coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42504 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2765 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Karin 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Wat is er nou makkelijk dan online bestellen. Je hpeft de deur niet uit

Service
Keurig geleverd

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Ben erg tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ger vd Horst 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles ging makkelijk en duidelijk

Service
snelle service

Assortiment
groot assortiment, goed kunnen vinden en goed geprijst

Aanbeveling
10

Extra toelichting
sneller gebracht als afgesproken,maar dat komt niet altijd uit,bv volgens afspraak aflevering tussen 1500 en 1700 uur en werkelijk 1200 uur,toevallig was ik thuis (slapen Nachtdienst gehad),mijn vrouw zou om 1500 uur thuis zijn. m vr gr Ger vd Horst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brechtje 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Producten zijn goed omschreven en daarom makkelijk te kopen zonder ze gezien te hebben.

Service
Je wordt uitgebreid op de hoogte gehouden over het verloop van je bestelling. Spullen worden ook naar boven gebracht.

Assortiment
Koelkast was nergens anders te koop :)

Aanbeveling
Is helemaal goed gegaan de bestelling. Bosch KGN33X48

Extra toelichting
Ik ben helemaal tevreden over de snelheid van het leveren en ook over het product zelf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick Hussaarts 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik had twee ereaders besteld, maar pas nadat ik betaald had kreeg ik te horen dat er maar 1 leverbaar was. Wel kreeg ik mijn geld voor de tweede rader supersnel terug

Service
Bij besteelen werd niet aangegeven dat er maar een beperkte voorraad was

Assortiment
Je kunt het niet zo gek vedenken, of ze leveren het

Aanbeveling
Kan beter, maar ze doen het prima

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

M 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De website is erg gemakkelijk in gebruik en heel overzichtelijk. Er is voor ieders wat wils, ook kan je gebruik maken van een super leuke aanbiedingen

Service
Er is hier echt sprake van deur tot deur service. Je wordt heel goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Dit vind ik écht een pré

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan van Ingen 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je luierstoel betrouwbaar en gemakkelijk

Service
Eenvoudig te bestellen via overzichtelijke website met ruim voldoende product info. Filmpje bij product is Top. Snelle levering in combinatie met PostNL.

Assortiment
Breed watvhebben ze niet???

Aanbeveling
Gewoon snel, makkelijk & betrouwbaar

Extra toelichting
Echt vanuit je luie stoel bestellen!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

meelvoormark 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen is eenvoudig, aanklikken, datum aflevering opgeven en Coolblue verzorgt de rest van het traject!

Service
Netjes op tijd, sms gekregen dat de levering tussen 12:00 en 13:00 plaats zou vinden. 12:23 chauffeur belt netjes een half uur van te voren en is er om 12:53, keurig op tijd.

Alles netjes aangesloten, uitleg gegeven, de werking van de machines laten zien.

Verpakkingsmateriaal netjes mee genomen, oude apparaten afgevoerd.

Top Service!

Assortiment
Vrijwel alle modellen aanwezig.

Aanbeveling
Bestellen is eenvoudig, de communicatie naar de klant is goed verzorgd en duidelijk, Service op locatie is ook goed en duidelijk. Aftersales heb ik nog geen ervaring mee, maar ik ga er vanuit dat dit prima geregeld is!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jens R 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De website is zeer duidelijk en responsief.

Service
Altijd op de hoogte van de bestelstatus & altijd de dag erna in huis

Assortiment
Hier en daar een goedkoper productje zou niet misstaan.
De tweedekansjes zijn daarentegen super gevonden ;-)

Aanbeveling
Grote voorraad, grote keuze, snel in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Michael 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelikj

Service
Niet duidelijk aangegeven dat bank overdracht extra tijd duurt

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Daniëlle 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke winkel, producten zijn snel te vinden en overzichtelijk gepresenteerd

Service
De bezorgers waren zeer klantvriendelijk en hebben onze aankoop keurig geïnstalleerd. Daarbij hebben ze onze oude wasmachine meegenomen en ook het verpakkingsmateriaal. Dit vonden wij erg fijn. Niet alle bedrijven doen dit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lenie 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
het staat er heel duidelijk ook voor oudere mensen ik ben 74 dus.

Service
snel

Assortiment
genoeg te kiezen

Aanbeveling
duidelijk en goede service en prijs verhouding

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacqueline 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Snel bestelling plaatsen

Service
Flexibel in levertijd

Assortiment
Groot

Aanbeveling
Heb nog niet zoveel ervaring met cool blue, maar eerste indruk is goed

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

diamant fietsdrager 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goed te vinden

Service
snelle handeling

Assortiment
uitgebreid

Aanbeveling
geen klachten

Extra toelichting
makkelijk en voordelig en snel in huis

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeroen 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
ik had al account - inloggen, en bestellen en 12 uur later was de telefoon er

Assortiment
van fietstassen tot mobieltjes - echt alles, niet altijd de allerscherpste prijzen, maar levering supersnel en garantie

Aanbeveling
mooi breed assortiment - goede prijzen - snelle levering, en medewerkers altijd aardig en duidelijk

Extra toelichting
Ik had bestelling niet goed geplaatst ( mijn fout ) Medewerker loodste mij door proces, en levering was toch gewoon binnen 12 uur hier

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HCL 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website, goede navigatie.

Service
Snelle en correcte levering.

Assortiment
Prima ruim assortiment

Aanbeveling
Duidelijk, snel, ruime keus, nog nooit problemen met leveringen gehad. Uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mitchel 30-05-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik liep binnen, geen wachtrij en kon meteen mijn aankoop doen. Accessoires die er niet waren werden de volgende dag bezorgd.

Assortiment
Ik miste variatie in het assortiment van de accessoires.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Magda 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk vergelijken op de website en dan bestellen.

Service
Bij defect omruiling zonder gezeur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Barbara 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
geweldig! geen kleine lettertjes, Wasmchine werd op de 2e verdieping gebracht en aangesloten, aardige bezorgers, zeer klant vriendelijk!
Beazorgtijden in kleine blokken van 3 uur.
en... je kunt precies zien wáár de bezorger is als je aan het wachten bent! En zelfs ook nog een smsje een half uur voordat ie voor de deur staat(dus kun je met een gerust hart nog even een boodschapje doen !) Heerlijk !!!

Aanbeveling
duidelijke voorwaarden, geen kleine lettertjes.. en... humor!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koene 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Levering de andere dag. Prima service

Assortiment
Het product had bij Coolblue de laagste prijs die ik kon vinden.

Aanbeveling
Altijd prima levering, op tijd en zonder problemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edr 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
De Coolblue website(s) zijn gewoon super...

Assortiment
Behalve olifanten kan je alles bestellen.

Aanbeveling
Topper onder de webwinkels, petje af.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer eenvoudige webshop, duidelijk bestelproces

Service
Van te voren productvraag gesteld, daarop heel snel een uitgebreid antwoord (met zelfs meer info dan ik strikt genomen gevraagd had). Servicemedewerkers denken echt met je mee.

Assortiment
Hebben (vrijwel) alles wat ik zoek

Aanbeveling
Alles klopt hier, van de shop tot de service tot de teksten op de site en verpakking van de producten. Dat ze niet de allergoedkoopste zijn (hoewel zeker ook niet de duurste), neem ik daarvoor graag op de koop toe.

Extra toelichting
Ik word er gewoon vrolijk van als ik hier iets gekocht heb. Best knap gedaan van ze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Floris 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snelle service zonder problemen, en op zondag gratis geleverd.

Service
Prima, snel en goed

Assortiment
Er was een brede selectie beschikbaar.

Aanbeveling
Goede winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wj wissingh 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Direct actie en snelle levering

Aanbeveling
Helaas raakte de vloerbedekking beschadigd. Dit werd betreurd door de medewerkers en er is netjes schade vergoeding betaald. Petje af!

Extra toelichting
Zeer klantvriendelijke reacties

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen Schilt 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke online bestelling, goede afhandeling

Service
Aflever datum wordt gelijk online afgegeven. Op de dag zelf een tweede mail met verwachte tijd. En een sms wanneer men binnen een uur exact komt. Tijd klopte precies.
Installatie van de wasmichine perfect en netjes.

Assortiment
Hoeft geen nadere uitleg

Aanbeveling
Helder, makkelijk en duidelijk

Extra toelichting
Bij het online afrekenen kan je niet gelijk voor je bank kiezen en inloggen. Dat moest ik apart doen. Dit in tegenstelling tot andere online winkels.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daelan sanderson 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
0 problems

Service
Snel en volgens afspraak geleverd

Assortiment
Goede producten, met een goede prijs kwakiteit verhouding

Aanbeveling
9 out of 10 would buy again

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 29-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik had snel gevonden wat ik wilde hebben. Complete specificaties en reviews die helpen.

Service
Zonder problemen kreeg ik mijn geld terug na melding van een defect.

Assortiment
Ik weet niets te bedenken wat je niet kunt kopen op computer- of elektronicagebied.

Aanbeveling
Uitstekende service en uitstekende klantenservice.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marijke de Jong 29-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Groot assortiment. Snelle levering. Goede garantie. Goede voorlichting. Uitgebreide artikel specificaties. Soms demo filmpje.

Service
Eventuele problemen worden direct opgelost in de winkels. Goede voorlichting door gespecialiseerd personeel.

Assortiment
Type een artikel in bij een zoekmachine. 9 van de 19x kom je bij CoolBlue uit 👍

Aanbeveling
Zie de opmerkingen hier boven.
Voor mij is er maar 1 (internet)winkel: CoolBlue daar wordt je van shoppen niet moe!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sytske 29-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Producten gemakkelijk te vinden. Telefoon toestel + abonnement + accessoire voordeel bundel werkte niet helemaal goed met bestellen.

Service
Klantenservice reageert snel, luistert echt naar je en komt met passende antwoorden/oplossingen.

Assortiment
Zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Overzichtelijke site, prima service & snelle levering, top!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex 29-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Top assortiment, maar de keuzehulp is vooral briljant. Die helpt je echt dat te kopen wat je zoekt op basis van de producteigenschappen die jij belangrijk vindt. Zo kom je altijd met het juiste thuis.

Service
Omruilen, brengen of opsturen, niks aan de hand. Of je rijdt naar een van de winkels of per post. Het gaat allemaal vlot

Assortiment
Nagenoeg alle topmerken zitten in het assortiment. Meer dan je nodig hebt.

Aanbeveling
Top service, top assortiment, handige koophulp. Als de prijzen nog iets lager waren, was 't een 10!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hel 29-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Door een duidelijke, heldere, presentatie en layout van de webpagina is het bestellen van een artikel prettig en eenvoudig.

Service
De mail met daarin de tijd van bezorging was duidelijk en de tijd die men aangaf was correct. Tevens geven de bezorgers blijk van een goed hostmanship. Dit door netjes en accuraat om te gaan met de te leveren goederen en netheid van werken.

Assortiment
Alles wat ik zou willen bestellen bied Coolblue aan.

Aanbeveling
Ik geef een 10 omdat Coolblue mij als KLANT het gevoel geeft dat het om mij gaat. Zo wil ik graag geholpen worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anu 29-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles was duidelijk aangegeven.

Service
Vriendelijke service, ook veel kennis van de producten.

Assortiment
Keuze zat.

Aanbeveling
Perfecte webshop, levering en service zijn een 10!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Yves 29-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De zoek functie op de Coolblue site werkt eenvoudig en overzichtelijk. De bestelling wordt gestuurd vanop de site en is eveneens heel eenvoudig. Het feit dat je de bestelling kan opvolgen geeft je een goed gevoel als klant. De leveringstermijn werd effectief nagekomen.

Service
Na de bestelling onvang je ogenblikkelijk een mailtje met de bevestiging van de bestelling. Factuur wordt eveneens opgestuurd samen met de bevestoiging dat de bestelling vertrokken is bij Coolblue.De leveringstermijn werd effectief nagekomen. Om 22h00 besteld daags nadien in de voormiddag afgeleverd.
Coolblue brengt de klant eveneens op de hoogte van de terugstuurprocedure...wat heel fijn is...maar uiteindelijk overbodig blijkt :).

Assortiment
Het assortiment is overweldigend, de reviews helpen je bij het kiezen. De prijzen zijn heel concurtentieel.

Aanbeveling
Eeerlijk aanbod, eerlijke afspraken, eerlijke behandeling als klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remco 29-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Levering mooi op tijd. Bericht van te voren met de tijd van bezorgen. Ideaal want dan moet je niet de hele dag thuis te blijven. Vriendelijk personeel.

Assortiment
Ruim voldoende.

Aanbeveling
Prima webshop. Handig dat je producten kan vergelijken naast elkaar.

Extra toelichting
x

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M Groeneweg 29-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Simpel gebruik Vd site

Service
Snel en netjes geleverd

Assortiment
Erg uitgebreid

Aanbeveling
Heb al meerdere producten via coolblue besteld en ze leveren een goede en snelle service. Prima prijs en als er iets mis is wordt het snel en naar tevredenheid opgelost. Top bedrijf!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louise Vos 29-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk bestellen. Snelle levering

Service
Direct antwoord op mail

Aanbeveling
Zou 5 euro korting krijgen maar daar gaan een paar dagen overheen...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

freddyh_10 29-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Website werkt snel en overzichtelijk, producten vergelijken is eenvoudig en op zaterdag besteld is zondag geleverd.

Service
De bestelde keukenmachine had bij aankoop een beschadiging aan de binnenzijde van de deksel. In eerste instantie is daar door Coolblue erg goed op gereageerd, alleen later wilden ze alsnog foto's hebben (op zich geen probleem). Het downloaden van die foto's hebben ze vervolgens 6 werkdagen later pas gedaan waardoor het vervangen van het onderdeel flink vertraging opliep.
Op zich was dat geen dramatisch probleem, maar het is natuurlijk wel jammer.

Assortiment
Ze hebben behoorlijk veel keuze.

Aanbeveling
Prettig winkelen, normaal gesproken uitstekende service en producten worden snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

M Drijkoningen 29-05-2016 In de winkel gekocht
Amsterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je loopt zo bij een winkel binnen voor advies bij je aankoop. Als een product onverhoopt niet in de voorraadkast ligt dan wordt het diezelfde dag nog thuis bezorgd!

Service
Deskundig advies waarbij de verkoopster veel aandacht had voor de maatwerk oplossing voor mij - en niet zozeer voor de duurste opties!

Assortiment
Goede keuzemogelijkheden maar ook weer niet teveel want dan zie je soms door de bomen het bos niet meer.

Aanbeveling
Zowel de fysieke winkel als de webshop zijn dik in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mouthaan JP 29-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
ben al lang klant bij CoolBlue en heb altijd makkelijk gevonden wat ik nodg had en ook nog eens snel gekregen..:)

Service
Ju;llie service is altijd snel, goed en vakkundig. Probolemen worden snel opgelost tot tevredenheid van de klant, ik dus.

Assortiment
veel van de keren heb ik gevonden wat ik zocht, het was al moeilijk om iets niet te vinden in jullie winkwls.

Extra toelichting
Gemakkelijk, grote keuze,snelle levering (Next Day Delivery)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Edwin 29-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Erg duidelijk en handig op het net!

Service
Snel duidelijk en tevens op tijd!

Assortiment
prima keuzes zat.

Aanbeveling
Alles bij elkaar en de snelle service is het deze 10 dik verdient en geef dit ook door aan mijn famile en vrienden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

V E 29-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Groot assortiment, toch snel juiste producten te selecteren.

Service
Snel geleverd (zelfs op zondag) en goede informatie over hoe iets te retourneren indien nodig, Goede verpakking.

Assortiment
Van ieder product ruime keuzes

Aanbeveling
Kon mijn verkregen kadobonnen eenvoudig inwisselen bij bedrijf dat ook nog eens de beste prijs had.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Roland 29-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed overzicht op assortiment.

Service
Eventuele problemen worden zeer goed opgelost.

Assortiment
Produkt met beste beoordeling Consumentenbond zat netjes in het assortiment.

Aanbeveling
Ik vind de betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid gewoon perfect !

Extra toelichting
Alles gaat gewoon zoals je verwacht en problemen worden goed opgelost.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pierre R 29-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
's Avonds besteld, de volgende (werk-)dag bezorgd.
Ruimschoots de tijd om te bestellen 's avonds.
Goede omschrijving en foto's van de artikelen.

Service
Niets op aan te merken. Geen 10 om CoolBlue scherp te houden ;-)

Assortiment
Tot nu toe de meeste dingen kunnen vinden die ik zocht.

Aanbeveling
Een van de beste webshops naar mijn mening.

Extra toelichting
Shop hier al jaren probleemloos.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wing 29-05-2016 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk website. Duidelijk informatie. Heldere afbeeldingen van het product. Makkelijk betalen.

Service
Snel geleverd. Leuke bezorging personeel. 15 min van tevoren gebeld dat ze er aankomen Duidelijk qua instructies geven van het apparaat. Vragenlijst doorlopen, zodat beide partijen eens waren met de levering/aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christine 29-05-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk om via hun website een bestelling te plaatsten. En als je jouw bestelling in de winkel ophaalt, hoef je pas in de winkel te betalen, en niet vooraf bij de bestelling.

Service
- Klantvriendelijke en geduldige medewerkers.
- Ik had om 23:45 een bestelling op hun website geplaatst, en inderdaad, de volgende dag om 9:30 uur kon ik mijn bestelling in de winkel ophalen.
- De winkel had een bepaald product niet op voorraad, had ik ook niet besteld, en ze waren gewoon bereid om me naar een andere (geen Coolblue-winkel) door te verwijzen.

Assortiment
Artikel wat ik kocht, was zeer scherp geprijsd. Goedkoper dan bij andere websites.

Aanbeveling
Gewoon prima. Klantvriendelijk, snelle levering en scherp geprijsd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evert Job 29-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk betstelproces, je eigen leverdatum uitkiezen.

Service
Klantenservice met een lage instap waardoor je best snel contact opneemt met Coolblue

Assortiment
Goed, duidelijk en overzichtelijk assortiment.

Aanbeveling
Goed, duidelijk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sangkala 29-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Als je hebt gevonden wat je eigenlijk zoekt en je hebt het de volgende dag al in huis maak je mij een blij mens.

Service
Ben tot nu toe zeer tevreden en tevreden mensen klagen niet.

Assortiment
Een assortiment van als je iets zoekt eerst gaat neuzen of jullie het verkopen.

Aanbeveling
Ik ben een tevreden klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

kevin bolt 29-05-2016 In de winkel gekocht
groningen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alleen de vestiging van coolblue groningen is een beetje lastig te vinden

Service
je wórdt snel geholpen daarom verdienen zijn een goeie prijs

Assortiment
alleen vind het wel jammer dat er verdchillende web shops zijn ( 5 reeten )

Aanbeveling
de verkoper wist gelijk wat ik moest hebben

Extra toelichting
10+ voor de klantenservice waarom ? je betaalt je terminste niet scheel aan een 0900 nummer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Youri 29-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Click and go

Service
Snelle reacties personeel en snel opgestuurd.

Assortiment
Helaas geen Apple watch in het assortiment.

Aanbeveling
Verder alles in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marian Vonk 29-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De website is overzichtelijk en de artikelen worden duidelijk omschreven.

Service
Je hebt de keus in afhalen bij de winkel of bezorging aan huis. Ik had mijn bestelling op zaterdag gedaan en direct op zondag werd mijn bestelling bezorgd. Super!

Assortiment
Ik had een ruime keuze in merken van mobiele telefoons en qua prijs was Cool Bue degene met de laagste prijs.

Aanbeveling
Alles klopte, het surfen op de website, het tonen van artikelen tevens met bijbehorende assecoires. Uitgebreide productinformatie, lage prijzen en uitstekende bezorgprocedure. Binnen 24uur was ook binnen 24 uur, ook in het weekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicol 29-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je gaat naar de site en alles staat zeer netjes onder een categorie. Je klik een product aan en je krijgt er heel wat informatie over. Vervolgens koop je het product, betaal je en het ligt de volgende dag in huis!! Geweldig!

Service
Een super snelle levering!

Assortiment
Een groot assortiment met bij elk product een zeer goede omschrijving.

Aanbeveling
Gewoon een geweldig site met snelle levering en gratis verzending!

Extra toelichting
Koop in deze winkel het is top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews