coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,9 Lees 56508 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 13713 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Elisa Roos da Silva 16-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Website in orde, snelle levering en super service! Daarom bestel ik al jaren bijna alles bij Coolblue!

Reageer

Jm 16-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wat een overzichtelijke winkel met vooral veel uitleg en wegwijs in de nieuwste technologie. Zo kom ik erachter wat ik wel en vooral ook niet nodig heb. En als je niet kan kiezen: al vaker voor coolblues beste keus gegaan (oa een laptop, wifi mesh) en die stelden zeker niet teleur!

Reageer

Yf 16-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super blij met Coolblue. Er was iets niet helemaal goed geleverd bij mijn product. Een belletje met de klantenservice en ze gingen het gelijk voor me in orde maken.

Reageer

ToonS 16-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue biedt een duidelijke orientatie hulp op product niveau en helpt indien technsiche zaken niet duidelijk zijn met een duidelijke uitleg.

Reageer

Jessica 16-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle levering en altijd behulpzaam als je problemen hebt echt een top service van niveau.

Reageer

Jan 16-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel tof winkelen op Coolblue! In alle rust thuis tot in het kleinste detail televisies vergelijken, geen vervelende verkopers, geen drukte, geen gedoe! Het feit dat je ziet wat er in stock is en zodoende de volgende dag geleverd kan worden, maakt dat je ook niet van winkel tot winkel moet rijden.

Reageer

Ajdin L 16-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd al aangename ervaringen gehad met Coolblue. Bij herstellingen en retours is er ook nooit een probleem in tegenstelling tot andere shops.

Dikke aanrader!

Reageer

annamae 16-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heldere site duidelijke product omschrijving. Reviews zijn duidelijk en geven een goed beeld of een product bij je past.

Reageer

MJansen 16-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Besteld en zelfde dag in huis. Zeer uitgebreide track and trace gekregen. Wat wenst een mens zich nog meer. Maar 1 kleine bug gehad, vlak na het bestellen met levering op dezelfde dag kreeg ik op de Coolblue pagina te zien dat de eerst mogelijke leverdatum 6 januari 2020 was. Dit was later in de bevestigingsmail wel weer gecorrigeerd. Op dit kleine vreemde moment na had ik ze een dikke 10 gegeven.

Reageer

M 16-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed product, snel en netjes geleverd zonder problemen. Fijn om een afhaalpunt te kunnen kiezen.

Reageer

JK 16-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website, groot aanbod en volgende dag in huis! Precies wat een webshop hoort te zijn.

Reageer

De Waal Printing 16-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed advies waardoor ik uiteindelijk een andere keuze heb gemaakt dan ik voor ogen had, dit op basis van gegeven advies.

Reageer

ErrolC 16-10-2020

Algemene score

8,0
Duidelijke website, overzichtelijke informatie over producten. Je voelt je altijd welkom. Soms duurder maar de service is goed en komen ze de afspraken na.

Reageer

Mohammed Mezian 16-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle bestelling, snelle levering en product voldoet 100% aan mijn verwachtingen.

Reageer

Corrie de wolf 16-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mond op mond reclame...service heel goed en echt met een glimlach...wat wil een mens nog meer in deze tijd.

Reageer

Da 16-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snel geleverd, duidelijke productomschrijving. Bezorging was binnen de aangegeven tijd.
Bij eerdere aankoop de retour service meegemaakt en dit verliep erg soepel.

Reageer

Rico 16-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service, zoals geadverteerd de volgende dag in huis. Ook het bellen om te laten weten hoe laat het pakket aankomt is super!

Reageer

Michiel 16-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
's Avonds om 23:00 koelkast besteld. Dag erna om 08:30 uur voor de deur. Vriendelijke bezorgers die koelkast op gewenste plaats zetten en vervolgens korte uitleg en aanbevelingen geven. Oude koelkast weer meegenomen en dus binnen 10 uurtjes vervanging van mijn koelkast kant er klaar geregeld.

Reageer

Floris 16-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
altijd snelle goede service niet altijd de laasgste prijs maar ik weet wat ik krijg optijd en met goede nahulp wanneer nodig.

Reageer

Gilian 15-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vlotte levering en ruim assortiment aan een goede prijs. Kom hier sowieso nog terug

Reageer

W.M.Bijnevelt 15-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Door meerdere keren gebruik gemaakt te hebben van deze webshop sprongen deze punten er echt uit: Snelle levering en ruime keuzemogelijkheden!

Reageer

Vercruysse Rudy 15-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
gemakkelijk om het juiste product te vinden , eenvoudig om te bestellen en afhalen gate rekenen . correcte levering , alleen een te groot tijdsvenster wanneer het pakje bezorgd wordt

Reageer

Peter 15-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het product werd keurig op de dag van release bezorgd! Super verpakt, in 1 woord: perfect!

Reageer

H. Stoffels 15-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De website helpt je echt bij het maken van de juiste keuze, het aanbod is ruim en de levering liep gesmeerd. Het ‘vandaag besteld, morgen bezorgd’ werd waargemaakt.

Reageer

Thoke 15-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer hulpvaardige klantendienst die alles nog eens extra navraagt om samen tot een oplossing te komen

Reageer

RCL 15-10-2020

Algemene score

1,0
Philips Hue outdoor spot set (3 lily spots a 285,-) gekocht. Helaas gaat na 15 maanden de voeding defect, kan natuurlijk gebeuren bij electronica.

Bij Coolblue hier melding van gemaakt en vervolgens gelijk telefonisch contact opgenomen om af te stemmen dat ik er niet op zit te wachten om de complete set inclusief kabels op te graven uit onze tuin daar enkel de voeding stuk is, weinig begrip ik kon proberen enkel de voeding op te sturen. Om e.e.a zelf uit te sluiten heb ik zelf een nieuwe voeding aangeschaft waarna de set weer als vanouds werkt!

Voor mij vanzelfsprekend heb ik toen enkel de voeding opgestuurd met een begeleidend schrijven waarin ik dit motiveer. Ruim een week later een mail dat ik niet alle onderdelen geretourneerd zou hebben, toch nog maar een mail aan gewaagd waarop ik een voor mij positieve reactie ontving “ik snap dat je de hele set niet uit gaat graven, we gaan enkel de voeding ter garantie claimen bij Philips”.

Helaas na een dag weer een mail dat ik niet alle onderdelen had geretourneerd, toch maar weer gaan mailen en gerefereerd naar mailwisseling van de dag ervoor (ik was er toen eigenlijk al klaar mee en uitgraven van de set voelt nogal onzinning als reeds bewezen is dat het de voeding is) en heb aangegeven van de reparatie af te zien als het zo moest. Dit werd gelijk prima bevonden door de medewerker van de klantenservice en de defecte voeding wordt weer naar mij opgestuurd, hierop gereageerd dat het onzin is om mij het product terug te sturen vanuit kosten alsook milieuoogpunt.

Iets wat meer inlevingsvermogen zou op zijn plaats zijn bij een bedrijf wat service hoog in het vaandel heeft staan. Voor mij dus geen glimlach meer

Reageer

Colin Oosterveld 15-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb voor coolblue gekozen omdat je vrij makkelijk en overzichtelijk het geen kan vinden wat je zoekt en dan bestellen betalen en klaar

Reageer

John 15-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals gebruikelijk weer uitstekend qua levering en product en de aftersale is ook altijd perfect. , goede wijn behoeft geen krans..

Reageer

Eddy 15-10-2020

Algemene score

9,0
Wat een snelle service en een goede samenwerking met de post.nl zodat ik een goede indicatie had wanneer ik het pakket zou ontvangen. Ik ben direct op de hoogte gesteld van wachttijden en garantie, factuur etc. Per mail. Fijn want O raak ik geen Bonne Ties meer kwijt! Ik ben blij met het geleverde apparaat. Ik kan weer koffiedrinken!

Reageer

Serge 15-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering zoals beloofd ook terug betaling na terug sturen zonder problemen

Reageer

anoniem 15-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Dinsdag een DAB+ radio besteld bij Coolblue, woensdag al geleverd.
Correcte en snelle levering

Reageer

Rene 15-10-2020

Algemene score

1,0
Altijd heel tevreden geweest met mijn aankopen echter nu voor het eerst een klacht over een reparatie tijdens garantie. Gopro een camera die door gewoon gebruik niet meer funcioneert krijg je een reactie dat je een klepje niet goed hebt gesloten. Geen garantie en geen goede oplossing voor de aanschaf van een nieuw product. Erg jammer had meer van het service niveau verwacht van coolblue.

Reageer

Kenny 15-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Denk dat dit ver weg één van de beste winkel/webshop die er op het moment is... elk probleem is bij hun op te lossen. Nu zeker 30+ bestellingen bij ze gedaan... en elke keer zijn ze hun beloftes nagekomen...daar kan hun "grote concurrent" een voorbeeld aannemen!
Laatst vlak voor het slapen ( 23: 45) een bestelling via de webshop gedaan.... in de ochtend bij me tweede bak koffie stond de bezorger al voor de deur :)

Reageer

Nick van der Valk 15-10-2020

Algemene score

10,0
Prima sevice, binnen dag geleverd en ook de verkeerde bestelling werd het geld snel terug gestort

Reageer

Dierickx André 15-10-2020

Algemene score

6,0
Ik heb voor deze shop gekozen omdat zij beloven de volgende dag te leveren ! Bij het afronden van de bestelling wordt deze 3 dagen later pas geleverd. Zeer misleidende reclame

Reageer

Ithaka 15-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vlotte levering
Prima communicatie
Je weet waar je aan toe bent en kunt erop bouwen.
Heel belangrijk

Reageer

Niek 15-10-2020

Algemene score

10,0
Duidelijk website met een goede zoekfunctie. Snelle levering en ze weten je elke keer weer te verbazen met een nog betere service bij de bezorging.

Reageer

van Dijck 15-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
heb al vaker iets gekovvcht bij Cooblue en altijd tot volle tervredenheid .Ik kijk altijd als eerste op hun website al ik iets nodig heb

Reageer

Depapavan 15-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke webshop met goede, nuttige informatie en veel reviews. Een aantrekkelijke prijs en de deal was beklonken! Heb de producten door omstandigheden nog niet gebruikt, maar dat komt nog wel.

Reageer

Marcel 15-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue is niet de goedkoopste maar de dienstverlening is gewoon uitstekend.
Duidelijke omschrijvingen bij de producten en snelle levering.

Reageer

Vera 15-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De service is super er staat genoeg informatie bij de spullen en wordt snel geleverd.

Reageer

Hessel 15-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Leuke website en erg goede klantenservice. Ook in de winkels zelf is het personeel vriendelijk.

Reageer

Willem 15-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Telefoon gekocht. Goede prijs/kwaliteit verhouding, snelle accurate levering. Top!!

Reageer

Alex R. 15-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super! Mijn pre-order van de Oculus Quest 2 werd op de dag van release netjes bezorgd. Ik kreeg een SMS van de bezorger en stipt 15 min later stond hij voor mijn deur.

Reageer

A.B. 15-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben draadloze oortjes besteld voor onze dochter. Het product wordt snel geleverd en voldoet aan de verwachtingen.

Reageer

Joost 15-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd erg prettig shoppen met onze vrienden van Coolblue. Eenvoudige bestellen, je wordt uitstekend op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen omtrent je order. En belangrijk: ze doen wat ze beloven. Geen rompslomp.

Petje af. Keep it up!

Reageer

Salvio 15-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue vind ik persoonlijk de beste winkel waar ik electronica kan kopen. Met veel opties en een snelle levering kies ik Coolblue over andere winkels.

Reageer

Inéz 15-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goeie duidelijke omschrijving, makkelijk vergelijken met andere producten, snelle levering en de service kun je gewoon gezellig noemen

Reageer

Melanie Knights 15-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
I have bought before from Coolblue with no problems. The site is easy to negotiate and I like the 'Coolblue Choice'. Ordering and payment is easy and delivery is super quick... however, I just bought an MP3 and when it arrived it had obviously been opened and unpackaged before. The screen was scratched and the screen protection sticker was under the MP3 player. I did send an email and received a fast response asking me to send it back. I needed it for work the following day so chose to keep the one sent, but the customer care was great.

Reageer

Hans van der Linden 15-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Natuurlijk is een TV overal wel te koop of te bestellen online, maar bij Coolblue is je aankoop toch elke keer weer een soort van cadeau. Over te Samsung kan ik duidelijk zijn, uitstekende keuze geweest. Ik heb deze rond 22:00 in de avond besteld en werd de volgende dag om 15:00 geleverd. Vanzelfsprekend het bekende mailtje vooraf en een kwartier voor aankomst een belletje. Hoe leuk kan shoppen online zijn.

Reageer

Toon meer reviews