coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 42379 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3202 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

peter 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
site is makkelijk in gebruik

Service
gelijk dezelfde dag reactie ivm aankoop. alleen het beloofde binnen 4 uur terugbellen voor afspraak telefoon leveren, zodat je denkt dat je deze de volgende dag kunt ontvangen, klopt niet helemaal. omdat bijna iedereen aan nummerbehoud doet, moet je wachten op goedkeuring van de provider (paar dgn) voordat je je nieuwe telefoon incl. toebehoren krijgt toegezonden. maar verder alles netjes, zonder poespas afgehandeld! prima

Aanbeveling
als je iets nodig hebt en hier is het het goedkoopst, dan zou ik niet twijfelen en gelijk weer bestellen bij coolblue.

Extra toelichting
prima webshop!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Dinie Witteveen 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
heerlijk thuis uitzoeken

Service
alles precies op tijd wat er was gemaild. Super!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Super in alles 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op elk moment van de dag )of nacht) kan er een bestelling geplaatst worden. Het bestelgemak is duidelijk en inzichtelijk.

Service
Als tevreden klant van Coolblue staat deze website onder mijn favorieten. Niet alleen duidelijkheid in service als: bezorging en retourneren, maar het wordt ook in praktijk gebracht. Dit betreft bezorgmomenten maar ook de gratis bezorging op bepaalde tijden. De verpakking is goed en creatief. Je kan er alle kanten mee op, zelfs richting de buren :-)

Assortiment
Vanwege het assortiment (ruim genoeg) en de prijzen staat Coolblue bij mijn favorieten.

Aanbeveling
Favoriet!!!!

Extra toelichting
Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tamara 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijke site

Service
snelle levering

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
100% tevreden

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angelique 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is heel duidelijk. De producten zijn snel en makkelijk te vinden. Het bestellen ging super.

Service
Service is perfect. Snelle levertijd. Zeer behulpzaam aan de telefoon.

Assortiment
Het assortiment is ruim genoeg.

Aanbeveling
De winkel is goed. Ik zal het meteen aanbevelen bij anderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paula 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website met goed keuzemenu

Service
Via de website worden vragen over producten in korte tijd beantwoord. Na de eerste bestelling krijg je een cadeaubon van 5 euro.

Assortiment
CoolBlue heeft een breed assortiment met voldoende vergelijkingsproducten tegen scherpe prijzen.

Aanbeveling
Voor mij is CoolBleu zeer betrouwbaar, voordelig en klantvriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirza 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
duidelijke website. Het product was eerst niet voorradig maar ik werd snel per mail geïnformeerd toen het weer aanwezig was.

Assortiment
Ruim assortiment. Het product werd tegen de laagste prijs aangeboden.

Extra toelichting
IK ben tevreden met Cool blue. Snelle afwikkeling prima prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Erik Vds 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Intuïtieve website, al kan het tonen van alternatieve producten wel de focus wegnemen van de actie die je aan het ondernemen bent (een bestelling plaatsen).
Alternatieven van een product vergelijken is een hele nuttige en gemakkelijke feature.

Service
Ik bestelde een SSD schijf op zondagavond. Vlak na plaatsen van de bestelling besefte ik dat ik het beter op een ander adres kon laten leveren.
Ik vond snel een e-mailadres naar waar ik kon mailen.
Maandagmiddag kreeg ik hierop antwoord dat het pakket intussen al verzonden was (hier had ik ook al een mail van gekregen) en dat deze wijziging niet meer mogelijk was.
Ondanks het feit dat dit niet meer mogelijk was, duidt het wel op het feit dat de verzending zeer snel verwerkt was!

Assortiment
Ik zocht een SSD en kon snel enkele alternatieven afwegen en een goede keuze maken.

Aanbeveling
Nog geen slechte ervaringen gehad en wel al positieve commentaar van anderen gehoord.

Extra toelichting
Vrij veel informatie op één pagina kan soms overmatig overkomen. Maar in het algemeen wordt wel nuttige informatie verstrekt, die ook duidelijk maakt welke alternatieven er zijn. Heel handig zijn ook de video's die ze aanbieden met reviews / installatie-instructies!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bob 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ik wist al van te voren wat ik wilde hebben.
Ook wat de prijzen zijn. Doordat ik al eens een goede ervaring bij coolblue heb gehad. Heb ik hier nogmaals besteld. En weer ben ik hier heel te vrede over.

Service
Geen service nodig gehad, dus uitermate tevreden.

Assortiment
Had wat ik nodig heb.

Aanbeveling
Totaal pakket klopt. Simpele gui, wijst zichzelf.
En krijg wat je bestelt.

Extra toelichting
Geen, kom zeker nog een keer terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

am schniedeind 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer makkelijk te bestellen

Service
Perfect geholpen bij mijn vragen

Assortiment
Zeer ruime keuze

Aanbeveling
Super snelle levering en perfect product

Extra toelichting
Perfecte levering en zeer goede service en klant vriendelijk personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

niek 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
zeer fijne site

Assortiment
oneindig groot

Aanbeveling
de beste winkel voor al mijn zorgen en wensen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anneke T 07-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

5,8

Gemak
Ruim assortiment met reviews en consumentenorganisatietests welke een keuze gemakkelijker maakt.

Service
Service beneden alle peil. De wasmachine gingen ze buiten achterlaten aangezien de droogkast in de weg stond. Als vrouw alleen kon ik deze niet verplaatsen. Ze weigerden de droogkast aan te raken. Toen ik om de hulp van de buurman wilde gaan vragen hebben ze toch de droogkast verplaatst. De oude wasmachine weigerden ze terug te nemen daar er nog enkele druppels water uitkwamen. Aangezien ze nog verscheidene colli te leveren hadden konden ze de machine niet meenemen....

Assortiment
Ruim assortiment met reviews en consumentenorganisatietests welke een keuze gemakkelijker maakt.

Aanbeveling
Voor de levering en plaatsing van grote huishoudtoestellen aan huis is de service ondermaats , klantvriendelijkheid zou niet misstaan!

Extra toelichting
Voor de levering en plaatsing van grote huishoudtoestellen aan huis is de service ondermaats , klantvriendelijkheid zou niet misstaan! Anderzijds met andere producten steeds goede ervaringen gehad met Coolblue.

Review criteria:

Goed
Slecht
Uitstekend

Reageer

Jenny 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Snelle levering

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Makkelijk en snel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan den Besten 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Je kan rustig in je stoel uitgebreid kijken.Je

Service
Van het verloop word je keurig op de hoogte gehouden.

Assortiment
Er was keus genoeg.

Aanbeveling
Alles was goed.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Cindy 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke website met geode informatie over de producten. Helpte mij in mijn keuze te maken.

Service
Om 23:00 's avonds besteld en netjes op zaterdagmiddag bezorgd, heerlijk.

Assortiment
Prijs van het gekochte product was duidelijk het laagste bij Coolblue! Groot assortiment.

Aanbeveling
Prima service, niets op aan te merken!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gemakkelijk via internet

Service
Een dag later al in huis, wat moet ik nog willen

Assortiment
Zeer ruime keuze van wat ik zocht

Aanbeveling
Snelle reactie met duidelijke uitleg

Extra toelichting
De volgende dag in huis, super

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rachel 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Hele duidelijke site en overzichtelijk

Service
levering volgens afspraak binnen 24 uur

Assortiment
ik heb nog niet de hele site bekeken dus weet het niet zo goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luc250 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles werkt en snelle servers!

Service
Erg snelle klantenservice

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Beste Webshop op dit moment!

Extra toelichting
Super snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Dirk Baelen 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Vanuit je luie zetel, makkelijker kan niet.

Service
Vandaag besteld de dag erop geleverd door de postbode

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

captain 51 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Tja,bestel maar gewoon

Service
Retourzendingen geen punt centjes weer netjes terug op de rekening

Assortiment
Bijna alles is te vinden

Aanbeveling
Altijd top service en supersnelle bezorging

Extra toelichting
Zeer goede webshop,al meerdere bestellingen geplaatsten altijd top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elka Georgieva 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kan gestructureerd en makkelijk naar de producten waar je geïnteresseerd bent "lopen"

Service
Alles wat CoolBlue belooft maakt die waard. Erg prettig.

Assortiment
Mijn speuractie op internet is beëindigd bij CoolBlue, een van de eerste die ik geraadpleegd heb. Meer hoef ik niet te zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Beka 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke site, producten eenvoudig vergelijken.

Service
Zaterdagavond bestellen, zondag in huis! Was niet nodig, maar wel erg leuk, dus graag gebruik van gemaakt!

Assortiment
Ruim assortiment, veel keuze, voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Aanrader! Niet alleen voor een laptop/notebook

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Cees 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zoekgemak

Service
snelle en prima service

Assortiment
voldoende keus

Aanbeveling
prima gemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hhbb 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig te bestellen, zeer snelle levertijd!

Service
Zeer vriendelijk personeel aan de telefoon gehad voor het maken van een bezorgafspraak.

Aanbeveling
Alleen nog maar goede ervaringen met Coolbue

Extra toelichting
Je wordt persoonlijke gebeld voor een bezorgafspraak. Zeer snelle levering! Bezorger vriendelijk Bij defect toestel wordt alles netjes en snel afgehandeld waarbij je op de hoogte wordt gehouden van het proces.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arie Teeuw 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
gemakkelijk zoeken op de site
ook worden meteen de alternatieven getoond

Service
De levering was super snel, de tas was binnen voordat onze dochter was nog niet eens wakker

Assortiment
De tas was bij jullie het goedkoopste door jullie actieprijs

Aanbeveling
leuke spullen die je kan vinden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Wouter 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk overzicht

Service
Voor 1800 uur besteld volgende dag in huis

Assortiment
Voldoende keus.

Aanbeveling
Duidelijke website, voldoende assortiment, en beloven wat ze nakomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anna 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
uitstekend geholpen. kon mijn activitytracker makkelijk retourneren, kreeg hulp bij het uitzoeken van een ander exemplaar, zelfs links met reviews toegestuurd, geld snel terug op de rekening, uiterst vriendelijke klantenservice. En toen ik m'n nieuwe een paar dagen had, een kaartje met veel succes gewenst. Toch leuk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Patricia Crommen 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer duidelijke informatie over het product

Service
Zeer goede communicatie tot aan de levering aan huis

Assortiment
Keuze in overvloed

Aanbeveling
Zeer tevreden over de diensten

Extra toelichting
Ik ben tevreden over de ganse lijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bluebo10 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
makkelijk te vinden, vlotte afhandeling van betaling en opvolging.

Service
Perfecte aflevering....binnen de vooropgestelde termijn.

Assortiment
goede aanbieding van producten die ook interressant zouden kunnen zijn. Prijs hiervan was echter bijna dubbel van de prijs bij de fabricant ???

Aanbeveling
overall goed en voorspelbaar !

Extra toelichting
makkelijk te vinden producten, vlotte afhandeling van betaling en opvolging.Perfecte aflevering....binnen de vooropgestelde termijn. goede aanbieding van producten die ook interressant zouden kunnen zijn. Prijs hiervan was echter bijna dubbel van de prijs bij de fabricant ???

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

mej Boot 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
bestelling snel geleverd, makkelijke website.

Service
vraag in de mail redelijk snel beantwoord (binnen de dag), helaas lag op het moment van mijn vraag de whatsapp en het callcentrum eruit

Assortiment
voldoende keus, goed te sorteren en te filteren.

Aanbeveling
groot assortiment, snelle levering, goede service. Ik was nog niet bekend met de site, en zal zeker hier kijken als ik weer iets zoek wat coolblue in het assortiment heeft.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

C Harwig 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Supersnel geleverd!

Assortiment
Haast oneindig...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nickheylen 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Freddiebowie 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
In tegenstelling tot veel webshops is er vaak een persoonlijke beoordeling van de winkel zelf bij producten. Hierdoor hoef je niet meer naar de winkel zelf om de verkoper te vragen hoe t product is.

Service
Snel antwoord op een bericht en via veel soorten media bereikbaar. Zelfs op onmogelijken tijden als 22:00 savonds op zondag.

Assortiment
Niet alle producten zijn besschikbaar wel veel, en meestal wel een alternatief.

Extra toelichting
De persoonlijke service is top, en daarnaast extra info bij het vergelijken van producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lotbino 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
ruime keus, makkelijk bestelproces

Service
Supersnelle en nette levering

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
Gemak, ruime keus, uitstekende service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FemkeGR 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gemakkelijk bestelproces

Service
Om 22.00 besteld en de volgende dag (zaterdag) om 11.30 in huis!

Assortiment
Zeer breed en vooral goed toegelicht assortiment

Aanbeveling
Top, in alle facetten!

Extra toelichting
:-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simon27121996 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
nooit problemen gehad met coolblue

Service
nooit problemen gehad met coolblue

Assortiment
Vooral qua elektronica vind je er veel

Aanbeveling
Het is mijn absolute "to go"- winkel

Extra toelichting
Ik vind zowel het assortiment, de lay-out van de site , als de service na de aankoop goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

masterbrowser 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Van bestellen tot aan levering is snel en goed verlopen. Daarnaast is de site ook nog eens perfect te gebruiken op mijn smartphone. S'avonds om 23.00 uur wilde ik vanuit mijn bed nog even snel een order plaatsen voor een systeemcamera. Dat ging erg makkelijk!

Service
Naast het feit dat ik geen issues heb, prima!

Assortiment
Coolblue heeft echt alles!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Coolblue werkt echt top. constante communicatie, leuke vorm van humor, beloofde levering, op tijd... Zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ritchie 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede, duidelijke en overzichtelijke website. Volop aanbod van verschillende artikelen. Vooral de keuzehulp en de video's over producten zijn super. Meest belangrijke vind ik de hulp bij de filters. Dit is echt super, de uitleg kan bijna niet beter en je weet meteen waarvoor bepaalde dingen zijn bij een product.

Service
Producten zijn altijd op tijd! Volgens de retoursinformatie is dit kosteloos en ook erg eenvoudig door gebruik te maken van de verpakking.

Assortiment
Ruim voldoende keuze aan producten (laptops in dit geval). Echter, of het komt doordat er simpelweg niet meer aanbod is of omdat dit een keuze van het bedrijf is vond ik dat er iets wat weinig betrekkelijk betaalbare (<€650), goede laptops te koop waren. Vooral veel keuze boven de €700.

Aanbeveling
Alles aan dit bedrijf bevalt me. De hulp tijdens het kiezen, het betalen, het leveren, het retour proces. Ook vind ik de veiligheid omtrent gebruik van de creditcard super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

29011303 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vrijdagavond besteld en zaterdagmiddag was de wasmachine al aan het draaien

Service
Super goede service

Assortiment
ruime keuze en goede prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Greetje Prins 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Product snel en makkelijk te vinden. Niet nodig om een account aan te maken.

Service
Zeer snelle kosteloze verzending.

Assortiment
Alles wat ik zocht snel gevonden.

Aanbeveling
Makkelijk alles te vinden. Snelle gratis bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirra 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk wanneer het jou uitkomt, achter je eigen computer artikelen kopen tegen een goede prijs.

Service
Laat je bestelling bezorgen wanneer het jou uitkomt.

Assortiment
Genoeg keus.

Aanbeveling
Simpel en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ko 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
alles duidelijk en overzichtelijk.

Service
houdt zich aan de afspraak,voor 23 uur besteld volgende werkdag geleverd.

Assortiment
groot assortiment.

Aanbeveling
vlotte levering en groot assorti

Extra toelichting
hier kun je gerust kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

KimAerts 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Handige website waar je zonder problemen een bestelling kan plaatsen

Service
supersnelle service, 's avonds rond 21.30u een bestelling geplaatst, de dag erna om 11u had ik ze al

Assortiment
heel uitgebreid assortiment, iedereen vind er zijn gading wel

Extra toelichting
Ik fiets elke dag naar het werk dus ik had fietstassen nodig waarin ik al mijn spullen kan opbergen, die waterdicht zijn en tegen een stootje kunnen. Deze zijn superhandig, meer dan voldoende ruimte om alles in op te kunnen bergen, ze zijn zeker en vast waterdicht (al uitgetest), ik heb er geen spijt van dat ik ze gekocht heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Klantvriendelijke website !
Duidelijk en gemakkelijk.

Service
Uitstekend

Assortiment
Van alles voorzien.

Aanbeveling
Kijken is kopen!

Extra toelichting
aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ev 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel gevonden wat ik zocht.

Service
Snel geregeld en heel duidelijk wat de status van je bestelling is. Zelfs waar je bestelling is.

Assortiment
Er zal altijd wel iets zijn wat er niet is, maar het ziet er heel compleet uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rderaaff 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Het is erg simpel om via de navigatiebalk bovenaan de categorie te kiezen waaruit je iets wil bestellen. Weet je precies wat je wil, dan kan je het ook eenvoudig zoeken in de zoekbalk.

Service
Gisteren besteld, vandaag in huis! En dan ook nog een mailtje om aan te geven dat het pakket onderweg is.

Assortiment
Ik was specifiek op zoek naar Lego, maar niet het gehele assortiment is hier verkrijgbaar.

Aanbeveling
Een fijne winkel met een snelle service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Petra 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
je hebt het idee om iets te kopen en het kan onmiddellijk

Service
perfecte meldingen van versturen en aankomst van het pakket; de beloofde tijden kloppen en inderdaad supersnel

Aanbeveling
zie boven; helaas kan ik wb assortiment niet veel zeggen, daar heb ik niet naar gekeken. Ik koop alleen wat nodig is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Job Bakker 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk

Aanbeveling
Betrouwbaar en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Puike site, idem voor het vinden van producten en het bestelproces.

Extra toelichting
Prima webwinkel, perfect gewoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews