coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42587 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2218 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bert Gillissen 10-02-2018 Via de website gekocht

ik geef coolbleu een 10

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles zeer correct verlopen ,
Contact via mail perfect
Chauffeurs en bijrijders. Zeer correct
Aflevering perfect alle verpakking mee genomen
Vrieser geïnstalleerd en geplaatst
Oude vrieser gratis mee genomen voor afvoer gad
Voor mij krijgt coolbleu de warme douche

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjaak Dalmaijer 10-02-2018 Via de website gekocht

vriendelijke medewekers en geweldige services

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Tv besteld de andere dag in huis gratis bezorgd en de services is geweldig je wordt precies op de hoogte gehouden wanneer ze arriveren. Bestel veel via internet maar deze services nog niet eerder meegemaakt. Kortom ze doen echt wat ze beloven wat menig andere zegt doen zij gewoon. Ik ben heel tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjolein 10-02-2018 Via de website gekocht

Snelle en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Levering was snel en volgens afspraak. Bezorgers waren vriendelijk en deskundig. Oud apparaat en alle verpakkingsmateriaal werd meegenomen. Gewoon goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris Vanderlee 10-02-2018 Via de website gekocht

Cool Blue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede prijs / kwaliteitverhouding
Snelle levering / prima service
Voldoende uitleg via de site
Stevig verpakt!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert 10-02-2018 Via de website gekocht

Meer dan tevreden..

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zowel het product (vriezer Liebherr) als de stiptheid van levering boven verwachting. Daarbij bezorgers, die zeer behulpzaam en klantvriendelijk waren. Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Astrid 10-02-2018 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na het bezoeken van meerdere website toch voor Coolblue gekozen. Scherpere aanbieding en ja na mijn eerste aankoop bij Coolblue: zeer tevreden over de service van de snelle levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sergio 10-02-2018 In de winkel gekocht
den haag

Super swell service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige mensen en mooie inrichting! De glimlach word flink waargemaakt en ruime openingstijden. Vooral het ontvangst maakt een bezoek aan Coolblue erg aangenaam. Ik zal deze winkel aan al mijn vrienden aanbevelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anja Hoogeveen 10-02-2018 Via de website gekocht

Snel en betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Groot assortiment, scherpe prijzen. Goede produktinfo en snelle levering. Veilig gevoel en bij problemen zit er een fysieke winkel altijd dichtbij.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van Santen Advies 10-02-2018 Via de website gekocht

Aanrader!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk bestellen en betalen. Zeker een gigantisch pluspunt: de supersnelle levering! Een aanrader om altijd eerst op de site van coolbleu te kijken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke 10-02-2018 Via de website gekocht

Zeer goede service .goede kennis van de medewerkers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ze nemen alle tijd voor je goede uitleg ook al begrijp je iets niet
Ze hebben duidelijk kennis .

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

G. Verhaegen 10-02-2018 Via de website gekocht

Goed product en vriendelijk geprijsd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke website, goed advies, snelle levering. Vriendelijk en met een smile werd de toch zware machine netjes geplaatst en gecontroleerd met een programma.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

George Groote 10-02-2018 In de winkel gekocht
Groningen

Service zoals het hoort!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het bezoeken van de showroom van Coolblue is al een feestje. Direct bij binnenkomst een vriendelijke medewerker die je verwelkomt en je via de computer meeneemt naar ons gewenste product. Na aankoop is de service fantastisch. Goede informatie vooraf, vroegtijdige melding van de bezorging, eerst in een blok van 4 uur en daarna vrij nauwkeurig bijna op de minuut getimed. Het brengen en installeren van het product en het wegnemen van het oude product ging perfect en zeer zorgvuldig, correct en direct bevestigd per email. Fantastisch wat een service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten 10-02-2018 Via de website gekocht

Onwaarschijnlijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het bestelde voorwerp was er voor mijn gevoel nog eerder dan dat ik het besteld had ! Heel bijzonder en voor een goede prijs !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sarah 10-02-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, goed geprijsd

Algemene score

8,0
Binnen een dag, zoals beloofd, geleverd en dan ook nog het voordeligst geprijsd. Super!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marleen 10-02-2018 Via de website gekocht

Snel en leuke combi

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Grote keuze in blue tooth boxen. Leuke combi met powerbank. Snel geleverd en nog een mail met gebruikstips. En nu een mooi geluid!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anke 10-02-2018 Via de website gekocht

Fantastische service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De website van Coolblue is zeer gebruiksvriendelijk. Ik ben ook zeer tevreden over prijs/kwaliteit. Graag lees ik ook (hopelijk betrouwbare) reviews van andere kopers vooraleer ik een beslissing neem. Dat je het pakketje vlug thuis krijgt is ook mooi meegenomen. Alles goed verpakt zodat er geen schade kan zijn aan je toestel bij het transport. En als er dan toch eens iets misloopt, en toestel moet omgeruild, dan geen gedoe, en krijg je dus een goede naservice! Coolblue vind ik zeer betrouwbaar! Ik heb er al een aantal zaken aangekocht, en ben steeds heel erg tevreden. Eenmaal was er iets stuk, en toen goede naservice gehad. Heel tevreden! En ook goed dat er de echt bestaande winkel is, om het product in het echt te zien. Dan kun je nog beslissen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn van Woerkom 09-02-2018 Via de website gekocht

SNELST

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle correcte levering, weliswaar in standaard (te grote) doos. Goed op de hoogte ge houden van plaats en tijdstip van levering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Joël 09-02-2018 Via de website gekocht

Coolblue Levert!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue levert en dit op een zeer creatieve manier (bijv. 'groet de postbode nog even'). Ik zou het zeker aanbevelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Naezer 09-02-2018 Via de website gekocht

Supersnelle en correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wanneer in een vorstperiode de electrische deken het begeeft is een snelle en correcte levering door Cool Blue een uitkomst en een zegen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jurjen Weerman 09-02-2018 Via de website gekocht

Supersnelle levering tegen aantrekkelijke prijs!

Algemene score

9,0
Overzichtelijke site, eenvoudig bestellen, supersnelle levering. En dat alles tegen aantrekkelijke prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Maran 09-02-2018 Via de website gekocht

Super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruim assortiment en gebruiksvriendelijke website.
Meerdere artikelen gekocht.
Prijs is ook Oké.
Snelle verzending.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilma 09-02-2018 Via de website gekocht

Snelle bezorging!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zondag besteld, maandag om 15 uur geleverd bij mijn favoriete afhaalpunt.
2de kans artikelen voor een mooi prijsje.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert Jan van Vliet 09-02-2018 Via de website gekocht

Scherpe prijzen en snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima site om producten te vergelijken en dan 1 te kiezen die dan de volgende dag binnen is. Top geregeld!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Veron 09-02-2018 Via de website gekocht

Geweldige en super snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk shoppen op de website, overzichtelijk en zeer duidelijk. Staat goed aangegeven wat de levertijd is en of het artikel niet voorradig is.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex 09-02-2018 Via de website gekocht

Echt geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hebben een zeer ruime keuze in artikelen. Kwaliteit/prijs verhouding is uitstekend. Ze behoren vaak bij de goedkoopste. Ook bijzonder fijn is dat bij diverse artikelen er een 'Coolblue'. Hierbij omschrijven ze waarom(videofilmpje). Tot slot: een 7weeks prima vezorging.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bart 09-02-2018 Via de website gekocht

duidelijke website, uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
duidelijke, goed werkende website
ruim assortiment
prijs/kwaliteit meestal dik in orde
leveringen en informatie over leveringen altijd OK

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

johan 09-02-2018 Via de website gekocht

Goed geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Netjes op het afgesproken tijdstip bezorgd, goed verpakt en voor de beste prijs, wat wil je nog meer. zeer tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cock 09-02-2018 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed overzicht en het zoeken is is heel eenvoudig. Daarnaast is de service uitstekend namelijk de retour zendingen worden snel af gewerkt en de terug storting van het aanschaf bedrag staat zo weer op je banknkrekening.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. de Bergh 09-02-2018 In de winkel gekocht
Groningen

Een waar feestje om bij dit bedrijf iets te kopen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dit bedrijf snapt hoe je de verwachting van een klant kunt overtreffen en idd telkens weer een glimlach op iemands gezicht kan toveren. Internetsite, helpdesk, winkel, personeel en marketing, echt super. Dit maakt het tot een waar feestje om een product hier te kunnen kopen. Dank Coolblue!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

R de Rooij 09-02-2018 Via de website gekocht

Zeer snel geleverd en 100% in orde

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer snelle levering op de afgesproken tijd goed verpakt duidelijke apparaat instructie
Op site voorbeelden om kabels bij te bestellen die niet bij de levering zitten maar wel nodig zijn om het aangesloten op de tv

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Bas T 09-02-2018 Via de website gekocht

Snel en eenvoudig leveringen

Algemene score

9,0
Snel en eenvoudig bestelling kunnen plaatsen met mogelijkheid tot aflevering op veel locaties. Levertijd was zeer kort.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

wvk 09-02-2018 Via de website gekocht

zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goede en snelle service je kan zelf de dag bepalen wanneer je de bestelling wil laten komen. Zeer duidelijk per mail wanneer je pakket wordt geleverd. De tijd die ze per mail hadden doorgegeven klopte precies waren zelfs 40 minuten eerder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jearmeline 09-02-2018 Via de website gekocht

Snelle service, goede communicatie tot aan levering. Top!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Aangeraden door een vriendin, en was bekend bij een gezinslid van mij. Echt snelle levering en je wordt goed geinformeerd zowel op de site of telefonisch. Zeer tevreden ben ik.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steven 09-02-2018 Via de website gekocht

Zeer ruim aanbod van producten en perfecte servies.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer ruime keuze van producten en een perfecte servies en levering. Zeker de moeite waard. Veel uitleg over de producten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GvdM=dB 09-02-2018 Via de website gekocht

carry in garantie: niet van deze tijd

Algemene score

7,0
CB heeft keurig geleverd, op tijd en goed verpakt.
Te laat kwam ik achter de "carry in" garantie. Mijn fout; ik had beter moeten kijken.
Desondanks is dat niet meer van deze tijd.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Eline 08-02-2018 Via de website gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle levering. Altijd tevreden als ik bij Coolblue bestel! Goede duidelijke site en heel gemakkelijk

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andrie 08-02-2018 Via de website gekocht

Top geregeld, binnen 16 uur

Algemene score

10,0
Wasmachine besteld om 15:00 uur, 9:30 de volgende dag draaide hij zijneerste wasje😀. En de oude ook nog meegenomen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henk 08-02-2018 Via de website gekocht

goede bezorgsevice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
levering was correct en de bezorgers (3 stuks), waren beleefd en kundig.
Wasmachine en wasdroger netjes bovengebracht en correct aangesloten en waterpas gesteld.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

R van Veghel 08-02-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik had een 10 willen geven, ook gezien eerdere bestellingen.
Maar gezien deze bestelling 24 uur later pas bezorgd werd, een 8.
Verder ben ik heel tevreden.
En dit is zeker niet de laatste keer.
Maar zoals gezegd je gaat er dan toch een beetje op rekenen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jeannet 08-02-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede sortering en het voordeligste in deze catorgie,goede en veel keuze.Snelle levering en goed contact per email.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

lieke 08-02-2018 Via de website gekocht

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers. snelle afhandeling; bestelling op zondag geplaatst en de dag nadien al ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

p de zeeuw 08-02-2018 Via de website gekocht

Dit is zaken doen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
prettige samenwerking, Een luisterren oor die alle vragen over het product beantwoorden, Tel; hulp tot het einde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 08-02-2018 Via de website gekocht

Doen wat ze beloven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Je wordt uitstekend op de hoogte gehouden van bestelling tot en met aflevering. Dit is een belangrijke reden waarom ik vaak koop bij Coolblue. Datgene wat je bestelt is op voorraad, wat zorgt dat men zijn afspraak na kan komen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

J. van Dalen 08-02-2018 Via de website gekocht

Cool bedrijf.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, veilig verpakt, alles op tijd, prima apparaat. Een perfect bedrijf, grote keus, zeer klantvriendelijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.G.J. Piscaer 08-02-2018 Via de website gekocht

Maakt beloftes waar.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Inbouw koelkast begaf het ‘s-avonds, via de website met prima keuzehulp nieuwe Bosch inbouwkoelkast besteld en de volgende morgen vroeg al thuis afgeleverd en op zijn plek gezet en de oude meegenomen. Van tevoren keurig op de hoogte gehouden van het bezorgproces en 15 minuten voor aankomst gebeld! Prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Judith 08-02-2018 Via de website gekocht

snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zaterdagavond om 23.45 uur een luchtbevochtiger besteld. Zondag om 13.30uur al in huis. Ze komen hun afspraak ook na. Super.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Tom van Zwet 08-02-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op zondag dag na bestelling geleverd, top! Netjesverpakt en een korting voor een Tweedekansje. Super bedrijf.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

marcel uit damme 08-02-2018 Via de website gekocht

uitstekende sevice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
heeeeeel tevreden mail gekregen dat mijn bestelling een dag later zou geleverd worden , dat kwam de volgende dag goed bij ons toe

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Yvonne 08-02-2018 Via de website gekocht

Makkelijk bestellen door de uitgebreide info

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is mooi dat Coolblue zowel de plus- als de minpunten aangeeft. Daardoor kan je beter een beslissing nemen en weet je precies wat je wel en niet krijgt. Ik heb een Kobo ereader besteld en die moet je opladen via de computer. Als optie werdt er een oplader voor het stopcontact en hoes als pakket geboden, deze ook besteld zodat ik alles in 1 keer heb en niet opnieuw op zoek hoef.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Colinda 08-02-2018 Via de website gekocht

Fantastsche service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb al vaker besteld bij Coolblue. En het word altijd netjes op tijd en snel bezorgd.
Ook als er iets binnen de garantie kapot gaat regelen ze het allemaal heel netjes en krijg je gewoon een nieuw product aangeleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews