coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42592 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2181 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

P-effie 25-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Niet alleen het product zelf, maar ook de mogelijke accessoires worden in handige (en vaak voordelige) bundels aangeboden.

Service
Werkelijk 's avonds besteld, volgende middag bezorgd. Supermakkelijk!

Aanbeveling
Overzichtelijke site en snel geleverd. Kan het nog beter?

Extra toelichting
Overzichtelijke site en snel geleverd. Kan het nog beter?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

avhal 25-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijke en gemakkelijke website, vlotte bestelling en betalingsmogelijkheden

Service
ongelooflijk snelle en gratis levering, unieke ervaring in vergelijking met andere websites

Assortiment
qua GPS aanbog zeker meer dan voldoende

Aanbeveling
duidelijke website, vriendelijk personeel dat technisch op de hoogte is

Extra toelichting
OK op alle punten, prijs/kwaliteit, duidelijkheid en correctheid website, ultra snelle levering met goede opvolgingsmogelijkheden en retourfaciliteiten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

enerkey 25-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kan probleemloos je smartphone zoeken met de keuzehulp. Met mijn ingestelde eigenschappen kwam ik zelfs bij een smartphone terecht die alles had wat ik nodig had én ook nog eens 90 euro onder mijn vooropgesteld budget. Als ik een winkel was binnengestapt hadden ze mij ongetwijfeld een veel duurder model aangesmeerd.

Service
Ik heb mijn smartphone om 11 uur 's avonds bestelt. Welgeteld 7 uur en 15 minuten later werd hij al afgeleverd op mijn werk. Een nieuw record.

Assortiment
Assortiment voldeed ruimschoots aan de verwachtingen. Kan mij niet direct voor de geest halen, wat er al dan niet ontbrak.

Aanbeveling
Denk dat de PDAshop een excellente service biedt, met zeer competitieve prijzen. Als er iemand over mijn nieuwe Smartphone begint, prijs ik per direct CoolBlue aan.

Extra toelichting
De keuzehulp is excellent.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vriesf 25-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer klantvriendelijk en makkelijk besteld

Service
Zaterdag besteld en zondag bezorgd

Assortiment
Prima! Niet altijd de goedkoopste

Aanbeveling
Super service

Extra toelichting
Goede websit, erg goede service en snelle bezorging op zondag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

tux2012 25-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site is zeer duidelijk en goed doorzoekbaar.
De bestelstappen verlopen duidelijk en werken goed.

Service
Retourneren kan zonder problemen. Er wordt zeer goede klantgerichte service gegeven. Ik heb eens een verkeerde gsm besteld. Had mij vergist in het typenummer. Dit is keurig door Coolblue opgelost!

Assortiment
Uitstekend en uitgebreid assortiment. Soms is Coolblue iets duurder maar kies ik voor Coolblue omdat ik daar keer op keer uitstekende ervaringen mee heb gehad. En je kan niet bij iedere webshop gratis retourneren.

Aanbeveling
Nog nooit een negatieve ervaring gahad met Coolblue. Tot nu toe is elke bestelling de volgende dag keurig geleverd. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang van je bestelling.

Extra toelichting
Coolblue is een zeer goede webshop. Klantgericht, en een zeer goede service. Heeft een goed assortiment. En de webshop werkt gewoon goed. Wat ze beloven dat maken ze keer op keer waar. Ook de verschillende productvideos zijn goed en duidelijk. Kortom ik koop bij Coolblue!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bennydesutter 25-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is duidelijk en ondubbelzinnig. Ik hoefde zelfs geen account aan te maken ook al was dit de eerste keer.

Service
Topservice. Het pakje was zelfs sneller ter plaatse dan aanvankelijk beloofd. Het toestel was degelijk verpakt.

Assortiment
Ruime keuze en grotendeels op stock.

Aanbeveling
Een grote keuze en een topservice, wat wil je nog meer.

Extra toelichting
Heb geen negatieve kanten ontdekt. Wat mij betreft top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vosje56 25-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Kijken klikken betalen in 1 moeite door..

Service
Vandaag besteld, morgen in huis...

Assortiment
Bijna alles is verkrijgbaar bij Coolbleu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

natasja welvaert 25-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
zeer verzorgen ingepakken

Service
zeer goed service

Aanbeveling
aan familie vrienden & vriendin

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ItH 25-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel en makkelijk

Service
tja, ehhhh. snel en duidelijk

Assortiment
telefoons en daar zijn er natuurlijk honderden van

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

2befixed 25-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
tja, ik kan alles vinden bij jullie.

Service
geen woorden voor

Assortiment
ales is te vinden bij julllie

Aanbeveling
ik kan niet anders zeggen dat jullie top en goedkoop zijn

Extra toelichting
heb ik niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Denis020 25-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Met een paar muisklikken artikel besteld in de namiddag, volgende dag voor 10.00 uur in huis.

Assortiment
ruim assortiment

Aanbeveling
IN sterke mate.

Extra toelichting
Hebben praktisch alles in huis, een vlotte en snelle service. Ik ben heel tevreden. De muis werkt perfect, Ligt iets te klein in grote handen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paco1981 25-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
duidelijke en goede website.

Service
Uitstekende en snelle levering.

Aanbeveling
Gewoon een aanrader!

Extra toelichting
Een goede website met brede assortiment. Zeker aanbevolen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

putzeysludo 25-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
snel geleverd op zondag

Assortiment
Kon iets meer zijn

Aanbeveling
Lijkt mij betrouwbaar en snel.

Extra toelichting
Dat staat hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sigrid 1966 25-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
super makkelijk je hoeft de deur niet uit en je kan vergelijken naar beste prijs

Service
andere dag al geleverd super

Assortiment
groot genoeg de kwaliteit moet ook blijven he

Aanbeveling
zeker weten aanbevelen

Extra toelichting
Wel ik gebruik veel prijs vergelijk en zo kom ik steeds als ik iets zoek op de site coolblue.be verder moet je me niet overtuigen echte de moeite waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rjmpieck 25-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Om 23.45 bestelt, en de volgende dag 7.30 al geleverd ,door de vriendeljke bezorgers meteen aangesloten en om 8 uur draaide de eerste was. Al met al zeer tevreden zover,

Service
zie gemak

Aanbeveling
gezien de goede ervaringen

Extra toelichting
niets op aan te merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

thwchrist 25-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles perfect te bestellen

Service
snellen bezorging en ophoogte gehouden per email

Aanbeveling
voor het eerst wat besteld en goed bevallen

Extra toelichting
nog geen ervaring van de winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Grace H 25-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk bestellen en betalen

Service
Ik heb op zondag besteld en maandag de droger geleverd gekregen.Omdat ik nog een vraag had de service zondag gebeld en ik werd te woord gestaan door een vrolijke en beleefde persoon die verstand van zaken had.Degene die mijn droger afleverden waren correct en hebben
de droger netjes aangesloten en de getest. De oude droger werd weer meegenomen. Als ik een 11 had kunnen geven had ik het gedaan:)

Assortiment
Het assortiment was breed en de beschrijving en mogelijkheid tot vergelijken was een pluspunt

Aanbeveling
Ik ben de volgende dag al begonnen om Coolblue aan te prijzen bij mijn vrienden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk_Schellevis 25-06-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,7

Gemak
het assortiment is overzichtelijk gepresenteerd en door de in te stellen filters word je snel naar je doel geleid

Service
bij al mijn aankopen tot nu toe heb ik de perfecte service ervaren

Assortiment
meer dan voldoende

Extra toelichting
koop regelmatig bij Coolblue, nog nooit maar een spoor van een negatieve ervaring aanwezig. ben ook heel tevreden met de bezorgsnelheid van koelkast tot briefpakket, alles even soepel geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elroldur 25-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Kiezen en vergelijken , samen met uitleg op video meestal

Service
Heb je een vraag of opmerking, je kan via vele kanalen communiceren en snel antwoord krijgen

Assortiment
Nog nooit iets tegengekomen dat ook niet te koop was op coolblue

Aanbeveling
Soms zijn prijzen niet de goedkoopste, of is het enkel in sets te koop

Extra toelichting
Zie hierboven bij punten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

poetsen 25-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
super verzorging

Service
levertijd, afspraak wordt dik waar gemaakt keurig

Assortiment
het zou van mij nog wel groter mogen zijn gezien de goede ervaring.

Aanbeveling
wat wordt beloofd wordt waar gemaakt geen loze kreten.

Extra toelichting
eerst een machine besteld bij een ander slecht geholpen door verkoper leek wel geen interesse donderdag gekocht levering maandag , toen de machine kwam zat hij onder de deuken reactie was u krijgt zaterdag wel een nieuwe . ineens dacht ik zou Coolblue ook machines verkopen, even kijken, ik werd helemaal blij. Snel naar de andere verkoper laten weten dat ik zeer ontvredn was over hun zaak en z'n gouden belofte.Even kenbaar gemaakt dat hij eens naar Coolblue moet gaan kijken dan weet hij hoe het hoort .21.30 uur besteld en de volgende ochtend om 9.00 uur keurig geleverd door twee nette mensen,het kan dus wel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cor.jol 25-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede website, snel en functioneel.

Service
Inderdaad: Voor 23:45 besteld, de volgende dag in huis. Bevestiging van bestelling, betaling en verzending. Goede tracking van je pakket.

Assortiment
Uitermate grote sortering; niet alles wordt aangeboden, maar volgens mijn schatting toch wel 99 % van waarnaar je op zoek bent.

Aanbeveling
Alle argumenten zijn boven aangegeven; groot assortiment, duidelijke snelle website, gemakkelijke betaling (keuze is groot), snelle bezorging.

Extra toelichting
Geen minpuntern. Pluspunten: Snelle, topegankelijke en intuitieve website; je product is gemakkelijk te vinden. Betaling werkt probleemloos. Volgende dag in huis, goed verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

michelbrokx 25-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
makkelijk zoeken en vinden

Service
actief in het informeren van status wijzigingen en antwoorden omtrent klacht

Assortiment
wat ik zocht heb ik gevonden, verder nog veel meer keuze dus zeer oke

Aanbeveling
zie bovenstaande argumenten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

smekens avil 25-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
beste online winkel en zeer snelle levering

Service
zeer snel

Assortiment
veel keuze met duidelijke uitleg

Aanbeveling
iedereen moet dit weten

Extra toelichting
zeer goede online winkel met goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

avespijk 25-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Uitstekende goed toegankelijke website

Service
24-06-2015 een bestelling gedaan,
de volgende dag 25-06 om 12.00 uur binnen.
kortom uitstekend, zeer tevreden.

Aanbeveling
makkelijk winkelen en een snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MK73 25-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goede zoekmogelijkheden op de site

Assortiment
Veel keuze uit verschillende merken

Aanbeveling
Afspraken worden nagekomen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Gtournois 25-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het was zeer eenvoudig te bestellen, gemakkelijk betaald en snel bezorgd.

Service
Er zijn veel reviews online die je helpen met zoeken.

Assortiment
Heel groot assortiment, varierend in kwaliteit en geld.

Aanbeveling
Coolblue is een topsite en ze bewijzen het keer op keer.

Extra toelichting
Super winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Onlinesjopper 25-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Goed gecommuniceerd over de levering en precies volgens tijdschema de volgende dag geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Vicderudder 25-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je moet niet op stap!
Je hebt heel veel producten op de website.

Service
De aangegeven snelle leveringstijd wordt altijd 100 % gerespecteerd

Aanbeveling
Wij hebben al heel wat aangekocht via Coolblue en hebben absoluut geen negatieve ervaringen!

Extra toelichting
Gewoon geen slechte ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cehag 25-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Snelle levering, goede communicatie, goede en duidelijke website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Manon Loonen 25-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
's avonds besteld en de volgende dag al in huis, net verpakt

Assortiment
Ik was bij toeval hier uitgekomen omdat ik niet wist dat Coolblue ook speelgoed verkoopt. Ik zal er zeker eens vaker kijken wanneer ik speelgoed wil kopen.

Aanbeveling
snel in huis
net verpakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jortpoortema 25-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Van huis uit binnen een mum van tijd een bestelling geplaatst, het kan evt. even snel tussendoor bij bijna elke bezigheid.

Service
Voor 24.00 uur besteld, volgende dag in huis. Dat vind ik fantastisch!!

Assortiment
Recent een laptop en een stofzuiger gekocht, beetje rond zitten neuzen op de site, zo veel producten, dat had ik eerder moeten ontdekken...

Aanbeveling
Levertijd en assortiment zijn top!!

Extra toelichting
Fantastisch dag jd zo laat nog kan bestellen en dat het dan de volgende dag wordt bezorgd of zoals ik liefst doe voor de zekerheid: bezorgd bij tnt-punt om de hoek. Je weet dan zeker datje de postbode niet mist. Ik wil nooit meeranders. Ga zeker vaker bestellen bij cool blue. Ik ben om.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DaW27 24-06-2015 Via de website gekocht

Algemene score

5,3

Gemak
Het bestelproces gaat gemakkelijk. Het retourzenden van iets ook. Gebeurt kosteloos naar een antwoordnummer.

Service
Ik heb een laptop teruggestuurd. Deze had aan de ene kant pixelverlies in het scherm. Dat viel onder de garantie. Aan de andere kant was de laptop gevallen en de harde schijf kapot gegaan. De leverancier wil echter het scherm niet onder de garantie repareren en Coolblue wil zich daarvoor niet hard maken namens de consument richting de leverancier. Dus dan laten ze je in de kou staan.

Aanbeveling
Als je snel iets wil hebben, zijn ze geweldig. Als je een probleem hebt met je product, is dat nog ,aar de vraag.

Extra toelichting
Staat ook al bij de aparte punten. Ze zijn snel in het leveren en gemakkelijk in het retour zenden. Naar de leverancier makken zij zich echter niet hard voor het belang van de consument. Dan laten zij de consument in de kou staan.

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 25-06-2015

Wat vervelend dat uw laptop defect is geraakt. Ik heb het een en ander nog even voor u nagekeken en de onderdelen die gerepareerd moesten worden zijn defect geraakt door de val van het toestel. Wij konden de defecten hierdoor helaas niet onder de garantie repareren.
Met vriendelijke groet,

Coolblue

Reageer

sannecardol 24-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het is makkelijk te bestellen, het is overzichtelijk en duidelijk. Je kunt zelfs het 's avonds laten bezorgen.

Service
De service is tot nu toe ook top. Het bestellen ging makkelijk.. Heb het op zondag om 11uur 's avonds besteld en maandagochtend al bezorgd, top!

Assortiment
Ik heb eigenlijk niet verder gekeken na het assortiment dan mijn laptop. Ik wist al welke ik wilde. Maar na mijn idee, waren er genoeg artikelen. Een breed assortiment.

Aanbeveling
Ik zou dit zeker aanbevelen. Vooral omdat het zo snel geregeld is.

Extra toelichting
- Snel geleverd. - Keuze voor het leveren in de avond.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Robert2025 24-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede site, goede selectie mogelijk door uitgebreide criteria

Service
Geen bezorgkosten en supersnelle bezorging, perfect, ook de cash-back-aktie is goed aangegeven en de instructies zijn prima

Assortiment
Wat je kan bedenken hebben ze qua smartphones en tegen scherpe prijzen

Aanbeveling
Een prima winkel beveel ik graag aan.

Extra toelichting
Het loopt vlekkeloos, dat is ook wat ik tegenwoordig verwacht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PIWA 24-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
perfecte site om producten te vergelijken

Service
onberispelijk

Assortiment
reeds zeer uitgebreid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

75alex 24-06-2015 In de winkel gekocht
Groningen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Handige filters op de site, maar ook goed geholpen in de winkel

Service
Heb een defect aan een artikel van anderhalf jaar geleden, kan ik gewoon langsbrengen en wordt geregeld, ook zonder alle papperassen, want dat staat allemaal nog inhet systeem

Assortiment
Niet alles, maar wel veel, inalle klasses genoeg keus

Aanbeveling
Hier koop je geen kat in de zak

Extra toelichting
Goede service, parkeren voor de deur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wai667 24-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
super website alles duidelijk geïnformeerd
en met enkele muizeklikken betaald

Service
komen hun belofte na(vandaag besteld morgen thuis geleverd)

Assortiment
veel keuze en prijs klasse

Aanbeveling
gemak om je producten te kiezen en te vergelijken, goede info over product en zeer aantrekkelijke prijzen

Extra toelichting
heb geen opmerkingen,alles is prima verlopen zoals ik het graag heb daarvoor dank u Coolbleu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacky Van Herck 24-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Rustig thuis producten vergelijken en dan bestellen met de zekerheid, indien het product niet voldoet aan de vooropgestelde eisen stuur je het gewoon terug. Wat wil je bod meer?

Service
Na beoordeling thuis kan je, indien nodig, gemakkelijk kontakt opnemen met de mensen van de service na verkoop en op een zeer aangename en gemakkelijke manier afhandelen indien er al problemen zouden zijn.

Assortiment
Alles is een groot woord maar Coolblue heeft toch een uitgebreid assortiment ban producten waar je kan uit kiezen.

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden over deze web winkel en zal deze zeker steeds aanbevelen bij kennissen.

Extra toelichting
Zoals reeds eerder vermeld, ben ik zeer tevreden over deze webwinkel en zal ik deze zeker aanbevelen bij mijn kennissen..

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

vergelijken86 24-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
royaal aanbod , vergelijkingsmogelijkheden, makkelijk in gebruik.

Service
snelle toezending conform afspraak

Assortiment
heel uitgebreid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wimkes 24-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk te
Vinden

Service
Zondag besteld, maandag echt wel binnen.

Aanbeveling
Meedere keer wat besteld optijd binnen en ook vlug en goed retour.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

030957 24-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
uitgebreid gamma
tot middernacht bestellen
volgende dag 100% geleverd

Service
doen niet moeilijk als je iets terugstuurd.geweldige service

Assortiment
ruim assortiment

Aanbeveling
zeer snelle levering
ook als je wil op zondag

Extra toelichting
alles is prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lisaberwouts 24-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer gemakkelijke site om te bestellen. Vanuit je luie zetel iets bestellen, geweldig!

Service
Ik bestelde zondag mijn gsm en maandagochtend om 9u30 had ik de gsm al. Zeer goed!

Extra toelichting
Wat ik vooral goed vind aan de winkel, is de levering. Die gaat zo snel en vlot. Heb hier nog nooit problemen mee gehad. Ik vond mijn gsm ook op andere winkels maar die was daar €60 duurder. Zeer goed service en kwaliteit. Een klein minpuntje is dat er niet zo veel keuze was uit hoesjes voor mijn gsm.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willygeerts 24-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
De hele Coolbue website is heel gemakkelijk en handig in gebruik.
Met de 'keuzehulp' ben zo bij hét product dat je zoekt, het 'mandje-betalen-leveren' volgt vlot en gemakkelijk.

Assortiment
Vanuit een persoonlijke noot: smartphones, oortjes, printers, switches, routers maar ook koffiezet en scheerapparaat kocht ik al bij Coolbue.
Wanneer ik een nieuwe heggeschaar nodig heb, bij Coolblue zal ik het ook bestellen.

Aanbeveling
Veel hebben schrik van het 'online kopen' en terecht, vele winkels doen het slecht tot héél slecht.

Coolblue echter maakt het 'online kopen' een bétere ervaring dan de echte winkel.

Extra toelichting
Online kopen is bij Coolblue een aangename ervaring: > keuzehulp om snel tot een productkeuze te komen > heel efficiënt en pijnloos betalen > heel groot assrotiment > supersnelle levering, zélfs zondag

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

naatjuhhh 24-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bestellen via internet ging heel makkelijk. Mijn artikel was niet op voorraad maar ik kreeg een mail toen het er was en kon direct bestellen

Service
Na de bestelling kreeg ik direct een telefoontje om wat door te nemen over de bezorging. Ik werd goed op de hoogte gehouden over het (soepele) verloop

Assortiment
Genoeg te koop genoeg te bestellen.

Aanbeveling
Een prima bedrijf, met een super service

Extra toelichting
Bestellen via internet ging heel makkelijk. Mijn artikel was niet op voorraad maar ik kreeg een mail toen het er was en kon direct bestellen. Na de bestelling kreeg ik direct een telefoontje om wat door te nemen over de bezorging. Ik werd goed op de hoogte gehouden over het (soepele) verloop. De bestelling werd op werk bezorgd op het afgesproken tijdstip!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nsjiub 24-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer goede en duidelijke website

Service
Goed en duidelijk bestelproces. Je wordt prima op de hoogte gehouden van je bestelling en de aflevering daarvan.
Ook plaatst men de apparatuur op zijn plaats zonder extra kosten.

Extra toelichting
Fantastische aankoop service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leintje1991 24-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Toegankelijke website. Erg makkelijk

Service
Coolblue hield mij steeds de hoogte van de zending. Ik heb al meerdere dingen hier besteld en altijd een snelle levering .

Assortiment
Groot assortiment. Er zit altijd wel iets bij.

Extra toelichting
Snelle levering. Groot assortiment. Goede communicatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

manuelmorre 24-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik heb meteen gevonden wat ik zocht.

Service
Vrijdagavond besteld en zaterdagmorgen in de bus!!! Onvoorstelbaar!!

Assortiment
Ik ben soms op zoek naar zeer specifiek fotografiemateriaal dat niet altijd in België of Nederland te vinden is, maar verder een goed assortiment.

Aanbeveling
Ik ben altijd aangenaam verrast door de goede service en bliksemsnelle levering!
Ik zou iedereen aanraden bij Cool Blue te kopen!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Zalina_93 24-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik vond alles heel goed en duidelijk. Bestellen ging perfect.

Service
Mijn pakketje werd geleverd aan huis, dag na mijn bestelling. Dit was ook de reden waarom ik bestelde bij coolbleu, de snelle levering. Het is dan ook zeer zorgvuldig geleverd geweest, goed ingepakt. Ik ben alvast heel tevreden!

Aanbeveling
Ik zou het wel iedereen aanbevelen. Want de kwaliteit is echt goed. Vooral de levering is super snel!

Extra toelichting
Voor mij is het goed zoals het is. Het is niet de eerste keer dat we iets bestellen. Eerder ook al een notebook gekocht, een scherm voor de computer en nog zoveel meer. Altijd tevreden geweest met de producten en hun levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Spiderwil 24-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede productomschrijving zodat je de keuze kan maken die bij je past. Er is altijd een afhaalpunt in de buurt zodat je niet thuis hoeft te zijn om toch op de gewenste dag al over je bestelling te kunnen beschikken.

Service
Ze maken hier de beloofde snelle levering ook waar.

Assortiment
Ik had toevallig pech dat een product tijdelijk niet voorradig was, maar Coolblue geeft dat dan ook aan. Bij een ander krijg je later pas een melding.

Aanbeveling
Als het ter sprake komt zal ik dat zeker doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luc Malfait 24-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
vlotte keuze en vloote bestelmanier, om om het even welk moment.

Service
Correcte info over de stand van zaken bij de levering. Vriendelijke, correcte levering.
Voldoende info op mail over der stand van zaken, factuur, enz.

Assortiment
Momenteel gericht gezocht. Binnen het gezochte correcte keuzes.
Verder assortiment niet beoordeelt.

Aanbeveling
Op basis van de ervaring zeker een aanrader.

Extra toelichting
Beperkte ervaring. Maar momenteel uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews