coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42318 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3408 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Netwerkrmap 24-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zoeken binnen de website is simpel, je heb de juiste artikelen snel gevonden.
Bestellen is eenvoudig en betalen via ideal werkt zeer prettig.

Service
Keuze van aflevermoment is zeer flexibel.
Je krijgt direct opties in data en tijden (ochtend/middag).
Dezelfde dag krijg je voor 8uur een mailtje met een tijdvak van 2uur wanneer het geleverd gaat worden.
Bezorgen op elk adres, dus ook op je werk!

Assortiment
zeer veel keuze en goede informatie over verschillende producten

Aanbeveling
Misschien iets duurder (nooit veel) maar de service en snelheid is perfect.

Extra toelichting
De website is prettig in gebruik en bevat veel informatie, waaronder ook beoordelingen van klanten (positief en negatief). Service is altijd bijzonder goed, en de snelheid is zeer fijn. Zelfs op zondag kunnen ze je pakket bezorgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

HanneD57 24-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bestelling geplaatst en kort daarna al mijn product ontvangen.

Service
Snelle en vriendelijke service.

Assortiment
Veel keuze in het assortiment, er zouden mss meer verschillende categoriën mogen zijn.

Extra toelichting
Snel bezorgd, leuk product, mooi beschreven op de website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

koenenhanneke 24-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Om 23.00 besteld en de volgende dag in huis!

Extra toelichting
Snelle bezorging en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pa0ens 24-07-2015 In de winkel gekocht
router
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gemakkelijk en overzichtelijk

Service
snelle en uitstekende communicatie naar klant van afwikkeling bestelling

Assortiment
super groot

Aanbeveling
heeeel snel bezorgd en duidelijke communicatie

Extra toelichting
helemaal toppie en veeeeel sneller als de traditionele winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wijnand van paassen 24-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
alles ging makkelijk en snel

Service
alles goed geregeld

Assortiment
kon alles vinden waar ik naar zocht en niet al te duur

Aanbeveling
zeker weten van wel

Extra toelichting
alles is goed geregeld ben nog geen minpunten tegen gekomen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ericvdkroon 24-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ideaal zo eenvoudig als het bestellen gaat. Ook de mogelijkheid om aan te geven dat het pakket bij een afhaalpunt kan worden opgehaald is ideaal.

Service
Gewoon zoals je verwacht, informatie over de voortgang van de bestelling wordt keurig verstrekt

Assortiment
Genoeg keuze en vergelijkingsmateriaal

Extra toelichting
Prima service en informatieverstrekking. Alle noodzakelijke productinformatie netjes beschikbaar op de site, en hele snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

flipke87 24-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Is heel vlot verlopen zonder enig ongemak

Service
heel vlotte service

Assortiment
uitgebreid assortiment

Aanbeveling
zeker aan te bevelen

Extra toelichting
geen opmerkingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeewan 24-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
moet het huis niet uit

Service
snelle levering eerstdaags, welke dag het ook mag zijn.

Assortiment
liever meer alternatief beschikbaar. Hierdoor duurdere versie moeten kopen dan nodig. had vele euro's kunnen uitsparen.

Aanbeveling
eigenlijk niet veel opmerkingen. enkel alternatief duidelijker in beeld laten komen + meer beschikbaar laten komen en niet dat er staat dat het niet meer leverbaar is. Indien niet meer leverbaar heb ik liever dat er geen zoekresultaat komt.

Extra toelichting
snelheid levering welke dag ook en een redelijke aanvaardbare prijs is het grote voordeel van coolblue. heb dan ook niet onmiddellijk grote negatieve punten op te sommen. Enkel meer beschikbaarheid, laat geen producten "out of stock" of niet meer leverbaar komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

trudih 23-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Aanbeveling
De informatie op de site is prima. Fijn dat er reviews staan zodat ik kon zien wat anderen van de telefoon vinden

Extra toelichting
Ik vind het aanbod prima. toen ik voor informatie belde was de wachttijd meer dan 5 minuten en dat vond ik echt te lang. Ik heb het meerdere malen geprobeerd maar steeds hetzelfde. De reviews van anders gebruikers van de telefoon vond ik zeker heel nuttig. het is fijn om te lezen wat andere mensen, die het toestel al gebruiken, ervan vinden. De telefoon is gekocht voor een bejaarde tante. Zij is er heel blij mee en kan er goed mee overweg. Het enige minpuntje is dat het ingetoetste nummer niet in zijn geheel op de display zichtbaar is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ties57 23-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

3,0

Service
Slechte service, was de eerste keer bij Coldblue maar is meteen de laatste keer.

Aanbeveling
Waardeloze service. slechte bezorgdienst, en de service telefonisten moeten een een opleiding krijgen in goede service en zoeken naar oplossingen voor de klant.

Extra toelichting
Koelkast besteld op internet, afleverdag afgesproken op zondag via internet. afleverdag vastgesteld op Woensdag. Vrijgenomen van werk om thuis te zijn voor de aflevering. Rond 11 uur telefoontje van de chauffeur dat de koelkast er niet bijzat vandaag. maar zo zijn we niet getrouwd , Coolblue gebeld en die konden niks voor ons doen want dat regelde het magazijn/ chauffeurs. Na veel bellen met de expeditie bleek er een chauffeur wel de koelkast te willen leveren. Chauffeur bracht de koelkast en de doos bleek zeiknat te zijn. kon de chauffeur niks aan doen zei hij, maar wij toch ook niet. Al met al eens, maar nooit meer iets bestellen bij ColdBlue, waardeloze organisatie.

Review criteria:

Voldoende
Slecht

Reageer

jankathleen 23-07-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
een paar klikken, en klaar is kees !

Service
top, bestellen en 20min erna zit het pakket op de verzending (indien voorradig )

Aanbeveling
gemakkelijk, en zeker niet bij de duurste

Extra toelichting
de uitleg betreffende het toestel kon misschien ietsje uitgebreider, maar ik begrijp best dat de winkelbediende niet van alles op de hoogte kan zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

gracejoy56 23-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Artikelen makkelijk te vinden. Info is uitgebreid, zelfs soms per video. Bestellen is makkelijk en de levering is uitstekend.

Assortiment
Erg uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Artikelen makkelijk te vinden. Info is uitgebreid, zelfs soms per video. Bestellen is makkelijk en de levering is uitstekend.

Extra toelichting
Zeer breed assortiment, goede levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zakhooi 23-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

4,0

Gemak
zoals je van een webshop mag verwachten.

Service
Deze is ronduit slecht.
Een voeding van mijn pas aangeschaft NAS ging kapot. Aan de telefoon toegezegd dat ze parallel aan de retour mijn een nieuwe zouden opsturen zodat ik weer bij mijn data kon maar dat deden ze niet. Ze kwamen hun woord niet na en na meerdere keren achteraan bellen kreeg ik de voeding dus niet geleverd en was ik overgeleverd aan weken lang wachten op reparatie en kon ik in de tussentijd niet bij de data op mijn nas.
Loze beloftes en dat terwijl ze zoveel op voorraad hebben.
Erg slecht voor zo'n grote organisatie.

Aanbeveling
Prima winkel om artikelen te kopen en snel geleverd krijgen, maar je moet geen beroep op de reparatieservice doen dan ben je er slecht aan toe met deze shop.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

nvoorberg 23-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik had mijn product snel besteld en ik kon zelfs kiezen wanneer het bezorgd moest worden zodat ik ook echt thuis was toen het bezorgd werd

Service
Zoals gebruikelijk bij CoolBlue, besteld, bezorgd volgens afspraak en goede kwaliteit. Wanneer het mij uitkomt. Super

Aanbeveling
Je kunt natuurlijk ook langer wachten op een bestelling, maar dat vind ik niet wat. Dus dan maar coolBlue!!!

Superservice, superprijzen.

Extra toelichting
Superservice, superprijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

McHansie 23-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer groot aanbod van diverse spullen.
Goed te overzien op de site.

Service
Bij het leveren van groot witgoed, wordt het direct aangesloten en uitgeprobeerd.
Allereerst krijg je als het witgoed uit de verpakking wordt gehaald, de kans om te bekijken of er geen zichtbare beschadigingen zijn.
Ook worden oude apparaten en het verpakkingsmateriaal meteen afgevoerd!

Assortiment
Ruime keuze in diverse materialen/spullen.

Extra toelichting
Zeer ruime keuze in diverse spullen. Zeer snelle en goede levering! Zeker een aanrader met betrekking tot het witgoed. Spullen worden goed geleverd, gemonteerd en in bijzijn van de klant uitgeprobeerd en de oude spullen worden meteen afgevoerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janssens dirk 23-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Iets bestellen is gewoon heel simpel .

Service
Heel goede service !!

Assortiment
Genoeg keuze in voorraad !!

Aanbeveling
Gewoon doen !!

Extra toelichting
Ik heb mijn aankoop online gedaan via coolblue.be, en ben daar heel tevreden over ! Heel goede service en een correcte levering !! Coolblue jullie krijgen van mij een dikke 10 !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bouwadvies1951 23-07-2015 In de winkel gekocht
Amsterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Breed assortiment en snelle levering

Service
Deskundig personeel

Assortiment
Ruim assortiment maar kan soms beter

Aanbeveling
Zie eerdere opmerking, met name het personeel

Extra toelichting
Vriendelijk enthousiast personeel, snelle afhandeling en bij eventuele problemen wordt dit snel en adequaat afgehandeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Moravie 23-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zeer snelle website + logische volgorde en vergeijingsmogelijkheden

Service
levertijd werd netjes gerespecteerd

Assortiment
verbazingwekkend grote keuze

Aanbeveling
yep, zou ik zeker doen

Extra toelichting
ga gewoon op de ingeslagen weg verder !

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Flora58 23-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
duidelijke website, je kunt ook de producten vergelijken.

Service
snelle levering en gratis verzenden

Assortiment
wat ik zocht heb ik ook gevonden en besteld

Aanbeveling
heb meerdere keren besteld, snelle levering, geen klachten

Extra toelichting
gewoon een goede webwinkel, geen klachten, alleen maar positief

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LEON OMER 23-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website.

Service
Heel snelle levering.

Assortiment
Heel veel keuze in alle prijsklassen.

Aanbeveling
Omdat ikzelf zeer tevreden ben van de service en de producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Resch 23-07-2015 In de winkel gekocht
Rotterdam Oostplein
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De website werkt snel en adequaat en is zeer volledig. De produkten zijn snel onderling te vergelijken.Vaak ook adviezen voor het gebruik.

Service
Een 10 omdat dit bedrijf, naar mij toe, altijd gedaan hebben wat ze beloven. Ook als er eens iets wat minder goed bevalt. Men zoekt altijd een oplossing.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment ondergebracht in vele produktgroepen (winkels)

Aanbeveling
Misschien niet altijd de allergoedkoopste maar met veel toegevoegde waarde.Betrouwbaar en snel. Problemen lost men adequaat op. Ook in de fysieke winkels zeer vakkundig geadviseerd en bij binnenkomst kreeg ik zelfs (uitstekende) koffie :)

Extra toelichting
Zie hiervoor de eerdere opmerkingen. Betrouwbaar en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LDB1991 23-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het bestellen liep zeer vlot via de site.
Eveneens de betaling die moest worden uitgevoerd was zeer handig. Je moest enkel bedrag bevestigen en pincode ingeven!

Service
Mijn bestelling werd ondanks een feestdag direct de eerste werkdag nadien geleverd!
Je kon de zending makkelijk volgen en was gemakkelijk bij levering aan huis

Assortiment
Door het ontvangen van een cadeaubon heb ik kennis gemaakt met COOLBLUE. Het assortiment was zeer goed terug te vinden door de verschillende onderverdeling. Dankzij foto's en vergelijkingssystemen kon je jouw keuze weloverwogen maken!

Extra toelichting
De uitgebreide keuze in goederen, keuze om te laten leveren of af te halen, gemakkelijkheid om te bestellen en te betalen. Is ideaal om niet naar de winkel te moeten hollen en parking te vinden en dan nog eens te sleuren met verpakkingen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

reinoudb 23-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
producten worden uitvoerig toegelicht

Service
mocht een aankoop niet bevallen, is de service echt goed.

Assortiment
zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Ik zou hun zeker aanbevelen

Extra toelichting
Overzichtelijke website met veel informatie over de producten. Zelfs al koop ik het niet bij hun vergelijk ik een product altijd eerst bij Coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

luc roeffaers 23-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
je hebt alle informatie over het product bij de hand ! de betaling gaat vlot en de levering kan niet beter !! zeer goede lay-out van de website !

Service
de service is ook heel goed, je hoeft maar te telefoneren en je wordt verder geholpen. klein minpuntje echter maar daar kan coolblue niets aan doen volgens mij ! wanneer er een nokia gsm stuk gaat : er is geen nokia service in belgie ! en dit is mssn ook bij andere zaken ! maar voor de rest ben ik heel tevreden.

Assortiment
zeer ruime keuze in alle categorieên !
overzichtelijk voorgesteld en vooral de bijkomende info wordt zeer geapprecieerd !

Aanbeveling
zou niet weten waar je even makkelijk en even vlug aan je gewenst product kunt komen en dit zonder je te verplaatsen ! ik kom bv nooit meer in een andere electronica winkel !

Extra toelichting
- zeer ruime keuze - goede bijkomende informatie over het product - mooie website - levering is top ! - makkelijke betaling - geen gezeur bij retourzending - makkelijk om uit je luie zetel toch je aankoop te doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rudi plysier 23-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
rustig kijken, bestellen en wachten op de levering.

Service
snelle levering en bij voorgaande product, zeer snelle herstelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cyriel van den broek 23-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
eenvoudig om te besyellen

Service
mooi op tijd geleverd

Aanbeveling
heb meermaals bij jullie besteld en steeds perfect geleverd

Extra toelichting
werkt fantastisch direct in elkaar gestoken en geprobeerd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TheMa65 23-07-2015 In de winkel gekocht
Rotterdam Oostplein
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Wachttijd is soms wat erg lang

Assortiment
Ik hou niet zo van 10-en. Maar op service en assortiment is niets aan te merken

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tonny Symens 23-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snel terug te vinden artikelen

Service
perfect volgens opgegeven timing geleverd

Assortiment
grote keuze

Aanbeveling
prima en betrouwbare service

Extra toelichting
prima en betrouwbare service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T_ForMe 23-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke site, groot aanbod

Service
veel informatie, goede updates.

Assortiment
groot assortiment

Aanbeveling
Echt een goede winkel

Extra toelichting
Super website, goede informatie, vooral de productvideo's zijn erg handig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Chris 23-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer uitgebreide duidelijke webshop
Bij vragen is er steeds iemand bereikbaar die meer informatie kan aanbieden en advies kan geven

Service
Zeer snelle en gratis leverdienst

Medewerkers denken mee aan de telefoon welk artikel ik best aanschaf (als ik vragen mocht hebben)

In de winkel (maar dus ook aan de telefoon) krijg je zeer goed advies en veel informatie

Assortiment
Ik ken zelf geen webshop met zoveel verschillende artikelen (en heb veel ervaring met online aan te kopen)

Aanbeveling
Ik vind geen enkel minpunt dus zou deze winkel zeker aanbevelen !

Extra toelichting
aanloggen, kiezen (eventueel soortgelijke producten vergelijken), effe bellen voor gedetailleerde info, bestellen en de volgende dag gratis geleverd: fantastisch !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wendysieval 23-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel gedaan, makkelijke navigatie website

Service
Snel bezorgd

Assortiment
Uitgebreid, hebben nagenoeg alles

Aanbeveling
Zeker aanbevelen, goede snelle service.

Extra toelichting
Top service, snel en goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anthony1988 23-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Om 23:46 besteld en volgende dag om 12:00 in huis. Met een track en tracé link dat je kan zien waar de chauffeur rijd. Super!

Aanbeveling
Vaak goedkoopste en heel snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Arnomarschang 23-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Van thuis uit in de zetel kiezen, beslissen...

Service
Klantendienst makkelijk te bereiken, snelle levering.

Extra toelichting
Via internet kan je in een oogwenk het assortiment bekijken en vergelijken met andere webshops/fysieke winkels. De levering gebeurt de dag erop terwijl dit bij concurrenten vaak een week later gebeurt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

watjijwil 23-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer gebruikersvriendelijke website.

Service
Vandaag besteld.......morgen in huis!

Assortiment
Ruim gesorteerd tegen scherpe prijs.

Aanbeveling
Gewoon goed!

Extra toelichting
Beoordeling zegt genoeg........

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anja Hooyberghs 23-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vlot toegankelijk

Service
Snel bevestigd én geleverd

Assortiment
Zéér ruime keuze en overzichtelijk

Aanbeveling
Reeds gedaan!

Extra toelichting
Alles picobello Geen opmerkingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ivan04 23-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Praktische website, eenvoudig zoeken en beslissen.

Service
Per sms en email verwittigd, levering zoals afgesproken.

Assortiment
Meer dan keuze genoeg!

Aanbeveling
Snel en eenvoudig om te kiezen uit een zeer uitgebreid assortiment.

Extra toelichting
Uitstekende verzameling van diverse apparaten, mogelijkheden en prijen én niet te vergeten, uitstekende leverservice!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

paullatem 23-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel, eenvoudig, keuze afhaling.

Extra toelichting
Correcte afhandeling, snelle levering, goed op de hoogte gehouden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LST 23-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Website werkt goed en snel. Erg eenvoudig bestellen.

Service
Nog nooit problemen gehad met Coolblue. Ook niet als er eens iets retour moet of hersteld moet worden. Wordt tot nu toe altijd netjes geregeld.

Assortiment
Zeer uitgebreid, maar soms ontbreekt er wel eens iets.

Aanbeveling
Het is gewoon een goede, betrouwbare webwinkel met een snelle bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LYnXx 23-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik vond snel wat ik zocht.

Service
Het artikel werd op de door mij geselecteerde datum geleverd.

Assortiment
Ik vond precies wat ik zocht.

Aanbeveling
Prima service en assortiment.

Extra toelichting
Goede service en assortiment. Artikel werd op de gekozen datum geleverd. Betalen was gemakkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vavbussel 23-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makelijk te produkten zoeken

Service
Service hebben we nog geen nodig gehad. Wel de status van de bestelling blijft goed in overzicht en de levering klopt ook

Assortiment
Groot de keuze

Aanbeveling
Zeer hoog omdat je er van op aan kunt

Extra toelichting
Kort goed!! Super aan te raden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

lisetvv 22-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
extreem snel bezorgd en heel duidelijke omschrijvingen

Service
extreem snel bezorgd

Assortiment
duidelijk wat erbij kan worden gekozen

Aanbeveling
wonende in een klein dorpje zonde noemenswaardige winkels...

Extra toelichting
goed dat je als je product kiest je er meteen een voorstel voor bijpassende accessoires krijgt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Eef12 22-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Coolblue heeft veel nagenoeg alles, met per product uitgebreide informatie over de plus- en minpunten. De finale afweging kan je gemakkelijk maken door jouw top 3 te vergelijken in de vergelijkingstabel. Vervolgens bestel je zonder een account aan te hoeven maken jouw aanwinst en heb je die de dag dag erna al in huis. Ik vind het super.

Service
De informatie over de plus én minpunten op de site is duidelijk en uitgebreid. Toch had ik nog een specifieke vraag. Daarom was het ideaal dat ik tot heel laat in de avond kon bellen, direct een echte expert aan de lijn kreeg die mij meteen kon helpen en met me meedacht. Daarbij tot 12 uur s nachts bestellen en je aanwinst de volgende dag in huis hebben, is dan echt ideaal.

Assortiment
Zeer ruime keus, passend bij elk budget. Vaak check ik toch even waar ik het product het goedkoopste en snelste kan kopen, maar ook dan kom ik toch vaak alsnog weer uit bij Coolblue.

Aanbeveling
Onlangs heb ik mijn opa van 94 geadviseerd bij coolblue te kijken. De fotowinkel bij hem in het dorp was namelijk weg en hij miste nu een expert die hem kon helpen. Een paar weken later liet hij me vol trots zijn aanwinst zien.

Extra toelichting
Coolblue heeft veel nagenoeg alles, met per product uitgebreide informatie over de plus- en minpunten. De finale afweging kan je gemakkelijk maken door jouw top 3 te vergelijken in de vergelijkingstabel. Als ik toch nog met een vraag zit, kan ik tot 12 uur s nachts bellen met een expert die meteen het antwoord weet. Vervolgens zonder een account aan te hoeven maken bestellen en de aanwinst de dag dag erna al in huis hebben, is naar mijn mening een feestje waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hans adriaens 22-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
zeer vlotte webshop, zonder omwegen naar het gewenste product.

Service
Super service.

Op zondag om IETS voor 22u bestelling geplaatst , foutief leveradres opgegeven en toch diezelfde avond nog in orde gekregen om op het juiste adres te leveren da ochtend nadien.

BETER KAN NIET!!

Assortiment
Het aanbod is groot maar soms zijn de laatste nieuwtjes nog niet te verkrijgen.

Aanbeveling
Al meermaals aanbevolen bij vrienden en kanissen.

Extra toelichting
een woord : superservice !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Great Old 22-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,5

Gemak
Online bestellen bespaart veel tijd. De site is erg toegankelijk.

Service
Zeer sterke service-ervaring. Zaterdagavond laat besteld. Maandagochtend op een b-postpunt bij mij in de buurt.

Extra toelichting
Zeer makkelijk bestellen en snelle levering. Nog geen slechte ervaring met Coolblue

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

BobUschi 22-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site en handige filter

Service
Snelle levering van jullie kant alleen jammer dat de leverancier be-post is. Niet thuis = ten vroegste daags daarna in een postkantoor vanaf half elf je pakket afhalen. Niet handig als je moet gaan werken...

Extra toelichting
Veel keuze, sterkte promoties. Alleen jammer van B-post.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

johnvanuden 22-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Snelle levering

Assortiment
Ruime keuze

Extra toelichting
Precies wat ik zocht!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hoolboom 22-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig te gebruiken website;
Handig te filteren;
Fijne vergelijkingstool.

Service
Zeer snelle levering;
Goed te bereiken klantenservice.

Assortiment
Genoeg producten tegen een normale prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

myriamvg 22-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
thuis bestellen en in huis wanneer jij dat wilt

Service
goede service en snel

Assortiment
groot assortiment en veel variatie

Extra toelichting
Mijn droger besteld en snel in huis. Helaas was hij beschadigd, maar dit is goed en snel opgelost. Binnen 2 dagen had ik een nieuwe. Prima service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

H-A 22-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Overzichtelijke Site, makkelijk in te vullen. U heeft het goed voorgekauwd!

Service
Is heel belangrijk. U voldoet hieraan.

Assortiment
Zover ik kan zien ruim voldoende, echter blijf uw concurrent bestuderen!

Aanbeveling
Ik weet geen betere....

Extra toelichting
Dan zou ik er 'n studie van moeten maken, maar misschien iets meer uitbreiding in de PC's. Evengoed 9.3 gemiddeld is bijna uitmuntend. Vasthouden zo.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lecomtni 22-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heel eenvoudig artikelen zoeken en vergelijken.

Service
Alles werd geleverd zoals meegegeven op de site, goed op te volgen waar de bestelling juist is.

Assortiment
Heel veel keuze na zoeken van een artikel. Reviews waren heel interessant om te lezen en om een goede keuze te kunnen maken.

Extra toelichting
Eenvoudig artikelen zoeken in de verschillende webstores

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews