coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42303 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3453 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Annie 17-12-2017 Via de website gekocht

Snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een collega adviseerde mij welke laptop aan te schaffen bij Cool Blue. Het ging supersnel: op woensdag besteld en donderdag full swing aan de gang met mn nieuwe laptop!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis 17-12-2017 Via de website gekocht

Geweldige Service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue heeft echt een geweldige service en ze leveren mooi op tijd volgens afspraak! Ik heb nu tijdens de drukke periode rond de feestdagen een wasmachine besteld, en hij was de volgende dag al in huis. Daarbij komt nog eens dat de 2 bezorgers hem naar de 1e verdieping hebben gedragen,netjes aangesloten, en de oude mee genomen hebben. Bestellen.. Wachten op de leverening (tijdstip van levering zeer duidelijk per mail).. En wassen maar..

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aoei 17-12-2017 Via de website gekocht

Al jaren zeer tevreden met Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue heeft altijd interessante producten en altijd een goede klantenservice.
Het kan soms goedkoper ergens anders, maar ik weet wat ik aan Coolblue heb, namelijk genoeg redenen om trouwe klant te blijven.

Filtermogelijkheden, reviews en productinformatie op de website zijn goed, en als je van te voren om informatie over een product vraagt krijg je snel en goed antwoord.
Een groot pluspunt is de echte winkel waar ik producten kan bekijken en afhalen.

Is er een probleem met een geleverd product dan doet Coolblue niet moeilijk en lost het heel snel op.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jelle 17-12-2017 Via de website gekocht

Coolblue doet wat ze belooft

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De juiste informatie op de goedwerkende site over de gewenste producten. Daarnaast halen ze de beloofd levertijden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mart de Vries 17-12-2017 Via de website gekocht

Top service in deze druke kerst tijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik ben zeer tevreden over de website en de deskundigheid van servicedesk van Coolblue, heb er al diverse malen goederen gekocht en deze zijn altijd op tijd geleverd, een keer waren er problemen met een geleverde laptop en na overleg met de servicedesk is deze zonder problemen omgeruild.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van hoof alexander 17-12-2017 In de winkel gekocht
wilrijk

prima winkel goede service en vrindelijk personeel.

Algemene score

10,0
prima service o.a.in de winkel.en website maar liever meer produkten in de winkel indien mogelijk.ik moet mijn weerstation terug brengen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

kopen met een glimlach 17-12-2017 Via de website gekocht

hele prettige ervaring om een pakje te ontvangen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
de website is prettig om te shoppen en bestellen en ze laten je echt met een glimlach wachten op je pakje!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.dijkstra 17-12-2017 Via de website gekocht

Coolbleu

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede service en zeer goed op de hoogte gehouden van de bestelling en zeer vriedelijke chauffeurs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fransien 17-12-2017 In de winkel gekocht
Utrecht

BLIJ MET COOLBLUE

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
- voordelige aankopen
-geweldige service
-vriendelijk personeeel
-makkelijk online te bestellen maar ook
erg leuk om de winkel te bezoeken.
- heerlijke koffie of thee met vele mogelijkheden staan klaar. en is ook gratis.
coolblue is een winkel voor iedereen , jong en oud

Reageer

Marjan 16-12-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na een fout van mijn kant waardoor ik dubbel betaald had , heb ik gebeld om 22.00 uur (!) en ben uitstekend geholpen door Eva van Coolblue . Binnen 3 dagen stond het geld weer op de rekening.
Helder en duidelijk geholpen ondersteund door e-mails. Top👍

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ellen 16-12-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een overzichtelijke site die je stap voor stap makkelijk laat weten hoe te bestellen.
Levering netjes op de afgesproken tijd

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

susu 16-12-2017 Via de website gekocht

Geweldig service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zelfs in de week end werd mijn bestelling binnen 24 uur de volgende dag bezorgd!
overzichtelijk, klant vriendelijk, en goedkoper dan elders.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els 16-12-2017 Via de website gekocht

Snel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zelfs bezorging op zondag!
Mooi instructie filmpje
Goed verpakt
Reviews op website geven goed beeld van product.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Rommen 16-12-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Algemene score

9,0
Gemakelijke site en over zichtelijk met het aan vinken wat je zoekt. Dus geen weg gegooide tijd achter de pc of laptop.!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roel 16-12-2017 In de winkel gekocht
Utrecht

Super geweldige service en klantvriendelijk personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer uitgebreid assortiment, en super snelle afhandeling klachten en gebreken, zo wel bij de klanten service als het personeel in de winkel.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne vd Berg 16-12-2017 Via de website gekocht

Echt super!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
S avonds om 22:00 uur besteld
Gelijk mailtjes gekregen over de leverings procedure.
De mannen kwamen precies volgens afspraak en waren zeer keurig en netjes!!
Ook de oude wasdroger meegenomen. Echt toppers!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m de doelder 16-12-2017 Via de website gekocht

Voor mij nooit geen Coolblue meer!

Algemene score

1,0
Op maandag een wasdroger besteld met voorkeur voor bezorging op vrijdag. Vrijdagochtend vroeg mail ontvangen met bezorgtijd van 11:32 - 12:32. Om 14:30 nog niets gehoord en gebeld naar klantenservice, wat bleek het apparaat stond nog in het magazijn. Na excuses vervolgens afgesproken dat de droger op zaterdag geleverd zou worden. Na de gebruikelijke mailtjes met bezorgtijden 's ochtends om 11:00 een sms ontvangen met de boodschap dat de bezorgers er binnen 30 minuten zouden zijn. Word ik vervolgens om 11:40 door Coolblue gebeld dat de droger niet in de vrachtauto staat. Na 2 dagen voor niets te zitten wachten geld terug gevraagd. Wat een verschrikkelijke slechte service is dit, voor mij nooit geen Coolblue meer!

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 18-12-2017

Beste meneer De Doelder,

We hebben gereageerd op een andere review. We willen je dan ook vriendelijk vragen om één platform te gebruiken voor dit gesprek, zodat we misvattingen kunnen voorkomen.

Alvast erg bedank voor het begrip.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Ad 16-12-2017 Via de website gekocht

Prima webwinkel

Algemene score

10,0
Goede website met uitgebreide info over product. Goede communicatie met klant via mail. Keurig verpakt.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anna 16-12-2017 Via de website gekocht

Duidelijke website en goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
- De website van Coolblue is erg gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. De productpagina's bevatten veel informatie en vaak ook de voor- en nadelen van een bepaald product, zodat je een goede keuze kunt maken.
- De medewerkers leveren een goede service bij vragen of problemen. Ze reageren snel, doen hun best om te helpen en hebben er veel verstand van.
- Levering is vaak al de volgende dag en zo niet, dan wordt daar duidelijk over gecommuniceerd.

Kortom: geweldige website, zeker aan te bevelen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sylvia 16-12-2017 Via de website gekocht

prima website en snelle levering!!wat wil een mens nog meer?

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn moeder had ook een droger bij jullie besteld was zeer blij met levering en personeel dus vandaar heb ik ook bij jullie wat besteld met zeer veel tevreden heid

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie de Jong 16-12-2017 Via de website gekocht

Professionele organisatie met supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zaterdag besteld, zondag in huis ontvangen. In onze receiver zat een foutmelding en retournering professioneel afgehandeld en in no time vervangend artikel ontvangen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mo 16-12-2017 Via de website gekocht

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede en duidelijke website. Duidelijke handleiding bij het toestel en instellen was daardoor eenvoudig. Toestelscherm is zowel overdag als 's avond goed leesbaar.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Yvonne 16-12-2017 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De website is duidelijk, makkelijk te bedienen en de bestelling is dan ook zo gemaakt. De mailtjes die je voor de bezorging van je bestelling krijgt, zijn gezellig en humoristisch. Je hebt echt het gevoel dat je een cadeautje krijgt! Zelfs aan de verpakking is gedacht: je kunt het (met voorbeeld) gebruiken voor een knutselpakketje voor de kids. Super service, super makkelijk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suus 16-12-2017 Via de website gekocht

Zeer snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website. Grote keuze en vandaag besteld en morgen in huis klopt! Is zelfs op zondag geleverd!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Grietje Velting 16-12-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijkheid snelle levering en uitstekende sevice....vriendelijk personeel en de berichtgeving omdat ik niet thuis was ronduit grappig

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert van Tongerlo 16-12-2017 Via de website gekocht

Super service precies op tijd geleverd

Algemene score

10,0
De shop is erg overzichtelijk gemakkelijk gegevens te vergelijken waardoor het eenvoudig is om een product te bestellen
Coolblue is een echte aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vanaarst 16-12-2017 Via de website gekocht

Snel, veilig, betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een duidelijke website met veel informatie. Product snel, goed verpakt geleverd. Voor mij is er geen reden te bedenken om vaker hier te winkelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mogelijk ex-klant 15-12-2017 Via de website gekocht

Geen pluspunten

Algemene score

1,0
Voor 23:59 besteld, morgen in huis????

Helaas wordt deze slogan dus zeer zeker niet waargemaakt en na een aantal mailtjes met de klantenservice nog steeds geen eerlijk antwoord op mijn vraag.

Op 12 december besteld (direct betaald) en nog steeds niet in huis, geen aanrader.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 16-12-2017

Beste,

Heel erg bedankt voor het schrijven van uw ervaring.
Vervelend om te moeten lezen dat er iets fout is gegaan met uw bestelling.

Zou u uw klacht kenbaar kunnen maken doormiddel van een e-mail naar Geenglimlach@coolblue.nl ? Ook ontvangen wij graag van u het ordernummer of uw postcode + huisnummer. Wij kijken graag met u mee!

Wij zijn erg benieuwd naar uw reactie.

Met vriendelijke groet,

Coolblue

Reageer

Schuurmans 15-12-2017 In de winkel gekocht
Amsterdam

Klantvriendelijk winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hier een tablet gekocht waarbij ik zeer goed geadviseerd werd. Na 1.5 jaar ging deze stuk en werd zonder gezeur onder garantie gerepareerd. Aangezien ik niet zonder tablet kon gelijk een nieuwe daar gekocht waarbij ik wederom uitstekend werd geholpen. Heb er ook onlangs via de webwinkel een laserprinter gekocht die erg snel werd geleverd en eenvoudig te installeren was. Ik vindt het een erg fijne winkel met deskundig personeell die onlangs flink is uitgebreid in Amsterdam.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Fabrice 15-12-2017 Via de website gekocht

Retour? meteen foetsie!

Algemene score

2,0
1 augustus een nikon d3400 AF-S + 18-105 mm VR bij Coolblue, prima ding, veel plaatjes mee gemaakt, tot jawel... Ik wat vlekken kreeg op de foto's die ik schoot!

Ik terug gegaan naar de shop in Rotterdam, camera ter reparatie ingeleverd, ik afwachten, zou 2 tot 3 weken duren. Prima. Krijg ik een prijsopgaaf van 115 euro omdat er wat vuiligheden zouden zijn, valt buitden de garatantie, ok, ik netjes betaald.

krijg ik eindelijk een pakketje van Coolblue terug, zit er enkel een lens in, en nog eens de verkeerde ook! Ik gebeld, gemaild, alles gedaan. Uiteindelijk, zijn de mijn camera verloren, met accecoires zoals een filter, andere batterij en SD kaart van 64GB! Alles foetsie.

willen ze mij nog een tweedekans lens met body geven, even navragen over wat voor accessoires erop zitten? ho maar! Volgens een vriendin hoor ik gewoon recht op gelijkwaardige spullen volgens de wetten van de EU. Zeer, zeer, slechte zaak. Ik heb dit jaar al genoeg over me heen gekregen, gebeurt dit ook nog een keer.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Onvoldoende
Officiele reactie van Coolblue 16-12-2017

Beste,

Heel erg bedankt voor het schrijven van uw ervaring.
Vervelend om te moeten lezen dat er iets fout is gegaan met uw bestelling.

Zou u uw klacht kenbaar kunnen maken doormiddel van een e-mail naar Geenglimlach@coolblue.nl ? Ook ontvangen wij graag van u het ordernummer of uw postcode + huisnummer. Wij kijken graag met u mee!

Wij zijn erg benieuwd naar uw reactie.

Met vriendelijke groet,

Coolblue

Reageer

Benno Holwerda 15-12-2017 Via de website gekocht

Super afleverservice!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heerlijk online producten bekijken met een uitstekende beschrijving, vervolgens bestellen en de volgende dag met geweldige service bezorgd krijgen. 'S morgens vroeg een bericht ontvangen dat de chauffeur er ongeveer tussen 17:00 en 18:00 uur zou zijn. Om 16:25 een bericht dat de chauffeur over ongeveer een half uur op de stoep staat, vervolgens belt de chauffeur zelf dat hij over ongeveer tien minuten op locatie is. Niks de hele dag thuis blijven en maar wachten. Echt fantastisch!! een dikke tien!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda 15-12-2017 Via de website gekocht

Gewoon geweldige winkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue weet van ieder aspect bij een bestelling een feestje te maken...bestellen is leuk en openmaken nog leuker. Beetje jammer dat je moet betalen.... Zelfs van het verpakkingsmateriaal weten ze nog leuke dingen te maken. Gewoon toppers!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.J.J. Smit 15-12-2017 Via de website gekocht

zeer goede producten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima producten, redelijk tot scherp geprijsd website is makkelijk te vinden en een zeer snelle levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ronald 15-12-2017 In de winkel gekocht
Amsterdam Zuid

overzichtelijke stenen winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
XXL shop in Amsterdam bezocht voor aanschaf van een Apple Watch. Je wordt te woord gestaan door supervriendelijke behulpzame personeelsleden, vanaf binnenkomst tot aan vertrek. In de winkel hangt bij alle productgroepen een overzichtelijk bord waar je op moet letten bij jouw aanschaf van desbetreffende product. En heb je iets aangeschaft, krijg je van CoolBlue 30 dagen bedenktijd. Super service!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

sebastian kerckhof 15-12-2017 Via de website gekocht

Service gaat erop achteruit

Algemene score

4,0
Vroeger veel goede ervaringen gehad met coolblue, maar tegenwoordig gaat er steeds vaker wat mis. Lang geleden dat ik nog eens een bestelling op tijd heb ontvangen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

surround receiver 15-12-2017 Via de website gekocht

snelle service veel aflever mogelijkheden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Voor je specifieke wensen, is op webwinkel een eenvoudige selectie te maken.
Tevens is er over het algemeen een snelle levering en kan er op verschillende punten afgeleverd worden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Letterbrug 15-12-2017 Via de website gekocht

Doen altijd wat ze beloven.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Betrouwbare webwinkel. Ze leveren keurig op tijd. De klantenservice is ook dik in orde, je kan altijd met je vragen terecht.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 15-12-2017 Via de website gekocht

geen gezeik

Algemene score

9,0
Gewoon doen wat je zou moeten doen, op tijd leveren en de juiste spullen volgens de gemaakte afspraken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ferry 15-12-2017 Via de website gekocht

Heel goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De webshop is zeer overzichtelijk, bestellen gaat gemakkelijk, en de informatie die je krijgt over het verzendproces is helder

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D. de Vries 15-12-2017 Via de website gekocht

Supersnelle levering, zelfs op zondag!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Was met spoed op zoek naar een product. Heb dit op zaterdagavond online besteld in de hoop dat ik het dinsdag in huis zou kunnen hebben. Tot onze verrassing werd dit al de volgende dag, op zondag bezorgd! Heel erg bedankt voor de snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 14-12-2017 Via de website gekocht

Scherpe prijzen en volgende dag in huis!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue had gewoon de beste keus, grootste aanbod en beste prijs. Bovendien kreeg ik de volgende dag geleverd wat ik de avond ervoor had besteld met duidelijke tracking en leveringsinformatie!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thea 14-12-2017 Via de website gekocht

snelle levering

Algemene score

8,0
de site is transparant en ik werd op de hoogte gehouden van de voortgang van de levering, en inderdaad kon ik mijn bestelling de volgende dag al ophalen bij het afleverpunt van mijn keuze

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

benoit 14-12-2017 Via de website gekocht

voor een hele goede website

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
vriendelijkheid en de snelle leveringen pakketjes altijd goed verzorgt en met de glimlach gebracht

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Irene P. 14-12-2017 Via de website gekocht

Coolblue heeft het goed geregeld!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had eerst een wasmachine besteld maar zag even later een goedkopere met kleine schade. Het was geen punt om de eerste te annuleren en tweede te kopen! Levering ging daarna perfect met meerdere contact momenten. Zeer tevreden!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eline lambij 14-12-2017 Via de website gekocht

Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles is gewoon perfect!
Alleen de bezorging zou iets beter kunnen betreft gedeukte dozen enz. Maar producten zijn wel altijd heel en goed ingepakt.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Rossillion Martine 14-12-2017 Via de website gekocht

Perfect afgehandeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goede en snelle service. Produkt perfect afgeleverd. Zeer tevreden over het toestel. Dank u Coolbleu.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan Vandermeulen 14-12-2017 Via de website gekocht

voor 23u59 besteld en morgen niet geleverd

Algemene score

4,0
Reeds twee keer besteld bij Cool blue, nooit de dag erna geleverd. Gisteren om 16u30 besteld en vandaag niet op afhaalpunt. Via track en trace kunnen we volgen, pakje blijft steken bij B-post sedert 11u deze morgen. Ontgoocheling dat pakje op beloofde dag en uur niet wordt geleverd. Dus liever geen publiciteit meer op site "volgende dag geleverd bij afhaalpunt of bij u thuis.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

Henk Westerhof 14-12-2017 Via de website gekocht

Kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De afspraak die gemaakt wordt komt men volledig na. Alles wordt op tijd geleverd en het product is ook zoals aangegeven

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ria 14-12-2017 Via de website gekocht

Niets dan fijne ervaringen met Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Als ik iets wil kopen en het is beschikbaar bij Coolblue , dan aarzel ik geen moment .Hun aanbod is zeer gediversifieerd , hun prijzen zijn correct ,vaak zijn er aangenaam verrassende aanbiedingen en ze leveren goed verpakte bestellingen stipt af , ook bij avondleveringen .Ik kocht er een tijd geleden een grasmaaier en zelfs mijn professionele tuinman is er zeer enthousiast over .En wie hem kent weet wat dat betekent!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edward de Roode 14-12-2017 Via de website gekocht

Goede snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben een echte Cool Blue fan geworden.De site is overzichtelijk en alles wordt snel geleverd. Alles is slim geregeld, heb je een account en bel je met je 06 zien zij direct wat je allemaal gekocht hebt en kan je dus snel geholpen worden. Fijn is dat je ook naar de winkel kan EN dat er nu ook in Den Haag een locatie is. Prijzen zijn wel eens duurder dan bijv Media Markt maar de service is 100 x beter en bovenal zeer vriendelijke medewerkers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews