coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42498 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2794 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

willyvangijn 13-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Artikel wat ik zocht was zeer snel te vinden op de site van coolbleu.nl

Service
Levering zeer vlotjes. Betaling zonder problemen. Ik werd ook nog via de mail op de hoogte gehouden over het bestelproces en levering.

Assortiment
Ongelooflijk wat er allemaal te koop is bij coolbleu. Ik ben helemaal happy!

Aanbeveling
Ik kan niet anders zeggen dan "chapeau". Prima service en levering. Wat kan een mens nog meer verlangen van een webwinkel?

Extra toelichting
Ik kan op dit moment geen slechte punten benoemen. De positieve punten zijn al benoemd in de eerste 4 vragen van deze enquête.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Catcin 13-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Was op zoek naar een wasmachine en heb deze gemakkelijk gevonden op jullie site . De site was duidelijk en heb gemakkelijk kunnen kiezen tussen verschillende merken .

Service
De service was heel goed , zowel op de site ,allemaal heel duidelijk .
Als de service thuis .alles wordt duidelijk uitgelegd op de site en het verloopt ook zo .

Assortiment
Heb genoeg keuze gehad .

Aanbeveling
Alles was voor mij zoals het hoort .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marcla 13-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk, makkelijk in te vullen

Service
Uitstekend, heel snelle levering en steeds een statusupdate

Assortiment
Ruim voldoende keuze

Aanbeveling
Uitstekende kwaliteit en dito service

Extra toelichting
Ik heb geen minpunten ontdekt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leenenpierre 13-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
moet zelfs het huis niet uit.

Assortiment
zeer veel keuze

Extra toelichting
alles is perfect verlopen. levering de dag na de bestelling wat een luxe.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nielsjob 13-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijke website met veel uitleg over de producten en service die ze bieden

Service
perfect, ze doen wat ze beloven en zelfs bij twijfel heb je nog de mogelijkheid om 14 dagen bedenktijd om spullen te retourneren of ruilen

Aanbeveling
maken waar wat ze zeggen, is bij andere vaak niet zo.

Extra toelichting
ik kan niets bedenken wat niet goed was,top, blijf vooral zo dootgaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

s. winter 13-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
prima service. Snelle reactie op vragen.

Service
Zie boven

Assortiment
uitgebreid

Aanbeveling
Zeer aan te bevelen.

Extra toelichting
Zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harizka07 13-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je besteld op je eigen stoel van achter je laptop. Binnen 10 minuten besteld en betaald, in welke winkel heb je dat?

Service
Ook de service was uitstekend wat kan je ook anders verwachten. Binne 24 uur in huis, wow.

Assortiment
Zo te zien in het boekje behoorlijk en goed voorzien.

Aanbeveling
Dat heb ik al gedaan, de door mij bij u aanbevolen familieleden en kennissen, hebben al gezegd ook bij uw firma te willen bestellen.

Extra toelichting
Ik vind zo wie zo een winkel via internet een pro, omdat je altijd een hoop bespaart, kijk naar vervoer voor jezelf, daarbij de keuze mogelijkheid, het gemak van de keuze in je eigen stoel. Op alle fronten een goede keuze van opzet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LuukvanA 13-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website, producten makkelijk te vinden

Service
Op tijd geleverd, zelfs in de avond

Assortiment
Ruim assortiment, het gekochte product was nergens anders zo vlug leverbaar

Aanbeveling
Goede winkel, niks mis mee!

Extra toelichting
Nooit problemen gehad met CoolBlue, prima winkel, groot assortiment, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fba007 13-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
je hoeft je huis niet uit en het is makkelijk te vinden op internet

Service
Je wordt stap voor stap op tijd op de hoogte gehouden waar je bestelling is

Assortiment
keuze genoeg van het artikel wat ik zocht

Aanbeveling
Ik ben nog geen webwinkel tegengekomen waar het zo gebruiksvriendelijk is en zo'n goede service van op de hoogte houden en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B.o.r.u.s. 13-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle service, goede kwaliteit en goede prijzen

Service
Coolblue doet wat het zegt: vandaag besteld, morgen in huis

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Coolblue is gewoon prima

Extra toelichting
Er valt geen negatief woord te zeggen over dit bedrijf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hermanvh06 13-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
gemakkelijk vanachter de computer

Service
product was niet voorradig, aangeklikt
om te horen wanneer het terug beschikbaar was, de volgende dag reeds een bevestiging hiervan

Assortiment
was in dit geval voor mij nu niet nodig omdat ik wist wat ik wilde.
in andere gevallen valt dit assortiment vrij goed mee

Aanbeveling
ik zou niet weten waarom niet!

Extra toelichting
is verlopen zoals ik het gehoopt had. vlug inspelen wanneer het product beschikbaar is, na de bestelling zeer gemakkelijk traceerbaar waar het product zich bevind. morgens stond er al een vriendelijk bpost-ster aan de deur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

bartur 13-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,0

Service
Vrijdagavond in de late namiddag besteld, pas maandag om 10h50 meldt BPOST zich aan met mijn pakje? Aangezien ik zoals iedereen maandag om 10h50 werk, zal ik pas ten vroegste dinsdagavond mijn pakje hebben. Is dat "morgen" voor Coolblue??? Is dat "ook levering op zondag"??? Waarom kan BPOST niet gewoon het pakje afleveren bij de buren??? ik heb deze optie nergens kunnen aanklikken? Het is gewoon natuurlijk veeel gemakkelijker om het pakje gewoon in het postkantoor te dumpen en een briefje in de bus te steken. Waarom kan dit bij andere koerierdiensten wel zoals POSTNL en TNT?

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed

Reageer

Grace 1966 13-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je krijgt zeer goede en uitgebreide informatie! En dat alles vanuit je luie stoel!

Service
Is erg goed!

Assortiment
Ruim keuze aanbod!

Aanbeveling
Coolblue is gewoon cool!

Extra toelichting
Service, kwaliteit,duidelijke uitleg,en supersnelle levering! Helemaal top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

krats 13-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

4,5

Gemak
site goed en overzichtelijk. Bestellen en betalen eenvoudig

Service
Levering heeft niet plaatsgevonden. Betrof een trampoline die ingegraven moet worden. Daarvoor allerlei voorbereidingen getroffen (aanhanger voor afvoer zand en mensen om te graven). Op einde dag melding dat "niemand aanwezig was op afleveradres". Dit met grote aanhanger op oprit, garagedeuren wijd open, meerder spelende kinderen in de tuin en werkzaamheden aan het dak van het huis aan de straatzijde. Hoe veel meer kun je thuis zijn!

In contact met transporteur weinig inlevingsvermogen: als je klacht hebt stuur maar een email echter niet bereid om klant te helpen. Achterlatend een kwade klant, gefrustreerde helpers (voor nop op mooie dag tijd vrijgehouden), kosten voor huur aanhanger en last but not least erg teleurgestelde kinderen. Bedankt!

Aanbeveling
Ik geloof dat de toelichting onder service wel genoeg zegt

Extra toelichting
Trampoline is nog niet geleverd

Review criteria:

Goed
Slecht
Voldoende

Reageer

kb100 13-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker handig die formule voor 23:59 besteld morge in huis!

Service
Op en top!

Assortiment
Jullie hebben meestal wel hetgeen in huis dat ik zoek.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Naika 13-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Vanuit je zetel bestellen en morgen in huis.

Service
Snelle levering.

Assortiment
Ruim aanbod

Aanbeveling
Op ieder vlak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

nv3 13-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Het zou goed zijn om meerdere foto's van de rugzak op de site te plaatsen. Zo kan de klant ook zien hoe de rugventilatie vermeld in de beschrijving eruit ziet. De keuze voor rugventilatie betekent ook dat het gewicht verder van de rug komt te staan en de last zwaarder wordt. Dit kan best worden geïllustreerd door foto's van een gevulde rugzak op een model te laten zien.

Assortiment
Er zijn ook minder bekende merken die men kan opnemen in het assortiment (Alpine, Osprey).

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

raspje 13-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles eenvoudig te bedienen

Service
Vrijdagavond heel laat besteld, de volgende ochtend in gebruik.

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Thuiswinkel waarborg.

Extra toelichting
Snelle levering, goed verpakt en aangesloten wij waarborg webwinkel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Nolleke56 13-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
snel te vinden, goede vergelijking mogelijk

Service
andere dag in huis!

Assortiment
veel keus in gezochte productcategorie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tommy M 13-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
je kiest gemakkelijk op de overzichtelijke website en kan makkelijk producten vergelijken en reviews opzoeken

Service
De externe koeriers kunnen beter, B-post had de koffiemachine geleverd, heel vriendelijke bode. Voor de diepvries was het een andere koerier dynamic dacht ik, die 2 mensen waren onderling ruzie aan het maken en hebben het toestel op de oprit neergezet, hebben niet geholpen dit naar binnen te brengen, dit vond ik een iets mindere ervaring

Assortiment
voor wat ik zocht genoeg mogelijkheden

Extra toelichting
de koerierdienst vond ik persoonlijk minder.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Dirkdewolf 13-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bestellen uit je luie zetel en je kan denken en vergelijken zoveel je wilt

Service
Het bestelde lag op het afgesproken uur klaar zoals het moest

Assortiment
Je raakt niet uitgekeken zowel op de website als in de winkel

Aanbeveling
Zeer goede bereikbaarheid van de winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BUDDY47 13-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Logische indeling website.

Service
In fysieke winkel (Rotterdam) prima service, het online shoppen straalt dit ook uit.

Assortiment
Gewoon uitgebreid.

Aanbeveling
Een verademing in vergelijk met andere onlinewinkels

Extra toelichting
Nogmaals, online shoppen bij Coolblue is altijd zonder franje, gewoon heel prettig. Net als de bekende keelpastilles, een verademing.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

abraham lincoln 13-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bestellen en ontvangen in zeer korte tijd

Assortiment
Ik heb eigenlijk specifiek naar een ding gezocht

Aanbeveling
Alles is soepel verlopen

Extra toelichting
Ik heb geen dingen over deze winkel die ik niet goed vind.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

VeryPicky 13-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Altijd beschikbaar, ruime keus, snelle levering.

Service
Bijna altijd goed. En zo niet, dan regelen ze het.

Assortiment
Ok, ze hebben niet alles, maar het is duidelijk waarvoor je wel en niet hier kunt shoppen.

Aanbeveling
Als je geen gezeur wilt, koop de bij Coolblue.

Extra toelichting
Coolblue is blijkbaar maar op 1 ding gericht: tevreden klanten. En dat merk je.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

wouterkersschot 13-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Super snelle levering. S Middags om 15h00 bestelling geplaatst, dag erna 8h50 op bestemming! top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stefantonissen 13-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijke site

Service
direct bevestiging order en status levering

Assortiment
inclusief accesoires

Aanbeveling
snel en duidelijk

Extra toelichting
Uitermate snelle levering. Goede terugkoppeling per mail.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pasman 34 13-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snelle bestelling, perfecte levering binnen 1 dag. goede service, netjes verpakt.

Service
zie hierboven

Assortiment
veel keuze, in de producten goede kwaliteit en prijs verhouding.

Aanbeveling
gewoon doen, je krijgt waar voor je geld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maxvs99 13-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Een hele snelle levering.
Mijn pakketje is om 6 uur besteld, en de volgende dag al om 11 uur binnen.

Service
Een hele vriendelijke en snelle support.
Ook via WhatsApp

Assortiment
Een ruim assortiment.

Aanbeveling
Een geweldig snelle levering, en er wordt echt aan de klant gedacht.

Extra toelichting
Dit is gewoon hoe een webshop hoort te zijn, een snelle en gratis levering (ook op zondag), en een vriendelijke en behulpzame support die echt berijd is om je echt te helpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bird1996 13-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
je kan gemakkelijk kiezen door de vele filters te gebruiken.

Service
bij het bellen naar coolblue is men altijd vriendelijk. ook bij het terugsturen doet men niet moeilijk.

Assortiment
ze hebben al zeer veel maar soms hebben ze te weinig van een bepaald assortiment of merk.

Aanbeveling
ik ken geen betere webshop

Extra toelichting
coolblue is het model voor andere webshops, ze doen niet moeilijk bij het retourneren van producten, de bespreken zelf hun producten, het is een webshop met de meeste filters wat zeer handig is, de prijzen liggen een paar euro's hoger dan bij andere webshops maar dat heb je er voor over, ook de snelle levering is een super pluspunt: de dag zelf, de volgende dag en ja, zelfs de zondag. indien er meer zulke webshops zouden zijn, zou het online shoppen veel leuker zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

boiserke 13-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
vlotte site

Service
snelle en correcte afhandeling

Assortiment
-ongelooflijk veel keuze

Aanbeveling
veel keuze en makkelijk in gebruik

Extra toelichting
- vlotte afhandeling - notificaties van waar het pakketje zich bevindt - Goede prijs/kwaliteit - Ruim aanbod maar toch makkelijk navigeerbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees van der Rest 13-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Prima overzichtelijke webshop!

Service
Levertijd uitstekend nagekomen, goed te volgen via Track&Trace.

Assortiment
Prima assortiment in foto-apparatuur, het objectief wat ik zocht was eigenlijk alleen bij CoolBlue voorradig voor de goede prijs.

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen webshop(s). Wat je ook zoekt, via CoolBlue kan je het altijd vinden in een van de vele webshops.

Extra toelichting
Inmiddels heeft CoolBlue bij mij een zeer goede reputatie opgebouwd. Diverse artikelen besteld in de afgelopen jaren en nooit problemen gehad met de levering of de kwaliteit!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

i.hamberg 13-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Omdat ik precies wist welke ik wou was het heel gemakkelijk te vinden

Service
'savonds rond 22.00 uur besteld en de volgende dag al thuis bezorgd.

Aanbeveling
snelle service, groot assortiment

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

KarenMoerman 13-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke website en snelle levering

Service
snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suske00 13-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Heb de gps 199 euro betaald, zat een boekje met aanbiedingen in de doos . Daarin stond dezelfde gps 20 euro goedkoper en op de site stond hij ook bovenaan 20 euro goedkoper. Ik heb dan telefonisch contact opgenomen en heb mijn beklag gedaan . Ze hebben mij gezegd dat ze er niks aan konden doen en hebben me dan een waardebon van 10 euro cadeau gedaan en ze gingen de fout aanpassen op de webshop. Na 3 dagen staat de fout er nog steeds op en ik vind dat ze mij de volledige 20 euro hadden moeten terugbetalen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

bauwenca 13-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanuit je luie stoel of zetel te bestellen

Service
bestellingen en leveringen worden correct afghandeld

Assortiment
meer dan keuze genoeg

Aanbeveling
Topservice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vannevel sabine 13-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
enkele muisklikken vanuit je luie zetel en de volgende dag je favoriete artikel zonder moeite bij jou thuis !

Service
duidelijke site, goed telefonisch bereikbaar, supersnelle levering

Assortiment
zeer ruim assortiment, werkelijk alles wat je nodig kan hebben

Aanbeveling
deze luxe en gemak moet je delen met anderen, dit is niet enkel een noodzaak, maar zelfs een plicht.
Zonde als iemand Coolblue nog niet kent !

Extra toelichting
*supersnelle levering *zeer ruim assortiment *erg overzichtelijke site *correcte prijzen *gratis levering *bereikbaar per telefoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ludojas 13-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
één klik en alles is geregeld

Service
op tijd geleverd tot op het uur precies

Aanbeveling
maakt betrouwbare indruk en doet wat het zegt
prettige website

Extra toelichting
heb ervaring met Coolblue en het ging altijd goed, ook toen ik eens iets terugstuurde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sirom 12-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudige goede website

Service
Vandaag besteld morgen geleverd

Assortiment
Alles wat je maar kunt wensen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mie Degraeve 12-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gemakkelijk een keuze maken op het net: vóór middernacht besteld is morgen in je bezit. Bovendien is het heel comfortabel dat je een afhaalpunt in de buurt kan selecteren, zodat je zelf kan beslissen wanneer je het pakje afhaalt.

Service
Heel snel een bevestiging van je bestelling, die je via track/trace formule kan volgen.

Extra toelichting
Super toch? winkelen vanuit je luie zetel en 's anderendaags in je bezit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

David en Ine 12-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Supersnelle levering en duidelijk communicatie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nickie66 12-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
lekker makkelijk en snel bestellen vanuit je luie stoel.

Service
na bevestiging werd ik in de ochtend gebeld dat de levering die dag niet kon plaatsvinden. Ik heb gevraagd wanneer levering zou plaatsvinden, dat wist de overigens uiterst vriendelijke medewerker niet. Na enkele uren gebeld met coolblue en toen is er een nieuwe afspraak gemaakt voor de volgende dag. Super opgelost

Assortiment
veel keus

Aanbeveling
Ondanks kleine tegenvaller uiterst vriendelijk geholpen en is er voor een oplossing gezorgd.

Extra toelichting
Goed: snelle levering en uiterst vriendelijke medewerkers. Aansluiten van wasmachine, oude meegenomen inclusief verpakkingsmateriaal. Iets minder: wasmachine netjes aangesloten, maar vergeten de slang in de afvoerpijp te stoppen waardoor water mijn badkamer instroomde. Medewerkers levering zouden hier wel iets beter op kunnen letten.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Annemie Vercauteren 12-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik vond op jullie site onmiddellijk wat ik zocht,goede prijs aanduiding en voldoende uitleg.

Service
S'Avonds kreeg ik nog een smsje dat ze met mijn bestelling bezig waren.

Assortiment
Ik kon kiezen uit verschillende modellen tot ik mijn goesting gevonden had

Aanbeveling
Zeer goede service

Extra toelichting
Het was de eerste keer dat ik bij Cool Bleu besteld heb,nadat ik een reclameboodschap van jullie op tv had gezien. Ben ik op jullie site gaan kijken en heb dan besteld. Ik vond het ook TOP dat ik via sms en mail op de hoogte werd gehouden van wat er met men pakketje gebeurde. Ook het aangekocht goed is SUPER. Doe zo verder,ik ben alvast een tevreden klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

noenivo 12-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudige en duidelijke procedure...

Service
Duidelijke informatie...

Assortiment
Meer dan voldoende keuze...

Aanbeveling
Om de drie bovenstaande motivaties...

Extra toelichting
Bij deze aankoop en verschillende voorgaande, verliep alles zeer vlot en één uitzonderlijk 'probleempje' werd vlekkeloos opgelost.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johannes Van Rompuy 12-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heel overzichtelijke produktvoorstelling en beschrijving van kenmerken

Service
Goede responstijd en levering

Assortiment
produkt beantwoordt aan verwachtingen

Aanbeveling
Gebruiksgemak !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guuke 12-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is overzichtelijk en handig om een bestelling te plaatsen en te betalen.

Service
Het was mijn eerste bestelling bij coolblue dus ik kan enkel iets zeggen over de levertijd en die was zoals beloofd de volgende dag.

Assortiment
Het assortiment is uitgebreid genoeg om te vinden wat je zoekt. Doch had ik gehoopt er een extra batterij te vinden voor mijn canon Eos 400D maar die kon ik toch niet vinden op de site.

Aanbeveling
Ik heb tot nu toe nog geen slechte ervaring dus waarom zou ik de winkel niet aanbieden aan anderen.

Extra toelichting
Tot nu toe enkel een positieve ervaring met de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.vlietland 12-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
'S avonds laat besteld, volgende ochtend al in huis!

Extra toelichting
Heerlijk shoppen is dit en ongelofelijk snel geleverd, service perfect. Enige 'nadeel' is dat je er wel een beetje hebberig van wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dany1959 12-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Shoppen per e-mail

Service
Snelle levering en correct

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Prijs kwaliteit zeker oké

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mw123456 12-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
duidelijke site met goede info

Service
Snelle levering en duidelijke leveringsinfo.
Echter laat de vriendelijkheid van de bezorger toch wat te wensen over. Geen voorstel tot terugname verpakking, levering van koelkast tot achter de voordeur en snel weer weg.

Assortiment
Is nog verbetering mogelijk in keuze tegenover andere shops.

Aanbeveling
gewoon goede eerlijke shop met snelle levering. Enkel wat ontgoocheld over vriendelijkheid van externe bezorger.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

mcerny 12-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Zeer gemakkelijk

Service
alles perfect, verzending, factuur

Assortiment
Aanbod is beperkt, ik wou liefst drie toestellen (KX-TG8063), maar die zijn slechts in Engeland te bestellen.Bovendien zijn ze daar een stuk goedkoper.

Aanbeveling
Om 23,00 u. besteld en al om 9,00 u. door BPost geleverd.

Extra toelichting
+ snelheid, gemakkelijkheid - beperkt aanbod

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Emac 12-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je luie zetel goedkoop winkelen, is er iets gemakkelijker?

Service
Heel de aankoop, product en levering, is en gebeurde zoals beloofd, is er iets zekerder?

Assortiment
Je kan kiezen in een groot gamma met de nieuwste modellen, is er iets beter?

Aanbeveling
Wie zou de vorige drie punten niet willen?

Extra toelichting
Zie niks negatief. Het positieve zit in mijn vorige beoordelingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews