coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,4 Lees 42765 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1398 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

RedHot 09-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
makkelijk uitzoeken door goede informatie, betaalgemak door ruime betaalmogelijkheden.

Service
Voor 23.59 besteld, de volgende dag in huis en er wordt eventueel ook op zondag bezorgd.

Assortiment
ruim asortiment verdeeld in diverse gespecialiseerde winkels

Aanbeveling
kijk naar het cijfer wat ik Coolblue geef!

Extra toelichting
Zie argumentatie bij beoordeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tonny2010 09-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
snel gevonden
snel besteld
snel in huis

Assortiment
wat hebben ze niet op voorraad.
kortom,
alles.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rolls 09-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik had rond 8 uur s,avonds een bestelling geplaatst en het werd op zondagmiddag al afgeleverd,super.

Service
perfecte service.

Assortiment
genoeg te kiezen voor een mooie prijs

Aanbeveling
Ik zou het iedereen aanraden.

Extra toelichting
Naar mijn idee is het de perfecte winkel met super service en levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HMDB 09-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede website

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Plezierig en eenvoudig winkelen.

Extra toelichting
Goed assortiment, goede website en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

reptilicus 09-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
website is en blijft top !

Service
levering op zondag <3

Assortiment
makkelijke gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
doe ik altijd al coolblue is the best

Extra toelichting
duidelijke website met veel info, snelle levering, makkelijk online te betalen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

v.lagrouw 09-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
telefonisch makkelijk bereikbaar en ook winkels waar je de producten kan bekijken en een hele goede site

Service
ook op zondag bezorgen

Assortiment
gewoon genoeg asortiment , maar niet alles op gebied van electronica

Aanbeveling
het is gewoon de beste en je kan ook gebruikte artikelen kopen met garantie

Extra toelichting
deze winkel voldoet 100% aan mijn verwachtingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

etienne1952 09-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Men moet niet buiten komen

Service
Vandaag besteld morgen in huis

Assortiment
Zou nog iets beter kunnen

Aanbeveling
heel gemakkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

lientjess 09-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een laptop gekocht via Marktplaats 2e Kansje van Coolblue. Gebeld met de klantenservice en ze hadden meteen al mijn gegevens (al eerder wat besteld). Binnen 24 uur was mijn laptop binnen.

Service
Goede klantenservice. Niet alleen via de telefoon, maar ook via Facebook een snelle reactie ontvangen.

Assortiment
Groot assortiment met de nieuwste producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Turtle Ruth 09-06-2015 In de winkel gekocht
Eindhoven
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Thuis vanuit je stoel bestellen. Vervolgens kiezen of het product verstuurd wordt of dat je het zelf op wilt halen in 1 vd winkels.

Service
Product dat niet compleet geleverd was, werd zonder problemen direct omgeruild.

Assortiment
2x direct gevonden wat ik zocht.

Aanbeveling
Ruime keuze, goede service

Extra toelichting
Aangekocht product gecontroleerd in de winkel. Echter bij thuiskomst bleek er een accessoire te missen. Contact opgenomen en product kon teruggestuurd worden. Het ws echter gemakkelijker om hiermee terug te gaan naar de winkel. Product werd zonder problemen direct omgeruild voor een nieuwe. Later nog een ander product besteld en dat wel per post laten bezorgen. Leverdatum werd genoemd, maar product werd ruim 10 dagen eerder verzonden. Dat is dan een welkome verrassing!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sammie68 08-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Snelle levering.

Extra toelichting
Een overzichtelijke website, een snelle levering. Top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hiriyeya 08-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik bestel om21u een nieuwe smartphone met enkele klikken en de volgende morgen heb ik hem al in mijn bezit. Way wil je nog meer ?

Service
Direct bevestigd via mail, nadien nog een smsje dat het reeds klaar was om te verzenden en dat men ons op de hoogte zou houden via mail

Assortiment
Ik heb 2 winkels afgedweild en niet gevonden wat ik wou en nu vanuit mijn luie ztel, gevonden

Aanbeveling
Alles was top

Extra toelichting
Ik vind dit manier van winkelen super, snel, makkelijk en voordelig voor portemonnee en milieu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lily veys 08-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Laat kunnen bestellen (tot middernacht )

Service
Volledige en voldoende uitleg over het aangekochte produkt

Assortiment
Teveel keuze om te beslissen !!!! Prachtig

Aanbeveling
Ruim assortiment

Extra toelichting
Late bestelling en toch de volgende ochtend met een glimlach de bestelling ontvangen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RUDY GLAZENBORG 08-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het gemak van bestellen is makkelijk, simpel en snel

Service
Sneller dan dit kan haast niet mts een koerier meteen gaat rijden

Assortiment
De keuze is reuze

Aanbeveling
Ik vertel iedereen over mijn ervaringen met Cool Blue
en die is heel positief

Extra toelichting
NVT

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacobijna60 08-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is hier mogelijk

Service
Soper

Assortiment
Alles te koop en te leveren

Aanbeveling
Beter dan wie ook alleen bij Cool blue kopen

Extra toelichting
Gewoon super dit bedrijf al meerdere producten gekocht en alle dagen bezorgen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joost Bogaers 08-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het is goed geregeld

Service
Ik vind het nergens beter

Assortiment
Een ruime keus, maar het kan nog wat meer zijn.

Aanbeveling
Iedereen moet daar een keer gebruik van maken.

Extra toelichting
Ik kan niet echt iets slechts verzinnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PL1984 08-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super gemakkelijke website en bestelprocedure!

Service
Voldoende keuze en productomschrijving

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen!

Extra toelichting
Super correcte website en mega snelle verzending. Op alle punten een voorbeeld!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ferdyb 08-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
snelle levering, gratis verzending. Betaalgemak.

Assortiment
Nog meer productaanbod zou fijn zijn.

Aanbeveling
Nog nooit ellende gehad en producten zijn altijd in orde.

Extra toelichting
Het assortiment mag nog meer worden uitgebreid, maar het is verder een goede webwinkel. De fysieke winkel heb ik nog nooit bezocht.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Shinobiii 08-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke, aantrekkelijke website die heel overzichtelijk en gebruiksvriendelijk is. Daarnaast veel informatie beschikbaar van zowel CoolBlue als gebruikers over de beschikbare producten.

Service
Levertijd top, verpakking top, communicatie top.

Assortiment
Vooral het gevoel dat, begrijpelijkerwijze, vooral gekozen wordt voor fast movers. Geeft soms het gevoel alsof vooral enkel de hele grote namen verkocht worden.

Aanbeveling
Van begin tot einde een extreem prettige ervaring. Het bedrijf straalt vertrouwen en plezier uit, het assortiment is top, er is extreem veel informatie te vinden over alle producten en de gehele koopprocedure is gemakkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

phmeyer 08-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
bestellen van achter de computer

Service
correcte levering

Assortiment
duidelijk en overzichtelijk. Mogelijkheid om te vergelifjken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

toinedelaet 08-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer duidelijke website, fijn dat er afleverpunten door het gehele land zijn.

Service
Netjes geholpen. Zondermeer!

Extra toelichting
Mooie website. Mooie verscheidenheid in aflevering: thuis (zelfs dezelfde avond!!) of winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cpj 08-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Uitstekende productinformatie, voorraad en betaling goed aangegeven. Snelle levering en op de hoogte van binnenkomst dmv email en sms bericht.

Service
Vriendelijke en meedenkende klantenservice, na ontvangen defect apparaat, direct omgeruild zonder discussie.
Ook bij vragen goede uitleg, geen lange wachttijden.

Extra toelichting
ik heb alleen zeer goede ervaringen met deze firma wat betreft assortiment, productinformatie, betaling, levering en nazorg. Bovendien vind ik het bijgeleverde folderboekje alleen om te lezen al erg nuttig, verfrissend en leuke teksten en uitleg. Ga zo door Cool Blue!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anaesthesist 08-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website

Service
Razendsnelle verzending

Extra toelichting
Snel keuze maken uit groot aanbod. Razendsnelle verzending. Zelfde product bij grootste concurrent bijna twee keer zo duur (!!)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

axy 08-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Zeer snelle levering en gratis bezorgd. Stevig verpakt. Er zat wel het factuur van iemand anders ipv het mijn bij maar ik heb toch geen factuur nodig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wiebe Werkman 08-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijke website(s), voldoende productinformatie, zonder te overdrijven

Service
Je wordt 30 minuten voor de levering gebeld, dat is ERG prettig. Verder word je prima op de hoogte gehouden mbt het bestelproces.

Assortiment
Zeer uitgebreid, ruime keuze per product(groep) en bijna alles is uit voorraad leverbaar.

Aanbeveling
Met de mentaliteit 'doe maar normaal, dan doe je gek genoeg' voel ik me helemaal thuis. Prima prijs-kwaliteit verhouding, gratis levering en installatie van onze warmtepompdroger, erg prettig!

Extra toelichting
We hebben vaker bij Coolblue besteld en waren zeer tevreden. Vanaf het moment dat we de website bezochten, tot aan de levering/plaatsing, bijna niet te geloven dat een bedrijf zo klantgericht en klantvriendelijk is, dat staat bij Coolblue duidelijk hoog in het vaandel. Kan Coolblue dan ook van harte aanbevelen, laat je verrassen (en nee, ik heb geen aandelen in Coolblue, we zijn ECHT zo enthousiast).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

irene58 08-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Internet winkelen zoals het hoort

Service
Goed advies vooraf, en als er iets mocht zijn wordt het bij coolblue altijd goed opgelost

Assortiment
Welk bedrijf heeft zoveel keuze?

Extra toelichting
Service is een van de belangrijkste criteria bij de aankoop van een produkt dat in principe iedereen kan leveren. Hiermee onderscheidt coolblue zich positief . Daarnaast de enorm snelle levering. Daarom kan ik coolblue bij iedereen aanraden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lindeborg 08-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
snel besteld snel geleverd op adres dat je wilt

Service
wordt op de hoogte gehouden van GRATIS levering terwijl de prijs de laagste is

Aanbeveling
goede snelle gratis levering voor de laagste prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jveetvel 08-06-2015 Via de website gekocht

Algemene score

3,5

Service
do voor 23.59 besteld (om trampoline net nog voor het weekend te hebben)
-> nog steeds in depot van transporteur

Aanbeveling
zelfde opmerking als bij service - helemaal niet tevreden over leverings termijn - zeker als dit juist de reden was om bij coolblue te bestellen

Extra toelichting
bestelling bij coolblue geplaats voor snelle levering -> hopeloze vertraging * ik ben zelf teleur gesteld en weet niet of ik nog bestellingen in de toekomst bij jullie zal plaatsen * men dochter is nog zwaarder teleur gesteld

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

Greev 08-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
website is erg overzichtelijk

Service
perfecte en snelle service wat betreft levering andere service gelukkig nog niet hoeven meemaken

Assortiment
zeer ruim

Aanbeveling
prima webwinkel en ga zeker nog een keer persoonlijk langs

Extra toelichting
geweldige en snelle levering binnen 24 uur aan huis bezorgd en met een goede betaalmethode van ideal tot paypal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vandrommeh 08-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Zeer eenvoudig te bestellen.

Aanbeveling
Zeer vlotte filter- en selecteermogelijkheden op jullie website

Extra toelichting
Zeer vlotte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

almaringo 08-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Veel keuze en eenvoudig en snel bestelproces, overzichtelijke website

Service
super snel besteld en geleverd

Assortiment
ruime keuze

Extra toelichting
Het is niet de goedkoopste webwinkel, maar omdat de verzendkosten gratis zijn en de bestelling echt de volgende dag in huis is vind ik het de betrouwbaarste webwinkel tot nu toe, wat jullie beloven op de website doen jullie ook.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CarlDemuynck 08-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website.

Service
Makkelijk bestellen en snelle levering.

Assortiment
Ruim assortiment

Extra toelichting
Vlot, snel en correct.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ariluijben 08-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke snelle site

Service
het gaat snel geen fouten precies zoals het hoort

Assortiment
zoals in een winkel ruime keuze

Aanbeveling
keuzemogelijkheid prima, prijstechnisch erg goed

Extra toelichting
klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar deze tien hebben ze wat mij betreft verdiend. afspraken worden nagekomen, de website klopt en de prijs is nog eens erg concurrerend, wat wil je eigenlijk nog meer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

duvel6969 08-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Snel en correct zoals gewoonlijk

Assortiment
Voor ieders beurs

Aanbeveling
Heb al verscheidene artikels besteld bij Cool Blue en alles is correct afgehandeld

Extra toelichting
Heb deze gekocht na reviews gelezen te hebben van andere personen die hem hadden aangekocht en ze waren allemaal heel tevreden. Besteld en moet zeggen dat ik die ervaring deel met de reviews die ik er had over gelezen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Soyrobin 08-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Producten zijn snel te vinden en je wordt stap voor stap door het bestelproces geleid

Service
Van bestelproces tot afhandeling, duidelijk, vriendelijk en met humor

Assortiment
Volledig, nog maar zelden meegemaakt dat ze iets niet hadden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

serbube 08-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Winkelen van thuis uit

Service
S' 'anderendaags geleverd

Extra toelichting
Excellente service !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LEYSEN THEO 08-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
eenvoudig en duidelijk te vinden

Service
zondagavond besteld, maandag in de voormiddag geleverd

Assortiment
goed omschreven en een goed beperkt aanbod

Aanbeveling
aangenaam verrast door de snelle en degelijke service en goede prijs product

Extra toelichting
snelle en goede service correcte omschrijving product en prijs aangenaam verrast bij verrekening. verzendingskosten niet aangerekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kurt G. 07-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heel eenvoudig de instructies volgen

Extra toelichting
Bestellen is heel eenvoudig. Levering is correct en super snel. Bestelling is tot bij de levering on-line te volgen. Heel professioneel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tevredenmama 07-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een heel overzichtelijke procedure voor het bestellen. Nadat je bestelde werd je heel goed op de hoogte gehouden via diverse kanalen wat er nu verder met je bestelling gebeurde.

Service
Niets op aan te merken: zoals beloofd

Aanbeveling
Het is mijn eerste ervaring, maar ik zal er beslist nog aankopen doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schalker 07-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gebruiksvriendelijke website

Service
Zeer snelle levering!

Assortiment
Gezocht en gevonden wat ik nodig had...

Aanbeveling
Geen enkele negatieve opmerking!

Extra toelichting
Op zondag om 19:59 besteld... Maandag vanaf 11:00 beschikbaar in het afhaalpunt! Dat noem ik snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeannine2 07-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
super tevreden over dans de lijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

inge.g 06-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Leveringstermijn stipt volgens de beloftes op de site, geen enkel probleem, keuze mogelijkheden wat mij op dat moment best uit kwam en afhaalpunt B-post kon ik zelf kiezen in functie van eigen planning.

Assortiment
Alles in het gamma fototoestellen was mooi opgelijst en vergelijkbaar met andere webwinkels - hier meer opties om naast elkaar de specificaties bvb van zoomcapaciteit te vergelijken.

Aanbeveling
Coolblue is gemakkelijk, handig en eerlijk in aangekondigde dienstverlening.

Extra toelichting
+ snel Handig Eerlijk: wat beloofd is qua levertijden wordt ook gerespecteerd Geen minpunt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

steenezel 06-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
par drukken op de knop en klaar

Service
prima informatie omtrent levering

Assortiment
enorm

Aanbeveling
top bedrijf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jacksm 06-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gewoon heel gemakkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Abigail Binnemans 06-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Erg gemakkelijk te bestellen online.

Service
Stipte levering.

Assortiment
Ruim assortiment.

Extra toelichting
Zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

iekegeelen 06-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
super snel en makkelijk

Aanbeveling
zeker een aanrader als je snel een pakketje wilt bestellen!

Extra toelichting
Ze houden je goed op de hoogte, waar je pakje is en wanneer die aankomt! en ik had mijn pakje de volgende dag al binnen! zeer tevreden over Coolblue!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

carlavanwinssen 06-06-2015 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle levering ! Super !

Service
Prima !

Assortiment
Uitstekend !

Extra toelichting
betrouwbaar en een snelle levering !! 👍🏼👍🏼 Ben een zeer tevreden klant van cool blue !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jmnewalts 06-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Super gemakkelijk bestellen

Service
Snelle levering waarbij je continue op de hoogte wordt gehouden van de actuele status van de zending.
Ook de avondlevering is ideaal!

Extra toelichting
Snelle levering Avond levering Voor 23.59 uur besteld, volgende dag in huis Prima prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lostborder 06-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Betalen en afhalen dat is alles. Super makkelijk.

Service
Alles perfect in orde

Assortiment
Keuze genoeg

Aanbeveling
Omdat het Super makkelijk is.

Extra toelichting
Ik ben tevreden over alles. Ik had het de dag erna. Was heel makkelijk en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bertus 51 06-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
artikelen duidelijk omschreven

Service
snelle levering

Assortiment
gevarieerd assortiment

Aanbeveling
door bovenstaande argumenten

Extra toelichting
nihil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bluekoper 05-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
kijken,kiezen en bestellen

Service
door fout van post.nl bestelling dag later bezorgd

Assortiment
kan op computergebied wat meer vind ik

Aanbeveling
betrouwbaar en gratis verzending

Extra toelichting
eerst dacht ik ,cool blue en vooruit betalen ,maar ze hebben ook winkels dus zou ik daar altijd naar toe kunnen indien er een probleem voordoet ,ruime keuze ,mooie video uitleg van producten

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews