coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42589 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2192 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marc 01-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Binnen een paar minuten had ik mijn bestelling geplaatst en betaald.

Service
De volgende dag had ik mijn bestelling in huis.

Assortiment
Ruim aanbod.

Aanbeveling
Niets op aan te merken. Cool Blue heeft een sympathieke no-nonsense benadering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van Dee 01-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ben zelf niet in de winkel geweest. Wel een hele duidelijke en goed werkende website.

Service
Zoals beloofd de volgende dag in huis en je wordt via de mail goed op de hoogte gehouden waar je pakketje zich bevindt.

Assortiment
Op zoek naar een smartphone. Genoeg keuze.

Aanbeveling
Goede service en goed assortiment en goede prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Bakker 01-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijk en niet ingewikkeld.

Service
De afhandeling en de gehele service procedure is heel goed geregeld.

Assortiment
Iedereen kan wat assortiment betreft aan zijn trekken komen. Voor iedere portemonnee is er wel een product.

Aanbeveling
Jong, enthousiast en service hoog in het vaandel.

Extra toelichting
Ga op deze voet voort en jullie zullen het nog ver schoppen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rebecca 01-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Website navigeert fijn, plus en minpunten over het apoaraat, vandaag besteld, morgen in huis

Service
Snelle verzending, zelfs bij bestellen op zondag, maandag in huis

Assortiment
Ruim assortiment, en duidelijk aangegeven wat plus en minpunten zijn van de apparaten

Aanbeveling
Fijne site, overzichtelijk shoppen en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dien 01-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
ene avond bestellen en de volgende dag in huis, erg fijn!

Aanbeveling
nu 2 keer wat bij coolblue besteld, beide keren tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niels 01-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alleen in de schoot geworpen krijgen is makkelijker!

Service
Coolblue levert en reageert sneller dan dat je je telefoon oppakt :)

Assortiment
Voldoende keus, weet niet of dit uitgebreider hoeft

Aanbeveling
Gewoon top :) . Extra verzekering is wel prijzig, maar is sowieso meestal af te raden, niet winkelgebonden.

Extra toelichting
Tot 24:00 bestellen voor de volgende dag in huis :P :P

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

hliefting 01-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
heldere indeling

Service
alles supersnel voor elkaar en goeie informatie.

Assortiment
kan nog beter

Extra toelichting
Compliment voor de teksten. Zakelijk en zeer scherp.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

mvandroo 01-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is gebruiksvriendelijk

Service
Super snelle aflevering van de bestelde goederen.

Aanbeveling
Het maakt het winkelen zo eenvoudig en moeiteloos.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter 01-06-2016 Via de website gekocht

Algemene score

3,5

Service
Laptop gekocht van HP voor € 1.500,-. Deze heeft nog nooit langer dan 9 maanden volgehouden! Tot 3x toe volledig gecrasht! Coolblue stuurt je gelijk door naar HP. Die blijven repareren, totdat je laptop buiten garantie is! Toen heb ik Coolblue aangesproken op hun verantwoordelijkheid voor het leveren van een ondeugdelijk product, maar die melden binnen een dag dat als de garantie net is verlopen, zij er ook niks aan kunnen doen! Toegevoegde waarde van Coolblue: 0! Coulance?: 0.

Aanbeveling
Ik heb al heel vaak bij ze besteld. En zolang alles goed gaat is het leuk, maar heb je een ernstig probleem, dan laten ze je keihard vallen! En vergeten ze even hun slogan: alles voor een glimlach!

Extra toelichting
Leuk voor snelle leveringen. Maar hopelijk is het product goed, want Coolblue heeft er geen probleem mee om je in de kou te laten staan!!

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende
Officiele reactie van Coolblue 02-06-2016

Beste Wouter,

Wat ontzettend vervelend om te horen dat u zoveel problemen heeft gehad met de betreffende laptop. Helaas is het zo dat een product vroeg of laat defect kan raken, daarom bieden wij ook garantie aan om u hier als klant tegen te beschermen. Als er sprake is van een defect buiten uw schuld om, wordt de laptop kosteloos gerepareerd. Wij kijken hoe dan ook graag nog even met u mee. Want wij vinden betreuren het natuurlijk zeer dat u onze service zo negatief heeft ervaren. Heeft u het ordernummer waarin de bestelling is aangeschaft voor ons?

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

E 01-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik had zondag besteld en maandag was het om 8.30 in huis. Producten werden naar boven gebracht en geïnstalleerd. Goede aanduiding wanneer de producten geleverd worden zodat je niet de hele dag hoeft te wachten.

Service
Helaas gaven de jongens aan dat de wasmachine niet op de gewilde plek paste en zijn weg gegaan, konden de wasmachine niet weer meenemen. Uiteindelijk paste de wasmachine er makkelijk in dus veel gestress voor niets.

Assortiment
Heeel veel keuze

Aanbeveling
Super snelle service, veel keuze, voldoende informatie over leveren. Enige minpuntje waren de onervaren jongens

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Fenna 01-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De site werkte logisch. Ik toetste in fotocamera en kreeg gelijk wat ik wilde en niet per se gelijk de accessoires.

Service
Je werd via de mail up-to-date gehouden over je bestelling.

Assortiment
Ik heb tot dusver altijd gevonden wat ik nodig had.

Aanbeveling
Ik vond het vooral heel fijn dat er ook opties bestaan om als je bijv. een camera hebt uitgekozen ook accessoires bij te bestellen. Dat de site aangeeft wat er het meest bij is verkocht. Zo had ik een accu + simkaart + camerahoesje nodig er bij en kon ik dat gelijk in 1x (met korting) bijstellen.

Extra toelichting
Nee, alles staat in bovenstaande motivaties.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Guido 01-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
met of zonder account, site hapert niet t/m betalen! top.

Service
1 dag levering zoals beloofd.

Assortiment
prima

Aanbeveling
.. altijd ruimte voor verbetering toch?!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Charlotte 01-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Smorgens besteld, savonds in huis. Super handig!

Aanbeveling
Al meerdere keren besteld en altijd zeer tevreden over prijs en levertijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred3012 01-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Soepel overzicht van producten.

Service
's Avonds bestellen = volgende dag leveren. Info mailtje met goede inschatting bezorgmoment. Half uurtje vooraf belt bezorger dat ze onderweg zijn.
Persoonlijke bezorgers: sympathiek, hand bij aankomst én vertrek, installeren netjes, nemen oude wasmachine mee. Klagen nergens over.

Assortiment
Niet alles wat je wil, of bij bv MediaMarkt aanwezig, hebben ze. Da's prima.

Aanbeveling
Was eerst bij andere aan het kijken. Zaten toch addertjes onder gras. Door naar Coolblue: alles helder, klaar!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bert 01-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
artikel zeer makkelijk het product te vinden

Service
bestelling volgens afspraak geleverd

Aanbeveling
de glimlach is weer verschenen!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Dewaide 01-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goed te vinden

Service
Duidelijke begeleiding

Assortiment
Goede keus, groot assortie

Aanbeveling
Nvt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Martine 01-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Geen ellenlange invuloefening van gegevens, gegevens en nog eens gegevens om een product te kunnen bestellen

Service
Binnen minder dan 24 uur het product kosteloos in huis!

Assortiment
Voldoende keus in hetgeen ik zocht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

elwin 01-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
heldere site, super gemakkelijk.

Service
altijd iemand aan de telefoon ook savonds en weekend.

Aanbeveling
snel, helder, super fijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Taco 01-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Werkt zoals het moet. Duidelijk wat er in je winkelmandje zit, wat bestelkosten zijn (geen) en betalen met ideal. Prima.

Service
Rabobank had een storing, dus kon bestelling niet direct betalen. Na even bellen een link gekregen om later met ideal te kunnen betalen.

Aanbeveling
Coolblue had de beste prijs voor het product dat ik zocht. De rest werkt ook prima - vooral belangrijk om te weten dat ze ook telefonisch goed bereikbaar zijn en snel handelen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Gerrit 01-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snelle website. Geen inlog nodig

Service
Wasmachine gebracht en geinstaleerd. Zelfs de oude meegenomen.

Assortiment
Veel keuze en goede prijs

Aanbeveling
Goede service en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeannine 01-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je vindt gemakkelijk wat je zoekt.

Service
Zeer snelle levering, zelf op zondag.

Assortiment
Ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 01-06-2016 Via de website gekocht

Algemene score

5,0

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Zou binnen afgesproken tijd geleverd worden maar kwam veel te laat. Afspraak voor niets afgezegd

Extra toelichting
Werd niet binnen afgesproken termijn geleverd

Review criteria:

Goed
Officiele reactie van Coolblue 02-06-2016

Beste Paul,

Bedankt voor uw bestelling bij Coolblue. Wij vinden het erg vervelend dat uw bestelling niet conform afspraak is geleverd, onze oprechte excuses hiervoor. Wij hebben heldere afspraken met al onze koeriersdiensten maar helaas komt het sporadisch voor dat een bestelling niet helemaal volgens planning verloopt. Dit is ontzettend vervelend en zeker gezien het feit dat u nu voor niets een afspraak heeft afgezegd. U mag er dan ook vanuit gaan dat wij dit intern zullen bespreken om zo onze dienstverlening te verbeteren.

Graag zouden wij het ordernummer van de betreffende bestelling ontvangen zodat we opzoek kunnen gaan naar een passende oplossing voor dit euvel.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

JorgX 01-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Cool Blue heeft een zeer uitgebreid aanbod, je vindt er altijd wel wat leuks.

Service
Lekkere snelle levering!

Assortiment
Erg ruim assortiment.

Aanbeveling
Tot nu toe altijd gevonden wat ik zocht tegen scherpe prijzen en snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 01-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Binnen 12 uur gewoon een nieuwe wasmachine is voor een gezin ideaal.

Service
Keurig twee hoog de oude afgevoerd en nieuwe neergezeg.

Assortiment
Keuze met toelichting is enorm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Gil 31-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website, producten makkelijk te vergelijken en eenvoudig bestelproces.

Service
Snelle levering. Super!

Assortiment
Voldoende assortiment, bepaalde producten goedkoper dan andere aanbieders.

Aanbeveling
Het is niet de eerste keer dat ik wat bestel bij Coolblue en het zal ook niet de laatste keer zijn. Gewoonweg top!

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjoerd 31-05-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makelijk te navigeren site, snel een goed overzicht van het assortiment.

Service
Ik heb m'n nieuwe laptop afgehaald in de winkel in Utrecht, omdat ik hem eerst nog even life wilde zien.
Kreeg vanmiddag een lief bedanktkaartje van de coolblue jongen die me hielp aan de toonbank.
Leuk, dank je wel !

Assortiment
Ik gekozen voor HP Envy 17 R120ND.
Op dat moment bij weinig andere aanbieders te vinden, zelfs bij HP niet.

Aanbeveling
Ik geef niet snel een 10, en het was de eerste keer dat ik iets bij Coolblue heb gekocht, maar ze hebben een onuitwisbare indruk achtergelaten !
Van harte aanbevolen !

Extra toelichting
Vandaag de extra geheugen module binnengekregen. Werd erg blij van het doosje waar het in zat. Op de één of andere manier heeft het precies de juiste kleur. Jammer dat het e groot was voor de bievenbus, want dan had ik het eergisteren al gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees Jan 31-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Op de website en via de zoekmachines zij de artikelen makkelijk te vinden.

Assortiment
Is goed, ook voor de wat minder gangbare consumenten artikelen.

Aanbeveling
Probleemloos en snel geleverd.

Extra toelichting
De Samsung Tab2 9,7 gold was nergens meer direct leverbaar, behalve bij Cool Blue en nog voordelig ook incl. toetsenbord.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Santens kristof 31-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Kan van thuis uit verlies geen tijd

Service
Snelle levering

Assortiment
Voldoende keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hannelore 31-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Lekker thuis op je gemak achter je computer een artikel uitzoeken en kopen! Overzichtelijke site dus niet ingewikkeld.

Service
Gisteren besteld, vandaag geleverd en geinstalleerd! Oud apparatuur gaat mee retour. Wat men beloofd wordt ook nagekomen.

Assortiment
Buitengewoon groot assortiment met duidelijke omschrijving per artikel.

Aanbeveling
Aantrekkelijke duidelijke site, prima service, makkelijk thuis op de bank winkelen. Snelle levering. Zelfs in het weekend. En tot slot (niet onbelangrijk) NIET DUUR!
Wat wil je nog meer?

Extra toelichting
-

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Gerritsen 31-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Gebruiksvriendelijke website (ook voor digibeten!)Levering zoals beloofd.

Assortiment
Kon vinden wat ik zocht.

Aanbeveling
Omdat tot op heden alles klopt.

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danniella 31-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je kan uitgebreid kiezen en vergelijken

Service
hel snel , vriendlijk en correct

Assortiment
alle merken zijn vertegenwoordigd

Aanbeveling
zeer duidelijk in de aanbiedingen en te verwachten service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RMcD 31-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website. Bestelling is zo geplaatst en betaald.

Service
Maakt niet uit welke dag besteld, volgende dag in huis. Zelfs op zondag. Helemaal blij mee...

Assortiment
Hebben meestal wat ik zoek, maar niet altijd even veel keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk E 31-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Click & Go. Voor mij een betrouwbare online winkel. Indien ik mij keuze bepaald heb en de prijs is in lijn met mijn verwachtingen dan kies ik graag voor betrouwbaar en een goede ervaring.

Service
Vandaag besteld ... volgende dag in huis. En binnen de dag had ik een goed overzicht wanneer de printer ongeveer zou arriveren.

Assortiment
Goed maar mijn bestelwijze is andersom. Ik maak eerste een keuze voor product en daarna een keuze voor een winkel. Indien men het artikel niet zou hebben (binnen mijn prijsrange) kies ik automatisch voor een alternatieve winkel.

Aanbeveling
Goed en betrouwbaar. Goed verpakt en efficiënt gebracht. Voordelig en een goede communicatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Charlotte 31-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke overzichtelijke website, navigeren gaat vlot.

Service
Niets op aan te merken, gaat altijd even vlot.

Assortiment
Enorm assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Chrisis 31-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer veel keuze, veel reviews, handige vergelijkingen

Service
Eerlijk, netjes en snelle afhandeling

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Gemak dient de mens

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GSM toestel 31-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Online kijken, nadien bestellen, en de volgende dag afhalen, makkelijker kan toch niet

Service
Ooit een defecte GSM gehad, werd direct vervangen

Assortiment
Hoeft geen commentaar

Aanbeveling
Allen daarheen :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

David 31-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke productomschrijving. WYSIWYG (What You See Is What You Get)/

Assortiment
Ruim en voor ieder wat wils. Soms een beetje lastig zoeken, juist om het ruime aanbod dat Coolblue in het assortiment heeft.

Aanbeveling
Tot nu toe erg tevreden over communicatie en snelheid van levering.

Extra toelichting
So,s een beetje lastig zoeken in het enorme assortiment dat Coolblue heeft. Probeer niet alleen te appeleren op een jong publiek, maar probeer ook de oudere consument een overzichtelijke site aan te bieden.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Marianne 31-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vanuit de luie stoel met een paar clicks bestellen en een paar uur later in huis. Geen uren wachten op de postbode, want een tijdige aflevernotificatie geeft een kort en kloppend tijdbestek waarbinnen je je pakje kunt verwachten.

Service
Heldere, aansprekende en kloppende informatie. Je wordt overal over geïnformeerd.

Assortiment
Wat hebben ze niet?

Aanbeveling
Alles klopt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 31-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke web-shop, makkelijk betalen met iDeal. Vrijdagavond besteld, zaterdagmiddag in huis!

Service
Snelle levering, bij eerdere bestelling ooit verkeerde product binnengekregen, CoolBlue heeft dit toen keurig en snel opgelost met een gratis alternatief!

Assortiment
Sommige concurrentie heeft een groter assortiment, waar CoolBlue misschien wat minder van een bepaald product heeft, biedt CoolBlue wel alleen maar goede producten aan!

Aanbeveling
Als ik iets online bestel, en CoolBlue heeft het, dan bestel ik bij CoolBlue!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

guido 31-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
groot aanbod met alle info over elk product
van thuis uit de mogelijkheid om alles te vergelijken ook met de concurrenten.
snelle afhaling , levering
zeer vlotte bestelling via web

Service
door nummer trekking iedereen op volgorde bediend voldoende verkopers voor snelle bediening
via mail voldoende info over uw bestelling levering

Assortiment
zeer ruim aanbod + verwijzing naar gelijk lopende alternatieve producten

Aanbeveling
was zeer aangenaam verrast door gemak van bestelling afhaling in de winkel ben ik zeer vriendelijk en vlot geholpen met de nodige tijd voor al mijn vragen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inge 31-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
ik mistte bij de personenweegschaal het zoekcriterium tot hoeveel de weegschaal ging. Dit was voor mij het criterium om een nieuwe weegschaal te kopen dus was wat lastig.

Service
super... direct betalen, geen verzendkosten en de volgende dag al in huis. Ook het mailtje waarin aangekondigd stond hoelaat ik het pakketje kon verwachten vond ik makkelijk.

Assortiment
ruim assortiment, verschillende uitvoeringen, prijsklasse, maximaal te wegen gewicht, enz...

Aanbeveling
Top... bij een volgende aankoop van een product dat Cool Blue in het assortiment heeft, aarzel ik zeker niet op weer bij Cool Blue te bestellen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GJM 31-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon makkelijk en duidelijk

Service
Supersnelle levering.

Assortiment
Veel verschillende zaken te koop.

Aanbeveling
Zie bovenstaande

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther 31-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super makkelijk

Service
Super service mensen weten waar ze het over hebben en helpen je super goed

Assortiment
Keuze genoeg

Aanbeveling
Gemakkelijk super service vriendelijke medewerkers

Extra toelichting
Ga zo door ik kom zeker terug

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Es 31-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Een 10 voor het nakomen van de levertijd en ook nog eens op zondag.

Assortiment
Vind wat ik nodig heb.

Extra toelichting
Ik blijf klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 31-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Fijne site om te bezoeken

Service
Wordt netjes op de hoogte gehouden over status van pakket

Assortiment
Meer dan voldoende aanbod

Aanbeveling
Perfecte service

Extra toelichting
n.v.t.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Maureen 31-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk

Service
Keurig verpakt en netjes op tijd geleverd.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Mijn ervaring was goed!

Extra toelichting
Goede service, humor en creativiteit is het eerste wat bij mij opviel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

David H 31-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Niets makkelijker als vanuit de luie zetel bestellen en de volgende dag geleverd.

Service
Steeds goed en correct geholpen aan de telefoon bij eventuele aanpassingen en vragen!

Aanbeveling
Overall een mooie 9 qua assortiment, dienstverlening en inlichtingen! :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Desiree 31-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Dankzij de makkelijke zoekfunctie kom je meteen bij het product uit dat je zoekt, bestellen gaat ook heel eenvoudig

Service
Alles gaat gewoon helemaal goed en naar verwachting

Assortiment
Prima

Aanbeveling
Als een bedrijf aan je verwachtigingen voldoet, dan verdienen ze gewoon een tien.

Extra toelichting
Ik heb nu diverse keren bij Coolblue besteld. Naast het feit dat alles snel wordt geregeld en je je product kan volgen terwijl het naar je toe komt, vind ik de humor die ze overal inbrengen echt een plus. De doos waar ze het in verpakken, is al hilarisch, maar ook het "programma" dat ze hebben gemaakt omdat je moet wachten op je pakketje, met een relax filmpje, hilarisch. Het is echt leuke humor zonder over de top te gaan. Ik vind het echt een leuk bedrijf en wat ze doen, doen ze ook nog eens goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

shiirley 31-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
simpele en overzichtelijke website

Service
service van coolbleu zelf top ! service van het bezorg bedrijf waardeloos

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
betrouwbaar snelle levering vriendelijke klantenservice goed bereikbaar zelfs in de avond uren !

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Silvana 31-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
zeer envoudig om produkten te vinden en te vergelijken

Service
snel en proper

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
ik heb altijd een zeer goed ervaring met coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews