coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,4 Lees 42763 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1415 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jan 24-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Tot 23.59 bestellen voor de volgende dag.
Goede filters bij het zoeken.
Goed bereikbare klantenservice.

Service
Hulp en informatie bij het kiezen

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Makkelijk en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laura 24-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Winkelen na sluitingstijd, lekker rustig.

Service
Goede communicatie m.b.t. de bestelling en de levering.

Assortiment
Verschillende prijsklassen en heel veel keuze.

Aanbeveling
Heerlijke winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 24-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Goede klantenservice waar je meteen mee kan chatten als je problemen hebt. Jammer dat ze je niet altijd kunnen helpen.

Assortiment
De belangrijkste spullen hebben ze.

Aanbeveling
Makkelijk winkelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan h 24-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Product gemakkelijk te vinden op de website. Bestellen en betalen gaat ook erg eenvoudig en snel.

Service
Geen probleem bij terugsturen van een product.

Assortiment
Kon eigenlijk alles vinden wat ik zocht.

Aanbeveling
Gemakkelijk, snel, betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kees 24-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke uitleg over het product

Service
snel geleverd

Assortiment
keuze uit diverse verschillende merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frans 23-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
heerlijk vanuit je luie stoel artikelen bestellen

Service
alles wordt inderdaad de volgende dag gebracht.
Droger zelfs uitgepakt en op de plaatst gezet. Top.

Assortiment
Mag meer uitgebreider

Aanbeveling
zie antwoorden boven

Extra toelichting
makkelijk artikelen zoeken

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Luc 23-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Eenvoudig te bestellen.

Service
Snel geleverd

Assortiment
goed uitgebreid assortiment

Aanbeveling
heel overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Marcello 23-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk door te voeren ook als je nog geen inlog account hebt.

Service
Snelle levering.Je kunt ervan op aan.

Assortiment
Ruim assortiment in zijn klaase. Alleen zoekterm hoofdtelefoon/ oortjes draadloos bestond nog niet.

Aanbeveling
Bij deze bestelling ging alles perfect.
Laten we hopen dat bij volgende bestellingen dit ook zo is.

Extra toelichting
Staat bekend als goed en degelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ron 23-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site, groot assortiment, gemakkelijke bestelprocedure.

Service
Keurig verpakt en volgens afspraak en netjes op tijd afgeleverd. Geen reden gehad om om contact op te nemen met klanten- of klachtenservice.

Assortiment
Kan bij Cool Blue eigenlijk altijd datgene vinden waar ik op dat moment naar op zoek ben.

Aanbeveling
Al diverse artikelen besteld, tot op heden nooit teleurgesteld.

Extra toelichting
Ik zou deze internetshop zeker aanbevelen bij vrienden en/of bekenden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petrus 23-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vanuit huis

Service
geen klacht

Assortiment
uitgebreid

Aanbeveling
snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niels 23-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke website de bestelling was zo geplaatst.

Service
Zeer snelle levering. Besteld en volgende ochtend al in huis.

Assortiment
Breed assortiment. Ga er zeker meer bestellen.

Aanbeveling
Goede ervaring en ook een leuke Coolbleu Pakketpret actie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rita 23-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goed overzichtelijk

Service
Altijd snel antwoord op vragen.

Assortiment
Prima ervaring mee.

Extra toelichting
Keurige bezorgdienst,stipt op tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet Commeren 23-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Mooi assortiment je vind er geheid wat je zoekt.
Hebben ze het niet, dan zorgen ze er toch voor dat je het binnen de korst mogelijke tijd krijgt.
Het levert bij mij die glimlach op die ze beloven.

Service
Product daar niet gekocht ?
Zij zorgen toch voor een heel nette service, en helpen je verder met het vinden van een ondernemer die jou wel kan helpen.

Assortiment
Mooi assortiment je vind er geheid wat je zoekt.

Aanbeveling
Gewoon lekker winkelen.
En vooral vertrouwd.
Ik ben dik tevreden, en koop er vaker, en kom er zeker weer terug.

Extra toelichting
Behoeft eigenlijk geen verdere uitleg. Top internetwinkel, kun je met een gerust hart bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michael 23-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zoekfunctie werk naar behoren en komt met de goede resultaten terug

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Als je je snel kantoorbenoegdigdheden nodig hebt. Zeker even kijken of CB het in assortiment heeft

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hagel 23-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
gemakkelijk

Service
Snel

Assortiment
Zeer groot

Aanbeveling
Steeds tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guido 23-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
als er wat mis is lossen ze het gelijk op.

Assortiment
wat hebben ze niet ?

Aanbeveling
ga niet eens meer naar de winkel ga gelijk naar coolblue

Extra toelichting
kan denk wel zeggen dat dit de beste winkel van nederland is. ga vooral zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred 23-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
logische site goede keuzemogelijkheden

Service
goede bereikbaarheid klantenservice en snelle levering

Aanbeveling
alles liep als een zonnetje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruth 23-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk product te vinden, goede zoekfunctie

Service
super snelle levering ook op zondag!, gratis paypal

Assortiment
wist waar ik naar op zoek was, was direct voorradig, prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

julien goethals 23-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snelle service en vlugge afhandeling.

Service
zeer goede uitleg over de producten die men wil aankopen. meer keuze

Assortiment
mogelijkheid tot vergelijking van andere producten

Aanbeveling
gemakkelijk bereikbare winkel

Extra toelichting
hebben reeds vermeld dat B post zich niet aan hun afspraak hebben gehouden. bestelling diende daags nadien geleverd te worden. doch er werd juist een kaart van aanbieding inde bus gestoken , dus bezorger van B post heeft zich niet de moeite gedaan om tot aan onze deur aan te bellen . onze woning ligt 10 meter van de straat. zeker geen verantwoordelijkheid van deze door Cool blue. maar toch de moeite om dit te melden en even na te zien voor in de toekomst.mvg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mourits 22-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik vond het fijn dat ik zelfs 's avonds kon chatten met een medewerkster.

Service
Handig dat ik het ook 's avonds kon laten bezorgen.

Aanbeveling
Een fijne webwinkel met aardige medewerkers. (Haja heb ik gesproken volgens mij)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koen 22-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Voor 2359 besteld volgende dag in huis.

Service
Gratis op zondag bezorgen! Helpt mij echt heel erg. Doordeweeks nooit tijd. En alleen weekenden thuis. Ik kan nu mooi op zaterdag bestellen.

Assortiment
Ik zocht snel naar een mobiel en jullie hadden gewoon echt alles in het assortiment.

Aanbeveling
Geweldig.
Ben altijd erg druk en heb weinig tijd. Door coolblue hoef ik niet meerdere sites te bekijken voor het juiste product. En als ik 's avonds laat thuis kom, kan ik nog steeds bestellen en volgende dag ontvangen.
En gratis op zondag bezorgen al helemaal top.
10+

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TonnyH 22-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Kon alles goed vinden.

Service
goede service snelle afhandeling.

Assortiment
zeer ruim gesorteerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sytze 22-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk & snel

Service
Wat wil je nog méér!

Assortiment
Wat zal ik vandaag eens kiezen.....

Aanbeveling
Duidelijk & snel voor een prijs die mij goeddunkt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

coolbleu 22-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
overzichtelijk te bestellen ruime keuze

Service
zeer goede service en bekwame medewerkers

Assortiment
goede service en afhandeling

Aanbeveling
groot asoortiment en vriendelijke en behulpzame medewerkers

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronny 22-03-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Site of winkel maakt niet uit, wat een duidelijkheid en gemak!

Aanbeveling
Alleen de prijs is elders soms scherper, maar verder geen reden elders te gaan. Top winkel, zowel online als fysiek.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Claudia 22-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Gemakkelijke website, altijd volgende dag bezorgd.

Service
Als je om welke reden dan ook contact moet opnemen met Coolblue staan ze altijd voor je klaar om je te helpen.

Assortiment
Uitbreiding van het assortiment in verschillende prijscategorien is voor mijzelf nog wel gewenst.

Aanbeveling
De service is top, het is alleen niet de goedkoopste optie. Toch blijf ik kiezen voor Coolblue omdat als ik de ze nodig heb ik de hulp krijg die ik ook nodig heb. Ze waarderen je als klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Selina 22-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede ligging en parkeer mogelijkheden

Service
Snel en professioneel

Aanbeveling
Vriendelijk, hulpvaardig maar zeker niet opdringerig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Simon Corson 22-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
klik, klak, klaar

Service
prima informatie tijdens het orderproces

Assortiment
keuze te over.

Aanbeveling
Alles heel goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sander 22-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Altijd alles gemakkelijk gevonden. Soms een beetje onoverzichtelijk doordat je soms wordt doorgestuurd naar een andere shop (zoals pdashop.nl of laptopshop.nl), maar vanuit coolblue.nl is alles gemakkelijk te vinden en te bestellen.

Service
Donderdagavond 23.00 uur een telefoon besteld en betaald, vrijdagochtend 10.00 uur in huis. Ik kwam er vrijdag achter dat de telefoon in die nacht ineens goedkoper is geworden, berichtje naar de klantenservice via de chat en ik krijg gewoon het verschil terug. Prima service dus.

Assortiment
Heel groot assortiment, bijna elk technologisch product is te vinden.

Aanbeveling
Prima winkel, goede service, groot assortiment en vaak goedkoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hidde 22-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Het product was een cadeau, en bleek uiteindelijk niet helemaal de goede maat te zijn. Na een retouraanvraag te hebben gedaan (op zaterdagavond) kreeg ik binnen een half uur een reactie dat ik het product niet hoefde terug te sturen, maar wel mijn geld terug krijg. Ik was overdonderd door deze fantastische service, en beveel de winkel dan ook bij al mijn vrienden aan!

Aanbeveling
Snelle levering, geweldige service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SYSCheck 22-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het bestellen van producten wordt vergemakkelijkt door de ervaringen en ook de (video)reviews die gegeven worden.

Service
In zoverre er service nodig is, blijken de chatmogelijkheid en statusupdates van bestellingen hun werk te doen.

Assortiment
Door de opsplitsing van internetadressen is gelijk duidelijk in welk onderdeel je van de webshop zit. Dit is een groot voordeel t.o.v. van andere winkels die een gigantisch assortiment hebben, waardoor het zoeken naar de juiste producten lastiger wordt.
Dat probleem heeft Coolblue in mijn ogen dus niet.

Aanbeveling
Door de zichtbare continu innovatie van het bedrijf, is dit een blijvende aanrader voor anderen. Ook de wat oudere bezoeker zal zich in de frisse structuur van de website kunnen vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Moi 22-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke, toegankelijke website.

Service
Komen hun belofte, qua leveren en snelheid, ruimschoots na.

Assortiment
op internet volledig assortiment en erg up to date.

Extra toelichting
Ik baal wel een beetje van de after-sales banners van CoolBlue die ik nu aanschaf steeds weer bij ander internet verkeer tegen kom.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Coolblue 22-03-2016

Hoi Moi,

Fijn om te horen dat de bestelling (en de levering hiervan) u zo goed is bevallen. Wat betreft de banners, het is mogelijk deze te verwijderen via deze link: http://www.coolblue.nl/retargeting. Komen we in dit geval in aanmerking voor een 10?

Reageer

De Vos Yves 22-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk

Assortiment
Groot gamma

Aanbeveling
Goede prijs en het word aan huis geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zezinho 22-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles is helder, bestellen ook zeer eenvoudig.

Service
Zaterdag besteld, zondag middag in huis (petje af voor de bezorgers)

Assortiment
Ik weet wat ik zoek dus kijk niet echt naar wat ik niet nodig heb. eigenlijk nvt prijs is gelijk aan andere webwinkels. onderscheiding zit hem echt in de service van coolblue

Aanbeveling
Kan altijd beter (ben nog opzoek naar verbeterpunten maar lastig te vinden). maar qua service nog geen beter bedrijf gevonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis 22-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles gaat snel

Service
Je hoeft zelf nergens aan te denken

Assortiment
Je kan er bijna alles kopen

Aanbeveling
Is gewoon een feestje om iets te kopen in deze winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Matej Konecny 22-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel praktisch en gemakkelijk ingerichte website

Service
Snelle levering

Assortiment
Veel apparaten op voorraad en voor 24.00 besteld - morgen in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jo Knulst 22-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
erg duidelijk

Service
punctueel vrijdag 9 uur besteld zaterdag 12uur bezorgt

Assortiment
Prima assortiment

Aanbeveling
Alles is duidelijk een prima assortiment en duidelijke website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim 22-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Tot laat kunnen bestellen en de volgende dag al geleverd is heel prettig

Service
duidelijkheid over waar je pakje is, misschien zelfs wat veel mailtjes

Assortiment
voor zover ik weet ruim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sarah 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Behulpzaam en vriendelijke medewerkers

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anouk 21-03-2016 Via de website gekocht

Algemene score

1,3

Gemak
Product kapot thuisgekregen en weinig servicemogelijkheden. Het komt er op neer dat ik het mag gaan oplossen.

Service
Onbeholpen telefoniste weet geen raad met dit probleem behalve dat ik contact op moet nemen met Philips of het product moet gaan ruilen. Op het feit dat ik net geopereerd ben stelt ze dat ik vrienden kan inschakelen om het te gaan regelen. Precies wat je niet wil en waarom je iets laat bezorgen. Geen tv vandaag dus en hier nooit meer iets kopen. Er kan iets misgaan maar als de service daarna zo te wensen overlaat is het meteen de laatste keer.

Aanbeveling
Dit is precies wat je niet wil als je iets online koopt. Veel rompslomp en weinig tot geen serieuze medewerking.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 21-03-2016

Hey Anouk, bedankt voor je review. Erg vervelend om te lezen hoe dit is verlopen. Heb je een ordernummer voor ons? We kijken graag met je mee naar de mogelijkheden.

Reageer

Luc 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Van in mijn luie zetel, kan het makkelijker?

Service
Gratis aan huis geleverd vind ik gewoon top!

Assortiment
Ik heb de meest courante modellen met elkaar kunnen vergelijken.

Aanbeveling
Prijzen zijn altijd concurrentieel. Waarom zou ik elders gaan?

Extra toelichting
Coolblue was opnieuw een fijne winkelervaring. Wat ik zocht onmiddellijk gevonden. Geen gedoe. 's Anderendaags netjes afgeleverd. Gemakkelijk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thirza 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed leesbaar, handige filters die je kan aanklikken!

Service
Snelle levering! Alles erg duidelijk.

Assortiment
Mooie en betrouwbare producten!

Aanbeveling
Snel en betrouwbaar. Fijne winkel om goede producten bij te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

roest 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
24 uur bereikbaar

Assortiment
heel veel keus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

UserBS 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website met, naar mijn mening, objectieve beoordelingen over het product. Over de bestelprocedure is goed nagedacht. Werkt prettig.

Service
Zeer snelle levertijd. Klachten en problemen worden snel en keurig afgehandeld door zeer bereidwillige en deskundige medewerkers. De retourprocedure heeft Coolblue goed voor elkaar. Een kat in de zak kopen zal hierdoor bij Coolblue niet snel gebeuren. Sterker nog: mijn ervaring is dat Coolblue er alles aan lijkt te doen om dit te voorkomen. Kopen op afstand is voor veel mensen nog steeds "spannend". Dat verdwijnt snel als je met Coolblue kennis hebt gemaakt.

Assortiment
Het assortiment wordt steeds uitgebreider. Mijn belangstelling gaat uit naar electronica. Tot op heden heb ik steeds gevonden waar ik naar op zoek was. De prijzen zijn in het algemeen concurrerend. Mocht de prijs iets hoger liggen (en dat komt echt wel eens voor), dan kies ik toch voor service.

Aanbeveling
Je kan een winkel pas aanbevelen na diverse ervaringen. Deze ervaringen zijn bij mij dusdanig goed dat een 10 niet misplaatst is.

Extra toelichting
Voor de goede orde: ik heb geen aandelen bij Coolblue, alleen bijzonder goede ervaringen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel erg overzichtelijk

Service
Klasse behandeling en afhandeling

Assortiment
Zeer ruim assortiment

Aanbeveling
Het had niet beter gekund,dus vandaar deze hoge beoordeling

Extra toelichting
Prima personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

plividus 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via internet makkelijk te vinden. Vergelijken van verschillende toestellen gaat makkelijk.

Service
Snelle levering, volgende dag in de middag.

Assortiment
Heb gewenste toestel direct kunnen vinden. Fijn dat er keuze is.

Aanbeveling
Gemak dient de mens, nietwaar?

Extra toelichting
Bij de aanbieding staan batterijen die niet gebruikt worden in het gekochte. Nu kan ik ze retourneren, maar kan ze wel elders gebruiken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nikki 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Als ik er zelf voor naar de stad moet doe ik er langer over en kost het nog meer ook.

Service
Vandaag besteld, morgen in huis. Zelfs op zaterdag...

Aanbeveling
Service top, levering snel en zelfs op zaterdag. En met een functionele herbruikbare verpakking... wat wil je nog meer.

Extra toelichting
Nope

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob van Kempen 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Met weinig moeite vind je wat je zoekt

Service
Cool blue doet wat hij beloofy

Assortiment
Alles wat ik op dit moment nodig heb.

Aanbeveling
Goed assortement van artikelen. Gratis vezending, Goede aflevering.

Extra toelichting
Diverse winkels in mijn buurt konden het gevraagde niet meer leveren. Ook veel winkels zijn op dit moment failliet Of gesloten wegens bezuiniging. (My Com)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Henk 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles overzichtelijk op de site, gemak dient de mens!

Service
Service met een smile!

Assortiment
Een zeer groot assortiment volop keus, als je hier niet slaagt vergeet het dan maar.

Aanbeveling
Ik heb altijd mijn bestellingen goed ontvangen en ook een hele goede kwaliteit super!! Valt niet te klagen bestellingen kwamen ook heel snel aan. Geniet zeker van mijn spullen.

Extra toelichting
Ga zo door!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer goede service en voorwaarden die klantgericht zijn

Service
Idem

Assortiment
snel vinden wat je zoekt

Aanbeveling
Top

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews