coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42308 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3432 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Terugkerende Klant 07-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De producten die ik zocht en heb gekocht, kon ik telkens eenvoudig vinden via zoekfunctie op de overzichtelijke website.

Service
De kwaliteit van een organisatie wordt pas echt op de proef gesteld als er iets misgaat. Toen ik een e-reader met hoes kocht, was de hoes niet goed. De e-reader zat er scheef in. Ik kreeg van Cool Blue direct een ander toegestuurd en hoefde de eerste niet eens terug te sturen. De wijze waarop dit werd afgehandeld, was zeer professioneel en klantvriendelijk!
Voorst zijn al mijn bestellingen iedere keer binnen de afgesproken termijn geleverd. Ik vind het prettig dat de producten altijd in de avond worden bezorgd.

Assortiment
Wat ik tot nu toe zocht, heb ik steeds kunnen vinden. Bovendien was het telkens op voorraad en binnen 24-uur leverbaar. De prijs bij Cool Blue is over het algemeen zeer redelijk. Bij de luxere producten zijn ze niet altijd de goedkoopste, maar ook zeker niet de duurste internetshop.

Aanbeveling
Gewoon een betrouwbare en degelijke internetshop

Extra toelichting
Wat mij vooral ook aanspreekt, is dat bij steeds meer producten in een video het product wordt getoond en de mogelijkheden worden gedemonstreerd. Dat is echt van toegevoegde waarde!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mager Caroline 07-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Enorm veel keuze, ik vind het super dat jullie een vergelijk optie hebben op de site, ik vind het soms wel moeilijk om iets terug te vinden de zoekfunctie werkt niet altijd ... althans bij toch

Service
super !! De levering was inderdaad de dag nadien, via Messenger heb ik steeds binnen een half uur antwoord gekregen op mijn vragen

Assortiment
niets op aan te merken voor ieder wat wils en duidelijk ingedeeld :-)

Aanbeveling
Ik ga zeker Coolblue ga aanbevelen bij vrienden en familie

Extra toelichting
Bij mijn bestelling heb ik alles mogen ontvangen, dus dat ik ok. Helaas moet ik wel even vermelden dat ik de workout dvd niet aan de praat krijg maar ik heb het filmpje hiervan op YouTube gevonden ..

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sarah 07-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel en eenvoudig vinden van het gewenste product. Ook de specificaties en andere informatie zijn overzichtelijk terug te vinden.

Service
Snelle, correcte en vriendelijke service. Je word op de hoogte gehouden van elke nieuwe ontwikkeling in je bestelstatus. Bovendien was de leverancier enorm vriendelijk. Bij de track and trace krijg je zelfs een foto van de leverancier te zien zo weet je wie er aan je deur komt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peetermans Francis 07-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer eenvoudig zelfs voor ouderen. Overzichtlijk en
goed ingedeelde groepen.
Dus zeer gemakkelijk iets te vinden.

Service
Zeer goede service zowel in de winkel in Antwerpen als per email of telefoon.Snelle reactie en goede begeleiding indien nodig.

Assortiment
Zeer ruim assortiment en goed overzichtelijk.

Aanbeveling
Na mijn enkele aankopen nooit problemen gehad en steeds goed geholpen indien nodig.
Eigenlijk een geheel goede score over de ganse lijn

Extra toelichting
Neen geen enkele opmerking

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mon Plaisir 07-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snel, makkelijk, op tijd en keurig verpakte levering en klantvriendelijk gericht.

Service
Vragen via whatsapp snel beantwoord, goede en snelle communicatie.

Assortiment
Hebben van alles...

Aanbeveling
Ik heb werkelijk geen enkele klacht...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Pieter 07-01-2016 In de winkel gekocht
Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De website is duidelijk en overzichtelijk en biedt duidelijke productinformatie.

Service
De service is goed. Vragen worden snel beantwoord per e-mail, maar ook het stellen van vragen via de chat loopt goed.

Assortiment
Groot assortiment en het meeste wat ik heb aangekocht was altijd op voorraad.
De prijs is niet altijd de scherpste maar daar staat een uitstekende service tegenover (die ook wat waard is).

Aanbeveling
Ik ben een trouwe klant van Coolblue en misschien kun je me zelfs wel een beetje een fan van ze noemen. Ze hanteren een formule die mij erg aan staat. Je merkt dat de klant voorop staat en niet Coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rosmalen 07-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Lekker thuis besteklen en super vlotte levering

Service
Voor sinterklaas een gourmetset gehad. Nu wilde we met kerst gourmetten, dus doos open maken. Missen we 1 pannetje. Helaas was het pannetje niet meer los leverbaar maar kregen we een kadobon. En daarna het kaartje in de bus met de vraag of we toch nog een geslaagde kerst hadden gehad. Top

Assortiment
Volle keuze

Aanbeveling
Super

Extra toelichting
Top service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Gertjan Pap 07-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Coolblue heeft mij verrast met de geweldige klantvriendelijkheid. Alleen daarom wil je er aankopen doen. Alleen maar om de perfecte service te beleven. Ik heb geen aandelen, maar Coolblue gaat u niet teleurstellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LIliane Terny 07-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
I'm hoef niks te doen of mix te verplaatsen

Assortiment
Enormous feel keuze.

Aanbeveling
Veel dingen kun je er vinden die je ergens anders niet vindt.

Extra toelichting
Ik zal nog kopen bij Coolblue en anderen deze shop aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandiie 07-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel overzichtelijke site

Service
Pakketje geleverd op de juiste dag! Heel vlot via mail alles kunnen volgen.

Aanbeveling
Heel overzichtelijk en duidelijk! Prijs veel lager dan sommige andere winkels! Echt de moeite!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M 07-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk

Service
Goed

Assortiment
Alles is er

Aanbeveling
Goede winkel

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans V 07-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
zeer duidelijke website, leuke manier van communiceren en goed overzicht van artikelen en specs. Hierdoor is het aantal 'kliks' dat ik moet doen minder dan bij andere web shops...

Service
zeer snelle levering van het juiste artikel.

Aanbeveling
In vgl met andere web shops vind ik Cool Blue het gemakkelijkst en duidelijkst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

colettedr 07-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
In één klik besteld.

Assortiment
Product voorradig en onmiddellijk leverbaar

Aanbeveling
Bestelling overdag geplaatst en de ochtend erna geleverd, sneller kan niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leni 07-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke Website. Fijn dat er ook reviews gebruikers producten op staan Bestellen ging probleemloos.

Service
Ik had gevraagd op zaterdag te leveren en dat gebeurde ook. Alleen had ik doorgekregen dat men tussen 15.00 en 17.00 uur zou afleveren maar men was er al rond de middag. Gelukkig was ik thuis.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Fabian Akker 07-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk website en duidelijk gesorteerd dmv filters, prijs etc.

Service
Klantenservice is tot 23:59 open via veel verschillende kanalen zoals social media, telefoon en whatsapp. Daarnaast doen ze nooit ergens moeilijk over. Ik heb wel eens (door mijn eigen schuld) te veel betaald of een verkeerd product besteld en dit werdt altijd super snel recht gezet door de service.

Assortiment
Heel veel keuze op het gebied van alles. Ook veel specialistisch apparatuur die je in weinig winkels vindt.

Aanbeveling
Perfect klanten service, groot assortiment, overzichtelijk en duidelijke website. Perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ine Derix 07-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles makkelijk te vinden

Service
Zeer snel. Op oudejaarsdag een airfryer besteld en op 2 januari om 11.00 uur al in huis. Sneller kan niet

Aanbeveling
Zoals bovenstaande aangeeft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Irma 07-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
overzichtelijk en uitgebreide website en aanbod

Service
Hele goede service; snelle levering en accurate afhandeling van een retour

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Overzichtelijk website, snelle levering en correcte afhandeling. Via de mail goed op de hoogte gehouden van het leverings- en retourproces

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Charissa 07-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Zeer snelle levering, tien uur savonds besteld, volgende dag half negen sochtends kon het pakketje opgehaald worden hij een postnl punt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mara12351878 07-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Bestelling vlot geplaatst, goede informatie over het artikel

Service
Artikel helaas nog niet ontvangen, nog steeds "in behandeling" bij B post.

Extra toelichting
Artikel nog niet ontvangen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Yo Detemmerman 07-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Het is gemakkelijk om vanuit je stoel on line de producten te bekijken en prijzen te vergelijken.
Toch mis ik het echte kijken en daarom ben ik voor de bestelling naar een elektro winkel gegaan om het toestel te bekijken.

Service
Het is goed en snel georganiseerd, maar wel spijtig dat je geen idee hebt op welk uur de pakjesdienst op de dag van levering langskomt.Je zit immers de hele dag te wachten..

Assortiment
Er is een redelijk grote keuze aan producten. Het is meegenomen dat ik ook nog een kortingsbon van Douwe Egberts krijg als ik mij registreer op de website.

Aanbeveling
Mooie en handige website.

Extra toelichting
Ik vind de gebruiksaanwijzing bij het apparaat Ik vind de gebruiksaanwijzing niet zo praktisch want je hebt enkel afbeeldingen als instructies. Voor mij is het duidelijker indien er ook tekst zou zijn.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

rutger 07-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snelle handige website

Assortiment
groot aanbod toestellen

Aanbeveling
tot nu toe al altijd zeer tevreden geweest

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

een zeer tevreden klant 07-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
binnen een dag stond er een nieuwe wasmachine en de oude was ook meteen weg

Service
beleefde bezorgers, keurig werk geleverd

Assortiment
volop keus

Aanbeveling
zo snel en netjes heb ik nog niet meegemaakt

Extra toelichting
GA ZO DOOR!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eric 07-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

4,3

Gemak
site is duidelijk

Service
coolblue2ekans geboden in onderhandeling
onderhanden de uitleg over de krassen op de gsm
word bij de eerste info wel doorgegeven dat het artikel gewoon op de verkoopsite blijft staan daarna toen ik aangaf dat ik hem wilde kopen was artikel opeens verkocht,
is zeer onduidelijk gecommuniceerd.
kreeg naam van een leidingevende om probleem te bespreken kwam ik weer terug bij de mensen van klantenservice waar ik al niet verder mee kwam
kortom niet duidelijk zeker geen service met een smile word ook nog gezegd dat je kan bieden maar dat kon niet op dit artikel
kortom niet doen coolblue

Assortiment
veel te koop

Aanbeveling
internetbedrijf die niet thuis geeft als er een probleem zich voort doet verschuilt achter niet kloppende verklaringen etc

Extra toelichting
totaal cijfer komt nog te hoog uit op service een 3-

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende
Officiele reactie van Coolblue 07-01-2016

Hoi Eric,

Vervelend om te horen dat je het op deze manier ervaart. Kan je een ordernummer doorsturen? Dan hebben wij meer informatie en kunnen wij beter met je klacht meekijken.

Reageer

Christa De Vriese 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Je bestelt van uit je zetel

Service
Dag na bestelling (besteld op zondag!) reeds levering

Aanbeveling
Heel goede opvolging van de bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wolthuis 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Niet eindeloos van winkel naar winkel en parkeren.

Service
Nog niet vaak meegemaakt. Maar communicatie verloopt goed per mail

Assortiment
Bijna alles online te bestellen!

Aanbeveling
Assortiment goed. Communicatie goed. Mooie website. Leuke mensen in de winkel. Service betreft ruilen of klacht niet aan de orde geweest.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Beertens Carina 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
kon direct mijn keuze vinden, vlotte en duidelijke afronding van mijn bestelling

Service
super! Mijn 1ste bestelling was zaterdagavond besteld en zondagnamiddag geleverd aan huis zoals beloofd en de 2de bestelling was op de afgesproken dag beschikbaar in het gekozen postpunt omdat we die dag niet thuis waren.

Assortiment
De prijs moet zeker niet onderdoen to andere webwinkels, eerlijke prijs en de cadeaubon van 5 euro bij volgende aankoop is natuurlijk meegenomen.

Aanbeveling
Ik kan niets negatiefs zeggen en ben een zeer tevreden klant.

Extra toelichting
Ik kan coolbleu zeker aanbevelen en heb al mondelinge reclame gemaakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

heidih 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De dag nadien reeds geleverd aan huis. Top!

Service
Perfecte leveringstermijn zoals beschreven

Assortiment
Ruime keuze in verschillende prijscategorien

Aanbeveling
TOP,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan tijms 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel via vergelijkingssite bij cool blue terecht gekomen

Service
Heel snel en actieve info

Assortiment
Nog te weinig naar andere producten gekeken

Aanbeveling
Verschillende bezorgingsmogelijkheden zonder extra kosten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

John Verdonck 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer betrouwbare webshop

Service
Klantgerichtheid is zeer goed

Assortiment
Veel keuze uit artikelen met veel info en reviews op de site

Aanbeveling
Bij CoolBlue kan je alles krijgen

Extra toelichting
Levering is steeds op tijd zoals aangegeven op de webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leon 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Breed assortiment en overzichtelijke website.

Service
De service en de levertijd is waarom ik via Coolblue besteld had. Volgens Kieskeurig waren er 3 webshops goedkoper, maar voor €15 verschil op een bedrag van €220 kies ik dan toch Coolblue

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lucas 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
thuis op de bank uitzoeken en er de testen bij bekijken van de consumentenbond, dat is toch wel gemakkelijk.

Service
Op nieuwjaarsdag besteld en de zondag keurig thuis afgeleverd, dat is toch wel je belofte nakomen denk ik.

Assortiment
Je kunt het zo gek niet verzinnen of ze hebben het hè!

Aanbeveling
Van alle webshops waar ik tot nu toe iets gekocht heb had deze de snelste levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Philippe 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Jullie viseren blijkbaar klanten uit gans België maar op de site is er geen franse versie beschikbaar. Niet iedere francofoon begrijpt nederlands en de klant is toch koning, nietwaar? Moest het andersom zijn zou jullie brievenbus overlopen van de klachten!!!

Service
Snel, betrouwbaar, sympathiek. De talenkennis van de klantendienst heb ik niet getest

Assortiment
Weet ik niet

Aanbeveling
Conclusie van de overige appreciaties

Extra toelichting
Zeer interessante prijs

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

wim en tina 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke website met een zeer overzichtelijke opbouw van de producten.Bestelproces zeer eenvoudig, alles van stap A tot Z goed aangeduid.

Service
Levertijd perfect zoals vermeld op terugmelding van cool blue bij bestelling en opvolging levering.

Assortiment
Assortiment uitmuntend , winkel prachtig en de prijs is goedkoper dan andere concurrerende online websites

Aanbeveling
Uitmuntend goed

Extra toelichting
Prachtige online webshop.Doe zo verder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Slecht

Reageer

John 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Veel merken en uitgebreide beschrijvingen

Service
Snelle en goede communicatie

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

emmanuel 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanuit de zetel bestellen

Service
Aan huis levering ...geen verzendkosten

Assortiment
Keuze genoeg

Aanbeveling
Kan moeilijk beter

Extra toelichting
Doe zo verder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nd 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De procedure om een item te bestellen is eenvoudig en duidelijk.

Service
Vlotte opvolging met e-mailbevestinging, enkel werd het artikel niet tijdig geleverd (volgende dag) maar dag erna. Echter dit was de eerste werkdag van dit jaar dus misschien lag het aan de externe partij.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

René 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,8

Gemak
grote keus

Service
De winkel is (misschien) zijn service nagekomen - maar ik heb nog steeds geen product gekregen - levering was voorzien op maandag - nu woensdag 17h00 nog steeds niets gekregen!!!!

Aanbeveling
keuze en overzichtelijke site

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed

Reageer

Tom 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Pc opstarten, klikken, betalen en dag erna je pakje.
Makkelijker kan niet volgens mij

Service
Steeds vlot en snel contact met de helpdesk. Aantal keer iets verkeerd gelopen maar dit hebben ze steeds professioneel opgelost

Assortiment
Soms staan er dingen on line die niet meer beschikbaar zijn waardoor je moet upgraden of zoals ik downgraden.
Verder niets op aan te merken

Aanbeveling
Er kan altijd iets foutlopen, en dit is voorgevallen... Daarom maar. Dit alles is wel steeds snel en correct opgevolgd geweest.

Extra toelichting
Stockbeheer kan beter aangezien ik verschillende keren besteld heb wanneer product voorradig was maar uiteindelijk dan toch niet bleek te zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Samantha 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Het zijn de kleine details die coolblue leuk maken. De omschrijvingen op het pakket en wat erbij staat als je je mening op hun site geeft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luc 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede layout van de site, vele verschillende keuzes aan merkprodukten.

Service
Zeer snelle levering van het bestelde product, en perfect verpakt.

Assortiment
Zeer ruim, en nu voor het moment leuke solden

Aanbeveling
Echt een aanrader, en zeker niet duur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zoeken op de site is eenvoudig en werkt snel

Service
Snelle levering, zaterdag besteld, maandag binnen

Assortiment
Zeer ruime keuze, zit meestal bij de goedkoopste aanbieders.

Aanbeveling
Snelle levering, uitgebreid assortiment en goede communicatie over de voortgang van het leveringsproces via de mail.

Extra toelichting
Prettige winkel. Alles naar wens verlopen. Dus goed dus een 10

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

An 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zo simpel, bestellen uit je luie zetel en de volgende dag al in huis..zalig

Service
correct op tijd geleverd zoals beloofd.

Assortiment
ik had genoeg keuze om uit te kiezen

Aanbeveling
ik heb geen enkel negatief argument

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m keizer 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
thuis op de bank alles bekijken

Service
volgende morgen al bezorgd

Assortiment
veel keuze van verschillende merken

Aanbeveling
goed product snelle levering

Extra toelichting
goed overzicht over de verschillende producten met uitleg erbij

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kev 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De aankoop was snel geregeld en via duidelijke mails had ik meteen zicht op het verdere verloop van mijn levering.
Jammer genoeg liep de levering dankzij vertraging bij de Post een dagje vertraging op. Dit is buiten de macht can Coolblue, maar zorgt even voor een dipje.

Service
Duidelijke mails en informatie die je begeleiden in je aankoop en leveringsproces

Assortiment
Veel keuze aan een scherpe correcte prijs en dit aangevuld met een fantastische uitleg (video review die maximaal objectief is)

Aanbeveling
Veel keuze, leuke communicatie die me als klant aanspreekt, objectieve informatie en
Reviews, correctie prijs (voor mijn aankoop was coolblue veruit de goedkoopste op de markt). Ondanks een dagje vertraging van de levering dankzij De Post toch een goed gevoel overgehouden aan mijn eerste ervaring met CB

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

fre 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
website is goed en overzichtelijk. Biedt ook veel interessant informatie en reviews.

Assortiment
zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
goede website, ruim assortiment, goede prijzen, snelle levering...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Werner Huysmans 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Geen probleem

Assortiment
Voldoende groot

Aanbeveling
Zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Simpele online bestelling.

Service
Zondagavond iets voor 8 uur besteld en maandagochtend rond 9 uur geleverd. Super service noem ik dat.

Assortiment
Enorme keuze en zeer goede keuzehulpmiddelen.

Aanbeveling
Beter kan volgens mij echt niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jos de neve 06-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Gemak
stipt, perfect

Assortiment
erg ruim

Aanbeveling
matig aan te bevelen
ooit een week vertraging gekend bij een levering ondanks de gegarandeerde levertermijn en mijn dringende nood (daar sta je dan)
herhaalde malen aangekaart ";ja mijnheer dat zijn wij niet, dat is tnt"
nimmer afdoende reaktie gehad
ik herhaal mijn strikt voorbehoud dus openbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lucien van Lierde 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtige website met gemakkelijke zoekmogelijkheden. Veel in voorraad.
Snel antwoord.

Service
Effectief op zondag geleverd ... ongelooflijk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AnnSophie 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles ging heel snel en gemakkelijk! Niets van problemen gehad!

Service
Heel handige filters om te kunnen selecteren en dus makkelijker te kiezen!

Assortiment
Ik was op zoek naar een theepot en had toch ene grote keuze!

Aanbeveling
Het gaat heel vlot en gemakkelijk! En de volgende dag heb je het al in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews