coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42325 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3407 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

M van Panhuis 02-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site. Wat het heel gemakkelijk maakt mijn product te bestellen.

Service
Geen servicedesk medewerker nodig gehad alles wees zich vanzelf.

Assortiment
Ruime keuze met optie dat als je een product koopt er ook bijproducten worden aangeboden en dat je dat compleet kunt bestellen in een pakket met een leuke korting.

Aanbeveling
Ik zou het iedereen aanbevelen. Alles is zo duidelijk en transparant! Ik geef niet snel een tien maar Coolblue heeft het dubbeldik verdient

Extra toelichting
Ik had het product (telefoon) om 20:00 uur besteld en de volgende dag om 15:00 uur werd het keurig bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koffieleutje 02-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Vanuit de luie stoel je wensen werkelijkheid laten worden in één dag.

Service
Super! Door kleur bleek ik een ander merk te hebben besteld, na één telefoontje in 10 minuten opgelost.

Assortiment
Zeer ruim. Echter gekozen voor een merk en je kies andere kleur, kan het maar zo dat je geen Krups hebt maar een Magitic

Aanbeveling
Super snel, vaak goedkoper.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hanyol 02-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke website makkelijk zaken te vinden en prima uitleg

Service
geen gezeur snel afhandeling bij klachten of mankementen of binnen 1 a 2 dagen geld terug of nieuw product

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
al diverse malen bij familie en vrienden aangeprezen en besteld

Extra toelichting
prima website snelle levering, betrouwbaar maar zij hebben een prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remco 02-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke site, gemakkelijk aanmelden en snel aankopen

Service
Perfect mailcontact na de bestelling, continu op de hoogte gehouden van de actuele bezorgstatus.

Assortiment
Prima, volop keus en beschikbaar

Aanbeveling
Goede service en kwaliteit. Super eenvoudig, goede prijs

Extra toelichting
De bezorging was absoluut top. Op afgesproken tijd en naar 3 hoog gebracht. Oude apparaat mee en alles in de prijs van de aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aart 02-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
goede zoekfunctie

Service
lange wachttijd aan de telefoon

Assortiment
duidelijke website

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

lucvanherreweghe 02-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
eerst grondig vergelijken, en dan snel de keuze maken.

Service
vandaag besteld, morgen geleverd.

Assortiment
uitgebreider is moeilijk te vinden.

Aanbeveling
zo klaar en duidelijk allemaal

Extra toelichting
bedieningsgemak, en de 'indien niet'... eenvoudig terugsturen of annuleren (betaling komt quasi onmiddellijk terug). Ondervonden met een chromecast die op een verkeerd adres zou worden geleverd ... annulatie laten doorvoeren... een week nadien staat geld terug op de rekening.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjan 02-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijke website;product is makkelijk te vinden

Service
Ik kreeg direct een bevestiging van mijn aankoop en werd op de hoogte gehouden met betrekking tot het tijdstip dat mijn product geleverd zou worden

Assortiment
Er is een ruime keuze, ook m.b.t. accessoires van de aankoop.

Aanbeveling
Ik heb voor coolblue gekozen omdat mijn product daar het voordeligst werd aangeboden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

yako 02-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
alles verliep gesmeerd dat zie je bijna nergens..

Service
zowaar eens vriendelijk behandeld ook de bezorger..

Assortiment
ik vond wat ik zocht en ook nog eens stukken goedkoper dan ergens anders...

Aanbeveling
uitstekend georganiseerd... samen met bol.com mijn favoriet vanaf nu!

Extra toelichting
ik ben echt een zeikerd ofwel heel kritisch maar ik heb niks aan te merken ..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jwhoof 02-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Coolblue is een van de meest intuïtieve webwinkels die ik ken en doorheen de website navigeren om te vinden wat je zoekt is kinderspel

Service
Ik ben een aantal jaren klant bij coolblue en op het gebied van service en snelheid ken ik geen enkele winkel die beter doet. Ook het geduld en behulpzaamheid van de klantendienst zijn lovenswaardig.

Assortiment
Coolblue heeft een heerlijk ruim assortiment maar omdat ik vaak electronica voor professionele doeleinden zoek is het toch af en toe te beperkt voor mij.

Aanbeveling
Mensen die niet bij coolblue winkelen weten niet wat ze missen andere winkels kunnen leren van deze klantvriendelijkheid.

Extra toelichting
Deze winkel scoort voor mijn erg goed op prijs/kwaliteit verhouding, de klantvriendelijkheid en het gemak waarmee je bestelling plaats en de snelheid waarmee je ze ontvangt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Steph 02-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Mijn zoektermen werktten perfect. Snelle site, overzichtelijk.

Service
Zoals je hoopt! Snelle complete bezorging en goede communicatie over het pakketje: wanneer het ingepakt wordt, verstuurd wordt en bezorgd wordt.

Assortiment
Het product dat ik nodig had werd aangeboden (met -50% van de prijs in vergelijking met een andere grote webshop!).

Aanbeveling
Snel, gemakkelijk, overzichtelijk, klantvriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tiesdegroot 02-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site functioneert goed

Service
Snelle levering ondanks bestelling om 23:00.
Geen verzend kosten. Eventuele retouren zijn ook kostenloos.

Extra toelichting
Snelle levering & geen gedoe met verzendkosten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anubis 02-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De website is gemakkelijk en overzichtelijk. Je hebt er informatie over het product, ervaringen van anderen en soms een video met meer uitleg. Bestellen is zo gebeurd als je een account aanmaakt.

Service
Wat kan je daar nu op aanmerken. Voor 23u59 besteld de dag erna in huis. Zelfs in het weekend? dat vind je nergens anders. Ik heb ook al eens iets moeten terugsturen en ook dat werd snel en correct afgehandeld.

Assortiment
Ze hebben echt bijna alles in een van hun 100+ webshops. Alleen zijn de merken soms beperkt. Aan de andere kant: een grote stock aanhouden kost natuurlijk wel geld en sommige winkels doen het dan liever op bestelling. Dat heb je hier niet.

Aanbeveling
De prijs is niet altijd de goedkoopste maar soms wel het extraatje waard gezien de service die je erbij krijgt.

Extra toelichting
Ik heb niets aan te merken op deze winkel. Ze hebben veen uitgebreid assortiment en snelle levering. Ook op de service na verkoop en bij retouren verloopt alles snel en correct. Zonder twijfel een van de beste webwinkels.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ricardo 02-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik heb weinig tijd om te winkelen,dus dit is perfect.

Service
Om 23.00 besteld en de volgende dag om 10.00 binnen. Perfect

Assortiment
je hebt een hoop keuzes,en allemaal duidelijk omschreven.

Aanbeveling
Duidelijke site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lalot 02-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je hebt aparte afdelingen waar je je producten kan zien, net als in het echt, en betalen gaat flitsend snel en veilig.

Service
Bezorging was gratis, en dinsdag- en donderdagavond op afspraak ook gratis. Hier heb ik voor gekozen op een maandag, en had dus mijn pakketje de volgende avond in mijn handen, gratis geleverd, helemaal top. Verder krijg je als je iets gekocht heb een leuk filmpje te zien en wat tips voor het wachten, zoals muziek met "waiting" in het liedje. Dit was erg leuk om te zien en ik moest hier erg om lachen, ronduit perfecte service.

Assortiment
Ik vond precies wat ik zocht, maar heb niet naar het hele assortiment gekeken omdat ik dat niet nodig had. Volgens mij is het assortiment echter ook heel redelijk!

Aanbeveling
Top service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henri 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
overzichtelijk, duidelijk en je hoeft geen account aan te maken

Service
de volgende dag geleverd zoals was toegezegd

Assortiment
ruime keuze, concurrerende prijzen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rianne40 01-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

3,5

Gemak
Site is erg duidelijk

Service
Bezorging binnen 24 uur kwamen ze niet na door hun eigen fout. Daarna toezegging voor bezorging op de volgende dag. Weer een fout gemaakt door Coolblue. De derde dag kwam de vaatwasser pas. We kregen geen enkele medewerking, geen compensatie.

Assortiment
Vaatwasser was elders goedkoper. We bestelden bij coolblue omdat het de volgend dag geleverd zou worde. Helaas niet dus

Aanbeveling
Als het mis gaat, en dat kan gebeuren, lost coolblue het niet op. Je krijgt nemand aan de lijn die iets kan toezeggen

Extra toelichting
De service is belacheljk slecht. Dat er iets fout gaat kan , maar probeer het dan zo op te lssen zodat je klant tevreden bljft. Hierin faalt Coolblue gigantisch

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Slecht

Reageer

RVlieger 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het overzicht en de omschrijving van het artikel zijn duidelijk.

Service
Het pakketje werd zoals beloofd de volgende dag bezorgt.

Assortiment
Alles is overzichtelijk gerangschikt en er is keuze te over.

Aanbeveling
Ze doen wat ze beloven!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda 01-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

5,8

Service
Oude wasmachine is niet meegenomen. Er schijnt 10 liter rest water in een wasmachine te zitten die op een speciale manier eruit gepompt moet worden. Ik heb een nieuwe gekocht omdat de oude kapot is!

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Goed

Reageer

Hanneke 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Super snel, helemaal goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

speeters 01-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,7

Gemak
duidelijke website,

Service
het is prettig dat je wordt gebeld voor het maken van een leveringsafspraak. Goede en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

SteffiDB 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site is super duidelijk. Je kan toestellen vergelijken. Ook zijn de leveringen snel en op alle dagen mogelijk.

Service
Ongelooflijk. ik heb iets moeten retourneren en werd snel, goed en duidelijk verder geholpen, stap voor stap.

Assortiment
Alles wat je nodig hebt kan je terugvinden op de site van Coolblue

Aanbeveling
Ik en de rest van de familie zijn trouwe gebruikers van Coolblue. Ik raad het steeds aan bij mijn vrienden.

Extra toelichting
Ik kan geen enkel negatief punt bedenken. Coolblue is de beste online winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.Rik 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bestelling en betaling was heel eenvoudig.

Service
Ongelofelijk snel.

Assortiment
Zeker voldoende keuze

Aanbeveling
Gemakkelijker en vlugger kan niet.

Extra toelichting
Vanuit je zetel kiezen en bestellen en vlugge, correcte levering. Ga ik zeker nog doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Joke 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel duidelijke site

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Zeer eenvoudig te vinden

Extra toelichting
S,avonds besteld en de andere morgen had ik hem al .

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Rizzo1979 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gemakkelijke website. Na bestelling ben ik gebeld voor afspraak voor levering. Was na 22.00 uur. Dat is minder prettig, maar als de volgende ochtend om 8.30 uur al wordt geleverd dan is dat alleen maar een pluspunt.

Extra toelichting
Bestelling was in minder dan 12 uur volledig afgerond en geleverd. Ontzettend fijn. Goed verpakt en uitstekende service, waarvoor dank.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Veenendaal 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Geweldige service

Aanbeveling
besteld, en snel geleverd. Prima service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rachid 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
op zaterdagavond besteld via de telefoon en zondag geleverd!

Service
medewerkers denken mee en sturen je niet van het kastje naar de muur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ineke 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is zeer goed te vinden!

Service
Echt service met een glimlach. Ook door de leuke wachttijdfilmpjes. Nog nooit gezien!!

Assortiment
Alles is er te koop op gebied van electronica enz.

Aanbeveling
Nog nooit iemand erbij geroepen om te laten zien hoe leuk een webwinkel is, maar nu dus wel!
Wat een leuke webwinkel!

Extra toelichting
Zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

loesdaan 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
via internet zeer vlot

Service
zeer vlug geleverd

Assortiment
zeer breed gamma

Aanbeveling
zie vorige commentaar

Extra toelichting
zag na bestelling dat die 2 pannen in promotie stonden;ik had die pannen elk afzonderlijk besteld met 1 dag tussentijd;kan dit niet geregeld worden?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

oma roos 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles vrij overzichtelijk op de website

Service
Werd goed geiinformeerd, spullen waren idd volgende dag binnen.

Assortiment
Royaal assortiment

Aanbeveling
Winkel is als een v an de weinige webwinkels duidelijk in wat je uitgeeft, niets geen aantal euro bij eindbedrag onder de streep. Alles wordt gratis verzonden, en heb via beslist.nl hen gevonden en opgelet, was de enige zaak die geen maximaal bedrag aangaf, waarboven het gratis bezorgd werd. Helder en duidelijk

Extra toelichting
Heb ik al aangegeven. Heldere communicatie, duidelijke prijzen en goede aflevering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joost 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Artikelen zijn makkelijk te vinden, zeker met de juiste zoektermen

Service
Bestelling wordt zeer snel geleverd. En als er een keer wat mis is, wordt het artikel snel vervangen.

Assortiment
Zeer ruim aanbod van verschillende merken

Aanbeveling
Zie bovenstaande antwoorden

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Caroline 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede en snelle, makkelijke service. Alles staat duidelijk op de website en je kunt er van alles vinden. Zeker een aanrader!

Service
Het pakketje werd netjes bij mij thuisgebracht op de volgende dag , goed verpakt en snel

Assortiment
Brede assortiment, kan bijna alles bestellen dat ik nodig heb.

Aanbeveling
Coolblue is een geweldige online wereld waar je alles kan bestellen en binnen 1 dag al in huis heb zo hoef je niet na werk niet te haasten om naar de winkel te gaan.

Extra toelichting
Super fijn dat ik een cadeaubon heb gekregen t.w.v €5 voor mijn volgende bestelling. Motiveert de klant om vaker online te bestellen en goedkoper dan andere winkels!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

svanpouc 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
HEB SNEL GEVONDEN WAT IK NODIG HAD

Service
De dag na bestelling (om 20u) habben we ons materiaal, ideaal als je geen tijd hebt gehad om voor uw vrouw haar verjaardag iets te kopen.

Assortiment
had iets meer keuze verwacht in het artiekel dat ik had gewenst.
ik begrijp dat jullie niet alles kan voorien.

Aanbeveling
zeker een aanrader, niet aleen voor verjaardagen.

Extra toelichting
de tijd van bestellen en afleveren is zeer snel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Hanneman12 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gebruiksvriendelijke website en makkelijke bestelprocedure

Service
Daags nadien had ik zoals de bestelling in mijn bezit

Assortiment
Zeer uitgebreid aanbod

Aanbeveling
Ruime keuze en supersnelle levering!

Extra toelichting
Altijd ruim aanbod en overzichtelijke en uitgebreide productomschrijving. Makkelijk te bestellen en zeer snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carin Plu 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel goede afhandeling van mijn bestelling.

Service
Goede servive machine werd direct op zijn plaats gezet

Assortiment
Veel keuzes.

Aanbeveling
Volgende bestelling zal ik weer via coolblue doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het gezochte model was makkelijk te vinden en had voldoende informatie.

Service
De communicatie met Coolblue verliep erg vlot en naar tevredenheid.

Assortiment
Bijna alles wat je zoekt!

Aanbeveling
Makkelijk winkelen met een goede service en behoorlijke prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijke zoekfunctie en duidelijke keuzemogelijkheden

Service
snel in huis

Assortiment
kon uit een breed aanbod van verschillende merken kiezen

Aanbeveling
handig snel en goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koen 01-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,8

Gemak
goede hulp bij kiezen van het juiste product

Service
mensen hebben kennis van zaken die je helpen

Assortiment
Jullie boden geen extra printerlade aan, deze heb ik los bij moeten bestellen via HP zelf. Ik was hier van te voren niet van op de hoogte (ik was in de veronderstelling dat er 2 vaste lades al in zouden zitten)

Aanbeveling
Goede fijne site

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Slecht

Reageer

Rafi 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik kreeg supersnel mijn pakketje

Service
Mijn aankoop was iets mis mee ik helemaal boos hoe het kon bel de klanten service zij adviseren mij om het even terug naar hun te sturen en een week later kreeg me geld terug top service

Assortiment
Zou wel meer variatie willen zien

Aanbeveling
Top service top levering alleen assortiment met laptops mag wel meer maar het is oke

Extra toelichting
Als ik mocht kiezen om een winkel een prijs te geven voor top winkel dan zou het coolblue zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

ingridvandyck 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
heel gemakkelijk te bestellen, makkelijk te betalen

Service
heel snel antwoord gekregen op mijn vraag(per mail). echter was antwoord niet correct. ik had gevraagd om levering 1 dag uit te stellen. ze lieten me weten dat de bestelling nog eens aangeleverd zou worden de dag nadien. echter moet ik nu het pak in mijn postkantoor gaan afhalen.

Extra toelichting
ik moet mijn product nog gaan afhalen want werk full time, dus nog geen kans gehad op naar mijn postkantoor te gaan

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

barnack 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snelle en toegankelijke webshop

Service
Snelle bevestiging dmv emails.

Extra toelichting
Komen na wat ze beloven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wietse 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het bestellen gaat super snel en heel makkelijk.

Service
De klantenservice reageert altijd binnen een half uur en ook op de sociale media zijn ze kortweg geweldig. Klachten heb ik tot nog toe niet gehad, over de afhandeling daarvan kan ik dus niets zeggen.

Aanbeveling
Hoewel je vaak iets meer betaald dan bij de concurrent, staan ze altijd voor je klaar. Ook het bestellen tot en met 23.59 en de volgende dag bezorgd, geweldig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mitchell 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker makkelijk besteld en de volgende dag in huis.

Service
Netjes op de hoogte gehouden door coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JH 01-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,8

Gemak
goed zoeken, levering de volgende dag aan huis

Service
levering conform wens. echter de oude wasmachine werd niet meegenomen aangezien er nog een klein beetje water in bleek te zitten.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Goed

Reageer

JP de Vries 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
eenvoudig te bestellen, ook als gast

Assortiment
Veel keuze in apparaten

Aanbeveling
Snelle levering en product is in goede staat getransporteerd (op basis van 1 bestelling)

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

yvonneh 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
site en producten gemakkelijk te vinden

Service
goede info over producten en over de bestelling/verzending

Assortiment
kan evt meer producten leveren

Aanbeveling
goede winkel over algemeen met grappige zinnen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Harrie Beckers 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijke website met veel keuze

Assortiment
Veel keuze in allerlei prijsklasse

Aanbeveling
Veel keuze en makkelijk te bestellen en de volgende dag in huis

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jacques 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke website en makkelijk vindbare artikelen + beschrijving

Service
's avonds besteld en de volgende ochtend in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alviax 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het was pas mijn tweede aankoop bij Coolblue, maar ik heb geen enkel probleem ondervonden bij het bestellen van mijn order. Zeer gemakkelijke & gebruiksvriendelijke webshop!

Service
Voor 23:59 bestellen, is volgende dag in de brievenbus. Het leek te mooi om waar te zijn, maar Coolblue kwam zijn woord na. Volgende dag lag er een pakketje in de brievenbus, top service!

Assortiment
Zoals ik al zei heb ik nog maar twee zaken besteld via Coolblue, maar ik heb wel altijd gevonden wat ik nodig had. Voor mij dus een dikke 10 waard!

Aanbeveling
Geen idee of ik het effectief zou aanbevelen aan iemand, maar als iemand er achter vraagt welke webshop ik gebruik, dan zal Coolblue het enige juiste antwoord zijn!

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over Coolblue, geen enkel probleem mee gehad, top service, producten zijn geleverd in zeer korte termijn, ik kan er eigenlijk niets slechts over zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HP ENVY 5530 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
keuze helder en duidelijk.

Service
alles volgens afspraak en transparant.

Assortiment
mijn voorkeur op base van testgegevens.

Aanbeveling
Binnen 24 uur product in huis.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Thomas 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Ik kon het product al lopend op mijn mobiele telefoon kopen. Dat is wel heel makkelijk geld uitgeven...

Assortiment
De Jawbone UP is bijna nergens te krijgen. Gelukkig heeft Cool Blue 'm wel!

Aanbeveling
CoolBlue is een goede winkel voor online aankopen. Persoonlijk koop ik liever mijn electronica in een winkel zodat je er meteen mee 'aan de slag' kan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews