coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42595 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2169 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Fam. Floor 26-09-2017 Via de website gekocht

Echt fantastische service, kan niet beter!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles top! Wasmachine en magnetron met gezelligheid gebracht en wasmachine zelfs aangesloten en demo gekregen hoe het werkt. Dat zie je toch nergens meer? Bijna overdreven, maar wel goed natuurlijk... :) Oude apparaten meegenomen, ook heel fijn. Ga zo door, Coolblue!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jolanda 26-09-2017 Via de website gekocht

22:00 bestellen om 11:00 de volgende dag in huis. Geweldig !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
coolblue maakt het je makkelijker om een keuze te maken door de reviews van andere mensen en overzichtelijke pagina

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wilmet frans 26-09-2017 Via de website gekocht

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
makkelijk andere sites te ingewikkeld ruim aanbod aan producten en makkelijk op te volgen waar je product zich bevind

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

BCL 26-09-2017 Via de website gekocht

Super service en bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via de klantenservice advies gevraagd welke wasmachine voor mij het beste zou zijn. Prima geholpen. Via een paar keer klikken de wasmachine besteld en op de door mij gekozen datum en tijd thuis bezorgd gekregen. Bezorgers stelden zich netjes voor en hielden rekening met mijn spullen en waren voorzichtig met het oude trappenhuis. Wasmachine werd netjes aangesloten en kreeg nog advies hoe hem te gebruiken. Super tevreden met Coolblue.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inge Kentie 26-09-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cool Blue een echte aanrader. Eerst op de site gekeken daarna voor extra info naar de schop geweest. Prima advies. Na bestelling duidelijk wanneer onze wasmachine geleverd zou worden.
Service filmpje gezien service is echt zoals in het filmpje . Na plaatsing wasmachine hebben ze de droger er ook nog even opgezet zonder dat ik er om vroeg. Erg vriendelijke en professionele bezorgers. volgende bestelling word zeker weer bij Cool Blue gedaan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

George 26-09-2017 Via de website gekocht

Coolblue is topper.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Huistelefoon besteld via de website van Coolblue , site zeer overzichtelijk met alle info die men wenst . De afhandeling prima geregeld geen omkijken aan , alles zeer overzichtelijk via mail doorgestuurd gekregen , wat betaling en levering pakket betreft , zaterdag besteld zondag netjes afgeleverd top .
Zou zeggen , stay cool with Coolbue..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilma 26-09-2017 Via de website gekocht

Super geholpen via Whatsapp

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Was op zoek naar een tablet voor onze zoon, via Whatsapp om hulp gevraagd en gekregen. Koop regelmatig bij Coolblue vanwege goede begeleiding bij aankoop, maar ook bij een eventueel defect is de afhandeling super.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louis 26-09-2017 Via de website gekocht

Duidelijke site, perfecte afhandeling.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede site, makkelijk de gegevens van het te kopen apparaat te achterhalen, genoeg reviews om een oordeel over het apparaat te kunnen vellen, perfecte en klantvriendelijke bezorging.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacky 26-09-2017 Via de website gekocht

Geweldige service doen wat ze schrijven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Coolblue doet wat ze beloven op de website, retourneren geen probleem mee, garantie geen problemen mee, doen wat ze beloven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik Stel 25-09-2017 Via de website gekocht

Super service en klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Aan de hand van jullie geweldige reclamecampagne.
En na bestelling( telefonisch) super afgehandeld en perfect geleverd volgens uw reclame. Ik ben overtuigd en praat/ vertel dit door.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rosa 25-09-2017 Via de website gekocht

Alles is goed gegaan

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb ervoor gekozen om mijn rugzak bij Coolblue te kopen omdat ik had gehoord dat de service heel goed was. Ik had 's avonds om 11 uur een bestelling geplaatst en de volgende dag kwam de postbode al langs (hoewel er werd aangegeven dat het pakket tussen 13:30 en 15:30 zou komen, en het vervolgens pas om 20:30 kwam toen ik net een kwartier de deur uit was... De volgende dag was een zondag dus ik kreeg het pakket 2 dagen later. Maar daar kan Coolblue zelf niks aan doen). Verder ook goede Whatsapp service toen ik een vraag had over een bepaalde rugzak.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Albert Pols 25-09-2017 In de winkel gekocht
Groningen

Uitstekende productkennis en service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De Samsung Galaxy Note 8 die ik bij voorinschrijving besteld had werd keurig op tijd geleverd.
De Note 8 is smaller dan de Note 2 die ik 4,5 jaar geleden ook bij Coolblue kocht, dus ik heb in de winkel in Groningen een passende houder voor in de auto gekocht.
Omdat ik direct na de aankoop een afspraak had waarvoor ik de routeplanner op de telefoon nodig had bood de medewerker (Jeroen) spontaan aan om de nieuwe houder in de auto te monteren. Klasse!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacqueline 25-09-2017 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
's Avonds besteld en rond lunchtijd de volgende dag bezorgd. Half uur voor bezorging krijg je een sms dat ze er aan komen, 10 minuten er voor wordt je gebeld. Wasmachine wordt netjes uitgepakt, naar boven gesjouwd en aangezet. Oude wasmachine wordt weer keurig netjes meegenomen. Echt een super service! Vriendelijke en correcte bezorgers!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AB 25-09-2017 Via de website gekocht

wasmachine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Scherpe prijs. Uitstekend. Vrolijke jongens die de wasmachine kwamen brengen, aangesloten, tijd genomen voor de uitleg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Droge 25-09-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, ondanks slechte planning toch nog bezorgd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Snelle levering, ondanks dat flink uitliepen, werd de wasmachine toch bezorgd en geïnstalleerd om 23:30uur.
Alleen kwamen we er de volgende dag achter dat ze de slang niet goed hadden aangesloten, waardoor de aansluiting lekte.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende
Officiele reactie van Coolblue 26-09-2017

Beste meneer/mevrouw Droge,

Bedankt voor je review. Wat ongelofelijk vervelend om te lezen dat de levering van je nieuwe wasmachine zo is uitgelopen. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Het is vervolgens helemaal naar wanneer blijkt dat de aansluiting niet juist is. We willen je hiervoor dan ook allereerst onze excuses aanbieden. Dit is niet wat je van ons mag verwachten en wij vinden het vervelend dat dit zo misloopt. Heb je inmiddels al contact met ons opgenomen zodat we dit voor je kunnen oplossen? Mocht dit niet zo zijn, ontvangen wij graag je ordernummer en een korte toelichting via geenglimlach@coolblue.nl. Wij kijken dan zo snel mogelijk met je mee naar een oplossing.

Groeten,
Coolblue.

Reageer

Sam 25-09-2017 Via de website gekocht

Goed advies, Snel geleverd, Correcte afhandendeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na telefonisch advies met een vriendelijke meid (sorrie) meisje, kon ik snel een keuze maken en heb een Surface Pro aangeschaft. Binnen 12 uur was het apparaat geleverd bij mij thuis.
Goed advies, Snel geleverd, Correcte afhandeldeling

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 25-09-2017 Via de website gekocht

Coolblue altijd dichtbij

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldig gemakkelijk winkelen bij Coolblue, een grote variatie in producten,en een heel snelle levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

klasse service 25-09-2017 Via de website gekocht

snel besteld en snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De wasmachine wilden we snel geleverd hebben en het liefst naar zolder. Dit was geen probleem voor de bezorgers. Ze vertrokken niet voordat alles werkte, klasse!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miranda 25-09-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb al vaker iets bij coolblue besteld. Het is een fijne online winkel en de telefoonist/e zijn zeer vriendelijk en behulpzaam en kijken direct voor een oplossing

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Eline 25-09-2017 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
- levering op zaterdag
- 1 uur tijdslot met sms notificatie
- aardige leveranciers
- levering tot in huis
- TOP

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Hooff 25-09-2017 Via de website gekocht

Goed geregeld!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site, vriendelijke klantenservice.
De levering was helemaal top. Geen dag thuis zitten om te wachten op je bestelde spullen. Je krijgt op de dag zelf een nauwkeurig tijdsbestek van een uur wanneer ze komen en 10 minuten voor de bestelling er is wordt je ook nog gebeld!
Vriendelijke bezorgers die je spullen snel, netjes, en vakkundig installeren.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Dimitry 25-09-2017 Via de website gekocht

Wel betaald Wasmachine nooit gekregen

Algemene score

1,0
Wasmachine kon niet binnen een week geleverd worden.

Ze maken hier wel reclame mee, dat je de volgende dag gebeld wordt en dan binnen 3 dagen geleverd wordt.

Had hier van te voren nog over gebeld, want als het niet binnen een week geleverd kon worden probeerde ik het liever ergens anders.
Maar Coolblue garandeerde me dat het er binnen een week was.
Dit lukte blijkbaar niet, waarom? Dat weet ik nog steeds niet.
Coolblue heeft me beloofd uit te zoeken waarom er niet geleverd kon worden.
Ben nu 2 weken verder, nog steeds geen antwoord gekregen waarom er niet geleverd kon worden.
Alleen mijn geld heb ik na bijna 2 weken nog niet terug gekregen.
Ze willen eerst dat de wasmachine bij Coolblue terug is, en dan storten ze mijn geld terug, maar de wasmachine is nooit verstuurd.
Het ergste vind ik nog dat ze je steeds beloven te helpen, maar niks doen.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 26-09-2017

Beste Dimitry,

Bedankt voor je review. We vinden het onwijs vervelend om te lezen dat de levering van je nieuwe wasmachine zo stroef verloopt. Dit is absoluut niet wat je van ons mag verwachten en wij willen je hiervoor onze excuses aanbieden. Het is niet de bedoeling dat je het idee krijgt dat we niets voor je doen. Wij kijken dan ook heel graag met je mee naar de situatie. Zou je ons hiervoor via geenglimlach@coolblue.nl je ordernummer met een korte toelichting willen toesturen? Wij kijken dan zo snel mogelijk met je mee.

Groeten,
Coolblue.

Reageer

Reposa 25-09-2017 Via de website gekocht

Jammer

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Heb zulke goede ervaringen bij Coolblue, echter vanaf vandaag twijfels, mijn bestelling hangt “vast” in t systeem, 3keer gebeld, oplossing, nogmaals bestellen. Ik ga niet de software problemen van Coolblue oplossen, allemaal even vriendelijk aan de telefoon, maar inmiddels kan ik mijn bestelling na dagen nog niet verwachten. Zou al 3 keer voucher ter compensatie krijgen, nog niet gezien, jammer Coolblue.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 26-09-2017

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor het achterlaten van een review. We schrikken ervan dat je, ook na meermaals contact, nog niet op de juiste manier bent geholpen. Dit is niet wat je van ons mag verwachten en wij willen je hiervoor absoluut onze excuses aanbieden. Zou je ons via geenglimlach@coolblue.nl je ordernummer met een korte toelichting willen toesturen? Wij gaan dan zo snel mogelijk verder voor je aan de slag.

Groeten,
Coolblue.

Reageer

Lotte Wohler- Timmermans 25-09-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Keurige levering. Afgeleverd op de aangegeven tijd. Zeer vriendelijk en netjes personeel. Erg tevreden. Kan iedereen aanraden iets bij Coolblue te bestellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Cock 25-09-2017 Via de website gekocht

Top shop!

Algemene score

9,0
Duidelijke site en snelle levering
Betrouwbaar
De cadeaubon wordt geleverd in een grappige verpakking, een doosje dat je zelf in elkaar kunt vouwen.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

I. Verbaan 25-09-2017 Via de website gekocht

fantastische service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik heb voor Cool Blue gekozen omdat me dat werd aanbevolen door vrienden; ik ben blij met de aanschaf (wasmachine) en zorgvuldige uitleg die ik heb gekregen. Het was ook plezierig om op tijd te weten wanneer de levering zou plaatsvinden, met een nauwkeurige tijdsaanduiding.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rita 25-09-2017 Via de website gekocht

ruime keuze, snelle levering en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via de zoekmachine heb je het product snel gezocht, er is een ruime keuze met een goede productomschrijving. De levering is echt snel en de service van een sms-je en telefoontje vlak voor levering is helemaal top. Hele vriendelijke mensen die de producten graag voor jou op de goede plek zetten. En ook de service is uitstekend.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Wendy 25-09-2017 Via de website gekocht

Wederom uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Service en klantvriendelijkheid was wederom van hoog niveau. Advies was deskundig en goed, ook de snelle levering maakt dat ik weer erg te spreken ben over Coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marina 25-09-2017 Via de website gekocht

Vrijdagavond besteld, zaterdag om 14.00 uur in huis. Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Betrouwbare shop zowel online als fysiek. Vriendelijk en terzake kundig personeel in de winkels. Online is de bestelling heel gemakkelijk en duidelijk te plaatsen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rosalie 25-09-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden over de service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Net een wasmachine gekocht op Coolblue en ben zeer tevreden over de service. De klantenbeleveing staat voorop en dat is zeer prettig. Snelle service, makkelijk bestelproces en behulpzame medewerkers. Zeker een aanrader!

Reageer

Toss 25-09-2017 Via de website gekocht

Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle en perfecte service! Steeds goede ervaringen met Coolblue. Zelfs in het weekend. Goede site, goede informatie en een zeer uitgebreid assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aantje 25-09-2017 Via de website gekocht

Fijne service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gemakkelijk een keuze kunnen maken uit een hele rits wasmachines door de cool blue's keuzes.
Berichtgeving via mail en sms voor de aflevering zijn erg fijn.
Bezorging en aansluiten wasmachine vond ik erg fijn. Vooral, omdat de oude meegenomen wordt. Bezorgers zijn net en fatsoenlijk. Zie het ook wel eens anders.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne 25-09-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, service is goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor Coolblue gekozen omdat duidelijk op de site staat dat ze de wasmachine die we kochten, naar boven tillen, aansluiten en de oude meenemen. Dat gebeurt allemaal met de nodige info vooraf, snel en kundig. De oude machine kon niet mee omdat we niet al het water eruit hadden gekregen. Nu dat toch wel gelukt is, wordt de machine alsnog kosteloos gehaald. Alles bij elkaar prima service dus.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anoniem 25-09-2017 Via de website gekocht

Super!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site, nuttige info, makkelijk bestellen, goede service en hele vriendelijke mensen. Vanaf het bestellen hele duidelijke informatie wat je wanneer kan verwachten. Jongens die koelkast kwamen brengen belden keurig van te voren en het achterom brengen van de loodzware koelkast, hij paste niet door de voordeur, was geen enkel probleem!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eline 25-09-2017 Via de website gekocht

Lang wachten op je spullen.

Algemene score

5,0
Ik wacht al meer dan een week op mijn koelkast en gasfornuis. Jullie zeggen dat je de volgende dag alles bezorgd krijgt.
Ik weet dat ik met installatie aangevraagd heb. Maar dat zou niet zo lang moeten duren. Ik vind dit heel erg vervelend.
Bel in ieder geval op dat het langer gaat duren. Er stond in mijn coolblue dat ik zaterdag 23 september alles bezorgd zou krijgen. Maar ik heb nog steeds niks.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Slecht

Reageer

Henk A. 25-09-2017 Via de website gekocht

CoolBlue maakt toezeggingen waar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Donderdagmiddag rond 17.00 twee artikelen besteld, vrijdagmiddag om 13.00 bezorgd. Van meet af aan goed op de hoogte gehouden van het bezorgproces, artikelen in goede staat en goed verpakt ontvangen.
De leuk bedoelde grapjes en woordspelingen van CoolBlue (in de mails en op de verpakkingen) kunnen gerust ietsje minder.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sanson 25-09-2017 Via de website gekocht

Ik was verbaasd over geweldige service en accuraatheid.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb gekozen vanwege de naam die ik kende. Maar ik zal vanaf nu coolblue beslist aanbevelen. De service, zowel aan de telefoon als bij het bezorgen was fantastisch. Prettig, accuraat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Judith 25-09-2017 Via de website gekocht

Supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vrijdagmiddag besteld, zaterdagmiddag reeds geleverd zonder bijkomende kosten. Ook heel tevreden over het product zelf, precies wat ik zocht.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wim 25-09-2017 Via de website gekocht

goed produkt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
het produkt voldoet prima.snel aangesloten en eenvoudig in bediening.afgeleverd volgens afspraak ik zou niet beter kunnen wensen.apparaat aangesloten op Bose cinemaset 321.een uitkomst prima kwaliteit.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Walter 25-09-2017 Via de website gekocht

Absolute aanrader

Algemene score

10,0
Snelle levering, correcte prijzen en up to date producten. Reeds verschillende keren bestellingen geplaatst en altijd keurig op tijd geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joost 25-09-2017 Via de website gekocht

coolblue is top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goede site, producten makkelijk bestellen en te betalen. Snelle en goede levering. Wasmachine wordt thuis afgeleverd en geïnstalleerd. En de oude nemen ze mee. Gewoon top !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Astrid 25-09-2017 Via de website gekocht

Supersnelle service en vriendelijke monteurs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vrijdagmiddag laat een wasmachine besteld en zaterdagochtend om 09.30 uur stond de machine al aan. Nette en vriendelijke monteurs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rik 25-09-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Printer was eerst niet op voorraad. Daarom besteld bij Staples die ook de volgende werkdag zou leveren. Niet dus. Na twee maal bellen kreeg ik enkele dagen later bericht dat pas na ongeveer een maand geleverd zou kunnen worden. Coolblue had inmiddels weer voorraad en leverde keurig de volgende dag!.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 25-09-2017 Via de website gekocht

Zeer goed service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wij hadden een luchtbevochtiger van Medisana gekocht, volgende dag geleverd, na een paar dagen bij het losdraaien van de filter om water bij te vullen scheurde de sluitring, foto gemaild en de volgende dag is er een nieuwe geleverd. Super service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hetty 25-09-2017 Via de website gekocht

Goeie service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heldere informatie, ruime keuze en prettige behandeling aan de telefoon, snelle levering, afval en oud apparaat weer meegenomen, dat is super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Maaike 25-09-2017 Via de website gekocht

Goede service, goed product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veel keus in de shop, faire prijzen, goede service. Wasmachine besteld, coolblue jongens hebben hem keurig aangesloten en tronmelreiniging ingesteld, oude wasmachine weer meegenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Roel 25-09-2017 Via de website gekocht

Vlekkeloos

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was op zoek naar een vlotte, stijlvolle en degelijke laptop. Via de site van de consumentenbond stuitte ik op een Asus laptop die aan alle voorwaarden voldeedt. Deze was alleen nog maar via Coolblue verkrijgbaar en zo kwam ik op de website. Vanaf toen liep alles van bestelling tot levering vlekkeloos. Nu geniet ik ten volle van mijn nieuwe laptop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne penning 25-09-2017 Via de website gekocht

Erg nette service en goede klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ze waren erg beleefd vroegen al voor af bepaalde dingen aan de telefoon zo dat ze zich goed voor konden bereiden de kleine man deed de deur open en kreeg toen gelijk en ballon en werd ook net gedag zeggen benoemd liepen alles netjes na gewoon super netjes

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Betty 25-09-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Netjes belletje, wanneer ze komen
Vriendelijke mensen goede uitleg over het product en tevens ook tips hoe je het beste uit je product haalt en ze ruimen netjes alles weer op
Complimenten

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 25-09-2017 Via de website gekocht

Snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snel en betrouwbaar. Niet altijd de goedkoopste, maar je weer wel dat je het krijgt Geen slechte ervaring gehad, dus nog nooit met de klantenservice enige ervaring gehad.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews