden.

Extra toelichting
Het is de eerste maal dat ik producten besteld heb via COOLBLUE. Super, en een aanrader voor andere onervaren kopers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

windu 12-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zo als altijd super snelle levering

Service
met coolblue is alles zoals beschreven heb al meermaals bestellingen gedaan nooit iets op aan te merken je kan er altijd op rekenen wat ze je laten weten per email

Assortiment
een overvloed aan keuze en altijd top kwaliteit bedankt super *****

Aanbeveling
het is duidelijk een voorbeeld hoe een internet winkel moet zijn

Extra toelichting
doe zo voort

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stephan 12-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Op de Website kan je mit de zoekfunctie redelijk snel je product vinden.

Service
Uitstekend personeel dat me ter woord stond.

Assortiment
Prima assortiment, maar wel meer van de gangbare artikelen.

Aanbeveling
Goede dienstverlening. Maar de service die je toekomt moet je soms afdwingen.

Extra toelichting
Opener reageren op klachten zou de service nog verbeteren.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

turboborstel stofzuiger 12-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
alles is makkelijk te vinden zoekmachine werkt goed

Service
snelle verwerking bestelling en vlotte levering

Assortiment
heb nog niet alles goed bekeken

Aanbeveling
fijne winkel goede services en geen bezorgkosten

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

JiPi 12-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Veel keuze, to-the-point zoekcriteria

Service
snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 12-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Vanaf je bank: zoeken,kiezen en bestellen,
Volgende dag: postbezorger aan de deur, zelfs op zondag!!

Service
1x hulp nodig gehad en probleem direct verholpen

Assortiment
De meeste mensen hebben iets specifieks in hun hoofd als ze iets zoeken en bij Coolblue vind je het als je de criteria ingeeft.

Aanbeveling
Vanwege het gemak,service en assortiment

Extra toelichting
Is niet nodig !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

solitarna 12-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Snel, eenvoudig - TOP!

Assortiment
kon alles vinden tegen een goed prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hoogeveen 12-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
meestal kom ik via een andere site uit op deze, dus qua zoeken ed kan ik niet veel zeggen. wat mijn ervaring tot nog toe is dat ze altijd leveren volgens aangegeven datum, zelfs op zondag en dat vind ik, zeker gezien het gratis verzenden en retourneren, toch wel een van de hoogste service graden tot nog toe.

Service
heb de winkel nog niet gebruikt voor vragen of klachten dan wel retouren, maar ze leveren als aangegeven

Assortiment
zoals gezegd kom ik meestal via een andere site dus kan niet echt veel zeggen over het totaal assortiment, maar het lijkt er goed uit te zien

Aanbeveling
absoluut een aanrader en een voorbeeld voor andere web winkels

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 12-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De zondag levering is zeer goed bevallen.

Extra toelichting
Zeer snelle levering , zaterdag rekenmachine verloren en zondag geleverd . De week daarna examen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 12-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
snelste online winkel die ik momenteel ken...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Michel 12-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
een paar klikken en het artikel is al snel besteld

Assortiment
vrij grootte keuze en veel reviews om een goede keuze te kunnen maken

Aanbeveling
voor middernacht besteld een de volgende dag al in huis TOP

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nicole 12-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zondag besteld, maandag 10.30h geleverd!

Service
Levering door vriendelijke mensen

Assortiment
Heb deze koelkast nergens anders gezien!
Mooi afgerond model!

Aanbeveling
Wat een gemak, super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mickey 12-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Snelle levering. Vrager worden onmiddellijk beantwoord.

Assortiment
Veel keuze.

Aanbeveling
Veel keuze en promoties. Super snelle levering. Bij vragen krijg je binnen de 12 u antwoord.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rogier 12-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Snelle bezorging en gemakkelijk online besteld! Goede service als je het nodig zou hebben, maar was helemaal tevreden met mijn bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mathilda 12-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Fijn dat de wasmachine gelijk aangesloten werd!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hanneke 12-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel vinden wat je zoekt

Service
levertijd 100% betrouwbaar, goede service m.b.t. nauwkeurigheid tijdstip van levering via SMS. Levering op zondag, top!

Assortiment
Prijs even gunstig of soms gunstiger als/dan bij vergelijkbare webshops.

Aanbeveling
Professioneel, duidelijke productinformatie, gemakkelijk navigeren, snel en betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marga 12-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke website,artikelen makkelijk te bestellen

Service
Snelle levering! s 'Avonds besteld,de volgende middag in huis!

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Supersnelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brigitte H 12-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
alles super vlot

Service
Zelfs bij een foutje in het product wordt alles probleemloos opgelost.

Assortiment
Zeer grote keuze en de keuze wordt gemakkelijker dankzij het vergelijk programma.

Aanbeveling
Zie alle vorige opmerkingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

luc duthoo 12-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
het is heel goed meegevalen zaterdag besteld en zondag middag geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap 12-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Mooie en overzichtelijke site.
De bezorgmomenten

Service
Bij vragen of problemen wordt er snel en juist gehandeld.
Nergens anders is het pakketje zo snel in huis als bij coolblue.

Assortiment
Vrijwel elke categorie consumentenelektronica is te vinden.

Aanbeveling
De prijs van de producten is bijna altijd het goedkoopts. Maar zelfs wanneer dit niet zo is, is de meerprijs de extra service die je er bij krijgt waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gijs Beekman 12-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
eenvoudige bestellinh

Service
juiste aandacht

Assortiment
al het mogelijke denkbaar

Aanbeveling
keurig geholpen en afgewikkeld

Extra toelichting
blijf zo door gaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews