coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42505 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2756 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Inge Quets 24-09-2017 Via de website gekocht

Kwijtgeraakt pakket goed opgelost!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Steeds vriendelijk, snelle levering.
En bij problemen: ook zeer vriendelijk, correcte opvolging en oplossing!
Kortom: top service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mike 24-09-2017 Via de website gekocht

Samsung gekocht, top geregeld !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
om 23.00 besteld en volgende ochtend voor 11.00 uur geleverd, kan niet veel sneller denk ik !!

netjes op de hoogte gehouden via een mailtje, keurig, kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thomas 24-09-2017 Via de website gekocht

Perfect, precies wat je verwacht. Netjes op tijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Was de enige webshop die deze specifieke uitvoering van deze monitor had, ook nog eens in een leuke aanbieding en netjes optijd berzorgd. Perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

J. 23-09-2017 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De heren waren een uur te vroeg, maar bleven toch driekwartier voor de deur wachten tot wij er volgens afspraak waren. Super fijn!

Pluspunten

  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Navado 23-09-2017 Via de website gekocht

Fantastische service en prima produkten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al verschillende keren bij Cool Blue gekocht. Goede site, makkelijk te bestellen en de volgende dag in huis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevr. Louwerens 23-09-2017 Via de website gekocht

Prima wasmachine voor een mooie prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor het eerst bij coolblue wat gekocht. Wat een keuze en een overzichtelijke site. Als je je bestelling gedaan hebt, wordt je goed op de hoogte gehouden over het aflevermoment. Ook wordt je nog even gebeld dat ze onderweg zijn. En hoewel ik 3 hoog woon en er geen lift is, kwamen ze vrolijk met mijn wasmachine naar boven gelopen. De oude werd retour genomen. En je betaalt niets extra voor de bezorging en retourneren. Top bedrijf en vriendelijke chauffeurs!!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anjoes 23-09-2017 Via de website gekocht

Zooooo blij met mijn TV

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Topshop! Ben 69 maar als het enigszins kan bestel ik bij Coolblue. Wegens de service een paar jaar geleden in de eerste plaats!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jantine 23-09-2017 Via de website gekocht

Snelle levering van uitstekend product!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Enige tijd geleden ging ik op onderzoek uit naar een nieuwe ijskast. De uitstekende Cool Blue leveringsvoorwaarden van ijskasten, waarbij de oude ijskast door hen mee wordt genomen, vielen me positief op. Ik heb nog geen ijskast gekocht, maar vanwege die sympathieke leveringsvoorwaarden ging ik onmiddellijk naar de Cool Blue website toen mijn oude stofzuiger het begaf na 20 jaar trouwe dienst. Ik vond al snel een energiezuinige Philips tegen een mooie prijs, en heb deze stofzuiger meteen gekocht. De levering was binnen 1 dag, zoals beloofd. De nieuwe stofzuiger doet het uitstekend.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Irene 23-09-2017 Via de website gekocht

Heerlijk makkelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het bestellen is makkelijk. De service is top. Een appje en sms wanneer ze komen en in welk tijdsbestek. En dan 2 mannen die het even naar de 3e verdieping tillen en de oude weer mee nemen. Heel fijn!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed 23-09-2017 Via de website gekocht

Service zoals gewend . Perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer gebruiksvriendelijk systeem. Eenvoudig om artikelen te vergelijken onderling ook van andere fabrikanten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Henny 23-09-2017 Via de website gekocht

Supersnel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op zaterdagmiddag een wokpan besteld en de volgende dag, ja echt waar geleverd en s'avonds ons al onze wokpan gebruikt. Top service en top pan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miriam 23-09-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De tekentablet was gemakkelijk via de website te bestellen.Duidelijke info op de website kunnen lezen. Op zaterdag besteld en de tekentablet werd op zondag netjes geleverd!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JMvHoorn 23-09-2017 Via de website gekocht

's Avonds laat bestelling gedaan, volgende dag geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Enorm assortiment, met concurrerende prijzen. Niet de aller goedkoopste maar wel heel veel uit voorraad leverbaar

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Lenni 23-09-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Als alleenstaande voltijdse werkende moeder is het super zo een service aan huis! Je kan het opvolgen tot het bij u thuis is afgeleverd en ze nemen de verpakking en oud toestel mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex Prins 23-09-2017 Via de website gekocht

TOP PERSONEEL, GOEDE SERVICE

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super snel geleverd en top service. In de avond besteld en s'ochtends voor 10 uur geleverd. De mannen tilde m'n was/droger omhoog en pakte hem uit. Perfect!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Johan 23-09-2017 Via de website gekocht

Super service, zelfs in het weekend!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij hebben oo zaterdag een nieuwe telefoon besteld. Deze is volgens afspraak zonder extra kosten op zondag al geleverd. Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke 23-09-2017 Via de website gekocht

Keurig geplaatst.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering. Binnen de aangegeven tijd. Wasmachine 2 hoog geplaatst en aangesloten. Oude machine mee terug. Prima service dus.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Polaris 23-09-2017 Via de website gekocht

Goede prijs en snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs, kunnen mee met de goedkopere webwinkels, en snelle levering. Zaterdagavond besteld, zondag gratis thuis bezorgd

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 23-09-2017 Via de website gekocht

Super snel en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snel en makkelijk geregeld, ik had een ipad pro en die was hier ook in prijs het goedkoopst wat ik niet had verwacht!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 23-09-2017 Via de website gekocht

nette medewerkers, grote keus.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Redelijk eenvoudige website met daarin per product alle relevante gegevens.
Snelle levering, terwijl je ook nog de bezorgdag kunt kiezen. Op de dag van levering
krijg je ook nog het bezorgtijdstip door, Allemaal gebruiks gemak.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Dita 23-09-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden over levering en afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Draadloze koptelefoon besteld, volgende dag keurig afgeleverd.
Vooraf meldingen over status van de verzending.
Ook keurig mail vooraf over hoe koptelefoon geïnstalleerd moet worden.
Dit vonden wij helemaal service.
Kortom zeer tevreden, ook over produkt zelf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 23-09-2017 Via de website gekocht

Alles goed geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle en goede service, en goed en vriendelijk personeel, goed verzorgt, team, degene die mij een koelvriezer kwamen brengen, waren zeer correct.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kamal 23-09-2017 Via de website gekocht

Top winkel en service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb deze shop gekozen want is de goedkopere en snelste.
Je krijgt meteen antwoord als je iets vraagt
Ik ben blij met deze shop en ik raad iedereen dit aan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingeborg 22-09-2017 Via de website gekocht

Perfecte aflevering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was een echte 'bol.com-fan' tot ik bij Bol.com niet kon vinden wat ik nodig had. Ik kwam bij CoolBleu terecht en was enigszins terughoudend met het bestellen van producten omdat ik CoolBleu niet kende. Inmiddels heb ik een paar keer iets bij CoolBleu besteld en ik moet zeggen: Fantastisch!
De bestelling gaat perfect en het product wordt keurig afgeleverd door vriendelijke mensen. Tot nu toe heb ik geen ervaring met producten die niet goed functioneren, maar ik verwacht dat CoolBleu zeker bereid is om bij problemen met het product om dit goed en naar tevredenheid op te lossen.
Ik ben in ieder geval (naast Bol.com) een superfan van CoolBleu als internet winkel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap Clements 22-09-2017 In de winkel gekocht
Groningen

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heb een dashcam gekocht waarmee ik toch wat moeite had met de instellingen. De balie medewerker heeft het me haarfijn uitgelegd en me geholpen met de instellingen. Hij nam daarvoor alle tijd. Voelde me dus serieus genomen en was blij met alle tijd die hij nam om me te helpen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Anita 22-09-2017 Via de website gekocht

Duidelijke site.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer duidelijke en overzichtelijke website. Snel besteld, snel en ook nog gratis bezorgd! Veel keuze!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Burgemeestre 22-09-2017 Via de website gekocht

Snelle en vakkundige aflevering, installatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Net iets vroeger dan afgesproken werd afgeleverd en de afvoer van de oude wasmachine liep gesmeerd. Snelle installatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.T. 22-09-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, erg vriendelijk bezorgers., geven uitleg

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Gebeld met een vraag en erg vriendelijk en netjes te woord gestaan. Mocht ik nog vrage hebben kan ik gewoon weer bellen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Menno 22-09-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk te bestellen op de Coolblue website. Heel duidelijke communicatie m.b.t. aflevering via e-mail. Installatie apparatuur professioneel en duidelijke uitleg.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

mehadayo 22-09-2017 Via de website gekocht

wederom zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
na eerdere positieve ervaringen weer voor deze web shop gekozen. goede service en snelle levering. retour ook nooit een probleem. al met al zeer tevreden

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerda Kok 22-09-2017 Via de website gekocht

Snel en gemakkelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website.
Snelle service.
Goed verpakt.
Ik zal hier zeker nog een keertje iets bestellen!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E.A. van Brummen 22-09-2017 Via de website gekocht

Gewoon Snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ben al weer een tijdje bekend met Coolblue, het grootste product dat ik hier ooit heb gekocht is een vrieskist. Bij de bestelling hiervan heb ik de service van alle partijen die bij deze bestelling (vrieskist) betrokken zijn erg verfrissend gevonden. Het positieve dat ik terugvind bij elke bestelling vind ik erg prettig. Ik heb nog nooit problemen gehad en ben erg blij met de zeer snelle levering van alles wat ik bij u besteld heb.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben Wijnbergen 22-09-2017 Via de website gekocht

alle verwachtingen overtreffend

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
...op woensdagavond 23:05 uur eindelijk de knoop doorgehakt om bij CoolBlue een Philips 43PUS6412 - Ambilight te bestellen. De aangeboden prijs was veruit de beste en de aangegeven levertijd was de volgende dag tussen 11:30 en 14:30 uur dus erg gunstig. De volgende dag had ik deze prachtige smart TV al om 11:20 uur thuis. Dat noem ik nog eens SUPER SERVICE!
Dit overtrof al mijn (toch al) goede verwachtingen. Ik ben zeer tevreden!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F. van Eunen 22-09-2017 Via de website gekocht

alles was even duidelik. Prima levering volgens afspraak.

Algemene score

8,0
De voor mij geschikte TV gevonden. De presentatie op de website was duidelijk en overzichtelijk.
Uitstekende productinfo

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bionda 22-09-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Direct na mijn vakantie begaf min wasmachine het. Tegen 22.00 uur nog en nieuwe besteld en 12 uur later stond deze al in mijn washok. De oude, 110 kilo zware Miele werd door de jongens fluitend van de trap af getild en meegenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Emmy 22-09-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb inmiddels een aantal keer bij Coolblue besteld; van boeken tot keukenapparatuur en ik ben erg te spreken over deze webshop. De website is erg duidelijk en zodra je besteld hebt wordt je direct op de hoogte gehouden van je zending. Zo krijg je een mailtje wanneer deze onderweg is en wanneer deze bezorgd is. Pakketjes worden zorgvuldig ingepakt en vervoerd en zijn (bijna) altijd binnen een dag bij je thuis. Ook ben ik erg te spreken over de service; ze zijn erg klantvriendelijk. Ik ben zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stephanie 22-09-2017 Via de website gekocht

Tevreden klant erbij

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Coolblue adviseerde mijn moeder. Vanwege de snelle levering/aansluiten /afvoeren.
En met recht top gegaan. Alleen miscommunicatie over het afvoeren van de kapotte wasmachine, maar dat was ook snel opgelost via de klantenservice.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • Retourproces

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

R 22-09-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vrijdag besteld en zaterdagmorgen een grote doos bezorgd. De Canon Pixma MG5750 was heel goed verpakt. De productinformatie op de website heeft mij enorm geholpen om deze printer te kiezen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Yoran 22-09-2017 Via de website gekocht

Erg goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
23:59 besteld, morgen in huis. En de prijzen zijn ook goed! Je kan ook gewoon alles van hun kopen. Ik kan deze winkel daarom zeker aanbevelen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F.Pieter 22-09-2017 Via de website gekocht

zoals altijd snel en accuraat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Maakt waar wat wordt beloofd. Bestel al jaren hier en slechts eenmaal heb ik moeten retourneren. En ook dat werd snel en naar alle tevredenheid opgelost

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ed Groenendijk 22-09-2017 Via de website gekocht

Prima bedrijf!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima bedrijf werkt snel en overzichtelijk en vriendelijk. Service staat hoog in het vaandel. En je bestelling is geheel te volgen tot aan de deur van aflevering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JW 22-09-2017 Via de website gekocht

Fijne bezorging, installatie en uitleg

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nadat mijn oude wasmachine stuk ging, deze Samsung bij Coolblue besteld. Prima levering, aardige jongens die ook heel netjes met de wasmachine omgingen. Wasmachine werd uitgepakt, geïnstalleerd, waterpas gezet en gekalibreerd. Daarna ook nog wat uitleg gekregen. Het verpakkingsmateriaal en de oude wasmachine werden mee teruggenomen, geen gedoe met opruimen dus.
Als ik toch 1 minpuntje mag noemen: in de emails van te voren werd gezegd dat er een half uur voor aankomst een SMS gestuurd wordt en een kwartiertje van tevoren nog gebeld zou worden. Dat klopte niet helemaal, de tijd tussen SMS en bezorging was korter en gebeld werd er niet, ze stonden er gewoon ineens :-D. Maakt verder niet uit, omdat het tijdsvak vrij nauwkeurig gegeven wordt. Maar als je bijvoorbeeld nog net even naar de winkel bent en er op rekent dat je nog minimaal een kwartier hebt, dan heb je kans dat ze er eerder zijn dan dat jij er bent. Het idee achter die nauwkeurige berichtgeving per SMS (en evt. bellen?), plus het kleine tijdsvak waar je rekening mee moet houden is wel super! Zit je tenminste niet de halve dag te wachten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick 22-09-2017 Via de website gekocht

Keurig op tijd en informatie is zonder meer uitstekend.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Voor dit product gekozen voor Coolblue om reden van duidelijk product omschrijving, service, betalings mogelijkheden

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Erwin 22-09-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Voldoende keus en vaak ruim op voorraad. Vandaag besteld is morgen ook in huis. Tegen extra betaling ook dezelfde dag nog in huis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wouter 22-09-2017 Via de website gekocht

Super snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Veel keuze, goede guidance, super snelle levering, goede communicatie, zeer behulpzame mensen bij aflevering. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bert van de Laar 22-09-2017 Via de website gekocht

snelle levering en een ruim aanbod.

Algemene score

8,0
snelle levering,groot aanbod en een goede prijs verhouding.
overzichtelijke site
zal dit zeker bij familie en vrienden aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hannelore B 22-09-2017 Via de website gekocht

Best service ever

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De website is heel gebruiksvriendelijk, zeker met de filteropties. Elke product heeft buiten de gebruikelijke uitgebreide specificaties ook plus- en minpunten in 'mensentaal' voor de technisch minder onderlegde mensen onder ons. De levering gebeurt heel snel en correct. Wanneer je niet tevreden bent over het product of er is iets mis, dan reageert coolblue heel snel en correct. Nog nooit problemen mee gehad! Ook staan ze je bij met raad en daad indien je extra info wil of vragen hebt over een product.
Een van de leukste toevoegingen aan de website vind ik de tweedekans producten. Zo helpen ze de afvalberg verminderen en kan je zelf producten kopen aan een (sterk) verminderde prijs indien je niet geeft om wat cosmetische schade.

Kortom, zoals Donald Trump zou zeggen: Coolblue has the best service. Trust me, it's great

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ken Determan 22-09-2017 Via de website gekocht

Zeer slechte levering.

Algemene score

1,0
Wat is er gebeurd met CoolBlue service? 3 van de laatste 5 bestellingen die ik bij hen heb geplaatst, heb ik moeten annuleren, omdat ze de levering niet tijdig hebben kunnen afleveren of de leveringsovereenkomsten niet kunnen nakomen.
Een klant minder !!!.

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 22-09-2017

Beste Ken,

Bedankt voor je review. We schrikken van deze ervaring en zouden graag met je in gesprek gaan over wat er precies is misgegaan. Zou je in een e-mail naar geenglimlach@coolblue.nl je klantnummer en verder een beschrijving van de problemen die zijn voorgevallen kunnen sturen? Dan gaan we direct met je meekijken naar een passende oplossing. In ieder geval oprechte excuses voor het ongemak.

Groeten,
Coolblue

Reageer

Henka 22-09-2017 Via de website gekocht

Geweldig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De website is duidelijk, overzichtelijk. Personeel is vriendelijk en netjes.
Kortom alles positief.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Max 22-09-2017 Via de website gekocht

Snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De levering is snel en vakkundig. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de tijd van levering. Leuk is ook, dat je een tip aan de hand wordt gedaan om de postbode 'te verrassen'. De doos waarin je artikel verpakt is geeft je nog wat speelse tips om de doos te hergebruiken. Dus heel milieu bewust! Er wordt goed over je pakketje nagedacht en dat is nou net dat beetje extra dat het verschil maakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews