coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42308 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3432 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

eimertbouw 07-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
kijken,kiezen, klikken kopen

Service
gratis bezorgd , geplaatst en aangesloten op zolder. oude droger en verpakkingsmateriaal ging mee retour, helemaal top !

Aanbeveling
Ben naar wens geholpen en op afgesproken tijd en datum is het geleverd, dus zeker een aanrader !

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Delcasa 07-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede filter opties en laptiop was snel uitgekozen

Service
Binnen 10 uur na bestelling af te halen in fysieke winkel, probleempje met prijs direct en correct afgehandeld.

Extra toelichting
Van begin tot eind is duidelijk dat CoolBlue de zaakjes goed op orde heeft. Waar andere bedrijven nog al eens hard schreeuwen wat ze beloven maken ze dat lang niet altijd waar. Mijn ervaring met CoolBlue is dat ze door hebben hoe ontzettend belangrijk het is om geschepte verwachtingen waar te maken; en dat hebben ze bij mij gedaan. Ik raad het aan en ben fan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Freud4 07-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je wordt goed op de hoogte gehouden wat er met je pakketje aan het gebeuren is tijdens uw bestelproces! Gewoon top!

Service
Heel plezant om achteraf te vernemen dat de afspraken die er worden belooft ook worden nageleeft en dit zelfs op zondag! Groot pluspunt!

Assortiment
Tot nu toe alles al gevonden wat ik zocht!

Aanbeveling
Zeer betrouwbaar wat uiteraard respect van de klant verdient!

Extra toelichting
Als dit in de toekomst allemaal zo vlot blijft verlopen wat betreft de kwaliteit van zowel het produkt als de levering, wel dan hebben jullie er een vaste klant bij! :)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronnyvanhoey 07-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk te bestellen en betalen op een overzichtelijke site.

Service
Heel snelle levering zoals belooft. Had dit echt niet verwacht. Indien mogelijk enkel nog het leveringstijdstip meegeven.

Extra toelichting
Ben zeer tevreden met het aangekochte goed en de snelle levering, hoop dat de garantie( al hoop ik die niet nodig te hebben) even vlot verloopt. Dat is ook de vraag van vrienden die ik de site aanraad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dw004 07-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Vanuit je luie stoel, met beoordelingen

Service
Hulp langst alle kanten, telefonisch, faceboek, alles werkt en ze proberen hun best te doen om je verder te helpen

Aanbeveling
Prijzen moet je steeds vergelijken, je mag coolblue bij de gemiddelde prijsstelling zetten, al zijn er soms goedkopere. Maar de superservice van coolblue maakt veel goed

Extra toelichting
Super winkel, nog nooit problemen mee gehad. Het is effectief de volgende dag thuis. Voor deze service wil een mens af en toe wel eens iets meer betalen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

45994car 07-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website heel duidelijk !

Service
Perfect ! Altijd een perfecte service !

Assortiment
De website is heel uitgebreid en zeker genoeg keuze !

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen daar het altijd heel vlot en correct verloopt van het begin tot het einde !

Extra toelichting
Perfect !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

chalkidiki 07-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk en snel

Service
handig, duidelijk en snel

Assortiment
genoeg,in alle prijsklasse, om een keuze te maken

Aanbeveling
ben over alles zeer positief

Extra toelichting
het zoeken, bestellen en levering gaat super makkelijk en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fernando77 07-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Niet nodig zie je zelf wel

Service
Als er toch is iets misgaat door je eigen fout word dit met één tel of mail onmiddellijk recht gezet

Assortiment
Zie je wel op de site

Aanbeveling
Gewoon goed betrouwbaar en goedkoop

Extra toelichting
Canon 70D is gewoon geweldig en de canon macrolens 100 mm 2.8 is buiten gewoon goed Hun merk producten hun vergelijk mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tomvanc 07-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Handige website, met goede filtering op smartphones.
Makkelijke betalingsmogelijkheden

Service
Heel snelle levering

Assortiment
Zeer ruime keuze van types en merken

Extra toelichting
Heel handige website om de smartphones te vergelijken en/of te filteren met wat je precies wilt. Heel snelle levering (16h besteld, de volgende morgen reeds geleverd)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

waert 07-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ik moest enkel maar men laptop aanzetten,naar jullie website inloggen en kon rechtstreeks vanuit thuis product bestellen.bij nader denken is dit ook gemakkelijk voor mensen die minder mobiel zijn en hun bestelling thuis kunnen laten leveren.

Service
toen ik de winkel binnenkwam werd ik rechtsstreeks al aangesproken en geholpen.de medewerker is de smartphone gaan halen.als hij terug was met product heeft hij me grondig alles nogeens uitgelegd over de smartphone.heb medewerkers gevraagd om men simkaart er in te plaatsen aangezien er microsimkaart in moest.
bij aankoop heb ik dan oo krechtstreeks nog assortiment bijgekocht.

Assortiment
bij het zoeken naar nieuwe smarthphone vergeleek ik assortient en prijzen met andere winkelketens.bij het zien van jullie website en mogelijkheden was ik direct verkocht voor jullie assortiment.maakte dan rechtsstreeks login en bestelde mijn smartphone dan

Aanbeveling
ik zou dit ten zeerste aanraden aangezien het gemakelijke methode is o mvanuit thuis product te bestellen.dit is ook gemakkelijke manier voor mensen die minder mobiel zijn en via website bestellening kunnen verichten en het thuis laten brengen.zelf had ik jullie winkelketen ook via mondreclame van collega gehoord dat he tservice er uitstekend is en dat dit ook klopt.

Extra toelichting
dit is gewoon de nieuwe winkelketen voor wie gemakkelijk,kwaliteits en prijsvriendelijk wil kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

francisca80 07-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudige website waarop producten makkelijk zijn terug te vinden. Daarnaast is het bestellen en betalen snel door het weinig invullen van gegevens. Je kunt zelfs bestellen zonder een account aan te maken!

Service
Snelle levering, de volgende dag al.

Assortiment
Veel keus uit heel veel producten.

Aanbeveling
Zeker aanbevelen bij anderen door de snelle levering, prijs en kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lbroekhuizen 07-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed assortiment, vertrouwd, geen zorgen, wat ze zeggen doen ze.

Service
De betaling ging niet goed (mijn fout). Gebeld en perfect en snel geholpen.

Assortiment
Bijna alles wat je nodig hebt:). Wel iets duurder dan anderen. Maar door de perfecte service het geld waard.

Aanbeveling
Doe ik al regelmatig. Alle cool blue shops.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

WoutVE 07-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je vindt er gewoonweg alles en in een paar klikken is je bestelling geplaatst, met keuze van leveringsadres enz inbegrepen

Service
pluim voor de helpdesk.Ik had een valies besteld, maar bij levering zag ik dat ze te groot was (mijn fout). doch dit was geen probleem. Afgeven aan de post en klaar is kees. Heb ondertussen een andere en kleinere besteld (en reeds ontvangen). Maw dit schep wel vertrouwen. By the way heb eveneens een Blackberry gekocht en vandaag ontvangen. tja, wat kan ik zeggen?! k heb mijn winkel gevonden.

Assortiment
stel de vraag anders. Wat vind je niet?

Aanbeveling
lees bovenstaande commentaren en je weet genoeg.

Extra toelichting
k heb voorlopig nog geen slechte gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maverick11 06-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Handig dat je van thuis uit iets kan bestellen op jouw tijdstip(wanneer het jou past), zonder opdringerige verkopers/verkoopsters

Service
Ze doen wat ze beloven

Assortiment
Uitgebreide keuze

Aanbeveling
Vooral om hun devies' wat ze beloven doen ze ook(vandaag voor 23.59uur besteld, morgen bij jou op de stoep

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

filip_dhooghe 06-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Je kan het niet gemakkelijker hebben. Je bestelt even en de dag nadien, soms nog voor je uit je bed bent, heb je het. Al een 10-tal keer besteld en altijd perfect.

Service
Als er een probleem is met het artikel helpen ze je telefonisch. Als je het niet overeen komt met wat je gedacht had, kan je het gewoon terugsturen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

frank willeghems 06-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bestellen en vergelijken gaat snel en vanuit je luie zetel.

Service
Goede pre- en naverkoop service

Assortiment
Ze hebben bijna alles

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

door59 06-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijke website

Service
bestelling keurig de volgende dag in huis

Assortiment
een ruime keuze

Aanbeveling
betrouwbare webwinkel

Extra toelichting
de volgende dag in huis, zeer tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

flubber1 06-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
keurige uitleg over produkt

Service
levering volgens afspraak

Aanbeveling
prijs - kwaliteit en snelle levering

Extra toelichting
perfecte behandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

caro04071976 06-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je moet je niet meer verplaatsen en de dag nadien geleverd

Service
dag nadien geleverd, zoals vermeld op de mail.

Extra toelichting
prima voor mij. duidelijk website, half uurtje voor levering, werden we opgebeld, dag na bestelling geleverd, zo hoort het. doe zo voort....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patricl 06-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Lekker lui reserveren vanuit je zetel aan de laagste prijs

Service
Lekker thuisgeleverd de dag erna

Assortiment
Veel keuze zodat je kan vergelijken

Aanbeveling
Gemakkelijk, maar ook eens rondkijken in je buurt zelf

Extra toelichting
Wel tot mijn grote verbazing, zag ik dezelfde barbecue 14€ goedkoper staan bij de leverancier van mijn gasfles

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kellygryson 06-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
super simpel, alles wordt stap voor stap duidelijk uitgelegd

Service
voor mij was dit zeer goed aangezien ik zwanger ben en niet ver kan gaan. je ontvangt de dag zelf een sms met de mededeling dat ze die dag komen, voor mij persoonlijk zeer handig

Assortiment
ruime keuze, voor elk budget wat wils

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

DavyDeDurpel 06-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site is prima opgebouwd waardoor het heel gemakkelijk is om te vergelijken. Alle informatie is direct beschikbaar en het bestelprocess is pijnloos. Een account aanmaken hoeft zelfs niet.

Service
Je kan bestellen to middernacht maar soms durven ze bestellingen die heel laat gebeuren te weigeren...

Assortiment
Heel veel keuze in alle prijscategoriën

Aanbeveling
Ik koop heel graag bij CoolBlue. Een extra voordeel voor mij is dat ik niet zo heel ver woon van de winkel in Lochristie wat het eventueel retourneren van artikelen vereenvoudigt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

vic liessens 06-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
zeer handige website

Service
bestelling ging zeer vlot, zeer snelle levering

Assortiment
Groot assortiment met kwalitatieve producten

Aanbeveling
Goede prijs, gemakkelijke website, zeer snelle levering

Extra toelichting
Goede prijs/kwaliteit verhouding, zeer snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anjapels 06-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijke site, prima info over levering

Service
Alles geleverd volgens afspraak, prima verpakt

Extra toelichting
goed dat een dergelijk artikel bij jullie verkocht wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JohnvanOorsouw 06-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gemakkelijke en overzichtelijke website met eenvoudige stappen in het bestelproces. Als je eenmaal geregistreerd bent dan is bestellen helemaal eenvoudig.
alleen jammer dat aan sommige vormen van bestellen, bijvoorbeeld levering dezelfde dag nog of binnen een bepaald tijdvak, extra kosten zitten.

Service
door interne verstoring bij Coolblue was het bestelde niet 's-ochtends aanwezig op het ophaaladres. Had het sms bericht gemist waarin met het ongemak meldde. Aanbod was om de laptop dezelfde avond gratis thuis te bezorgen. Om 19.00 uur werd het keurig afgeleverd. Binnen 24 uur in huis.

Assortiment
voldoende keuze omdat men samenwerkt met andere bedrijven. zijn niet altijd de goedkoopste maar het verschil is vaak erg klein.

Aanbeveling
gemakkelijk bestellen, ruime keuze, niet overdreven duur in verhouding met andere winkels en goede service

Extra toelichting
goed is vooral het overzicht en indeling van de website. veel info ook eenvoudig te vinden over Coolblue zelf en het bestel en retourneerproces. men probeert bij problemen altijd een zo goed mogelijke oplossing te vinden die ook redelijk is. wat beter zou kunnen is het volledig afschaffen van bezorgkosten bij diverse onderdelen van het bezorgen zoals binnen een bepaald tijdvak.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tranquility84 06-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Super eenvoudig, duidelijk en snel met een minimaal aan informatie die opgegeven moest worden.

Service
Bestelling gemaakt op vrijdagavond (rond 21u). De volgende dag werd er op zaterdag al rond 10u in Leuven aangebeld met een stralende glimlach en de bestelde pakketjes! :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

RogerWolfs 06-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijke website met veel keus , misschien iets te veel keus zelfs , maar daardoor ook wel weer erg compleet.
Bestellen is echt easy.

Service
Goede service , wasmachine aan huis gebracht en geplaatst , oude namen ze mooi meteen mee , mooi opgeruimd en vriendelijke mensen ook.

Assortiment
Heel ruim , echt alle smaken en alle soorten zeg maar.

Aanbeveling
Makkelijke website , goede service , vriendelijke bezorging , wat wil je nog meer......

Extra toelichting
Over het geheel genomen komt het op mij over als een solide bedrijf , met goede service , dat vind ik dus van belang.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

michelsteegen 06-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Webshop gemaakt door mensen die hun vak kennen.
Zeer leesbaar en handig in gebruik.
Een neofiet kan zich hier waarschijnlijk niet vergissen.
Klaar en duidelijk.

Service
Eindelijk een webshop die doet wat hij belooft.
De bediening in de fysieke winkel in Antwerpen is ook meer dan behoorlijk.

Assortiment
Voor hetgeen ik koop (voornamelijk informatica gerelateerd) is het aanbod meer dan behoorlijk.

Aanbeveling
Ik heb Coolblue reeds aan vrienden en klanten aangeraden.

Extra toelichting
Ik geef maar twee beoordelingen: zeer goed of zeer slecht. Een middelmatig scorende winkel verdient geen beoordeling vind ik, dat ze zelf uitzoeken wat ze moeten doen. Idem voor restaurants. Zeer slecht komt ,gelukkig maar, zelden voor. (zeer goed iets minder zelden, maar velen zijn voor verbetering vatbaar)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lonneke57 06-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Snel en gemakkelijk besteld

Service
Op de website staat vandaag besteld morgen in huis. Jammer kunnen ze niet waarmaken. Op woensdagmorgen besteld, bezorging was vrijdag tussen 7 en 8 uur. Niet geweest. Via Exchange Logistics zie ik dat diepvries op zaterdag wordt bezorgd tussen 7 en 8 uur. Niemand gezien. Via Exchange Logistics zie ik dat de bezorging verplaatst is naar maandag tussen 7 en 8 uur. Gebeld en aangegeven dat ik hier niet blij mee was. Coolblue verzocht de diepvries op maandag na 18 uur af te leveren ivm mijn werk. Krijg ik mail dat ze op maandag tussen 10 en 15 uur komen. Dus vrij moeten nemen. Is wel bezorgd op maandag. Helemaal niet tevreden over deze gang van zaken.

Assortiment
Goed

Extra toelichting
In eerste instantie ga je voor de prijs maar als men de afspraken niet nakomt dan geeft dat uiteindelijk toch de doorslag of je de volgende keer opnieuw iets besteld. Ik in ieder geval wel. Jammer.

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Uitstekend

Reageer

Wedder 06-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk een goede keuze te maken en deze te bestellen. Website werkt uitstekend en is overzichtelijk.

Service
Goede en persoonlijke feedback en stipte levertijd

Assortiment
Een erg ruim assortiment dat een groot keuze mogelijkheid bied in allerlei prijsklassen.

Aanbeveling
Zeer tevreden. Alles klopt!

Extra toelichting
Al eerder online aankopen bij Coolblue gedaan en tot op heden werden alle door mij bestelde artikelen tot op de puntjes verzorgd en op de afgesproken tijd geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henkschenkels 06-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Kijken, vinden, reviews lezen of videoreview bekijken en dan bestellen. Heel gemakkelijk dus, zoals je verwacht en het naar mijn idee ook hoort.

Service
Service is voor mij doen wat je belooft, oplossingen bieden en vooral geen nee verkopen. CoolBlue geeft precies aan wat ze wel of niet direct leveren en wanneer. Opties om af te halen zijn er altijd en toen ik een keertje iets had gekocht wat ik toch niet wilde houden kon het zonder problemen terug. Dat is dus de service van CoolBlue.

Assortiment
Op elk gebied een goed assortiment. En verwonderlijk is het soms wel dat bijna alles direct leverbaar is. Het is dus niet aanbieden wat er bestaat maar aanbieden wat je kan leveren (en wil leveren).

Aanbeveling
Ik heb gemerkt dat het in 99% van de keren dat ik iets nodig had mogelijk is om bij CoolBlue direct te slagen. Dat kan ik echt iedereen aanbevelen.

Extra toelichting
Ik kan weinig aanmerken op CoolBlue en zeker niet op mijn laatste aankoop. Ook in de winkel, waar ik verschillende keren ben geweest kreeg ik het gevoel een gast te zijn ipv een klant. Iemand die je welkom heet, een echte gastheer, had ik niet vaker meegemaakt in een elektronicawinkel. Als ik dan toch een minpuntje mag noemen, nee grapje, die heb ik tot nu toe niet opgemerkt. Voor mij de perfecte winkel, met optimale service en een goed assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Meeb 06-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De website en ook de uitleg van de producten is prima, het is net geen 10 want er zal altijd wel iets verbeterd kunnen worden, hetzij in dit geval minimaal

Service
snel en efficiënt

Assortiment
groot assortiment

Aanbeveling
100% aanbevelen!

Extra toelichting
De nieuwe Jawbone Up3 meet ook de hartslag, het vorige model is helaas kapot gegaan. Naast de functies, bewegen, wekken, voeding, is de hartslagmeting een pluspunt. Dagelijks ben ik contact met mijn welzijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

erdalaydin333 06-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Mijn enige kredietkaart (Amex) wordt niet aanvaard.
Problemen om te betalen via Paypal

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Scherpe prijzen

Extra toelichting
Ruim assortiment, scherpe prijzen

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Joaaaa 06-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gemakkelijk te bestellen en te betalen en je wordt goed op de hoogt gehouden van je bestelling.

Service
Levering was een dag te laat.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

sdemets 06-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Heel gemakkelijk gevonden wat ik zocht, ook de beoordelingen hielpen mij met mijn keuze.

Service
Er werd levering beloofd op vrijdag (volgende dag), maar er werd pas geleverd op maandag.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

ronaldcornet 06-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Bestellen ging erg soepel!

Service
Prima zover, (nog) niks te klagen!

Extra toelichting
Eerste ervaring met CoolBlue was prima.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

yokosun 06-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik vond bijna meteen een product in het gamma dat aan mijn behoeften voldeed. En ik moest er niet eens voor uit mijn stoel !

Service
Het was al bijna middernacht. Ik twijfelde over de levering de volgende dag. Toch kreeg ik nog een heel fijn antwoord. De volgende dag om 8.45u stond de post aan mijn deur met mijn bestelling

Assortiment
Ipv verschillende winkels af te schuimen, op zoek naar HET product, vond ik het bijna meteen bij CoolBlue

Aanbeveling
Maak het je gemakkelijk. Producten worden tot aan je deur gebracht !

Extra toelichting
Over Kärcher geen slecht woord. Vond hem bij CoolBlue 60€ goedkoper dan dat ik hen zou gaan halen in een winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bernardwielfaert 06-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel intuitive en modern site.

Service
Op de afgesproken dag geleverd, prima.

Assortiment
Keuze en kleurtjes genoeg in barbecues

Aanbeveling
Prima bedrijf, doen echt hun best.

Extra toelichting
De vlotheid waarmee alles verloopt is opmerkelijk, ook de gratis levering is positief.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ate en bettie 06-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bij 5 sterren of minder is een motivering verplicht. Gebruik hiervoor minimaal 50 tekens.

Service
je wordt goed op de hoogte gehouden over de bestelling en over de bezorging.

Assortiment
het is pas de eerste keer dat we wat kopen.

Aanbeveling
het is gemakkelijk, het is snel in huis.

Extra toelichting
we zochten een zwembad, op jullie site gevonden wat we wilden hebben. Bestellen ging super makkelijk, en we wisten al snel hoe laat de bezorging zou plaats vinden. het zwembad staat en we genieten er goed van!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Luc73 06-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Heel vriendelijk en behulpzaam

Extra toelichting
Gratis verzending, niet lang wachten en heel gemakkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dieboo 06-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
makkelijke overzichtelijke site en eenvoudig om product te vinden en dan een bestelling te doen, daarna een snelle goede afwikkeling.

Service
contact op genomen met de klantenservice en vrijwel direct een juist en gedegen antwoord op mijn vraag gekregen. Later kreeg ik nog een Email met nog verdere uitleg en een bijlage waar ik e.e.a nog kon nalezen, levertijd zoals beloofd.

Assortiment
uitgebreid assortiment, binnen de productgroep waar ik belangstelling voor had (navigatie) was er ruim voldoende keus.
Maar als je de site verder bekijkt is de keus bij andere productgroepen ook heel ruim.

Aanbeveling
zie boven !

Extra toelichting
Fijne makkelijke site, groot assortiment, goede klantenservice, levering op beloofde tijd.Dus een aanrader Geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Knops_r1 06-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk en simpel

Service
Super s'avonds bestellen s'morgens in huis

Assortiment
Meer als voldoende

Aanbeveling
Iedereen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emdi70 06-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Wat je zoekt, echt bijna alles is vindbaar.

Service
Je wordt perfect op de hoogte gehouden. Als je al moet bellen dan is dit uitstekend wat betreft service en vriendelijkheid.

Assortiment
Wat ik ook zoek, Coolblue heeft er wel een shop voor!

Aanbeveling
Erger je niet Blue !, gewoon shoppen bij Coolblue. Soms misschien iets duurder, maar dat maakt de service en snelle levering ruimschoots goed, en zelfs op zondag!

Extra toelichting
Eigenlijk alles al gezegd. Top shop, en altijd snel geleverd. Bij vragen snel geholpen. Misschien niet altijd de goedkoopste maar deze service en gezanik vrije leveringen zijn mij dat meer dan waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ricardoolde1972 06-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
site zoekt makkelijk en vergelijken is zeer eenvodig

Assortiment
breed assortiment van veel verschillende artikelen

Aanbeveling
'savonds om half tien mijn bestelling gedaan. Daarna werd ik via sms en mail op de hoogte gehouden van de levering. De volgende dag om half twaalf was het pakket er al. Dat is pas efficiëntie

Extra toelichting
ik heb geen minpunten kunnen ontdekken. Bovenstaande motivatie zegt genoeg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vanooijenlemmers 06-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk

Service
Snelle reacties en snelle levering

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Door de bovenstaande antwoorden

Extra toelichting
Snelle levering zonder extra verzendkosten en een overzichtelijk, uitgebreid assortiment en duidelijke beschrijvingen. Dit maakt het zoeken naar een voor jouw geschikt product makkelijke

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joopke1962 06-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
vanuit je luie stoel: kijken, kiezen en bestellen

Service
prima service, gelijk bevestigingsmailtje en daarna op de hoogte gehouden over het verloop van je bestelling

Assortiment
ruim assortiment en goede vergelijkmogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rfvdh 06-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel en duidelijk via de site te bestellen.

Service
Prima service, wij bestellen vaker en altijd top!

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Zeker raad ik Coolbleu aan, is een betrouwbare partner.

Extra toelichting
CoolBlue is een betrouwbare onderneming met een top service. 1 van onze oude routers gaf de geest en konden snel en simpel bestellen. De keuze om op de zelfde dag te laten bezorgen voor een paar euro meer dan ook dankbaar gebruik van gemaakt. CoolBlue is dus echt een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anneke van Brummelen 06-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het vergelijken van de producten is super eenvoudig waardoor je snel tot een keuze komt.

Service
De service gaat heel ver. Verbazingwekkend!

Aanbeveling
In zeer hoge mate. Dit was mijn eerste bestelling maar er zullen er zeker meer volgen

Extra toelichting
Lijkt me al duidelijk. (zie boven).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fonskars 06-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Online bestellen en bij een ophaal punt op je gemak een dag later halen.

Service
Geen service nodig gehad alles was duidelijk

Assortiment
Breed assortiment met goede beschrijvingen

Aanbeveling
Iedereen die 1 van de volgende zaken zoekt

- snelle levering
- duidelijkheid
- goede service

Extra toelichting
- snelle levering - duidelijkheid - goede service Minpunten - kan ik zo niet op komen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

barryvantillo 06-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Simpele navigatie, winkelwagen gekoppeld aan hun verschillende thema's en webshops

Extra toelichting
Uitstekende service, godede en leuke website. Veel informatie en reviews van gebruikers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews