coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 42368 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3268 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

MThomasj 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk en snel bezorgd

Service
Goed bereikbaar voor eventuele vragen

Assortiment
Groot asortiment en ook een van de goedkoopste

Aanbeveling
Zeker een aanrader voor iedereen

Extra toelichting
Goede service, snel bezorgd en een van de goedkopere webwinkels. Zeker een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

harriegulikers 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Artikelen vinden op Coolblue gaat snel. Als je via google naar specifieke producten zoekt krijg je sowieso vaak Coolblue als webwinkel in de antwoorden te zien.

Service
Hun communicatie is van absolute wereldklasse. Heb ik nog nooit eerder meegemaakt. Zoals bv: same day delivery, of de manier waarop hun dozen in elkaar steken...

Assortiment
Ik heb eigenlijk tot nu toe alles op coolblue kunnen vinden waarnaar ik op zoek was. Maar ja, je kunt toch niet 4x een 10 geven ;)

Aanbeveling
Deze webshop kan ik iedereen van harte aanbevelen. Bestel maar eens een klein product en sta versteld van hun service. Daarna wil je niks anders meer en kom je steeds bij hun terug... Ik ben vooral onder de indruk van hun snelheid en de punctualiteit (tijdslot koerier is soms tot op de minuut vooraf bekend).

Extra toelichting
Coolblue levert ongelofelijk snel, gratis en met een geweldige service: hun communicatie is top: de bestel bevestiging, de verzend bevestiging, de notificatie van de koerier: alles is strak gepland en goed op elkaar afgestemd. Coolblue staat voor mij momenteel op nr 1 van online webshops wat betreft communicatie en levering. Bij elk toekomstig electronica artikel zoek ik eerst bij Coolblue, want dan weet je dat het binnen no-time thuis wordt afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Romain Manssens 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Fantastisch toestel,enorme energie.correct en snel geleverd.een grote aanrader.

Service
Perfect

Assortiment
Grote keuze .motiveerbaar juist

Aanbeveling
Altijd

Extra toelichting
Perfecte service en lang niet mijn laatste aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kajkuipers 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het gemak begint al bij het zoeken in google. Vrijwel alle zoektermen over elektronica komen bij een coolblue site terecht. Hierna aangekomen op de site van coolblue heb je te maken met een schoon en verzorgde maar vooral overzichtelijke website. Het bestellen van producten gaat snel en kan ook gedaan worden als 'gast', dit kan tijd schelen omdat er niet per se een account nodig is.

Service
7 dagen per week bereikbaar en bestellingen bezorgen, dat is DE definitie van service zichzelf. Als impulsieve koper is het fijn dat je aankoop ook snel op de mat ligt. Hierin staat Coolblue een paar stappen voor op de concurrentie.

Assortiment
Alles op het gebied van elektronica is aanwezig bij Coolblue. Ik vind het jammer dat Coolblue niet buiten dat assortiment gaat/is. Mijn onderbouwing hiervoor heeft te maken met de service dat ik ervaar bij Coolblue. Ik vind de service zo fijn dat ik niet op andere sites wil bestellen. Zou graag willen dat ik voor alles bij Coolblue terecht kan.

Aanbeveling
Voor iedereen. Waarom langer wachten dan één dag op je aankoop?

Extra toelichting
Ben gewoon heel erg tevreden over Coolblue. Zie bovenstaande beoordeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

kapper dirk 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
heel duidelijke www met snelle links

Service
zeer snelle levering, om 23.30u besteld en de dag daarop 08.30u netjes afgeleverd

Assortiment
zeer ruim asortiment

Extra toelichting
reden. laptop stuk. ik was op zoek naar een nieuwe laptop maar tijdens mijn vrije dag, op maandag zijn de meeste pc winkels gesloten, daarom terecht gekomen op coolbleu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gejoan van der List 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede servive

Service
Zie boven

Assortiment
Veel producten

Aanbeveling
Goed service

Extra toelichting
Ben een nieuwe klant en ben tevreden zoals het nu gaat met retour zenden en nieuwe producten aan kopen.En wat ik belangrijk vind goede sercice.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ellen thijssen 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
makkelijk site

Service
van alles op de hoogte gehouden

Assortiment
ruim aanbod

Aanbeveling
zou ik zeker doen

Extra toelichting
zeer klantvriendelijk, vlotte levering, werd van elke stap op de hoogte gehouden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

stijn.vanhull 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudige manier van aankopen doen. Eens je bent geregistreerd hoef je niet bij elke nieuwe aankoop terug je creditkaart gegevens door te geven.

Service
Van bestelling tot aan levering wordt je perfect op de hoogte gehouden. Levering is zoals beloofd. Vandaag bested voor middernacht, de volgende dag geleverd.

Assortiment
Heelgroot assortiment aan artikelen uit verschilllende categorieen. Via slimme en handige manier van naamgeving.

Aanbeveling
Service en kwaliteit tegen heel scherpe prijzen. Dat is toch wat je wil.

Extra toelichting
Ik heb al enkele keren een bestelling geplaatst bij coolblue zonder enig problem. Ik blijf klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christophe77 16-06-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Had geen probleem om te vinden wat ik zocht

Service
Snelle service en ook goed dat je op de hoogte gehouden wordt wanneer u storting aangekomen is, pakket gemaakt wordt en verstuurd. Precies zoals ik graag met kiala werk voor pakketjes te versturen.

Assortiment
Hangt af van wat je zoekt. Misschien wat inspelen op de producten die test aankoop ook aanprijst ?

Aanbeveling
Leuk en gebruiksvriendelijk

Extra toelichting
Prima winkel , zoals vermeld misschien wat meer inspelen op test-aankoop. Is maar suggestie hoor.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

jur606 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
makkelijk zoeken bestellen en betalen

Service
snelle service snelle levering en genoeg keuze waar te ontvangen

Assortiment
tot nu toe altijd alles kunnen vinden wat werdt gezocht.

Aanbeveling
goed,degelijk, veilig en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

britteamanda 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Ik belde naar coolblue om te vragen of een product op voorraad was en daar werd correct op geantwoord. De medewerker klonk zeer enthousiast

Assortiment
Iets wat ik wilde bestellen hadden ze niet bij een andere winkel maar wel bij coolblue

Extra toelichting
Ik vind het een hele overzichtelijke site, vriendelijke medewerkers, een goed assortiment en een prima klantenservice!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vera serru 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Je kan kiezen uit diverse toestellen, en de revieuws bekijken.

Service
De dag ervoor besteld, de dag erna reeds geleverd. Spaart tijd en verplaatsing uit. Prima

Assortiment
Breed assortiment, toch eerst wat vergelijken lijk mij het beste.

Aanbeveling
Makkelijk bereikbaar via internet, en zeer goede sevice.

Extra toelichting
Ik vind het makkelijk en fijn om rond te neuzen in de internetwinkel. Vergelijken met andere gelijkaardige producten is makkelijk, en het kan soms neigen tot aankopen andere zaken, die wel niet onmiddellijk maar toch noodzakelijk blijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne01 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Product is gemakkelijk vind- en bestelbaar. Gratis verzending.

Service
Snelle reactie van de helpdesk, zo nodig 's nachts alhoewel ik dit niet uitgeprobeerd heb

Assortiment
Is niet altijd de goedkoopste van de onlineshops maar hun service is uitstekend. Helaas hebben ze niet "alles" waardoor ik wel eens uitwijk naar een andere webshop.

Aanbeveling
Zeer zeker!

Extra toelichting
Gratis verzending! Duidelijke omschrijving van het product incl. de voor- en nadelen ervan. Snelle reactie van de helpdesk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

whisper58 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
heel makkelijk te bestellen

Service
het product zou de volgende dag geleverd worden (vrijdag) , maar was in de vrachtwagen blijven staan, en kwam pas maandag. Heel jammer was een vaderdag kado .....

Assortiment
groot genoeg

Aanbeveling
mijn andere ervaringen met CB zijn altijd heel positief geweest .

Extra toelichting
Een hele fijne winkel. Had tot nog toe prima ervaringen, Behalve met de laatste, die toch wel een tijdslimiet had ivm vaderdag. Ik heb gebeld op zaterdag waar mijn airfryer bleef, en die bleek nog in de vrachtwagen te staan. Ik kon wel een nieuwe bestellen, en betalen ?? en dan zouden ze er alsnog een sturen die dan zeker zonder geleverd zou worden. Sorry maar dat vind ik geen service, mag je nog eens 189 euro betalen voor een fout van de chauffeur. Plus alle ellende van dien want die moet ook weer terug gestuurd worden. En dan kun je wachten op je geld. Nee sorry dit is geen klantvriendelijke oplossing. Daarbij ben ik vrijdag heel de dag thuis gebleven voor de levering die niet kwam. Ze hadden op zijn minst iets kunnen laten weten. Dus de volgende keer zal ik iets terughoudender zijn om te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Loek437 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zo gevonden, zo besteld en zo geleverd

Service
Volledige openheid middels E-mails vanaf de bestelling tot aan de levering.

Assortiment
(Bijna) alles is er te vinden

Aanbeveling
Getoonde prijzen zijn vaak lager dan bij de conculega's

Extra toelichting
Na lang zoeken, wikken en wegen alsnog besloten om betreffende dashcam aan te schaffen. Vanwege ervaring met CoolBlue en de prijsstelling van genoemd artikel besloten om deze bij CB te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JMBu 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De site is zeer duidelijk en om te bestellen gaat zeer vlot

Service
Binnen de 24 uur geleverd

Assortiment
Veel producten aangeboden, ruime keuze

Extra toelichting
Mijn toestel voldoet aan de beschrijving en binnen de 24 uur geleverd, zelf als men met de gewone bankkaart betaald. Geen Visa of andere kredietkaarten nodig om te betalen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tessa8461 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Lekker thuis achter de PC producten vergelijken en dan een bestelling doen.

Service
Je wordt goed en op een leuke manier op de hoogte gehouden van bijvoorbeeld waar je pakketje is. Ook word je met vragen goed geholpen.

Assortiment
Coolblue heeft een behoorlijk groot assortiment. Door de producten in te delen in webshops (ik heb bijvoorbeeld bij de printershop een printer gekocht) word je niet overspoelt door producten die je niet nodig hebt.

Aanbeveling
Ik heb inmiddels verschillende producten gekocht bij Coolblue en ben altijd goed geholpen. Ook word ik altijd vrolijk van hun bezorgdoos en van hun website.

Extra toelichting
Coolblue maakt het winkelen leuk, makkelijk en voordelig. En je kan kiezen tussen online winkelen of een echte winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

DvanI 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goeie keuze en makkelijk besteld

Service
Snelle levering en prima op de hoogte gehouden

Extra toelichting
Veel keuze en duidelijke informatie. Hierdoor snel een goed product in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stafpenningx 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke cataloog en onderafdelingen. Snelle navigatie.

Service
De productinformatie is zeer uitgebreid. Product vergelijking heel eenvoudig. No nonsens maar duidelijke directe taal.
Wat mij vooral opviel is de geruststellende adequate communicatie, tijdens en na het plaatsen van de bestelling. Alsof je de exclusieve aandacht geniet van een winkelbediende aan de balie.

Assortiment
De keuze is verwonderlijk uitgebreid.

Aanbeveling
Geen opdringerigheid. Eerlijke informatie, ook over eventuele minpunten. Enorm assortiment.

Extra toelichting
Het systeem is eindeloos geduldig bij moeilijke keuze. Aangename en duidelijke communicatie. De haast ongelofelijke snelle leveringstermijn wordt toch gerealiseerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

phildebacker 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
de site is simpel en gemakkelijk

Service
je wordt verschillende keren verwittigd i.v.m de staat van je bestelling

Assortiment
veel keuze

Extra toelichting
Heb al regelmatig goederen gekocht altijd al tevreden geweest. Zelfs al eens een verkeerde bestelling ontvangen, na een mailtje werdt direct het juiste product verstuurd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rocolen 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
vandaag besteld , morgen in huis

Assortiment
voldoende keuze

Aanbeveling
makkelijk & goedkoop

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

jensboekee 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
een besteling doen bij coopblue gaat zeer vlot en Is snel gedaan en gemakelijk

Service
zeer goede service en supersnelle levering

Assortiment
Ze hebben echt alles

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris Vranckx 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Super tevreden van de nicer dicer

Service
Dag erna al in huis, top service !

Extra toelichting
Dag erna al iets in huis hebben aan dezelfde prijs als het in de winkel kost zonder dat ik me moet verplaatsen. Lekker geen stress van parkeerplaats vinden en veel te ver te voet moeten gaan. Geen verzendkosten moeten betalen dus ik kom vast en zeker nog eens shoppen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vogelaart 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Zoals genoemd, binnen een half uur reactie van de klantenservice. Geholpen met iedere vraag, en elke keer werd er weer duidelijk gemaakt dat geen vraag te moeilijk zou zijn.

Extra toelichting
Ze bieden zelfs de telefoons goedkoper aan dan de provider zelf. Top!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ronaldvandenbos 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel gevonden, makkelijke site, overzichtelijk aanbod

Service
Snel geleverd

Extra toelichting
Snelle, heldere site en supersnelle levering !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

allydea 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Very good product. Helpful reviews. Good customer service and fast delivery.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johanhulshof 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke webshop

Service
Snelle en transparante afhandeling

Assortiment
Voldoende keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

kbinon 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
bijna letterlijk "in twee clicks"...

Service
geen problemen, alles netjes zoals beloofd

Assortiment
kan niet vergelijken met andere sites

Aanbeveling
ik spreek hier quasi nooit over... dus ik kan't ook niet aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

rv83 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Simple and easy

Service
Ik kon kiezen wanneer de bezorging is, makkelijk en probleemlos op zaterdag bezorgt.

Assortiment
Ik was op zoek naar een model HDD met power adapter voor de Wii U. Ik vondt die op coolblue en ook voor een goede prijs!

Extra toelichting
CoolBlue is een super online winkel! Goede prijzen en snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ches3153 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heel makkelijk aankopen van spullen

Service
Snel geleverd, altijd snel antwoord op mails

Assortiment
Kan uitgebreider, meeste wel altijd voorradig

Aanbeveling
Nog nooit problemen mee gehad, steeds goedkoopste optie

Extra toelichting
Top winkel, snelle service. Prijs/kwaliteit is top. Echte aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JensdePens 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Voor mij was het belangrijk het toestel en bijbehoren 's anderendaags te krijgen. Om 15u besteld, 's Morgens toen ik om 9u op mijn werk aankwam, was alles al geleverd. Me Happy!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frankgerbers 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Artikel snel gevonden, snel besteld en snel geleverd. Top!

Assortiment
Artikel nergens te vinden in de winkels. Bij Cool blue wel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

deskjeverechtn 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Duidelijke website, veel betalingsmogelijkheden, snelle, gratis levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert5150 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het selecteren van de juiste keuze met alle mogelijke specificatiewensen gaat nergens beter dan bij Coolblue

Service
Vragen stellen, retourneren en aanbod zijn markleidend!

Assortiment
Nagenoeg alles wat ik zoek is beschikbaar of binnen een paar dagen weer op voorraad. Ook het net doen alsof iets op voorraad is totdat je de bevestiging krijgt waarin blijkt dat het een backorder is heb ik bij Coolblue nog nooit meegemaakt: transparantie is top!

Aanbeveling
Ondanks dat het soms ergens anders 10 eur goedkoper is bestel ik alles bij Coolblue als ze het hebben. Bestellen betekent dat je 100% zeker het de volgende dag in huis hebt en dat is zoals het hoort maar zeldzaam!

Extra toelichting
Zie boven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schaafsma4 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Website is zeer overzichtelijk en werkt prima.

Service
Het feit dat alles zo snel bezorgd wordt, zelfs op zondag, geeft Coolblue een grote meerwaarde.

Assortiment
Breed assortiment

Aanbeveling
Bij de aanschaf van electronica online zal ik zelf altijd Coolblue kiezen en dit ook aanraden aan vrienden/familie.

Extra toelichting
De goede service, het brede assortiment en de snelle bezorging zetten voor mij Coolblue op één.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adjewavy 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk groot aanbod

Service
Zeer snelle levering zelfs op zondag top top en nog eens top

Extra toelichting
Gewoon een goede winkel en zondag levering vind ik geweldig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joseria 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestellen vanuit je PC .
Je hoeft je niet te verplaatsen .

Service
Binnen de 20 u was de bestelling aan huis geleverd ;ik kon het traject goed volgen . OK !!!
Ik wist wanneer ik thuis moest zijn ; geen dag thuis blijven wachten !!!!!!

Assortiment
Grote keuze .

Aanbeveling
ik beveel coolblue aan omdat alles vlot en correct verlopen is en dat je bij ontevreden zijn over je aankoop , die probleemloos terug kan sturen .

Extra toelichting
Alles is vlot verlopen en de prijs was lager dan in gelijk welke andere winkel .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aranka68leeuw 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke site geen verborgen kosten

Service
Netjes op afgesproken tijdstip bezorgd en oude apparaat afgevoerd

Assortiment
Voldoende keuze in alle prijsklassen

Aanbeveling
Aanrader voor wie online wil bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karel de Greef 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
snelle levering, goede en uitgebreide site

Service
Doen niet moeilijk over terug sturen product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koninca 15-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon een super mooie webwinkel duidelijk & overzichtelijk.

Service
Weet je het ff niet meer bel & je wordt geholpen tot het probleem is opgelost.

Assortiment
Het is niet zo gek of ze hebben het wel in een van de vele CoolBleu webshops.

Extra toelichting
Eerst telefonisch informatie gewonnen over het product, top uitleg gehad daarna besteld. Wederom gebeld omdat ik de SSD niet aan de praat kon krijgen, samen kwamen we er uit dus uitstekend begeleiding bij problemen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TomTomTony 15-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Topsite en prima bediening

Service
Eersteklas service

Assortiment
Zeer ruim assortiment mét leuke aanbiedingen

Aanbeveling
Niets op aan te merken, echt top!

Extra toelichting
Enkel positieve punten te vermelden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Algem 15-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
goede begeleiding

Service
gebeurd correct

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
betrouwbaar

Extra toelichting
Je kan de bestelling volgen. Geen levering kosten. Netjes verzorgd. Voldoening aan informatie. aanrader voor wie wil kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BarbaraVictor 15-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijke website en vlot terugvinden van producten.

Service
Snelle levering met gratis sms wanneer de goederen verstuurd worden.
Ik heb al een paar keer iets besteld en 1 maal is daarvan iets stuk gegaan. Na een foto verstuurd te hebben, kreeg ik zeer snel antwoord en werd mij een tegoed aangeboden en zelfs eens een terugbetaling van het stuk gegane item. Zeer vlotte en aangename service!

Assortiment
Ruime assortiment, maar wel niet altijd de goedkoopste. Wel eentje met de betere service!

Aanbeveling
Ik zou Coolblue aanraden voor wie echt geen tijd heeft en snel iets nodig heeft. Zeer vlotte communicatie en dienst na verkoop, daar is zeker niets op aan te merken. Voor de goedkoopste zou ik deze site niet aanraden.

Extra toelichting
Vlot qua service en communicatie. Dienst na verkoop ook zeer vlot en beter, zeker dan sommige andere sites. Stuk gegane items worden zonder probleem vervangen, hier ben ik zeer positief over! Niet de goedkoopste, jammer genoeg let ik hier ook wel op.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

quintela 15-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Delivered as promised. Purchase made at 23h00 and delivered next day at 10h00.

Assortiment
Yes, I could find all products I needed!

Aanbeveling
I would highly recommend CoolBlue. That is the third time I buy a product there and always received the products on time.

Extra toelichting
Fast delivered, products according to expectation, clear website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bartjunius 15-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gemakkelijke, overzichtelijke website. Met een paar klikken kan je snel bestellen. Enige putje voor mij: 3 items vergelijken is soms wat te weinig. Maar dat is een detail!

Service
Levering was snel, en duidelijk gecommuniceerd via sms en email. Degelijk verpakt om enige schade te vermijden. Geen gebruik moeten maken van hulpkanalen of het retourproces, dus daar kan ik niets van zeggen

Assortiment
Er is een ruime keuze aan producten die je zoekt. Niet altijd het scherpst geprijsd, maar ook niet echt veel duurder. En een degelijke service kost nu eenmaal. Er zit een grote waarheid in de uitdrukking "If you pay peanuts, you get monkeys". Je snapt het wel ;-)

Aanbeveling
Grootste pluspunten: snelle levering (vaak de dag erna al) en een degelijke service voor een goeie prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

pmelis 14-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Op de website het door mij gezochte artikel (gps receiver) direct gevonden

Assortiment
Ik denk dat er niet zoveel vraag is naar het door mij gezochte produkt. Nietdesaltemin kwamen er 3 receivers die aan AL mijn eisen beantwoorden

Extra toelichting
produkt beantwoord aan mijn verwachtingen en was zeer snel (2 dagen) geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joseevdb 14-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
handig van thuis uit je bestelling plaatsen

Assortiment
ruim aanbod van artikelen

Aanbeveling
ruim aanbod, voor ieder een prijs van goedkoper tot duur, snelle levering

Extra toelichting
zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

devoma 14-06-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,5

Gemak
Duidelijke website en instructies

Service
info ontvangen via gsm kan duidelijker. over een gedeelte van de levering is er niets ontvangen

Assortiment
heeft voldaan aan de verwachting

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

MarkBB 14-06-2015 In de winkel gekocht
Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
super vriendelijk, klant vriendelijk en ze nemen echt de tijd voor je.

Aanbeveling
voor de volle 100%. zelf ga ik ook vaker kijken op jullie site en misschien wel dingen bestellen.

Extra toelichting
zo als ik al gemotiveerd heb heel erg vriendelijk en goede kwaliteit. en alles was positief en er hing een goede sfeer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wilwi 14-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zoek op hun site, of zelfs via Google.
Bekijk heldere beschrijving en vele reviews. Bestel of reserveer onmiddellijk.

Service
Levering dag nadien of afhaling zelfde dag in winkel.

Assortiment
Heel groot en bijna alles voorradig.

Aanbeveling
Eerlijk, goeie service, 14 dagen teruggave tijd.

Extra toelichting
Voor mij heel belangrijk dat je voor een eerlijke, scherpe prijs, de service krijgt waar je enkel van kan dromen. De nabijheid van een winkel of afhaalpunt is hier ook niet vreemd aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews