coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,4 Lees 42763 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1415 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jaimywezenaar 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het was niet moelijk om iets te vinden/te bestellen.

Service
Goeie levering! Ik had me bestelling gelijk de volgende dag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JP0123 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijke site. Direct bestellen zonder account

Service
Zeer snelle levering bij voorradige artikelen. Als iets niet voorradig is krijg je een sms als het weer beschikbaar is.

Assortiment
Bijna alles;)

Extra toelichting
De service is uitstekend. En de prijzen zijn zeer aantrekkelijk. Ook geeft de webshop zeer uitgebreide informatie.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gilbert Cami 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Loogis

Service
Vlugger kan niet

Assortiment
Zeer volledig

Aanbeveling
Elk procuct uitvoering besproken met voor en dt vooral het negatieve

Extra toelichting
Volledige gamma , uitvoerige uitleg, pro en contra, suplementen , goeie prijs. Reacties kopers over hun procuct. Voorbeeldig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Biesbrouck 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Maken waar wat ze echt beloven.
Geen gezeur

Service
Mocht je niet in staat zijn om je bestelling te accepteren, dan vragen ze aan je buren om dat voor je af te leveren. Met een berichtje in je eigen brievenbus.

Assortiment
Kan ik nog wienig over zeggen,.

Aanbeveling
geeft vertrouwen.

Extra toelichting
complete bestelling .Goed bezorgt en verzorgd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

BarryLeurs 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Kon mijn product goed vinden en vergelijken met soortgelijke producten

Service
snel en makkelijk een account aangemaakt en bestelling was met alle betaalopties gratis (vind ik persoonlijk erg prettig)

Assortiment
Ruime keus en merken van de producten die ik zocht

Aanbeveling
Fijne Webshop

Extra toelichting
overzichtelijke webshop, en filter mogelijkheden waarop je kan filteren om een short list te krijgen van de best passende producten.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Matthias.cuypers 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Thuis bestellen dag nadien geleverd

Service
Voor 23.59 uur besteld dag nadien in huis+ snel antwoord in geval van vragen

Extra toelichting
Snelle levering, die mogelijk is op verschillende manieren: thuis, in afhaalpunt. Zelfs levering op zondag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johannah57 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vanuit je luie stoel kun je een keuze maken op de website

Service
mijn bestelling werd in overleg en op tijd bezorgd. via sms werd ik op de hoogte gebracht van het tijdstip van bezorging, met een tijdspanne van 2 uur.

Assortiment
er is veel keuze en cool blue geeft net iets meer korting, zodat het aantrekkelijk wordt om juist daar je product te kopen.

Aanbeveling
dit was mijn eerste ervaring met cool blue en ik vond het een probleemloze koop.voor andere producten zou ik zo weer voor cool blue kiezen.

Extra toelichting
ik denk dat ik mijn motivatie hierboven voldoende kenbaar gemaakt heb

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kweerd63 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Super handig bestellen wanneer je wilt.

Service
Handige filmpjes met extra informatie en uitleg.

Assortiment
Zeer ruime keuze en diverse merken.

Aanbeveling
Echt een aanrader om iets via coolblue te bestellen.

Extra toelichting
Super handig dat ik alles wat ik bestel de volgende dag al in huis heb. Altijd keurig verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kwinters 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bestellen gaat snel, het is erg simpel en door de indeling van Coolblue kan je makkelijk producten in hun eigen niche vinden.

Service
Zoals op de site van Coolblue staat: Wij doen niet moeilijk. En naar mijn ervaring is dat helemaal waar!

Assortiment
Groot assortiment, misschien kleding of schoenen in de toekomst?

Aanbeveling
Prima site, ook al is Coolblue niet altijd het goedkoopst, door de snelle levering en de prettige mentaliteit bestel ik er bijna altijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jappert84 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Uitzonderlijk overzichtelijke site met toch veel productinformatie. Ook makkelijk vergelijken met andere producten.

Service
Zeer vriendelijk personeel aan zowel telefoon als chat/mail. Tevens makkelijk retourneren, goede service algeheel.

Assortiment
Zo nu en dan producten die niet beschikbaar zijn. Het ligt er eigenlijk maar net aan wat voor product je zoekt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

didier.lefevre 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
online surfen, kan info bekomen via de filmpjes, je ziet reviews van andere klanten.

Service
kunt via filmpjes de nodige uitleg bekomen van het geselecteerde product.

Assortiment
ik heb altijd het gewenste product gevonden en indien het niet beschikbaar was dan kan je de functie nemen laat mij weten als het product terug op voorraad is.

Aanbeveling
aan iedereen, is beste prijs en snelste levering zonder extra kosten.

Extra toelichting
Ik vind de keuze mogelijkheden het assortiment en de uitleg super. Bestel om 22 uur en de dag daarna staat het aan je voordeur. Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mady Fockedey 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Van thuis uit kan men een aankoop doen

Service
Werd op de juiste dag geleverd

Assortiment
Zeer groot assortiment

Aanbeveling
Vermits alles vlekeloos is verlopen , zal ik deze winkel zeker aanbevelen.

Extra toelichting
Voor mijn eerste aankoop is alles zeer goed verlopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NicoGarstman 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke website & snelle levering

Service
Was eerst in de winkel en prettig geholpen, produkt was niet aanwezig door medewerkster aangeboden om eventueel ter plaatse bestelling te doen maar dit kon ook thuis.

Extra toelichting
Echt super goede en vriendelijke benadering personeel in de winkel en vervolgens thuis online om 22.00 uur besteld en de volgende dag om 13.00 uur al in huis!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

alinavanrijn14 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ik vind de website erg duidelijk. Ik zocht naar een nieuwe smartphone (de Galaxy S6 64 GB), en deze was goed te vinden. Ook het overzicht met abonnementen was helder.

Het bestelproces verliep erg soepel, ik wist wat ik kon verwachten, zonder verassingen. Afspraken werden nagekomen, de service achteraf was ook goed.

Service
Ik ben heel erg te spreken over de service van Coolblue. Toen ik een bestelling had geplaatst, werd meteen gebeld om een bezorgafspraak te maken. Deze kwamen ze ook netjes na. Ook wanneer het product/dienst niet naar wens is, doet Coolblue er alles aan dit op te lossen. Wat ik erg professioneel vond, is dat ze mij terugbelden toen het probleem al was opgelost. Ze geven duidelijk om de klant, en dat maakt mij blij.

Assortiment
Naar mijn idee heeft Coolblue een ruim aanbod. Ik zocht naar een goedkoop abonnement mét Samsung Galaxy S6 (64 GB), en deze vond ik bij Coolblue. Bij andere retailers waren de prijzen voor dit toestel een stuk duurder, terwijl ik dat eerder bij Coolblue had verwacht (mede door de service).

Aanbeveling
Wat mij betreft heeft Coolblue weinig minpunten. Het is duidelijk dat zij klanttevredenheid erg serieus neemt. Elk probleem lossen zij graag voor je op, en gaan door tot ze een blij gezicht zien :). Het verbaast mij wat goede klantenservice voor impact op mij heeft!

Extra toelichting
Nogmaals, de klantenservice is top. Dat maakt dat je vaker bij deze webshop wil bestellen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

G.Heuchemer-Souge 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk via internet te bestellen en te lezen dat het goed bevalt bij eerdere kopers.

Service
Goed. Alles op de tijd die aangegeven wordt geleverd.

Assortiment
Goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gee2012 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede en heldere website en alle produkten zijn snel en eenvoudig te vinden

Service
Goede advisering, bestellingen correct opgenomen en er wordt een link verstuurd die je rechtsreeks verbindt met iDeal om de bestelde artikelen af te rekenen.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Fijn bestellen, prompte levering een dag later.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H_V 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het bestellen zelf gaat simpel en eenvoudig. Niet al te veel stappen. Daarnaast kan ik alles zakelijk bestellen, wat ideaal is. Als je al een keer eerder besteld hebt hoef je niet alles opnieuw in te vullen.

Service
Mijn vragen die ik gesteld heb over het product waren snel en duidelijk beantwoord. Hierdoor heb ik mijn keuze goed kunnen maken.

Assortiment
Genoeg opties voor mij om uit te kiezen. Prijs was ook schappelijk.

Aanbeveling
Fijne winkel, snelle levering. Kreeg zelfs een mail dat het product bij de buren was afgeleverd en welk nr.
Zoiets nog nooit eerder mee gemaakt. Erg fijn!

Dus ik raad het zeker aan.

Extra toelichting
Product aanbod is divers. De prijzen zijn altijd schappelijk waaronder regelmatig kortingen en acties vallen om het nog aantrekkelijker te maken. Bestellen gaat simpel. Zakelijk bestellen is mogelijk. Afhandeling is goed en professioneel. Professioneler dan ik bij veel toko's zie. Advies is altijd goed en snel gegeven. Levering is snel. En je krijgt het nog in een leuk ontworpen doosje ook. Weet meteen dat jouw coolblue product aangekomen is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mirandahaverdil 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
duidelijke website.

Service
nadat je het produkt in huis hebt en nog een vraag stelt. zijn ze aan de telefoon onvriendelijk.

Assortiment
het produkt is op voorraad.

Aanbeveling
prima en duidelijke levering.

Extra toelichting
de behandeling aan de telefoon kan iets beter. verder ben ik zeer tevreden met afhandeling van de bestelling en de levering. mocht ik een aankoop willen doen kom ik zeker terug.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

MV1977 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel het proces van het maken van een keuze tot het daadwerkelijk bestellen en betalen liep zeer vlot! Overzichtelijke site om producten te vergelijken, referenties te lezen, logische opbouw in het bestelproces! Zeer gebruiksvriendelijk!

Service
Het op de hoogte houden via sms en mail vond ik zeer verduidelijkend. Het telefoontje dat de leverancier en binnen tien minuten was vond ik geweldig, alsook de levering op zich! Zeer klantvriendelijke leveranciers!

Assortiment
Ruim aanbod, vergelijkingsmogelijkheden met andere producten,...

Aanbeveling
Deze aankoop was van begin tot einde een positieve ervaring!

Extra toelichting
Globaal genomen ben ik zeker tevreden over mijn aankoop incl. de service van de levering, vandaar ook mijn negen op tien. Min punt zou ik noemen dat de uitleg over de machine, het schoon maken van de filter,... zelf moet opgezocht worden in de gebruiksaanwijzing. Een service die je bij een aankoop in de winkel wel krijgt.. nadeel van online bestellen...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boornzwaag 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De inhoudelijke én praktische informatie die ik zocht, was gemakkelijk en snel te vinden.

Service
Snelle levering. Plus juiste en heldere communicatie daarover.

Assortiment
Enorme keuze. Maar ook handige wegwijzers die het keuzeproces vergemakkelijken.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

bkristof 20-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Aanbeveling
wat problemen met de levering, maar correct afgehandeld door de klantendienst

Extra toelichting
wat problemen met de levering, maar correct afgehandeld door de klantendienst

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

cynthiabos 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Op advies van een kennis met goede ervaringen mijn camera online gekocht bij Coolblue en kan niet anders zeggen dat ik heel tevreden ben over de gang van zaken. Deze camera was een tijd niet op voorraad maar ik kreeg keurig een mail zodra ik weer kon bestellen. De camera is niet op tijd binnen gekomen maar dat lag aan een staking bij KPN.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ladymama 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gemakkelijke website

Service
Smiddags besteld , zelfde avond nog geleverd

Assortiment
Mooi assortiment

Aanbeveling
Uitstekende service

Extra toelichting
Alles correct verlopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

shiva007 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
na 1 dag geleverd!

Service
heel vriendelijke chauffeurs en behulpzaam!

Extra toelichting
snelle service en correcte afhandeling !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jhsitorus 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Lekker gemakkelijk

Service
Binnen een dag is bestelling geleverd.

Aanbeveling
Snelle levering en hoeft niet de hele dag af te wachten.

Extra toelichting
Ik ben heel tevreden met onlinebestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sonja Koopman 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke website!

Service
goede correspondentie!

Assortiment
Ruim assortiment!

Aanbeveling
Het gemak dient de mens!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

petriek 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website

Service
Wegens werkonderbreking mijn printer toch de volgende dag bezorgd. Telefonisch was de klantenservice ondanks grote drukte toch te bereiken.

Assortiment
Niet echt een oordeel over. Zoals het overkwam was het een groot assortiment.

Extra toelichting
Goede service, degelijke uitstraling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MN1967 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijke bestelprocedure, goede informatie omtrent verzending.

Service
mbt levering, duidelijk en snel. Nog geen ervaring bij service nav gebreken.

Assortiment
Voldoende, duidelijk weergegeven.

Aanbeveling
Prijs is scherp, bestelproces eenvoudig, wijze van verzending is goed.

Extra toelichting
Scherpe prijzen, uitgebreid assortiment. Winkelen werkt lekker snel en simpel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

nicolasvr 20-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,2

Gemak
super website en gemakkelijk aankoop proces

Service
teleurgesteld in de levering: ik had vrijdag besteld omdat er werd gezegd dat het zaterdag geleverd zou worden. Ben heel de dag thuisgebleven, maar pakketje is pas deze morgen toegekomen terwijl ik al op het werk was, waardoor ik tijd moet maken om het ergens te gaan ophalen...

Aanbeveling
teleurgesteld in levering: ik vind het naleven van de aangekondigde leveringstijden heel belangrijk. Indien dit niet overeenstemt met de werkelijkheid dan zal ik het niet aanbevelen...

Extra toelichting
teleurgesteld in de levering: ik had vrijdag besteld omdat er werd gezegd dat het zaterdag geleverd zou worden. Ben heel de dag thuisgebleven, maar pakketje is pas deze ochtend(maandag) toegekomen terwijl ik al op het werk was, waardoor ik tijd moet maken om het ergens te gaan ophalen... weet nog niet wanneer. Had ik het geweten had ik het adres van mijn werk opgegeven, want heb deze week geen tijd om pakketje op te halen en vertrek vrijdag met verlof (aankoop was bestemd voor vakantiegebruik).

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

Johkwe 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Snelle en gedegen informatie over de bestelling.

Assortiment
Mijn bestelde product was de nieuwste uitvoering en pas 1 mnd. op kieskeurig.
En ook nog de goedkoopste!

Aanbeveling
Ik heb een betrouwbaar gevoel bij deze webwinkel.

Extra toelichting
Afhandeling en informatie na de koop was erg snel en duidelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HJMDBTEU 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gewoon gemakkelijk te vinden en te bestellen

Service
Alles volgens afspraak

Aanbeveling
Ik geef nooit een 10

Extra toelichting
Ik ben boven duidelijk genoeg denk ik

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

imeco 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
Het assortiment is uitstekend waardoor de keuze altijd te maken is.

Aanbeveling
De beste webwinkel en service organisatie die ik ken en met praktische bezorgopties.

Extra toelichting
Eigenlijk is alles goed geregeld bij CoolBlue en de prijs/kwaliteit verhouding is nergens beter.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

debiesart 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je zetel tot in je zetel , gewoonweg gemakkelijk.

Service
Altijd op de afspraak , steeds tot uw dienst.

Assortiment
Ongelooflijk, noem maar op .

Aanbeveling
Waarom niet, zo' n service en goederen.

Extra toelichting
Een ongelooflijk hebbe ding , dat er uit zo een kleine box zo'n geluid komt is niet te geloven en hij speelt ruim de 4 h voorbij zonder opladen ( op normaal aangenaam volume ) En laat die blauwe LED maar flikkeren , mij stoort dat niet .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Freemont 20-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
De bestelling werg heel vlug afgerond !

Service
Op minder dan 24 uur was de laptop geleverd .

Assortiment
Veel keuze in laptops !

Extra toelichting
Wij kochten reeds een hifi installatie voor de TV , nu een laptop en zullen in de toekomst nog dingen kopen op deze wijze. We konden de bestelling goed opvolgen! Thanks

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maxim1 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
kan van thuis gebeuren

Service
zeer goede service

Assortiment
ja keuze genoeg

Aanbeveling
gemakkelijk je hoeft niet naar de winkel te gaan

Extra toelichting
ons pakketje was heel goed aan gekomen en het perfecte product maar spijtig genoeg kon het niet op mijn gsm.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jayvanboxtel 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Simpel en snel wat ik wil.

Service
Interessante reviews en vermakelijke grapjes.

Assortiment
Goed assortiment, maar niet altijd de laagste prijs.

Aanbeveling
Als de prijs goed is op Coolblue zie ik geen enkele reden niet te bestellen in hun webshop.

Extra toelichting
Soms is de prijs niet de laagste die op internet te vinden is. Verder is de webshops ideaal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

denils 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed overzicht en product specificaties en snelle levering of op de dag wanneer het jou het beste uitkomt.

Service
Overzichtelijke antwoorden op website, maar ook telefonisch zeer goed mocht je nog wat aanvullende vragen hebben.

Assortiment
Zeer breed

Aanbeveling
Zeer zeker een aanrader, door goede informatie en prijsverhouding

Extra toelichting
Al meerdere producten bij Coolblue gekocht de afgelopen jaren. Altijd correcte en overzichtelijke presentatie en afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Greet Blommaert 20-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,7

Service
Moet ik nog afwachten. Het reisstrijkijzertje werkte niet. We zijn nu met vakantie. Ik ga het volgende week terug sturen. Hoop dat ik het geld correct terug krijg.

Aanbeveling
Hangt van service bij retour af!

Extra toelichting
Zoals hierboven vermeld : het strijkijzertje werkt net. Wij zijn de volgende dag met vakantie vertrokken. Ik kan het pas 29/7 terugsturen

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

snollebolleke 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Handig online vanuit de zetel

Service
snel geleverd

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
Goedkoopste vergeleken met andere sites,winkels zelfs op de site van het product zelf toch het goedkoopste

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alainvh 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Heel gemakkelijk!! 's avonds bestellen vanachter je pc en 's anderendaags na het werk afhalen in je afhaalpunt.Je hoeft dus niet thuis te zijn om beleverd te worden bij manier van spreken.

Assortiment
De keuze is groot genoeg. Alleen vraag ik mij af of de HD die ik koos in het "NASCENTER" wel compatibel was voor een NAS want daags nadien was die al stuk en de tweede schijf werd niet eens herkend:-(

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen bij dringende nood aan onderdelen voor herstellingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

loesbaars 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk bestellen via internet. Duidelijke produktinformatie

Service
Je wordt goed op de hoogte gehouden van de verzending van de je produkt. Als je het wilt terugsturen gaat dat eenvoudig.

Assortiment
Ruime sortering uit verschillende produkten

Aanbeveling
Ik vond het een gemakkelijke manier van bestellen en een duidelijke site. goede produktvergelijking.

Extra toelichting
zie hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roosbeek 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
het was zeer gemakkelijk mijn artikel te kiezen op de site.

Service
Maandag besteld, dinsdag geleverd. Meer moet dat toch niet zijn ??

Assortiment
ik kon gemakkelijk het hele assortiment bekijken. Alles staat mooi bij elkaar.

Aanbeveling
Coolblue werd mij aanbevolen en ik beveel jullie met plezier aan bij al mijn vrienden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PattyK 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Voor 23.59 uur besteld is ook echt devolgende dag in huis.

Extra toelichting
Fijne winkel, veel reviews bij producten, goede prijs!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hanane1988 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het bestellen is super makkelijk gegaan

Service
Jeetje wat een service! Het product is binnen 24 binnen gekomen en bovendien werd ik continu op de hoogte gehouden van mijn pakketje. TOP

Aanbeveling
Ik zal CoolBlue zeker weten aanraden! Voor mij nooit meer de Mediamarkt.. Heb mijn nieuwe (electronica) winkel gevonden! Ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BenBakker 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles zo maar perfect

Service
de volgende dag voor de middag thuis afgeleverd

Assortiment
Verwachte meer op electronica gebied

Aanbeveling
Alles is perfect geregeld

Extra toelichting
Mijn eerste aankoop bij Coolblue en uitstekend bevallen. alles precies zo als omschreven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

pslot2 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke website en geen verzendkosten.

Service
Afspraken worden bevestigd en zeer goed nagekomen

Assortiment
Goed en duidelijk omschreven

Aanbeveling
Coolblue is zeer klantvriendelijk en heeft scherpe prijzen.

Extra toelichting
Coolblue is voor mij de beste en meest betrouwbare internetwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cecile Castille 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Large choix, description claire des articles

Service
Suivi impeccable : mail quand le colis est prêt

Assortiment
Large choix dans la gamme de produits

Aanbeveling
A recommander sans hésiter

Extra toelichting
Aucun problème, article disponible, livré quand je le souhaitais et rapidement

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ingrid delannoye 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
kan op je gemak kiezen

Service
nergens gaat het zo vlug dan bij jullie en niet tevreden geld terug
heeft dit al zelf mee gemaakt

Assortiment
veel keuze
wat u zoekt kan u hier vinden.

Aanbeveling
zal steeds aanbevelen.
beter dan winkelen

Extra toelichting
er is teveel om op te noemen kan op u gemak online winkelen service is zeer vriendelijk tot u dienst en vlug. echt een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Crucquis 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel simpel om een artikel te zoeken via de webshop en om het vervolgens te bestellen!!! Super.

Service
Het hele proces verloopt prima en lekker vlot. Geen klachten maar de indruk bestaat dat, wanneer er een klacht zou zijn, deze ook snel en naar tevredenheid opgelost wordt

Assortiment
Het assortiment is heel breed en ook zeer overzichtelijk!!! Echt heel goed!!!

Aanbeveling
Gewoon, puur alom tevredenheid over de hele breedte!!!

Extra toelichting
Ik vind het gewoon heel simpel: super, meer kan ik er niet over zeggen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els Van Den Heuvel 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
De website bood voldoende informatie over het aan te kopen product. 's Avonds besteld en 's anderendaags af het halen in een postpunt achter de hoek. Hoe gemakkelijk is dat!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews