coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42587 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2218 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

steven 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik heb op vrijdag een behoorlijk grote bestelling gedaan. +- 10 pakketjes. Enkele uren later stond alles bij me thuis.

Service
Is er iets niet in orde. Bel het call center. Ze zoeken dan onmiddellijk de gepaste oplossing.

Assortiment
Ze hebben een uitgebreid assortiment. Het zou iets groter mogen zijn in het pc onderdelen assortiment.

Aanbeveling
Zeer goede dienst na verkoop. Altijd vriendelijk en correct bedient.

Extra toelichting
Niet twijfelen over een aankoop in deze shop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Sjaak 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Heldere categorie-indeling, inzhtelijke opties en makkelijke bediening. Zoekmachine werkt snel.

Service
Snelle reactie op bevestiging via marktplaats. Heldere afhandelijk en feedback op de genomen stappen in het proces.

Assortiment
Ruime keuzemogelijkheden.

Aanbeveling
Tweede kans is een schitterende mogelijkheid die andere aanbieders niet hebben. Coolblues doet daarnaast gewoon wat ze zegt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Tom 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Site bekijken, kiezen, bellen en 't word geleverd

Service
Zeer vriendelijk, snel en proffesioneler

Extra toelichting
Kleine vergissing is perfect gecompenseerd 😊 Alleen de banners die achteraf op m'n tablet verschenen vind ik irritant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Supersnelle en duidelijke service 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Erg gemakkelijk om artikelen terug te vinden en te bestellen. Duidelijke website en de bestelling wordt goed duidelijk opgevolgd.

Service
Snelle levering.
Over de klachten- en retourprocedure kan ik niets zeggen, want daar ben ik niet mee in aanraking gekomen.

Assortiment
Ruim assortiment, aanvaardbare prijzen.

Aanbeveling
Ik kan Coolblue bij iedereen aanbevelen. Aanvaardbare prijzen en vooral de snelle service is top!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lorenzo 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
on line bestellen valt prima mee.

Service
Vlug een antwoord op al je vragen.

Assortiment
Uitgebreid assortiment voor ieders wil en wensen.

Aanbeveling
vlot alle dagen bereikbaar; uitgebreid assortiment, eerlijke prijzen, kortom ..top !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke site, compleet productaanbod, supermakkelijk bestellen, vlot en snel geleverd

Service
supermakkelijk besteld, vlot en snel geleverd, keuze uit mogelijkheid om bestelling te laten bezorgen

Assortiment
kleuze tussen ruime assortiment producten

Aanbeveling
zie postitieve scorese en reacties hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dave 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
Fijn zoekgemak en makkelijk vergelijken!

Assortiment
De keuze was reuze, toch miste ik een aantal typen en merken.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Dick 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
makkelijk te vinden, ruime keuze

Service
Bestelling was mooi op tijd binnen

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Voor de eerste keer besteld via Cool Blue, en dat is mij uitstekend bevallen. Ik ga in de toekomst zeker meer bestellen bij Cool Blue

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

HansH 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
zonder account bestellen

Service
sneel levering via PostNL

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
een aanrader!!

Extra toelichting
duidelijke snelle levering en nog voordelig ook

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Robbe Peeters 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
bestelling kan iets simpeller

Service
Zot snelle levering dus heel handig goede service.

Assortiment
Je kunt echt alles vinden bij julie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je hoeft niet naar de winkel. de beschrijvingen zijn duidelijk zodat je makkelijk een keuze kan maken

Service
snelle service, houden zich aan de afspraak voor levertijd. Doordat je zelf kan bepalen op welke dag geleverd dient te worden, is dit makkelijk inpasbaar.

Assortiment
Was alleen op zoek naar wasmachine en hier was veel keuze in.

Aanbeveling
snelle service en afhandeling

Extra toelichting
De wasmachine werd niet op de wisselschakelaar door de medewerkers aangesloten. Dit stond ook op website aangegeven. Maar toch jammer dat door snelheid dit niet ingepast kan worden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

coolblue 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
hoef ik tenminste niet naar eindhoven te rijden

Service
nog nooit klachten gehad

Assortiment
altijd op voorraad

Aanbeveling
ook andere mogen hiervan profiteren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Peuter Diane 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je kan van aan de computer prijzen vergelijken.Je hebt keuze uit een groot assortiment. Duidelijke informatie. Gebruiksvriendelijk.

Service
Steeds op aangegeven tijden geleverd en netjes en veilig verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

peter 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ik ben er heel tevreden over

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijke webshop, alles zeer duidelijk. Goede omschrijvingen van de producten.

Service
Zeer goede service, ook sneller dan de meeste concurrenten.

Assortiment
Beste assortiment in zijn sector. Zelden lange wachttijden op populaire producten.

Aanbeveling
Nog nooit slechte ervaringen gehad met Coolblue. Ik raad het zeker en vast aan, aan iedereen die er baat bij heeft!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geerens Sara 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je luie zetel savonds laat bestellen en het in je hand thuis geleverd krijgen de dag er op!!! Zelf op zaterdag!!!

Assortiment
Te veel assortiment... Moeilijk kiezen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patricia 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Supersnelle levering

Service
Makkelijk terug te zenden binnen 14 dagen

Assortiment
Heel veel keuze

Aanbeveling
Zeker een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jean Pierre Nassen 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
mooi gesorteerd volgens prijsklasse en soort

Service
snelle levering via Bpost

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
een aanrader om probleemloos te winkelen

Extra toelichting
promo's voor België en Nederland gelijkstellen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yonoi 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles is heel overzichtelijk en netjes weergegeven. Ook de zoekbalk werkt zeer fijn, alsook het verfijnen van je zoekopdracht gaat zonder moeite.

Service
De service is vlekkeloos! Alles wat ze beloven komen ze na. Het ontvangen, terugsturen en het terugstorten van het geld gebeurt altijd netjes zonder problemen!

Aanbeveling
Topwinkel!
Overzichtelijke webwinkel met uitstekende service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ann 14-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke prijsvermelding, eenvoudig bestelbaar en betaalbaar

Service
snelle service, ook met het papierwerk, direct factuur via internet ontvangen na betaling, snelle levering ook!

Extra toelichting
heb alleen gezocht waar ik op zoek naar was dus meer over de winkel weet ik eigenlijk niet!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huub Baaij 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Webshop is zeer toegankelijk. Artikel is snel gevonden.

Service
Reviews geven een goed beeld. Ik moest erg lachen om jullie tips om de wachttijd door te komen!

Assortiment
Gevonden wat ik zocht!

Aanbeveling
Bij Cool Blue is online kopen een feest

Extra toelichting
Nee, dank je.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marie de haes 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer duidelijk webshop

Service
s'avonds besteld volgende morgen geleverd en zonder verzendkosten

Assortiment
zeer ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Artikel snel gevonden op de website.

Aanbeveling
Snel vinden van artikelen en prima snelle verzending, als belooft.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

marvilde 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk.

Assortiment
Goed.

Aanbeveling
Zeer vertrouwd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stoomreiniger karcher sc3 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke webshop. Bestellen gaat zeer makkelijk.

Service
Zeer goede service. S'avonds besteld, volgende morgen geleverd zelfs op zaterdag.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
vragen over het product werden per mail op zeer korte tijd op een degelijke manier beantwoord

Extra toelichting
zeer tevreden over mijn aankoop. Doet echt alles wat het moet doen. Zeer tevreden over.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke dit makkelijk om een bestelling te plaatse

Service
Volgende dag in huis.

Assortiment
Ruim assortiment in alle prijsklasses

Aanbeveling
Zie bovenstaande

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christianne 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gemakkelijk bestellen via internet en 's anderdaags al in huis, je kunt zelfs zien hoe laat het pakje is afgeleverd in de gekozen winkel

Service
Heb contact gehad met de helpdesk, deden heel veel moeite om te helpen, blijven vriendelijk en gaan door tot probleem is opgelost

Assortiment
uitgebreide keuze mogelijkheden en duidelijk omschreven

Aanbeveling
kan geen negatief punt bedenken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angela 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer klantvriendelijke webshop! Na bestelling krijg vrij snel een indicatie, hoelaat de bestelling afgeleverd wordt.

Service
Voor 23:00 besteld, de volgende dag geleverd. Aflevertijd klopt ook echt!
Zelfs op zondag kan er afgeleverd worden.

Assortiment
Ruime keuze!

Aanbeveling
Ik kan alleen maar pluspunten bedenken.

Extra toelichting
Deze webshop heeft geen verdere toelichting nodig. Hier ga ik zeker vaker bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

oscar 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
zeer goed geen problemen hier mee

Service
ik heb geen extra service nodig gehad, maar de optie werd me wel aangeboden. Perfect!

Assortiment
ik zocht mijn onderdelen die ik had samengesteld en vond ze probleemloos. nadat ze in mijn mandje zaten was het alleen nog maar afrekenen!

Aanbeveling
Perfect!

Extra toelichting
de layout mag alleen iets minder simpel op de site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Calla Kok 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
1 klik en je wordt gebracht waar je wilt

Service
Binnen 24 uur geleverd op een adres die jij wilt.

Assortiment
Nog nooit misgegrepen!

Aanbeveling
Zowel voor ons bedrijf als privé bestel ik altijd via Coolblue. Gemak dient de mens!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arko van Dieren 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
We zijn super tevreden!!!

Service
We zijn super tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan verkleij 14-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Gemak
Ik woon in broek in waterland en nu hoef ik geen 20 km te rijden om een tv te kopen en op uw site vond ik de witte tv die ik zo graag wilde hebben

Service
Keurig de volgende dag thuis bezorgt met een e mail vooraf dat hij kwam met de post nl

Assortiment
Jullie hadden de witte tv die ik zo graag wilde hebben heel blij

Aanbeveling
Goede service breed assortiment

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Noetje 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site!

Service
Snel geleverd!

Assortiment
Uitgebreid assortiment!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stiggy 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Heldere, moderne website, reviews op de site, goede search engine optimalisatie (je komt snel bij een CoolBlue site uit), duidelijk bestelproces. Kortom: allemaal erg goed!

Service
1 bestelling snel en op tijd bezorgd, andere afgehaald in de winkel waar ik erg goed en vriendelijk geholpen werd.

Assortiment
Assortiment in orde, prijs niet altijd bij de laagste.

Extra toelichting
2 bestellingen gedaan, ik ben erg verrast en tevreden! Sympathieke winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Vergauwen Luc 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel makkelijk om te bestellen

Service
Uitstekend

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Correct

Extra toelichting
Supersnelle levering, alles zeer snel en correct verlopen waarvoor dank.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jean Thys 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je kan vanuit uw zetel makkelijk shoppen zonder de deur uit te moeten gaan. Handig als je weet wat je wil.

Service
Vrijdag om 10.30 besteld en zaterdags om 9.15 stond B.Post bij ons aan de deur.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Het is makkelijk zoeken gezien het grote aanbod, men heeft hier praktisch alles in huis, een aanrader.

Extra toelichting
Het zou handig zijn om een toonzaal te hebben die niet is gelegen aan de Boomse steenweg gezien het zeer drukke verkeer aldaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sleen 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Een paar drukken op de knop en je hebt je gewenste product met beschrijving en al te pakken

Service
Er behoorde nog een gratis product bij en deze zat niet bijgesloten. Na 1 mailtje heeft de klantenservice beloofd om dit alsnog toe te zenden.

Aanbeveling
Erg klantvriendelijk en van deze tijd! Een echte aanrader.

Extra toelichting
Goede producten en goed prijsvergelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Berber 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
snel goed en zonder gedoe

Assortiment
precies wat ik nodig had

Aanbeveling
super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ctje 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
ik zocht een broodmachine : heel gemakkelijk gevonden en keuze in overvloed.

Service
snelle service de vrijdag besteld en zaterdagmorgen geleverd en een pluspunt voor de transporteur, heel vriendelijk en hij heeft mijn zwaar pakket binnen gezet!

Assortiment
ruim aanbod

Aanbeveling
Het is de eerste keer dat ik online een toestel aankoop, is super gemakkelijk geen tijdverlies als je weet wat je wil.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

P Liefting 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website dat de keuze vereenvoudigt. Zeer snelle levering!

Assortiment
Keuze genoeg

Extra toelichting
Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S Imming 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Direct de volgende dag afgeleverd.

Service
Volgens de afspraak afgeleverd.

Assortiment
Een ruime keuze uit producten.

Aanbeveling
Goed verpakt, en komt afspraken na.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

pieterjan 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
online alles makkelijk kunne vergelijken en bestellen

Service
nooit problemen gehad met levering of dergelijke

Assortiment
heb altijd alles gevonde wat ik nodig had en kon het eventueel bestellen

Aanbeveling
nooit problemen mee gehad daarmee een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martine 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Klik en klaar. Alles wordt thuis geleverd of op een door jou zelf aangegeven afhaalpunt. Zelf doe ik dat dat in de buurt van het werk, zodat ik het na werktijd zo mee kan nemen.

Service
Altijd snel hulp. Telefoonlijn zeer goed bereikbaar en zeker behulpzaam. Ook het feit dat je je pakje ook buiten je thuislocatie kunt afhalen is super (vaak is alleen je eigen postcodegebied mogelijk).
Tot 2359 uur echt persoonlijke hulp. En dan nòg steeds de volgende dag in huis!

Assortiment
Prima. Alles wat ik zoek is er. Ook alternatieven netjes benoemd. Niet opdringerige websites.

Aanbeveling
Ik kom altijd weer bij coolblue terug. Het werkt snel, gemakkelijk. Als er een product tijdelijk niet is, kun je een sms dienst inschakelen (als het product dan weer aanwezig is, krijg je een sms'je).
Het snelle leveren (binnen een dag feitelijk) is geweldig!

Extra toelichting
Ook de filmpjes op Facebook zijn leuk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

berkenboom hum 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
zeer gemakkelijk zoekfunctie

Service
Zeer snelle afhandeling

Assortiment
veel keuze met uitgebreide beoordeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fluweel 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel eenvoudig en duidelijk bestelproces

Service
Ik kreeg precies wat ik bestelde met elvering op de toegezegde datum

Assortiment
Ik zocht een bepaalde Miele stofzuiger en kon er op de Coolblue website behalve de gewenste uit een groot aantal alternatieven kiezen

Aanbeveling
Alles liep op rolletjes

Extra toelichting
Ja een suggestie ter verbetering. Ik heb drie Miele stofzuigers op de site onderling vergeleken. Het lijkt er op dat de volledige lijst van alle details soms kleine sloridgheden bevat. Zo werd bijvoorbeeld van een stofzuiger werd aangegeven dat deze geen ahdvat had. Op het plaatje was duidelijk een ahdvat te zien. Ik heb dat exemplaar gekocht en gelukkig het plaatje klopte: wel een ahndvat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M de Haas 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Helemaal top! Super easy bestellen en makkelijk zoeken.

Service
Gewoon perfect. Hele snelle levering en duidelijk communicatie over status.

Assortiment
Hebben niet super veel keuzes tussen goedkoop en duur. Wat meer 3rd partij dingen voor bv gopro zou fijn zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

John Simons 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Het is echt heel simple kiezen en kopen, alle betalings mogelijkheden zijn aanwezig. De volgende dag heb je het thuis

Service
Ze doen wat ze beloven, de volgende dag in huis.
Ook op zondag!
Terugsturen zonder kosten

Assortiment
Ik ben nog geen artikelen tegen gekomen die ze niet blijken te hebben

Aanbeveling
Ik ben echt zeer tevreden over coolblue en de service en de snelheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Riet de klerk 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Lekker makkelijk

Service
Heel snel

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Geef het zeker Door aan anderen

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

zeetaart 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Er zijn veel producten beschikbaar, met zeer duidelijke specificaties. De reviews zijn zeer nuttig. Jammer dat documentatie over de producten niet binnen coolblue gevonden kan worden

Service
Zeer snelle levering

Assortiment
Er zijn veel producten beschikbaar, met een sterke prijs. Niet overal was de prijs de laagste

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Zeg maar Aad 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Kijken, kiezen, klikken. Zo simpel is dat..

Service
Bijna niets op aan te merken. Behalve dat de vrolijk bedrukte doos soms wel errug ruim bemeten is voor het artikel dat er in is verpakt. Verder prima bezorging, goede website, geestig taalgebruik en prima telhelpdesk.

Assortiment
Als ik wat gangbaars zoek (niet denigrerend bedoeld: jullie hebben veel keuze) vind ik het meestal wel bij coolblue. Meer exclusief spul bestel ik bij de specialisten.

Aanbeveling
Zie hiervoor. Het lijkt me een vrolijke bedoening bij coolblue en dat - in combinatie met al hetgeen ik hiervoor heb gezegd- spreekt me er aan.

Extra toelichting
Noop. O ja. Prima fysieke winkel en uitstekende retourservice.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews