coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42304 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3448 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lexxx 28-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Duidelijk, makkelijk, snel en eerlijk

Assortiment
Kan altijd meer maar dat is overal zo

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Isabelle 28-02-2016 In de winkel gekocht
Amsterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik kon alles wat ik wilde bekijken reserveren, dan lag het de volgende dag in de winkel en werd er vervolgens ruim de tijd genomen om met mij alles door te nemen.

Service
De service van coolblue is fantastisch, telefonisch maar ook zeker in de winkel. Er wordt veel tijd en moeite in gestoken om klanten te helpen, het is geen massa verwerking maar als jij een uur lang vragen wilt stellen, dan is dat geen probleem en krijg je er zelfs koffie of thee bij. Fantastisch!

Assortiment
Ik wilde een waterproof camera en eigenlijk alle camera's in dat gebied die er toe doen waren beschikbaar, en als ze er niet waren dan konden ze besteld worden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo D 28-02-2016 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Meteen te vinden - en te krijgen- wat ik nodig had

Service
Belofte van levering nagekomen

Aanbeveling
Niets op aan te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn van Tongeren 28-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelproces is supersimpel en duidelijk

Service
Altijd goede service gehad bij Coolblue. Snel, vriendelijk, en oplossingsgericht

Assortiment
Genoeg keuze als je weet waar je naar op zoek bent, en ook als je dat nog niet precies weet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeanny 28-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk zoeken, registreren en bestellen

Service
Fantastische service, levering binnen 24 uur

Assortiment
Ik kan er alles vinden wat ik belangrijk, nuttig en leuk vind

Aanbeveling
Ik word vaste klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rens 28-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Ze doen wat ze beloven !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anke 28-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Veel keuzes en makkelijk zoeken naar producten. Producten worden snel geleverd.

Service
Producten worden snel geleverd. Wanneer je belt met de klantenservice wordt je erg leuk en netjes behandeld.

Assortiment
Je kunt alle kanten op bij coolblue!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden klant 28-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Alles netjes bezorgt op de afgesproken datum ,en de oude wasmachine netjes mee terug genomen .

Assortiment
De wasmachine die ik zocht was aanwezig .

Aanbeveling
Dit was mijn eerste ervaring met Cool Blue alles was prima geregeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Vosje 28-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke ste

Service
Snel geleverd

Assortiment
Goed en snel te vinden wat men zoekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

A Glismeijer 27-02-2016 In de winkel gekocht
In Utrecht.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Veel keuze en goede hulp bij de definitieve keuze.

Service
Uitgebreide retour service, geeft al veel vertrouwen.

Assortiment
Ontzettend veel keuze op alle gebieden. Dat is prettig shoppen.

Aanbeveling
Een van de goedkoopste met alle producten. Duidelijke uitleg over de apparatuur. Zeer klantvriendelijke mogelijkheid voor het omruilen van artikelen.

Extra toelichting
Ik hoop dat deze winkel als een van de beste winkels word uitgeroepen.zowel de webshop als de gewone winkel, zijn onvoorstelbaar klant vriendelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Hoge druk reiniger 27-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk bestellen

Service
Duidelijk wanneer geleverd wordt

Assortiment
van alles beschikbaar

Aanbeveling
prettige winkel

Extra toelichting
heerlijk dat ook op zondag geleverd wordt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

balletvos 27-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
bestellen vanuit huis

Service
supersnelle levering

Assortiment
genoeg mogelijkheden om uit te kiezen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

herman den haag 27-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Online shoppen, kwestie van kiezen en betalen.

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
snelle bezorging en snelle afhandeling, zeer betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corinne 27-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gemakkelijke en duidelijke site

Service
Zaterdag avond besteld, zondag middag geleverd zonder kosten.
Heb na verkoop dienst moeten bellen : direct antwoord en directe oplossing. Snel en klantgericht

Aanbeveling
Heel snelle levreing
Heel goed na verkoop dienst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wiebe 27-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Volledig overzicht van model...veel vergelijken mogelijk.

Service
Besteld laat op de avond en gewoon volgende middag vroeg in huis!!

Assortiment
Kan goed de verscheidene modellen beoordelen en een selctie maken op prijs en mogelijkheden.

Aanbeveling
Zou niet weten waarom elders kijken...ook al ergens anders een paar euro goedkoper...correcte levering van Coolblue is mij zeker wat waard!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sylvia 27-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijke website

Service
Goede klantenservice, vriendelijk met een vleugje humor.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diepstraten 26-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het gemak van bestellen tot middernacht en het vervoersbedrijf uitstekend .

Assortiment
Veel producten en op voorraad.

Aanbeveling
Het gemak en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LvdV 26-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk shoppen, machines vergelijken en bestellen.

Service
In dit geval (een was-droogcombinatie van Samsung) echt helemaal super. Die hadden wij zelf niet de trappen op gekregen. Besteld en dag erna geleverd, naar boven gebracht en geïnstalleerd (inclusief het aanzetten van een testprogramma/trommelreiniging).

Assortiment
Voor zover ik dat kan beoordelen, een redelijk ruim assortiment, erg fijn.

Aanbeveling
Zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

wvw 26-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk, goed informatie over producten, reviews zijn ook altijd prettig om te lezen

Service
snelle service, bestelling is de volgende dag binnen. Via mail netjes op de hoogte gehouden over de bestelling.

Assortiment
ruim assortiment

Aanbeveling
Het is een winkel die het internetshoppen net even iets persoonlijker maakt, door hun manier van schrijven en mailing. Zo stond er bv in mijn mail dat het pakket onderweg was en ik de pakketbezorgen de groeten moest doen. Dat heb ik gedaan, deze was aangenaam verrast! Toch leuk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corné Smetsers 26-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snelle en correcte levering. Uitgebreide assortiment.

Service
1 telefoontje en alles is goed opgelost. De duidelijkheid van tijdstip van levering.

Aanbeveling
Leuke en gemotiveerd personeel. Uitgebreid assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 26-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heldere website, snel je keuze vindbaar. En als je nog niet zeker bent van een product heldere en eenvoudige manieren om producten met elkaar te vergelijken.

Service
Je koopt er met een glimlach, vooral de manier waarop CoolBlue je de indruk geeft een zeer gewaardeerde klant te zijn en de manier waarop ze virtueel aan de slag gaan met je bestelling. Fris!

Assortiment
Tja volgens mij hebben ze alles gewoon...

Aanbeveling
IJzersterk winkelconcept! Daar hadden een aantal niet nader te noemen failliete grootwinkelbedrijven een voorbeeld aan moeten nemen, dan waren ze nu waarschijnlijk niet failliet geweest...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Nederlof 26-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke website, en snelle bezorgingsmogelijkheden

Service
contact verloopt prima

Assortiment
mag hier en daar wel wat groter

Extra toelichting
De snelle afleveringsmogelijkheden zijn fantastisch, ik heb ze allemaal uitgeprobeerd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

claudia 26-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanaf het zoeken naar product op website tot aan de bezorging de dag erna FANTASTISCH

Service
De bezorgers hebben de droogkast uitgepakt en aangeboden de droogkast op de plek te zetten. Boven op wasmachine. Verpakkingsmateriaal en kapote droogkast opgeruimd en meegenomen.

Assortiment
Veel keuze goede prijzen

Aanbeveling
Ik was eigenlijk alleen maar verbaasd dat er zo'n bedrijf als coolblue tegenwoordig nog bestaat. Alles wat ze beloven doen ze ook!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jacqueline 25-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede website, veel producten, makkelijk bestellen

Service
goede communicatie tijdens leveringsproces en snelle levering

Assortiment
zeer ruime keuze tegen schappelijke prijzen

Aanbeveling
Ik bestel er graag en ben nog nooit teleurgesteld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 25-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Product snel gevonden en gehele bestelproces duidelijk en snel doorlopen

Aanbeveling
Bestelproces verloopt mooi, duidelijke informatie en ongelofelijk snel geleverd

Extra toelichting
Nog nooit zo'n snelle levering meegemaakt

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

herman schippers 25-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
goede en fijne website.en een makkelijk betaal gemak.

Service
staan direct voor je klaar met een passend antwoord.

Assortiment
het meeste kun je hier wel kopen.

Aanbeveling
ruim en goed assortiment.

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JH Bosma 25-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het is makkelijk zoeken in de winkel en het bestelproces verlip soepel, prima webwinkel!

Assortiment
zeer ruim assortiment waar voor iedereen wel iets bij zit.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans 25-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website, heldere navigatie, goed product informatie.

Service
vanavond bestellen; in dien product op voorraad de volgende(!!!!) dag in huis.

Assortiment
groot assortiment, goede kwaliteit/prijs verhouding, veel keuzes maar geen rommel ertussen...

Aanbeveling
Een aanbeveling geef ik nooit een 10, mensen lijken toch altijd hun eigen wensen te hebben. Dus een dikke 9 op zń minst waard

Extra toelichting
GEWOON OK !! HEEL ERG OK !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

egidius 25-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is gemakkelijk in gebruik.

Service
Ik had in januari iets besteld met coolblue en kreeg na de bestelling een mail met een kortingscode die ik bij men volgende bestelling kon gebruiken.Nu had ik mijn mail met de kortingscode per ongeluk gewist had dit aan coolblue vermeld hebben me onmiddellijk een nieuwe code doorgemaild en heb deze nu kunnen gebruiken ben dus zeer content.

Assortiment
Genoeg keuze.

Aanbeveling
Goede en snelle service een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 25-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
simpel zoeken en vergelijken

Service
snelle service, niets op aan te merken.
ik heb geen persoonlijk contact gehad met medewerkers maar heb ook niet het idee gehad dat dit nodig was

Assortiment
ruime keuze ik heb niet het idee dat ik iets heb gemist om uit te kunnen kiezen

Aanbeveling
zeer goed, snelle levering (zelfs op zondag) goed gevoel over deze winkel mede om het idee dat als er iets zou zijn er altijd nog winkels van cool blue zijn om persoonlijk langs te gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Els R 25-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles makkelijk te vinden, inclusief bestel- en betaalproces

Service
De mixer van philips voldeed niet, binnen 2 dagen had ik een andere thuis. Zo snel is de service in een fysieke winkel nog nooit geweest. Het produkt van Philips valt me wel tegen, tweede mixer die terugging met klachten. Maar dat ligt aan het produkt. Coolblue loste het supersnel op.

Aanbeveling
Een betrouwbare onlineshop, ik ben niet zo weg van bestellen en betalen via internet, maar coolblue behoort voor mij tot een van de uitzonderingen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark Bleuel 25-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site makkelijk bestellen en een zeer snelle levering zelfs op zondag!

Assortiment
Alles wat mij interesseert aan electronica hebben ze wel op voorraad.

Aanbeveling
In het verleden ook wel bij de winkel opgehaald was ook goed geregeld, maar de internet winkel is nog net FF handiger.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klant uit Laren 25-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Eenvoudige website en gebruikersvriendelijk

Service
Persoonlijke antwoorden op vragen via email

Aanbeveling
Prima service, prima artikelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Arie 25-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Groot aanbod, goede vergelijkingsmogelijkheden. Snelle levering. Gemakkelijk!

Service
Goede klantenservice die niet lullig doet en je soms zelfs niets terug laat sturen in geval van klein productje als een hoesje voor een telefoon

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Deze winkel snapt t!

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C van Buijten 25-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goed doorzoekbare internetsite, met in 'noodgevallen' zeer correcte en volledige telefonische ondersteuning

Service
Snelle en betrouwbare levertijden. Eventueel spoedlevering op dezelfde dag.

Assortiment
Zeer uitgebreid en divers

Aanbeveling
Dik tevreden en nog nooit teleurgesteld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michiel van Dongen 25-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gister besteld, vandaag in huis en op de aangegeven tijd.

Service
Ik werd uitstekend door de technische helpdesk geholpen, hierdoor heb ik het juiste apparaat kunnen bestellen. Het functioneert uitstekend.

Assortiment
Groot assortiment! Super!

Aanbeveling
Goede service, goede kwaliteit, snelle logistiek, goede prijs!

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elsbeth 25-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke site, breed assortiment, goede productinformatie

Service
Duidelijke informatie (filmpjes) over bv. het retourproces. Fijn dat je tegenwoordig ook kunt afhalen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pj de Vogel 24-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk bestellen zonder aanmelden en wachtwoorden aanmaken snel en simpel

Service
Snelle levering

Assortiment
Groot aanbod

Aanbeveling
Overzichtelijk snel schakelen tussen producten om te vergelijken.

Extra toelichting
Makkelijk , simpel snel en goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elke 24-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Aankoop via webshop. Je hoeft je niet te verplaatsen. Je kan gewoon van thuis uit winkelen.

Service
Zeer vlotte en correcte service. Product geleverd op gevraagde datum.

Assortiment
Zeer ruim assortiment dat inspeelt op huidige trends

Aanbeveling
Ik zal ik de toekomst nog meer bestelling plaatsen on line

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra 24-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles is prima te vinden, vergelijkingen zijn er, reviews zijn eerlijk!

Service
de heren hebben het oude apparaat weer meegenomen en ook de verpakking vd nieuwe

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
alles is een dikke prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dnies 24-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alle informatie is direct voor je beschikbaar. Als je een bestelling doet wordt je overal van op de hoogte gehouden en wil je meer info kun je altijd bellen met het goedlachse personeel.

Service
Ik heb mijn bestelling wel 4x aangepast geloof ik, en alles werd met een glimlach gedaan en er werd gekeken naar wat de beste oplossing voor MIJ was. 's avonds om 23:30 uur de bestelling veranderd, de volgende ochtend had ik mn restitutie al terug. Een geoliede machine!

Aanbeveling
De klant is hier geen koning, die is wereldleider. De Coolblue mensen staan voor service en ze nemen je alles uit handen en dat ook nog op een supersnel tempo.

Extra toelichting
Ik wou dat ik alles hier kon kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tweetingsander 24-02-2016 In de winkel gekocht
Amsterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik heb mijn aankoop gedaan in Amsterdam. Helaas is er niet echt een goede parkeermogelijkheid. Ik ben bij het Gelderlandplein geparkeerd dat het toch gratis is, maar het is toch een stuk lopen. Bij Coolblue in de buurt is het vrij duur parkeren (maar het is Amsterdam)

Service
Tijdens de aankoop lekker staan praten met een kopje koffie erbij. Alles verliep vrij vlot, het nam wat tijd in beslag aangezien er een contract afgesloten moest worden voor een telefoon. Een aantal dagen erna lag er een handgeschreven postkaart in mijn brievenbus van Coolblue over dat de aankoop even duurde maar dat ik er van moest genieten. Dat heb ik nog nooit gehad en vond ik een leuk iets.

Assortiment
Ik heb een Nexus 6p gekocht die ruim op voorraad was. Met accessoires had ik liever een iets bredere keuze gehad met misschien iets meer populaire merken (spigen voor cases / screen protectors etc.)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Yolande 24-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website.

Service
Zeer snelle en correcte afwikkeling van mijn bestelling.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Coolbleu is 'cool'.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renske 24-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Online alles duidelijk vindbaar, zoals bijv. bijbehorende accessoires

Service
Helemaal super, zowel de klantenservice via de telefoon als het personeel in de winkel

Assortiment
Alles wat ik nodig had was op voorraad

Aanbeveling
Nette winkel, overzichtelijk en vriendelijk personeel. De bestelling lag netjes klaar en ik kreeg zelfs nog een persoonlijke uitleg van het apparaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc de Kok 24-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelprocedure verloopt vlekkeloos

Service
Als er problemen zijn, worden ze direct opgelost

Assortiment
Zeer uitgebreid en scherpe prijzen

Aanbeveling
Mijn ervaring met Coolblue is gewoon top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Katrijn 24-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
bezorging via Bpost niet meest optimale keuze voor werkende personen, pakjes moeten dan vaak weer zelf opgehaald worden op de dag na de levering + pakketje 1 dag later door bommelding sorteercentrum

Service
mail ivm bommelding en opvolging pakketje mogelijk (maar niet erg gedetailleerde info)

Assortiment
nog verbetering mogelijk, vergelijk de prijzen ook met andere webwinkels (vb. HP toner 12A is duurder dan bij VikingDirect + betere levering)

Aanbeveling
ruimte voor verbetering

Extra toelichting
/

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Christine 24-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel gemakkelijk om te vinden wat je zoekt

Service
Bestelling op zondag gekregen,echt top!!!

Assortiment
Groot assortiment,gemakkelijk om een keuze te maken.

Aanbeveling
Een topwinkel!!!

Extra toelichting
Doe zo verder!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacques 24-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer duidelijk zoek website

Service
Leveringstijd volledig nagekomen

Assortiment
Goed

Aanbeveling
Perfect

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wat bedoel je 23-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
veel te kiezen;prijs, merk, formaat.

Service
alles precies zoals afgesproken

Assortiment
teveel om te kiezen.

Aanbeveling
zie bovenstaande reacties

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerard 23-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site.
Met de zoekopdracht van Coolblue heb je direct je informatie.
Bestellen gaat vanuit je luie stoel

Service
Zeer goede klantenservice, snelle reactie op een vraag.
Zeer gemakkelijk te bestellen en een zeer snelle levering van het product.
Het product is ook nog perfect verpakt.
Ook retourzending (gratis) spreekt mij aan.
Als ik iets nodig heb kijk ik allereerst op de site van Coolblue.

Assortiment
Prijs/kwaliteit is goed.
Veel aanbiedingen, voldoende keus

Aanbeveling
Heb al verschillende artikelen gekocht bij Coolblue en
ben nog nooit teleurgesteld.
Ook de retourzending is duidelijk en correct

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews