coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42317 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3407 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

De Zutter Gunter 17-09-2017 Via de website gekocht

Ontgoocheld

Algemene score

4,0
Donderdag een bestelling geplaatst voor een aanzienlijk bedrag, op zondagavond nog steeds niets ontvangen, maar bedrag wel al van rekening.
Dus het motto "vandaag bestellen morgen thuis geleverd" zou ik zeker met een korreltje zout nemen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Marleen 17-09-2017 Via de website gekocht

Rugzak binnen 12 uur in huis!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Rugzak van mijn zoon was kapot. 's avonds laat een nieuwe besteld en deze werd rond de middag al afgeleverd. Via mail op de hoogte gehouden van de levering en de bezorger kwam op tijd met rugzak in tas. Goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Theo 17-09-2017 Via de website gekocht

Supersnel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goed georganiseerd bedrijf en supersnel in de bezorging. Geen bezorgkosten. Scherpe lage prijzen. Uitstekende veilige verpakking. Veilige betaling vooraf.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Loek 17-09-2017 Via de website gekocht

Snelle levering met goede nazorg

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Binnen 24u netjes bezorgd. Meteen ook maar een handleiding per e-mail ontvangen hoe de gekochte iPad te installeren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S van de Braak 17-09-2017 Via de website gekocht

Ongelooflijke goede en snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Donderdagavond een nieuwe wasmachine besteld en nog geen 12 uur later stond mijn nieuwe Indesit al te draaien. Vriendelijke mensen van de bezorging, mooi op tijd, bellen een kwartier vantevoren als ze er zijn, oude wasmachine nemen ze mee en de nieuwe wordt supersnel aangesloten. Ik raad Coolblue zeker aan!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Y 17-09-2017 Via de website gekocht

snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
fijne site met snelle levering!
In goede staat alle ontvangen en prijs/kwaliteit is oké
een volgende keer zeker weer kijken..

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gino Vertriest 17-09-2017 Via de website gekocht

pakje is nooit geleverd

Algemene score

1,0
Na contact met de klantendienst werd beloofd een nieuw pakket op te sturen, helaas is dit niet gebeurd.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Slecht

Reageer

Catherine 17-09-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer plezierig aan de telefoon geholpen, razendsnel bezorgd, artikel voor scherpe prijs. Kreeg ook nog kortingsbon voor booking!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ielke 17-09-2017 Via de website gekocht

verrast over de service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voordat ik de ipad geleverd kreeg (deze was onderweg) kreeg ik een mailtje hoe ik met de ipad aan de slag kon gaan. Een paar tips voor apps zaten er ook bij.
Petje af voor deze service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klok 17-09-2017 Via de website gekocht

Geen problemen. Gewoon doen wat er beloofd is.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kies vaak voor coolblue. Dit komt door de goede acties, service en betrouwbaarheid. Cool blue is makkelijk bereikbaar als je vragen hebt.
Vakkundig personeel neemt je vraag serieus en geeft gepaste oplossingen, wat niet altijd beter is voor coolblue. Klant staat voorop.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Daphne 17-09-2017 Via de website gekocht

Prima geregeld

Algemene score

8,0
Product was direct leverbaar en eenvoudig te bestellen. Ik kon het ophalen bij dichtstbijzijnde punt en dat gaf veel gemak.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nienke 17-09-2017 Via de website gekocht

Fijne webwinkel

Algemene score

8,0
Kan op elk moment bestellen, prettige klantenservice, vriendelijk personeel, coolblue komt afspraken na. Heel fijn dat er een combi van winkel en webwinkel is: Als je wilt kan je producten ook live zien en voelen.

Reageer

J.hogewoning 17-09-2017 Via de website gekocht

Alle lof voor de snelle bezorging en service

Algemene score

8,0
Als 75 jarige die niet zo van webshops is, is de Coolblue site en een verademing! Kom ik er niet uit schakel ik de servicelijn in en kom ik er altijd uit.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Danique de Prez 17-09-2017 Via de website gekocht

Hele fijne en leuke winkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue is een hele fijne en gebruiksvriendelijke winkel. Ook maken ze het wachten wat minder erg door hun wachttherapie, wat echt leuk is verzonnen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

w. van der voort 17-09-2017 Via de website gekocht

snel efficient en goede produkten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
snelle service, goede website met veel informatie over de te bestellen produkten. Tot nog toe alleen maar lof. Ik heb eens een produkt verkeerd besteld en dat was geen probleem, ik kreeg zonder enig geharrewar een ander produkt meteen toegestuurd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilte Everts 17-09-2017 Via de website gekocht

Hoogwaardig kwalitatief gemakkelijk te installeren printer.

Algemene score

8,0
Voor een redelijke leek in no time te installeren. Goedkoop en super kwaliteit! Binnen 1 dag bezorgd en de resultaten (scans en prints) leverden méér dan een glimlach op.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

G 17-09-2017 Via de website gekocht

Snelle en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede informatie over producten vriendelijke mensen aan de telefoon
Duidelijke website
Snelle en goede levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leslie Verpoorte 17-09-2017 Via de website gekocht

Nog steeds niet geleverd!!!!

Algemene score

2,0
Besteld op 14/9 om 22:15! Zou expliciet 16/9 geleverd worden. Mailbevestiging! 2e Mail dat de zending onderweg is op 16/9. Niets geleverd! Zaterdag nog steeds niet geleverd!!!! Zondag, ik ben reeds op weg naar de UK! Dus het item hoef ik niet meer, ik koop er eentje ter plaatse in de UK! Veel beloven, en ??????

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

joost 17-09-2017 Via de website gekocht

ongelofelijke snel en correcte uitvoering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke site/ duidelijk bestel-proces/ razendsnelle levering volgens dag en tijd/prettige aftersales/extra tips en tevredenheid- meting.

Eigenlijk de ouderwetse service van een plaatselijke (fysieke) winkel,.......maar dan via internet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janneke 17-09-2017 Via de website gekocht

Duidelijke omschrijving van voor en tegen,snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Product makkelijke te vinden in webshop, keuze uit meerdere alternatieven. Duidelijke omschrijvingen. Goede prijs, snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Henri 17-09-2017 Via de website gekocht

Zoals afgesproken werd er ook gehandeld. Prima dus.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijk en vriendelijk geholpen. Goede manier van communicatie. Wasmachine is grandioos bezorgd. Oude wasmachine is mee retour genomen. Goede uitleg en instructie door de bezorgers.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Han 17-09-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service, duidelijke website

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De mensen van Coolblue doen wat ze beloven. De website is duidelijk en de artikelen worden volgens afspraak geleverd.
Coolblue heeft alleen artikelen van goede kwaliteit in het assortiment.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

soete bart 17-09-2017 Via de website gekocht

Coolblue is dé grootste, dé beste, dé eerlijkste.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een hele tijd terug (jaren), toen ik de eerste aankoop bij Coolblue deed, had ik totaal geen aandacht voor de "blije klanten feedback". Mijn product, mijn keuze in het aanbod en aan de beste prijs, dát was belangrijk. De rest zoals de aanlevering, de voor- en na-service vond ik vanzelfsprekend. En dat verliep zoals voorzien en voelde me daar dan ook goed bij. Ondertussen ervoer ik wel, en ja ook Coolblue moest leren , met voornamelijk andere webwinkels (kledij,..) dat 'totaalservice' absoluut géén evidentie is. Daar moet met véél tijd, moeite en strategie aan gewerkt worden, elke dag opnieuw. Coolblue doet dat en zijn er écht goed in. Ik schaf, alles wat kan (én dat is toch aardig wat) aan met een blind vertrouwen bij Coolblue. En ja misschien, héél misschien scheelt het enkele euro's met de andere (B-)webwinkels maar kopen doe je in vertrouwen en daarom is Coolblue in mijn gedachten dé grootste, dé beste en dé eerlijkste in zijn sector. Probeer, ervaar en koop mét jouw goed gevoel want Coolblue heeft het in huis. En morgen wellicht bij jou thuis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liet 16-09-2017 Via de website gekocht

Super snel en netjes

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Website is overzichtelijk en gemakkelijk. De bezorging, wow ! Eerst een sms met een tijdsspan van 3 uur, wat echt heel fijn is. Bezorging van onze vriezer zou tussen 15 en 18 uur zijn. Om 17 uur waren ze er en de twee jongens waren supersnel, bekwaam, namen al het verpakkingsmateriaal mee en binnen 10 minuten was het gefixt. Ze waren zelfs zo snel de deur uit dat we geen tijd hadden om een fooi in hun handen te drukken, dat was jammer. Kortom, dik tevreden, zo kan het dus ook.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel van Leeuwen 16-09-2017 Via de website gekocht

De klant is koning bij Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Breed assortiment, duidelijke productinformatie, reviews van andere kopers, goede website, eenvoudig bestelproces, geleverd volgens afspraak. Zoals het hoort!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 16-09-2017 Via de website gekocht

super snelle levering en dat op een zondag, echt super.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We waren op zoek naar een fietsendrager voor onze elektrische fietsen en hebben gevonden op deze site.
Hij zag en goed en compact uit en voor een goede prijs en bleek ook nog eens snel geleverd te kunnen worden dus was de beslissing om hem aan te schaven snel gemaakt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 16-09-2017 Via de website gekocht

goeie service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima en duidelijke site. Goede producten en keurig op tijd bezorgd. Ben heel tevreden en blij bij Coolblue kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niels 16-09-2017 Via de website gekocht

Toppertjes

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gewoon goeie services makkelijk en betrouwbaar
Snelle levering. En als er iets niet goed komt is het is het zo opgelost

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carmen 16-09-2017 Via de website gekocht

Waanzinnige eerste evaring!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Leuke shop en de goedkoopste in t product wat ik zocht!!
Goede en snelle service!
Leuke eerste ervaring dus!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Paul 16-09-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en aansluiting van apparaten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De titel zegt genoeg, dacht ik :) Tja, hoe kom ik aan 100 karakters, Nou gewoon door te zeggen dat de service uitstekend is , dat je 20 minuten van te voren wordt gebeld over de op handen zijnde levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick van Hemert 16-09-2017 Via de website gekocht

Persoonlijke service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een nieuwe laptop voor mijn verjaardag. Ik heb per E-mail vragen gesteld over laptops en zeer snel al antwoord gekregen. Omdat ik erbij vertelde dat het voor mijn verjaardag was, kreeg ik ook nog een kaart en een leuke Coolblue mok opgestuurd! Superleuk dat zij aan meer denken dan aan enkel het verkopen van de producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ger 16-09-2017 Via de website gekocht

Altijd goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk shoppen op de site je kan meteen nakijken of de prijs goed is en daarna meteen bestellen want meestal de beste prijs en keurig nette service zonder kleine lettertjes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sderks 16-09-2017 Via de website gekocht

Betrouwbaar, scherp geprijst, maar dure accessoires

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering, duidelijke website, goede service en een uitgebreid assortiment. Kortom een betrouwbaar adres. Kijk alleen uit met de prijzen van de accessoires. Die zijn geregeld nog hoger dan de adviesprijs van de fabrikant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre Jansen 16-09-2017 Via de website gekocht

snelle en correcte levering

Algemene score

8,0
goede service en snelle levering; zelfs op zondag.
Betaling met krediet kaart mag nog vlotter verlopen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nathalie87 16-09-2017 In de winkel gekocht
Lochristi

Goede en zeer snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Had heel dringend een nieuwe laptop nodig tegen een voordelige prijs. Na even op de site van coolblue te kijken, direct gevonden wat ik zocht en de dag nadien al gaan halen! TOP gewoon!

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Ria koning 16-09-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden over cool bleu .Houd zich aan de afspraken .Ik vond het geweldig dat ik de dag na de bestelling de wasmachine thuis kreeg De mannen hebben de oude wasmachine meegenomen en de nieuwe wasmachine aangesloten . Dit alles duurde nog geen half uur .Ook de mannen waren zeer vriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

inkie 16-09-2017 In de winkel gekocht
groningen

Veel en vriendelijk personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed te bereiken, je wordt snel geholpen, advies is super. Artikel was niet in de winkel, werd de volgende dag bezorgd, prima service !!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

PNTC 16-09-2017 Via de website gekocht

Snel, overzichtelijk , communicatief & leuk bezorgteam!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kies doorgaans voor Coolblue vanwege het uitgebreide assortiment en de overzichtelijke informatieverschaffing (productspecificaties etc). De bezorgmethode is snel, communicatief en we werden geholpen door een vriendelijk bezorgteam.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mo 16-09-2017 Via de website gekocht

Nog steeds niet geleverd

Algemene score

3,0
Al 2 dagen voor niets gewacht op de bezorger, ondanks bericht dat hij onderweg zou zijn. Aan het einde van de dag product wederom in sorteercentrum.

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 16-09-2017

Hallo Mo,

We begrijpen dat het ontzettend vervelend is wanneer je 2 dagen voor niets thuis hebt gewacht op de levering van jouw bestelling. Je kunt van onze Coolblue service verwachten dat wij de bestelde producten de volgende dag al leveren. Wij doen dit door het pakket tijdig aan de koerier te overhandigen. In sommige gevallen gaat het mis en dat vinden wij heel spijtig.

Graag kijken wij met jou mee waar het precies is mis gegaan. Dit kunnen wij doen door een pakketonderzoek op te starten. Met dit onderzoek kunnen wij de vertraging ook bij de koerier aankaarten en aangeven dat dit niet de normale gang van zaken is. Het pakketonderzoek kunnen wij aanvragen met behulp van het ordernummer. Kun je ons het ordernummer in een e-mail versturen naar geenglimlach@coolblue.nl? Dan gaan wij er meteen achteraan.

Met vriendelijke groet,

Coolblue

Reageer

Robby 16-09-2017 Via de website gekocht

Goede service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Il heb een 2e beeldscherm en een NAS gekocht en de volgende dag stond alles voor de deur en had het binnen een korte tijd aan het werk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoushka 16-09-2017 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op basis van goede recensies van andere gebruikers Voor Coolblue gekozen.
Monteurs waren erg kundig en vriendelijk. Wasmachine startklaar gemaakt en oude machine meegenomen, heel fijn!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EVAB te P. 16-09-2017 Via de website gekocht

Prima Service !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed en goedkoop en snelle levering ! Aanrader er te kopen..... zelfs op zondag. En als het kan zonder verzendkosten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad Fransen 16-09-2017 Via de website gekocht

Product en service top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Er was een fout gemaakt in de bestelling. Deze werd snel en professioneel opgelost. Een snelle levering en de goedkoopste deal.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan Aalderink 16-09-2017 Via de website gekocht

Prima product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijk overzichtelijke website en duidelijke omschrijving van de artikelen waardoor kiezen makkelijker wordt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Erik aarts 16-09-2017 Via de website gekocht

Devolo, wifi in de tuin

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

5,0
Uitstekend geholpen, in eerste instantie ander product maar bleek niet het juiste te zijn. Uitstekend geholpen bij de omwisseling. Nu juiste product en werkt perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred, Almelo 16-09-2017 Via de website gekocht

Super service !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De beste prijs, een uitstekende service en snel bezorgd door 2 erg goede, vriendelijke en vakbekwame bezorgers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.v.a 16-09-2017 Via de website gekocht

Trieste bezorg service

Algemene score

1,0
In eerste instantie ziet alles er goed uit.
Omdat je een leverings tijd kunt afspreken
Sprak mij dit wel aan.
Kost wel iets meer maar dan hoef je niet de hele dag te wachten op je pakket.
Tot mijn stomme verbazing werd mijn pakket als laatste bezorgd en maar bijna twee uur later dan was afgesproken.geen excuses ofzo.
Je zal maar naar je werk moeten.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 16-09-2017

Hallo meneer/mevrouw,

Wat ontzettend balen dat jouw pakket 2 uur later is geleverd dan de afgesproken tijdvak. Dit is absoluut niet de service die je van Coolblue en de koerierdienst mag verwachten. Natuurlijk willen wij de vertraging graag bij de koerier aankaarten. Dit kunnen wij doen met behulp van het ordernummer. Graag ontvangen wij het ordernummer in een e-mail. De e-mail kun je versturen naar geenglimlach@coolblue.nl. Dan gaan wij voor jou aan de slag.

Met vriendelijke groet,

Coolblue

Reageer

Willemien 16-09-2017 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle service van onze stofzuiger. Ideaal dat je kan filteren op wat jij belangrijk vind en dat je ook revieuws van anderen kan lezen. Dit scheelde mij veel tijd en de volgende dag al in huis. Zo fijn!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

angela 15-09-2017 Via de website gekocht

goede aanbieding

Algemene score

8,0
De beste aanbieding en goede reviews. Betrouwbare website, duidelijke productinformatie en goede communicatie

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht

Reageer

Dave 15-09-2017 Via de website gekocht

Drama

Algemene score

1,0
Wasmachine besteld op donderdagochtend met aansluiting Electra.
Deze wilde ik graag voor donderdag geleverd (een week later) hebben.
Ze geven aan op de website dat je uiterlijk de volgende dag gebeld wordt en dan binnen 3 werk dagen geleverd krijgt wat je besteld hebt.
Dus als je vrijdag en het weekend niet meerekent zou je wat je besteld hebt voor woensdag binnen moeten hebben.
Vrijdag wordt ik gebeld dat het niet voor donderdag geleverd wordt.
het kon wel woensdag maar dan zonder aansluiting electra.
Ik zei dat ik graag met aansluiting Electra wilde.
Toen vroeg hij waarom ik het zo snel geleverd wilde hebben?
Misschien omdat mijn wasmachine STUK IS en dat cool blue beloofd binnen 3 werkdagen alles te leveren.
Zijn antwoord was dat dit bij andere bedrijven zoals mediamarkt ook niet sneller gaat.
Mijn antwoord: maak dan geen reklame als je dit toch niet nakomt.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 15-09-2017

Hi Dave,

Bedankt voor je feedback! Wat ontzettend vervelend om hiervan te vernemen. We werken elke dag keihard om alles conform afspraak te leveren, maar helaas kan het sporadisch inderdaad voorkomen dat het niet gaat zoals gepland. Dit is ontzettend vervelend, vooral als je om deze reden bij ons iets hebt besteld. Kun je per e-mail naar geenglimlach@coolblue.nl het ordernummer van de bestelling doorsturen. Dan kijken we direct mee naar een passende oplossing.

Groeten,
Coolblue

Reageer

Toon meer reviews