coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42301 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3457 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

najosh 23-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
zeer overzichtelijk

Service
word totaal niet moeilijk gedaan service IS service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jl schrier 23-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

1,0

Service
Slechte service bij retourzending. Duurt veel langer dan van te voren aangegeven en dat wist Coolblue. Geen enkele oplossing aangeboden.

Aanbeveling
Nooit meer Coolblue. Enige reactie die ze kunnen geven op hun eigen verkeerde info is dat ";dat de regels nu eenmaal zijn"

Review criteria:

Slecht
Officiele reactie van Coolblue 24-02-2016

Beste,

Het is zeker niet leuk om te horen dat de retourprocedure niet is bevallen. Kun je je ordernummer of retournummer doorgeven? Dan kijken we graag met je mee wat hier aan de hand is.

Vriendelijke groeten,
Coolblue

Reageer

Echt de beste 23-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kies, click, betaal, ontvang de volgende dag, hoe simpel kan het zijn!

Service
Gewoon zo goed als het kan, prima credo!

Assortiment
Wat een selectie! Volgens mij mist Coolblue echt niets!

Aanbeveling
Simpelweg de beste op haar gebied!

Extra toelichting
Geen verdere toelichting voor deze kanjer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

thillmann 23-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

3,2

Gemak
Er moet een telefonische afspraak gemaakt worden voor een telefoon met abonnement. Dit is 2016 !!!. Is toch niet nodig

Service
Heb een telefoon met abonnement besteld bij Coolblue.
Coolblue meent dat het in de 21 e eeuw nog steeds noodzakelijk is om via de telefoon een afspraak te maken voor aflevering.
Helaas kan ik zo goed als nooit de telefoon aannemen i.v.m. werkzaamheden.
Met gevolg dat ik kan wachten op mijn telefoon tot ik een ons weeg.
Geen afspraak via email of whatsapp. Helemaal niks
Knap waardeloos.

Aanbeveling
Er moet een telefonische afspraak gemaakt worden voor een telefoon met abonnement. Dit is 2016 !!!. Is toch niet nodig

Review criteria:

Slecht
Slecht
Uitstekend
Officiele reactie van Coolblue 24-02-2016

Beste,

Spijtig dat het telefonisch afstemmen niet naar wens was. Het maken van een afspraak per Whatsapp of e-mail is echter zeker wel mogelijk. Kun je via één van onze klantenservice kanalen doorgeven waar dit is gemeld? Dit is namelijk niet juist. Excuses voro deze miscommunicatie.

Vriendelijke groeten,
Coolblue

Reageer

jeroen 23-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Producten makkelijk te vinden

Service
Klantenservice luistert goed naar hun klanten en doen er alles aan om de problemen snel en correct op te lossen

Aanbeveling
In eerste instantie de verkeerde radio besteld en na een telefoontje naar jullie toe was het met 5 minuten opgelost en levering keurig verlopen lees op de site waar het bedrijf voor staat de informatie op de site klopt keurig gedaan coolbleu (verkeerd radio besteld was mijn eigen schuld )

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeroen De Smet 23-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel gebruiksvriendelijke website, eenvoudig te bestellen, registratie niet verplicht.

Service
Vrijdagnamiddag besteld, zaterdagvoormiddag aan huis geleverd.

Assortiment
Heel ruim assortiment op voorraad.

Aanbeveling
Super aangename koopervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

waltmann 23-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Product wat ik zocht was vlug gevonden

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Overzichtelijk, ruime keuze en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mireille 23-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Mooie webshop, zeer duidelijke keuzes die je van te voren kan maken, daardoor duidelijk wat de mogelijkheden zijn

Service
Echt de volgende dag leveren, ook op zondag! Stel een vraag, en je krijgt zeer duidelijke antwoorden, waar je ook echt wat mee kan!

Assortiment
Elk assortiment kan groter, maar of het veel groter kan, dat weet ik niet.....

Aanbeveling
Goede service, met een glimlach. En die glimlach komt er ook bij jou, zodra je bestelde goederen binnen zijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ria 23-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
We vonden snel wat we zochten. Het proces van het zoeken van het product tot afronden van de bestelling verloopt zeer vlot.

Service
We bestelden op een zaterdag en zondag middag werd het pakje, zoals beloofd, geleverd.

Assortiment
Een heel breed en diep assortiment.
De prijs is bijna altijd de beste op de markt.

Aanbeveling
Wij hebben geen enkel probleem ondervonden en zijn zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lucas Noldus 22-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Superheldere website met eenvoudig bestelproces.

Service
De digitale winkel functioneerderde uitstekend.

Assortiment
Ik was gericht op zoek naar een product en vond dat direct, dus niet verder rondgesnuffeld.

Aanbeveling
In alle opzichten perfect, voor zover ik het heb meegemaakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Pleun 22-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Simpel en duidelijk

Service
Echt top! Super klantvriendelijk met humor!

Assortiment
Zeer uitgebreid, zelfs originele Apple producten

Aanbeveling
Niets op aan te merken!

Extra toelichting
Snelle bezorging!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JAG63 22-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Snelle levering

Assortiment
Populairste artikelen aanwezig, maar kan uitgebreider.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Eric 22-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gemakkelijk gekozen en besteld.

Service
Vriendelijke mensen en hulpvaardig.

Assortiment
Goede keuzemogelijkheden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Arjan 22-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goed werkende website, navigeren gaat gemakkelijk

Service
Snelle bevestiging van bestelling, betaling en verzending. Doen wat ze beloven. Bestelling gedaan op zaterdag om 23.00 en volgende dag op zondag door PostNL geleverd tussen de opgegeven tijden.

Assortiment
Ik heb het idee dat alleen artikelen welke op voorraad zijn op de website staan.

Aanbeveling
Betrouwbare webshop/winkel, goed assortiment, goede service en snelle levertijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

dorien 22-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijke website, makkelijk bestelproces

Service
snelle, levering en retourprocedure lijkt erg handig.

Assortiment
prijs van het gekochte product was bij cool blue het goedkoopst

Aanbeveling
snelle levering, perfecte informatie v/d verzendstatus plus een tijdsindicatie van de levering.
Dan hoef je niet de hele dag thuis te blijven.

Extra toelichting
ik zou op de site aangeven dat jullie een tijdsindicatie kunnen geven van levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

dennis 22-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke website.

Service
Je krijgt ook de keuze om in de avond bezorgd te krijgen. Dit kost niets extra zeker makkelijk voor als je zelf moet werken.

Assortiment
Zeer uitgebreid en overzichtelijk

Aanbeveling
Netjes snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M Bosma 22-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede winkel goede levering

Service
Beleefd en behulpzaam

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan van haeren 22-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
zeer toegankelijk, duidelijk en eerlijk

Service
een perfecte levering

Assortiment
zeer uitgebreid en in verschillende prijsklassen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tina421 22-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk site, makkelijk bestellen

Service
Alles verliep probleemloos

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Mooie site, veel keuze, prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ee 22-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Enorm keuzeaanbod op voorraad, razendsnelle levering -->volgende ochtend!, prettig personeel, uitstekende communicatie

Service
Goede snelle klantenservice, product wordt geleverd zonder verpakking, je weet precies hoe laat de bezorging laatsvindt, plaatsen en aansluiten is inbegrepen

Aanbeveling
Ik heb veel slechte service meegemaakt, B--, WK, bij Coolblue loopt alles zo vanzelfsprekend dat het me verbaast dat het bij de andere bedrijven zo moeizaam moet gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yogesh 22-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website heeft duidelijke omschrijving en voldoende foto's

Service
Het product kwam volgende werkdag in goede verpakking

Assortiment
Foto's van het product en echte product precies afgestemd

Aanbeveling
Ik adviseer Coolblue voor online winkelen. Ik hoop dat ze kunnen meer het assortiment toe te voegen zoals meubels in de toekomst

Extra toelichting
Avond levering is het beste wat deze winkel aanbiedingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 22-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Producten worden overzichtelijk gepresenteerd en bestelproces verloopt erg soepel. Snelle levering (zaterdagavond rond 23:00 uur besteld, zondag om 13:00 ontvangen)

Service
Snelle levering (zaterdagavond rond 23:00 uur besteld, zondag om 13:00 ontvangen)

Aanbeveling
Altijd prettig als het snel gaat. Eén puntje minder omdat ik persoonlijk geen behoefte heb om mails te ontvangen met accessoires.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corne van Geel 22-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Erg makkelijk vinden en bestellen van artikelen op de site

Service
Levering conform aangegeven, keurig op tijd, zonder problemen bezorgd

Assortiment
Breed assortiment met hoge kwaliteit

Aanbeveling
Uitstekende winkel!

Extra toelichting
Leuke site, erg positief ingestoken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Perfecte levering en webshop 22-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Fijne website, kan gemakkelijk vinden wat ik zoek en er staat voldoende info over de specificaties en de product omschrijving omvatte wat ik zocht! Top!

Assortiment
De camera die ik zocht hadden ze in het assortiment bij coolblue terwijl bij andere online winkels deze al uit het assortiment werden gehaald!

Aanbeveling
Ik ben dik tevreden! Fijne webshop en overzichtelijk, de levering ging overigens ook heel snel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 22-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Je kunt kiezen welke configuratie je wilt.

Assortiment
De allernieuwste apple met de nieuwste allersnelste processor kon je alleen bij apple zelf bestellen.

Aanbeveling
Ook al kan Coolblue er vermoedelijk zelf niets aan doen. Maar ze beloven dat bestelling volgende dag bezorgd wordt en dat je pakketje kunt volgen. Post.nl meldt dan per mail dat dit tussen 13.00 en 15.00 uur bezorgd zal worden. daar blijf je speciaal voor thuis. Maar niets tussen 13.00 en 15.00 uur. Om 16.45 uur ook nog niets. Post.nl kan je (via betaald nummer) niet verder helpen en ook Coolblue zegt dat dit niet meer hun bakkie an is. Pakketje is uiteindelijk in loop van de avond alsnog bezorgd. Maar dat zou beter kunnen en moeten.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

HALANS LINDA 22-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer gemakkelijk te bestellen

Service
besteld s nachts rond 11.30 en geleverd de volgende dag s morgens rapper kan echt niet er waren maar enkele uren tussen

Assortiment
er is gewoon alles te koop

Aanbeveling
heb nog nooit zo n snelle levering gehad prima verpakt alles was top!!!!

Extra toelichting
alles alles alles was dik in orde zeker aan te bevelen prijs was ook oke

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 22-02-2016 In de winkel gekocht
Rotterdam Oostplein
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
duidelijke systemen om in volgorde te woord te worden gestaan.

Service
nalevering van een apparaat gebeurde zelfs op zondag

Assortiment
ruime keuze mogelijkheden van een serie van compact camera's

Aanbeveling
alles liep voorspoedig met goede adviezen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

EM 22-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk informatie te vinden en wasmachines vergelijken

Service
Email dat gevraagde wasmachine weer binnen was
Snelle bestelprocedure en volgende dag levering met sms en telefoontje wanneer de wasmachine bezorgd zou worden
Bevestiging oude slang aan kraan werd op verzoek losgekoppeld en wasdroger werd zonder kosten op wasmachine getild

Assortiment
Prima prijs, zeker omdat er geen extra kosten voor plaatsing gerekend werden

Aanbeveling
Super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kirriecharlotte 22-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

3,5

Service
Eind december hebben we een droger gekocht via Coolblue en na 3 weken had de droger een defect. Via de leverancier van de droger (Indesit) een monteur laten komen en het probleem leek verholpen. Totdat een dag later de droger weer hetzelfde defect aangaf. Weer contact opgenomen met Indesit en na veel gedoe een servicemonteur kunnen regelen voor redelijk korte termijn. Toch ook maar weer gebeld met Coolblue want eigenlijk is het natuurlijk ronduit belachelijk dat je via een website een product koopt van honderden euro's wat vervolgens hoogstens een paar uur naar behoren functioneert. Aangegeven bij Coolblue een nieuwe droger te willen of geld terug te willen maar de medewerker van de klantenservice gaf aan dat dit alleen binnen 14 dagen kan en dat zij het wel op zullen lossen en een monteur zullen regelen. Wij zouden binnen een uurtje een e-mail toegestuurd krijgen met wat afspraakmogelijkheden met een servicemonteur. Vervolgens krijg ik deze e-mail toegestuurd van Coolblue:

Beste mevrouw .....,

U heeft ons laten weten dat uw product niet naar behoren lijkt te functioneren.
Zoals u mag verwachten willen ook wij dat dit zo snel mogelijk voor u wordt opgelost.
Onze ervaring leert dat in dit geval Indesit de snelste weg biedt naar een oplossing van dit probleem.

U kunt hiervoor telefonisch of per e-mail contact opnemen met de klantenservice van Indesit.

Vanuit Nederland zijn zij te bereiken op 0900 202 52 54 (70 ct p/gesprek) of via service.nl@indesit.com

Dit is echt te absurd voor woorden! de klantenservice medewerker heeft mij tenslotte enkele minuten geleden verkondigd dat ik geen contact moet opnemen met Indesit maar dat zij een monteur en alle contact met deze leverancier regelen.

Conclusie is dus dat je als klant vertrouwen hebt in Coolblue en hen honderden euro's betaald voor een product. Dan mag je toch ook wel van Coolblue verwachten dat zij het netjes oplossen wanneer een product niet werkt? Helaas is dit absoluut niet het geval en zijn zij blijkbaar te beroerd om zelf moeite te doen of met een goede oplossing te komen.

Aanbeveling
Ik beveel Coolblue absoluut niet aan (zie verhaal bij service)

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende
Officiele reactie van Coolblue 22-02-2016

Beste meneer/mevrouw,

Wat ontzettend vervelend om te horen dat een machine van pas een aantal weken oud er zo snel mee is opgehouden. Dat is zeker niet wat u mag verwachten en we kijken graag met u mee hoe we dit voor u kunnen oplossen.

Zou u eventueel aan ons door kunnen geven welk ordernummer aan deze bestelling staat gekoppeld? Zo kunnen we direct met u mee kijken naar een gepaste oplossing. Wij horen het graag.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

SCB 22-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
mooi vergelijken, makkelijk bestellen (internet)

Service
snel, goed!

Assortiment
Keuze te maken

Aanbeveling
internet: goed, snel, keuzemogelijkheden genoeg!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sander 22-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is duidelijk en praktisch. Het werkt zoals je verwacht dat het werkt.

Service
Beloven is 1 ding, maar doen wat je beloofd is 2. Coolblue doet wat het beloofd. Dus de bestelling, de betaling, de bezorging en het gemak voldoet geheel aan de verwachting.

Assortiment
Wat ik zoek is leverbaar en vaak direct uit voorraad. Dus geen vervelende wachttijden.

Aanbeveling
Coolblue snapt het helemaal! Heerlijk bedrijf.

Extra toelichting
Zoals Barry Stevens vroeger zei: "ga zo dooooorrrrr"

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hein 22-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
prima website met goede zoekmachine makkelijke verfijntools

Service
inderdaad gewoon binnen 12 uur geleverd

Assortiment
verbazingwekkend

Aanbeveling
zou eigenlijk niet weten wat er beter kan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B Berends 22-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede site

Service
snelle service

Aanbeveling
ze doen wat ze beloven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Shivani 22-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is overzichtelijk, dit maakt het bestelproces ook makkelijk.

Service
Snelle en goede service! Voor 23:59 besteld is ook daadwerkelijk de volgende dag bezorgd!

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Goede en snelle service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

renegb 22-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
via de webwinkel aangeschaft, goede snelle site, overzichtelijk met een heldere uitleg over het product.

Service
levering exact zoals beloofd.
verder service moet ik nog afwachten maar zal vast goed zijn

Assortiment
breed assortiment met kwaliteitsproducten
houden zo!!!

Aanbeveling
webwinkel is dik in orde, de site is overzichtelijk en snel en de levering is precies zoals is gezegd.
beloftes nakomen wekt vertrouwen en dat is precies wat er hier is gebeurd, dikke pluim voor Coolblue

Extra toelichting
niks veranderen en blijven doen wat je belooft! dan stel je je klanten nooit teleur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bettie 21-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Snelle verzending

Aanbeveling
Snelle verzending, groot assortiment en schappelijke prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G Bakker 21-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Super gemakkelijke zoekfunctie

Service
Eenvoudig betalen en en snel

Assortiment
Niet verder bekeken eig. Wel verschillende artikelen welke ik zocht in verschillende prijsklasse

Aanbeveling
Alles bijelkaar top service snelle levering geweldig.

Extra toelichting
Gemak voor consument top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

apotheek backer 21-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
goede en makkelijke site

Service
alles is goed aangegeven of een product leverbaar is

Assortiment
goede prijs kwaliteit verhouding

Extra toelichting
ga zo door...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amsterdam 21-02-2016 In de winkel gekocht
Amsterdam (Gustav Mahlerlaan 316A)
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De adviseur in de winkel is zeer goed getraind en op de hoogte van de allernieuwst 4K technologie die voor monitoren en laptops beschikbaar is.

Service
De service van Coolblue gaat zo ver dat ze het gehele proces van zoeken, adviseren, aankopen, afrekenen en afleveren en aansluiten geheel in eigen beheer volgens de hoogste klant kwaliteitseisen willen uitvoeren.
Alleen met deze aanpak wordt "customer experience" op het hoogst haalbare niveau gerealiseerd.

Assortiment
Heb nog niets kunnen bedenken wat ik bij Coolblue niet kan vinden.

Aanbeveling
De winkel op de Gustaf Mahlerlaan op de Zuidas in Amsterdam (toplocatie!) heeft het meest klantgerichte verkoopteam die een winkel hebben kan.

Extra toelichting
Top Service bij Coolblue met de hoogst mogelijke klanttevredenheid als doel! Overal, zowel online als off line: een superstrakke omnichannel klantbenadering met de hoogst haalbare klanttevredenheid als resultaat!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 21-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles ging zeer vlot, overzichtelijke duidelijke site en geen onnodige stappen te voltooien om tot het einde van de bestelling te geraken.

Service
Gewoon perfect, besteld om 22h00 en ontvangen de dag nadien om 11h00.

Assortiment
Er is zeker voldoende keuze maar er is natuurlijk niet alles beschikbaar.

Aanbeveling
Het gemak van bestellen, de verschillende mogelijkheden om te betalen en de correcte zeer snelle levering verdient ewoon een 10/10

Extra toelichting
N/A

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marcel 21-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Hoe makkelijk kan het zijn, aanbod is groot, bestellen eenvoudig!

Service
Snelle afhandeling van bestelling, je wordt op de hoogte gehouden van het orderverloop. Erg makkelijk!

Assortiment
Goed assortiment

Aanbeveling
Een vlekkeloze bestelling. 22.15 uur besteld, volgende morgen om 10.30 de vaarwasser in huis! Oude weer mee! Perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wisi 21-02-2016 In de winkel gekocht
Groningen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
winkel is goed bereikbaar, zelfs op zondag geopend.

Service
behulpzame, vriendelijk service

Assortiment
veel is op voorraad en dezelfde dag leverbaar

Aanbeveling
prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 21-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Thuis kiezen en kopen met eventueel gratis retourneren

Service
Snel geleverd en goede info over zending

Assortiment
Ruime keus. Meer dan in menige winkel.

Aanbeveling
Helemaal tevreden maar misschien kan het nog beter; zou echter niet weten hoe.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Han 21-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snelle service, dag na bestellen in huis.

Service
Eenvoudig bestellen en betalen. Goed overzichtelijk vergelijken.

Assortiment
Voldoende keus.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Erwin 21-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Hebben een zeer makkelijke hulp als je een product zoekt. Je kunt je keuzes mooi aangeven wat je wilt en dan komen de producten vanzelf op een rijtje te staan.

Service
Altijd snelle levering. Als er iets niet klopt kun je gewoon contact opnemen en het word zsm geregeld. Ook al kunnen ze er zelfs niets aandoen. Een vb post was vergeten iets af te geven bestelling bestond uit meerdere pakketten. Heb ik coolbleu gemaild volgende dag bezorgde ze het opnieuw. 3 dagen later bezorgde de post het nog 1 keer dubbel. Weer gemaild met coolbleu en ik mocht het dubbel geleverd artikel houden.

Assortiment
Gewoon meer dan voldoende keus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nadine 21-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Super snelle bezorging! Ongelooflijk blij mee

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Makkelijk te vinden wat ik wilde hebben, enorm snelle levering, goede prijs, alles duidelijk. Hartstikke tevreden!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

cavia 21-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Werkt super makkelijk. staan tot 24uur paraat je te helpen. Zelfs bezorgafspraak plannen was direct mogelijk ondanks andere bezorger!

Service
direct telefonisch te woord gestaan. tot 24uur bereikbaar!

Assortiment
hebben tot nu toe alles wat ik eerst dacht bij andere winkels te kunnen vinden

Aanbeveling
blijft een super goede klantvriendelijke winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 21-02-2016 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ruime keuze, goede telefonische klantenservice, gemakkelijke en duidelijke retourservice

Service
Snelle levering, mail bij verzenden, vriendelijk en deskundig contact met de klentenservice, komen afspraken na.

Assortiment
Veel keuze, uitgebreid assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 21-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Deze fohn doet zijn werk meer dan uitstekend. Pluizig haar behoort nu echt tot het verleden. Gewicht en balans zijn dik in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marloes 21-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ideaal vanaf de bank.

Service
Snel en netjes.

Assortiment
Alle merken aanwezig.

Aanbeveling
Gewoon goed

Extra toelichting
De bezorgers waren ook netjes en behulpzaam.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews