coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 42229 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3630 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

LEYSEN THEO 08-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
eenvoudig en duidelijk te vinden

Service
zondagavond besteld, maandag in de voormiddag geleverd

Assortiment
goed omschreven en een goed beperkt aanbod

Aanbeveling
aangenaam verrast door de snelle en degelijke service en goede prijs product

Extra toelichting
snelle en goede service correcte omschrijving product en prijs aangenaam verrast bij verrekening. verzendingskosten niet aangerekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kurt G. 07-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heel eenvoudig de instructies volgen

Extra toelichting
Bestellen is heel eenvoudig. Levering is correct en super snel. Bestelling is tot bij de levering on-line te volgen. Heel professioneel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tevredenmama 07-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een heel overzichtelijke procedure voor het bestellen. Nadat je bestelde werd je heel goed op de hoogte gehouden via diverse kanalen wat er nu verder met je bestelling gebeurde.

Service
Niets op aan te merken: zoals beloofd

Aanbeveling
Het is mijn eerste ervaring, maar ik zal er beslist nog aankopen doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schalker 07-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gebruiksvriendelijke website

Service
Zeer snelle levering!

Assortiment
Gezocht en gevonden wat ik nodig had...

Aanbeveling
Geen enkele negatieve opmerking!

Extra toelichting
Op zondag om 19:59 besteld... Maandag vanaf 11:00 beschikbaar in het afhaalpunt! Dat noem ik snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeannine2 07-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
super tevreden over dans de lijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

inge.g 06-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Leveringstermijn stipt volgens de beloftes op de site, geen enkel probleem, keuze mogelijkheden wat mij op dat moment best uit kwam en afhaalpunt B-post kon ik zelf kiezen in functie van eigen planning.

Assortiment
Alles in het gamma fototoestellen was mooi opgelijst en vergelijkbaar met andere webwinkels - hier meer opties om naast elkaar de specificaties bvb van zoomcapaciteit te vergelijken.

Aanbeveling
Coolblue is gemakkelijk, handig en eerlijk in aangekondigde dienstverlening.

Extra toelichting
+ snel Handig Eerlijk: wat beloofd is qua levertijden wordt ook gerespecteerd Geen minpunt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

steenezel 06-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
par drukken op de knop en klaar

Service
prima informatie omtrent levering

Assortiment
enorm

Aanbeveling
top bedrijf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jacksm 06-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gewoon heel gemakkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Abigail Binnemans 06-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Erg gemakkelijk te bestellen online.

Service
Stipte levering.

Assortiment
Ruim assortiment.

Extra toelichting
Zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

iekegeelen 06-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
super snel en makkelijk

Aanbeveling
zeker een aanrader als je snel een pakketje wilt bestellen!

Extra toelichting
Ze houden je goed op de hoogte, waar je pakje is en wanneer die aankomt! en ik had mijn pakje de volgende dag al binnen! zeer tevreden over Coolblue!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

carlavanwinssen 06-06-2015 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle levering ! Super !

Service
Prima !

Assortiment
Uitstekend !

Extra toelichting
betrouwbaar en een snelle levering !! 👍🏼👍🏼 Ben een zeer tevreden klant van cool blue !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jmnewalts 06-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Super gemakkelijk bestellen

Service
Snelle levering waarbij je continue op de hoogte wordt gehouden van de actuele status van de zending.
Ook de avondlevering is ideaal!

Extra toelichting
Snelle levering Avond levering Voor 23.59 uur besteld, volgende dag in huis Prima prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lostborder 06-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Betalen en afhalen dat is alles. Super makkelijk.

Service
Alles perfect in orde

Assortiment
Keuze genoeg

Aanbeveling
Omdat het Super makkelijk is.

Extra toelichting
Ik ben tevreden over alles. Ik had het de dag erna. Was heel makkelijk en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bertus 51 06-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
artikelen duidelijk omschreven

Service
snelle levering

Assortiment
gevarieerd assortiment

Aanbeveling
door bovenstaande argumenten

Extra toelichting
nihil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bluekoper 05-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
kijken,kiezen en bestellen

Service
door fout van post.nl bestelling dag later bezorgd

Assortiment
kan op computergebied wat meer vind ik

Aanbeveling
betrouwbaar en gratis verzending

Extra toelichting
eerst dacht ik ,cool blue en vooruit betalen ,maar ze hebben ook winkels dus zou ik daar altijd naar toe kunnen indien er een probleem voordoet ,ruime keuze ,mooie video uitleg van producten

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Muyres 05-06-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Extra toelichting
De levering was goed. Geen klachten dus ik hoef niets terug te sturen

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

eygas 05-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website. Heel gemakkelijk om van daaruit te bestellen en te betalen. Top!

Service
Je wordt van begin tot eind op de hoogte gehouden. Hoe laat de bestelling is ingepakt, hoe laat het verzonden is. Wanneer en hoe laat je het pakket kunt verwachten. En bovendien: de bestelling pas heel laat in de avond geplaatst en toch al de volgende dag in huis. Helemaal Super!

Assortiment
Groot assortiment. En door de vele reviews die er bij de verschillende producten staan kun je uiteindelijk een heel bewuste keuze maken.

Aanbeveling
ik ben gewoon super tevreden over Coolblue.

Extra toelichting
Zeer overzichtelijke website, supersnelle levering, zeer goede service, duidelijke en uitgebreide reviews bij de verschillende producten. Alleen maar positieve punten :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul Borremans 05-06-2015 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
ben weinig mobiel, dus gemakkelijk shoppen voor mij!

Service
zeer betrouwbaar. bestelling zoals afgesproken op tijd geleverd!

Extra toelichting
Het bestelde product werd snel en in goede staat geleverd. Voor minder mobiele mensen zeker een aanrader om het te proberen. Perfecte service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GilberteNaegels 05-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
handig om het juiste product te vinden

Service
snel geleverd

Aanbeveling
mijn 2de aankoop en alles tot nu toe perfect in orde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

chauffeur56 05-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel bestelt en heel snel in huis

Service
voor vragen moet je ff wachten ,maar ze zoeken het voor je uit als men het zelf niet weet

Assortiment
erg ruim

Aanbeveling
maakelijk en erg snel

Extra toelichting
lange wachttijd voor vragen. zou sneller moeten kunnen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

web_biker 05-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Op de website kun je snel vinden wat je zoekt.

Service
Bestellen gaat snel en (meestal) binnen 24 uur bezorgd,

Assortiment
Het assortiment is zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Altijd goede ervaring met CoolBlue.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Joyce_K 04-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Navigeren op website handig, afronding bestelling eenvoudig en informatie ( product, service, procedure) is duidelijk.

Service
Service is uitgevoerd zoals is beloofd.

Assortiment
Gevonden wat we nodig hadden! ( scheerapparaat ).

Aanbeveling
Webwinkel heeft een goede eerste indruk gemaakt bij mij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MBS2604 04-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
De levering door PostNL liet te wensen over. Het zou speciaal op mijn verzoek op dinsdagavond geleverd worden, omdat ik fulltime werk. Die avond kwam het niet, terwijl de online track & trace 21.30 uur beloofde. Na 21.45 uur stond er opeens dat er niet meer geleverd werd die avond. Wanneer dan wel, werd niet vermeld. Pas de volgende dag omstreeks 18.00 uur werd de machine geleverd en gelukkig was ik toevallig net thuis. De gewijzigde levertijd is niet meer in beeld verschenen bij track & trace.

Aanbeveling
Waarschijnlijk kan Coolblue er niks aan doen dat PostNL zich niet aan de levermomenten houdt.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Siemenbakker 04-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Coolblue heeft een prachtige overzichtelijke site, waarbij je al jouw wensen voor het apparaat kunt aanvinken zodat je makkelijker een keus kan maken. Als je 's avonds heel laat nog besluit iets te bestellen dan heb je het toch nog de volgende dag in huis. Mijn TV bestelde ik rond 21:30 en de volgende dag werd deze netjes afgeleverd om 12:00. Kleinere dingen worden extra goed verpakt. Ik heb besloten in de toekomst al mijn electronica bij Coolblue te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Heyrman Marcel 04-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0

Gemak
Iets bestellen online betekend 's anderendaags geleverd thuis .

Service
Een vorige aankoop van een videoprojector , half jaar buiten garantie defect , leverde mij een reactie op van ''neem rechtstreeks contact op met de fabrikant , want daar kunnen wij niet veel aan doen'' Verwijzend naar service na verkoop , ''Ja , twee jaar tijdens de garantie'' .Excuseert u mij , maar garantie is een verplichting bij wet en geen service . Verkoper met mond vol tanden , schouders optrekken , maar verder geen reactie en projector terug defect mee naar huis .Dienst na verkoop is dus nul , maar dat kan ik niet geven , dus toch één

Extra toelichting
Het uitgebreide assortiment , en de gratis snelle levering , die volgt bij online aankoop zijn duidelijk toppers .Hoewel voor sommige producten , online scherpere prijzen kunnen gevonden worden , zijn de enkele euro's prijsverschil niet van tel , als je weet dat je betrouwbaar wordt bediend bij CoolBlue .Helaas begrijpen ze echter niet , dat service na verkoop , betekent dat na de garantieperiode een apparaat ook nog moet gebruikt worden en dat daar de klanten geholpen moeten worden , zij het tegen betaling .

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Uitstekend

Reageer

Jo Declercq 04-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Vanuit je luie zetel bestellen en 's anderendaags is het al geleverd!

Service
Is nog maar mijn 2e bestelling maar tot nog toe prima service.

Assortiment
Wat een keuze!!

Aanbeveling
Omdat je bijna alles in muisklik kan bestellen.

Extra toelichting
Ben pas nieuwe klant en heb nog geen minpunten kunnen vaststellen en de pluspunten zijn hierboven beschreven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Timeyselbergs 04-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer duidelijk website, snel besteld

Service
Producten volgende dag in huis, top service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lily.armon 04-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gezellig thuis winkelen, vergelijken... geen parkeerstress

Service
Snel als de wiedeweerga! Je wordt ook goed op de hoogte gehouden waar je pakje uithangt.

Assortiment
Ruim assortiment en handig onderverdeeld per categorie.

Aanbeveling
Als Coolblue altijd zo snel en efficiënt is, absolute aanrader! Pluim ook voor de originele verpakking :-)

Extra toelichting
Zoals hoger al vermeld: niets op aan te merken. Plus: gratis en snelle bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

els brouwer 04-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
eenvoudige website

Service
snelle levering

Aanbeveling
alles prima verlopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Teek2015 04-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer duidelijke site

Service
Men kan aangeven wanner je het geleverd wil.

Assortiment
Zeer groot assortiment.

Extra toelichting
Sterk en goede kwaliteit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AlexLeys 04-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gewoon super makkelijk vlot toegankelijke site, makkelijk zoeken (en vinden).

Service
De status van je bestelling is heel makkelijk op te volgen, je wordt automatisch van alles op de hoogte gehouden.

Assortiment
Meestal vind ik wel wat ik zoek maar soms moet ik toch uitwijken naar meer gespecialiseerde zaken. Je kan nu eenmaal niet alles in huis hebben he!

Extra toelichting
Coolblue is al jaren een vaste waarde op de webstore- markt. Vooral de verzending met Bpost spreekt me aan, je kan een kantoor opgeven om je zending op te halen, je hoeft niet thuis te zijn bij aflevering en je krijgt zelfs een berichtje als de zending binnen is!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

mevr jonker 04-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Aanbeveling
jullie zijn goed

Extra toelichting
ben er blij mee

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Kimverhooren 04-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke site, duidelijke productinfo en makkelijk bestelproces.

Service
Perfecte service met een vleugje humor. Top!

Extra toelichting
Snelle levering, goede service, èn tovert een lach op je gezicht. Wat wil je nog meer?

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

GruyterMiche 04-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel gemakkelijk gegaan en snel

Service
Goede service

Assortiment
OOk perfect

Aanbeveling
Snelle bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

larochs 03-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site, veel keuze, gemakkelijk bestelproces.

Service
Zondag heel vroeg in de ochtend, 3.30 uur besteld. Zondagmiddag een sms dat het product ingepakt was. Zondagavond een mail dat het product bij Post.nl was aangemeld incl. track&trace code. Maandagmiddag product in huis. Toppie!

Extra toelichting
Geen enkel verbeterpunt te bedenken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KERSTMIS 03-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De bestelling en de betaling verliep zeer vlot.

Service
De bestelling werd geplaatst om 23u49 op zaterdagavond. Geleverd zondagmiddag om 12u50. Dit is topservice.

Assortiment
Ik vond het product dat ik zocht in promotie aan de op dat moment beste prijs in de markt.

Aanbeveling
Goede ervaring met Coolblue

Extra toelichting
Ik ervaar Coolblue als een zeer goede webwinkel met producten aan concurrerende prijs en met uitstekende service. De bestelling werd geplaatst om 23u49 op zaterdagavond. Geleverd zondagmiddag om 12u50. Dit is topservice.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gevens 03-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Bestelling op zondag maandag geleverd!

Service
Bestelling vanuit belgie maar tracking op nederland toegespitst. tracking via internet werkte niet met belgische postcode, ook niet met "B spatie"
Telefoonnummer was blijkbaar nederlands nummer zonder 0031 ervoor vermeld.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

ProGambler 03-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is erg overzichtelijk en eenvoudig in gebruik.

Service
De service van CoolBlue is uitmuntend. Om 23:50 had ik de bestelling geplaatst en de volgende ochtend werd het product al geleverd! Deze belofte kunnen weinig andere webshops waarmaken.

Assortiment
Het assortiment is erg uitgebreid en overal zijn er diverse 'Coolblue' webshops om zaken eenvoudig te houden. Zo is er een speciale webshop voor smartphones, notebooks, etc.

Aanbeveling
Deze winkel zou ik zeker aanbevelen, de service en de levertijden zijn uitstekend. Daarnaast zijn ook de prijzen meestal goed in vergelijking met andere webshops.

Extra toelichting
Gemak. Service. Assortiment. Aantrekkelijke prijzen. Deze winkel heeft het allemaal!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mropera 03-06-2015 Via de website gekocht

Algemene score

4,2

Service
Bij melding van schade door de heren die een wasmachine kwamen bezorgen en in bedrijf stellen, baseert men zich op de reactie van het betreffende bedrijf met onzin argumenten. Niettegenstaande het feit dat e.e.a. zo goed mogelijk fotografisch gedocumenteerd werd, wordt bijvoorbeeld gesteld dat een nieuwe steekwagen geen zwart spoor kan veroorzaken (????).

Aanbeveling
Vertrouwen hun klanten niet en nemen klachten niet serieus. Loop je schade op dan heb je pech.

Extra toelichting
Wasmachine gekocht en laten plaatsen. Dat gebeurt door een expeditiebedrijf. Ging goed totdat we de flat weer uit liepen. Er zat een vet zwart spoor in het tapijt bij de voordeur. Spoor van de steekwagen en de veiligheidsschoenen van de heren. Toen ik hen er op aansprak werd daar nogal agressief op gereageerd. Ik heb terplekke foto's gemaakt met de één van de bezorgers er op (die daar niet blij mee was) en vervolgens een klacht neergelegd bij Coolblue. Die komen terug met de melding dat het expeditiebedrijf meldt dat de sporen er al zaten, de steekwagen nieuw was en dus niet zou kunnen afgeven en dus heb ik het verhaal verzonnen. Wees gewaarschuwd wanneer er iets bezorgd wordt, film eerst hoe het er zeer kort voordien uit zag (laat notarieel bevestigen) en dan weer daarna of eis dat er mensen van Coolblue bij aanwezig zijn. Kortom waardeloze afhandeling van een serieuze klacht waarbij je niet serieus genomen wordt. Je blijft gewoon met de schade zitten.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Goed

Reageer

Athelas 03-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen, betalen en browsen valt niets op aan te merken. Maar je ondervindt af en toe wel eens wat hinder door het opsplitsen van Coolblue in verschillende winkels oa bij het zoeken van producten. Af en toe zijn specs foutief of onvolledig. Handig is dan weer dat coolblue standaard vermeldt wat er in een doos zit van een bepaald product.

Service
Niets op aan te merken. Leveringen van klein tot groot, terugsturen van producten of defecten: alles verloopt prima. Dikke pluim voor Coolblue. Kunnen heel veel winkels wat van leren.

Assortiment
Het assortiment is uitgebreid. Hier en daar ontbreekt er eens een versie of een exotisch product, maar ook daar wordt aan gewerkt. Prijzen fluctueren wel eens maar in het algemeen zijn ze correct.

Aanbeveling
Coolblue is gewoon een goede webwinkel die geen introductie meer hoeft volgens mij. Alles verloopt correct. Alles zonder hiccups en perfecte dienstverlening.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

merelemilie 03-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijke website
simpel en snel

Service
gedaan wat er wordt beloofd
levering 7 dagen per week en snel

Assortiment
heel veel verschillend aanbod

Aanbeveling
prima bevallen

Extra toelichting
makkelijk, snel, betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

AIRFIELD 03-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Tot nu toe nog niet mee aanraking geweest

Aanbeveling
Uitgebreid assortiment en vlotte leveringstermijn. Zo houden! Goed bezig.

Extra toelichting
Vlotte en snelle levering, niets op aan te merken. Prijs is OK, alleen opletten in het algemeen met jullie totaal assortiment met prijzen vergeleken in Duitsland. Dat kan tot ongv. 50% schelen. (Wasmachines, Koelkasten, Vaatwassers, Kookplaten, enz...) Wie zoekt die vindt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.P. Geeverding 03-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Juiste item, juiste levertijd, juiste levering, kortom, tot nu toe, telkens weer, alles juist.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ponneke 03-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeker als je een account hebt, gaat bestellen in een wip!
Heb je een vraag, even op hun facebook-pagina vragen, en voor je het weet is er al antwoord, zelfs in het weekend heel laat!

Service
Ultra snel!
Zaterdagavond besteld, zondagochtend 10.15u pakje afgegeven aan de deur: minder dan 12u dus!

Assortiment
Wat je ook zoekt, je vindt het beslist bij Coolblue, en vaak nog goedkoper ook.

Aanbeveling
Als ik klachten heb zeg ik dat.
Maar als ik tevreden ben, mag ook iedereen dat weten zoals nu!

Extra toelichting
Snel, correct, vriendelijk en goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gadgetfreak5 02-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Uitermate goed (en snel) werkende website. Overzichtelijk en snel een bestelling te plaatsen. Vergelijken van diverse producten is eenvoudig.

Service
Snelle levering, algeheel goed verzorgd.

Assortiment
Recentelijk vooral twee productcategorieen bekeken en bestellingen geplaatst.

Ten eerste routers. Hierin is een uitstekende keuze uit de door meerdere magazines opgestelde Top 10 aan routers waarvan de meesten te vinden zijn.

Ten tweede bij zaklampen. Daar valt het aanbod van Maglite, LED Lenser en Olight (Homeij is al helemaal niet interessant in deze markt) erg tegen en de prijzen zijn ook niet erg concurrerend. Daarnaast zijn de meeste producten van Maglite anno 2015 voorbij gestreeft door andere fabrikanten (qua prijs en qua kwaliteit) en is de resterende keuze klein.

Aanbeveling
Prima service en wordt ook gebracht met de nodige humor. Absoluut aan te raden.

Extra toelichting
Simpelweg een uitstekende winkel met goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

eddiemerckx 02-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles binnen handbereik vanuit je luie zetel.Als dat niet gemakkelijk is...

Service
Vrijdagavond bestellen en zaterdagmiddag in huis.Als dat geen service is...

Assortiment
Indien je hier je keuze niet kan maken dan weet ik het ook niet meer...

Aanbeveling
Anderen mogen hiervan ook meegenieten...je bent toch niet gek :-)

Extra toelichting
Het bestelde product is zeer snel in je bezit. Heeft een verpakking met uitstraling.Daar worden we alleen maar vrolijk van...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pvc 02-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
prima en snelle afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peterdraisma 02-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snel en betrouwbaar

Aanbeveling
Gewoon goede service, snel, leveren zelfs op zondag. Prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hvdkruijf 02-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel besteld, snel bezorgd. Volgende dag al in huis. Geen bezorgkosten. Kunnen veel webwinkels een voorbeeld aan nemen.

Service
Snel bezorgd. Volgende dag in huis. Verpakking zit in een cool blue doos verpakt dus niemand ziet wat je besteld hebt.

Assortiment
Eindelijk ook eens 22 inch led tv HD in de aanbieding. Prima voor in de caravan.

Aanbeveling
Wil je het goedkoop en snel in huis hebben dan bij cool blue bestellen.

Extra toelichting
Snel besteld, snel bezorgd. Volgende dag al in huis. Geen bezorgkosten. Kunnen veel webwinkels een voorbeeld aan nemen. Geen minpunten tegen gekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nderese 02-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snel besteld, gemakkelijk betaald, duidelijke service

Service
Geleverd na 1 dag, zoals vermeld op de site. Duidelijke mails en SMS om je pakket te kunnen opvolgen

Assortiment
Ruime keuze, mogelijkheid tot vergelijken, prijzen OK, maar niet altijd de goedkoopste

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews