coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,7 Lees 42718 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1695 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Pieter Postma 16-07-2017 Via de website gekocht

Geweldige service en plezier in het werk straalt er van af

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De punctuiële aanbeveling en omschrijving van product maakt het kiezen makkelijker zodat er snel gekozen kan worden .
En de snelle aflevering , bevordert om voor coolblue te kiezen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S. van Dijk 16-07-2017 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op donderdag een wasmachine besteld bij Coolblue. Op vrijdag is deze geleverd in de tijd die is doorgegeven via de mail en de sms. Je wordt prima op de hoogte gehouden en de bezorger belt inderdaad als ze er over 15 min zijn. Vriendelijke bezorgers, oude wasmachine is meegenomen en verpakkingsmateriaal is meegenomen en de nieuwe wasmachine is keurig op de juiste plaats gezet.
Uitleg gehad over het eerste gebruik.
Het is makkelijk om een bestelling te plaatsen via de website van Coolblue, vriendelijke bezorgers en je hebt er zelf geen werk aan.

Pluspunten

  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc H 16-07-2017 Via de website gekocht

Voorbeeldwinkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige service:van website tot in je huis! Tot aan de bezorgers stralen ze de klantgerichtheid en vriendelijkheid uit. Afgelopen vrijdag nieuwe koelkast gebracht door .... en ...... Vrolijk en goed.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leon 16-07-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snel de koffers kunnen vinden die we zochten, de volgende dag al geleverd. Alleen even moeten navragen hoe het cijferslot werkte, daar was geen gebruiksaanwijzing van bijgesloten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees 16-07-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Koelkast gekocht, maar die bleek ondanks meten, toch net iets te groot en kon niet op de gewenste plek komen. Dezelfde dag gebeld en een andere uitgekozen, de volgende dag keurig omgewisseld. 1 aandachtspuntje, de 1e bezorger (niet Coolblue zelf) gaf ter plekke aan maar tot de deurdorpel te bezorgen terwijl ik ervan uitging dat die op de plek zou worden gezet (althans zo staat het op de site). De 2e keer was het Coolblue zelf die bezorgde en dat verliep allemaal perfect.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rolo 16-07-2017 Via de website gekocht

Super snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De site is overzichtelijk en makkelijk te gebruiken. Ze hebben veel producten en goede bezorging. Super.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Tom K Ling 16-07-2017 Via de website gekocht

Beter dan de winkels

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Was op zoek naar een dongel en een bluetooth adaptertje. Ik eerst naar de dichtstbijzijnde rood-witte megastore. Speld in een hooiberg. "Kan ik u helpen meneer?" Nou, niet dus, mijn idee landde niet.
Ik wist gewoon dat ik bij Coolblue zou slagen, en inderdaad. In één keer raak. Volgende dag in huis. Het wachten waard. Keurig volgens afspraak, keurig netjes verpakt. En nog goedkoper ook. Echt waar. Dat beloont meer dan dat gevoel dat ik had toen ik de winkels met lege handen en teleurstelling verliet...

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniëlle 16-07-2017 Via de website gekocht

In één woord GEWELDIG !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vooraf via Whatsapp contact gehad wat perfect verliep, vervolgens na bestelling prima op de hoogte gehouden over de aanstaande levering en daarna het plaatsten van de wasmachine door Gino en Angelo .. alles TOP ! Volgende keer wéér Coolblue. Bedankt !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Sangers 16-07-2017 Via de website gekocht

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gewoon een super winkel zowel qua kwaliteit en prijsverhouding. Snelle bezorging. Ruime openingstijden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mc Yvo 16-07-2017 Via de website gekocht

Wat ze beloven doen ze.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mijn bestelling heb ik op zondag ergens in de namiddag gedaan, maandag voormiddag heeft b-post mijn bestelling afgeleverd, cool blue doet wat ze beloven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esko 16-07-2017 Via de website gekocht

Snelle Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Met behulp van vergelijkingen tussen 3 producten geholpen een keuze te maken. En geleverd binnen 1 dag!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S.W. 16-07-2017 Via de website gekocht

Prima

Algemene score

9,0
Goede service en product begeleiding. Het is een webwinkel waar ik het eerst ga kijken voor mijn aankopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid 16-07-2017 Via de website gekocht

Goede service met een glimlach!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk bestellen en betalen. Je wordt op de hoogte gehouden waar je pakketje zich bevindt en het wordt de volgende dag op de aangegeven tijd geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margret L. 16-07-2017 Via de website gekocht

Aangenaam verrast

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij bestelling iets niet goedgegaan. Dus volgende dag telefoon gepakt voor de klantenservice.Duidelijk bandje enthousiast ingesproken en je krijgt altijd een medewerker aan de lijn word je verteld. Wel of geen muziek in de wachttijd. Probleem werd door medewerker volledig opgelost en ook even gekeken wat er niet goed was gegaan bij bestelling. Volgende dag pakketje netjes volgens afspraak aan de deur.Thanks...TOP

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Hieke vd Akker 16-07-2017 Via de website gekocht

Altijd uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Als je bij Coolblue bestelt weet je dat het goed zit. Ik heb ook al eens met de serviceafdeling te maken gehad en die is gewoon top.
De levering van de producten is snel en de informatie is duidelijk.
Dit keer had ik Coolblue uitgekozen vanwege de prijs. Die is meestal vergelijkbaar met andere grote online winkels maar dit keer lager.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tiny 16-07-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Coolblue speciaal gekozen ivm goede service. Bij de levering van mijn koelvriescombinatie werd mijn verpakking niet meegenomen. Na 2 telefoontjes is het daarna prima opgelost: de verpakking wordt morgen meteen opgehaald.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Nikita 16-07-2017 Via de website gekocht

Fantastische service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede site met handige reviews. En bezorgservice is fantastisch. Alles wordt voor je op de plek gezet en in elkaar gezet. Top!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

?????????? 16-07-2017 Via de website gekocht

Service was goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gebruik vriendelijke site.
Nette jongens die kwamen leveren.
Gebruiksaanwijzing zit er niet bij. Maar de jongens verzekerde mij ervan dat het in orde komt.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Hans 16-07-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
What you see is what you get! Om 21.30 besteld, volgende dag in huis. Top! Goede service. Volgende keer weer 😁

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sahin 16-07-2017 Via de website gekocht

Goede service - ruime assortiment en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service - ruime assortiment en snelle levering zeker aan te bevelen indien je snel iets wil hebben

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther 16-07-2017 Via de website gekocht

Betrouwbaar, snel en vriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heldere website met duidelijke uitleg, snelle levering. Oude apparaat en verpakking nieuwe werden direct meegenomen en nieuwe apparaat aangesloten en geplaatst door 2 nette en vriendelijke medewerkers.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel klijn 16-07-2017 Via de website gekocht

Rete snelle bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer snelle bezorging.
Duidelijke omschrijving van product
Zeer degelijke rugzak voor een mooie prijs

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

rolina 16-07-2017 Via de website gekocht

prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
de shop ken ik niet maar ik ben over de service meer dan tevreden ik zou deze website zeker aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick 16-07-2017 Via de website gekocht

Service met hoofdletter S

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We hadden nog snel iets nodig vóór we op vakantie gingen. s'Avonds 11:45 besteld en binnen 10 uur bezorgd, perfect!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

quinny 16-07-2017 Via de website gekocht

Snelle levertijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
je weet wanneer het pakket komt.Hiervoor word je tijdig ingelicht door de bezorger. Ook kun je de bezorger volgen en gaat deze zorgvuldig om met het bestelde pakket.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J de Vogel 16-07-2017 Via de website gekocht

snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Makkelijk via website en het is een goed product service is uitstekend en snel bezorgd de bezorging is gemakkelijk te volgen via track en track en goed op tijd bezorgde

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Engelbertha 16-07-2017 Via de website gekocht

Top service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website.
Goede omschrijving artikels..
Duidelijke mails over levering en 1e gebruik artikel.
Prima service.
Bestel zeker nog een keer iets bij Cool Bleu.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

einstein 16-07-2017 Via de website gekocht

Supersnelle service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelling geplaatst om 23u40, de volgende dag reeds om 8u ter plaatse!! Kunnen veel bezorgdiensten wat van leren!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van A 16-07-2017 Via de website gekocht

Zeer snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind het een leuke site zeer scherpe prijzen fijne afwikkeling en vandaag besteld morgen in huis , wat wil je nog meer?

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Vandoubleu 15-07-2017 Via de website gekocht

Superservice, zoals altijd!

Algemene score

10,0
Superduidelijke communicatie, en snelle reactie op vragen, ook wanneer er iets niet goed gaat met de betaling bijvoorbeeld, om 2100 bericht dat betaling geweigerd was, op een andere manier betaald, en de levering gewoon de volgende dag ontvangen. Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas 15-07-2017 Via de website gekocht

Aardige lui

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Netjes en redelijk op tijd gebracht, goede uitleg door bezorgers, nette lui. Goed op de hoogte gehouden over tijd van bezorging.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Theo 15-07-2017 Via de website gekocht

Philips elektrische tandenborstel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle en correcte levering.
Makkelijk en snel te bestellen, komen hun voorwaarden na die gesteld worden

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick 15-07-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Woensdagmiddag wasmachine besteld, donderdagochtend al in huis. Keurig tijdsbestek aangegeven, zodat je sowieso thuis kan zijn. Oude wasmachine gedemonteerd en nieuwe geplaatst, twee verdiepingen hoog. Test programma gedraaid en zelfs nog tips en trucs mogen ontvangen. De monteurs zijn vriendelijk en werken snel, maar nemen zeker ook de tijd voor de klant als er vragen zijn.

Kortom; bedankt voor de goede service, echt een aanrader. Zal het de volgende x weer doen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Slot 15-07-2017 Via de website gekocht

Jammer van de 5,5 uur bezorgtijd

Algemene score

6,0
De bezorgingstijd moet in een dag deel vallen en ook geen 5 en een half bezorgingstijd. Voor de rest perfect

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

w1946end 15-07-2017 Via de website gekocht

Blij met Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op de site is het gezochte artikel snel te vinden en de beschrijving is duidelijk. Ik ben bij Coolblue al vele jaren vaste klant en erg tevreden over de verzending. Al een paar maal zelfs op zondag bezorgd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Oscar 15-07-2017 Via de website gekocht

Duidelijke informatie, scherpe prijs en goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke en informatieve website, scherpe prijzen en prima service! Ik heb meerdere grote witgoed producten besteld en deze werden keurig (gratis) bezorgd (t/m 4 hoog zonder lift!) en geinstalleerd, inclusief gebruikstips. CoolBlue is mijn nieuwe nummer 1 leverancier!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Furgod 15-07-2017 Via de website gekocht

Snel en veilig.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Complimenten! Snelle en adequate service! Een aanrader.
S'avonds besteld, de volgende avond operationeel!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marjo 15-07-2017 Via de website gekocht

Echt snel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zaterdag hield mijn wasmachine er mee op, vier dagen later zou ik op vakantie. Waar haal ik zo snel een nieuwe? Op internet vielen mij de woorden "op zondag 23.59 besteld, maandag in huis" op. Dat bleek cool blue te zijn. Duidelijke site, goede filters voor het maken van een keuze. Besteld dus op zondagavond 23.00 uur. Maandagochtend ook nog bericht gekregen hoe laat ze die dag zouden komen. Binnen de aangegeven tijd staat cool blue voor de deur, vriendelijke mensen, twee trappen op, machine geïnstalleerd, en oude mee. Ze doen wat ze beloven! Maandagavond 23.00 uur waren mijn wasjes weggewerkt!! TOP!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cathalina 15-07-2017 Via de website gekocht

Keurige en vooral zeer snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ze doen precies wat ze beloven,dat wekt in ieder geval bij mij vertrouwen,en dat is iets wat je lang niet overal meer tegenkomt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Julian Jaworski 15-07-2017 Via de website gekocht

Prima webwinkel en goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Veel keus, lage prijs,levering en afvoeren oude en nieuwe wasmachine tot en met de3e verdieping.sAvonds besteld de volgende morgen om 9 uur de nieuwe was-droog combi op zijn plaats.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maddy 15-07-2017 Via de website gekocht

Een webshop die wel doet wij hij belooft!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel, duidelijke berichtgeving over de bezorging en het mooie blauwe pakketje kwam netjes op tijd. 10 punten voor Coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els Ouwehand 15-07-2017 Via de website gekocht

Heel betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De website is heel gebruik vriendelijk. Er is een ruime keus van merken en artikelen, waardoor je prijzen kunt vergelijken. Artikelen worden snel geleverd en er worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

D.T.P 15-07-2017 Via de website gekocht

Goed geregeld en snel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is niet te geloven, s'avonds besteld, de volgende dag al binnen, keurig verpakt zodat er geen beschadigingen mogelijk waren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees 15-07-2017 Via de website gekocht

Snelle , betrouwbare service en levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik koop regelmatig atrikeken online en coolblue overtreft altijd mijn verwachtingen en maakt zeker het verschil met andere aanbieders
Klant staat centraal!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nimo 15-07-2017 Via de website gekocht

Altijd Oké.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals gebruikelijk, Cool Blue maakt snelle bezorging waar en ook zoals gebruikelijk bij Cool Blue, goedwerkend product.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed 15-07-2017 Via de website gekocht

Een dikke 10

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hier wordt er alles aan gedaan om de klant goed te informeren. Zowel voor de aankoop ( prof info) als na de aankoop mbt tot info over de order en de levertijd

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kirsten 15-07-2017 Via de website gekocht

Fijne service. Snel geleverd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Weet uit ervaring dat jullie snel en netjes leveren. Aardige bezorgers. Precies op de plek waar je het wilt hebbeb

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

john 15-07-2017 Via de website gekocht

snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
goede en duidelijke omschrijving van producten en een snelle levering, goede prijs kwaliteit verhouding

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Angelo 15-07-2017 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
het is makelijkt om te betalen en er zijn veel opties om mee te betalen daarbij word het ook nog snel bezorgd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pascal 15-07-2017 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijk omschrijving bij het product, gemakkelijk website in omgang en een scherpe prijs ook nog eens. zeker een aanrader

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews