coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42587 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2233 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Peter 04-02-2017 Via de website gekocht

Inkt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Inkt besteld voor printer. Eerst vergeleken met andere websites en Coolblue was het goedkoopste. Om 23 uur besteld, om 6,30 uur lag het in de bus. Dus, snelle levering. Ik heb al verschillende zaken besteld bij Coolblue en ben er heel tevreden over.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Espirit 04-02-2017 Via de website gekocht

Aankoop telefoon

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerste keer besteld, uitstekende ervaring.
Aankoop gaat makkelijk, opties super duidelijk en ze hebben echt nagedacht vanuit de klant.
En tijdens wachten op levering sturen ze alvast product instructies zodat je je niet verveeld.
Ik hoorde al van zakelijke relaties : super leuk en top bedrijf. Niet alleen naar de klant maar ook naar hun onderleveranciers (itt tot sommige grote con-collega bedrijven)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 04-02-2017 Via de website gekocht

goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
makkelijk en snel betalen, ook op zondag leverbaar. grote hoeveelheid reviews waar je naar kan kijken

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

AGD 04-02-2017 Via de website gekocht

Inderdaad wanprestatie

Algemene score

1,0
Geen goede service bij mankement na het aankopen van een printer. Telefonische aanwijzingen werden per email toch veranderd en werd ik naar Canon verwezen...

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Slecht
Slecht
Voldoende
Officiele reactie van Coolblue 04-02-2017

Beste meneer/mevrouw,

Wat naar dat u zo'n vervelende ervaring hebt gehad met Coolblue. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je verkeerde of tegenstrijdige informatie van ons ontvangt. Kunt u ons misschien nog een e-mail sturen naar geenglimlach@coolblue.nl waarin u uw ordernummer vermeldt en een korte uitleg geeft van de situatie? Dan gaan wij meteen voor u kijken wat we nog voor u kunnen betekenen.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

LvdW 04-02-2017 Via de website gekocht

LvdW

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering. Coolbleu doet wat het beloofd. Artikel is goed en duidelijk omschreven, voldoet aan de verwachting.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wendy 04-02-2017 Via de website gekocht

aankoop wasmachine bij coolbleu

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wasmachine bij cool bleu besteld. Goeie service, snelle levering!! Besteld voor 23.59 dag erna geleverd!! Gebruiksvriendelijke site waar je een keuzemenu kunt invullen wat je graag aan opties wilt en daar komen de beste keuze's uit....zelfs een optie voor het keurmerk van de consumentenbond!!! Top.....deze winkel kan ik iedereen aanbevelen!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Patrick Van Rompaey 04-02-2017 Via de website gekocht

Waarborg Black Berry

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn BlackBerry smart phone was 4 weken oud en viel constant uit . Ik had die bij CB terug ingeleverd om te laten herstellen onder waarborg. Na een week kreeg ik het bericht dat dit toestel onherstelbaar was. Onmiddellijk werd doorCB een voorstel gedaan om een nieuw toestel op te sturen of mijn geld terug te geven. Ik heb dan voor het laatste gekozen.
Nadien heb ik een andere smart phone bij CB met het opstaande bedrag gekocht.
Alles is perfect afgehandeld en zonder problemen of discussie.
Voor mij is dit een top bedrijf met een ongelofelijke service !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andy Heere 04-02-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, goede communicatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op woensdagavond een speaker besteld, kon 'm de volgende dag al ophalen. Steeds werd ik goed op de hoogte gehouden van de bestelstatus. Top, een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saskia 04-02-2017 Via de website gekocht

Gewoon prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles klopt gewoon. Concurrerende prijzen, duidelijke en volledige productbeschrijving, goede service en levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Okko 04-02-2017 Via de website gekocht

Tweede keus wanprestaties

Algemene score

1,0
Twee x Macbook pro besteld tweede keus. Beide blijken pas na 3 dagen zoeken niet leverbaar. Bellen heeft geen zin. Je moet lijdzaam afwachten of er geleverd wordt.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 04-02-2017

Beste Okko,

Wat vervelend dat de tweedekansjes die u op het oog had niet meer leverbaar waren! Wij kunnen ons voorstellen dat het jammer is dat u deze mooie laptops niet meteen de volgende dag in huis had. We kijken graag nog even voor u na of alles juist is verlopen. Kunt u misschien het ordernummer van uw bestelling met een begeleidend schrijven sturen naar geenglimlach@coolblue.nl? Alvast bedankt.

Met vriendelijke groeten,
Coolblue

Reageer

Irene 04-02-2017 Via de website gekocht

zeer tevreden met levering en afhandeling daarvan.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb gekozen voor Cool Blue, omdat de website me aanstond, de prijs goed was, en de levering verder goed is afgehandeld. ik ben zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bri_D 04-02-2017 Via de website gekocht

goede service, overdreven verpakking

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
De site is gebruiksvriendelijk en de service is goed. Ook werd mijn bestelling op de beloofde datum geleverd (werd ook goed over gecommuniceerd).
De verpakking wekte echter wel mn verbazing: mijn staafmixer werd in een dusdanig grote doos verstuurd, waar er met gemak nog 6 bij hadden gepast. Zonde van alle papier wat daarmee verspild wordt. Denk ajb wat meer aan t milieu...

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan 04-02-2017 Via de website gekocht

tevreden klant

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
duidelijke site, makkelijk besteld, duidelijke info ontvangen omtrent de levering, op tijd geleverd, en netjes en degelijk verpakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nick 04-02-2017 Via de website gekocht

Wasmachine levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gisteren een wasmachine besteld, en vandaag(zaterdag) al in huis. Mensen van Coolblue kwamen het brengen en wat ons opviel was dat ze ontzettend vriendelijk aan de deur kwamen. Keurig vertelde wat ze gingen doen, en ons goed informeerde over de wasmachine.. Kan niet anders dan ze een 10 geven, dit is zeker een reden om zo iets anders te bestellen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Smits 04-02-2017 Via de website gekocht

Top winkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue levert altijd snel en goed, ook deze keer voldeed de bestelling aan de verwachting. Op zondag besteld, maandag in huis...

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hans 04-02-2017 Via de website gekocht

Een topper, prijs/kwaliteit meer dan waard, mooi design.

Algemene score

10,0
Super mooi en handig / functioneel in gebruik. Een echte Topper en aanrader voor deze grote smartphone. Optimale bescherming voor smartphone en door het kunnen buigen van de case ook dwars te gebruiken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Olga 04-02-2017 Via de website gekocht

Mevrouw

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn 2de telefoon die ik bij Coolblue besteld heb en net als een paar jaar terug werd deze ook keurig op de afgesproken tijd en goed verpakt geleverd!
Voor de aankoop heb ik een paar dagen verschillende toestellen vergeleken en werd ook hierbij prima geholpen!
Dik tevreden met deze winkel en de service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 04-02-2017 Via de website gekocht

Plantronics BackBeat Fit Blauw

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed product, prima service. Voldoet uitstekend aan alle verwachtingen! Zeker een aanrader, zowel verkoper als het product!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martine 03-02-2017 Via de website gekocht

Coolblue klantenservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De mensen van de klantenservice zijn heel erg goed. Ze nemen de tijd om te reageren op mijn mails en zijn nog super sympathiek. Mij hebben ze in elk geval prima geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gouda 03-02-2017 Via de website gekocht

Prima en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals gebruikelijk super snel geleverd. Coolblue is misschien niet altijd de aller goedkoopste, maar de service is super. De prijs is overigens ook niet slecht.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirjam 03-02-2017 Via de website gekocht

Afhandeling probleem artikel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hadden tot 2 maal toe problemen met een koffiezetapparaat. Dat hebben ze geweldig opgelost in zeer korte tijd! Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Buis 03-02-2017 Via de website gekocht

Mijnheer

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een van de betere zo niet de beste online webshops, absoluut concurrerende prijzen, is vaak de goedkoopste en een supersnelle levering, tot nu toe altijd binneb 24 uur m'n bestelling ontvangen. Aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.V/ 03-02-2017 Via de website gekocht

Levering wasdroger.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestelling ging perfect.
Leveringsrapporten via email super.
Tijdsbepaling heel fijn.
Aflevering op tijd, KLASSE.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Giovanni 03-02-2017 Via de website gekocht

Aantal fouten in advertenties, service en levering zijn top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb hier mijn product besteld omdat dit een grote naam is in de online webshop wereld en er dus vanuit ga dat zowel de service als de levering uitstekend is. Dit was ook het geval. Het is wel jammer dat er in een aantal advertenties fouten staan waardoor klanten soms een product kopen en hierbij vervolgens functionaliteiten missen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita 03-02-2017 Via de website gekocht

Niet te geloven !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Om 22.30u in de avond een wasmachine besteld, de volgende morgen om 11uur kon er weer gewassen worden, super snel!
Ook de communicatie over de betaling, bezorgtijd is super geregeld, je wordt bijna tot op de minuut op de hoogte gehouden van de bezorgtijd. Half uur voor bezorgen een mail, 10 minuten voor bezorgen een telefoontje om oa de situatie in te schatten zodat alles soepel kan verlopen. Kortom erg tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nellie 03-02-2017 Via de website gekocht

Uitstekend.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitstekende service.Er wordt ook direkt gereageerd via Facebook als er iets is of wanneer je een vraag hebt.Krijg bericht als je pakket verzend klaar is en als je niet thuis was tijdens de bezorging weer een mail dat het pakket nog een maal aangeboden wordt.Coolblue is snel en je order zit prima en stevig verpakt.Ik ben helemaal happy met Coolblue.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willemijn 03-02-2017 Via de website gekocht

Willemijn

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke product beschrijving, na bestelling snelle en duidelijke communicatie over de aflevertijd. Mannen die hem netjes hebben afgeleverd en geïnstalleerd waren erg secuur en vriendelijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tjeerd 03-02-2017 Via de website gekocht

Zeer slechte service en nog liegen ook

Algemene score

1,0
Gisteren een droger besteld en gelijk het bericht dat deze vandaag geleverd zou worden. 8.34 uur krijg ik een bericht binnen dat de droger over een half uur zou worden geleverd, 8.45 uur op de zaak en na een paar uur gebeld met de bezorger. "ik was er maar er was niemand" waarop ik aangaf dat dit niet kon want we waren er immers 8.45 uur. De bezorger wilde ook niet terug komen want hij was 4 km verderop. Ik de service van coolblue vertellen waarop die medewerker zegt "excuus dat had zo niet mogen gebeuren en wij nemen gelijk contact weer op". Vanmiddag 16.00 uur maar zelf weer gebeld. Antwoord; "uw verhaal klopt niet en van de bezorger wel, maandag zijn wij vanaf 7.30 uur bij u" Ik vraag kunt u nu al wat specifieker zijn want normaal gesproken gaat ons bedrijf 9.00 uur open. "Nee werd mij vermeld, gewoon 7.30 uur aanwezig zijn." Schandalig!! ze storten binnen 3 dgn het geld terug.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 04-02-2017

Beste Tjeerd,

Wat naar dat de levering van uw nieuwe droger niet soepel is verlopen en u de droger niet hebt ontvangen. Wij kunnen ons voorstellen dat u hier aardig van baalt. Zou u misschien het ordernummer van uw bestelling met een begeleidend schrijven willen sturen naar geenglimlach@coolblue.nl? Dan kijken wij meteen voor u na of u op een juiste manier bent geholpen. Alvast bedankt.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

fijko arbeider 03-02-2017 Via de website gekocht

camera en accessoires

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goede toegankelijke website, prima telefonische voorlichting, uitstekende prijs!
snelle levering
kortom prima service!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilk 03-02-2017 Via de website gekocht

CoolWeb | CoolDelivery | CoolBlue xD

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fastest delivery ever! Competitive prices!
Just order, sit down and wait for a package xD
Really recommend 😎

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 03-02-2017 Via de website gekocht

Prima kwaliteit en service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue is duidelijk en overzichtelijk. Snelle adequate service. Ze doen wat ze zeggen. En dat is belangrijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 03-02-2017 Via de website gekocht

Prima service en goede prijs.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitgebreid aanbod, goede keuzehulp en altijd goede aanbiedingen. Al verschillende keren zeer voordeling en tot grote tevredenheid een 'tweedekansje' gekocht. Nooit teleurgesteld. Aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ray 03-02-2017 Via de website gekocht

Prima deal!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede en goed toegankelijke informatie op de website. Vlotte levering. Uitstekende printer. Kortom prima deal.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

giessedi 03-02-2017 Via de website gekocht

snel en correct!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
alles verliep moeiteloos en correct. chapeau!
een staaltje gemak en tevredenheid voor een klant, die graag terug zal komen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilco 03-02-2017 Via de website gekocht

Wilco

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
CoolBlue heeft een snelle en goede service en levering van de bestelde goederen.
Ook bij eventueel retourneren wordt niet moeilijk gedaan en krijg je snel het betaalde bedrag terug.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ria nieuwveen 03-02-2017 Via de website gekocht

wasautomaat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
snelle aanschaf prima behandeling snelle bezorging goede plaatsing gezellige mannen verder voor herhaling vatbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 03-02-2017 Via de website gekocht

Goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Enorm gemakkelijk: voor 23.00 uur besteld, volgende dag geleverd. Ze brengen de koelkast waar je het hebben wilt, nemen evt. je oude mee terug en nemen ook de verpakking mee. Simpel, snel en goede prijs/kwaliteit. Bedankt!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Wilma 03-02-2017 Via de website gekocht

harde schijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al meerdere keren een bestelling gedaan via de website. Online bestellen via Cool Blue is duidelijk, makkelijk , vlot. Het zelf kunnen kiezen van de afleverdatum, -tijd en - plaats ervaar ik als zeer plezierig.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marc 03-02-2017 Via de website gekocht

Altijd op tijd geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wat je ook besteld en op welk moment ook, altijd op tijd en correct geleverd. Goede omschrijvingen bij de artikelen met voor- en nadelen van een product

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Nathalie 03-02-2017 Via de website gekocht

Tevreden!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service, snelle en nette levering! Kortom ik ben een zeer tevreden klant!
Heb hier al vaker besteld en alles ging en gaat altijd 100% naar wens!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thomas 03-02-2017 Via de website gekocht

Goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De site is gebruiksvriendelijk, zit goed in elkaar en heeft een mooie kwaliteit/prijsverhouding. Ik koop er met plezier wat want ik weet dat de spullen die ik op de site bestel goed zijn en snel geleverd worden en dat vind ik belangrijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Brent 03-02-2017 Via de website gekocht

Goede, snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Product was snel bezorgd ook al was het om 11 uur 's avond besteld. Monitor was bijna overdreven goed verpakt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laura 03-02-2017 Via de website gekocht

Heel blij met mijn nieuwe camera en de service van Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al een tijdje wilde ik een nieuwe camera kopen en na lang twijfelen en speuren was ik eruit. Als ik iets in mijn hoofd heb, wil ik het ook meteen en dat was bij Coolblue geen probleem gelukkig. Om 22.00 bestelde ik mijn camera en de volgende dag had ik hem op 16.30 in huis. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Joost 03-02-2017 Via de website gekocht

Gigaset DECT toestelen vervangen

Algemene score

8,0
Vlot besteld en vlot geleverd gekregen. Iets meer werk gehad met het koppelen aan de centrale maar dat lag meer aan mij als aan Coolblue! ;-)

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

MS 03-02-2017 Via de website gekocht

Kopen bij Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het artikel dat ik nodig had een stofzuiger was goed vertegenwoordigd met duidelijke omschrijvingen en de levertijd was zeer kort dus ik ben zeer tevreden.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ludo 03-02-2017 Via de website gekocht

een nieuwe smartphone

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super snelle levering, perfect verpakt, exact het juiste product, gewoon super tevreden. Ook was het product makkelijk te vinden en de prijs was correct.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

everdien 03-02-2017 Via de website gekocht

gelukkig met de levering

Algemene score

10,0
ben heel blij met coolblue,levering was echt op tijd.
het was heel simpel om de bestelling te doen.
kon bij expert hetzelfde product kopen,maar wel 30 euro duurder.
moet binnenkort nog een artikel hebben,deze doe ik voor 100% ook bij coolblue

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Clio Derboven 03-02-2017 Via de website gekocht

leveren wasmachine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
duidelijke webshop
vooral toplevering, binnen de uren dat waren opgegeven, alles mooi geinstalleerd , oude wasmachine terug meegenomen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hans Barnas 03-02-2017 Via de website gekocht

Top service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Gebruiksvriendelijkheid site: Top! Beide bestelde artikelen correct en op tijd afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anneke 03-02-2017 Via de website gekocht

Even heerlijke winkel/webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestellen gaat makkelijk. Aan de telefoon heel vriendelijk. Pas een paar keer iets gekocht, maar doe het zeker vaker.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Toon meer reviews