coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 42379 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3202 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Do 26-02-2018 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelling geplaatst en zeer snel ontvangen. Mijn bestelde product werkt niet naar behoren, dus gebeld wat ik zou kunnen doen. Vriendelijke medewerkster aan de lijn, probleem voorgelegd dat ik wil retourneren en ruilen voor een goed product. Direct na telefoongesprek retour formulier en verzendlabel via mail binnen. Mooi dat het retourneren via een antwoordnummer gaat. Zeer goede service. Ik ben er blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bubi 26-02-2018 Via de website gekocht

Professionele EN sympathieke meedenkend bezorgers!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede website: duidelijk en zonder fratsen.
Bezorging perfect: op tijd (hoefde niet de hele of halve dag thuis te zijn), zorgvuldig en erg deskundig. Erg sympathieke boys die meedenken en adviezen geven plus wasmachine aansluiten en aanzetten. Plus: oude apparaat gratis afgevoerd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pauline 26-02-2018 Via de website gekocht

Supersnelle levering! Makkelijk te bestellen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk te bestellen, veel aanbod, en goede prijzen! Goed verzorgde aflevering, supersnel ook! Goed verpakt, netjes mail gekregen over voortgang pakket.TOP!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ri 26-02-2018 Via de website gekocht

Topservice en snelle goede levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne webshop, goede navigatie en aanbod van producten. Daarbij is de communicatie ook gewoon leuk! Bestellen bij CoolBlue is een feestje :-)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sylvia Lips 26-02-2018 In de winkel gekocht
Rotterdam

geweldig geholpen

Algemene score

10,0
Winkel is goed georganiseerd Loopt op rolletjes. Prima geholpen, goede uitleg gekregen. alles goed overzichtelijk.

Reageer

emiel 26-02-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering (gebruik gemaakt van 'voor 15 uur besteld, vanavond in huis' levering). Daarnaast voldoende info en keuzehulp op site om het juiste product te kiezen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Henk van der Nagel 26-02-2018 Via de website gekocht

Geweldig beste service van Nederland op hun leveringspakket

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heldere website. Snelle reactie op bestelling. heel korte levertijd op aangegeven tijdstip. Correcte plaatsing installatie en uitleg door bekwaam personeel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EenmaligeBezoeker 26-02-2018 Via de website gekocht

Gewoon, met een glimlach!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
In verband met verhuizing verschillende artikelen besteld, waaronder een koelkast bij COOLBLUE. Erg vriendelijke bezorgers, goede service en netjes uitgepakt op locatie.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Daphne v R 26-02-2018 Via de website gekocht

Altijd goede service!

Algemene score

9,0
Meerdere keren wat bij Coolblue besteld, voldoet altijd aan de verwachtingen. En de leuke verpakkingen maakt het altijd nog net even iets leuker om je pakketje te openen.
Ook in de winkel is het altijd fijn binnenstappen. Je krijgt de tijd om te kijken en de verkopers zijn vriendelijk en niet opdringerig!
Bij problemen is de klantenservice makkelijk te bereiken en helpen je met ieder probleem en streven ernaar om het zo snel mogelijk op te lossen naar tevredenheid!
Tegenwoordig bestel ik liever bij Coolblue dan bij de concurrent! 👍🏻
Advies: Laat je verrassen door de service van Coolblue!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brons 26-02-2018 Via de website gekocht

Verassend snel !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Producten die aangeschaft werden waren prijstechnisch het meest gunstig, en in minder dan 24 uur geleverd ! Aardige jongens, voor de deur uitgepakt, verpakkingsmateriaal weer meegenomen, in een mum van tijd geplaatst aangesloten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heidy 26-02-2018 Via de website gekocht

Snel en goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ze doen wat beloofd is! 15 uur na bestelling staat mijn nieuwe wasmachine al te draaien en krijg ik aanvullend duidelijke uitleg over het apparaat. Zeer vriendelijke mannen die zelfs nog even een doek vragen om het beetje water achter de machine op te dweilen! Top service Coolblue!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mehmet Copur 26-02-2018 Via de website gekocht

Super, kind and fast service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
I ordered a TV and Coolblue delivered properly 14 hours later. Super fast.. And deliverer was very helpful and kind. Thanks to "coolblue".

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjolein 26-02-2018 Via de website gekocht

Doen meer dan ze beloven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb een Samsung wasmachine bij Coolblue gekocht omdat machine daar het voordeligst was en er geen installatiekosten in rekening worden gebracht. Vanaf het moment van bestellen is alles meer dan smooth verlopen. Wat een fantastische service! Kreeg zelf ‘was’ tips van de monteurs bij plaatsing. Mijn verwachting van Coolblue was hoog oa door de reclames maar deze is absoluut overtroffen. Top bedrijf!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Noesja 26-02-2018 Via de website gekocht

Nette levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Door alle reviews kon ik online een goede keuze maken uit alle merken wasdrogers, daarna mijn bestelling bij Cool Blue gedaan. De volgende ochtend werd het afgeleverd en hebben de chauffeurs de droger op 1 hoog geplaatst, de pootjes werden netjes afgesteld en ik kreeg uitleg over de filters (hoe ik deze eruit kon halen en schoon kon houden). Keurig netjes geleverd en hele vriendelijke jongens.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 25-02-2018 Via de website gekocht

Supersnelle superservice !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super service van Cool Blue, ruim van te voren bericht over het leveringsmoment! Binnen een kwartier een oude wasmachine afvoeren en de nieuwe aansluiten, stellen en..... draaien maar. Top !!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miek 25-02-2018 Via de website gekocht

Super snelle service en vriendelijke bezorgers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk bestelproces en super snelle levering en erg behulpzame bezorgers! Ze meten of alles waterpas is en gaan ps weg als alles naar wens is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

toppie voor Coolblue 25-02-2018 Via de website gekocht

net als de tv reclame, gewoon goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
fijne service, volgens afspraak geleverd een wasmachine en oude mee retour genomen.
En ja deze machine overtreft mijn verwachting tot zover... net een aantal dagen dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Irma 25-02-2018 Via de website gekocht

Voor het eerst besteld bij Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website, makkelijk zoeken, eenvoudig bestellen, inderdaad de volgende dag in huis, goed verpakt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henny blok 25-02-2018 Via de website gekocht

snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind het een prettige winkel heel duidelijk en een snelle en prettige aflevering.
ook fijn dat je weet wie het pakket komt brengen door een foto bij de afleverdatum te plaatsen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Beer 25-02-2018 Via de website gekocht

Vlekkeloze service zoals service bedoeld is.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prachtige, heldere website en app, waarin je snel en feilloos het product vindt dat je zoekt. Prima kacheltje besteld, op basis van de aanbeveling van Coolblue en de recensies. Snelle levering. En als je een keer de klantenservice nodig hebt, zijn ze er een lossen ze alles op.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark B 25-02-2018 Via de website gekocht

Top Service, snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles aan een bestelling plaatsen bij Coolblue is gewoonweg top!
Snelle service, mooi assortiment, goede prijs kwaliteit, dus gewoonweg top, bestel hier zeker nog!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tine 25-02-2018 Via de website gekocht

Vlotte levering en keurig geinstalleerd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alle specificaties goed te vinden....Heldere uitleg...kortom...hiervoor hoef je niet naar een winkel....je zoekt op energiezuinigheid en of andere dingen die je belangrijk vindt aan een wasmachine....alles is goed te vinden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Honing. 25-02-2018 Via de website gekocht

Perfecte service. Goede informatie betreft aflevering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie duidelijke site. En veel informatie om producten te vergelijken.

Zelf ben ik fysiek beperkt en de mannen van coolblue maakte er geen probleem van om even een doekje achter de bestaande apparaten te halen voordat het nieuwe apparaat geplaatst werd.
Ook het oude apparaat werd netjes meegenomen.
Gewoon top !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie romkes 25-02-2018 Via de website gekocht

Gewoon goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site en zeer goede en snelle service
Bezorgtijd werd op de minuut doorgegeven via sms,top en zorgvuldig afgeleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 25-02-2018 Via de website gekocht

de service van Coolbleu is uitstekend

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ben al heel lang klant bij Coolbleu en ben daar zeer tevreden over. Goede service en zeker de uitleg over iets dat je wel of niet zou willen kopen. Perfect.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Helmy 25-02-2018 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel makkelijk om te bestelen. Snelle levering. En bij problemen super klantenservice. Vriendelijke medewerkers en snelle persoonlijke afhandeling van klachten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kathy 25-02-2018 Via de website gekocht

aangenaam verrast!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
heel aangenaam verrast over de service van Coolblue. Voldoende informatie, voor, tijdens en na de bestelling. En een glimlach bovenop!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronak 25-02-2018 Via de website gekocht

Geweldig en netjes service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wasmachine was om 21:00 uur online besteld en de volgende dag om 9:30 was het al aan het draaien bij mij thuis! Geweldig, snel en heel vriendelijk service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henriëtte 25-02-2018 Via de website gekocht

zeer tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor het eerst bij Coolblue iets gekocht. De volgende dag had ik het in huis; mijn koelbox voor in de auto en voor thuis. Prima ding voor een goede prijs. Ik vond de grapjes op de verpakking erg leuk: zo voelde mijn aankoop als een cadeautje!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Seline 25-02-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service! Voor 23.59 besteld, binnen 24u in huis!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Typisch, verhuizen en je stofzuiger houdt er mee op! Voor 23.59 besteld en de volgende dag (aan het begin van de middag!!) al in huis! Super service en hele fijne website waar ik voldoende informatie op kan vinden en mijn keuze snel kan maken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

loes 25-02-2018 Via de website gekocht

snelle en keurig geleverd Toppie!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
veel artikelen te koop en een snelle bezorging en keurig netjes geleverd
zeker voor een volgende aankoop !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rchartman 25-02-2018 Via de website gekocht

Perfecte combi

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zowel de keuze-mogelijkheden als de info en prijsstelling, gekoppeld aan bestelgemak en heel snelle levering, maken CoolBlue tot ‘preferred supplier.’

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

marco 25-02-2018 Via de website gekocht

zeer snelle goede service

Algemene score

9,0
makkelijke website goede prijs,snelle levering voor herhaling vatbaar.goed product makkelijk te monteren

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan 25-02-2018 Via de website gekocht

Degelijk, snel en goed die levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wasdroger besteld en zoals gewenst op het juiste dagdeel wat wenselijk was geleverd. In 10 minuten de oude wasdroger weggehaald en de nieuwe geïnstalleerd. Aardige gasten ook nog eens.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne 25-02-2018 Via de website gekocht

Snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De avond ervoor had ik het product besteld en de ochtend erna was het er al. Duidelijke site, goed advies en snelle service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

HEHA 25-02-2018 Via de website gekocht

Stofzuiger

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruime keuze. Duidelijke instructie over procedure. Eenvoudige bestelling. Goede communicatie. Uitstekende levering volgens afspraak.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

May Dupont 25-02-2018 Via de website gekocht

service+ zeer tevreden van levering in de winkel en thuis

Algemene score

9,0
Uitgebreide keuze assortiment en zeer snelle levering
Goede begeleiding en informatie
Vriendelijke bediening

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Rob van Staveren 25-02-2018 Via de website gekocht

Geen gezeur service !!

Algemene score

10,0
Duidelijke site, met redelijke prijzen, prima ! Interessant is ook de aanbeveling van de verkoper/site

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rachel 25-02-2018 Via de website gekocht

Voortaan alleen nog maar CoolBlue!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Allereerst vind ik de webshop van Coolblue

*Makkelijk in de omgang
*Informatief
*Snel
*up-tp-date!

De Service
*vind ik super goed!
*Erg betrouwbaar waardoor ik niet zo snel ergens anders meer zou willen shoppen.
*Contact verloopt soepel en snel

Levering:
*wow!
*super snel mijn product binnen gekregen, en in perfecte staat.
Netjes en veilig ingepakt, en de levering kwam sneller binnen dan verwacht!
Helemaal moppie dus!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

e.e.roehl 25-02-2018 Via de website gekocht

beste service

Algemene score

10,0
kan niet beter. Aanrader. bij aale orders ed beste en klakkelose service en prompte levering.
goede range van producten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ploumen Groen 25-02-2018 Via de website gekocht

Snel, vriendelijk en behulpzaam

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Binnen 24 uur hadden wij een nieuwe wasmachine, vrijdag avond om 20.15 uur besteld en zaterdag morgen om 9.30 uur geleverd. Vriendelijke en behulpzame bezorgers die de nieuwe wasmachine snel hadden gemonteerd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WeeJee 25-02-2018 Via de website gekocht

snelle en vriendelijke bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Artikel in webshop gekocht.
Beschrijving en prijs waren criteria.
Tevens gaf het een positief gevoel dat ik het artikel bij n zaak kocht die niet bang is duidelijk te maken waar deze voor staat: goede artikelen voor een redelijke prijs en een goede service

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Gerard 25-02-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op tijd, goede prijs, zeer vriendelijke bezorgers, geïnstalleerd, goede uitleg ! Binnen 12 uur geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron de Vos 25-02-2018 Via de website gekocht

Snel en korrect

Algemene score

10,0
Uitstekende productkeuze( Wasmachine) ,snelle en efficiente levering naar 3 hoog, hebben oude wasmachine mee teuggenomen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marja 25-02-2018 Via de website gekocht

Goede service zowel online als in de winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue doet wat hij beloofd. De levertijd is zeer kort. De service is prima, de bereikbaarheid van de klantenservice is goed met ruime openingstijden. Over garantie wordt nooit moeilijk gedaan. Wat ik verder fijn vind, is dat ze ook fysieke winkels hebben want soms vind ik het prettiger om persoonlijk advies te krijgen. Een kop koffie of thee staat dan altijd klaar. Coolblue is dan niet de allergoedkoopste aanbieder maar de service weegt daar ruimschoots tegen op.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin Meertens 25-02-2018 Via de website gekocht

Perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer duidelijke webshop en een zeer snelle levering. Goed bereikbare zeer vriendelijke en helpende klantenservice.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lydia 25-02-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle correcte afhandeling van de bestelling. Zeer vriendelijk personeel. Duidelijke instructies voor gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.Jonke 25-02-2018 Via de website gekocht

Correcte levering ,door vriendelijke bezorgers van coolbleu

Algemene score

9,0
Bezorgers Stellen zich voor aan de klant,en voor levering een telefonisch bericht Dat ze er aankomen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 25-02-2018 Via de website gekocht

Zeer snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Leuke shop met humor ,voor het eerst geshop bij Coolblue ,duidelijke uitleg goede spullen,(niet alleen de levering is een feestje maar ook het shoppen)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remco 25-02-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De website is helder en geeft goede uitleg. De producten worden snel geleverd. Prima service en kwaliteit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews