coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42592 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2182 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marc VM 24-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
grasmachine is licht, stil, mulch werkt perfect, supersnelle levering op zondag!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maurice 045 24-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke webshops. Aparte websites voor verschillende product groepen. Nooit zoeken in onoverzichtelijke webshops waar alles bij elkaar staat.

Service
Service is gewoon perfect, Niet tevreden over je aankoop? Met 1 telefoontje is het geregeld. Gratis retourneren. Telefonische bereikbaarheid is gewoon goed. Geen duur betaal telefoonnummer, gewoon een lokaal telefoonnummer. Deskundige hulp bij vragen en probelemen. Kunnen veel andere webshops een voorbeeld aan nemen.

Assortiment
Omdat elke produktgroep zijn eigen website/webshop heeft, weet je precies waar je moet zoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilma3101 23-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Klik en klaar

Service
Gaf een dag aan die ik fijner vond en dit was prima. Had de TV de volgende dag al kunnen laten bezorgen maar ik koos voor een andere dag.

Assortiment
Prima

Aanbeveling
Zeker, hou mijn oren open.

Extra toelichting
Winkel ken ik niet. Maar mail bijvoorbeeld wordt snel op gereageerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

shadowkrok 23-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ze doen niet moeilijk.

Service
Ze doen niet moeilijk.

Assortiment
Goede kwaliteit & kwa preis geen rip-off

Aanbeveling
Beste site om elektronica te kopen ever.
ook geen bullshit 399,99 of 399,95 prijzen maar gewoon BAM 400,00 dokken voor deze mooie shizzle maat. Fenomenaal.

Extra toelichting
Ze zijn eerlijk. Ze denken niet alleen maar aan winst. Ze doen niet moeilijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pierrerieu 23-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Niets staat een snelle bestelling in de weg. De website is zeer gebruiksvriendelijk.

Service
Na bestelling direct een mail dat alles nu in het werk gesteld wordt om zo snel mogelijk te leveren. Twee uur later een mail dat het pakje klaar is voor verzending. Dat geeft veel vertrouwen.

Extra toelichting
Bij coolblue echt het gevoel dat alles in het werk gesteld wordt om zo snel en goed mogelijk de producten te leveren en daarbij krijg je als klant het gevoel dat je aankoop gewaardeerd wordt. Dat zie je tegenwoordig in fysieke winkels al niet meer, laat staan in internetwinkels. Knap gedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

clodica 23-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is heel duidelijk aangegeven

Service
ontzettende snelle levering, goede opvolging. je ontvangt een sms en mails dat jouw pak onderweg is!

Assortiment
ruim assortiment!

Aanbeveling
als je zelf goed overweg kan met het installeren van software is bestellen bij Cool blue een heel goede keuze. Aantrekkelijke prijzen, veel keuze, snelle levering en super goede opvolging!

Extra toelichting
Zoals eerder vermeld als je zelf overweg kan met het installeren van software etc. raad ik cool blue aan. Super snelle levering, goede prijzen, veel keuze en goede opvolging (sms en mails dat jouw pak onderweg is)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Silvain1951 23-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Heel makkelijk te installeren, mooie afgewerkt toestel, wel opletten bij het plaatsen, heeft meer hinder van zoninslag tegenover mijn oude toestel.Gelukkig heb je in ons landje daar niet zo veel last van.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emma1005 23-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk website, je kan de gezochte goederen vlug terugvinden, de plus- en ook de minpunten worden weergegeven door de kopers.

Service
Dacht van dat kan toch niet dat men zo vlug de goederen kan leveren, maar het is dus wel echt zo, rond 23u. besteld en de volgende dag in de voormiddag geleverd, super toch!

Assortiment
Van de goederen die ik kocht waren er verschillende merken en in diverse prijsklasse, het zijn dus niet enkel de duurdere goederen die worden aangeboden, voor elk wat wils.

Aanbeveling
Zou deze direct aanbevelen, alhoewel ik niet zo veel online goederen koop (een beetje aarzelend), wij zijn opgegroeid waarbij alles in de winkel werd gehaald om het te bekijken, maar ik zal mijn mening moeten herzien.

Extra toelichting
Het is de eerste keer dat ik bij coolblue iets aankoop (was deze website door mijn zoon aangeraden) en voor het ogenblik heb ik enkel positieve ervaringen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

chris matthys 23-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
beantwoord volledig aan wat er beloofd werd tot aan de levering (heb toestel nog niet gebruikt)

Assortiment
aangeboden mogelijkheden zijn meestal voldoende.

Aanbeveling
naverkoopdienst nog niet nodig gehad (dus reeds een positief punt)

Extra toelichting
leuk zijn de professionele video's waarmee men zich een goed beeld van het product kan vormen. Heb geen ervaring met bezoek in de winkel. De ondersteuning van verkoop en uitleg in de winkel is zeker een groot pluspunt voor artikelen waar dit echt nodig is en zeker om de klant te overtuigen.++ Naar Levering en duidelijkheid van de website niets dan goede punten. Doe zo voort !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jempyken55 23-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,8

Gemak
Handig

Service
nog geen ervaring mee

Assortiment
Ik bestelde een bosmaaier ,doch tapdraad niet in voorraad ,nog steeds niet trouwens ,wat ben ik met een bosmaaier zonder tapdraad ,dit ouz altijd in voorraad moeten zijn

Aanbeveling
over het algemeen goed ,maar beloftes zoals vandaag besteld ,morgen in huis klopt niet,en die e-track van B-post is ook een lachertje

Extra toelichting
Alle accesoires moeten in voorraad zijn ,er is geen tapdraad in voorraad ,wat ben ik met een bosmaaier zonder tapdraad

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

JeroenSt 23-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Er wordt keurig uitgelegd in duidelijk taal wat er allemaal gaat gebeuren. Alles met de muis kunnen afhandelen, had natuurlijk al een account met adres en betaalgegevens.

Service
Service is een lastig punt om te beoordelen. Heb nog geen issue gehad met CoolBlue...dus een beoordeling over de service is dan lastig te maken.

Assortiment
Kan hier en daar wat hipper en uitgebreider, maar aan de andere kant alle noodzakelijke dingen die een mens denkt nodig te hebben worden verkocht.

Aanbeveling
Ik ben er nooit zo van om een winkel aan te bevelen. Is de verantwoordelijkheid van het individu zelf, maar goed deze keer...heb ik het wel gedaan. Mede door het gemak waarop de webwinkel werkt.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

EllenMoor 23-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Zondag besteld maandag in huis !!
Super goed verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aa123aa 23-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Alles perfect verlopen, zeer vlotte levering !!! Echt een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Machteld stickens 22-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bestelling gaat vlot

Service
Bestelling is op de bekal ik zeker doen

Assortiment
mooi assortiment

Aanbeveling
ik zal de winkel aanbevelen

Extra toelichting
Ik had bij de skottelbraai wel een paar resepten verwacht;

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

elroy90 22-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Ik heb bij Coolblue de Airport Express gekocht. Het bestellen ging vrij gemakkelijk. De bezorging was ook top. Het instellen van de AirPort Express ging ook vrij gemakkelijk, alles was binnen twee minuten ingesteld, en ik had gelijk een goede en sneller Wifi. Nu heb ik overal in huis een goed Wifi-bereik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piccaso 22-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Vanuit je luie zetel kiezen tussen de verschillende producten!

Service
Vandaag besteld morgen geleverd... Kan niet beter en altijd in de meest beste verpakking!

Assortiment
Keuze genoeg en je kan vergelijken!

Aanbeveling
Omdat ikzelf er zo veel plezier aan beleef!

Extra toelichting
Kwaliteit, garantie en levering! Duidelijk overzicht van je bestellingen in het heden en verleden, facturen die je zelf na een jaar nog kan af printen! TOP!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annagreet 22-05-2015 In de winkel gekocht
Amsterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk en snel.

Service
Prettige medewerkers. Afhalen in winkel gaat snel.

Extra toelichting
Wat ik fijn vind, is dat je online kunt (uit) zoeken en bestellen en meteen kan ophalen in de winkel en nog mooier: je kunt het bestelde produkt ook betalen in de winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C3Q 22-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen gaat snel en vlot. Super duidelijk en soms ook leuk en grappig.

Service
Vlot, snel, duidelijk

Assortiment
Kan waarschijnlijk altijd beter, tot het misschien te veel wordt.
Ik heb alleszins keuze gehad en mijn ding gevonden.

Aanbeveling
Ze hebben bijna alles en zorgen bij elke levering voor ook een grappige tint: filmpjes,leveringsdozen,...

Extra toelichting
Het enige wat voor mij ontbreekt is dat de levering niet door jonglerende bikini babes gebeurt. Voor de rest heb ik geen nuttige punten ter verbetering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jose dieckman 22-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Goede service, besteld en de volgende dag in huis, mailbevestiging gekregen en ik ben ook nog gebeld, prima.
Wasmachine moest naar zolder dat was geen makkelijke klus, alles zonder beschadiging voor elkaar gekregen. Oude wasmachine mee terug, aangesloten en al het verpakkingsmateriaal meegenomen, ik kon gelijk wassen! Perfect! Aardige jongens.

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
aanrader voor iedereen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dieneke08 22-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het bestellen gaat super. Je kunt ook makkelijk informatie vinden en je krijgt nog andere suggesties ook. Ook denken zij mee met mogelijke accessoires die je mogelijk ook kan gebruiken.

Service
Hoe vaak je ook belt, ze staan je vriendelijke te woord. Niks is te veel moeite!

Assortiment
Ik heb genoeg keuze.

Aanbeveling
Ik heb de winkel al aan iemand aanbeveelt zo enthousiast ben ik. En dit doe ik echt niet snel.

Extra toelichting
De scherpe prijs, snelheid van levering en het gevoel dat je krijgt dat je als klant er echt toe doet maken het een topbedrijf. Het maakt dat je graag terugkomt. Pas maar op BOL!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

thiboanais 22-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles kan je vlot bekijken

Service
alles word vlot verlopen en op tijd echt te vrede bedankt

Aanbeveling
wat wil je nog meer hebben van op je luien stoel bestellen en dag er na gratis thuis geleverd en alles in orde

Extra toelichting
wat wil je nog meer hebben van op je luien stoel bestellen en dag er na gratis thuis geleverd en alles in orde echt te vrede bedankt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

adri11 22-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
alles is goed tevinden

Service
snelle verzending goed verpakt
als er iet mis gaat wordt snel opgelost

Assortiment
ruim voldoende,prijzen ook goed

Aanbeveling
ja zeker weten

Extra toelichting
ik heb niks te klagen ben zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

eemieke 22-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Het is een duidelijke website waar je de producten goed op kunt vinden.

Service
De levertijd is zeer snel. Ik had het zondag besteld en de dag erop kon ik het al ophalen.

Assortiment
Het assortiment is redelijk goed, het mag alleen nog iets uitgebreid worden.

Aanbeveling
De website is duidelijk en overzichtelijk en er is een snelle levertijd.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Shining 21-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je besteld van thuis uit en de volgende dag wordt je bestelling al geleverd.
Je betaald gemakkelijk met Mister cash

Service
Snelle en correcte service

Extra toelichting
Coolblue heeft een uitgebreid assortiment aan producten in verschillende prijs klasse. Een snelle - verzorgde en correcte service. Ik ben een zeer tevreden klant!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

13512468 21-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke en voldoende uitleg/foto's. Producten vlot met elkaar te vergelijken. Vlotte betaling.

Service
Correcte en duidelijke informatie wat betreft de levering. Goed op te volgen, heel stipte levering.

Assortiment
Mogelijk om voldoende produkten te vergelijken in verschillende prijsklassen.

Aanbeveling
Zeer tevreden over vlotte bestelling/betaling. Alles verliep duidelijk en correct.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

dirkvd001 21-05-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,8

Gemak
Alles makkelijk te vinden met de zoekfunctie

Service
Tot in de puntjes geautomatiseerd

Assortiment
Keuze genoeg

Aanbeveling
Niet alles is goedkoper dan elders.

Extra toelichting
's Avonds om half tien besteld, 's morgens al thuis. Kan dus eigenlijk niet sneller.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marc vh 21-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Met enkele clicks heb je gekozen en betaald. Veel produktinfo

Service
Komen hun belofte na vandaag bestellen en morgen geleverd

Aanbeveling
Beste prijs, snelle levering

Extra toelichting
Cool blue is mijn favoriete shop online die goede prijs/aanbod heeft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeroen18 21-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Snelle levering, goede communicatie. Service heb ik geen ervaring mee, maar hopelijk is dat ook niet nodig.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

nicole wouters 21-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vanuit je bureaustoel een bestelling plaatsen. Niks is makkelijker toch.En je kan beoordelingen van klanten raadplegen in geval van twijfel of het een goede aankoop is.

Service
Alles is echt gegaan zoals werd afgesproken. Eén dag later was de bestelling ter plaatse en ik werd constant op de hoogte gehouden over waar mijn pakket zich bevond.

Assortiment
Het assortiment is enorm. Weinig artikels die ze niet hebben bij coolbleu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

big-dipper 21-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Product is snel te vinden op de site.

Service
Misschien iets te veel follow up tot levering product, maar beter dat dan dat je in het ongewisse wordt gelaten over je bestelling.

Assortiment
Beetje huiverig om daar ook het maximale voor te geven. Ik heb tot op heden maar 1 bestelling geplaats.

Aanbeveling
Het is niet fair om het bedrijf waar ik eerder zaken mee heb gedaan te noemen en dat van mij vandaag nog in vlammen op mag gaan, maar de souplesse waarmij alles verliep bij cool blue is bijna ongeloofwaardig.

Extra toelichting
Ik hoop dat men deze service in de toekomst ook nog waar kan maken, dan blijf ik zeker klant bij cool blue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Vermako BVBA 21-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel, makkelijk, overzichtelijk

Service
alles is vlot verlopen

Aanbeveling
iedereen die snel zijn artikels wil hebben raad ik aan dit via jullie te doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G. Harbers 21-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overvloed aan keuze met vaak leuke acties!
Gewoon vanuit de woowoonkamer bestellen.

Service
De helpdesk is tot s'avonds laat te bereiken. Ik had een vraag en ben meteen aller vriendelijkst geholpen. Men kwam de belofte meteen na!

Assortiment
Zeer breed.

Extra toelichting
Vanaf het moment dat ik de bestelling heb geplaatst ben ik goed op de hoogte gehouden via een sms'je en email over de vorderingen van mijn bestelling. Ik kon zelfs aangegeven wanneer de producten bezorgd zouden worden. Ik heb s' avonds laat besteld en het werd de middag erop al bezorgd. Hier bestel ik zeker weer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

drente 21-05-2015 Via de website gekocht

Algemene score

5,8

Gemak
duidelijke beschrijving van het product en vergelijkingsmogelijkheden

Service
Wij kozen voor levering op een door ons gekozen tijdstip en namen daarbij voor lief dat het door ons gekozen product bij Coolblue iets duurder was. Product werd niet geleverd die avond, maar de volgende dag overdag op een ander adres aan de andere kant van het appartementencomplex. Motivatie van de bezorger: anders had u het moeten ophalen bij PostNL. Compensatie van Coolblue: een kadobon van maar liefst 5 euro te besteden bij Coolblue. Bestel ik nog weer dan? Even denken hoor.

Aanbeveling
Het bezorgingsdrama en de manier waarop Coolblue hier mee om is gegaan vind ik beneden de maat. Er zijn vele aanbieders die qua prijs concurrerend zijn, dat moet men zich goed realiseren!

Extra toelichting
zie boven

Review criteria:

Goed
Slecht
Voldoende

Reageer

jwstoker 21-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Als ik iets nodig heb kijk ik altijd eerst of ik het via coolblue kan krijgen. Niet altijd perse de goedkoopste, maar wel de allerbeste webwinkel van dit moment. Ik heb enkele keren voor een goedkoper alternatief gekozen, maar vaak was dat uiteindelijk niet de beste keuze. Zegt genoeg toch?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

macfan55 21-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Zeer gebruiksvriendelijke website

Assortiment
Veel producten

Aanbeveling
Snelle levering - goede communicatie

Extra toelichting
Zeer snelle levering en duidelijke communicatie met goede producten

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

steefd 21-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
goede en overzichtelijke site, zowel op mobiel als computer.

Extra toelichting
Goede online winkel, snelle en gratis levering, goede klantenservice.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

kurtmertens 21-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Filters om te zoeken werken prima, product goed gevonden en de bestelling makkelijk kunnen afronden.

Assortiment
Ik heb gevonden wat ik nodig heb, dus voor deze keer was het assortiment al in orde.

Aanbeveling
Prijs zit goed. Levering zoals beloofd, de dag na de bestelling geleverd. Product voldeed 100% aan mijn verwachtingen.

Extra toelichting
Dit is mijn eerste aankoop via Cool Blue. Alles is perfect verlopen. Dus als ik ooit nog eens iets wil aankopen wat in het aanbod van Cool Blue zit, dan twijfel ik niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

emmyost 21-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is goed beschreven

Service
een perfecte service

Assortiment
Je kan er bijna alles vinden

Aanbeveling
De winkels zijn gemakkelijk bereikbaar en ook de thuislevering gaat zoals afgesproken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

karnemelk13 21-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Heel gemakkelijk dat alles naar huis wordt gebracht, zelfs naar Brugge. Geen gesleur !

Service
De mensen waren heel vriendelijk, doch de vaatwasser hebben wij zelf geinstalleerd .

Aanbeveling
Grote keuze, lage prijzen !!

Extra toelichting
De goede punten zijn zeker de vlugge levering en uitstekende service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jpmc 21-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Dankzij een goede website, snel het gewenste item gevonden ...

Service
Na de bestelling continu op de hoogte gehouden van de voortgang ...

Assortiment
Genoeg te vinden bij Coolblue ...

Aanbeveling
Al aardig wat via Coolblue aangeschaft, steeds zonder problemen ...

Extra toelichting
Geen enkel negatief punt tot op heden. positief : zie hierboven ...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Clercq Johan 21-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goed gemaakte webwinkel

Service
perfect

Assortiment
bijna alles

Aanbeveling
voor het gemak zonder geloop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mschmidtszalowski 21-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snelle bezorging, mogelijkheid om het artikel in de avond bezorgd te krijgen

Service
SMS en email bevestigning

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Colberte 21-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Assortiment
Had een vaatwasser Miele uitgezocht maar overal op bestelling. Alleen bij Coolblue was hij direct leverbaar en tegen dezelfde meest voordelige prijs. Geen moment getwijfeld, 's anderendaags geleverd. Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Verlaan 21-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Zoals uit de hoge score blijkt ben ik uitermate tevreden over de winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirkje1 20-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijker kan niet.

Service
Ik werd keurig op de hoogte gehouden van de snelle levering.

Assortiment
Groot assortiment.

Aanbeveling
Alles gewoon perfect. Graag tot een volgende keer wat mij betreft.

Extra toelichting
Alles gewoon perfect. Graag tot een volgende keer wat mij betreft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wouters67 20-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke website

Service
zeer correct en vlot, zowel op de site, als aan de telefoon.

Assortiment
ruim

Aanbeveling
alles perfect , zoals beschreven

Extra toelichting
Alles verlopen zoals beschreven op de website. Zeer correcte en vlugge service. Het is de eerste website waar ik iets bestelde, en dat de levering is gebeurd zoals beloofd. Zondag 1945 uur besteld, maandag om 1100 uur al geleverd en geinstalleerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gertjan13 20-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
het is een makkelijk te gebruiken en bedienen appaaraat

Service
een goede en snelle service

Assortiment
ruim arsortiment

Aanbeveling
het is een goede winkel met een zeer goede service je word overal mee op de hoogte gehouden.

Extra toelichting
Ik vind het een goede en service gerichte winkel met een uitgebreid assortimen

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Omnidextrous 20-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijker dan een zoekveldje invullen en meteen de juiste producten vinden kan bijna niet.

Service
Ik belde CoolBlue voor de openingstijden op zondag. Mederwerker boodt daarna ook meteen aan om te controleren of het product dat ik wilde halen wel op voorraad was in de winkel waar ik het wilde kopen.

Assortiment
Voor het product waar ik naar zocht (GoPro accesoires) heb ik niets gemist dat ik op andere sites wel kon bestellen.

Aanbeveling
Goed assortiment, zeer vriendelijke en toch niet opdringerige medewerkers, duidelijke website. Snelle levering en tussendoor goed op de hoogte worden gehouden van de status van de bestelling.

Extra toelichting
Ik kan werkelijk geen enkel minpunt bedenken buiten enige onduidelijkheid over de openingstijden (volgens de site tegelijk wel en niet open op een zondag). Maar foutjes kunnen overal optreden en ik ben er zeker van dat daar nu naar gekeken gaat worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eabroug 20-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede website

Service
x van de klantenservice hielp mee zoeken

Aanbeveling
snel geleverd, je werd goed geinformeerd met mail wanneer het pakketje kwam

Extra toelichting
Geen verzend en retourkosten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Torelli Bruno 20-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heel grote overzicht en uitleg op alle producten.

Service
Heel goed

Assortiment
Heel goed kan niet beter.

Aanbeveling
Heel goede producten en het eerlijkste in het prijs en kwaliteit.Vandaag besteld morgen aan huis.

Extra toelichting
Zij zijn eerlijk in het prijs en kwaliteit en ze hebben een heel goede en grote assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews