Informatie voor partners

Op deze pagina kun je onze tarieven nog eens bekijken, vind je de contactgegevens van onze sales-afdeling, een handleiding KIS en kun je kijken welke tools jij kunt gebruiken als klant van Kieskeurig.nl.

Snelle links

Informatie

Kieskeurig.be bestaat sinds 2008 en is een snelgroeiende product- en prijsvergelijkingssite. Wekelijks begeleiden wij via Kieskeurig.be tienduizenden consumenten bij een volgende aankoopbeslissing door hen te helpen bij het vinden en vergelijken van producten, webwinkels en andere aanbieders. Hier vind je alle informatie voor jou als adverteerder / partner. Hoe kun je adverteren op Kieskeurig.be en hoe kun je zo optimaal mogelijk gebruik maken van onze expertise?

Winkelinformatie en shopreviews

Vanuit de afdeling ShopSupport wordt er voor gezorgd dat een webshop aangesloten wordt bij Kieskeurig.nl met in eerste instantie minimale shopinformatie. Je kunt deze pagina aanvullen met extra informatie over jouw webshop door alle velden in het informatiedocument in te vullen. Dit document krijg je na jouw aanmelding toegestuurd. Dit kan informatie zijn over bijvoorbeeld keurmerken die je hebt, beschikbare betaalmethoden of op welke manier jij de producten kunt leveren en met welke vervoerder. Ook is de afdeling ShopSupport verantwoordelijk voor de controle van shopreviews op Kieskeurig.nl.
Ga naar Shopsupport

Pricefeed

Ons doel is om alle feeds te optimaliseren. Wij streven naar zo veel mogelijk verkeer voor de shop met een zo hoog mogelijke conversie. Wat komt er allemaal kijken bij het importeren van de pricefeed en waar moet deze aan voldoen?
Handleiding pricefeed Kieskeurig.nl
Ga naar DataManagement

Aansluiten

Onze bezoekers zijn ver in het oriëntatieproces en staan op het punt een keuze te maken. Dit zorgt voor een hoge conversie. Op Kieskeurig.be bieden wij diverse mogelijkheden aan voor adverteren. Meld je aan voor de Winkelvergelijker en plaats banners op Kieskeurig.be.

Widgets

Kieskeurig.nl heeft diverse handige tools voor haar klanten. Zo kun je op een makkelijke manier de reviews over jouw producten of jouw webwinkel plaatsen.

Voorwaarden en procedures

Hier vind je alles over de voorwaarden en procedures van Kieskeurig.nl.

Vragen?