coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42587 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2218 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mitchel 15-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima service en erg goede bereikbaarheid. Alles is mogelijk

Service
Top!

Assortiment
Bijna alles is te krijgen hoewel niet alle kleuren van het product leverbaar waren.

Aanbeveling
Al jaren ben ik klant en altijd naar volle tevredenheid

Extra toelichting
Doen niet aan laagste prijs garantie dus dat is jammer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gewoon perfect 15-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heel duidelijk worden alle verschillen in beeld gebracht, net zoals de pro's en contra's. Hierdoor kon ik perfect uitkiezen welke rugzak ik moest hebben zonder dat ik hem van te voren fysiek hoefde te zien.

Service
Het is heel makkelijk om een bezorgdag te kiezen, ideaal.

Assortiment
Er was genoeg keuze in het aantal rugzakken, maar gelukkig ook weer niet zoveel dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

Aanbeveling
Makkelijker het juiste uitzoeken kan haast niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Edith visker 15-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via internet hoef je de deur niet uit

Service
Alles is duidelijk

Assortiment
Groot assortiment dus keuze genoeg

Aanbeveling
Omdat ik tevreden ben

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bob H 15-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eren wie eren toekomt. Dit is zeker het geval voor Coolblue. Er zijn weinig webshops met zo'n duidelijke en gebruikersvriendelijke website. Een aparte website voor memory (memoryshop.nl), routers (routercenter.nl), en nog veel meer! Altijd een genot om terug te keren en precies datgene te vinden waar je naar zoekt.

Service
De service van Coolblue is iets heel speciaals, iets waar andere websites/webshops nog veel van zouden kunnen leren! Altijd staat er iemand voor je klaar, aan de telefoon, door middel van een live online chat, noem het maar op. Let wel: er is een verschil tussen bereikbaar zijn en actief je klanten proberen te helpen met hun problemen! Uiteraard zijn er meer websites die deze functies kennen, een online chat, een klantenservice die telefonisch bereikbaar is, maar bij geen enkele van hen heb ik dezelfde ervaringen als bij die van Coolblue. Waar deze andere websites slechts bereikbaar zijn, zal Coolblue zich actief inzetten om jouw problemen op te lossen en je tevredenheid te garanderen met het door jou bestelde product.

Wat betreft Coolblue's bezorging.. moeten we het hier echt over hebben? Dit is een van hun meest onderscheidende kwaliteiten! Áltijd zijn ze hun beloftes van 'volgende dag in huis, zelfs op zondag!' nagekomen. En nee, deze stelling staat niet ter discussie, dit is feit.

Assortiment
Als Coolblue het product dat jij zoekt, of een nagenoeg identiek product, niet aanbiedt, dan moet je wel op zoek zijn naar een héél speciaal product. Ik betwijfel of de dag waarop ik iets zoek wat Coolblue niet aanbiedt ooit zal komen.

Aanbeveling
Als mensen mij vragen wat de toekomst voor ons in petto heeft, antwoord ik met: 'Denk Coolblue, maar dan een groter aantal'.

Extra toelichting
Als je na het voorgaande nóg niet overtuigt bent, dan heb heb ik slecht nieuws voor je.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 15-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goede productpresentatie.

Service
Lekker zelf kunnen bepalen/kiezen wanneer het product geleverd mag worden en dat ook nog eens, afhankelijk van je keuze, zonder extra kosten.

Assortiment
Voldoende en als ze het gezochte product niet hebben kijk je gewoon elders.

Aanbeveling
Winkel wordt zeker meegenomen bij het zoeken naar een gewenst product. Zeker, omdat jezelf kunt kiezen wanneer het product geleverd wordt. Nette levering ook. Ga absoluut binnenkort de 'adviesfunctie' bij een fysieke vestiging uittesten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 15-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Snel gewenst product gevonden met goede prijsstelling

Aanbeveling
Het assortiment is zeer divers met juiste zoekfilters. Coolblue keuze is handig hulpmiddel. De reviews zijn inhoudelijk van goede kwaliteit, zijn zinnige opmerkingen die helpen bij keuze. Supersnelle levering, zaterdag besteld, zondag geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

LvG 15-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Diversiteit,kwaliteit

Service
Snelle levering

Assortiment
uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Verschillende malen produkten besteld en iedere keer was alles prima en snel geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Etienne 15-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Zeer makkelijk bestellen en veel product info

Service
Netjes op tijd bezorgd

Assortiment
Zeer breed

Aanbeveling
Prima winkel, nette prijzen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Eric 15-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer vlotte en gebruiksvriendelijke website.

Aanbeveling
Ongelooflijk goede, gebruiksvriendelijke webwinkel.
Efficiëntie ten top. s'Avonds besteld. s' Morgens geleverd. Prima kwaliteit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel H 15-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk, meerdere webshops in 1 navigatie werkt goed !

Service
Lees mijn commentaar dan zegt dit cijfer genoeg ;-)

Assortiment
Ruime assortiment zoveel dat ik soms zelf begin te twijfelen voor welk artikel ik zal gaan

Aanbeveling
Service en klant vriendelijkheid staan centraal .. je wordt goed en duidelijk geholpen !

Extra toelichting
In april 2014 een laptop gekocht een maand geleden lade de accu niet meer op en aangezien dit een transformerbook was had ik niks meer aan tablet gedeelte ... Deze opgestuurd naar asus en asus gaf aan dat dit niet binnen de garantie viel omdat op een accu maar 12 maanden garantie zit en de kosten dus voor mij zal zijn ... Contact met coolblue gehad en zei vonden dat dit wel binnen de garantie valt omdat het hier gaat om een niet replace bare accu dus ik kon als klant deze ook niet zelf vervangen ... opgestuurd naar coolblue en zei gaven aan dat ze de kosten voor eigen rekening nemen, na een week kreeg ik netjes een mail dat het ze speet dat het langer duurde als normaal en dat ze de volgende 2 opties hebben voor mij ... > Naar aanleiding van uw retourzending stuur ik u deze mail. > Onlangs hebben wij uw product ontvangen en doorgestuurd naar de erkende reparatiedienst. Helaas duurt de herstelling langer dan verwacht en vind ik dit erg vervelend voor u. Om deze reden wil ik u graag de volgende opties aanbieden: > 1. Wachten op de herstelling van uw product. > 2. U ontvangt een shoptegoed ter waarde van het aankoopbedrag. Helaas is uw product namelijk niet meer leverbaar. Op deze manier kunt u zelf een alternatief uitzoeken. Het shoptegoed is te gebruiken in al onze (web)winkels. Dit noem ik pas service ! mogen vele andere winkels een voorbeeld aan nemen ;-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ans hellegers 15-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
makkelijke site

Service
heel snel

Assortiment
veel keus

Aanbeveling
geen klachten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E Scheuer 15-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Producten zijn te vergelijken en veel info om je keuze te bepalen.

Service
Top

Assortiment
Heel veel keus

Aanbeveling
Ga zo door top!! Mijn bestelling was binnen 14uur in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cees Spieringshoek 15-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Mooi vanachter je pc een product uitkiezen.

Assortiment
Genoeg keuze.

Extra toelichting
Goede en snelle communicatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Westlander78 15-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke zoekfuncties.

Service
Als je er niet uit komt helpen ze je altijd. Dit kan per telefoon,mail of chat. Service altijd hetzelfde. Super.

Assortiment
Kijk op de website. Zegt genoeg :-D

Aanbeveling
Simpelweg een superwinkel waar de klant op de 1e plaats komt.

Extra toelichting
Als ik iets van elektronica zoek kijk ik als eerste bij CoolBlue. Maar ook voor bijvoorbeeld Speelgoed, keukenapparatuur, etc kun je hier terecht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alie 14-03-2016 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk en ruime keus

Service
Snelle bezorging

Assortiment
ruime keus in merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wilma 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Fijne site ook snelle reactie als je vragen heb.

Aanbeveling
Keurig netjes alles gebracht.
Bellen als ze eraan komen.
En hele vriendelijke jongens die alles netjes aan hebben gesloten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thornwood 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke overzichtelijke site.

Service
Supersnelle levering door 2 erg beleefde medewerkers van het bedrijf Dynalogic.

Assortiment
Voor mij voldoende assortiment.

Aanbeveling
Goede,snelle levering en je wordt prima op de hoogte gehouden over bezorgtijdstip.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jokie 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Veel keuze, gemakkelijk om thuis even op je gemak te kijken.

Service
Prima service, niks op aan te merken

Assortiment
Heel ruim assortiment en de beoordelingen te lezen.

Aanbeveling
Snelle, accurate service.

Extra toelichting
Wat mij betreft kan ik geen verbetering adviseren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koen b 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Website is eenvoudig opgemaakt

Service
Een service om u tegen te zeggen. Correct en zeer snel

Assortiment
Heb mijn hp laptop bekeken bij meerdere winkels maar enkel coolblue kon hem aanbieden vanuit hun stock

Aanbeveling
Reeds meerdere dingen gekocht en zelf s avonds laten leveren terwijl bestelling maar om 14 u 50 doorgegeven was.
Super

Extra toelichting
Zeer betrouwbaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mellissa 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles verliep gewoon goed. Vergelijken, accessoires uitzzoeken en dergelijke.

Service
Door een klein foutje kon ik eerst mijn mobiel niet in ontvangst nemen, coolblue heeft dit netjes en tijdig opgelost.

Assortiment
Ook bij een nieuw product/aankomend product hebben ze vaak al accessoires, zoals hoesjes, in het assortiment.

Aanbeveling
Klantenservice is snel en doet zijn best om je zo goed mogelijk te helpen. Veel producten waar je uit kan kiezen en het is overzichtelijk, vind ik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martine va Dijk 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is prima te vinden, bestelproces is makkelijk

Service
Supersnelle levering!

Assortiment
Breed assortiment, goede kwaliteit, filteren op prijs is handig

Aanbeveling
Snel, handig, kwaliteit, redelijke prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janine 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bestellen ging heel gemakkelijk!

Service
Keurig een mailtje gehad met verdere info, bestelling zou volgende dag geleverd worden, wat ook keurig gebeurde!

Assortiment
Vind ik zelf moeilijk te beoordelen, omdat ik niet weet wat er allemaal te koop is. Maar er waren zoveel soorten, dat ik niet kon kiezen, dus vond ik het assortiment al gauw groot genoeg.

Aanbeveling
Gemakkelijk, snel en niet de duurste!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sebastiaan 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Site werkt goed. ook bestellen en betalen gaat soepel.

Service
Volgende dag in huis. Heren bezorgers hebben de wasdroger op zolder gezet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Francis Arthur 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bij de aankoop van mijn telefoon heb ik meerdere keren contact gehad en ben tevens met allerlei mogelijke abonnementen geholpen en tot een mooie conclusie gekomen met behulp van de medewerker aan de telefoon.

Service
Als er iets is wat goedkoper of niet veel duurder is dan een product kost dan haal ik het liever bij CoolBlue omdat ik bij deze winkel een veilig gevoel heb met kostenloos retourneren, tot laat in de avond service en leuke, enthousiaste medewerkers!

Assortiment
Ik heb een koptelefoon, verstekzaag, telefoon en andere dingen bij Coolblue gekocht en kijk nu naar een fitness apparaat. Het assortiment is breed en er is vaak onderlinge keuze in het betreffende onderwerp.

Aanbeveling
Ik vind het erg leuk als ik een goed gesprek heb gehad met een medewerker, gelachen heb en dan ook nog een met de hand geschreven kaartje in de bus krijg van de herinnering. Dat zie je nergens anders!

Extra toelichting
Door deze winkel gaan andere winkels nu ook wat beter hun best doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Handig. Als je eerder al iets besteld hebt hoef je niet opnieuw je gegevens in te vullen.

Service
Altijd binnen 14 dagen kosteloos terug sturen.

Assortiment
Heel compleet en ruim assortiment.

Aanbeveling
Je kan altijd een 10 geven. Echter zullen er altijd verbeteringen mogelijk zijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anna van Rijswijk 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Jullie waren de goedkoopste en leverden het snelst.

Service
Keuken machine werd de volgende dag geleverd

Assortiment
Kon vinden wat ik nodig had

Aanbeveling
Wij zijn heel goed te spreken over bestelling en aflevering

Extra toelichting
Jullie zijn een aanrader ook prijstechnisch

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

H van Elsacker 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goed en makkelijk om producten te vinden

Service
prima op tijd geleverd en goed aangegeven hoe laat het wordt bezorgd.

Assortiment
ruime keus in vergelijking met anderen

Aanbeveling
prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harm 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heel eenvoudig zoeken op de site, goede short-list te maken om snel tot een besluit te komen. Ook de beschikbaarheid van het product lijkt gegarandeerd

Service
Slechts een paar klikken en de bestelling is geplaatst, betaald en onderweg. Ook een goed zicht op waar de bestelling zich bevindt en wanneer de levering verwacht wordt. Die is overigens correct nagekomen!

Assortiment
Technisch is het assortiment prima, alleen bestaat er momenteel geen witte uitvoering van wat ik wilde hebben (ook niet bij andere sites!). Vandaar één puntje minder

Aanbeveling
Gewoon makkelijk, snel en betrouwbaar, goede informatie zonder poespas en toch met een vrolijke noot (waarom zou je eigenlijk een doos met een hamer openmaken?)

Extra toelichting
Tot volgende keer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mitchell 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Na het eerste contact wilde ik nog verder kijken, dit werd positief ontvangen en werd niet aangedrongen om het product te moeten kopen. Daarnaast vond ik de website overzichtelijk en makkelijk toegankelijk

Service
Het personeel heeft al mijn vragen kunnen beantwoorden en kunnen weerleggen. Product werd perfect op tijd bezorgt.

Assortiment
Het is een uitgebreid assortiment en alle denkbare benodigdheden worden aangeboden, alleen vind ik persoonlijk de prijs van telefoonhoesjes erg prijzig, maar dat is overal zo.

Aanbeveling
De website is toegankelijk voor iedereen, het personeel is vriendelijk en behulpzaam, het assortiment is breed en diep genoeg en ze komen leverafspraken af. Vandaar overal een 9!

Extra toelichting
één van de beste webshops die er momenteel zijn. Zou het iedereen aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adriaan 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Service is altijd prima. Ik heb zelfs een telefoon mogen omruilen na de 2 weken bedenktijd. Erg vriendelijk personeel.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Topzaak! Daar mogen er veel een voorbeeld aan nemen.

Extra toelichting
Is misschien niet altijd de goedkoopste maar wel de beste qua levering en service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten Binnendijk 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
zo'n tien klikken verder had ik de printer vergeleken en gekocht. Supersimpel!

Service
Snel, correct, conform belofte.

Assortiment
Bij een 10 is er geen verbetering mogelijk, vandaar de 8.

Aanbeveling
Wat ik bestelde was op voorraad en werd de volgende dag, conform belofte, afgeleverd. En dat allemaal ook nog eens voor de beste prijs!

Extra toelichting
Bij de extra bestelde inkt was het, mijn fout(!), niet gelijk duidelijk dat het niet om originele cartridges ging. Gewoon niet goed opgelet maar, ter verdediging, ze werden wel erg "origineel" gepresenteerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

willem Schaperkotter 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
met twee muisklikken gevonden wat ik zocht.

Service
Supersnel bezorgd (volgende dag.

Assortiment
ze hebben alles

Aanbeveling
Prijzen zijn goed, geen bezorgkosten, technische informatie is compleet

Extra toelichting
lekker simpele webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klant 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Makkelijk bestellen via een overzichtelijke site en , als op voorraad,volgende dag in huis.

Assortiment
Nog geen Amazon.com maar komt in de buurt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk

Service
Op tijd geleverd

Assortiment
Voldoende

Aanbeveling
Komen de afspraken na

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tournoy werkt 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
s'middags besteld, volgende dag in huis

Service
goede communicatie over het product en levering

Assortiment
top, alles wat ik zocht voor kantoor

Aanbeveling
prima web-shop

Extra toelichting
ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

mina 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
telefonisch goed bereikbaar voor eventueel beantwoorden van vragen, bestelling en betaling via de site gaat makkelijk

Service
vooral zeer tevreden over de bezorging, zeer klantvriendelijk en ze doen hun werk op een professionele manier en met brede lach op het gezicht. zeer snel in huis, vrijdag wasmachine besteld, zaterdagochtend al in huis, aangesloten en werkend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ytsma 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Voldoende keuze van flatscreen TV's en door de beoordelingen had ik snel een keuze gemaakt.

Service
Ik had een vraag en die werd snel beantwoord. De levering was vlot en voorzien van track & trace, waardoor ik wist waar ik aan toe was.

Assortiment
Mijn keuze was gebaseerd op het product dat het meest is besteld en goede aanbevelingen kreeg.

Aanbeveling
Tegenwoordig kijk ik eerst bij Coolblue, voordat ik een andere winkel overweeg.

Extra toelichting
Ik vind de wijze van communicatie van Coolblue uiterst prettig.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Wouter 14-03-2016 In de winkel gekocht
Antwerpen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk overzichtelijke website met veel productdetails. Ook de mogelijkheid om producten te vergelijken.
Bij elk product staan reviews van verschillende gebruikers.
Ook de plus- en minpunten van elk product staan duidelijk uitgelegd.

Service
Geweldig behulpzame telefonische klantendienst. Snelle bediening in de winkel.

Assortiment
Er is een ruim aanbod, maar dit kan altijd nog ruimer ;-)

Aanbeveling
Coolblue is een winkel die toegankelijk is voor iedereen. Een kenner, maar ook een volstrekte leek zal hier zijn gading vinden, en dit in elke prijsklasse.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anika 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
gemakkelijk alles te vinden

Service
leveren gelukkig op zondag en dat is een pre

Assortiment
ze hebben veel keus

Aanbeveling
vanwege de snelle en uitstekende service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

iiyama E2473HS 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
makkelijk en snel te bestellen

Service
'S avonds besteld, volgende dag al binnen

Assortiment
ruim assortiment, met veel reccensies

Aanbeveling
zeer goeie winkel. had er eerst nog niet zo veel over gehoord, maar heeft een hele snelle service en levert goede kwaliteit.

Extra toelichting
gewoon uitstekende winkel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Edward 13-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Binnen 24 uur werd mijn product bezorgd bij een door mij gekozen afleverpunt.
Ik krijg feedback, wanneer ik mijn product kon ophalen.

Service
Snelle levering

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
Ben zeer tevreden!
Het bestelde product voldoet aan mijn verwachtingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bosje 13-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Informatieve website.

Service
Helemaal niets op aan te merken.

Assortiment
Ruime keuze op overzichtelijke website.

Aanbeveling
Uitvoering bestelling zoals aangegeven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita 13-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk bestellen en betalen.

Service
Iets eerder wat besteld bij Coolblue,was een klein onderdeel kapot gegaan tijdens transport, werd direkt een ander product geleverd.

Assortiment
Groot assortiment in een redelijke prijsklasse

Aanbeveling
Snelle afwikkeling van de bestelling en snel geleverd.

Extra toelichting
Goede webwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bjorn Ramakers 13-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website werkt gemakkelijk. Als er staat op voorraad, is het ook op voorraad. Uniform platform met verschillende subsites, die allemaal hetzelfde werken.

Service
Vandaag besteld, morgen in huis. En gratis verzending.

Assortiment
Wat ik zoek is 99% van de tijd op voorraad!

Aanbeveling
Wie wil nou niet genieten van zo'n super service?

Extra toelichting
Wederom, zoals altijd, bedankt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heino 13-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De website was duidelijk! Ok
De producten waren snel te vinden! Ok
Bestelling plaatsen als zelfstandige en niet laten leveren op het adres van de maatschappelijke zetel is een probleem! Dit staat niet duidelijk aangegeven, het bedrag om te betalen word zonder btw weergegeven, en dan achteraf een mail dat men de btw toch moet bijstorten, dit is zeer slecht aangegeven!!! Wat voor tijdverlies zorgt!!!

Service
Correct te woord gestaan en bevestigd dat dit een probleem is?

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Frank tilburg 13-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Hag snel gevonden wat ik nodig had en alles staat er overzichtelijk op.

Service
Bestelling was zo geplaats en kreeg snel opdrachtbevstiging terug en ook wanneer het product gepickt was en klaar stond voor verzending.
En de dag van levering een mail dat pakket door post nl was opgehaald en een afleverbloktijd wanneer het bezorgt zou worden.

Assortiment
Je kan er van alles vinden kunt het niet zo gek mogelijk bedenken of het staat erop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Samsung WF70F5E0Q4W 13-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Cool!!!!!

Service
Geweldig!!!!!

Assortiment
Prachtig!!!!!

Aanbeveling
Altijd toppie!!!!

Extra toelichting
Alleen maar goeie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kevin 13-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Bij Coolblue bestel je eenvoudig. Verschillende artikelen vergelijken is gemakkelijk om uiteindelijk je keuze te maken. De klantenservice is heel goed en de communicatie naar de klant is duidelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de Boer 13-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede site
Goede producten met heldere omschrijving

Service
Uitstekend een 10

Assortiment
Heel goed en ruime keuze

Aanbeveling
Gewoon uitstekend

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marjolein 13-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk overzicht van de producten, handige reviews erbij.

Service
Makkelijk betalen, snelle en nette levering.

Assortiment
Ruim assortiment, makkelijk te vergelijken.

Aanbeveling
Fijne webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews