coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42299 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3465 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Danny 14-06-2017 Via de website gekocht

Te laat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Te laat geleverd geen goede info over je bezorgdatum en tijd. Eerst zaterdag toen zondag en nu vanavond als het goed is. Het is nu 1945 uur en nog steeds niks bezorgt.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 15-06-2017

Beste Danny,

Wat zuur dat de levering van je pakket zo lang in beslag neemt. Dit is absoluut niet wat je van ons mag verwachten. We beloven een levering de volgende dag, dus mag je er ook vanuit gaan dat je de volgende dag in het bezit bent van een pakketje. Zou je je ordernummer kunnen doorgeven via geenglimlach@coolblue.nl? Dan kijken we graag hoe het verder zit met je bestelling.

Met vriendelijke groeten,
Coolblue

Reageer

Wim Ploeg 14-06-2017 Via de website gekocht

Volgende dag geleverd, 7 dagen per week.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, goede service (ook op zondag).
Kundig personeel. Bereikbaar via telefoon, WhatsApp, email.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frederik 14-06-2017 Via de website gekocht

Vlotte site, zeer ruim aanbod.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind steeds wat ik zoek aan scherpe prijzen. De bestelling, betaling en snelheid bij levering is naar mijn wensen zeer goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 14-06-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, vlotte bestelling.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vlot gevonden wat ik zocht, goede technische fiche en uitleg. Snelle levering in stevige verpakking.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. Peperkamp 14-06-2017 Via de website gekocht

Ruim aanbod en supersnelle levering!

Algemene score

9,0
Goed ingedeelde website, je kan het makkelijk vergelijken qua prijs en specs en dan je keuze maken. Snelle levering en bevalt iets niet kan het zonder probleem retour. Coolblue is snel en betrouwbaar!

Reageer

Grendel 14-06-2017 Via de website gekocht

Absoluut top!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben al jaren klant. Snelle service, nooit problemen en als er iets is, wordt je zonder uitzondering vriendelijk, correct en bliksem snel geholpen.

Reageer

Bart 14-06-2017 Via de website gekocht

Goed advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bondig advies voor een TV en smartbar. De keuze is enorm dus enige kennis van zaken was nodig om een gedegen keuze te kunnen maken. Vriendelijke en kundige medewerker, er werd de tijd voor mij genomen, waarna ik op mijn gemak een keuze kon maken. Het wekt sympathie dat medewerker niet stuurde op een verkoop, maar de focus hield op mij adviseren. Dat gaf bij mij de doorslag. Alles is in goede staat en op tijd geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra 14-06-2017 Via de website gekocht

supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Coolblue heeft een overzichtelijke website. Was onder de indruk van de snelle levertijd. Ook de mogelijkheid om vragen te stellen was bijzonder klantvriendelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Daniella 14-06-2017 Via de website gekocht

Goeie kwaliteit super tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering en ruime keuze! Precies wat ik verwacht van een winkel en online webshop! Helemaal top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan 13-06-2017 Via de website gekocht

Super bezorgen ook op zondag!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Koffie app stuk op zaterdag, bij coolblue op de website een nieuwe gevonden, super snelle bezorging op Zondag. Geweldig!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap 13-06-2017 Via de website gekocht

Goed en betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed en betrouwbaar. Ruim assortiment. Klantvriendelijke algemene voorwaarden zoals 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda v Holland 13-06-2017 Via de website gekocht

Super service en vriendelijk personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kwam bij Coolblue terecht omdat ik advies nodig had over thuiswerk mogelijkheden mbt netwerkopties en ik kreef fantastisch advies

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Fitters 13-06-2017 Via de website gekocht

Supersnel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op vrijdagavond om 21:00 besteld en de volgende om 12:30 geleverd. Dat is tenminste woord houden. Top service. 👍

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 13-06-2017 Via de website gekocht

perfecte services

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles van Coolblue verdient een 10 met een griffel ;-)
De site is overzichtelijk, de levering super snel en correct.
Het bestelde was netjes verpakt en voldeed precies aan onze verwachtingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janne 13-06-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, en geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor de eerste keer via Coolblue een product besteld. Mijn wasmachine was binnen een werkdag geleverd, op de derde verdieping en gelijk aangesloten. Erg handig als bewoner van een studentenhuis met weinig ervaring in het tillen van wasmachines naar de derde verdieping en het aansluiten hiervan. Aanrader dus! Daarnaast heb je geen last van verpakkingsmateriaal, en krijg je (stipt) een half uur van te voren te weten dat ze onderweg zijn, niet te missen dus!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid 13-06-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijke site, snelle levering, tas was goed verpakt voor verzending en product was precies wat ik had verwacht naar aanleiding van de gegevens op de site

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 13-06-2017 Via de website gekocht

Verschrikkelijk

Algemene score

1,0
Eerst al een hoop gezeur met een cadeau bon.
Die bij een retour zending niet meteen gebruikt kan worden.
Daar voor gebeld heel erg lang in de wacht te hebben gestaan.
2 x toe een half uur.
Werd de verbinding verbroken.
Nu wordt het product niet meer retour genomen.
Met een klacht krijg je alleen sorry te horen ze doen voor de rest niks.
Je kan beter gewoon naar de winkel gaan in je woonplaats

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 13-06-2017

Beste Linda,

Wat ontzettend naar om te moeten zien dat je ons zo hebt ervaren. Dat is natuurlijk niet wat je verwacht wanneer je bij ons bestelt. Jammer genoeg is je verhaal ons niet helemaal duidelijk, dus willen we je vragen om nogmaals contact met ons op te nemen, zodat we je alsnog goed kunnen helpen. Mocht je liever een e-mail sturen, kun je altijd je klacht mailen naar geenglimlach@coolblue.nl.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

onsjoske 13-06-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service en breed productaanbod

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb al veel verschillende producten aangeschaft via Coolblue. Ben nog nooit teleur gesteld. Altijd weer redelijke prijs en uitstekende service. Wat ik helemaal top vind: als ik iets nodig heb, dan denk ik zelf "dat zullen ze wel niet hebben". Dan ga ik zoeken en dan hebben ze het toch en nog veel keuze ook! Dikke pluim!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Helene Janssen 13-06-2017 Via de website gekocht

Zeer klantvriendelijk bedrijf!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site met veel informatie. Heerlijk om gewoon thuis een weloverwogen keus te maken. Bezorging goed te volgen en altijd correct volgens opgave. Slechts eenmaal gebruik gemaakt van de klantenservice: een "echt" mens aan de lijn, prettig contact en prima geholpen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coolblue komt na wat ze beloven! 13-06-2017 Via de website gekocht

Super service. Betrouwbaar en snel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue komt na wat ze beloven. Leveringen zijn altijd mooi op tijd. Daarnaast is de website erg duidelijk en overzichtelijk. Gewoon een fijne winkel om te bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Vakkie 13-06-2017 Via de website gekocht

Super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie prijs voor een goede kwaliteit televisie een echte aanrader! Snelle levering. Moeite waard om je te oriënteren

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Imperial HD5 Kompakt 13-06-2017 Via de website gekocht

Schitterende service

Algemene score

9,0
Handig: bestellen via website, betalen, effectief levering volgende dag zelfs op zondag en niet tevreden is geld terug zonder discussie.

Reageer

Johanna 13-06-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een aankoop bij coolbleu Was nieuw voor mij.maar......ben erg tevreden,.stipte levering,alles verder zeer duidelijk. Ga ik zeker in de toekomst gebruik van maken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marol To 13-06-2017 Via de website gekocht

Snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
's Avonds besteld, 's ochtends geleverd. Heel handig als je een artikel dringend nodig hebt. Ik bestel graag weer bij Cool Blue.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marc Dessart 13-06-2017 Via de website gekocht

Bon prix / Livraison rapide et gratuite !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Les prix sont très intéressants;
La livraison est rapide et gratuite.
Il est possible d'essayer les produits pendant 30 jours.
Le site est agréable à utiliser e t fluide !

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rineke 13-06-2017 Via de website gekocht

scherp geprijsd, goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik kon kiezen tussen een ander grote winkel en Coolblue. Gekozen voor Coolblue omdat we goede ervaringen hebben met de klantenservice voor hulp of bij een gebrek aan een apparaat. Dit werd altijd goed opgepakt en we werden goed op de hoogte gehouden middels mail.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Diana 13-06-2017 Via de website gekocht

Supersnelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Makkelijke website met scherpe prijzen en fantastische service. Heb hier al eerder iets gekocht met zeer positieve ervaringen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan van Heiningen 13-06-2017 Via de website gekocht

Snel en goed geleverd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een goede website met een goede en duidelijke omschrijving met een mooi prijskaartje.
Binnen 24 uur geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Gerard 13-06-2017 Via de website gekocht

Keurige eigentijdse webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Voor (tamelijke speciale) zelfbouw PC nagenoeg alles kunnen vinden bij CoolBlue.
Prijzen zijn marktconform, dus niet de laagste, maar de levering is snel en keurig, het bedrijf maakt ook een ervaren en degelijke indruk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 13-06-2017 Via de website gekocht

Zelfs op zondag bezorgd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ambitieuze aanpak en klantvriendelijkheid. Je ervaart dat er alles aangedaan wordt om retouren te voorkomen. En dan wel al wi-win.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vieverde 13-06-2017 Via de website gekocht

in een oogwenk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor super snelle levering, goed kunnen volgen waar mijn bestelling is en de mogelijkheid om met korting licht beschadigde bestellingen van uitgezochte item te doen, geef ik Coolblue het hoogste punt in webwinkels. De wachttherapie die ook geleverd wordt is voor mij dus overbodig maar de bezorger was blij met de feestelijke ontvangst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dave 13-06-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijke shop, aantal filters zou nog iets beter kunnen, maar snel gevonden wat ik zocht. Voornaamste reden was volgende dag bezorgd als je voor 23:59 besteld, en dat zelfs op zondag!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

renee 13-06-2017 Via de website gekocht

Afhandeling goed, pakket netjes en op tijd geleverd. Prima!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gekozen voor Coolblue vanwege de betrouwbaarheid. Artikelen goed vindbaar op website.
Coomunicatie rondom levering netjes.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

sturwi 13-06-2017 Via de website gekocht

Lekker snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Coolblue heeft relavante productinformatie opende sites, scherpe prijzen en de leveringen zijn bijzonder snel.
Helaas ging er iets mis bij de betaling/verzending waardoor ik niet echt kon zien of voor hetgeen 23:30h besteld volgende dag in huis ook echt werd nagekomen. De dag erna iig wel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Inez 13-06-2017 Via de website gekocht

Super snelle levering en snelle reactie bij vragen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vrijdagavond rond 22.15 uur besteld, maar idd de volgende dag geleverd zoals de website aangeeft, klasse.
Na de levering op zaterdag had ik een aanvullende vraag over de bestelling, maar na ongeveer een uur had ik al een antwoord, wat ik erg snel vind. Tevens was dit antwoord ook gewoon duidelijk en liet dat neits meer te raden over.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evert 13-06-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Leuke goed overzichtelijke site en lekker snelle levering . Bezig met een verbouwing en stofzuiger nodig ,bestelt en volgende dag al binnen super .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D 12-06-2017 In de winkel gekocht
Utrecht

Aardige

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ondanks dat ik 2x n defect product heb gekregen werd er over t omruilen niet moeilijk gedaan en de bezorging verliep vlekkeloos. Wel begripvolle mensen dus. Nu n goed product v een ander merk in huis. Aan de telf. en in de winkel zeer aardige mensen. Super dat ze elke dag tot 00.00 telefonisch te bereiken
zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Anne van de Water 12-06-2017 Via de website gekocht

Goede service en stipt op tijd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue levert wat je wilt en komen ook de afspraken na die ze met je maken! Dat is erg fijn als consument en hoef je niet in onzekerheid te zitten wachten op je pakket. Alles is goed verzorgt en daar wij op een boven woning wonen wilde de bezorger helemaal tot boven meelopen om het zware pakket af te geven! Top natuurlijk! Ook moest ik bij het einde van de bestelling er lachen om de wachttherapie! Wat een goed idee en erg leuk om te zien ook de uitpak video om je skills te verbeteren waren hilarisch echt een aanrader om eens te bekijken als je iets hebt besteld! Groeten Anne

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nozzie 12-06-2017 Via de website gekocht

Altijd goede prijs en snel verzonden.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij Coolblue zijn de prijzen bijna altijd zeer scherp. Dit samen met het gratis en zeer snelle verzenden zorgt dit er voor dat ik zeker terug blijf keren naar Coolblue.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ko Vleet 12-06-2017 Via de website gekocht

Zeer snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De website vermeldt duidelijke beschrijvingen van de producten en bijna altijd het voordeligst geprijsd!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Amir 12-06-2017 Via de website gekocht

De best

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden over hoe jullie met klanten omgaan vooral ook op whatsapp krijg je gelijk een reactie terug.
Zelfs de verschil van prijs dan krijg ik binnen 3 dagen op mijn bankrekening. Ik raad iedereen aan om spullen bij coolblue de kopen. Het is een vertrouwbare site.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 12-06-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn pakket was door een fout van de bezorgdienst niet geleverd. Coolblue reageerde meteen op mijn klacht en stortte het bedrag terug. De feedback wordt vanaf dat punt opgepakt richting de bezorger.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Slecht

Reageer

Hugo 12-06-2017 Via de website gekocht

De service en humor van coolblue is altijd geweldig :)

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Enorm goede webwinkel met goede service, de humor die in sommige pagina's zit is altijd leuk om te lezen, de doelen die ze daar hebben met het beantwoorden van mailtjes en vragen vind ik ook erg goed en netjes dat ze het zo doen! Voor 23:59 besteld en de volgende dag in huis maakt alles nog veel fijner om daar te bestellen! Kortom een prima webwinkel, echt een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

David Garcia 12-06-2017 Via de website gekocht

Super goed georganiseerd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben erg blij met CoolBlue!

Coolblue is voor mij de meest betrouwbare en beste site!
Dit heeft natuurlijk zijn redenen.

Ik heb al meerdere bestellingen geplaatst bij Coolblue, en deze zijn allemaal netjes geleverd. En ik heb nog nooit problemen gehad met Coolblue.
Ook als je iets zoekt, is de site super handig en is alles overzichtelijk waardoor het duidelijk is waar je wat kunt vinden.

Mijn eerste bestelling bij Coolblue was een toetsenbord, de Skiller pro + om precies te zijn.
Ik was erg benieuwd naar de kleuren die het toetsenbord had en ik had daarom contact opgenomen met de Coolblue klantenservice.
Ik werd binnen 60 seconden geholpen, en de support was fantastisch.
De medewerkers doen echt moeite om je verder te helpen, en dat vind ik echt een compliment waard!
Mijn meest recente aankoop is een rugtas van Eastpak, en die is ook op tijd en heel netjes in een doos geleverd!
Ook helpen ze je op een enthousiaste manier!

Zodra de bestelling is geplaatst krijg je een super handig en overzichtelijk mailtje binnen, en ze houden je elke keer op de hoogte tijdens het leveren van de bestelling,

Al de producten die ik tot nu toe heb gekocht bij Coolblue werken nogsteeds prima!
Kortom, ik kan zeggen dat ik zeer tevreden ben over de kwaliteit van de producten van Coolblue.

Super bedankt Coolblue!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marga 12-06-2017 Via de website gekocht

Proberen waard!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fantastisch! Hier hebben ze het merk wat ik zocht. Ik ben op de site gaan kijken en heb een keuze gemaakt. De volgende dag wordt het thuis bezorgd, met de bezorgde tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hanna 12-06-2017 Via de website gekocht

Top Site!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site is makkelijk te gebruiken, de filters werken goed, de beschrijvingen zijn goed te begrijpen en de adviezen zijn eerlijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

joop 12-06-2017 Via de website gekocht

goede snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
paar maanden terug een wasmachine gekocht en de service daarvan was snel en goed
dus nu vrieskast ook bij coolblue gekocht en nu weer goede service

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Michiel 12-06-2017 Via de website gekocht

Service is Cool

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Er was een hick-up in het systeem, levering kwam dag later dan aangekondigd. Coolblue heeft goede service en geen gezeur igv retourneren. Ik koop daarom graag bij Coolblue.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

wiebe 12-06-2017 Via de website gekocht

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
overzichtelijk en gemakkelijk te vinden producten ruime assortiment. Verzending is ook uiterst prima.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Benne 12-06-2017 Via de website gekocht

snel en voordelig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
snelle levering en zekerheid dat het goed geleverd word. zeker met het mailtje van 20% korting was het snel geregeld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews