coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42326 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3406 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bonnema 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima website, alles makkelijk te vinden

Service
Duidelijke info rond de bestelling

Assortiment
zeer ruime keuze

Aanbeveling
Prima overall beleving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erin 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk om een product op naam te zoeken

Service
Snelle levering, in een goede verpakking

Assortiment
goed assortiment in sporthorloges waarin ik op zoek was

Aanbeveling
Goede website, met duidelijk advies en super snelle degelijke levering. Super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Volkert Overbeeke 30-05-2016 Via de website gekocht

Algemene score

6,0

Gemak
Duidelijke indeling website en geen moeilijke procedures.

Service
Goed bereikbaar voor vragen alleen een onbevredigend antwoord: een extra oplader bij de telefoon is volgens Coolblue niet leverbaar dan moet je een extra toestel bestellen waarbij dan deze oplader wordt meegeleverd. Bij een andere leverancier kan dit zonder problemen.

Assortiment
Er kan wel een standaardtelefoon worden geleverd met wat daar bij hoort maar niet een extra oplader.

Aanbeveling
Zie eerdere antwoorden.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Nico 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk op de site, is alles te vinden

Assortiment
Ze hebben echt alles

Aanbeveling
Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johanna 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijk aanbod.

Service
Vóór 23:00 uur besteld. De volgende dag al bezorgd. Goede berichtgeving.

Assortiment
Voldoende keuze

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

leon 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Erg eenvoudig om producten te zoeken.

Assortiment
Ruim assortiment en goede productbeschrijving.

Aanbeveling
Ruim assortiment en goede productbeschrijving. Product werd snel en compleet geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Pattimmus 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke en toegankelijke website.

Service
De koerier is via track en trace goed te volgen. Hij installeerde de wasmachine en nam het verpakkingsmateriaal en de oude wasmachine mee terug.

Assortiment
Up to date

Aanbeveling
Snelle, betrouwbare en goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicole 30-05-2016 In de winkel gekocht
lochristie
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zowel de website als winkel klantvriendelijk

Service
een goede service over hun producten

Assortiment
zeer goed assortiment en de nodige info over hun producten

Aanbeveling
voor meer info over het product kan je in de winkel het best terecht

Extra toelichting
doe zo verder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Prettige userinterface

Service
Op tijd geleverd. Apparaat had echter een onduidelijke montageinstructie (heel slecht plaatje)

Assortiment
Keuze uit meerdere apparaten en verschillende prijsklassen

Aanbeveling
Levert voorspelbaar en op tijd en ook op zondag

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Denise 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vandaag besteld, morgen in huis. Plus ik heb vooraf nog met de afdeling klantenservice gebeld waar ik goede uitleg kreeg over mijn vragen. Ik kocht een Miele wasmachine, die is gelijk de volgende dag afgeleverd, geïnstalleerd en ook nog getest door de koerier. Ik ben zeer tevreden over Coolblue en het hele aankoopproces.

Service
Goede telefonische klantenservice, snelle levering, goede koerierdienst.

Aanbeveling
Ik kan geen enkel kritisch punt bedenken. Het gehele proces verliep zeer vlotjes en zeer kwalitatief.

Extra toelichting
Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ansje 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijke site alles goed vindbaar

Service
Super snelle levering erg duidelijke factuur

Assortiment
Alles wat ik nodig had te koop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan W 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk geen verrassingen

Service
Goede sercive

Aanbeveling
Het is zo makkelijk en duidelijk en transparant

Extra toelichting
Nee goede zaak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
TV op donderdagavond besteld, vrijdagmiddag aan de deur. Makkelijker kan het haast niet!

Assortiment
Genoeg producten in de winkel, er ontbreekt weinig. Het enige opvallende is dat Samsung qua aantal domineert.

Aanbeveling
Altijd erg tevreden geweest over Coolblue en dat is nu niet anders eigenlijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wim 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke website - correcte behandeling

Service
vragen werden snel beantwoord

Assortiment
zeer ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cees van der Togt 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Zeer goede website met zeer makkelijk te vinden spullen

Service
Goede beschrijvingen van de producten en terugsturen zonder gedoe.

Assortiment
Het lijkt of alles op voorraad is.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Theo 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website. Producten makkelijk te vinden

Service
Levertijd bij alle aankopen binnen 24 uur

Assortiment
Breed assortiment. goede prijs/kwaliteit

Aanbeveling
Zeer tevreden met aankopen. Word goed op de hoogte gehouden van de levering van het product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ans 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
lekker thuisbezorgd

Service
super snel geleverd

Assortiment
ruime keus met goed omschrijving en reviews

Aanbeveling
geweldig snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Pieter 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke keuzemogelijkheden. Eenvoudig bestellen.

Service
Met name de levering en verzorging door Dynalogic
is zorgvuldig en prettig

Assortiment
Voldoende keuze in de gewenste merken

Extra toelichting
Coolblue is snel, transparant en zorgvuldig: geen gedoegarantie.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ben 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Goede beschrijving specificatie. Snelle levering. Komt na wat je afspreekt. Netjes verstuurd en goed beschermende envelope.

Assortiment
ruim assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nico 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
gewoon goed

Service
goed verpakt

Assortiment
erg ruim

Aanbeveling
geen problemen ondervonden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

verhallen 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
zeer snelle service en vooral fijn dat ze van te voren nog even bellen dat ze eraan komen

Aanbeveling
overzichtelijk en alles is makkelijk te vinden en goede uitleg over de producten

Extra toelichting
ik ben zeer tevreden over coolbleu. Zo snel en makkelijk en vooral goed personeel dat zeer vriendelijk en behulpzaam is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Wat is er nou makkelijk dan online bestellen. Je hpeft de deur niet uit

Service
Keurig geleverd

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Ben erg tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ger vd Horst 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles ging makkelijk en duidelijk

Service
snelle service

Assortiment
groot assortiment, goed kunnen vinden en goed geprijst

Aanbeveling
10

Extra toelichting
sneller gebracht als afgesproken,maar dat komt niet altijd uit,bv volgens afspraak aflevering tussen 1500 en 1700 uur en werkelijk 1200 uur,toevallig was ik thuis (slapen Nachtdienst gehad),mijn vrouw zou om 1500 uur thuis zijn. m vr gr Ger vd Horst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brechtje 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Producten zijn goed omschreven en daarom makkelijk te kopen zonder ze gezien te hebben.

Service
Je wordt uitgebreid op de hoogte gehouden over het verloop van je bestelling. Spullen worden ook naar boven gebracht.

Assortiment
Koelkast was nergens anders te koop :)

Aanbeveling
Is helemaal goed gegaan de bestelling. Bosch KGN33X48

Extra toelichting
Ik ben helemaal tevreden over de snelheid van het leveren en ook over het product zelf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick Hussaarts 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik had twee ereaders besteld, maar pas nadat ik betaald had kreeg ik te horen dat er maar 1 leverbaar was. Wel kreeg ik mijn geld voor de tweede rader supersnel terug

Service
Bij besteelen werd niet aangegeven dat er maar een beperkte voorraad was

Assortiment
Je kunt het niet zo gek vedenken, of ze leveren het

Aanbeveling
Kan beter, maar ze doen het prima

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

M 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De website is erg gemakkelijk in gebruik en heel overzichtelijk. Er is voor ieders wat wils, ook kan je gebruik maken van een super leuke aanbiedingen

Service
Er is hier echt sprake van deur tot deur service. Je wordt heel goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Dit vind ik écht een pré

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan van Ingen 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je luierstoel betrouwbaar en gemakkelijk

Service
Eenvoudig te bestellen via overzichtelijke website met ruim voldoende product info. Filmpje bij product is Top. Snelle levering in combinatie met PostNL.

Assortiment
Breed watvhebben ze niet???

Aanbeveling
Gewoon snel, makkelijk & betrouwbaar

Extra toelichting
Echt vanuit je luie stoel bestellen!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

meelvoormark 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen is eenvoudig, aanklikken, datum aflevering opgeven en Coolblue verzorgt de rest van het traject!

Service
Netjes op tijd, sms gekregen dat de levering tussen 12:00 en 13:00 plaats zou vinden. 12:23 chauffeur belt netjes een half uur van te voren en is er om 12:53, keurig op tijd.

Alles netjes aangesloten, uitleg gegeven, de werking van de machines laten zien.

Verpakkingsmateriaal netjes mee genomen, oude apparaten afgevoerd.

Top Service!

Assortiment
Vrijwel alle modellen aanwezig.

Aanbeveling
Bestellen is eenvoudig, de communicatie naar de klant is goed verzorgd en duidelijk, Service op locatie is ook goed en duidelijk. Aftersales heb ik nog geen ervaring mee, maar ik ga er vanuit dat dit prima geregeld is!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jens R 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De website is zeer duidelijk en responsief.

Service
Altijd op de hoogte van de bestelstatus & altijd de dag erna in huis

Assortiment
Hier en daar een goedkoper productje zou niet misstaan.
De tweedekansjes zijn daarentegen super gevonden ;-)

Aanbeveling
Grote voorraad, grote keuze, snel in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Michael 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelikj

Service
Niet duidelijk aangegeven dat bank overdracht extra tijd duurt

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Daniëlle 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke winkel, producten zijn snel te vinden en overzichtelijk gepresenteerd

Service
De bezorgers waren zeer klantvriendelijk en hebben onze aankoop keurig geïnstalleerd. Daarbij hebben ze onze oude wasmachine meegenomen en ook het verpakkingsmateriaal. Dit vonden wij erg fijn. Niet alle bedrijven doen dit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lenie 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
het staat er heel duidelijk ook voor oudere mensen ik ben 74 dus.

Service
snel

Assortiment
genoeg te kiezen

Aanbeveling
duidelijk en goede service en prijs verhouding

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacqueline 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Snel bestelling plaatsen

Service
Flexibel in levertijd

Assortiment
Groot

Aanbeveling
Heb nog niet zoveel ervaring met cool blue, maar eerste indruk is goed

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

diamant fietsdrager 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goed te vinden

Service
snelle handeling

Assortiment
uitgebreid

Aanbeveling
geen klachten

Extra toelichting
makkelijk en voordelig en snel in huis

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeroen 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
ik had al account - inloggen, en bestellen en 12 uur later was de telefoon er

Assortiment
van fietstassen tot mobieltjes - echt alles, niet altijd de allerscherpste prijzen, maar levering supersnel en garantie

Aanbeveling
mooi breed assortiment - goede prijzen - snelle levering, en medewerkers altijd aardig en duidelijk

Extra toelichting
Ik had bestelling niet goed geplaatst ( mijn fout ) Medewerker loodste mij door proces, en levering was toch gewoon binnen 12 uur hier

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HCL 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website, goede navigatie.

Service
Snelle en correcte levering.

Assortiment
Prima ruim assortiment

Aanbeveling
Duidelijk, snel, ruime keus, nog nooit problemen met leveringen gehad. Uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mitchel 30-05-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik liep binnen, geen wachtrij en kon meteen mijn aankoop doen. Accessoires die er niet waren werden de volgende dag bezorgd.

Assortiment
Ik miste variatie in het assortiment van de accessoires.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Magda 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk vergelijken op de website en dan bestellen.

Service
Bij defect omruiling zonder gezeur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Barbara 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
geweldig! geen kleine lettertjes, Wasmchine werd op de 2e verdieping gebracht en aangesloten, aardige bezorgers, zeer klant vriendelijk!
Beazorgtijden in kleine blokken van 3 uur.
en... je kunt precies zien wáár de bezorger is als je aan het wachten bent! En zelfs ook nog een smsje een half uur voordat ie voor de deur staat(dus kun je met een gerust hart nog even een boodschapje doen !) Heerlijk !!!

Aanbeveling
duidelijke voorwaarden, geen kleine lettertjes.. en... humor!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koene 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Levering de andere dag. Prima service

Assortiment
Het product had bij Coolblue de laagste prijs die ik kon vinden.

Aanbeveling
Altijd prima levering, op tijd en zonder problemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edr 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
De Coolblue website(s) zijn gewoon super...

Assortiment
Behalve olifanten kan je alles bestellen.

Aanbeveling
Topper onder de webwinkels, petje af.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer eenvoudige webshop, duidelijk bestelproces

Service
Van te voren productvraag gesteld, daarop heel snel een uitgebreid antwoord (met zelfs meer info dan ik strikt genomen gevraagd had). Servicemedewerkers denken echt met je mee.

Assortiment
Hebben (vrijwel) alles wat ik zoek

Aanbeveling
Alles klopt hier, van de shop tot de service tot de teksten op de site en verpakking van de producten. Dat ze niet de allergoedkoopste zijn (hoewel zeker ook niet de duurste), neem ik daarvoor graag op de koop toe.

Extra toelichting
Ik word er gewoon vrolijk van als ik hier iets gekocht heb. Best knap gedaan van ze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Floris 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snelle service zonder problemen, en op zondag gratis geleverd.

Service
Prima, snel en goed

Assortiment
Er was een brede selectie beschikbaar.

Aanbeveling
Goede winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wj wissingh 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Direct actie en snelle levering

Aanbeveling
Helaas raakte de vloerbedekking beschadigd. Dit werd betreurd door de medewerkers en er is netjes schade vergoeding betaald. Petje af!

Extra toelichting
Zeer klantvriendelijke reacties

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen Schilt 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke online bestelling, goede afhandeling

Service
Aflever datum wordt gelijk online afgegeven. Op de dag zelf een tweede mail met verwachte tijd. En een sms wanneer men binnen een uur exact komt. Tijd klopte precies.
Installatie van de wasmichine perfect en netjes.

Assortiment
Hoeft geen nadere uitleg

Aanbeveling
Helder, makkelijk en duidelijk

Extra toelichting
Bij het online afrekenen kan je niet gelijk voor je bank kiezen en inloggen. Dat moest ik apart doen. Dit in tegenstelling tot andere online winkels.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daelan sanderson 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
0 problems

Service
Snel en volgens afspraak geleverd

Assortiment
Goede producten, met een goede prijs kwakiteit verhouding

Aanbeveling
9 out of 10 would buy again

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 29-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik had snel gevonden wat ik wilde hebben. Complete specificaties en reviews die helpen.

Service
Zonder problemen kreeg ik mijn geld terug na melding van een defect.

Assortiment
Ik weet niets te bedenken wat je niet kunt kopen op computer- of elektronicagebied.

Aanbeveling
Uitstekende service en uitstekende klantenservice.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marijke de Jong 29-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Groot assortiment. Snelle levering. Goede garantie. Goede voorlichting. Uitgebreide artikel specificaties. Soms demo filmpje.

Service
Eventuele problemen worden direct opgelost in de winkels. Goede voorlichting door gespecialiseerd personeel.

Assortiment
Type een artikel in bij een zoekmachine. 9 van de 19x kom je bij CoolBlue uit 👍

Aanbeveling
Zie de opmerkingen hier boven.
Voor mij is er maar 1 (internet)winkel: CoolBlue daar wordt je van shoppen niet moe!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sytske 29-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Producten gemakkelijk te vinden. Telefoon toestel + abonnement + accessoire voordeel bundel werkte niet helemaal goed met bestellen.

Service
Klantenservice reageert snel, luistert echt naar je en komt met passende antwoorden/oplossingen.

Assortiment
Zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Overzichtelijke site, prima service & snelle levering, top!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex 29-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Top assortiment, maar de keuzehulp is vooral briljant. Die helpt je echt dat te kopen wat je zoekt op basis van de producteigenschappen die jij belangrijk vindt. Zo kom je altijd met het juiste thuis.

Service
Omruilen, brengen of opsturen, niks aan de hand. Of je rijdt naar een van de winkels of per post. Het gaat allemaal vlot

Assortiment
Nagenoeg alle topmerken zitten in het assortiment. Meer dan je nodig hebt.

Aanbeveling
Top service, top assortiment, handige koophulp. Als de prijzen nog iets lager waren, was 't een 10!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews