coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42308 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3432 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

J.W. Heusinkveld 08-11-2017 Via de website gekocht

Top service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne webshop om producten te bekijken en vergelijken. Uitgebreide revieuw van producten. Tot laat in de avond nog te bestellen en toch de volgende dag in huis. Klantgericht en vriendelijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Indy Fortuijn 08-11-2017 Via de website gekocht

Geweldige service, bezorging en alles!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
top winkel. Bestel er al 5 jaar van alles dat ik nodig heb.
De website heeft zich over de jaren ook super verbeterd, dingen zoals je bestelling overzicht en garantie is super makkelijk te regelen.
Ook bel ik vaak naar de kantenservice om het een of het ander te vragen en dan word ik altijd goed geholpen door enthousiaste medewerkers.

Ik zou Coolbue zeker aanraden!!!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees 08-11-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel tevreden met de omschrijving van het product en snelle levering. Verder geen problemen. Toppie!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mieke Uuldriks 08-11-2017 Via de website gekocht

Goede service, mooi product!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Blij met de koelkast. Al mijn producten kunnen er mooi overzichtelijk in terecht. Top service! De mannen van coolblue waren erg snel, vriendelijk en hulpvaardig!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • Betaalmogelijkheden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bertus 08-11-2017 Via de website gekocht

Snelle en originele levering + afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima service en je word ook goed geïnformeerd tijdens de levering, voorheen bestelde ik elders "..." maar dat is bij deze verleden tijd

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leendert 08-11-2017 Via de website gekocht

Klant is Koning, snelle levering, duidelijke site

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
de site is duidelijk, Cool Blue doet wat hij zegt, prima zaak om je aankopen te doen, prijzen zijn ook zeer scherp!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke 08-11-2017 Via de website gekocht

Super ! Zo snel en op zondag nog wel !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Enorm groot assortiment. Zeer overzichtelijke website. Bestelde artikelen keurig verpakt. En last but not least: ik heb nog nooit zo’n snelle levering meegemaakt ! En dat op zondag !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 08-11-2017 Via de website gekocht

Goede prijs en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor mijn dochter een gamestoel gekocht. Zaterdag besteld en zondag geleverd en nog voordeliger dan ergens anders!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arno 08-11-2017 Via de website gekocht

Prima service en een uitstekende bezorgingsopties

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Keuze is veelzijdig en aangevuld met recensies van gebruikers en medewerkers van Cooblue zelf. Ook het advies helpt bij de keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carlos 08-11-2017 Via de website gekocht

Beste service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue levert het beste service van België! Elke keer ik iets nodig heb koop ik het bij coolblue!
Beter service heb je niet.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Annie 08-11-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering steeds de beste producten, ook kan je s'avonds laat nog bellen voor hulp.Echt een firma die ik aan iedereen zou aanbevelen. Ik heb er al een aantal stuks gekocht en zeer tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Leemborg 08-11-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via de website een wasdroger gekocht en de volgende dag in huis. Wat ze beloven komen ze na. Keurig op de hoogte gehouden van de leveringstijd en afspraak nagekomen. Zeer vriendelijke en nette medewerkers die de droger installeren, werking uitleggen en de oude terugnemen. Top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeannet 08-11-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een vaatwasser bestekd die onder mn keukenblad staat, de nieuwe jwam al keurig uitgepakt binnen, gecontroleerd of het t goede artikel was, de afvoer,water en ekektra aansluiting gemaakt en netjes onder het blad geschoven, de machine aangezet om een proef vaat te draaien, namen de oude mee en vetrokken, levering was ook snel , savonds besteld en smorgens 11u was hij er al. Dit is mn 5e apparaat via coolblue, altijd de beste prijs en supersnel geleverd, ja wij zij blij met coolblue

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JH Wiegmans 08-11-2017 Via de website gekocht

Snel, makkelijk en scherp aan de prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Elke keer weer komt Coolblue aan bod gezien het grote aanbod aan producten. Soms net te duur maar meestal scherp geprijsd.

Super betrouwbaar en makkelijk in de bestelling, betaling en levering. Mijn voorkeur wat dat betreft.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kathleen 07-11-2017 Via de website gekocht

Betrouwbare Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Keer op keer zeer betrouwbare top service bij Coolblue.
Duidelijke productomschrijving met mogelijkheid om te vergelijken, snelle levering met tracing mogelijkheid + vriendelijke klanten service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J v d Bos 07-11-2017 Via de website gekocht

Prima service !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles verloopt goed, de bestelling de snelle levering en is goed te volgen bij postNL
Product is netjes verpakt. Prima !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Patrick 07-11-2017 Via de website gekocht

Hele goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Makkelijke site om te bestellen. Helaas niet de volgende dag geleverd, maar netjes per telefoon te woord gestaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Nathalie 07-11-2017 Via de website gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Omdat onze oude wasmachine kapot was, moesten we een nieuwe. Vrijdagmiddag besteld en zaterdagmorgen al in huis. Netjes aangesloten en uitgelegd. Helemaal top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman 07-11-2017 Via de website gekocht

Prima webwinkel, snelle levering

Algemene score

10,0
Coolblue is een fijne en betrouwbare webwinkel met ruim aanbod, goede prijzen en snelle levering. Toppie.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herwin 07-11-2017 Via de website gekocht

Toch de computer in elkaar kunnen sleutelen op zondag

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed aanbod, goede reviews en goed assortiment. Perfect dat je op zaterdag na sluitingstijd toch nog je bestelling de volgende dag in huis hebt. En ook nog op een op een prettig tijdstip. Helemaal superdeluxe!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RickT 07-11-2017 Via de website gekocht

Perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een geweldige online winkel, snelle leveringen, goede prijzen en zeker goed om te vergelijken met andere prodcucten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WGMD 07-11-2017 Via de website gekocht

Fantastische aankoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ontzettend tevreden met COOLBLUE, met de aangekochte Laptop, met de supersnelle bezorging, met de tips voor installatie.Dit was helemaal topen heel aantrekkelijk geprijsd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boesten 07-11-2017 Via de website gekocht

geweldige snelle en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
duidelijke website waar je veel keus hebt en goed kan vergelijken
zeer snelle levering en goede service.
Ik zou de volgende keer zeker weer bij coolblue iets kopen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hubrecht 07-11-2017 Via de website gekocht

Prima service, professioneel en snel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na aankoop wasdroger eerder dit jaar Coolblue opnieuw gekozen voor wasautomaat.
Duidelijke website met alle productgegevens, snelle levering met regelmatig voorbericht,
prijs concurrerend.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart2604 07-11-2017 Via de website gekocht

Service is perfect!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn pakket zou op zondag bezorgd worden. Volgens track & tracé was het pakket ook bezorgd mar ik had niets ontvangen. Gebeld met de klantenservice. Ik werd meteen goed geholpen en kreeg een waardebon van 10 euro. De volgende dag werd het pakket bezorgd. Ik ben zeer tevreden over deze shop!

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hopjesvla 07-11-2017 Via de website gekocht

Afspraak is afspraak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer ruime keuze ook in merken,snelle levering,ruim vooraf een belletje met tijdstip levering.
Duidelijke bevestiging van aankoop via mail.
Of het nou om een grote aankoop met eigen coolblue vrachtwagen gaat of een kleine aankoop die via post.nl geleverd wordt,totaal geen op of aanmerking.
TOP !!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sven 07-11-2017 Via de website gekocht

Klantgericht en betrouwbaar!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue is een betrouwbaar bedrijf waar klantvriendelijkheid hoog in het vaandel gedragen wordt. Niet altijd de goedkoopste, maar wel een bedrijf dat luistert naar haar klanten en dat ook haar verantwoordelijkheid neemt als er al eens iets fout loopt. Een unicum in deze tijden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wessel 07-11-2017 Via de website gekocht

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
snel goedkoop en altijd goed zelf op zondag bezorgen
ik ga niet meer naar een ander
verder weet ik het niet meer suc6 verder

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 07-11-2017 Via de website gekocht

Een voorbeeld voor alle bedrijven!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue doet gewoon wat ze beloven. Geen gezeur, achteraan bellen e.d.
Bezorging op tijd volgens afspraak en twee zeer vriendelijken medewerkers van Coolblue.
Top bedrijf waar veel bedrijven een voorbeeld aan kunnen nemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Tielens 07-11-2017 Via de website gekocht

Betrouwbaar bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Betrouwbare shop, alles wat ik heb besteld is de volgende dag keurig verpakt aangeleverd. Snel bestelproces met duidelijke communicatie rond de bestelling.

Reageer

martina 07-11-2017 Via de website gekocht

apparaat niet binnengekomen bij bezorgdienst

Algemene score

3,0
Zaterdagmiddag( 4/11) een wasdroger besteld (op voorraad) kon eventueel de dag erna bezorgd worden, ware het niet dat de nieuwe droger aangesloten moet worden op een trekschakelaar. ook dit "produkt" erbij besteld.
ik zou daarover maandag. 6november gebeld worden worden door Extra@Home.
dat is gebeurd en ze zouden vandaag, dinsdag 7 november de droger komen bezorgen en aansluiten.
Echter,ik kreeg vanmorgen vroeg een mail van hen dat het apparaat niet geleverd was en dat ik moest afwachten.
Cool blue gebeld: zij konden niet zien wat er aan de hand was. Ik zou teruggebeld worden...
zelf gebeld naar de bezorger, die zeggen dat ze ervan uitgaan dat het apparaat "wel binnen zal komen" dus zou woensdag bezorgd kunnen worden, omdat ik er woensdag niet ben wordt dat nu donderdag maar ... al met al ben ik hier zeker niet blij mee.
Als ik dit van te voren geweten had zou ik de droger hier in de buurt besteld hebben ( bij de mediamarkt of bcc) prijs is hetzelfde en dan had hij er vandaag zeker al gestaan.
Nu heb ik nog geen zekerheid of het apparaat wèl bij de bezorgdienst aankomt..
ik heb ook al een nare ervaring gehad met de wasmachine die ik vorig jaar heb gekocht, de bezorgers konden hem niet aansluiten op de bestaande trekschakelaar hoewel dit wel was afgesproken, dat heeft nog 2 dagen geduurd voordat het goed is gekomen.
ik had hem al bijna terug laten halen...
ook konden de bezorgers de wasmachine niet goed stellen want : "nee mevrouw.. deze heb geen pootjes!!!
Natuurlijk had hij wel pootjes...
Dus ik ben benieuwd hoe dit verder gaat aflopen anders is dat de laatste keer geweest dat ik iets bij Cool blue heb gekocht.
Ik zou het op prijs stellen als ik een reactie van u kreeg..

Review criteria:

Goed
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 07-11-2017

Dankjewel voor jouw review Martina. Wat onwijs vervelend om te lezen dat het niet helemaal lekker is gegaan met het leveren van de nieuwe wasmachine. Dit is zeker niet iets wat je mag verwachten van Coolblue. Wat we nog vervelender vinden is dat het de tweede keer is dat jouw wasmachine niet goed geleverd wordt.
We begrijpen dat je natuurlijk baalt dat je machine een paar dagen later komt dan afgesproken. Kan je ons een privé bericht sturen via een van onze social media kanalen met daarin? Dan kijken we graag met je mee naar een passende oplossing.

Groeten,

Coolblue

Reageer

Tom 07-11-2017 Via de website gekocht

Snel, duidelijk goede support.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Je betaald misschien iets meer, want het is geen prijsvechter, maar het niet hebben van gedoe, goede en snelle reacties op vragen, goede klantenservice dus, is me wat waard.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W 07-11-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, prima product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke website, geen verassingen bij de eindprijs. Super snelle levering, ook op zondag - fijn als je de andere dagen moet werken! Ook fijn: de levertijd indicatie was een range van 2uur. Bij de meeste bedrijven is dat niet zo duidelijk gespecificeerd met als gevolg dat je de hele dag op je pakket zit te wachten. Hier dus niet :-:

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

wedenheyer 06-11-2017 Via de website gekocht

heel snel geleverd en top horloge!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
heel snel geleverd, de juiste beschrijving voor de Fitbit in het Nederlands! Super blij mee.
Kom je er niet uit, kan je bellen en krijg je support!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rien Janssens 06-11-2017 Via de website gekocht

Prima levering en service bij Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Door eerdere positieve ervaringen met bestellen bij Coolblue ben ik ook voor deze bestelling bij Coolblue gaan kijken. Ook via de website van Kieskeurig kwam ik bij Coolblue als goedkoopste voor mijn aankoop.

Reageer

Alex 06-11-2017 In de winkel gekocht
Oostplein 96 Rotterdam

heel goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ben lange tijd bezig geweest om een hoofdtelefoon te vinden die ik aan mijn tv kon koppelen en ook de speakers van de tv gelijktijdig kon blijven gebruiken.
De vele aansluitingen op mijn tv werkten niet echt mee.
Dit waren bijna allemaal ingangen en de mini jack schakelde de tv luidsprekers uit.
3 andere elektronica zaken konden me niet helpen en stuurden me naar huis met artikelen die ik weer terug kon brengen omdat het niet werkte.
Samen met Coolblue de handleiding doorgenomen en we kwamen tot de conclusie dat ik een hoofdtelefoon nodig had met een optische audio kabel.
Nu werkt het perfekt !!!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Johan 06-11-2017 Via de website gekocht

Doen wat ze beloven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
'S avonds besteld, de volgende keurig afgeleverd en geplaatst. We werden op de hoogte gehouden wat betreft tijdstip en dat klopte precies, aardige monteurs die er zin hadden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Timo 06-11-2017 Via de website gekocht

Super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke en eerlijke site . Na het bestellen prima op de hoogte gehouden . Bezorging netjes van te voren een tijdvak van een uur dus niet de hele dag thuis blijven . Nette bezorgers

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René 06-11-2017 Via de website gekocht

Deze webwinkel snapt het!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue heeft vaak de laagste prijs. Niet altijd, maar vaak wel. In ieder geval kijk ik altijd even op de Coolblue website om te oriënteren als ik apparatuur ga aanschaffen. De optie om 2e kans-producten te kopen is ook top! Als er bij staat dat het product nieuw is maar dat de doos alleen is aangebroken, dan is dat ook zo. Zo kun je vaak nog wat meer geld besparen. En de service 'vandaag besteld, morgen in huis' werkt echt zo en is ook zeer klantvriendelijk. Hier kan menig webwinkel een voorbeeld aan nemen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jolandoula 06-11-2017 Via de website gekocht

Echte mensen, en wat een enthousiasme!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne en betrouwbare shop. Mensen zijn bereid een stapje extra te zetten. Contact van mens tot mens. Ook aan de telefoon! Snel, brede keuze en goede keuzehulp op de site.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D.Duinkerke 06-11-2017 Via de website gekocht

Wat een top service en een super leuk gevoel voor humor! :)

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Beste Coolblue,

Ik ben nooit echt van dure dingen via een webshop. Met veel positieve feedback van andere, besloot ik om mijn product via jullie webshop te bestellen. Uiteraard vanwege een grote aankoop heb ik eerst met een echte "Coolblue-er" gebeld zodat ik de juiste keuze zou maken. En met succes! Al mijn vragen werden netjes beantwoord. bij twijfel, werd mijn vraag genoteerd zodat de medewerker het dubbel kon checken. Heel klantvriendelijk, deskundig & professioneel, meedenkend met de klant, snelle service en nog een goed gevoel voor humor haha :)

Het keuze-menu als je naar Coolblue belt is al heel leuk gedaan! ik moet toegeven ik heb het keuze menu meerdere keren gebeld om aan familie & vrienden te laten horen. Allemaal vonden ze het ge-wel-dig!! Tijdens telefonisch contact met Coolblue betreft advies, ik heb me verontschuldigd voor mijn stem aangezien ik niet fit was. De medewerker wenste me beterschap aan het einde van het gesprek. 2 dagen later kwam de post door de bus. En er zat een beterschaps-kaart tussen die geschreven was door die betreffende medewerker! Echt zo super leuk en lief! Ik moest er erg om lachen maar tegelijkertijd vond ik dit zo leuk! Dat komt niet vaak voor, een bedrijf waarbij je voor het eerst besteld die me beterschap wensen door een kaartje. Echt heel lief!

Ook kon ik gebruik maken van de 'wachttherapie' die Coolblue aanbood. Voor degene die echt niet meer kan wachten!! Hahaha echt leuk :) ik heb toch maar gewoon mijn geduld bewaard. Wellicht bij de volgende bestelling dat ik gebruik wil maken van de wachttherapie!

Natuurlijk is er nog veel meer wat Coolblue aan leuke verrassingen heeft! helaas zal ik die niet verklappen, het is veel leuker om er zelf achter te komen :)

Kortom, Ik heb nog maar net mijn eerste bestelling thuis, waar ik overigens heel tevreden over ben! Happpyy :) De service van Coolblue is boven verwachting. Bij Coolblue betekend; "klant is koning" ook echt dat de klant koning is!
Ik heb op lang termijn nog geen ervaring met de (garantie)-service van Coolblue. Al heb ik hier alle vertrouwen in.

Ik raad Coolblue zeker aan, ook met vragen en advies. Geen vraag is te gek!

Dankjewel Coolblue! Voor alles tot nu toe.
Jullie zien me weer bij de volgende bestelling! :)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 06-11-2017 Via de website gekocht

Snel en goed

Algemene score

8,0
Goede spullen snel bezorgt en mooi optijd geen gedoe sneller reactie en service goede prijs kwaliteits verhouding

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marianne 06-11-2017 Via de website gekocht

Top, het blijft gewoon een goed bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wij hebben voor de derde maal gekozen voor Coolblue, het is een goed bedrijf en zou zeker de mensen aanbevelen hier iets te kopen. In het verleden iets geretourneerd en binnen een week was het geld teruggestort.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan 06-11-2017 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle service, goeie communicatie. Duidelijk informatie voorziening. Levering was netjes en snel. Uitgebreide keuze.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

H.M. Swinkels 06-11-2017 Via de website gekocht

De snelste bestelling ooit.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het is bijna niet te geloven dat je via de site in een paar minuten een prima apparaat besteld dat een dag later op mijn bureau ligt te pronken. Updaten gaat als vanzelfsprekend met de heldere instructies. De aangeboden garanties en de mogelijkheid om zo nodig vlekkeloos te retourneren zonder kosten straalt alleen maar vertrouwen uit.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

V.S. 06-11-2017 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
5 maanden terug een deurbel besteld op coolblue. Deze is plots kapot gegaan. Coolblue biedt 2 jaar garantie. Kon de deurbel meteen opsturen, binnen 24 uur een reactie dat ze de bel ontvangen hadden en een oplossing gingen zoeken. Uurtje later volledige prijs als shoptegoed gekregen en een dag later al een nieuwe deurbel (een andere) in huis. Top service!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margo 06-11-2017 Via de website gekocht

Lekker basic, helder en makkelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue zorgt ervoor dat je heel snel producten kunt vinden en bestellen. Als je meer informatie wil en graag vergelijkt kan dat ook. ik vind het een fijne prettige site met goede communicatie over betaling,bezorgen en afleveren. En de site heeft nog een dosis humor ook.

Reageer

menno 06-11-2017 Via de website gekocht

goede service duidelijke afspraken

Algemene score

8,0
gemakkelijk vergelijken op de website om tot de juiste aankoop te komen
na jaren ergenis over een vaatwasser die niet goed schoonmaken deed een nieuwe uitgezocht
erg handig om dan de beoordeling van andere gebruikers te lezen
nieuwe gekocht en netjes geïnstalleerd door de bezorgers
zeer tevreden over de machine en de service 0q

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louise 06-11-2017 Via de website gekocht

Snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, goede service. Heb al meerdere keren artikelen hier gekocht. Prima!
Goede uitleg opinternet betreffende de producten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

freddy buytaert 06-11-2017 Via de website gekocht

zeer de vredenheid meer kan ik niet over kwijt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik ben zeer de vrede om dat ik mijn bestelling is kwijt geraakt zijn en dat ze mij hebben geholpen langs de telefoon om mijn bestelling weer op de sturen en die heb ik ook gekregen op tijd . en de andere weer de voor schijn is gekomen en weer terug heb gestuurd om zo geen misverstanden de voor komen met de volgende bestelling die ik zeker en vast nog zal doen met jullie daar .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews