coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42317 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3407 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

blije klant 03-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
supermakkelijk te bestellen, ook als je geen computergenie bent.

Service
je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling en wanneer het bezorgd wordt.

Assortiment
keuze genoeg.

Aanbeveling
heel fijn dat alles zo lekker snel gaat en soepel verloopt

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin Pieterman 03-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website. Tot laat in de avond een bestelling plaatsen en de volgende dag in huis. Per e-mail goede communicatie zeker over de tijd van bezorgen!

Service
goede uitleg door bezorger hoe te handelen met product voor de ingebruikname. Bezorger neemt verpakkingmateriaal mee.

Aanbeveling
Van A tot Z TOP1

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leo 03-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snelle levering

Service
winkel is levertijd nagekomen
en retour sturen is denk ik ook geen probleem

Assortiment
bijna alles te koop

Aanbeveling
goede service

Extra toelichting
prima website

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Pauline 03-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
22.30 heb ik de bestelling gedaan, de volgende dag werd mijn koelkast thuisbezorgd. Top

Service
Vriendelijke bezorger bracht de koelkast tot in de keuken

Aanbeveling
Prima winkel met overzichtelijk aanbod. Site is soms langzaam

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Nicole 03-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
De toezending is supersnel en als er vragen zijn worden die vakkundig en servicegericht afgehandeld: zeer prettig!

Assortiment
Uitgebreid assortiment. Wij hebben al meegemaakt dat een artikel in de winkel 2 maanden levertijd had en via Coolblue de volgende dag bij ons werd bezorgd. Dit keer was een van de twee keuzes niet beschikbaar, maar anders waren beide zaken via Coolblue gekocht.

Aanbeveling
Zeer snel, servicegericht en klantvriendelijk, compleet en zeer scherpe prijsstelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mia Weymiens 03-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
je hoeft nergens naartoe voor je producten alles word thuis geleverd.

Service
snelle en betrouwbaar geleverd

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
leuke site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

marianne 03-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Vlotte bediening en duidelijk

Service
Zeer goed

Assortiment
Uitgebreid

Aanbeveling
Vlot

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ferry 03-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Kom snel bij het product dat je zoekt.

Service
Snelle bezorging. Ruiloptie wordt duidelijk en snel per mail uitgelegd.

Assortiment
Werkelijk alles is aanwezig.

Aanbeveling
Gemak dient de mens. Daar gaan de mondhoeken van omhoog.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gort 02-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
levering is snel en goed

Service
Geen probleem als iets kapot is gegaan. Er wordt direct een nieuwe geleverd.

Aanbeveling
klantvriendelijk, begripvol en nakomen afspraken

Extra toelichting
Je krijgt eerlijke informatie als je belt. Wij hebben diverse producten besteld en nog steeds tot volle tevredenheid. Ze concurren goed met hun prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Carola 02-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk toegankelijke website met overzichtelijk menu

Service
Voor 23 uur besteld ook daadwerkelijk de volgende dag in huis

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Mooie website met goede informatieve filmpjes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ron 02-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uitstekend. Helder en overzichtelijk.

Service
Snel, correct en zij maken het ook echt waar.

Assortiment
Voor de zaken waar ik, of via mijn buurjongen, naar zoek: Zeer goed binnen het gevoerde assortiment producten

Aanbeveling
Ik heb alleen ervaring op het gebied van computer, navigatie, en nu ook fotoproducten. Nooit een minpunt kunnen ontdekken. Dus ben ik zeer tevreden en louter positief.

Extra toelichting
Of ik het nu rechtstreeks op eigen naam of via mijn buurjongen op zijn naam bestelde maakt niet uit. Al het bestelde werd precies zo (af)geleverd als beschreven, besproken of toegezegd. Uitstekend en zeer correct.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 02-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Laptop werd snel bezorgd.

Service
Geen lastig personeel.

Assortiment
Was ergens anders goedkoper maar alsnog goed.

Aanbeveling
7.8 is prima voor mij.

Extra toelichting
Ga zo door.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Rosanne 02-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

6,2

Gemak
je kunt op een makkelijke manier je voorkeuren invoeren. de mogelijkheid te vergelijken tussen de verschillende producten is ook fijn

Service
de klantenservice is goed te bereiken.
Wat erg tegenviel was dat, toen de oven niet in orde bleek (thermostaat klopte niet) de omruilregeling bijna twee weken heeft geduurd.
ik had de over aangekocht met inbouw. Bij het omruilen wordt de oven dan eerst uitgebouwd en retour gebracht en dan pas wordt een nieuwe verzonden. Zo zat ik dus anderhalve week zonder oven

Aanbeveling
voor mijn inbouwapparatuur zal ik in het vervolg bij een winkel kopen waar een betere retourregeling is

Review criteria:

Goed
Slecht
Uitstekend

Reageer

Bart Mudde 02-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via je account aankopen doen is een fluitje van een cent

Service
Ook na de fabrieksgarantie wordt zonder commentaar een kapot koffiezetapparaat vervangen door een nieuwe.

Assortiment
Ik heb al verschillende apparaten aangeschaft, het was er altijd.

Aanbeveling
Kopen bij Cool Blue geeft je zekerheid over snelle levering en service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mdr 02-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk om te vergelijken

Service
Levering op tijd

Assortiment
Artikel was niet voorradig, maar kreeg mail toen de voorraad was aangevuld

Aanbeveling
Goede webwinkel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

MJ 02-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke info op website

Service
Correcte levering en goede info bij klantendienst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anton 02-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel uitgezocht en besteld

Service
Snelle levering, status goed te volgen.

Assortiment
Twee keer een laptop gekocht, nog geen ervaring met andere producten. Wel gezien dat er veel artikelen besteld kunnen worden.

Aanbeveling
Gewoon heel goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Veerle Jonckheere 02-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De dag nadien in huis.
Gemakkelijk iets te vinden.
Goed overzicht.

Service
Ik was al zeer tevreden, maar toen ik met een probleempje zat werd dit meteen zeer snel opgelost. Zeer tevreden met de service!!!

Assortiment
Meer kan altijd he :-) maar toch een zeer ruim aanbod.

Aanbeveling
Prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rolf 02-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
kan duidelijker

Assortiment
veel!

Aanbeveling
zo'n snelle en nette levering, geweldig!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 02-07-2016 In de winkel gekocht
Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Werkelijk alles voor een glimlach.Rust en goede koffie.

Service
Nog geen echte service nodig gehad maar de afhandeling én de ontvangst is uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jan 02-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Na de middag besteld en de volgende morgen geleverd. Chauffeurs belden netjes van tevoren, stelden zich netjes voor en plaatsten de apparatuur. Daarna namen de het verpakkingsmateriaal en een oude koelkast weer mee.

Assortiment
Niet superweer keus, maar dat was eigenlijk ook niet nodig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marie Claire 02-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke omschrijving en zeer duidelijke werkwijze vanaf bestelling tot ontvangst

Service
Zeer duidelijke werkwijze

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Grow on super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oranjeveer 02-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudige vergelijken van artikelen, bestellen en betalen.

Service
Goede verpakking en snelle levering.

Assortiment
Alles wat je nodig hebt in verschillende varianten en voor iedere prijs.

Aanbeveling
Super winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo 02-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Veel keus en makkelijk te vergelijken

Service
Besteld en gelijk de levering kunnen volgen

Assortiment
Volgens mij kan je er alles kopen

Aanbeveling
Gewoon top

Extra toelichting
Ook tweedekans producten worden net zo makkelijk aangeboden. En de service en garantie blijft het zelfde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aede Fontein 02-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Uistekend product en snel geleverd

Service
Snelle levering

Assortiment
Genoeg keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peter 02-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
snelle service duidelijke uitleg

Assortiment
volledig

Aanbeveling
duidelijke webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alfred 02-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Internetadres intikken, klaar.

Extra toelichting
Die artikel reviews vind ik heel fijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

VincentEenErgTevredenKlant 02-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De webshop en de winkel van coolblue werken beide erg soepel, zo krijg je de aankoop die je wilt snel in handen.

Service
Bij coolblue is het personeel altijd erg vriendelijk en goed geïnformeerd over de producten die ze verkopen, zo kom je op een fijne manier te weten wat je wilt weten.

Assortiment
Een erg brede keuze aan electronica en dergelijke.

Aanbeveling
Een 9 omdat coolblue voor mij veruit de beste online webshop en winkel is, ben erg goed geholpen en bestellingen zijn altijd soepel verlopen.

Extra toelichting
Als het mocht gebeuren dat er iets fout gaat bij coolblue, geef het bestellen bij hun dan niet meteen op, niks is tenslotte perfect, en ze zullen je graag en vriendelijk helpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

03Sammy01 02-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Wij hebben een wasmachine gekocht. Bestellen, betalen, dag uitkiezen en hij werd helemaal naar zolder getild! De oude wasmachine en verpakkingsmateriaal werd weer meegenomen.

Service
De wasmachine is aangesloten en ze hebben hem laten draaien. Toen ik een vraag had op Facebook is deze zeer snel beantwoord.

Assortiment
Mooi assortiment en duidelijk.

Aanbeveling
Al met al een super bedrijf. Vriendelijk, een goede service en een top assortiment. Ons zien jullie vaker terug!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lisette 02-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede overzichtelijke site

Service
Snelle levering

Assortiment
Grote keuze uit vele producten

Aanbeveling
Top!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arian 02-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website met de juiste informatie

Service
Supersnelle levering, 's-avonds besteld en de volgende morgen al in huis.

Assortiment
Precies wat ik nodig had met juiste prijs/kwaliteit verhouding

Aanbeveling
Men maakt waar wat men zegt op de website

Extra toelichting
Het enig minpuntje is: geen Nederlandstalige gebruiksaanwijzing. Maar die is wel te downloaden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Schouten 02-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Eenvoudig te vinden wat ik zocht

Service
's avonds besteld, en de volgende dag (zaterdag) kon ik het voor 08:30 halen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Martine 01-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Mijn zoekoptie was een fietsendrager voor de gunstigste prijs.Het was even verwarrend dat er twee opties met winkels aangegeven werden; 4 winkels met de prijs € 289,95 en 3 winkels met de prijs € 289,-

Service
Vragen, klachten en retourprocedure was niet van toepassing. De levertijd was prima, inderdaad de volgende dag in huis.

Assortiment
Prijs is bij mijn weten prima, ik ga ervan uit dat het ook idd de goedkoopste optie was. Wat betreft het assortiment heb ik geen oordeel, ik heb alleen naar één specifiek merk fietsendrager gezocht

Aanbeveling
Perfect verzorgd allemaal!De gratis verzending maakt het ook heel aantrekkelijk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 01-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer overzichtelijke website die fijn is in gebruik.

Service
Correcte afhandeling van de order, perfecte levering op uur en tijd te volgen, bij defect en aanspraak op garantie en super afhandeling.

Assortiment
Wij vinden hier nagenoeg altijd wat we zoeken.

Aanbeveling
Zeer goed en betrouwbaar. Ook fijn dat er nog winkels zijn waar je rechtstreeks spullen kunt afhalen en een persoonlijk contact kunt hebben met een verkoper.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hg.schouten 01-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Mooi en duidelijk.

Service
Krijg op alles een net antwoord.

Assortiment
Geweldig,je kunt er bijna van alles krijgen.

Extra toelichting
Ik heb er geen spijt van,w at ze zeggen doen ze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Geurts 01-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima overzicht

Service
Goede service

Assortiment
genoeg te koop

Aanbeveling
goede winkel

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Riet 01-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede overzichtelijke website

Service
zeer goede service. Vorige aankoop werd na maanden gebruik, snel en kosteloos gerepareerd, toen er een kleinigheid aan mankeerde.

Assortiment
genoeg aanbod in verschillende prijsklassen

Aanbeveling
Bij aankoop en garantie/reparatie, dezelfde snelle afwikkeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Braken 01-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
gewoon on-line

Service
geen bijkomende kosten, zoals voor verzending.
niet o>k?--gewoon terugzenden

Aanbeveling
goede verhouding prijs/kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anoniem 01-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke website en bestelling plaatsen is eenvoudig

Service
Mogelijkheid om de volgende al te leveren.
Bezorgers waren op tijd, behulpzaam, behoedzaam en vriendelijk.

Assortiment
De keuze voor de categorie wasmachine die ik zocht had iets ruimer mogen zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tinus 01-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Afhalen waar ik het wil. Geen buren die bewaarservice moeten spelen.

Service
Alles prima gelopen

Assortiment
Ze hadden wat ik zocht😄

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

IvM 01-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Goede website met voldoende informatie, bestelprocedure wijst zichzelf, is makkelijk en overzichtelijk. Naar mijn mening voldoende betaalmethodes.

Service
Ik had een klacht en als klant verwacht je binnen 24 uur altijd een reactie te krijgen, al zou het maar zijn dat de mail goed is aangekomen. Dit gebeurde niet. Hier zelf opnieuw achteraan gemaild en dat is in principe niet de bedoeling. Uiteindelijk de gewenste reactie gekregen en redelijk tevreden met het antwoord (verderop een toelichting hierop).

Assortiment
Ik zocht en vond de laptop die ik wenste. De prijsstelling is echter niet concurrerend. Bij Alternate.nl was deze laptop ca. € 200,- goedkoper, alleen daar had ik tot 2x pech. Toen ik de 1e keer wilde bestellen was ik met hen in onderhandeling over een product dat ik er bij zou krijgen en dat bleek net toen ik wilde bestellen niet meer in de actie te zitten. Je verwacht dan enige coulance, want je hebt tijdig de intentie tot koop bij hen duidelijk gemaakt, maar helaas was men niet coulant. De 2e keer was de laptop net uitverkocht bij Alternate. Hoe coulant Coolblue is weet ik overigens niet.

Aanbeveling
Zie bovenstaande punten.

Extra toelichting
Ik wil voor Coolblue nog wel een verbeterpunt kwijt. Ik vond bij de laptop geen Windows 10 CD-ROM. Ik heb per mail een reactie ontvangen dat dit voortaan via het BIOS van de laptop gaat, dus als je de laptop leeg maakt, dan kun je hier Windows 10 alsnog vinden om opnieuw te installeren. Het zou prettig zijn als dit bij de aankoop van de laptop (en dus ook bij andere laptops) vermeld wordt. Dus dat er geen CD-ROM van het besturingssysteem bijzit en wat handig zou zijn ook een uitleg hoe je dit dan opnieuw moet installeren. Deze uitleg heb ik namelijk ook niet gehad in de ontvangen mail, alleen maar dat dit via het BIOS gaat. Ik kan me zo voorstellen dat ook niet iedereen weet wat een BIOS is.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Raymond 01-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gehele proces is erg eenvoudig

Service
Snel geleverd, laten weten hoe laat het ongeveer bezorgd wordt, sturen een bericht als het (bij de buren) is afgeleverd.

Assortiment
Veel keuze, uiteraard niet volledig bekend met volledig assortiment. Maar lijkt top.

Aanbeveling
Erg prettige ervaring, en net iets goedkoper dan concurrent.

Extra toelichting
Gemakkelijk bestelproces, snelle levering, goed ingepakt. Leuke algehele benadering, maakt CB voor mij wel eentje die uitsteekt boven de rest.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Suradj Jangali 01-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Mijn printer begaf het rond 22:30 en ik moest zakelijke contracten uitprinten voor een opdracht de volgende middag. En ik wist dat je bij coolblue tot heel laat kon bestellen en de volgende ochtend in ontvangst kon nemen. Dat noem ik eens gemak en stresvrij slapen voor je grootste deal van het jaar.

Service
Wordt uitgelegd in jip en janneke taal zodat je het makkelijker en sneller begrijpt.

Assortiment
Teveel keuze als je het mij vraagt hahaha

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Max 01-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
kan bijna altijd snel vinden wat ik zoek, ook wanneer ik het product niet direct bij Coolblue zou verwachten.

Service
Super! mocht het product toch niet helemaal aan de verwachting voldoen, of zelf een bestelfout gemaakt, kan het product zo weer geretourneerd worden.

Assortiment
Zelfs wanneer ik het product niet direct bij Coolblue zou verwachten slaag ik vaak bij Coolblue

Aanbeveling
winkel al jaren bij Coolblue en heb nog nooit een negatieve ervaring opgedaan. de ondersteuning, ook telefonisch is altijd ter zake kundig. Top!

Extra toelichting
Het winkelen bij Coolblue heeft mijn angst om online te kopen volledig weggenomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P Wolters 01-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vanuit mn luie stoel bestellen aan de deur afgeleverd

Service
snelle levering

Assortiment
groot assortiment

Aanbeveling
goede prijs, snelle levering, hoef de deur niet uit, alles netjes verzorgd en niet goed geld terug!

Extra toelichting
GA ZO DOOR!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joris 01-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Elke dag leveren. snel in huis. goede webshop overzichtelijk.

Assortiment
Hebben alles wat ik zou willen hebben

Aanbeveling
Leveren snel en webshop is duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda van Donk 30-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestellen is nog nooit zo makkelijk geweest voor mij.

Service
Er zat in mijn laptop die ik al een tijdje (ongeveer een half jaar geleden) had gekocht een virus ik kon meteen langs komen en er werd meteen naar gekeken ik kon hem ook meteen weer mee nemen perfect .en geen cent voor hoeven te betalen nu dat heb ik wel anders meegemaakt. De koelkast die helemaal op zijn plek gezet wordt in de keuken fantastisch en zooo vriendelijke mensen dat kom je tegenwoordig nog maar zeldzaam tegen fontastisch.

Assortiment
Bij coolbleu heb je een heel groot assortiment keuze plenty.

Aanbeveling
Fantastische vriendelijke mensen die je overal meteen bij helpen .

Extra toelichting
Kan me geen betere service en klantvriendelijkheid wensen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remco 30-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Relaxed shoppen via de verschillende categorieën, of snel en direct je product vinden via de zoekbalk!

Service
Levertijd is ongelofelijk snel. 's avonds laat zie je nog iets leuks, volgende dag al in huis!!

Assortiment
Het assortiment is zeer uitgebreid, met een goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martvijf 30-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is appeltje eitje

Service
Geen enkele klachten, gewoon goed

Assortiment
Zeer uitgebreid en up to date

Aanbeveling
Goed, snel en makkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zilk 30-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Coolblue heeft een uitstekende website.

Service
Altijd en vooral eenvoudig bereikbaar. Je voelt je serieus genomen!

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Ben echt n fan van Coolblue geworden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews