coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,0 Lees 42810 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1120 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Azamato 09-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gemakkelijk alles terug te vinden alleen vind ik het jammer van de 12 items per pagina die je dan weer apart moet aanklikken om ze allemaal te zien.

Service
Altijd dag later bezorgd geweest en altijd een mail terug gekregen in verband met vragen, ook op de 2dehands pagina.

Assortiment
Je vind alles wat je zoekt, tenzij je in grote details gaat kijken.

Aanbeveling
Ik zou het als eerste keuze aanbevelen.

Extra toelichting
Dag na het bestellen gekregen, doos is goed opgevuld zodat er geen schade zou zijn. Comfortabele headset. Zeker aan te raden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jneijzen 09-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, eenvoudig kopen, duidelijke afspraken

Service
Logistike proces wordt goed inzichtelijk gemaak dmv diverse berichten. Bezorging volgens afspraak en behulpzame medewerkers.

Assortiment
Breed aanbod

Aanbeveling
Makkelijk, fijn om alles volgens afspraak te zien verlopen.
Prettige medewerkers.

Extra toelichting
Heldere afspraken en ze worden nagekomen. Goed werkende website. Uitstekende bezorging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Beerends 09-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je moet de deur niet uit

Service
Bestelt en de dag nadien netjes afgeleverd

Assortiment
We hopen dat we een goede keuze hebben kunnen maken

Aanbeveling
Snel

Extra toelichting
Email met vraag gestuurd en vrij snel een goed antwoord

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JoopRoss 09-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig zoeken op de zeer overzichtelijke website, makkelijk bestellen en betalen. Een 'no nonsens' website. Eenvoudiger kan het niet!

Service
Ik sta altijd weer te kijken van de snelle levering. Ik zat dringend verlegen om het bestelde proiduct, maar het arriveerde stipt op tijd. Daar kun je niet voor naar een gewone winkel lopen. En ook makkelijk te volgen.
Prima!

Assortiment
Een ongelofelijk assortiment, ook voor het product waar ik behoefte aan had (inktcartridges).
Jammer dat er voor mijn kkeuze nog geen 'B' merk is.

Aanbeveling
Ik heb al verschillende keren in mijn familie- en kennissenkring Coolblue rondgebazuind. Jullie verdienen dat gewoon en zij ook trouwens

Extra toelichting
Wat moet ik verder nog aan het bovenstaande toevoegen? Coolbue adverteert met 'alles voor een glimlach'. Nu, die is er bij mij, zeker weten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

marceliskieskeurig 09-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
- De slogan van 'vandaag besteld, morgen in huis' is niet steeds van toepassing. Wij hebben woensdagmiddag besteld en de levering vond plaats vrijdagvoormiddag.
- De manier van afleveren door B-Post is echter onaanvaardbaar. Het bestelde artikel (Jabra Soulemate) werd, ondanks wij thuis waren, doodgewoon voor de brievenbus (aan de straatkant), op de grond achtergelaten. Iedereen die passeerde zag het pakje liggen en kon dit zomaar meenemen.

Extra toelichting
1. Het bestelde product (Jabra Soulemate) voldoet volledig aan onze verwachtingen. Super toestel. Prijs/kwaliteit volledig in orde. 2. Aflevering: onaanvaardbaar!!

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

conny1969 09-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanaf je computer kan je alles vinden

Service
Word goed op dd hoogte gehouden

Aanbeveling
Kan iedereen is makkelijk

Extra toelichting
Ik vind het een goede site kan het allemaal makkelijk vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wis versyp 09-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
bij eerste bestelling moeilijk

Extra toelichting
Uitleg bijsluiter niet altijd vlug duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Glasbengel 09-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gebruiksvriendelijke en aantrekkelijke site

Service
Altijd top

Assortiment
Bijna alles hebben ze wel, ook in combi met extra's

Aanbeveling
Ze zijn echt goed en leuk.

Extra toelichting
Zie motivatie bij afzonderlijke punten. Ze zijn goed, leuk en bieden aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. Zelden wijk ik uit naar andere zaken voor IT dingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

huihey 09-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Ruime keuze, snel in huis, prima klantenservice, gratis retournering, niet moeilijk doen over kapot apparaat; toppie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lindamb73 09-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik kon gelijk vindem wat ik zocht

Service
Perfecte service. En levering binnen een dag.

Assortiment
Ruim assortiment. Maar niet heel erg in verdiept omdat ik gelijk vond wat ik zocht. Ik zocht goudkleurige inear koptelefoon. Kreeg gelijk de goedkopere en duurdere versie te zien. Vond ik echt goed.

Aanbeveling
Een absolute aanrader voor iedereen.

Extra toelichting
Site is erg gebruiksvriendelijk. Bestellen ging makkelijk en snel. En ook levering ging top. Eerst bevestigingsmail van bestelling. Daarna mail dat produkt was ingepakt en verzonden. Prettig gevoel te weten dat ze bezig zijn met je bestelling. Volgende dag was het er al. En ... precies wat ik er van verwachtte. TOP!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cipidos 09-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Soms toch net iets moeilijker om op de site wat terug te vinden. Maar je kan altijd bellen.

Service
Toen ik belde hebben jullie mij zeer goed geholpen om mijn product te kiezen.

Assortiment
Zeer uitgebreidt. Al verschillende keren iets gekocht en nooit iets niet gevonden.

Aanbeveling
Goede kennis en hulp, uitgebreidt assortiment.

Extra toelichting
De kennis, de hulp online bij het selecteren van het product. De snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jwpasman 09-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Eenvoudig te bestellen

Service
Goede communcatie met Coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Frankie S. 09-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
kan op elk tijdsstip van de dag mijn bestelling doen, en weet dat ik 's anderendaags het in mijn bezit zal hebben.

Service
de samenwerking met B-post kan beter, B-post laat nog te veel steken vallen, en zegt soms dat ze langs geweest zijn in het weekend terwijl het geen waar is.

Assortiment
uiteraard kan je niet alles in stock hebben, maar voor sommige kleine zaken zoals hoesjes voor smartphones zou ik toch eens kijken als er geen mogelijkheid is tot samenwerken met detailhandelaars.

Aanbeveling
Buiten een klein mankement met een router die niet werkte met Telenet, en dat jullie dit niet wisten, ben ik tot nog toe heel tevreden geweest.

Extra toelichting
Mijn enige echte kritiek is niet direct naar de winkel gericht maar wel naar B-post. Zo heb ik eens een bestelling voor een cadeautje gedaan voor mijn jongste zoon, een MP4 speler van Sony. Hij was in stock en zou de zaterdag bij mij afgeleverd worden. Dit is nooit gebeurd. Toen ik de maandag van mijn werk kwam lag het pakje op de deurdrempel waar iedereen het kon meenemen en in mijn brievenbus stak een briefje dat ze langs geweest waren op zaterdag. En dit was onmogelijk want ik heb een bewakingscamera die mijn deur filmt en een random loop heeft van een volle week, op de beelden van dat weekend was niemand aan de deur geweest !!! Ik hou er niet van om bedrogen en belogen te worden, en jullie waarschijnlijk ook niet. Daarom zou ik als ik jullie was, mij grondig toespitsen op een grondige controle van samenwerking met B-post. DHL die met Bol.com samenwerkt laat zulke steken niet vallen !!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Cassandra flederick 09-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is een overzichtelijke webshop
Je vind meteen alles terug

Service
Een hele vlotte en vriendelijke service
Een gemak om bij u te kopen

Assortiment
Men vindt alles wa men zoekt
Men kan zeker nie zeggen dat men niets vindt op de site want men vindt der alles op 👌🏻

Aanbeveling
Men vindt er alles en je kan maar zo gemakkelijk zijn vandaag bestellen en morgen al thuis wat je in andere winkels moet bestellen en dagen wachten
Je kan de site overal bekijken en bestellen
Men vindt er gewoon alles wat ke zoekt

Extra toelichting
Eerst en vooral was ik heel te tevreden over de heel snele levering. De dag na mijn bestelling was mijn product al in huis. Het product was dan ook volledig naar mijn zin en ik ben er super tevreden mee. Ik zal zeker in de toekomst nog bestellingen plaatsen. Coolblue is een heel correcte webshop. SUPER!!! Doe zo voort en je haalt zeker nog heel veel klanten binnen ik zal dan ook mensen aanmoedingen om bij u te kopen. 👌🏻👌🏻😃😃😃

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

smetwilliam 09-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk om een bepaald product te vinden uw gegevens invullen en betalen.

Service
Snelle levering de dag na de bestelling bij fout snelle oplossing.

Assortiment
Heel veel verschillende producten

Aanbeveling
in de mate het product beschikbaar is koop ik altijd bij coolblue.

Extra toelichting
Je kan er bijna alles krijgen , snelle levering en bij fout product doet men niet moeilijk en veilige betaling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sophie71 08-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is overzichtelijk en duidelijk. Het is makkelijk in gebruik, ik heb de hulp van mijn kinderen niet nodig...

Assortiment
Het assortiment is ruim en op een prettige wijze geordend.

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden. Dit is niet mijn eerste aankoop bij Coolblue. De vorige keer had ik problemen met mijn printer en toen ben ik telefonisch fantastisch geholpen.

Extra toelichting
Het bestellen gaat makkelijk. De bestelling wordt de volgende dag geleverd, En bij problemen word je vriendelijk en goed geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk_CMD 08-08-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Online bestellen gaat gemakkelijk en snel

Assortiment
Voldoende om uit te kiezen.
Customizen zou een mooie aanvulling zijn.

Aanbeveling
prima winkel met snelle levering

Extra toelichting
Bij bezorgen zou het fijn zijn als de bezorgtijd specifieker zou zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Ad87 08-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon perfect!

Service
Zeer duidelijk zonder kleine lettertjes...

Assortiment
Immens!

Aanbeveling
Waar voor je geld en zeker een aanrader

Extra toelichting
Snelle levering, duidelijke website, veel keuze, makkelijk filteren in producten,...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robbertvanhh 08-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Goede service. 's avonds besteld. opvolgende morgen al geleverd. Goede producten en advies. Aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mathieu Peeters 08-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Mooie site met voldoende uitleg en gegevens bij produkten.

Service
s'Avonds na 18u30 besteld en afgeleverd s'anderendaagsmorgens om 9u30 door Bpost.Van service gesproken.

Assortiment
Voldoende produkten in de range van mijn keuze.

Aanbeveling
Betrouwbare internetsite.

Extra toelichting
Voor mij was het een positieve ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AngeloVP41 08-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Ik belde en ik was meteen aan de lijn en ze waren heel vriendelijk!

Aanbeveling
Bestellen en morgen in huis heel ideaal als je geen vervoer hebt of als je nog jong bent!

Extra toelichting
Alles is goed aan deze winkel ondanks het vriendelijk personeel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Johnbeeh 08-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed "leesbare" website; klantvriendelijk en to the point.

Service
Vandaag besteld, morgen geheid in huis. Prima.

Assortiment
Ruim en duidelijk.

Aanbeveling
Prima ervaringen leiden tot tevreden klanten.
Tevreden klanten worden de ambassadeurs van je bedrijf.

Extra toelichting
Lekker doorgaan Coolblue op de ingeslagen weer. Gewoon doorgaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jelle30 08-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,3

Gemak
Makkelijk te vinden en bestellen. Betalen via ideal. Netjes op tijd geleverd.

Assortiment
Ik heb gevonden wat ik zocht.

Aanbeveling
Deze website is goed, maar er zijn er meer goed zoals wehkamp, bol.com. Deze schiet daar niet bovenuit.

Extra toelichting
Goede winkel, netjes op tijd geleverd

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

bekegem 08-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
gemakkelijk om te bestellen

Service
correct geleverd

Assortiment
kan nog uitgebreid worden

Aanbeveling
zeker een pluspunt op alle gebied

Extra toelichting
verrast door de correcte bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

choukie 08-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Even op internet gezocht en gekeken wat bij onze interesses paste...

Service
Bestelling geplaatst en vervolgens verliep alles volgens afspraak !

Assortiment
We hebben een andere bbq gekozen omdat degene die we wilden niet in voorraad was.
Blijkbaar ook een heel goed model, want 's morgens kreeg ik een mail dat deze voorradig was, maar 's avonds was deze bbq niet meer voorradig !

Aanbeveling
Alles verloopt vrij vlot !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

christel_aerts 08-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heel ovzrzichtelijk.
Per categorie op te zoeken.
Je kan je eigen instellingen ingeven.

Service
Alles volgens planning verlopen.
De bestelling was om 23u geplaatst, de levering de volgende dag was vóór 11u al gebeurd.

Assortiment
Alle bekende merken heb ik gevonden.

Aanbeveling
Deze manier van kiezen en kopen kan ik iedereen aanraden.

Extra toelichting
Overzichtelijk, met enkele klikken alle info die je nodig hebt over het product en de levering bij elkaar, mails om je op de hoogte te houden, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robteuwen 08-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Snelste levering OOIT. In panne gevallen met mijn oude cirkelzaag => Hatelijk als je een klus niet kan afwerken. 's Avonds bestelling geplaatst en 's morgens gewekt door postbode met mijn nieuw gerief. Direct kunnen verder werken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

sts74 08-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
men heeft een groot overzicht van modellen die men kan vergelijken met uitgebreide omschrijving van de eigenschappen

Service
vandaag bestellen morgen thuis geleverd (ook op zondag)

Assortiment
uitgebreid gamma aan toestellen die men gemakkelijk kan ordenen per merk of eigenschap

Aanbeveling
goede prijs kwaliteit en goedkoper of vergelijkbaar met andere winkels

Extra toelichting
goede prijs kwaliteit verhouding, snelle levering (dag erna of op een gewenste dag), sortiment is voor toestellen met uitgebreidere eigenschappen nog iets beperkter.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wouter.corens 08-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Soms te weinig info over het product.

Service
Het komt super snel aan. Super handig dus.

Assortiment
Je vind duizenden dingen op coolblue dus niets om op aan te merken.

Aanbeveling
Snelle levering, veel keuze, duidelijke site. Met 1 woord: perfect.

Extra toelichting
Alles klopt wat op de site stond dus ik ben er helemaal tevreden mee!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ziggy10 08-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Online bestellen en de snelle levering. Door de klanten service wordt je geholpen en geven advies.

Service
Een goede service, vriendelijke personeel en behulpzaam.

Assortiment
Genoeg keuze, om uit te kiezen.

Aanbeveling
Door het online kopen en de levering.

Extra toelichting
Punten die ik geef is super, zeer tevreden, geen op en aanmerking. Altijd vriendelijk geholpen door iemand van de klantenservice.En de beoordeling van andere kopers die worden vermeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

verschueren 08-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijk en simpel om te bestellen

Service
op voorhand veel informatie wanneer de levering toekomt

Assortiment
alles waar ik naar op zoek was, heb ik direkt gevonden

Aanbeveling
omdat ik alleen positieve ervaringen heb met cool blue

Extra toelichting
ik heb alleen maar positieve ervaringen gehad met cool blue. overzichtelijk, gemakkelijk , eerlijke prijzen en snelle en correcte levering, zoals beloofd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

abdejo 08-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Lekker ontspannen op je computer snuffelen en uitzoeken.

Service
Direct na de bestelling betaald te hebben via de Ideal als een mailtje ter bevestiging. De volgende dag thuis bezorgd en nota bene geen bezorgkosten.

Assortiment
De keuze is heel ruim; hoewel ik iets besteld heb uit een email-bericht.

Aanbeveling
Zonder twijfel aan iedereen die iets in jullie assortiment vindt

Extra toelichting
Ik zou geen negatieve opmerking kunnen maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marloew 08-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
duidelijke website, snelle levering

Extra toelichting
overzichtelijke website, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JensV 08-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Niets gemakkelijker dan levering aan huis.

Service
Niets beter dan levering aan huis de dag na dat iets besteld werd.

Assortiment
Een zeer uitgebreid assortiment waar ik steeds al mijn benodigdheden gevonden heb.

Aanbeveling
Eenvoudig, snel en degelijk. Aan te raden aan iedereen die aan deze drie begrippen belang hecht.

Extra toelichting
Uit mijn vorige opmerkingen mag het wel duidelijk zijn dat ik bij Coolblue nog dikwijls aankopen zal doen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

freek.vanvulpen 08-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke webshop

Service
Snelle levering, en goede en duidelijke e-mail updates over de levering en het bestelde product(en)

Assortiment
Genoeg vergelijkbaar materiaal/producten waardoor de keuse moeilijk wordt gemaakt, maar het juiste aanbod makkelijk te vinden is.

Aanbeveling
Door het ruime assortiment kan iedereen hier wel iets vinden wat hij/zij nodig kan hebben. (Ook genoeg producten voor bedrijven of kleine ondernemers.)

Extra toelichting
Na 24 uur gehele bestelling afgehandeld. Netjes verpakte producten, rustieke website, duidelijk e-mail service, en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dianaR 08-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer gemakkelijk!

Service
Het is natuurlijk super dat het de volgende dag wordt geleverd en dat je bestelling kan volgen. Ik ben erg tevreden

Assortiment
Ruime keus!

Extra toelichting
Gemakkelijke website. Duidelijk en een snelle service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mesu 08-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijk overzicht van alle producten door het heldere design en goede werking van de website.

Service
Perfecte levering de dag na bestelling. Door de gratis verzendkosten nog steeds goedkoper dan aanbiedingen elders.

Assortiment
Grote diversiteit aan actuele producten. Producten zijn eenvoudig te vinden en te rangschikken naar wens.

Aanbeveling
Goede service, duidelijke voorwaarden, groot assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Saskia Van Laere 08-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel eenvoudig en snel

Service
Vlekkeloos!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kreta1978 08-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer duidelijke site!

Service
Goede informatie over je bestelling die je goed kan volgen!

Assortiment
Zeer uitgebreide assortiment!

Aanbeveling
Niet verder zoeken! Hier kun je alles vinden in de laagste prijs!

Extra toelichting
Mijn site! Voor alles wat ik zoek ga ik eerst hier kijken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yakomoto 08-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Een goede overzichtelijke site.

Service
Bestel vaker bij Coolblue en zij hebben me nog nooit teleurgesteld. Goede service.

Assortiment
Het assortiment is groot en je hebt keuze uit diverse modellen.

Aanbeveling
Deze site zou ik zeker aanraden omdat het een betrouwbare winkel is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ogust 08-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
de enige webshop die ik ken waar je zo makkelijk en snel kan bestellen!

Service
waar anders dan bij coolblue kan je bestellen om 09h00 en om 19h je product al in huis hebben?

Assortiment
Behalve bij amazon en bol.com vind je nergens anders meer dan bij coolblue.

Extra toelichting
Ik kan me geen andere webshop voorstellen waar ik in alle vertrouwen dit product zou aankopen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

inatjoo 08-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel bestellen, snel leveren

Service
Op tijd geleverd

Extra toelichting
Geen verzendkosten, goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vb rene 08-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
zaterdag besteld en zondag geleverd

Service
geen factuur bij mijn levering afspraak was factuur bij bestelling maar niks gevonden zal een e mailtje moeten sturen om dit recht te zetten

Assortiment
ze hebben sommige artikels niet voorradig

Aanbeveling
je bestelling is binnen 24 u bij je thuis voor de deur

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Goed

Reageer

havando 08-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles te vinden

Service
korte/geen wachttijd

Assortiment
wat wil je nog meer

Aanbeveling
...

Extra toelichting
winkel uitsteken, dit review formulier is volledig. gekocht wel on line maar via marktplaats coolblue 2de kans

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

scurra66 08-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede gestructureerde website.

Service
Zeer snelle levering, goede communicatie.

Assortiment
Voldoende keuze.

Aanbeveling
Goede service, voldoende keuze en goede prijzen.

Extra toelichting
Goede service, voldoende keuze en goede prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

bgurny 07-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Super handig vanuit je luie zetel bestellen op een zeer overzichtelijke website

Assortiment
Groot assortiment, maar mag gerust nog uitbreiden

Aanbeveling
Super service

Extra toelichting
Heel behulpzame mensen, ook bij de telefonische ondersteuning. De mensen kennen duidelijk hun producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Luyten Melissa 07-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je moet maar achter je computer te gaan zitten en zoeken naar wat je wil, bestellen, betalen en de dag erna krijg je het geleverd... Denk niet dat er veel andere dingen makkelijker zijn...

Service
Het gaat altijd heel professioneel en vlot. Heb nog geen problemen gehad en altijd waren ze heel klantvriendelijk

Assortiment
Het is een heel uitgebreid assortiment, je vind er heel veel en daar heb je ook nog telkens keuze uit verschillende soorten, prijsklasses etc...

Aanbeveling
Ik heb er alleen positiefs over te zeggen nog nooit anders ervaren..

Extra toelichting
Gebruiksvriendelijk en snel.. Groot aanbod en keuze... Betrouwbaar en klantvriendelijk.. geen min

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Shalomtoyou 07-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
snelle, overzichtelijke en intuïtieve website

Service
snelle, gratis bezorging

Assortiment
goede prijs-kwaliteit verhouding, helaas weinig tablethouders voor in de auto

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

fun duro 07-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ja ja, vanuit de luie zetel besteld en de dag nadien effectief thuis afgeleverd. Pure verwennerij!

Aanbeveling
Cool blue doet wat ze belooft én de prijs is scherp

Extra toelichting
Zoals eerder aangegeven is het makkelijk shoppen bij cool blue, s anderendaags heb je je bestelling al thuis én het product voldoet prima. Hopelijk blijft dat zo, maar voorlopig ben ik zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

greerben 07-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zelf niet hoeven sjouwen 2 trappen op met zo'n zware machine. Oude ook gelijk meegenomen.

Service
Het is precies zoals ze beloofden. Snelle service van de levering. Een e-mail wanneer het zou worden bezorgd. En zeker niet te vergeten vriendelijke mensen.

Assortiment
Even duur (goedkoop) dan bij de concurrent echt geen aflevering kosten en dan is Coolblue de goedkoopste.

Aanbeveling
Geen problemen gehad en zoals boven te zien zeer te spreken over alles.

Extra toelichting
Alles 10 punten reden is dat ik geen minpunten had. Alles naar tevredenheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews