coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,9 Lees 56439 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 13644 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Danny 18-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
zoals steeds een vlotte en goede service , ook een snelle levering . De na verkoop service is ook steeds prima , nog niet veel moeten gebruiken gelukkig . Ook via mail snelle reactie

Reageer

Lena Rodin 18-11-2020

Algemene score

9,0
Alles is erg goed gegaan. Onze mooie grill is op zaterdag besteld en maandag geleverd.

Reageer

Claude Beckoz 18-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor een eerste maal besteld en zowel de bestellingsprocedure als de leveringsprocedure was oké!

Reageer

Frank777 18-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk te bestellen, snel en correct geleverd! Superservivce! Thanks Coolblue.

Reageer

Linda 18-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wat een prima, snelle levering van mijn nieuwe wasmachine! Keurig een berichtje welke tijd ze komen leveren, en 10 minuten voor tijd een telefoontje. Blij mee!

Reageer

Judith 18-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hadden product dat we zochten voor een mooie prijs, goede en snelle service, aan te raden!

Reageer

Camiel 18-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Laat in de avond besteld en gewoon de volgende dag al weer in huis. Zelfs ruim eerder dan dat de PostNL aangaf langs te komen.

Reageer

Johan 18-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue geeft uitgebreide informatie en vergelijkingen voor diverse artikelen. Daarna vindt de betaling en aflevering snel en correct plaats.

Reageer

Williamz 18-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wel zo fijn dat er nog winkels zijn die doen wat ze beloven, namelijk daags na bestelling leveren. Niet meer zo vanzelfsprekend dezer tijden. Anderen melden meestal meteen dat er vertragingen zijn wegens COVID 19. Order werd 16 uren na bestelling netjes geleverd. Hier houd ik van!

Reageer

Jort 18-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind van alle webshops waar ik producten gekocht heb de klantenservice bij Coolblue veruit de beste. Coolblue heeft niet altijd de scherpste prijzen, maar dat maken ze zeker goed met de klantenservice. Ik heb goede ervaringen gehad met zowel de telefonische klantenservice als de service bij de levering van producten. Ik heb bijvoorbeeld bij andere webshops zware/grote producten gekocht waarbij de site beloofde dat ze tot de 4e verdieping zonder lift (bijv. in een appartementencomplex) tot aan de drempel leveren; toen de producten werden geleverd werd vervolgens door de koeriers geweigerd de producten mee naar boven te tillen. Bij Coolblue kwamen ze die belofte netjes na.

Reageer

klaas de jong 18-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
snelle levering, koelkast gekocht een oven en een magnetron.
Goede service! zonder problemen!

Reageer

Han 18-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles supersnel, professioneel en klantvriendelijk afgehandeld! Geldt voor website met prima zoek en selectie functie, telefonisch klantencontact naar aanleiding van een simpele vraag tot aflevering in de bekende blauwe doos

Reageer

Linda 18-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ideaal, in de avond besteld en de volgende dag al geleverd met de milieuvriendelijke bakfiets van Coolblue. Topservice!

Reageer

Mark 18-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goede service, je wordt goed op de hoogte gehouden over orderverwerking. Snel bezorgd.

Reageer

Jaap 18-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede afhandeling van de bestellingen, vriendelijke mensen, aandacht voor de klant.

Reageer

q 18-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Supersnelle en vriendelijke bezorging. Vind het top dat je om 11 uur 's avonds vanaf de bank kan beslissen iets te kopen, er een nachtje over kan dromen en het de volgende dag in huis hebt!! Overigens ook erg blij met het product; we waren wel toe aan een niet-lekkende waterkoker deze fase van ons leven.

Reageer

123_JH 18-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goede klantenservice. Snel geholpen met retour, nieuw product gekozen dat keurig en snel geleverd werd binnen één week tijd.

Reageer

Peet 18-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Keuze en aanschaf van was/droogcombi was makkelijk via de site.
Afgerekend en gelijk de bevestiging in de mail. Volgende ochtend mailtje en sms met tijdvak.
's Middags, ruim een halfuur voor t tijdvak een telefoontje: "wij zijn onderweg, komt t gelegen als we eerder komen? " Absoluut!
"We nemen uw oude apparaat ook mee terug, indien nodig" Dat is helemaal super: het was geen probleem dat t niet 1 maar 2 apparaten waren: wasmachine en droger. Na de wissel kregen we nog wat super uitleg, tips en tricks!
Netjes 1,5m afstand en zeer beleefd en gezellige bezorgers!

Reageer

José 17-11-2020

Algemene score

4,0
Toen ik bestelde, was ik enthousiast. Goede communicatie, snelle levering. Echter de aflevering is slordig verlopen. De wasdroger is niet goed aangesloten en tegen het einde van het droogprogramma schoot de afvoerslang los en stond de boel onder water. Niet tevreden dus.

Reageer

Franka 17-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldig aardige klantenservice met kennis van zaken en een supersnelle bezorging !
Topbedrijf!!

Reageer

Familie Spanu 17-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik zocht een specifieke iphone in een kleur die minder gangbaar is. Bij webshops was de levering meerdere dagen, de enige winkel waar ik hem snel (dezelfde dag) kon halen was Coolblue. Zij hebben een enorme voorraad. In de winkel zijn we netjes geholpen, daar is alle tijd voor genomen. En de prijs is ook goed in vergelijking met alle (internet)winkels. Zoals de slogan is "met een glimlach"!

Reageer

Armando 17-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik vind het fijn dat coolblue altijd snel en verzorgd levert. Als er wat is helpen ze snel en nemen ze de tijd voor je. Ik geef geen 10, want soms wordt er nog wel is onverzichtig gedaan met de producten en de klantenservice is soms zo vol dat er soms een half uur wachttijd voor staat. Maar over het algemeen erg tevreden met de service van coolblue :)

Reageer

PR 17-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Erg tevreden over mijn aankoop. Ruime keuze, hulp bij het selecteren van de juiste artikelen en snelle en correcte service!

Reageer

S. 17-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke omschrijving van het product. Dankzij de recensies kan je makkelijker het juiste toestel kiezen. Snelle levering.

Reageer

John 17-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website met veel informatie en breed aanbod. Helder bestelproces met duidelijke voorwaarden.
Ook de instructiefilmpjes hebben toegevoegde waarde.

Reageer

Ronald Dehaen 17-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle levering en product geleverd zoals beschreven !
Top service met levering op zaterdag en zondag!

Reageer

Nanou Olthof 17-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer grote keuze van upto date materiaal; de site is zeer gebruiksvriendelijk; zeer duidelijk, en met de levering was alles OK !

Reageer

Ben 17-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekende productuitleg op de site over de verschillende WiFi oplossingen en supersnel geleverd, op zaterdagmiddag besteld en op zondag binnen.

Reageer

Annelies Schrijver 17-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering per fiets, vind ik ludiek en milieu vriendelijk! Fijn om de reviews van verschillende producten te lezen! En een pluspunt dat er tweede kansjes zijn! Gaat verspilling tegen!

Reageer

Kees 17-11-2020

Algemene score

1,0
Nadat mijn via Coolblue geleverde LG wasdroogcombinatie binnen garantie onherstelbaar defect was geraakt weigerde Coolblue gedurende 5 weken deze te vervangen. In plaats daarvan verschool Coolblue zich achter LG. De klantenservice van Coolblue is een absolute ramp. Na vele malen bellen en vooral heel veel geduld met wachtrijen is mijn conclusie: niet deskundige mensen en vooral niet behulpzaam. Dat is blijkbaar de realiteit achter `alles voor een glimlach.' Jammer hoor.

Reageer

Karin Wieland 17-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
In eerste instantie heel blij dat de gekozen wasmachine snel geleverd werd
Helaas ik had tweekans gekozen / in nieuw staat
Tot mijn verbazing
Scheur in bovenblad en de afvoer slang lengt als een gieter. Dus weer een dag van mijn spaarzame vrije tijd wachten op een monteur
Wat ik wel netjes vind het telefoontje dat ze onderweg zijn

Reageer

Wim 17-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede website, artikelen makkelijk te vinden. Duidelijke aanduiding wanneer het geleverd kan worden. Levering bij alle bestellingen tot nu toe uitstekend en volgens de aangegeven datum en tijd. Ik had de Dualit tosti klemmen nodig, zie ik makkelijk kon vinden en al de volgende dag (Zondag) in huis had, erg tevreden over aankoop en service.

Reageer

Kim 17-11-2020

Algemene score

5,0
Het gebruik van de site is heel goed. Alleen wacht ik nu (17/11/2020) al sinds 12/11/2020 op een levering en die komt maar niet aan. Tracking is niet meer up to date en Bpost kan mij niet verder helpen. Meermaals werd gemeld dat 'vandaag' de levering zou gebeuren, maar ondertussen zijn we alweer dagen verder. Nogal onrustwekkend gezien ik de indruk krijg dat mijn dure aankoop nu verloren is gegaan...

Reageer

Theresa 17-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Had snel een nieuw mobiel nodig en deze dan bij coolblue gevonden voor een goede prijs. Levering lukte zo als aangegeven. Op de volgende dag geleverd zo als beloofd en dit op een zondag.

Reageer

Lars 17-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super helder in communicatie via mail, duidelijk track & trace met naam van bezorger en heel nauwkeurig met de verwachte aflevertijd. Ook leuk om te weten op welke manier het langs wordt gebracht, bv per bakfiets. 👍🏻😁

Reageer

Anna 17-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat een toppers die van Coolblue, ze snappen als geen ander dat als je wat in je hoofd hebt dat je het zo snel als mogelijk in huis wil hebben. Ik ben fan. Zondags bezorgen is top! Altijd handig als je te laat bent met verjaardagscadeaus kopen! Als er iets stuk gaat, wat bij het leven hoort, dan lossen ze het heel prettig en doortastend op.

Reageer

H.D. Hummelink 17-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor deze webshop gekozen vanwege het grote aanbod en je kunt de laptop(s) goed bekijken en vergelijken qua specificaties. Daarnaast was het wat levering betreft super, ik bestelde de laptop op zaterdag en de volgende dag had ik hem in huis, goede service dacht ik zo!

Reageer

Harry van Baarlen 17-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ondanks de “ Corona “ drukte in de winkel vriendelijk ontvangen en verder snel en vakkundig geholpen.

Reageer

Marie 17-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De bestelling verliep zeer vlot en correct.
Het lag allemaal tijdig klaar, vriendelijke bediening en correcte opvolging.

Reageer

D.A. Hitz 17-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zaterdagmiddag een bestelling geplaatst en op zondag de bestelling in goede orde ontvangen. Ongelooflijk!! Overigens ben ik na iedere bestelling verbaasd over de snelheid van bezorgen. Eens in de avond een koelvriescombinatie besteld, die, geloof het of niet, de ochtend erop om 08.00 uur bezorgd werd.

Reageer

Priyank venkatesh 17-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Delivery was on time and the person who delivered it was polite. Hence I have no complaints.

Reageer

David Vandemaele 17-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nog nooit problemen gehad. 99% correcte levering, en bij problemen altijd probleemloos (en gratis) opgelost.

Reageer

Frank van der Jagt 17-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb inmiddels een aantal malen artikelen bij Coolblue besteld en die zijn tot nu toe steeds naar tevredenheid geleverd. De producten voldoen aan de verwachting en zijn tegen een goede prijs geleverd. Daarbij vind ik de webshop prettig vormgegeven en voorzien van nuttige adviezen. Ook de belofte van snelle levering wordt tot nu toe iedere keer waargemaakt. Vooral ook handig dat er een vrij precies levermoment wordt vermeld waarbij er kort voor afleveren nog een belletje wordt gedaan.

Reageer

Nick Dessauvages 17-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige service vandaag bestelt morgen ophalen in een ophaal punt zelf tijdens deze moeilijke tijden

Reageer

Levi van Der Bilt 17-11-2020

Algemene score

9,0
De website is erg strak en overzichtelijk en verder het hele proces van betaling tot levering verliep heel soepel.

Reageer

Robert van Tuijl 17-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb mijn product gevonden via Coolblue's choice. Mooi dat zo een optie er is want het werkt. Door de ervaring van klanten en het bedrijf te combineren heeft het mij een miskoop voorkomen.
Ook de snelle service en bezorging gaf een goed gevoel, ook in deze tijden.
Ik ben tenminste super tevreden en ga zo door!!!

Reageer

samtheman 17-11-2020

Algemene score

9,0
Altijd goede klantenservice, waardoor de iets hogere prijs gerechtvaardigd is. Bij andere webshops zit je toch met 'retourangst', verzendkosten etc.

Reageer

BG 17-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Betrouwbare webwinkel. Snelle bezorging met de fietskoerier, dus nog een "groene" milieubewuste levering ook! Bestelde artikel degelijk verpakt in karton.

Reageer

Anne Alkmaar 17-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Volledig, overzichtelijk, goede prijs/kwaliteit verhouding, leveren snel en hebben een breed assortiment.

Reageer

Van Droogenbroeck Roger 17-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
gratis leveren en heel duidelijke site.
Het aangekochte was het goedkoopst bij Coolblue.

Reageer

Toon meer reviews