coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42498 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2793 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Uitstekend 09-02-2017 Via de website gekocht

Tostiapparaat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ben zeer tevreden met Coolblue. Ze doen wat ze beloven en ze houden je keurig op de hoogte van waar je pakketje zich bevindt.
Ben ook erg tevreden met het Tostiapparaat wat ik bij hen gekocht heb.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Daniëlle 09-02-2017 Via de website gekocht

Prima ervaring

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op zoek naar een nieuwe laptop bij Coolblue uitgekomen.
Op de site staan handige tips bij het uitzoeken: welke vereisten nodig zijn voor hetgeen je wilt doen. Vervolgens kan je daar op selecteren en heb je overzichtelijk alle laptops die aan jouw eisen voldoen.
Bestellen en betalen is simpel, in de avond besteld en de volgende dag al netjes en veilig verpakt in huis!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Martin 09-02-2017 Via de website gekocht

bezorgning

Algemene score

4,0
Nou, ik heb vorige week een ffb stuur(thrustmaster t150 rs) en dirt rally gekocht.
De grote doos was gevuld met luchtkussens om niks te beschadigen, dit was oke. De doos van het spel was mooi heel, maar de doos van het stuur was duidelijk beschadigd en waarschijnlijk zelfs open geweest. Net alsof ik een 2e hands product kocht. ( de coolblue doos was wel heel en goed vastgetaped)
De spullen zelf zijn goed, en werken ook goed, maar ik vind het niet kunnen dat de doos beschadigd was.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 09-02-2017

Beste Martin,

Bedankt voor de moeite die je hebt genomen om ons te beoordelen. Wat ontzettend balen dat de doos beschadigd was! Dat is zeker niet de bedoeling. Gelukkig zijn de spullen zelf wel in orde, maar dat is zeker niet de bedoeling. We willen graag voor je nakijken of we hem nog voor je om kunnen ruilen voor een nieuw exemplaar. Zou je hiervoor het ordernummer van je bestelling en een kort begeleidend schrijven willen mailen naar: geenglimlach@coolblue.nl? Dan kijken we gelijk wat we voor je kunnen betekenen. Alvast bedankt.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Jet 09-02-2017 Via de website gekocht

TOP Kruimeldief

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke site, goede omschrijving van de artikelen. De levering is vlot, snel en efficiënt .
Komen afspraken na.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Joke van bakkum 09-02-2017 Via de website gekocht

Echte toppers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn eerste ervaring met CoolBlue is echt top.
Hele lieve jongens die mijn wasmachine bezorgde en met bestellen een hele lieve dame die mijn bestelling opnam en ik kreeg nog een kaartje toe en laat mijn nieuwe wasmachine het ook nog super doen😅bedankt Coolbleu ik heb die glimlach.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

topper 09-02-2017 Via de website gekocht

uitstekend

Algemene score

10,0
perfecte site, perfecte levering, zeer goede ervaringen, ook bij retouren
in vergelijking met conculega''s, kunnen ze van leren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joe 09-02-2017 Via de website gekocht

Bliksem snel...

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Om 22:30 ging mijn tv stuk, prijzen vergelijk met media markt. . Ze kosten allebei even veel, maar ik wist dat bij coolblue tot 23:59 kon bestellen en de volgende dag in huis, ik heb een leuk tv voor weinig geld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michael 09-02-2017 Via de website gekocht

Coolblue alles voor een glimlach met een glimlach

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij aankomst waren de mannen heel spontaan en aardig zetten alles netjes op hun plek met overleg en advies !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Natascha 09-02-2017 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik heb een notebook gekocht. Deze was bij jullie de goedkoopste. Ook was er een super snelle levering als je voor 15:00 bestelde. Alles is netjes en duidelijk afgehandeld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suzan 09-02-2017 Via de website gekocht

Goede en betrouwbare winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer fijne website, met een tool om het juiste product te vinden. Uitgebreide specificaties ook kort in plus- en minpunten. Veel reviews. Voor levering verschillende opties beschikbaar, bijv. leveringsdag kiezen. Snel en betrouwbaar.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 09-02-2017 Via de website gekocht

aankoop hp laptop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
S'avonds pas laat besteld, de volgende dag evengoed om 16.00 al in huis. Supersnel en het juiste product! Voor een nette prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rinus 09-02-2017 Via de website gekocht

Super Snelle Service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestellen gaat eenvoudig ,prijs is goed ,service is prima ,meer valt niet te wensen
We kopen al jaren bij Coolblue en de service is en blijft uitstekend!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.v.Vulpen 09-02-2017 Via de website gekocht

Meneer

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De complete service is helemaal geweldigalles klopt van bestelling tot bezorging,petje af.en dan zo supersnel.grandioos.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 09-02-2017 Via de website gekocht

nexus 5X

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was al bekend met Coolblue via m'n zwager en daarom durfde ik hier ook zonder aarzelen te kopen. Ik ging voor een '2e kans' waarbij de verpakking beschadigd was maar de rest nog als nieuw. Prima telefoon voor net wat minder geld als elders.
Ook de zorg omtrent levering toen ik op het eerste aanlevermoment niet thuis was is prima. Top, aan te raden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

NES 09-02-2017 Via de website gekocht

Nadine Schellekens

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Alles helemaal in orde, heel fijn en snel. De prijs was wel hoger dan bij de competitie (MediaMarkt, Bol). Ook was mijn camera model een import uit Polen en ik vond het jammer niet de handleiding te kunnen lezen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harm 09-02-2017 Via de website gekocht

Winkelen bij Pieter ;)

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Coolblue is altijd duidelijk. Goede info en recensies van de producten. Service is top! Website overzichtelijk, altijd in beeld wat er eerder bekeken is. Handig voor vergelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peter j. 09-02-2017 Via de website gekocht

mijn ervaring met coolbleu

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zeer goede webschop . veel info en goede prijs . snelle levering , zelfs in weekend . als niet tevreden bent doen niet moeilijk om te wisselen of geld terug te vragen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dominiek 09-02-2017 Via de website gekocht

Tevreden klant

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue maakt alles super makkelijk. Hetgeen je nodig hebt is vaak niet n alledaagse koop, maar altijd op n ongelegen moment kapot. En je kan vaak niet voor langere periode zonder. Daarom is coolblue perfect : vandaag besteld morgen geleverd, en vaak nog met goeie service erbij!!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Vincent 09-02-2017 Via de website gekocht

Snel, makkelijk en efficiënt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kon snel vinden wat ik nodig. Website zit erg goed in elkaar. Bestelling afronden was een eitje. Goede informatievoorziening rondom het afleveringsproces.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ray 09-02-2017 Via de website gekocht

Mac mini ram geheugen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor mijn mac's 2 x 16 gb ram gekocht, zondag besteld maandag al in mijn Mac's lopen weer als een trein .
Blij met deze snelle leverings service

Ray

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Tevreden klant 09-02-2017 Via de website gekocht

Super tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb nu meerdere malen iets bij Coolblue gekocht en alles werd op tijd en keurig bezorgd. De ruime besteltijden en dagen zijn super. Een aanrader en vertrouwd online winkelen. Zeer tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

C. S. 08-02-2017 Via de website gekocht

Al jaren mijn favoriete winkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al heel veel jaren trouwe klant met een glimlach 😉
Service, website en gemak zijn uitstekend. Nooit een tegenvaller, zeer goede communicatie en vooral die glimlach elke keer!
Productaanbod in verhouding tot prijzen zeer goed. Ook als het bij andere webshops iets goedkoper is, ga ik toch voor Coolblue omdat zij het vertrouwen van mij al jaren waard zijn.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Manfred 08-02-2017 Via de website gekocht

Nieuwe telefoon

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
En toen had ik toch wel een probleem....
Zaterdag rond de middag hield mijn telefoon er mee op.
Ik zag op de website de volgende dag in huis , ook op zondag !
Toen gelijk maar besteld , zou tussen 12:00 - 18:00 bezorgt worden.
Rond 13:00 ging de deurbel !
Ik kan niet anders zeggen dat ik zeer tevreden ben.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Fam. Peters 08-02-2017 Via de website gekocht

Philips 23,6 inch beeldscherm model 243V5LHAB

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle correcte levering, van het beeldscherm. Prima prijs, voor dit plug and play beeldscherm. Net wat ik zocht.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Maartje 08-02-2017 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We hebben de avond voor de levering de wasmachine besteld en om 8.30u stond hij volledig, door coolblue, aangesloten de 1e spoeling te draaien. De oude wasmachine werd meegenomen en ook het karton en plastic van de nieuwe machine.
De leveranciers waren netjes en vriendelijk! Zij hadden ook de sms en het telefoontje gepleegd vlak voor aankomst zoals vermeld op de site.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim van den Broek 08-02-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na 22.00 de router besteld die volgens jullie website als beste uit de test komt. Volgende dag om 11 uur in huis.
Meteen aan de slag gegaan met montage en ik heb eindelijk overal in huis super snel internet.

Ik ben heel erg tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 08-02-2017 Via de website gekocht

TOP

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top, simpele site, duidelijk, goede prijzen en snel geleverd zonder kosten, avond bestellen volgende middag in huis zoals beloofd

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 08-02-2017 Via de website gekocht

Alles voor een glimlach

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De wasmachine levering service was zo fijn. Hij werd zonder mopperen naar de derde verdieping getild, aangesloten en getest. Ook werd mij alles goed uitgelegd en waren de bezorgers zeer beleefd. Terwijl de bezorger dubbelgevouwen onder mijn aanrecht lag, bleven ze vriendelijk en was niks teveel moeite. Heel fijn.

Coolblue stelt je nooit teleur. Ik heb al jaren zoveel aanschaffen bij deze winkel gedaan. Zowel nieuw als tweede kansjes. Klantenservice is altijd makkelijk te bereiken en gaan tot het naadje om je tevreden te stellen. Ik ben dan ook nooit bang om een aanschaf bij hun te doen zelfs als het tweede hands is.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan en Pleun 08-02-2017 Via de website gekocht

de glimlach van een kind

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
'Mag ik een tablet kopen van de centjes?', vroeg mijn jarige dochter.
Samen één uitgekozen bij Coolblue en natuurlijk wilde de kleine meid er zo snel mogelijk mee spelen. Nou, de volgende dag om 12.00 uur zat ze met een grote glimlach te spelen.

Coolblue maakt waar wat ze beloven. Duidelijke uitleg op de site t.b.v. je keuze en over de werkwijze en indien gewenst correcte ondersteuning.

En vooral ook: Niet moeilijk doen en zorgen voor een glimlach!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hanneke Toes 08-02-2017 Via de website gekocht

Aankoop Samsung wireless 360 r5

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een prettige stop om in te kopen, duidelijke communicatie en zeer snelle levering. Ook van de verzending werden we keurig op de hoogte gehouden. Kortom, complimenten en ga zo door!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

manuela 08-02-2017 Via de website gekocht

cool bleu

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zeer goede service , goede website en contact centrum. bestelling binnen de tijd binnen gehad .Je krijgt zelf een dag na levering een filmpje binnen met een verkorte handleiding.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjon 08-02-2017 Via de website gekocht

DECTtelefoonshop.nl

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke en snel te configureren zoekopdracht. Komt meteen bij het juiste product terecht. Na bestellen op zaterdag, zondagochtend al geleverd, Zeer tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim Van Hauwaert 08-02-2017 Via de website gekocht

Daarom COOLBLEU

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
COOLBLEU doet wat ze beloven, zonder zeuren, zonder irriterende bijkomstige vragen.
Afspraak is afspraak, Voor concurrerende prijs heb je een product dat doet wat het moet. De leveringstermijnen zijn fenomenaal kort.
Het aanbod is enorm, ook van bekende goede merken. Voldoet het niet wat jij ervan had verwacht, Gewoon gratis retourtje. Zonder gezeur achteraf. Daarom is COOLBLEU mijn keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

geurtsemsa 08-02-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden klant

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd als eerste kijk ik op de website van Coolblue! Erg snelle goed verpakte levering met daaraan gekoppeld ook nog eens een scherpe prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tonnie 08-02-2017 Via de website gekocht

coolbleu braadpan besteld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede internet shop met vlotte afhandeling , goede service hadden de bestelde braadpan zeergoed verpakt en binnen een dag binnen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saskia 08-02-2017 Via de website gekocht

Aankoop X-Doria 360 cover voor IPhone 7plus

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Op de website stond vermeld voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis. Dat is prettig en daarom bij deze webshop dit product besteld. Helaas ging die vlieger niet op! Geen cover ontvangen. De volgende dag gemaild met de shop maar zij konden niets voor ons doen omdat dit product toch met PostNL was verzonden en ze niet meer konden traceren waar het pakketje was gebleven. Gelukkig kwam de cover eind van de middag toch nog aan (tweede dag). De cover is verder prima.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice

Review criteria:

Voldoende
Goed
Onvoldoende

Reageer

michel 08-02-2017 Via de website gekocht

bleuthoot headset

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
is een perfecte shop keuze genoeg alle categorie
s avonds bestelt volgende dag s avonds afgeleverd
werkt perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jim Waasdorp 08-02-2017 Via de website gekocht

Cool Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd goeie service met de klantenservice en andere zaken. De bezorging word ook altijd goed geregeld

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anna 08-02-2017 Via de website gekocht

Huawei 8P lite

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb gekozen voor jullie shop, omdat ik door iemand van een telefoonwinkel op jullie werd geattendeerd. Het was erg overzichtelijk en duidelijk. Binnen een dag was het pakketje daarna in huis. Het maakte niet uit dat het op zondag viel. Levering binnen 1 dag. Een dikke pluim. Ik ben zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alice 08-02-2017 Via de website gekocht

My first chromebook

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Jammer dat ondanks dat ik voor 23.59 mijn bestelling plaatste, ik niet de volgende dag geleverd kreeg, omdat mijn betaling nog niet binnen was.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Gerben 08-02-2017 Via de website gekocht

Snel en duidelijk.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website: goede rubricering en informatie over artikelen goed te vinden en zeer duidelijk, snelle levering, geen enkel probleem ervaren.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 08-02-2017 Via de website gekocht

Helder en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Reeds meerdere malen aankopen gedaan via deze website en tot op heden zeer tevreden over aangeboden artikelen, beloftes en de aflevering. Alleen conform.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman 08-02-2017 Via de website gekocht

Onze eerste aankoop bij Coolblue.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles is helemaal volgen afspraak per mail, keurig op de aangegeven tijd geleverd met vriendelijk personeel. Al bij al een zeer goed bedrijf.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees 08-02-2017 Via de website gekocht

Uitstekende informatie en service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering zijn we inmiddels wel gewend overall, maar ik was aangenaam verrast over de compleetheid en duidelijkheid van informatie, de vriendelijkheid, besteladviezen, snelle reacties of de facebook chat. Coolblue heeft het goed georganiseerd. (Ben alweer met mijn volgende bestelling bezig)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renske 08-02-2017 Via de website gekocht

Prima en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik had op zondagavond een was droogcombinatie besteld. Ik kon een goede keuze maken door de veld reviews. Vervolgens keurig op de hoogte gehouden over het te leveren tijdstip. Prima uitleg en aansluiting door de twee heren. Ga zo door Coolblue!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther 08-02-2017 Via de website gekocht

Goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke website, snelle levering, goede prijs-kwaliteit verhouding. Blij met televisie van Toshiba, 40 inch.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Berry Mescher 08-02-2017 Via de website gekocht

Philips Intense Zilver krijgt van mij GOUD!!!!!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben al heel lang klant bij Cool Blue, goed en betrouwbaar!!
Altijd goede service,en vlotte levering!!
Zeer uitgebreide produktlevering!!!
Heel goede website ,zeer goede weergave van alle produkten (top)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 08-02-2017 Via de website gekocht

Snelle en goede service. Oude weg en nieuwe geplaatst. Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede website goede prijs, snelle service en had er al eerder gekocht zeer tevreden. Goed en aardig personeel

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Sanne 08-02-2017 Via de website gekocht

Blij

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na 1x coolblue ben ik om, jullie hebben een vaste klant erbij.
Handige site, met reviews bij het product. Makkelijk een account aanmaken en snel bezorgd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Valerie 08-02-2017 Via de website gekocht

Super nice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had nog nooit via Coolblue besteld. Was even langs gegaan voor wat info en de vriendelijkheid van het personeel bij Coolblue Rotterdam hebben mij doen besluiten dit eens te proberen. Website is super makkelijk, en vond het awesome dat ik een bezorging in de avond kon kiezen en nog zonder bij betalen ook. Ivm mijn wisseldiensten ben ik niet op vaste tijden thuis dus dus kwam perfect uit. Bezorger was ook heel vriendelijk. Al met al super bedankt!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews