coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42301 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3457 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Peter 30-01-2017 Via de website gekocht

SUPER

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
s'avonds 21.00 uur fitbit sporthorloge besteld, volgende dag 08.30 uur in huis. Dit alleen al is super, maar ze zijn niet alleen snel met leveren. Ook de service is uitstekend, ik kreeg in de middag meteen een mailtje met een extra gebruiksaanwijzing en tips van de productspecialist.

Pluspunten

  • Zeer snelle levering
  • Service is uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jac 30-01-2017 Via de website gekocht

Fantastisch produkt

Algemene score

9,0
Snelle levering. Goed toestel Samsung a5 en ook een goede prijs. Net zo'n goed toestel als de Samsung galant s6.
Minpuntje slecht ingepakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Carla 30-01-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na goede ervaring van mijn zoon heb ik ook besloten een TV bij Coolblue te bestellen. Prima service en snelle goede levering. Ook via de mail nog enkele goede tips gekregen. Top!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saskia Roeken 30-01-2017 Via de website gekocht

Bestellen met een knipoog

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De wesite geeft mij een lach op mijn gezicht. Overzichtelijk en origineel. Verzending is correct en de correspondetie betreft je bestelling ook. Ik ben een zeer tevreden klant en zal zeker nog een volgende keer een bestelling doen.

Pluspunten

  • Overzichtelijke site met een knipoog hier en daar
  • Duidelijke informatie
  • Correcte bezorging

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Paul 30-01-2017 Via de website gekocht

Niet geleverd

Algemene score

1,0
Ik ben altijd zeer tevreden geweest tot ik In oktober een wasmachine kocht welke de dag erop zou geleverd worden.
Ik heb dan de ganse dag in een leeg huis zitten wachten en kreeg dan na 20u bericht dat ze niet meer die dag zouden leveren !!
Ik heb toen klacht ingediend en nooit een rea6gekregen

Minpunten

  • Onbetrouwbare levering

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Anita ten Cate 30-01-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service en altijd snel in huis! Je wordt goed op de hoogte gehouden door mail. Vriendelijke medewerkers die met je meedenken

Pluspunten

  • Goede service
  • Makkelijk te bereiken
  • Vriendelijk medewerkers die meedenken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 30-01-2017 Via de website gekocht

aankoop Medion mini laptop

Algemene score

9,0
Na lang zoeken en vergelijken op internet bij Coolblue uitgekomen.
Groot assortiment. Snelle levering. Bij een volgende aankoop zal ik weer voor Coolblue kiezen.

Pluspunten

  • overzichtelijke website met veel informatie
  • snelle levering
  • goede verpakking

Minpunten

  • grote verpakking maar wel veilig voor het product

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lambrichts 30-01-2017 Via de website gekocht

Dreamteam

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruime keuze en zeer snelle levering
Een internetwinkel die zijn afspraken nakomt ,heb de winkel al aanbevolen bij kennissen dus misschien weer tevreden klanten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique Raedecker 30-01-2017 Via de website gekocht

Bezorging printer

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb gekozen voor Coolblue omdat de printer de volgende dag geleverd zou worden. Dit gebeurde ook en via track en trace kon ik zien hoe laat de bezorger ongeveer zou komen. Dit klopte precies. Met de winkel zelf heb ik verder geen contact gehad. Ik vond alleen de grootte van het 'pakketje' nogal groot en daardoor wat onhandelbaar. Gelukkig heeft de bezorger het omhoog gedragen!

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Mooi op tijd

Minpunten

  • Grote verpakking

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DLe 30-01-2017 Via de website gekocht

Helemaal goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was op zoek naar een Bluetooth hoofdtelefoon voor een lange reis en kwam terecht bij Coolblue. Ik ben uiterst tevreden met het product...een kwalitatief goede hoofdtelefoon voor een redelijke prijs. Website helemaal duidelijk met video uitleg en niet schreeuwerig. Pakket op tijd geleverd. Ik zal hier zeker vaker shoppen.

Pluspunten

  • Goede communicatie over de status van bestelling
  • Mooie overzichtelijke website met handige video

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ALBE 30-01-2017 Via de website gekocht

aankoop LG g5

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel professioneel opgesteld. Je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer je een bestelling hebt gedaan en kan de afwikkeling tot aan de levering goed volgen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Helemaal tevreden 30-01-2017 Via de website gekocht

Goede service en duidelijke site

Algemene score

8,0
Na lang zoeken bij Coolbleu ons espresso apparaat besteld. Op de site konden we goed alles met elkaar vergelijken en alle specificaties van het apparaat stonden erbij. Wij zijn zeer tevreden

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Duidelijke website

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

HermandJ 30-01-2017 Via de website gekocht

Toyota ECO260C naaimachine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Zelf heb ik geen ervaring met werken op een naaimachine, maar mijn 95 jaar oude moeder heeft er altijd veel plezier aan beleefd om zelf leuke mode te maken . Ze heeft de laatste tijd niet meer genoeg gevoel en kracht in haar vingers om de draad door de naald te krijgen. Ze heeft daarom haar naaimachine weggedaan. Toen ik hoorde waarom realiseerde ik me dat er naaimachines bestaan die een hulpje hebben om het garen door de naald te krijgen. Ik ben op internet gaan kijken en kwam vlug bij CoolBlue uit. Je kunt bijvoorbeeld eerst kiezen voor een mechanische machine en dan ook nog voor de optie automatisch garen door naald rijgen en dan heb je nog maar een paar machines over. Als je van de laagste naar de hoogste prijs kijkt blijken de eerste 2 machines ten onrechte in deze lijst staan en moet je echt bij de eigen pagina van elke machine kijken of hij wel zo'n functie heeft om er achter te komen dat het niet klopt, maar voor de derde machine was de beschrijving wel kloppend. Ik heb inmiddels de machine voor haar gekocht en hem bij mijn moeder laten afleveren en dat is allemaal naar wens. Bij het uitpakken blijken er wat opties te zijn waar ik nog achteraan moet (extra spoelen en een klemmetje om de klos mee op de machine te fixeren). De papieren handleiding was voor meerdere modellen en er stond niet op hoe die tool om het garen door de naald te rijgen werkt. Gelukkig heb ik dat zelf kunnen ontdekken, mogelijk staat het op de DVD die meegeleverd is maar daar heb ik nog niet naar kunnen kijken.
Al met al enkele minpunten voor die website omdat er fouten staan in de database. Gelukkig ben ik daar op verdacht en heb ik een foute aanschaf kunnen vermeiden.
ik denk dat deze categorie producten in jullie sortering geen prominente plaats inneemt en kan me voorstellen dat het daarom lastig is om alle aspecten er van helemaal op orde te hebben.

De papieren handleiding is niet specifiek genoeg en bevat geen info over hoe de draad inrijg functie voor de naald werkt. Ik ben gelukkig technisch genoeg en heb het zelf achterhaald, het een hele zoektocht van proberen voor ik door kreeg hoe het kon werken.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Mark 30-01-2017 Via de website gekocht

Goed.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een hele fijne keten die graag met de klant meedenkt & adviseert. Online kan je niet altijd alles vertrouwen; maar Coolblue wel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henny 29-01-2017 Via de website gekocht

Philips Decttelefoon.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had op Decttelefoon gegoogled en kwam toen op Coolblue uit. Qua prijs en naamsbekendheid kwam Coolblue voor mij als beste naar voren. En wilde de telefoon snel in huis hebben. Dat zijn ze ook 100% nagekomen. Er was ook netjes aangegeven dat ze tussen 18.00 en 20.00 uur zouden komen, ze waren er om 18.15 uur. Dus stipt op tijd, niet onnodig hoeven wachten.

Pluspunten

  • gemak
  • stipt op tijd

Minpunten

  • nog niet ondervonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ron 29-01-2017 Via de website gekocht

Snelle service en door aanbieding hele scherpe prijs.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Levering zoals afgesproken, voor 23.59 besteld, volgende dag in huis. Via mail d.m.v.Track and Trace op de hoogte gehouden over levering. Donderdag om 14.00 uur besteld, vrijdag om 11.00 uur in huis! Door btw actie bij andere winkels bij Coolblue dezelfde zeer scherpe actierijs alleen veel snellere levering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Moes 29-01-2017 Via de website gekocht

UE55ks7000 gekocht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Helemaal top!
Ik had geen zin om naar de mediamarkt te gaan voor de btw actie, vanwege de enorme drukte.
Coolblue bood dezelfde Led tv aan voor dezelfde prijs en voor 23:59 besteld de volgende dag thuis. Precies zoals beloofd. Track&trace van de bezorger was zo accuraat tot aan de deur!

Pluspunten

  • Duidelijk
  • Snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dempixels 29-01-2017 Via de website gekocht

goede en snel! top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
alles is netjes afgeleverd de laptop + het Ram geheugen en ook daadwerkelijk ''vandaag besteld morgen in huis''

alleen helaas er stond bij ''+ Gratis Forza Horizon 3 voucher t.w.v. 59,99'' maar daarvan heb ik nooit meer van gehoord/gezien oftewel ik heb het nooit gekregen en/of gezien. maar voor de rest is het allemaal perfect gegaan!

raad ik deze webwinkel aan? ja!

Pluspunten

  • snel en netjes
  • op tijd afgeleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JMM 29-01-2017 Via de website gekocht

Easy purchase, timely delivery

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ordering was very easy and delivery of my item was on time. No hassle at all. I have tried to buy a phone from another web shop earlier and it was a horrible experience. With Coolblue everything went as planned and I am very happy.

Pluspunten

  • Website was easy to navigate
  • Timely delivery

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

roelof 29-01-2017 Via de website gekocht

Goede betrouwbare vlotte winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerst zocht ik op de site met het dikke mannetje.
Maar Coolblue had de printer een tientje goedkoper. En waarom zou ik dat weggooien.
Vlot geleverd als perfekt ook uitleg over apparaat. Helemaal top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sarah 29-01-2017 Via de website gekocht

Sarah

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Tegenwoordig is Coolblue voor mij de beste winkel voor elektronica. Twee redenen: 1. Zij brengen grote huishoudelijke apparaten tot op de plek waar ze moeten staan, eventueel inclusief montage (gratis).
2. De prijs is even laag als bij de concurrent.
Jammer dat je voor aansluiting van een wasmachine op een trekschakelaar wel moet bijbetalen, want ik later een wasmachine zou willen bestellen.
Maar toch nog een keer: Goede indruk bij Coolblue, ook bij mijn vorige bestelling. En, het is echt - de volgende werkdag thuis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

dini koskamp 29-01-2017 Via de website gekocht

hoesje telefoon

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
veel keus en snelle levering. Ik vond het leuk om te scrollen op jullie site en dat er zoveel keus was. Ik ben door een vriendin op jullie site gewezen. Fijn dat ik via internet kon bestellen en betalen.

Pluspunten

  • veel keus
  • snelle levering

Minpunten

  • nvt
  • nvt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

jcr 29-01-2017 Via de website gekocht

Prima!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
bestellen,bezorgen,perfect en volgens afspraak de volgende dag thuis.En practisch alles in huis.
Voor mij een betrouwbare Coolblue.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

J.Cornet 29-01-2017 Via de website gekocht

Bosch wasmachine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service, snelle levering van het bestelde product, vriendelijke installateurs/bezorgers...kortom...ik zit met een glimlach.

Pluspunten

  • Duidelijke info over status van je bestelling
  • Snelke levering
  • Montage service
  • Oude wasmachine wordt meegenomen

Minpunten

  • Geen....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 29-01-2017 Via de website gekocht

Wireless koptelefoon

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In de avond besteld, volgende dag rond de middag in huis!
Prima produkt en prijs ook, heb er geen aanmerkingen op.

Pluspunten

  • snel
  • prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jordy van Domselaar 29-01-2017 Via de website gekocht

Beste web winkel van Nederland.

Algemene score

10,0
Zoals de titel al zegt vindt ik deze winkel de beste web winkel van Nederland. Snelle, en goede service, snelle leveringen(vaak kun je je bestelling per direct ophalen) en een duidelijke website.

Pluspunten

  • Goede service
  • Snelle leveringen
  • Duidelijke websites

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra Lisi 29-01-2017 Via de website gekocht

Petra Lisi

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
SUPER ervaring met Coolblue en zéker niet de laatste!! Daags na bestelling geleverd. Vrijwel direct n track en tracenummer doorgekregen. Kwartier voor levering n sms-bericht en daarnaast n belletje van de bezorger. Helemaal tevreden over de aankoop en vooral over Thijs en Björn, de bezorgers van Coolblue. Oude wasmachine naar beneden, nieuwe naar boven en aangesloten en alles in rap tempo. Dankjulliewel jongens!!

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Zeer goede communicatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilse 29-01-2017 Via de website gekocht

HP Envy 7640 printer

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettige webshop, klantvriendelijk. Snelle en correcte levering, vriendelijk en vrolijke communicatie :)

Pluspunten

  • Snelle correcte levering
  • Goede communicatie

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A van Oudheusden 29-01-2017 Via de website gekocht

vlug geleverd

Algemene score

8,0
prijzen vergeleken met andere aanbieders coolblue de goedkoopste en geleverd volgens afspraak netjes geleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan Vos 29-01-2017 Via de website gekocht

Ver weg en toch dichtbij

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue heeft een mooie mix gevonden tussen 'laat mij het zelf maar uitzoeken op de site' en ' toch wel handig die videotjes en contact mogelijkheden met medewerkers'. Dat geeft mij vertrouwen dat er een echt bedrijf achter de site bestaat met werknemers die er alles aan doen om mij tevreden te stellen. Daarmee is Coolblue onderscheidend wat mijn ervaring betreft.

Pluspunten

  • Intuitive website
  • Breed assortiment
  • Bemenst
  • Leuke ervaring

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Atie 29-01-2017 Via de website gekocht

kruimeldief Tristar KR-2156,waar voor je geld ! ****

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Shop doet wat die belooft! Goede prijs/kwaliteit verhouding,gratis en snelle levering. Alleen maar goede ervaringen. De site is zo makkelijk en overzichtelijk dat zelfs ik (digibeet} er geen moeite mee heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lewise de Bruijn 29-01-2017 Via de website gekocht

Grappige klantvriendelijkheid

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Dit is de eerste keer dat ik een review over een winkel schrijf. Dat zegt misschien ook al wat. Ik vond het een erg aangename bezigheid om te winkelen bij Coolblue, ten eerste de overzichtelijke website en het ruime aanbod. Ten tweede de klantenservice, via de mail werd ik uitgenodigd om de bezorger met zelfgemaakte confetti te bestrooien. Hier moest ik even twee keer naar kijken of ik het wel goed gelezen had, super leuk! Helaas was ik niet thuis toen de bezorger kwam, maar het is allemaal goed gekomen en heb mijn pakketje keurig op tijd ontvangen.

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Overzichtelijke site
  • Humor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leonie wiggers 29-01-2017 Via de website gekocht

2de kansje gekocht, helemaal blij mee :-)

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top service, mooi prijsje
Snelle bezorging of gratis afhalen waar jij wilt.
ik ga zeker vaker bestellen bij coolblue.

Pluspunten

  • makkelijk aan te sluiten

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Siep Amsterdam 29-01-2017 Via de website gekocht

Prima compacte en licht te hanteren stofzuiger!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering en een goede service! Goede en duidelijke voorlichting en een prima vergelijkingsmethode. Apparaat voldoet aan alle beloofde eisen.

Pluspunten

  • snelle levering
  • voorraad artikel dus snelle levering

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

margot van kuik 29-01-2017 Via de website gekocht

super leuke, stoer uitziende schooltas

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goede service, snelle levering, en goed verpakt veel keus op de website, goede product informatie en uiteindelijk zeer tevreden met het gekozen product

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob 29-01-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, mooi artikel, goede prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruime keuze, snelle levering, goede informatie over de verzending, goede prijs van het product.
Nuttige info.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Sven 29-01-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, scherpe prijzen en betrouwbare service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Coolblue is een erg fijne en overzichtelijke webwinkel. Ze hebben een erg breed scala aan producten en hun levering is altijd snel. De productvideo's van Coolblue vind ik persoonlijk ook erg fijn om een iets beter beeld van het product te krijgen en de functionaliteiten. Naast bovengenoemde doen ze er bij Coolblue ook alles aan om eventuele problemen met je bij hun aangekochte producten snel te verhelpen.

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Overzichtelijke webwinkel
  • Productvideo's
  • Breed scala aan producten
  • Betrouwbare service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Theo18 29-01-2017 Via de website gekocht

Perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site is overzichtelijk en geeft veel informatie. Bestelproces is snel. De bestelling werd de volgede dag afgeleverd. Helemaal top!

Pluspunten

  • Prima site
  • Snelle levering

Reageer

Mark 29-01-2017 Via de website gekocht

Eerlijke prijzen, fantastische service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De prijzen die Coolblue voert zijn eerlijk en vaak goedkoper dan concurrenten in de markt. De service en levering zijn altijd top. Je wordt op de hoogte gehouden van je bestelling en ook voor en op de leverdatum wordt je keurig geinformeerd. Hier kunnen andere organisaties iets van leren.

Pluspunten

  • Communicatie
  • Service
  • Prijzen
  • Snelle en punctuele levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Gekkesiamees 29-01-2017 Via de website gekocht

Perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede manier om je keuze te maken, perfecte service.. terug sturen en snel mijn geld terug..
fijne online winkel maar ook de fysieke winkel is prettig.. vriendelijk en behulpzaam..nemen de tijd..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elske 29-01-2017 Via de website gekocht

Betrouwbaar en makkelijk toegankelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle site die voldoende informatie over producten geeft plus de reviews van gasten en deskundigen. Ook de telefonische helpdesk is snel, prettig en hulpvaardig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron Heukensfeld 29-01-2017 Via de website gekocht

Zoals altijd, dik voor mekaar!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Afzuigkap besteld op de bijzonder overzichtelijke website. Bezorgdatum gekozen en klaar. Keurig op tijd geleverd zoals ik het inmiddels van Coolblue gewend ben.

Pluspunten

  • Overzichtelijke website
  • Snelle en correcte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guy Harris 29-01-2017 Via de website gekocht

Perfect product and service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
CoolBlue had a perfect ordering system that delivered the product I needed, which was hard to get elsewhere.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wasmachine 29-01-2017 Via de website gekocht

wasmachine

Algemene score

9,0
Prima service. Medewerkers die het bezorgen verdienen niet anders dan lof. De afspraken die gemaakt zijn worden nageleefd.

Pluspunten

  • goede service
  • houd zich aan de afspraken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

GERALD DEWAMME 29-01-2017 Via de website gekocht

Mr Gerald Dewamme

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
SNEL ,EFFICIENT, BETROUWBAAR, EIGEN WINKEL, MAKKELLIJK BEREIKBAAR via internet EN DUIDELIJK ,goede filter voor specs en videos ,EEN BEETJE DUURder WELISWAAR dan andere ?!

Pluspunten

  • OVERZICHTELIJK
  • GOEDE PRIJSBALANS
  • PRODUCT GEKKOPPELD AAN ACCES.
  • HEEFT BIJNA ALLES,BETROUWBAAR
  • SNEL

Minpunten

  • SOMS DUURDER DAN ANDEREN
  • NIET ALLE LAATSTE MODELLEN DUIDELIJK ZICHTBAAR
  • NIET ALLE ACCES. VAN PRODUCT ZICHTBAAR

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Beem 29-01-2017 Via de website gekocht

Tv super snel in huis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Savonds besteld en binnen 1 dag tv kijken. Helemaal top. Genoeg keuze en snel kunnen betalen via paypal

Pluspunten

  • Snel
  • Makkelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Corrie 29-01-2017

Sporthorloge fitbit charge 2

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

5,0
Coolbleu is niets mis mee, maar het sporthorloge fitbit charge2 is niet compleet als er geen ned. beschrijving bij zit, ik kan nl geen andere talen.

Minpunten

  • Geen ned .beschrijving.
Officiele reactie van Coolblue 29-01-2017

Beste Corrie,

Bedankt voor uw feedback. Wat jammer dat de Nederlandse handleiding niet is meegeleverd. We hebben het direct voor u nagekeken en op de volgende pagina kunt u de Nederlandse handleiding terugvinden: http://handleidingkwijt.com/fitbit-charge-2-sporthorloge/. Als u verder nog vragen heeft, kunt u deze dan per mail versturen naar geenglimlach@coolblue.nl?

Groeten,
Coolblue

Reageer

Susan 29-01-2017 Via de website gekocht

zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Veel info, en opties om tot een goede keuze van je product te komen, vooral als je nog niet helemaal weet wat je wilt. Snel verstuurd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Opleidingsinstituut Libosan 29-01-2017 Via de website gekocht

LaserJet printer HP

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle service en goede uitleg op mijn vragen.
Je merkt dat iedere werknemer verstand van zaken heeft.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wim K 29-01-2017 Via de website gekocht

prima levering

Algemene score

9,0
Snelle levering, duidelijke informatie, product tegen een prima prijs, dus wat wil je nog meer, deze levering nodigt uit tot vaker bestellen bij cool blue, ook al vanwege het uitgebreide leveringsprogramma.

Pluspunten

  • snel
  • betrouwbaar
  • juiste informatie

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews