coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42303 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3453 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Joan 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Artikel zoeken, vergelijken en bestellen.

Service
Goed bereikbaar. Snelle service. Indien artikel niet te repareren nemen ze contact op en krijg je indien gewenst direct je geld terug.

Aanbeveling
Makkelijk, snel en goede servic

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Erik 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gemakkelijk te doorzoeken, keuzehulp en meest verkochte, duidelijke uitleg met voor en nadelen en ervaringen van anderen. Heel eenvoudig in aankoop betaling en levering.

Service
Nog geen ene keer ook maar iets foutgelopen met het hele aankoop process.

Assortiment
Ook al is het assoritiment heel gevarieerd en enorm groot, toch is in bepaalde gebieden het wat beperkter, zoals bv computer onderdelen (in vergelijking met bv een alternate).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke site, duidelijke prijzen, snelle bezorging met duidelijke berichtgeving, kortom keuze was snel te maken, bestellen en betalen duidelijk en makkelijk. Geen gezoek naar kleine kettertjes.

Service
Duidelijke berichtgeving, snelle bezorging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rien 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Via PayPal is het een fluitje van een cent, snel èn
veilig.

Service
Had een tijd geleden een leder hoesje voor mijn sony gsm en na een maand was de plastiek binnenkant gebarsten.na overleg de volgende dag een NIEUWE.
Das SERVICE met hoofdletters.

Assortiment
Je kunt niet alles in voorraad hebben. Jammer.

Aanbeveling
Graag een 8( lijkt wel komen eten waarvan ik soms het einde zie na een dutje en wat ik haat!!)
Maar ja, U vroeg hierom, dus.....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

REIZIGER 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik hoef er de deur niet voor uit

Service
Zeer snelle complete levering

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Gemak dient de mens

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lisette 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kan eenvoudig van uit je zetel bestellen..

Service
Alles is heel goed verlopen zonder problemen..

Extra toelichting
Ik ben heel tevreden met wat ik besteld had, zondag besteld en maandag kon ik het al bekijken ..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RA 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Wat ik zocht heb ik erg snel en makelijk gevonden.

Assortiment
Ruim en met veel reviews

Extra toelichting
Fantastisch winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Daphne 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Altijd snel geleverd

Assortiment
Elke bestelling was in orde!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene 10-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
OK

Service
De levering was gepland op zaterdag, maar ik heb het pakket maar pas ontvangen op maandag.

Assortiment
Ok

Aanbeveling
uitgenomen de te late levering: goed

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

roy54 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
thuis bestellen

Service
zeer snelle en correcte levering

Assortiment
ruime keuze in verschillende catheorieên

Aanbeveling
10 op 10

Extra toelichting
doe zo verder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul De Vloed 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel en goede levering

Assortiment
voor zover mijn aankopen betreft ruim voldoende

Aanbeveling
zondag besteld maandag geleverd

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carine 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Vanuit je luie zetel bestellen, niet zoeken naar winkels waar product te verkrijgen is

Service
S avonds om 17 uur besteld en de volgende dag om 11 uur in afhaalpunt , super

Assortiment
Bij de keten waar ik deze karcher kocht , was accesoire pas na 3 weken beschikbaar.
Bij coolblue hebben ze alle accesoires !

Aanbeveling
Omdat perfect niet of nauwelijks bestaat en dit mijn eerste ervaring is met coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

smiley 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
we vonden snel welke beugel we voor onze TV nodig hadden omdat erheen handige vergelijkingstool op de website stond; bestelling en betaling verliepen ook vlot

Service
correct geleverd binnen de vooraf meegedeelde leverperiode - goed dat we via sms en e-mail over het verloop van de levering op de hoogte gehouden werden

Assortiment
voldoende ruim assortiment aan een correcte prijs/kwaliteitverhouding

Aanbeveling
zie voorgaande

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Peter65B 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijke site, wat je zoekt heb je zo gevonden

Service
S-middags besteld, dezelfde avond al in huis. Kostte wel wat extra, maar daar kies je voor. Het feit dat ze de mogelijkheid bieden is al prachtig.

Assortiment
Alles wat ik zocht heb ik gevonden. Ondertussen ook op andere sites gekeken om prijzen te vergelijken en uiteindelijk toch alles bij Coolblue besteld.

Aanbeveling
Assortiment, prijs en levertijd prima in orde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo H 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Af en toe even zoeken,het is mega uitgebreid de site maar verder geen probleem

Service
nog geen problemen gehad met Coolblue maar uit de verhalen moet het het uitstekend zijn

Assortiment
Zeer uitgebreid,zeker niet altijd de goedkoopste maar daar zijn genoeg sites voor om prijzen te vergelijken,vaak ben je duurder uit door de megaprijzen van verzendkosten,bijvoorbeeld €35 a €45 voor een wasdroger tot na de 1e deur bezorgd gaat mij iets te ver,ik reken ook af en toe nog in guldens,wie zou dat voor de invoering van de Euro ervoor betaald hebben,denk niemand,dan moet je een keuze maken,of je gaat voor de prima service of je bent wat goedkoper uit,maar meestal duurder door de verzendkostenik betaal liever wat meer met goede service,de klant is tenslotte koning

Aanbeveling
Maken belofte waar,vandaag besteld,morgen in huis,er zijn er meer die dat beloven maar dat werkt niet altijd,er zijn er maar weinig die dat waar maken,bij Coolblue kan je er denk ik voor 95% van op aan,alle begrip als het in bijv. de maand December even niet lukt,dan wordt het een dag later,geen probleem verder in mijn geval

Extra toelichting
Kan alleen maar zeggen een aanrader deze webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijk gestructureerde site

Service
Snelle levering

Assortiment
Soms iets te beperkt

Aanbeveling
Handige site, snelle en correcte levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

hagedoorn john 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
overzichtelijk

Service
snelle levering

Assortiment
veel keus

Aanbeveling
assortiment,levering en betaalwijze zijn zeer correct

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rawk 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke website. Goede productbeschrijvingen. Vaak met video-uitleg

Service
Betrouwbaarheid. Bedrijf doet wat ze zegt

Assortiment
Paar keer gehad dat bepaalde zaken niet, niet meer of nog niet leverbaar waren

Aanbeveling
Zeer korte levertijd en zeer goede service. Klantvriendelijk. Professioneel.

Extra toelichting
Coolblue doet niet aan vasteklantenbinding. Ben al jaren vaste klant, maar ik vind dat een bedrijf dat op een of andere manier moet waarderen. Ik vind coolblue verder een zeer goed bedrijf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jemv 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Fijne website en snelle levering, zelfs op zondag!

Assortiment
Een zeer uitgebreid assortiment en redelijke prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Transparant telefoon hoesje Samsung S6 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Meestal weet ik precies wat ik zoek als ik online iets bestel. Maar ook als ik gewoon aan het rondneuzen ben voor onderzoek naar het beste product is alles prima vindbaar en geven ze veel keuzes voor een goede vergelijking voor wat je wilt kopen.

Service
Snelle levering. Echt fijn dat ze gelijk je bestelling aanmaken en de volgende dag was het al in huis. Weg met de tijd dat je drie dagen moest wachten voor je bestelling er is!

Assortiment
Ruim assortiment. Had een transparant hoesje voor me telefoon nodig. Krijg je niet één hoesje maar verschillende merken, verschillende prijzen. Voor ieder wat wils!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
confort

Service
stipheid

Assortiment
alles aanwezig wat ik nodig heb

Aanbeveling
alles volgens afspraak

Extra toelichting
neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Caroline V 10-12-2015 In de winkel gekocht
Wilrijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Op tijd geleverd en correct.

Aanbeveling
Bijzonder vriendelijke en deskundige bediening.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brigitte 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede zoekmogelijkheden en goed assortiment

Service
Ik heb mijn vraag voor het eerst via Whatsapp gesteld aan een medewerker en kreeg snel antwoord. Hartstikke fijn!

Assortiment
Ruime keuze en ook fijn dat je kunt vergelijken tussen diverse producten, zodat je de juiste keuze kunt maken.

Aanbeveling
Vanwege de goede service, snelle levering, prima prijzen en het ruime assortiment ben ik zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Romy Wolters 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker makkelijk te bestellen en info te vinden over alles

Service
Na bestelling was het de volgende morgen nog voor 9u aangekomen. Top!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De snelle levering zeker , vandaag besteld morgen in huis ..

Service
Artikelen waren niet allemaal binnen maar ze leveren dan alles in 2 keer zonder extra kosten + de snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suzette Bronkhorst 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
kijken, klikken, besteld!

Service
geweldige helpdesk, vriendelijk en efficient. Ook 1 keer dat we iets terug moesten sturen geen enkel probleem

Aanbeveling
gewoon geweldig bedrijf aardig en goede producten en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk user interface

Service
Snelle levering, goede informatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mr Clean 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke website en goede communicatie na het bestellen.

Service
's Middags besteld en de volgende ochtend afgeleverd bij een afhaalpunt. Ik werd per e-mail uitstekend op de hoogte gehouden van de tijd van levering. Perfect.

Assortiment
De prijs die ik betaalde was een van de laagste prijzen die er te vinden waren.

Aanbeveling
Men doet wat men beloofd! Uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nice 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijk en vlug

Service
voldoende geïnformeerd van alle stappen

Assortiment
zeer goed

Aanbeveling
bijzonder goede ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Je moet echt specifiek zoeken. Zocht een cadeau van ongeveer 20 euro, maar over het hele bestand zoeken naar wat er mogelijk is, is niet mogelijk.

Service
Prima geleverd

Assortiment
Per categorie mag er wel wat meer keuze zijn.

Aanbeveling
Goed, snel en betrouwbaar.

Extra toelichting
Fijne winkel, ik kom hier snel weer!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

benoit 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
gemakkelijk winkelen

Service
heel goed

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ann 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Ondanks dat we een bevestiging hadden gekregen dat het product de volgende dag afgehaald kon worden, was dit niet het geval ! op die dag mail gekregen dat het procuct niet meer in voorraad was. dit was balen want voor geschenk gekocht dat ik die dag wou afgeven. op website stond het artikel nog wél steeds in voorraad ! Getelefoneerd naar shop in Wilrijk, daar werd mij gezegd dat het artikel gewoon niet was geladen in vrachtwagen... ! Deze persoon was heel vriendelijk en heeft het artikel dan wel thuis laten bezorgen, de volgende dag. Dus dubbel gevoel : lastig en jammer dat het 1 dag te laat was, maar uiteindelijk goede service en oplossing geboden.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

familie DHondt Demeester 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Een 10 heb ik niet gegeven omdat de perfectie nu eenmaal niet bestaat, maar het gebruiksgemak van de site is voor mij zeker een 9 waard.

Service
Ik kan alleen oordelen over de bestel-en leverprocedure, wat voor mij zeer goed was.

Assortiment
ook hier een 9. Assortiment is enorm uitgebreid, maar om nu precies uit te zoeken wat er ontbreekt, is mij te veel moeite.

Aanbeveling
Bestelling ging perfect en zeer gemakkelijk, levering was zoals beloofd op tijd (dag nadien) en in goede staat. Over de dienst na verkoop kan ik mij niet uitspreken, en hopelijk is dat ook niet nodig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marja 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te vinden en duidelijke website

Service
Snelle acties

Assortiment
Zeer uitgebreid

Extra toelichting
Supersnelle levering en leuke emails😄

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Madeleine 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Wasmachine gekocht, volgende dag gratis geleverd en netjes (op zolder) aangesloten. Er werd tevens een afvoerslanggeleider en een waterstop geplaatst. Dit stond niet bij de bijgeleverde accessoires. Oude wasmachine werd (van zolder) meegenomen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guido Willemsen 10-12-2015 In de winkel gekocht
In Wilrijk, Boomsesteenweg
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vlotte en duidelijke opvang

Service
Heel vriendelijk en geduldig personeel

Assortiment
Goede en duidelijke webwinkel

Aanbeveling
een zeer tevreden klant

Extra toelichting
Ook de levering gebeurt snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ceustermans W 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Levering op meegedeeld tijdstip

Assortiment
Vrijwel alle artikelen uit het muziek-segment verkrijgbaar

Aanbeveling
Interessante prijzen, snelle vlotte levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roland Van Daele 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gebruiksvriendelijke website
Vlotte afhandeling met de gekozen betalingswijze

Service
Belofte - voor middernacht besteld, morgen bij u thuis - werd stipt nagekomen (in mijn geval besteld om 18 u, 's anderdaags , s morgens om 08u15; reeds afgeleverd).
Product werd afgeleverd in perfecte verpakking.

Assortiment
Door mij gezochte product was er in voorraad en direct leverbaar

Aanbeveling
Aangename en voor herhaling vatbare kennismaking na de online afhandeling van mijn bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Matthijs 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik was op zoek naar een stofzuiger en merkte dat Coolblue veruit de meest uitgebreide selectiecriteria had om stofzuigers te vinden die voldoen aan wat ik zocht (met stofzak, lang snoer, etc.)."

Service
Coolblue heeft mij de eerste ervaring met same-day-delivery geboden. Ik wilde die stofzuiger graag zo snel mogelijk, en het ding is door een vriendelijke bezorger nog dezelfde dag bezorgd. De updates per sms over het leveringsproces betekenen dat je precies weet waar je aan toe bent. Heel fijn!

Assortiment
Zeer ruime keuze aan stofzuigers.

Aanbeveling
Vanwege de uitstekende, zeer prettige eerste shopervaring die ik bij Coolblue had!!

Extra toelichting
Heel aangename website. Heel gebruiksvriendelijk. Goede prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cornelia 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Correcte en vlotte aflevering

Aanbeveling
Zowel de winkel als webshop zijn duidelijk en klantgericht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gewoon gemakkelijk, eenvoudig in gebruik

Service
Doen wat ze beloven

Assortiment
Vond snel wat ik zocht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rudolf 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke overzichtelijke site, en eenvoudig te bestellen vanuit je winkelwagen

Service
Snelle levering, duidelijke termijn wanneer geleverd wordt en je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer er verzonden wordt, waar je pakket zit bevindt en wanneer de levering is.

Assortiment
meer als genoeg keuze voor een goed prijs

Aanbeveling
Omdat het gemakkelijk, snel en duidelijk is om een product te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EK 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Thuis vaachter de PC

Service
Besteld vóór 23u en 's anderendaags geleverd is een lachertje. Ik kreeg mijn monitor twee dagen later. Zoek een andere pakjesdienst. Bpost stinks!

Assortiment
Keuze te over.

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Uitstekend

Reageer

sylvie decuypere 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles onder 1 dak .

Service
's namiddags besteld,de dag nadien geleverd.

Assortiment
denk er aan, en je vind het bij COOLBLUE.

Aanbeveling
ik heb gekocht via de website, en ook in de winkel te lochristi, vriendelijk personeel en correcte bediening.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Feline 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De site is zeer gebruiksvriendelijk.

Service
Ik heb geen enkel probleem ondervonden en mijn bestelling was weldegelijk de dag erna geleverd.

Assortiment
Een mooi assortiment, misschien wat uitbreiden met andere soort producten, zoals boeken, parfum...

Aanbeveling
Zeker een aanrader!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Tamara 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Bestelling verloopt eenvoudig en je wordt vervolgens goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.

Service
Een verkeerde eerste bestelling werd zonder problemen geannuleerd.

Assortiment
Was gericht naar 1 product op zoek, maar er is keus genoeg.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

alexander 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alle is overzichtelijk en kvind direct wat ik zoek

Service
geen verzendkosten en de dag derachter geleverd best ever

Assortiment
ik vind vanalles wat ik zoek

Aanbeveling
moet ik nog meer zeggen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mrprancer 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Coolbleu is erg goed te bereiken en heeft een prima website waar je gelijk kan zien hoe en wanneer je je artikel krijgt.

Service
Elke stap van het bestelproces is simpel en bij twijfel helpt de service afdeling je gelijk.

Assortiment
Jammer dat de vraag groter is dan de voorraad,dus ik moet nog even wachten op bepaalde accessoires.

Extra toelichting
Ik heb via coolbleu verlengt bij mijn huidige telecomprovider samen met een nieuwe telefoon. De abonnementsprijs was lager dan bij mijn provider en het toestel was het goedkoopst van alle aanbieders.Maar zelfs dan werd er nog gekeken voor een vaste klantenkorting.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Asflo 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
De dag erna al geleverd ! Super service

Aanbeveling
Ruim assortiment met zeer goeie kwaliteit!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

C J Cuiper 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
De site is overzichtelijk met uitgebreide info betreffende de producten

Assortiment
Voldiende keuze in huishoudelijke toestellen.

Aanbeveling
Super gemakkelijk. Bestellen en volgende dag geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews