coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,3 Lees 42769 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1380 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

camembiere 12-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
winkelmandje was steeds leeg (10 pogingen)ondanks keuze van artikel; heb een ander artikel extra moeten selecteren, om die later te annuleren om door te kunnen tot betaling;
ook aanpassing gegevens betaalkaart werden niet opgenomen, heb nieuwe betaalkaart moeten activeren.

Service
altijd zeer vriendelijk, snel, duidelijk en correct bediend.

Assortiment
wou een macbook air 13" 4/128 bestellen; was tijdelijk uitverkocht; na melding van terug beschikbaar was toestel na 2 uur weer uitverkocht; heb dan het type 8/128 gekocht (+€100) omdat aankoop vrij dringend was

Aanbeveling
voor zeer goede advies en service

Extra toelichting
plus is zeker Service, advies, geduld, vriendelijkheid, online is zeer gebruiksvriendelijk min: jammer dat gewenst product niet in voorraad was, en ondanks mail + sms dat terug beschikbaar was, na 2 uur weer uitverkocht. Heb 1 duurder model moeten aanschaffen (+100€) om onbekende wachttijd te vermijden.

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Ab 12-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
duidelijk en overzichtelijk, vooral door de handige filteropties bij het zoeken

Service
Snelle levering en ook bij retourneren duidelijke hulp en wordt geen enkel probleem van gemaakt

Extra toelichting
Pricewise niet altijd de allergoedkoopste, maar door service, snelle levering en goede site toch vaak mijn supplier of choice.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

devroe dirk 12-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
heel mooie site

Service
direkt hulp indien nodig

Assortiment
mag dan nog uitgebreider zijn

Aanbeveling
zeker weten

Extra toelichting
in één woord goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Deancool 12-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel gemakkelijk in gebruik

Service
Onmiddellijk besteld en geleverd

Assortiment
Redelijk veel

Aanbeveling
Aan iedereen

Extra toelichting
Doet wzt ze beloven service snelheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evelien 12-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke website, snelle levering en tijdens het leverproces word je op de hoogte gehouden.

Service
Gratis verzending en retour. Omdat er (uiteindelijk maar 1 dag) vertraging was op de levering, kon ik de aankoop ongedaan maken. Dit heb ik overigens niet gedaan.

Assortiment
Uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Prettig shoppen!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

AH 12-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Fijne zoekcriteria, beste prijs

Service
Supersnelle levering

Extra toelichting
Kijk ook eens op Marktplaats, daar biedt Coolblue 2ekansjes aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johanna Longertsaey 12-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heel gemakkelijk bestellen on-line

Service
zeer snelle service ivm met welke betaling ook

Assortiment
wat meer moet je nog hebben

Aanbeveling
ruim assortiment,snelle levering ongeacht de betaling,heel gemakkelijk te bestellen en zeer vriendelijke klantenservice moest je vragen hebben.

Extra toelichting
De beste on-line winkel snel en correct en ook in de winkel zeer snel / vriendelijk / Zeer Behulpzaam en mensen die hun vak kennen of in meerdere vakken thuis zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Floor 12-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Ik hoefde maak drie keer te klikken om bij juiste product te komen. Daarbij hoef ik me niet eerst te registreren / klant te worden. Erg makkelijk

Assortiment
Ik vond wat ik zocht.

Aanbeveling
Prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AadTinnenbroek 12-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het kan niet makkelijker!

Service
Coolblue doet wat het belooft.

Assortiment
Voortreffelijk en ruim assortiment

Aanbeveling
Top!

Extra toelichting
Snelle en prima levering van het bestelde artikel en hele goede schriftelijke begeleiding via de mail. Tevens scherpe prijzen. Perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huib 12-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Vlotte site

Service
Supersnelle levering

Assortiment
Volop keuze

Aanbeveling
Goede ervaring.

Extra toelichting
Bij aflevering werd er niet om een handtekening gevraagd, maar tv werd wel,keurig in de kamer gebracht.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ka 12-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Je bestelt een product en de volgende dag is het er al! Het bestellen via de website gaat heel gemakkelijk.

Service
Een geweldige service. Als je vragen hebt kun je ze altijd (m.u.v. 's nachts) wel bereiken zonder ellendig lange wachttijden. Wanneer je iets de ene dag besteld is het de volgende dag al binnen, echt super! Het enige wat fijn zou zijn is dat je kan aangeven op welke tijd het bezorgd wordt. Maar misschien kan dat nog niet bij PostNL. Kortom een service waar niks op aan te merken is!

Assortiment
Voor de telefoon die ik heb besteld (HTC One mini 2) zijn nog niet heel veel hoesjes, dus ook niet in de webshop van Coolblue. Maar dat is ook het enige wat qua assortiment iets minder is. Verder hebben ze eigenlijk zo goed als alles wat er te koop is.

Aanbeveling
Het gemak, de service, de levertijd, het assortiment zijn aspecten die gewoon goed zijn. Natuurlijk heeft elke winkel wel wat kleine details die beter zijn, maar die zijn niet schokkend genoeg om lager dan een 10 te gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JennyG 12-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
mijn product was niet op voorraad en ik heb een email ontvangen zodra deze beschikbaar was

Service
na 24u geleverd, met de mogelijkheid om het pakket te volgen en de aankomst uur in te schatten wat heel handig is

Assortiment
voldoende keuze

Aanbeveling
ik zou deze winkel zeker aanbevelen wegens de grote assortiment, beschikbaarheid, leveringsmogelijkheden en leveringstijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mj den Outer 12-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Veel uitzoek, en duidelijke site

Service
Gauw in huis

Assortiment
Veel keuze en prijsvriendelijk

Aanbeveling
Nee zo houden

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marjolein 12-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
makkelijk bestellen en snel in huis, heel fijn als je snel iets nodig hebt ter vervanging

Service
pas problemen gehad met afleveren van vriezer, altijd vriendelijk te woord gestaan en toch goed geholpen totdat probleem is opgelost

Assortiment
van vriezers tot telefoonhoesjes dat is toch makkelijk

Aanbeveling
gewoon erg fijn als het zo makkelijk besteld en snel geleverd wordt en anders prima service als je hulp nodig hebt

Extra toelichting
zelfs marktplaats coolblue 2e kans is een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Françoise 12-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke informatie, veel keus, makkelijk zoeken en vergelijken

Service
Snelle bezorging goed te volgen, afleverservice en aansluiten e.d. was prima! Correcte medewerkers en heel vriendelijk en behulpzaam

Assortiment
Breed assortiment, ook binnen een en hetzelfde merk

Aanbeveling
Eigenlijk geen klachten tot zover maar uiteraard zal de echte serviceverlening en garantie pas tellen als er een keer iets mis gaat. Gelukkig hebben wij dat nog niet meegemaakt. Hopen dat dat zo blijft!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Loremie 12-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
had dringend een nieuwe droogkast nodig maar was te ziek om naar winkel te gaan. Lekker van uit mijn bed een nieuwe besteld.

Service
De mannen die kwamen leveren waren zeer vriendelijk en maakten er geen problemen van om deze naar de eerste verdieping te brengen. Uitgepakt en geïnstalleerd , beter kan niet

Assortiment
Ruime keuze, met voldoende product informatie

Extra toelichting
Ben zeer tevreden van de service. 's Morgens wist ik perfect in welke tijdspanne er werd geleverd. Een half uurtje van ervoor een sms gekregen en een telefoontje van de koerier. Product werd 's anderendaags reeds geleverd wat het nodige ongemak van opgestapelde was naar een minimum herleidde. Ik had een ruime keuze in de producten die werden aangereikt, beoordelingen die beschikbaar waren en overzicht van de productinformatie. Zeker een aanrader !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

marga 12-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
het was makkelijk te vinden wat je zocht

Service
vrij snel kreeg ik bericht dat ze bezich waren met de bestelling

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
snelle bezorging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niek 12-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Lekker snel bestellen en snel bezorgd.

Service
Prima, geen gedoe gewoon doen wat beloofd is.

Assortiment
Prima

Aanbeveling
Is niet de eerste keer dat ik bestel bij Coolblue, met reden. Prijs is prima en snel bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ruud 12-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Erg overzichtelijke webshop, dat zorgt voor veel gemak.

Service
De klantenservice was erg goed bereikbaar voor mij om te vragen wanneer mijn pakket geleverd zou worden. De gratis installatie van mijn wasmachine was ik ook erg blij mee.

Assortiment
Erg goeie prijs kwaliteit!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T S 12-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke site en snelle levering!

Service
Snelle reactie

Aanbeveling
Snelle reactie, duidelijke site en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Barre 12-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles is makkelijk te vinden, soms alleen verwarrend dat je naar een sub-winkel gaat - vooral als je dan nog iets totaal anders ook wilt bestellen.
Proces van bestellen - supersnel en makkelijk.

Service
Supersnel geleverd, indrukwekkend.

Assortiment
Heb alles kunnen vinden wat ik nodig had.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Perry 12-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Simpel menu zodat het product snel op een makkelijke manier te vinden is.

Service
Supersnelle levering, een overzichtelijke bestelstatusweergave.

Assortiment
Het product wat ik nodig had was op voorraad, dus ook hier geen klachten.

Aanbeveling
Snelle levering en een overzichtelijke webshob met actuele bestelstatusweergave. Wat wil je nog meer?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen van Hes 12-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het bestellen via coolblue was makkelijk en snel.

Service
De service was uitstekend, alles is zeer goed omschreven waardoor ik geen hulp nodig heb gehad en/of vertraging bij bestellen.

Assortiment
Groot aanbod in producten. Veel producten van verschillende merken. Zodat je de afweging kan maken welk merk je wilt.

Aanbeveling
Voor iedereen die online producten wil aanschaffen beveel ik coolblue aan.

Extra toelichting
Zeer goede (razendsnelle) levering. Veel mails mogen ontvangen over de levering van het product. Bijvoorbeeld dat het product is verstuurd en wanneer de verwachte tijd van levering is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MeganD 12-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijke site

Service
Heel rappe verzending zelfs in het weekend!

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Heel gemakkelijke winkel, overzichtelijk, snelle levering TOP!

Extra toelichting
Heel gemakkelijk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stefv65 12-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Handige zoekfuncties hebben me dadelijk naar het gewenste toestel geleid.

Service
Donderdag 11u15 bestelling geplaatst. Om 15u30 kreeg ik reeds een mail dat m'n bestelling verzonden was, en vrijdagochtend stond het pakketje reeds op mijn tafel ! Dikke pluim hiervoor !

Assortiment
Geen tien, maar je kan natuurlijk nooit alles in je assortiment hebben.

Aanbeveling
Snelle, makkelijke zoekmachine. Duidelijke omschrijving van de producten met mogelijkheid te vergelijken. Doe daarbij de snelle, correcte service en jullie verdienen een dikke 10/10.

Extra toelichting
Alles TOP !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bakker 12-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Helaas kreeg ik een beetje laat bericht op een vraag aan jullie klantenservice, anders had ik een andere wasmachine genomen omdat de info bij de machine niet correct was.

Assortiment
Veel keuze!

Extra toelichting
Wat ik zeer stuitend vond is jullie afleverservice! Nog nooit zo slecht meegemaakt! Mijn partner was er vorige week niet en ik had kennelijk een van jullie (vele!) mails over het hoofd gezien dat ik zelf de machine moest afkoppelen. Dus die knul zegt: dat duurt wel een half uur, dus dat kunnen wij niet doen. Zij weer vertrokken. Heb ik iemand laten komen die dit in 5 minuten had geregeld. Komt de volgende dag team 2. Die zetten 'm met zo weinig inlevingsvermogen neer dat ie een stuk naar voren staat omdat de kraan erachter zit en daarnaast de wasmand er niet meer naast kan. Dit straalt zeer slecht af op jullie.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Wolfpetra 12-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gewoon vanuit je zetel je produkt kunnen bestellen.

Service
Geweldige service, je wordt via mail constant op de hoogte gebracht hoe het zit met je bestelling via mail.

Assortiment
Zeer ruime keuze. Eigenlijk bijna alles wat je zoekt en scherpe prijzen.

Aanbeveling
Handig!

Extra toelichting
We wisten niet goed wat kopen voor de verjaardag van de zoon. Op het laatste nippertje dan toch gevonden wat hij graag had op Cool Blue. 's Avonds na 22:00 uur besteld en de dag erna al geleverd voor hij thuis was van school. Hier was er eentje aangenaam verrast. Niets beschadigd daar het met veel zorg werd ingepakt en afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Firas 12-10-2015 In de winkel gekocht
Eindhoven
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer overzichtelijke webshop, zeer behulpzaam en capabel personeel.

Service
TOP SERVICE!
Ondanks de hoop nooit met de (aftersales)service in aanraking te komen, was het vorige maand toch zover. Gelukkig is dat bij Coolblue eerder een voordeel dan een nadeel. Wegens een te lange reparatieduur werd mij een andere passende optie aangeboden. Helemaal geweldig!

Assortiment
Overzichtelijk en behoorlijk divers assortiment. Verbetering ervan zou ik zoeken in het aanbod van meer kleuropties.

Aanbeveling
Top assortiment aan producten, uiterst overzichtelijke webshop en uitermate behulpzaam personeel. Daar komt dan ook nog eens een uitstekende service bij. Dit lijkt te mooi om waar te zijn, maar dat is precies wat ik heb ervaren.

Extra toelichting
Top assortiment aan producten, uiterst overzichtelijke webshop en uitermate behulpzaam personeel. Daar komt dan ook nog eens een uitstekende service bij. Dit lijkt te mooi om waar te zijn, maar dat is precies wat ik heb ervaren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Andalous 12-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website, alle info die je nodig hebt.

Service
Vaak video's over het product gemaakt door coolblue, snelle levering

Assortiment
Zeer uitgebreide keuze.

Extra toelichting
Al verschillende producten besteld, steeds snelle levering en nooit problemen mee gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ydr 12-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk bestellen zonder een opdringerige verkoper in je nek, top!

Service
Klant staat voorop en blijft daar ook, deze service gehalte zou de standaard moeten zijn.

Assortiment
Ruim genoeg voor mijn wensen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

hugolus 12-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Met een druk op de pc-toets is het product besteld!

Service
De volgende morgen vonden we het pakje al netjes in onze brievenbus!

Assortiment
Het was de eerste keer, maar we gaan zeker het assortiment grondig bekijken voor meer bestellingen.

Aanbeveling
Het product was in geen gewone winkel te vinden en hier hadden we keuze genoeg.

Extra toelichting
groot assortiment - handig - snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

wat3rk3rs 12-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk site!!!!

Service
Supersnelle levering en informatie daaromtrent kan niet beter.

Assortiment
Lijkt me prima. Ik heb nog niet zo vaak iets besteld bij Coolblue (3 x nu) maar wat ik zocht, hadden ze.

Aanbeveling
Door hun duidelijke leveringsinformatie en hun enorm snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Paul Fransen 12-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Tot 23u59 bestellen , de dag erop geleverd.

Service
Mails en sms over vordering van het pakje, pak te volgen via track en trace

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janssens52 12-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
snelle levering

Extra toelichting
snelle service en beste prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bernard 12-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zoek, klik, bestel, klaar.

Service
Netjes op de hoogte gehouden van de status en levertijd. 16:00 geleverd is 16:00 geleverd. Punt. Klantenservice via W'App is snappen hoe klantenservice anno 2015 zou moeten zijn.

Assortiment
Teveel keuze m.b.t. trekking tassen, scherp geprijsd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HG Hartjes 12-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, zeer informatief. Goede feedback eenvoudige bestelling.

Service
Wordt constant goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling.

Assortiment
Zeer breed en zaken op voorraad die elders niet meer te krijgen zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 12-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk bestellen

Service
niet goed geld terug

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nousch 12-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Zeer overzichtelijk

Service
Alles verliep zonder problemen

Aanbeveling
super snelle professionele service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

vinciane.gemoets 12-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijke website,alles netjes uitgelegd en makkelijk in tr vullen

Service
goede opvolging vóór de bestelling.
Service na verkoop nog niet nodig gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

briekdockers 12-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
paar knoppen induwen en klaar is kees

Service
heb zelfs nog geen 12 uur moeten wachten, geweldig

Assortiment
ruime keuze, maar er kan altijd verbetering kome

Extra toelichting
snelheid van de winkel is ongelooflijk, zo snel dat ik iets in men handen heb!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerard Hendriks 11-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer gemakkelijke website, uiterst gebruikers vriendelijk

Service
Snelle service en retourservice

Assortiment
Bijna alles te bestellen wat elektronica aangaat

Aanbeveling
Zeer aan te bevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rudik 11-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vanuit je luie zetel of waar ook...

Service
snel en degelijk

Assortiment
goede keuze

Aanbeveling
supersnel!

Extra toelichting
weet nu perfect hoe laat het is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

yanus 11-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Kiezen, bestellen, de volgende dag voor de middag geleverd - we worden verwend bij Coolblue.

Service
We hadden laatst een ernstig technisch probleem met een besteld product (een cameratje dat alle beelden telkens weer overschreef ipv op te slaan), retourinfo onmiddellijk ontvangen en produkt gratis terug getuurd.

Assortiment
Bijna elke kleur van elk model hebben ze in stock - gedaan met wachten, al was het op net die ene kleur die je wou...

Aanbeveling
In goede en blijkbaar ook slechte tijden - tot de dood ons scheidt zou ik zeggen :-)

Extra toelichting
Tot dus ver, en dat is echt bij goede en tot op heden 1 slechte keer (het product dan, dat was geproduceerd met een bug), kan ik nergens van klagen. Alles verloopt zoals het hoort, ook al gaat het mis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erna Janssen 11-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Je kan zelf bepalen wanneer je iets besteld zodat je weet dat je op de dag van levering zeker thuis bent.

Service
Ik vind niet dat je na elke handeling die men bij coolblue doet een melding dient te krijgen. Een beetje vervelend als je 's avonds nog iets besteld en dan een melding krijgt als deze verwerkt is terwijl je slaapt.

Assortiment
Heb tot heden alles al gevonden wat ik nodig had en dat is handig als je iets dringend nodig hebt.

Aanbeveling
Handige en snelle oplossing voor iets wat je snel nodig hebt met duidelijke uitleg uitleg en handige website.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

JaanHar 11-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer toegankelijke site, veel informatie.

Service
Klantendienst makkelijk te bereiken en heel vriendelijk.

Assortiment
Uitgebreid aanbod in veel verschillende dingen.

Extra toelichting
Heel erg tevreden over Coolblue. Perfect te vertrouwen, makkelijk om pakketje op te volgen en steeds mooi op tijd geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GJ 11-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede zoekfunctie

Service
overweegt de oplossing van klanten ook echt te gebruiken

Assortiment
veel keuzemogelijkheden

Aanbeveling
Eerlijk over de producten en wat je kunt verwachten

Extra toelichting
als ik iets zoek kijk ik eerst op de website van coolblue, 9 van de 10 keer dat zij het hebben en naast de info van coolblue zelf zijn de meeste artikelen voorzien van de ongezouten mening van de klant die het product hebben gekocht. Dan kun je makkelijker kiezen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan van coillie 11-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
super overzicht

Service
sneller kan toch niet

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
10 op 10 prijs service levering alles prima

Extra toelichting
perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 11-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Al googlend naar een merk rugzak kwam ik bij Coolblue terecht. Voor een zeer goede prijs stond daar een aanbod. De melding dat de levering gratis was en een eventuele terugzending ook maakte de beslissing gemakkelijk. De bestelling was binnen een paar minuten geregeld

Service
Bij de bestelling worden vel aflevermogelijkheden aangegeven. Omdat ik geen zin heb thuis te wachten kon ik mijn levering afhalen bij meerdere winkels op loop of fietsafstand.

Assortiment
Zoekende naar een paar wandelschoenen van een bepaald merk. Deze staan niet in het assortiment!

Aanbeveling
Prima site, geweldige aflevermogelijkheden, super service. Kortom, ik weet jullie in de toekomst te vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wil Teunissen 11-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
snel, goede producten en service prima

Service
zie boven

Assortiment
ruim voldoende

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

mfockedey 11-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke website met uitgebreide zoekfuncties en filters. Eens je een account hebt aangemaakt, heb je maar in te loggen en kan je bestellen. Betalen gaat snel en vlot. Het leveringsadres is niet noodzakelijk het facturatieadres, wat leveringen overdag (op werk) mogelijk maakt.

Service
Snelle service: de levering was er reeds de volgende dag. Ik werd op de hoogte gehouden via sms. Zo zag ik wanneer alles werd ingepakt en wat later werden verzonden. Dit zorgt toch een beetje voor die extra 'sinterklaas' spanning als je iets besteld.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment. Ook veel keuze qua bijhorende accessoires. Alleen vind ik de bundels niet altijd duidelijk. Ik bestelde een artikel (Godox 5-in-1 Reflectiescherm 80cm) en er werd mij een bundel voorgesteld met een 'Falcon Eyes Lampstatief I-2001' en 'Falcon Eyes Klem + Spigot CL-CLIP'. Ik leidde daar onterecht uit af dat het statief en klem te gebruiken waren met het reflectiescherm maar dit bleek niet optimaal. Ze komen wel van pas dus gelukkige geen onnodige aankopen gedaan.

Aanbeveling
De laatste jaren al meermaals bij Coolblue besteld. Steeds zeer snelle leveringen, steeds de juiste producten geleverd. Nog geen beroep moeten doen op de dienst na verkoop dus voor mij is deze feel-good, look-good webshop mijn eerste bron bij nieuwe webbestellingen.

Extra toelichting
Coolblue combineert gebruiksgemak met een uitgebreid aanbod in een mooie webshop. Bij veel artikelen is er een beknopte videobeschrijving waar extra uitleg over het product wordt gegeven. In 't kort; snel, goed en good-looking.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews