coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 42370 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3255 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hans 10-02-2017 Via de website gekocht

supergoede aanbieding Sonicare tandenborstels

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gemakkelijk te vinden op de website en een prima prijs voor een mooie aanbieding die de avond ervoor was besteld en keurig de volgende dag bezorgd

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gitta de Bruijn 10-02-2017 Via de website gekocht

Fijne service, snelle reactie en levering.

Algemene score

9,0
Waar momenteel overal de ipad air2 uitverkocht is en er een levertijd op zit van diverse weken, kon ik bij jullie deze gewoon bestellen en werd hij de volgende dag al geleverd. 's Avonds bij het bestellen, ging er iets mis met mijn betaling en kon ik nog gewoon de klantenservice bereiken, ondanks dat het al 21;30uur was. Direct werd er door jullie een link gestuurd om alsnog onze bestelling in orde te maken. Dat noem ik nou nog eens service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk H 10-02-2017 Via de website gekocht

Afstandbediening voor Sony Bravia 4k tv

Algemene score

10,0
Op voorraad en inderdaad de volgende ochtend in huis. Ook werkt het zoals in de folder beloofd, wat wil je nog meer?

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Nap 10-02-2017 Via de website gekocht

Prima prijs/kwaliteit, supersnelle levering

Algemene score

9,0
Zeer overzichtelijke website. Eenvoudig afrekenen en mogelijkheid tot retourneren.
Dinsdagavond besteld, de volgende dag in de middag in huis, en 's avonds draaide het apparaat. Netjes en verzorgd ingepakt en verstuurd. Top.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jos 10-02-2017 Via de website gekocht

"Cool" ....... die CoolBlue !!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zoek je een webwinkel die echt doet wat je van ze verwacht: supersnelle levering en uitstekende service, ook wanneer er iets mis gaat ? Bestel dan bij CoolBlue !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 10-02-2017 Via de website gekocht

Prima online winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Groot assortiment, goede service en snelle levering. Ben al geruime tijd, tot volle tevredenheid klant van Coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

co86 10-02-2017 Via de website gekocht

beter dan andere winkels en webshops. helder en duidelijk!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
voor een 2e keer bij coolblue besteld. wat een overzichtelijk en duidelijke webshop met ruime keuzes en actuele producten (geen over jarige producten) ook geen extra kosten achteraf als verzend of service kosten. je weet meteen waar je aan toe bent. zeer snelle levering en ook in een degelijke verpakking ontvangen. sommige producten kun je goedkopere vinden bij andere web shops, maar ik betaal graag (het gaat vaak maar om een paar procent) wat meer voor deze services.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ria van den Heuvel 10-02-2017 Via de website gekocht

prima prijs/kwaliteit en super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De website is super goed in elkaar gezet. een trefwoord is voldoende om de juiste informatie boven water te krijgen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny van Rooijen 10-02-2017 Via de website gekocht

Geweldig, zoals altijd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn samsung j5 dual sim besteld via de website. De website waar je prima kan navigeren en selecteren. Dezelfde avond nog geleverd. Echt top, aanrader voor iedereen.
Heel soms kun je ergens anders voor enkele euro's minder verkrijgen, geloof mij de service van Coolblue is veel meer waard dan die enkele euro's.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Heylen roger 10-02-2017 Via de website gekocht

TV aankoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Aankoop correct verlopen ! De besrelling was binnen de 12u bij mij thuis zoals beloofd !. Doe zo voort Coolbue !!! 👍👍👍👍👍👍

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lambert 10-02-2017 Via de website gekocht

Lambert

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De bestelling is in een oogwenk bedaan, onze kinderen zijn ook zeer ingenomen met de dienstverlening. Levering is zoals afgesproken en de prijzen redelijk. Wat wil je nog meer?

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicky 10-02-2017 Via de website gekocht

Gewoon Top!!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Klantvriendelijk,beleefd,correct, snel, uitstekende service! Gewoon TOP!
Deze tekst was te kort. Deze moet minimaal uit 100 tekens bestaan, maar was al klaar na 73 tekens. Dus hierbij toch nog een klein minpuntje voor coolblue.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Victor 10-02-2017 Via de website gekocht

Geweldige zaak en service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Router besteld, maar bedacht dat ik een andere wilde. Retour zenden en een nieuwe besteld met externe SSD. Wat een verademing in vriendelijkheid, snelheid van afhandelen, communicatie en de prijzen zijn gewoon goed

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luc 10-02-2017 Via de website gekocht

Sony Flitser HVL-F45RM

Algemene score

10,0
Prompt en correct, Prijs heel gunstig. Snelle afhandeling en opvolging. Goed verpakt. Nog geen 24u en thuis bezorgt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arnold 10-02-2017 Via de website gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige wasmachine gekocht bij Coolbleu met een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Ook de levering was zeer snel

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. 10-02-2017 Via de website gekocht

Eerste bestelling met een echte glimlach op ons gezicht!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele goede service, en zelfs met een glimlach van de bezorgers die volgensmij niet eens bij Coolblue werken! Wij werden verrast met het mailtje waar ze de belofte nakwamen om de volgende dag (wat een zondag was) te leveren! Ze zeiden zelfs dat we de bezorgers mochten verrassen, de groetjes doen en confetti gebruiken! Inderdaad, Coolblue - alles voor een glimlach!

Ze verdienen een 10! En ik hoop dat met de komst van meer elektronica en met de komst van maar klanten (100%) vanwege hun service, dat het altijd ook met een glimlach blijft!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Antje 10-02-2017 Via de website gekocht

Nespresso koffiemachine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel en keurig geleverd, website goed en makkelijk bereikbaar. Overzichtelijk. Duidelijk en eenvoudig te bestellen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne Siekman 10-02-2017 Via de website gekocht

Dienstverlening zoals ie overal zou moeten zijn

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor 't eerst iets besteld bij Cool Blue, na eerst de recensies van anderen gelezen te hebben. Je wordt heel goed geïnformeerd tijdens 't hele proces van bestellen tot en met afleveren. De bezorgers zijn super vriendelijk, behulpzaam en aardig. Cool Blue komt zijn afspraken na, ze doen wat ze zeggen. Geen gedoe, dienstverlening zoals 't hoort. Onze koelkast is prefect, helemaal wat we wilden. Kortom; Cool Blue is een aanrader.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 10-02-2017 Via de website gekocht

Service en bestelling afhandeling plus info

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerste bestelling
Correcte afhandeling
Goede informatie
Redelijke prijzen
Goed op de hoogte gehouden via mail
Ik zeg perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Koppens 10-02-2017 Via de website gekocht

Makkelijk en snel bestellen bij CoolBlue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel goede shop, veel aanbod en ook mijn artikel stond erbij. Prijs goed en bestellen ging ook goed. Dus een echte aanrader!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Betuwe66 10-02-2017 Via de website gekocht

wel hun best gedaan maar zonder gewenste resultaat

Algemene score

5,0
De pannenset die ik wilde was hier het goedkoopste. Er werd snel gereageerd toen ik niet tevreden was over de pannendeksels. Helaas was de afwikkeling en informatievoorziening daarna chaotisch en duurde erg lang.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Coolblue 10-02-2017

Beste meneer/mevrouw,

Wat naar dat uw ervaring met ons niet optimaal was en dat er onduidelijkheid is ontstaan rond de pannendeksels. Dit is uiteraard niet de bedoeling en ook niet de service die u van ons mag verwachten. Zou u misschien het ordernummer van uw bestelling met een begeleidend schrijven willen sturen naar geenglimlach@coolblue.nl? Dan gaan wij meteen aan de slag om te kijken waar het mis ging en wat we nog voor u zouden kunnen betekenen. Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

P. 10-02-2017 Via de website gekocht

Beste webwinkel van het moment

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd goede service, snel bezorgd en lage prijzen. Vaak dingen besteld, bijna nooit problemen gehad. Mochten er problemen zijn doen ze altijd hun best om dit op te lossen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ilse 10-02-2017 Via de website gekocht

Altijd goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heldere keuze/selectiemogelijkheden in de shop, overzichtelijke site en betaalprocedure, zeer correcte communicatie over bezorgmoment en zoals beloofd werd het product (wasmachine) de volgende dag bezorgd op het gecommuniceerde moment. Daarnaast oude machine meegenomen en nieuwe keurig geïnstalleerd. Bij volgende aankopen zal ik ook altijd kijken wat coolblue biedt. Overigens vorig jaar een even zo positieve ervaring gehad in de winkel in Eindhoven. Mijn complimenten!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JP 10-02-2017 Via de website gekocht

Wederom uitstekend.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd goed. Heel erg goede natuurlijk overkomende doordachte service, ook als je belt. Je krijgt ongevraagd goed advies. Dat zie je weinig in Nederland.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F. 10-02-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en tips via mail

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Website is erg overzichtelijk met een groot aanbod. Ik heb mijn product snel ontvangen en kreeg zelfs via de mail nog tips voor het gebruik van mijn product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Colin 10-02-2017 Via de website gekocht

Top Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ze hebben een groot aanbod en goede service, dit is een voorbeeld voor veel andere online winkels. Er is altijd een goed overzicht van de artikelen die snel en soms wat later bezorgd worden. Daarom kan je een goede keuze maken. Ik adviseer mijn vrienden / kennissen om altijd eerst bij Cooblue te kijken voordat ze verder zoeken. 9 van de 10 keer hoeft dat ook niet!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

O. 10-02-2017 Via de website gekocht

Samsung Galaxy Xcover 3 VE

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Correcte informatie, snelle levering, alles mooi en stevig verpakt. Het product zag er net zo uit zoals beschreven stond.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben 10-02-2017 Via de website gekocht

Snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik vond het erg fijn dat er een ruime mogelijkheid was om te filteren op de verschillende koffers. Zo kun je de juiste keuze snel maken.

En de levering was erg snel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Wouter 10-02-2017 Via de website gekocht

Perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veel keus, snelle levering en een goede klantenservice.
Veel van mijn elektronica, gereedschap en huishoud spullen komen hiervandaan en heb vanaf het begin een goede ervaring met Coolblue.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 10-02-2017 Via de website gekocht

Zoals verwacht

Algemene score

9,0
Prima service snel en perfect,ik heb bij alle bestellingen tot nu toe nog geen gebruik hoeven te maken van de retour service dus kan deze niet beoordelen. klasse dus!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.F van Dopperen 09-02-2017 Via de website gekocht

Synology DS416 met 2Tb harddisk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestelling van de componenten was overzichtelijk en duidelijk. Levering van de NAS DS216 incl harddisk vond binnen de geplande tijd op track&trace plaatst. Componenten waren degelijk en goed verpakt incl leveringsformulier. Factuur afhandeling was eveneens perfect van Coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kim Fijma 09-02-2017 Via de website gekocht

Mooie Lenovo-IdeaPad...

Algemene score

8,0
Ik zocht een betaalbare LapTop. Bij verschillende concurrenten gekeken en prijzen vergeleken. Via Internet kwam ik bij Coolblue terecht; een mooie en informatievolle site. Hoewel de drivers van type verschilden, koos ik voor een Lenovo-IdeaPad, die ik de volgende dag, '-middags al geleverd kreeg. Ook aftersales spreken mij zeer aan..

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita 09-02-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Tv gekocht en kreeg zelfs uitgebreide mail hoe ik alles moest installeren. Heel duidelijk en zelfs voor iemand die a-technisch is zoals ik te doen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 09-02-2017 Via de website gekocht

Blauwe toppers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue is een duidelijke website met goede prijzen snelle levering en daarnaast ook nog eens hele goede klantenservice.
Heb al eens een probleem gehad met Motorola en Coolblue heeft dit perfect verholpen.
Daarom zijn het Blauwe toppers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lisanne 09-02-2017 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super geregeld. Wasmachine besteld via Coolblue. Aardige bezorgers die ook nog extra uitleg gaven! Oude wasmachine ook weer meegenomen, scheelt een hoop gedoe. Klantenservice bovendien goed bereikbaarZ

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Arjan 09-02-2017 Via de website gekocht

Hopen dat iets niet kapot gaat

Algemene score

4,0
Bestellen bij Coolblue gaat vlot en soepel. Nooit problemen met de levering gehad. Nu voor het eerst helaas de service nodig gehad, die op zich vriendelijk is. In oktober een MiVue Dashcam gekocht. Deze gaf al vrij snel problemen en vage klachten die niet in de handleiding terug te vinden waren. Piepjes, en steeds onderbroken opnamen. Het leek eerst aan de geheugenkaart te liggen. Maar toen ik vier "kapotte", en deels voor niets weggegooide, geheugenkaarten verder was kon het alleen nog aan de dashcam liggen. Teruggestuurd met geheugenkaart die de klachten toonde, zodat men kon uitzoeken wat er mis is en of nu de MiVue of geheugenkaart(en) de oorzaak is. Apparaat gerepareerd retourgekregen, e.e.a. was vervangen. Binnen 5 minuten gebruiken weer de oude klachten: apparaat piept, herstart continue opnamen en op de kaart vrijwel allemaal afgebroken opnamen. Weer opgestuurd en hij is "Uitgebreid getest en goed bevonden". Ik bekijk de test opnamen van Coolblue, die nog op mijn geheugenkaart blijken te staan, en zie meteen aan de bestanden al dat de test niet goed was. De meeste bestanden zijn te klein, en de opnamen blijken inderdaad ook bij hun test gewoon onderbroken. Conclusie, er is niet serieus getest. De verkopen gaan soepel. Maar dat is eigenlijk altijd wel bij (web)winkels. De werkelijke kwaliteit van een winkel blijkt pas als je klachten hebt. Helaas zijn Coolblue en MiVue (waar ik ook contact mee gezocht heb, maar die helemaal niet antwoorden) in mijn geval genadeloos door de mand gevallen...

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • Klantenservice

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed
Officiele reactie van Coolblue 10-02-2017

Beste Arjan,

Wat super vervelend dat dit op deze manier is gebeurd. Dit is absoluut niet de bedoeling en we willen dan ook onze excuses aanbieden hiervoor. We nemen de retourmeldingen erg serieus en willen dan ook uw product uiteraard goed repareren. Daarom kijken we graag met u mee wat voor oplossing we kunnen bieden hierin. Kunt u misschien in een e-mail richting geenglimlach@coolblue.nl uw retournummer doorgeven? Op die manier kunnen we kijken hoe we dit het beste op kunnen lossen voor u. We horen het graag!

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

ann 09-02-2017 Via de website gekocht

Ann

Algemene score

1,0
Na 8 dagen product nog steeds niet ontvangen. Hoewel ze weten dat er een probleem is bij Bpost (label kan niet gescand worden) wordt er aan het probleem niets verholpen. Erger nog, na 8 dagen kreeg ik het bericht dat ze veronderstelden dat ik het product ontvangen had omdat ze 2 dagen niets meer van me gehoord hadden. Een nieuw exemplaar opsturen gaat niet, geld terugkrijgen gaat niet.

Review criteria:

Slecht
Slecht

Reageer

Jay van Leeuwen 09-02-2017 Via de website gekocht

Decoded 2 in 1 iphone

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Medewerker hielp mij het juiste product te vinden, stuurde mij een link. Product de volgende dag ontvangen en precies naar mijn verwachting.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bipbip 09-02-2017 Via de website gekocht

beoordeling coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
nu meerdere keren wat besteld bij coolblue, fijne e-winkel, wordt supersnel geleverd in een leuke doos vol met humor :) ze maken de producten natuurlijk niet zelf, maar hebben wel een goede selectie voor iedere portomonee wat wils.. als je zelf een beetje verdiept in het product wat je wil aanschaffen, kan je bijna geen miskoop doen, en bevalt de keus toch niet, dan kan je het product alsnog terugsturen, met als voordeel dat iemand anders jou retourtje goedkoper kan aanschaffen.
kortom alleen maar positieve ervaringen met coolblue

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rogier 09-02-2017 Via de website gekocht

Goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruime keuze, nette prijzen en de service is prima!
En supersnel in huis!! Het product was goed verpakt en voldoet aan de verwachting
Hier kom ik zeker weer!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arne 09-02-2017 Via de website gekocht

Warm en blauw

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue is een grote en professionele webshop. Zij leveren snel en zorgvuldig. Over retourneren doen ze niet moeilijk. De Moto G4 Plus smartphone die ik heb besteld voldoet aan de beschrijving van Coolblue. Een warme ervaring, en toch Cool!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard Thiessen 09-02-2017 Via de website gekocht

Aankoop Senseo

Algemene score

10,0
Service van Coolblue zeer goed. Nadat ik had gemeld dat er iets aan het product stuk was kreeg ik meteen een nieuw exemplaar.
Voor zowel de telefonische behulpzaamheid alsmede de afhandeling van mijn melding kan ik niets anders zeggen dan petje af, een welverdiende 10.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jo 09-02-2017 Via de website gekocht

Gezellig!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat een vriendelijke winkel zijn jullie toch! Echt grappig die berichtjes dat je confetti naar de koerier moet gooien hahaha

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

K-tje23 09-02-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website en makkelijk bestellen.
Ook hebben ze een snelle levering wat erg prettig is.
Goede service en kwaliteit

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Igor 09-02-2017 Via de website gekocht

iets duurder maar zeker waard

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
misschien iets duurder maar winkel gemak en totale winkel beleving is dat het dubbel en dwars waard....

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Saskia 09-02-2017 Via de website gekocht

Super snel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
'S avonds rond 22.00 een stofzuiger besteld. Gelukkig staan er veel reviews bij de producten zodat je weet waar je aan begint. Vergelijken gaat dus super. De volgende dag had ik hem al in huis! Blij mee!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

m.g. van straalen 09-02-2017 In de winkel gekocht

Een glimlach en koffie bij binnenkomst

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Omdat we een expressokoffiezetapparaat wilden kopen gingen we naar de winkel in Utrecht.
Bij binnenkomst kwam direct een glimlachende jongedame naar ons toe en bood ons koffie aan. Ondanks de drukte hoefden we niet lang te wachten en werden we deskundig geholpen. Het apparaat was jammer genoeg niet in het magazijn. We hadden het graag even willen zien. De volgende dag hadden we het echter al in huis. Niet duur en snelle aflevering.
Ook vriendelijk personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Br. 09-02-2017 Via de website gekocht

Super Website.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De producten die je besteld worden keurig verpakt en altijd een snelle levering.
De service is perfect, en prijstechnisch prima.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Krister 09-02-2017 Via de website gekocht

Fuji camera en lens

Algemene score

10,0
Snelle service alweer en netjes geleverd. Alles bij het bestellen op internet ging moeiteloos. Website heel duidelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ivl te H 09-02-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het product was op voorraad en nog de volgende dag voor 14.00 uur in huis. In tegenstelling tot andere on line shops, waar ja als je het product gekocht hebt een melding krijgt dat het toch niet op voorraad is.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews