coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,7 Lees 42715 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1718 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bene15 06-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Snelle, correcte levering. Makkelijk te installeren. Fijne printer en scant makkelijk !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vosirma 06-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Het was voor mij makkelijker als ik met Ideal kon betalen.
Qua bestel gemak heb ik geen opmerkingen!

Service
alles is gegaan zoals verwacht.

Assortiment
Voor iedereen is er wel iets. Ik zocht een smart-tv en die heb je in allerlei soorten, maten en prijzen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

yvette191 06-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig en overzichtelijke website

Service
Levertijd was enorm snel, inderdaad de volgende dag al in huis

Assortiment
Genoeg en gevarieerde keuze

Aanbeveling
Ik beveel deze webshop aan iedereen aan, ook al is het alleen maar om te kijken.

Extra toelichting
Ik heb ze gisteren pas echt kunnen testen, voor dit geld niets te klagen, ook de kleur komt echt precies uit zoals op de foto. Alleen de ruis van de wind op de fiets is soms storend..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jvdriel 06-03-2015 In de winkel gekocht
eindhoven- aalsterweg
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
• Gemak10
Duidelijke en goed functionerende website Afhaalmogelijkheid in winkel(s)
Telefonisch goed bereikbaar (geen betaal nummer)

Service
Motiveer je be• Service10
Website bestelling afgehaald in winkel eindhoven (produkten direct beschikbaar)
oordeling

Assortiment
• Assortiment9
Ruime keuze uit allerlei type smartphones (in mijn geval)

Aanbeveling
Goede en betrouwbare informatie op de website die in de praktijk ook wordt waar gemaakt Mooie (afhaal) winkel in eindhoven Goed bereikbaar (per auto) beoordeling Klantvriendelijke bediening

Extra toelichting
Webshop-site en Winkel ziet er gewoon erg goed en betrouwbaar uit ! Alle informatie is juist en er wordt ook zo gehandeld !Tevens goede prijzen beter of gelijk andere bekende webshops Bij eventuele problemen of vragen kun je altijd nog even zelf naar de winkel gaan...Bij eventuele problemen of vragen hoeft niet alles via email of telefoon of opsturen product e.d. zoals bij meerdere webshops wel noodzakelijk is. Vaak is product enige tijd buiten gebruik...hetgeen niet altijd handig is. Als alle webshops, hun klanten zo keurig bedienen zoals Coolblue,dan zouden er geen of heel erg weinig teleurgestelde klanten zijn...Coolblue is een goed voorbeeld webshop !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen529 06-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Tweede keer dat ik iets heb besteld bij coolblue, de eerste keer moest ik contact leggen met het bedrijf prima service!!

Aanbeveling
Betrouwbaar en meedenkend personeel!

Extra toelichting
Top service en meedenkend personeel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

guusneefs 06-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
ik kan alleen maar wat zeggen van voorkeursdag en info over de status van het traject en die vond ik prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de zjef 06-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
De bestelling verliep heel vlot.

Assortiment
Coolblue heeft een ruim assortiment aan produkten waarin je zeker je keuze vindt.

Aanbeveling
De bestelling en levering van het produkt verliep vlot en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lindsay hacke 06-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen, direct info en transparantie over waar het pakje zich bevindt, volgende dag keurig afgeleverd. Geen zever, geen gedoe, geen verborgen lettertjes.

Assortiment
In alle prijsklassen wel iets te vinden. Degelijke productinfo.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Smets Annick 06-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Online is gemakkelijk!

Service
Snelle levering, meer kan ik nog niet zeggen...

Assortiment
Heel uitgebreid

Aanbeveling
Snelle levering, veel keuze van merken, goede prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jowzer 06-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Strakke webshop, alles is duidelijk.

Service
Snelle levering en duidelijk inzicht wat er met je bestelling gebeurt.

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Handige webshop, groot assortiment, snelle levering; alles wat je in een webshop zoekt.

Extra toelichting
Handige webshop, groot assortiment, snelle levering; alles wat je in een webshop zoekt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

920260 06-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
In maar 3 stappen heb je je bestelling geplaatst en betaald.

Service
Belofte maakt schuld. Word je een datum van levering voorgesteld, dan mag je er ook van uit gaan dat je op die datum geleverd wordt. Je kan je zelf op afspraak laten leveren na kantooruren en op zaterdag.

Assortiment
Zeer breed assortiment, maar zoals bij alle webshops wordt het aanbod aangepast aan de vraag van de klant waardoor je niet altijd kan bestellen wat je echt wil. Coolblue biedt echter wel heel wat alternatieven aan in zijn aanbod.

Aanbeveling
Nog nooit werd ik teleurgesteld door Coolblue. Die ene keer dat ik informatie nodig had, kreeg ik die ook heel snel via het ocntactformulier.

Extra toelichting
Bij Coolbue bestel ik met vertrouwen. Bij hen ben ik ook zeker dat het product echt geleverd kan worden en word ik niet onaangenaam verrast dat mijn bestelling op zich laat wachten zoals bij andere webshops.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lucdierckx 06-03-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Bestelling was makkelijk

Service
2dagen geleden een mail gedaan dat de originele kabels van Apple niet passen in de nuud case
Nog zelfs geen reactie gekregen

Assortiment
Alles is te vinden

Extra toelichting
De nuud case zou op 18 december 2014 geleverd worden . Allen na elke reclamatiiemail kwam ik te weten dat de levering uitgesteld werd wegens kwaliteits problemen die niet gehaald werden . Dus 2maanden en 13 dagen na de voorziene levering krijg ik eindelijk mijn bestelde case , die perfect past en waterdicht is , maar waar de originele kabebels en accessoires van Apple niet inwinnen daar de stekkers te dik zijn . Ik heb een "namaak " kabeltje moeten gaan halen en ook de korte kabel van 50 cm past . Maar de HDMI aansluiting en alle andere stekkers in huis passen niet ! Dit kan toch niet

Review criteria:

Goed
Slecht
Uitstekend

Reageer

CByK 05-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Perfecte website. Bestellen eenvoudig.

Service
Geleverd op zondag!

Aanbeveling
Perfecte webwinkel. Snel, makkelijk, goede kwaliteit en alles te bestellen.

Extra toelichting
Dit is onze 5e bestelling, en we zijn nog niet teleurgesteld. Sterker nog, jullie worden steeds sneller. Indrukwekkend!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

conedude 05-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel te vinden wat ik nodig had met juiste omschrijving...

Assortiment
dat mijn product dat ik zocht in voorraad was vind ik bijzonder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rogerdesmedt2 05-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Thuis kiezen,thuis bestellen

Service
Geleverd als beloofd op 2 dagen

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen

Extra toelichting
Excellente service,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anny Quick 05-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
je kan thuis kiezen

Service
mijn heeft mij goed geholpen met de keuze tussen 2 artikelen

Assortiment
goed

Aanbeveling
goede service en vriendelijk bij inlichtingen vragen

Extra toelichting
vriendelijk en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

shanawesel 05-03-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Service
Ik ben ontevreden over de levering. Ik had mijn levering aangevraagd voor zaterdag. Heb die dag zelf enkel een briefje in de bus gevonden zeggende dat de bestelling opnieuw aangeboden ging worden op maandag . Ik was echter heel de dag thuis en niemand heeft aangebeld. Maandag moest ik werken dus ben ik mijn pak mogen gaan ophalen op het postkantoor! :( Gezien de openingsuren van de post, heb ik mijn pak pas een week later kunnen ontvangen

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Uitstekend

Reageer

efjee1 05-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
zo klaar

Assortiment
is echt genoeg

Aanbeveling
steeds tevreden geweest met mijn aankopen

Extra toelichting
niets toe te voegen zie cijfer

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

heleenwkp 05-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

michelvandam 05-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Snelle en eerlijke levering

Aanbeveling
Makkelijk zoeken

Extra toelichting
Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Galinake 05-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Airprinter deskjet 2540 daags nadien ontvangen thuis, half uurtje later was de printer geïnstalleerd en direct WiFi verbinding en perfecte afdrukken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

opanerd 05-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uitstekende website

Service
Vlekkeloze service. Kreeg bij defect na twee jaar volledige aankoopbedrag terug

Assortiment
Ze hebben werkelijk alles

Aanbeveling
Omdat er geen betere winkel is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pietgoossens 05-03-2015 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Het was vrij eenvoudig om de bestelling te doen

Service
Er werd heel snel gereageerd

Assortiment
Er is van alles te bestellen

Extra toelichting
Het gemak van het bestellen en de snelheid waarmee ik het bestelde heb ontvangen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rdlo 05-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vanuit mijn zetel kan ik bladeren in de aanbiedingen en bestellen via een overzichtelijk aanbod ( met hoeveelheid en prijs)

Service
Gewoon prachtig, zoals ik reeds eerder heb vermeld ( formidastichsengoederder)

Assortiment
Mag van mij gerust nog een stuk uitgebreider.

Aanbeveling
Door het feit dat alles ok is kan ik niet anders dan aanbevelingen te doen bij anderen.

Extra toelichting
Het is niet de eerste keer dat ik bij cool blue bestellingen doe, het is telkens perfect.Ook de kwaliteit kan ik aanbevelen.Bij inktpatronen is de XL zeker aan te bevelen. Dit alles samen met een grandioze service is voor mij cool blue een van de betere in zijn soort.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Clauwdiejaa J 04-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op zaterdag een laptop besteld die op ZONDAG werd geleverd. Wat een perfecte service! Op zondag heb ik de tijd om rustig de nieuwe laptop te installeren. Super over nagedacht door Coolblue.
Ook nieuwste laptops heeft Coolblue in huis zodat je niet het gevoel hebt dat je al een verouderde computer hebt besteld!!!!

Service
Ik had een vraag over het indelen van de harde schijf in partities. Prima geholpen aan de telefoon door de klantenservice.

Aanbeveling
Prima service, ze doen wat ze beloven!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EPlessers 04-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Positief: snel, gemakkelijk, goede prijs Negatief: een SSD van 200 EUR per post laten komen is "not done". de blauwe herkenbare coolblue enveloppe puilde uit de brievenbus en een eventuele voorbijganger kon het gewoon meenemen. Voor deze prijs kan dit nog aan de deur afgeleverd worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

ECSeverein 04-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles duidelijk, en snel te bestellen

Service
Zondagavond besteld en maandagochtend in huis.. Top!

Assortiment
Voldoende keuze!

Aanbeveling
Prijs en kwaliteit Is perfect.

Extra toelichting
Heb op niks wat aan te merken.. Snelle afhandeling, en alles duidelijk. Voor het eerst bij jullie besteld, maar gaat zeker vaker gebeuren!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rolandvds 04-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
on line vergelijken producten/prijzen

Service
zondag besteld - maandagmorgen geleverd

Assortiment
voldoende doch keuze was reeds gemaakt voor bestelling

Aanbeveling
nog ietwat te weinig ervaring met deal

Extra toelichting
geen verplaatsing nodig - prijs gevoelig lager

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ghisdebs 04-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles makkelijk te vinden op de website, betalen kan je zoals jezelf wilt.
Gewoon GOED!

Service
Zondagavond besteld, maandagochtend geleverd, beter kan niet.

Assortiment
Prijs/kwaliteit ok.

Aanbeveling
Nog nooit een probleem gehad!

Extra toelichting
Alles gaat zeer vlot bij deze winkel met zachte prijzen en snelle levering, ook mogelijkheid terug te sturen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SpijkGLD 04-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vanuit je luie stoel snel bestellen

Service
helemaal top super snelle levering

Assortiment
voor ieder wat wils

Aanbeveling
zal iedereen coolblue aanbevelen voor de snelle service en de goede inlichtingen als je die nodig hebt

Extra toelichting
het goede aan coolblue is het grote assortiment, de vriendelijkheid en de vakkundigheid helemaal super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van calster alexandre 04-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
negatieve ervaringen heb ik niet met de firma , correcte en vriendelijke afhandeling , ik kan coolblue aan iedereen aanraden, zelfs bij mijn telefonisch was men zeer behulpzaam ; aan mij hebben ze een klant bij

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank1414 04-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Geweldig zo gemakkelijk en snel.

Assortiment
Erg veel om uit te kiezen.

Aanbeveling
Wie wil er nog aar een gewone winkel?

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

sies1960 04-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
degelijke website, makkelijk om bestelling te plaatsen ...een klaar en duidelijk overzicht

Service
snelle en betrouwbare levering

Aanbeveling
na meerdere bestellingen over een gespreide periode nog steeds zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

BeauRosendaal 04-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Je kunt gemakkelijk dingen op hun site bestellen. En voor 23.59 bestelt morgen in huis je kan ook gewoon een aflever datum/dag invoeren

Assortiment
Ze hebben een ruime keuze uit computer spullen en andere dingen

Extra toelichting
Wel goed is dat ze snel leveren en goed contact geven. En minpunten heb ik eigenlijk niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mdlimburg 04-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Wat ik nodig heb vind ik gemakkelijk via hun gesorteerde sites/winkels en ook het filteren is zeer eenvoudig. Voldoende info beschikbaar als ik het wil en videootjes om het gebruik te bekijken en dat allemaal in 1 klik op m'n luie zetel.

Service
Vrijdagavond besteld, zaterdag ochtend netjes afgeleverd ... geen tekortkomingen en alles zoals beloofd.

Assortiment
Er is steeds voor ieder wat wils, geen behoefte tot nog toe om elders te zoeken achter gelijkaardige dingen, dus ik weet niet of het nog uitgebreider kan.

Aanbeveling
Zeker aan te raden, temeer ook omdat er fysieke winkels van bestaan mocht je van persoon tot persoon willen spreken. Enkel mensen zonder internetkennis of toegang of vanwege angst ga ik niet motiveren.

Extra toelichting
Het goede is de duidelijke websites en makkelijke filters. Voor extra info kan je de filmpjes of beoordelingen bekijken of desnoods een helpdesk medewerker contacteren met een minimum aan inspanning. Tot op vandaag heb ik nog geen slechte levering gehad of iets dat niet in orde was ... vandaar mijn tevredenheid :)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rik Baert 04-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zaterdag besteld, en zondag geleverd.
Plus verwittigd via SMS en mail. Perfect !

Extra toelichting
Duidelijk overzicht van alle toestellen op de website. Zelfs met demo-filmpjes. Op zaterdag besteld, en daags nadien (op zondag !) geleverd. Perfect !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kung 03-03-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,2

Gemak
zeer eenvoudig om te bestellen na vergelijk van diverse modellen

Service
's Avonds bestelt en 's morgens al geleverd. Zeer snel !

Assortiment
Grote keuze van mogelijkheden met ruime info.

Aanbeveling
Als iemand per computer wilt bestellen.

Extra toelichting
Diverse modellen, prijzen en na bestelling een vlotte levering in een degelijke verpakking.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Greet De Blick 03-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De bestelling van thuis uit en de dag erop geleverd.

Service
Sterke verpakking voor transport.

Assortiment
Ruime keuzes

Aanbeveling
Zou het iedereen aanbevelen.

Extra toelichting
Ik heb heel tevreden over mijn aankoop, betalingswijze en levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Focus2012 03-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon goed

Service
Super snel

Assortiment
Breed scala van producten

Aanbeveling
Omdat het super geregeld is bij dit bedrijf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

claeys olivia 03-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
er is een grote keuze van goede producten leuke website en gemakkelijk te bedienen zelfs voor iemand van 69 jaar zoal ik

Service
is uitstekend

Assortiment
heel uitgebreide keuze

Aanbeveling
grote keuze goede service en snelle levering

Extra toelichting
de winkel is echt cool en tof en wat ze beloven doen ze ook

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SueWee 03-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles staat duidelijk aangegeven en met een paar klikken doe je de bestelling.

Service
Je wordt duidelijk op de hoogte gehouden. Als je wachten lastig vindt, is er zelfs een assorti aan wachtmuziekjes op Youtube (heb me krom gelachen).

Assortiment
Ik heb bij twee winkels iets moeten bestellen, ik was ook op zoek naar een uitschuifbare broodbakvorm en goede siliconenmat.

Aanbeveling
Prima winkel met goede service.

Extra toelichting
De service en informatie is uitstekend. Het enige wat ik jammer vond is dat de twee producten die ik op hetzelfde moment had besteld in twee pakketten werden bezorgd op hetzelfde moment. Dit vind ik milieubelastend en onnodig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

carlo willekens 03-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Via de webshop.

Service
Aan huis geleverd in een zeer goede staat van verpakking en binnen de 24.00 uur.

Assortiment
Redelijke keuze aan puzzels van Jumbo en Ravensburger.

Aanbeveling
Winkel graag met Coolbleu.

Extra toelichting
Vind de vermeldingen van de positie van mijn bestelling via PC en/of GSM uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jan1709 03-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik zocht op de Coolblue site en kwam vanzelf bij de goed subwebshop terecht : perfect.
Zo zou het overal moeten zijn.

Assortiment
Je vindt werkelijk alles wat je zoekt.

Aanbeveling
Duidelijke site. Levering is snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EnzoN 03-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Juiste product kiezen lukt zeer makkelijk, afrekenen ook. Zelfs overschakelen tussen verschillende 'winkels' met een gevuld winkelmandje lukt zeer makkelijk.

Service
Supersnelle levering + bij defect snelle service.

Assortiment
Niet alles aanwezig, maar toch een degelijke en uitgebreide keuze

Aanbeveling
Bestaan er betere/snellere onlinewinkels?

Extra toelichting
Weinig tot niets te verbeteren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

debby-030 03-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Overzichtelijke site.
Makkelijk en snel bestellen.
Simpel betalen en snel geleverd.

Assortiment
Meer merk producten leverbaar dan bv een samsung experience store zelf (tab S 10.5 cover)

Aanbeveling
Met het kleinste gemak heb je snel je nieuwe product binnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nerbeis 03-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
goede zaak, snelle en keurige afhandeling.

Extra toelichting
Ze doen wat ze zeggen en ze zeggen wat ze doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wvbmb 03-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
JE maakt thuis rustig je keuze en je wordt niet beinvloed door verkooppraatjes.

Assortiment
Wij hadden voldoende keuzes voor het aangekochte artikel

Aanbeveling
Zeer snelle levering aan huis

Extra toelichting
Ik ben tot op heden zeer tevreden, jullie motto vandaag besteld morgen geleverd is zeker jullie grootste troef. Blijf zeker ook nog de goedkoopste, want weet dat je klanten rond surfen en hun aankoop doen waar ze het minste dienen te betalen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Anubis 03-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je kan makkelijk terugvinden wat je zoekt en met enkele klikken heb je je bestelling gedaan.

Service
Er zijn maar weinig winkels die hun belofte van voor 23 uur bestellen de dag erna in huis ook effectief nakomen.

Assortiment
Je vind er werkelijk alles wat je nodig zou kunnen hebben. Makkelijk en sle.

Aanbeveling
Coolblue is absoluut een aanrader.

Extra toelichting
Coolblue is gewoon een van de beste webwinkels die er zijn. Snelle levering, veel keuze en de laatste keer dat ik gebruik heb gemaakt van de klantendienst werd dit netjes en vlot afgehandeld. Ik heb gemiddeld een 9 gegeven want niemand is perfect. En als ik toch iets mag opmerken dan wil ik zeggen dat ze niet altijd de goedkoopste zijn. Je kan soms hetzelfde goedkoper ergens anders vinden. Het hangt ervan af hoe belangrijk je dat vind natuurlijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margriet60 02-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kan via de site de producten bekijken, hoeft er niet voor naar een winkel.

Service
Vrijdagavond besteld, zaterdagochtend al bezorgd,

Assortiment
Voldoende keus.

Aanbeveling
Snelle service!

Extra toelichting
De goedkoopste, ook nog zonder verzendkosten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

poekie01 02-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede website met een leuke orientatie mogelijkheid die je direct naar de correcte productrange brengt.

Service
bestel voor 23h59 is inderdaad de dag erop aan huis geleverd. Ik heb een laptop besteld om 22h30, 's morgens om 8h30 stiond de postbode reeds aan de deur voor de levering. Supersnel.

Assortiment
Toch een vrij uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Winkel is zeker aan te bevelen, tot nu geen enkele opmerking.

Extra toelichting
Correcte service aan de juiste prijs. Uitgebreid assortiment en men komt de beloofde afspraken na. Zeer snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews