coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42301 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3457 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Timkev 26-11-2018 Via de website gekocht

Slecht!

Algemene score

1,0
Voor mijn eerste bestelling bij coolblue met bij betaling voor de dag zelf levering.. echt niet tevreden. De levering was gepland tussen 18u en 22u.. om 23u zelfs nog geen berichtje dat het niet doorging... zelf alles mogen uitzoeken.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Lisa 26-11-2018 Via de website gekocht

Goede service en prettige manier van communiceren

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een fijne shop. Niet zozeer per se om de prijs, wel om de klantvriendelijkheid. Uiterst vriendelijk aan de telefoon en een leuke manier van communiceren op de site. Tot en met de levering goed op de hoogte gehouden. Al vaker besteld, een keer een garantiezaak gehad: prima opgelost.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Syl 26-11-2018 Via de website gekocht

Fijne duidelijke site. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Meerdere keren besteld bij Coolblue. Fijne duidelijke en betrouwbare site. Prijs is vaak heel goed. Ook regelmatig mooie aanbiedingen. Snelle levering. Zelfs na levering van het product nog een mailtje met de vraag of je nog hulp nodig hebt voor gebruik. Echt super. En wat ik ook echt geweldig vind is dat ik een goed doel kan sponsoren als ik via Sponsormeter.com bestel bij Coolblue. Grote klasse!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

carlos 26-11-2018 Via de website gekocht

geweldige snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
snelle verzending het was binnen de 24 u , zeer degelijk ingepakt, prima prijs een echt koopje...zelfs voor op een black friday. Goede info op de website

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lex 26-11-2018 Via de website gekocht

Duidelijk, snel en betrouwbaar!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik koop eigenlijk alles wat ik nodig heb bij Coolblue. Ze hebben vaak de laagste prijs, een snelle levertijd, zijn betrouwbaar en hebben een goede klantenservice.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robin 26-11-2018 Via de website gekocht

Erg klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer klantvriendelijk personeel.

De wasmachine word bovengebracht, bezorgend personeel is altijd vriendelijk en bezorging is altijd optijd.

De laatste aankoop was een videocamera voor australië. Een paar dagen later lag er een kaart van de medewerker van coolblue in de bus om ons een fijne periode in Australië te wensen! Gewoom geweldig.

Bol.com is goed, maar coolblue gaat net dat stapje verder.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 26-11-2018 Via de website gekocht

Geen bezorging volgende dag

Algemene score

6,0
Ondanks overal groot vermelde " bezorging volgende dag'' kan Coolbleu hier niet aan voldoen. Helaas na middag wachten niets ontvangen. Wel een mail later dat bezorging dag later plaatsvind.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 26-11-2018

Beste Eric,
Dank je wel voor je review. Het klopt dat het nog drukker dan verwacht is en dat er een vertraging kan oplopen in de levering van jouw bestelling. Natuurlijk balen wij hier ook van. Door middel van e-mails proberen wij jou zo goed mogelijk op de hoogte te houden.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Sander 26-11-2018 Via de website gekocht

Goede site en normale prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site met uitgebreide filters, snelle levering en nog nooit problemen met de klantenservice gehad. Prijzen zijn vergelijkbaar met de meeste andere sites dus dat is ook prima.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guido Beckers 26-11-2018 Via de website gekocht

Super service, product netjes afgeleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige service, hulp en uitleg. Ook als er eens iets retour moet wat bij al onze bestellingen nog niet het geval was

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lando 26-11-2018 Via de website gekocht

Meer dan uitstekende levering na verkoop (groot elektro)

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Erg ruime keuze, nuttige gebruikers reviews. Meestal scherpe prijzen (niet altijd, vergelijking met andere webshops loont af en toe)
Erg behulpzaam en vriendelijk e leveranciers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.Jacobs 26-11-2018 Via de website gekocht

Coolblue zakt in elkaar

Algemene score

5,0
Er is een heel goede klantenservice bij Coolblue. Helemaal top. We doen al jarenlang zaken. Maar gedurende de laatste maanden gaat het als een plumpudding in elkaar. Artikelen worden niet of vertraagd bezorgd. Prijzen blijken ineens onverklaarbaar hoog als je met de concurrent vergelijkt. Administratief is de zaak niet op orde. Kortom, je kunt wel zaken doen met Coolblue maar houdt alles zelf goed in de gaten, Coolblue doet dat - op dit moment - helaas niet meer.
Waar we jarenlang geen enkel probleem ondervonden is het nu een chaos met veel nawerk voor onszelf en dat zijn we niet gewend van Coolblue. Jammer, men begrijpt niet dat het klantvertrouwen te voet komt, maar te paard vertrekt...

Pluspunten

  • Afleverservice

Minpunten

  • Levertijd
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 26-11-2018

Beste Jacobs,
Dank je wel voor het kenbaar maken van jouw onvrede. Vervelend dat wij jouw vertrouwen kwijt zijn. We hebben te maken met grote drukte en daardoor kunnen er vertragingen ontstaan. Natuurlijk werken wij met man en macht om dit te voorkomen.
Het spijt ons dat jij daar toch de dupe van bent geworden.
Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Jaap 26-11-2018 Via de website gekocht

Groot assortiment

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Groot assortiment, snelle levering en goede service. Coolblue doet niet moeilijk, bevalt het product niet of voldoet het niet aan je wens, dan mag je het terugsturen. Bij een vraag krijg je altijd antwoord.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra 26-11-2018 Via de website gekocht

Snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Je wordt zelfs na het aanschaffen van je product geholpen met installatie en andere tips die je kunnen helpen om je product goed te laten functioneren. De website zelf is heel grappig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hedypolman@hotmail.com 26-11-2018 Via de website gekocht

Inderdaad geweldige service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
s'avonds om 22.00 uur besteld en volgende dag om 8.45 uur in huis. Super gedaan. Kun je zelf niet voor naar de winkel gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Robert 25-11-2018 Via de website gekocht

Volgens afspraak!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Service blijft belangrijk voor mij. Dat is ook de reden dat ik die grote rode magnaat snel oversla. Prijzen zijn scherp en in de garantie doen ze niet moeilijk. Daarom bestel ik hier al mijn electronica.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michiel Voordijk 25-11-2018 Via de website gekocht

Top bedrijf!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle levering waarbij ik goed op de hoogte werd gehouden over het verloop hiervan.
Ook werd (voordat we het gevraagd hadden) al aangeboden onze oude tv af te voeren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rita 25-11-2018 Via de website gekocht

Topservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zaterdagavond een wasmachine gekocht, werd op zondag al gratis bezorgd.
Mijn droger stond op de oude machine en was er moeilijk af te halen omdat ik een zeer kleine badkamer heb en er ook nog een kraan voor de droger zat.
Voor de bezorgers was dit geen probleem en ze waren zeer snel en erg vriendelijk.
Voor mij geen concurrent meer, voortaan koop ik bij coolbleu!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tekstfontein 25-11-2018 Via de website gekocht

Fantastische koopervaring

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kopen bij Coolblue is een feestje. Website is duidelijk, communicatie perfect (en met humor). Tips voor het in gebruik nemen van de laptop ontvangen, zelfs voor ik het apparaat in huis had. Aflevering ook prima. Wat ik zei: een feestje!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frits 25-11-2018 Via de website gekocht

Doet wat het belooft.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede communicatie d.m.v. track en trace en persoonlijk via de telefoon over de levertijd.

Net personeel, maken geen rommel en nemen alles netjes mee.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Annemarie v V 25-11-2018 Via de website gekocht

Zeer snelle levering van de stofzuiger. Zelfs op zondag.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site is handig en gebruiksvriendelijk. Is bij andere firma's soms lastiger. Prettig om klant waarderingen te lezen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

lief 25-11-2018 Via de website gekocht

goede prijs / kwaliteit en geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
snelle levering en duidelijke uitleg via mail met goede handleiding
duidelijke website
uitgebreide uitleg over de producten

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

MVO 25-11-2018 Via de website gekocht

Niks op aan te merken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijk, overzichtelijk, eerlijke prijzen... alleen wat veel mails na verkoop die niet echt noodzakelijk zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan van Gils 24-11-2018 Via de website gekocht

Het is onvoorstelbaar. Zelfs levering op zondag.

Algemene score

10,0
Goed en duidelijke webshop. Goede toelichting. En hele snelle levering. We hebben op zaterdag een terrasverwarming gekocht. Deze werd op zondag geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Snelle levering! 24-11-2018 Via de website gekocht

Snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima website en zeer snelle levering! De dag na de bestelling had ik mijn nieuwe stofzuiger al in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mia 23-11-2018 Via de website gekocht

snel en correct geleverd en werkt goed lekkere koffie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ze geven wat je vraagt en snel , en geen troep ben altijd al tevreden geweest bij aankopen bij hun bedankt Coolbleu

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 23-11-2018 Via de website gekocht

Perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed bedrijf om zaken mee te doen, correct en betrouwbaar en een snelle levering zoals ze op hun website vermelden, geen gezeur achteraf.. Ook retour is verder geen enkel probleem, en contacten en zo geregeld

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tommy met de TomTom 23-11-2018 Via de website gekocht

De vriendelijke en service gericht winkel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ja klopt allemaal. Handelbare web site en vriendelijk personeel in de winkel als aan de telefoon.
Echt service gericht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald Arnoldus 23-11-2018 Via de website gekocht

Bedankt xxx van de klantenservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Van de klanten service sprak ik met xxx.
Zij heeft mij uitstekend geholpen.
Als grap vroeg ik haar een strik om mijn bestelling te doen. Zij vond dit leuk en zei mij, als ik dat kon zou ik dat doen.
Nadat ik mijn bestelling heb ontvantvangen, keurig afgeleverd en perfect op tijd, ontving ik ook een kaartje, van ccc. Verrast en blij gemaakt.
Zij had een strik getekend met de tekst, beste Ronald. Helaas geen strik maar een persoonlijk kaartje om je blij te maken. Van deze aktie wordt ik gelukkig. Jip, jij hebt mijn leven gekleurd, je bent een vrouw naar mijn hart. Je bent een mooi mens. Dank je wel

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

May Tielemans 23-11-2018 Via de website gekocht

Duidelijke website

Algemene score

9,0
Altijd vergelijken en meestal is de prijs bij coolblue interesanter
ook overzichtelijke site, vlugge correcte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vera 22-11-2018 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
S'avonds voor 12 uur besteld, de volgende dag in huis! Dat was echt zo! Vriendelijke bezorging en goed uitgelegd. Kortom super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 22-11-2018 Via de website gekocht

Perfecte service en zeer snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor de 2 de keer een product besteld. Dag erna geleverd.
Ben hier zeer tevreden over. Beveel Cool blue dan ook aan familie en vrienden aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frits van Hulsteijn 22-11-2018 Via de website gekocht

Prima website en uitstekende service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website met goede produktinformatie, snelle levering en plaatsing van grote produkten.
Klantenservice is goed te bereiken en eigenlijk nooit nodig aangezien ik geen enkele klacht heb over Coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dmitri 22-11-2018 Via de website gekocht

Goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat ze zeggen, doen ze ook. Van bestelling tot aflevering, de hele keten klopt. Ik heb niets te klagen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S.H. Thomas 22-11-2018 Via de website gekocht

Prima bedrijf!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer prettige website. Inderdaad de glimlach, zelfs tot en met de verpakking aan toe.
Zeer prettig winkelen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D. 22-11-2018 Via de website gekocht

Fantastische service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima webshop. Heb het product 's middags besteld en had het dezelfde dag nog in huis. Het product bestellen was in 5 minuten gepiept.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

c de ionbgh 22-11-2018 In de winkel gekocht
eindhoven

helemaal prima:)

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
al eerder bij coolblue dingen gekocht dus dit was mijn eerste keus toen ik een nieuwe droger nodig had. ze bleken ook nog de voordeligste te zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brenda Kenley 21-11-2018 Via de website gekocht

Super tevreden!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue heeft een overzichtelijke website, levering volgens afspraak, sympathieke jongens die de wasmachine kwamen afleveren en brachten het netjes boven. Ze sloten de wasmachine aan en stelde gelijk de eerste was in. Ze gaven tips over het onderhoud en namen de oude wasmachine mee. Wij zijn zeer tevreden en bevelen Coolblue zeker aan bij vrienden en kennissen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ria Noyelle 21-11-2018 Via de website gekocht

Geweldige service. Snelle service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede overzicht voor het produkt dat je zoekt en zeer overzichtelijke website. Op je gemak online winkelen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne doller 21-11-2018 Via de website gekocht

Top bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb dit jaar een wasmachine gekocht, was er de volgende dag al en waren aardige jongens die hem hebben aangesloten. Nu heb ik zaterdag middag een bladblazer besteld bij coolblue en had hem gewoon zondag middag al in huis. Wat een service en dat ook nog gratis bezorgt. Vind het echt een top bedrijf. Ga zo door coolblue!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 21-11-2018 Via de website gekocht

Heel tevreden over het volledige proces.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Aan alles is aandacht besteed. De totale klantbeleving klopt. Informatie is duidelijk, personeel is erg vriendelijk. Product wordt netjes afgeleverd. Je wordt volledig ontzorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L'Homme des Bois 21-11-2018 Via de website gekocht

Levering volgens belofte

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We hadden eerst getracht om bij een grote winkel keten in electro , vlakbij, onze muziek installatie te kopen. Na een half uur wachten, dan bij een verkoper , die niets stond te doen, doorverwezen te worden naar een andere die bezig was een XXXXL televisiescherm te verkopen ( ook al de hele tijd bezig) , niemand anders te vinden die ons kon helpen, zijn we gewoon terug naar huis gegaan en direct op de website van Coolblue na enkele minuten kijken en vergelijken, onze bestelling geplaatst. Volgende dag stipt op tijd aan huis geleverd. Geen moment spijt !!!!!
Prima installatie, waar voor zijn geld. Goede sound en meer dan krachtig genoeg voor ons beoogd doel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carmelita 20-11-2018 Via de website gekocht

Goed, duidelijk, makkelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede en snelle service. Persoonlijk contact, hulp in keuzes maken uit het enorme aanbod,en advies. Zeer gebruiksvriendelijke onlineshop.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.M van de Water 20-11-2018 Via de website gekocht

Heldere info, goede overzichtelijke website

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind de site van deze webshop altijd zeer duidelijk.
Ze komen hun afspraken na; en terugsturen is bij ontevredenheid geen probleem .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.De Bruyne 20-11-2018 Via de website gekocht

Snel en goede service !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik zal wel prijs vergelijk maken, maar op service en snelheid dient men toch ook rekenschap te houden, doe zo voort zou ik zeggen Coolblue.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny P 20-11-2018 Via de website gekocht

Snelle, goede en heel betrouwbare service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie site met duidelijke omschrijving van artikelen. Snelle geregeld met kopen en de service was heel snel! Het geleverde (een printer) voldeed ook aan alle verwachtingen! O naar de volgende aankoop! ;-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 20-11-2018 Via de website gekocht

Schandalige service

Algemene score

1,0
Nieuwe wasmachine gekocht na 4 x gebruiken en 33 dagen defect. Coolblue doet niets en verwijst naar fabrikant. fabrikant duurt bijna 2 weken voordat gerepareerd wordt. Reparatie lukt niet. Ze gaan nog meer nieuwe onderdelen bestellen, omdat dat misschien iets oplevert. Duurt weer 2 weken en Coolblue onderneemt geen actie. Schandalig. Ik zit al 3 weken zonder wasmachine en er komen misschien nog een paar weken bij.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Goed
Officiele reactie van Coolblue 23-11-2018

Beste Hans,
Dank je wel voor je feedback. Wij schrikken ervan. Een wasmachine mag niet defect raken na 33 dagen. Wij willen dit dan ook direct voor je oplossen. Graag ontvangen wij jouw order nummer + korte uitleg op geenglimlach@coolblue.nl
Wij kijken uit naar jouw e-mail op dit alsnog met een glimlach voor je op te lossen.
Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Margreet 20-11-2018 Via de website gekocht

Bezorging uitstekend

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vrijdag avond had onze oude wasmachine het begeven en bij de orientatie op internet zag ik dat coolblue adverteerde met voor 23u besteld volgende dag geleverd plus gratis installatie. Nog denkend dat zal wel niet gelden op zaterdag, maar jawel hoor. Kreeg netjes een sms en telefoontje en we konden op zaterdagmiddag al weer wassen. De bezorgers hebben het nieuwe apparaat netjes geinstalleerd, de oude weggehaald, en de droger er boven op geplaatst. Ze dweilden zelfs de vloer toen de oude machine toch nog wat water lekte! Kortom uitermate vriendelijk en behulpzaam! Complimenten!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gilbert 19-11-2018 Via de website gekocht

Prima service en goed product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze shop behoort zeker tot de reeks van betrouwbare shops. Wat er bij hen nog uitspringt is het feit dat zij op een duidelijke manier een volledige informatie over het product geven met de voor- en de nadelen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sebas 19-11-2018 Via de website gekocht

Super slechte klantenservice, nog nooit zo slecht meegemaakt

Algemene score

1,0
Ze hebben 28 dagen nodig om mijn probleem op te lossen, ik bel er achteraan spreekt met 20 verschillende medewerkers. Ze schuiven het probleem allemaal naar een ander, maar een oplossing bedenken kunnen ze niet.Beloftes komen ze niet na. Zo lang je maar betaald.... en dan nog durven zeggen dat het toch geen probleem is waar je al ruim 20x over belt en wat 28 dagen duurt... Super slechte service niet te beschrijven hoe slecht!

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 23-11-2018

Beste Sebas,

Dank je wel voor jouw feedback. Wat ontzettend vervelend om te lezen dat het zo loopt met het oplossen van jouw probleem. Wij zijn enorm benieuwd wat er precies aan de hand is. Mail je ons op geenglimlach@coolblue.nl jouw ordernummer en korte uitleg?

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Danielle 19-11-2018 Via de website gekocht

Wat een goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website, snelle levering en nette medewerkers. Binnen 24 uur bezorgd. Duidelijke uitleg bij bezorging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews