coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42587 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2218 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Elly 10-08-2019

Algemene score

1,0
Wat een slechte organisatie! Nooit meer Coolblue voor mij. Wasmachine besteld, duurde drie dagen voor ze leverden, eindelijk...Daar kwamen ze. Reuze vriendelijke mannen, maar....ze hadden een droger voor mij. Lang verhaal kort. Mijn wasmachine is zoek en als ik 117 euro bijbetaal krijg ik een soortgelijke wasmachine! Wat denk je zelf!?

Reageer

jan kloos 10-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
om 17.40 een Iphone xr 64gb gekocht en om kwart over 8 de volgende ochtend stond de postbode met de Iphone voor de deur. Het is bijna of ik aan de toonbank stond en de juffrouw even naar het magazijn liep om het ding te pakken. Wat duidelijk is, is dat ze de internet consument heel goed begrijpen bij Coolblue. En hun motto¨ alles voor een glimlach¨ meer dan waar maken.

Reageer

Yvonne 10-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vanaf het moment dat je iets hebt besteld tot de aflevering houden ze je keurig op de hoogte en houden ze zich eraan. Pluim voor Cool Blue

Reageer

Linda Kerrebijn 10-08-2019

Algemene score

1,0
Heledag zitten wachten op mijn wasmachine maar niet ontvangen gebeld en kreeg te horen dat de hele rit niet is gemaakt. Wordt nu vier dagen later. Heb nu geannuleerd want zo wil ik niet behandeld worden een telefoontje is het minste wat ze konden doen. Nu nog vier dagen wachten tot het geld retour wordt gestort. Dit was de eerste en de laatste keer dat ik wat bij jullie bestel.

Reageer

Paolo Fusilli 10-08-2019

Algemene score

9,0
Site is erg gebruiksvriendelijk. De bevestigingsmail van je order, de klantenservice totaan de bezorger: Van alles druipt de klantvriendelijkheid af!
Levering snel en keurig volgens afspraak. Product naar volle tevredenheid in gebruik genomen.

Reageer

jeroen 10-08-2019

Algemene score

1,0
Computer besteld afgebeeld met diskdrive. Bij levering blijkt er geen diskdrive bij te zitten. Inmiddels meerdere programma's op computer gezet. Coolblue kan als enige oplossing een ander model tegen bijbetaling leveren, Geen Service.

Reageer

Edi 10-08-2019

Algemene score

1,0
Vrij. droger en wasmachine besteld en betaald. Zou wo. bezorgd worden. Ivm een aanvullende verzekering (die niet meer bestond) is de bestelling geannuleerd. Wij hebben hier geen enkele bericht over gekregen. We hebben wo. uren zitten wachten. Klantenservice gebeld. Duizendmaal excuses. Ze zouden de bezorging herinplannen. Aankomende zaterdag zou het met zekerheid bezorgd worden. Wederom e-mail gekregen met bezorgdatum / tijd. Vandaag (zaterdag) weer uren zitten wachten. Klantenservice gebeld. Even nachecken. Bezorging is geannuleerd. Klantenservice dame weet niet waarom. “Zullen we weer een afspraak inplannen?” Nee, dank je wel. Al 2 weken geen werkende wasmachine en droger. En of we nu even doordeweeks vrij willen vragen van werk, zodat het bezorgd kan worden. Al 2 maal toe uitstel door hun eigen fouten en geen initiatief om met een tijdige en passende oplossing te komen. Nooit. Meer. Coolblue.

Reageer

Joy 10-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Pluspunt coolblue ze nemen bij bezorging al het verpakkingsmateriaal mee en in ons geval de oude koelkast.

Minpunt ; vandaag besteld morgen geleverd en dan 4 dagen wachten op het product. Is niet erg maar zal fijn zijn als dit vermeld word.

Ik snap dat er onderbezetting kan zijn i.v.m. vakantie.

In ons geval waren de chauffeurs super vriendelijk en enthausiast was leuk om te zien.

Reageer

Arie 09-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De airco is van goede kwaliteit, de levering verliep keurig, en prijstechnisch was ook goed.
Conclusie; bij dit bedrijf kun je gerust terecht.

Reageer

Gerard 09-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een geweldige site .... gemakkelijk te bestellen en vervolgens een snelle en correcte levering.
Tot en met de levering goed gecommuniceerd.

Nu een aantal keren een artikel besteld, naar volle tevredenheid.

Prijstechnisch óók goed!

Kortom kopen bij Coolblue is zeker aan te bevelen. DOEN!

Reageer

Fay 09-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel overzichtelijke webshop. De productinformatie is duidelijk en volledig. Het bestellen ging erg makkelijk. Mijn bestelling werd de volgende werkdag al bezorgd. Het bezorgtijdstip werd ook doorgegeven zodat je niet een hele dag kwijt bent aan op je bestelling wachten. Heel erg fijn!

Reageer

Wim 09-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb één keer wat besteld en ben heel erg tevreden daar om heb ik mijn tweede bestelling kort daar op ook gedaan. En ben zeker van plan als we in de toekomst weer iets nodig hebben zeker bij Coolbleu weer een bestelling te plaatsen.

Reageer

Fam. Doppenberg 09-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer snelle communicatie en zelf leverdag kiezen. Installatie van wasmachine en droger was erg prettig en ging allemaal in goed overleg en de oude apparaten en verpakking werd gratis weer meegenomen

Reageer

peggy 09-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede, snelle en deskundige hulp. Let er wel op dat je in de fysieke winkel een nummertje moet trekken ;)

Reageer

Dick van der Maal 09-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle reactie op de aankoop, snelle levering binnen 24 uur door vriendelijke chauffeur. Gedurende hele proces op de hoogte gehouden van de voortgang. Prima service.

Reageer

Rachel&Lieven 09-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vanaf het kiezen van de toestellen tot het bestellen in de winkel in Wilrijk (vanwege ecocheques) verloopt alles vlot en vriendelijk. Ook de levering die stipt zoals beloofd (en op 't voorhand aangekondigd) uitgevoerd wordt, is een pluim waard. De kerels die de wasmachine en de droogkast plaatsten en de oude toestellen meenamen, deden dit netjes, snel en professioneel.

Reageer

Geert 09-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Online zelf alles al bekeken, prima adviesgesprek verder nog in winkel, volgende dag geleverd en goed alles geplaatst en aangesloten door prima jonge mannen. Alleszins geweldig dus!!

Reageer

Siebe 09-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De levering was echt perfect, ik vond de heren top die de bestelling leverde en de oude machine weer inname (2 hoog) zo soepel verlopen en de uitleg bij de nieuwe machine was perfect! Ik ben hier erg enthousiast over. website is overzichtelijk en de prijs is vaak beter dan andere sites, maar het belangrijkste is voor mij de goede service en levering.

Reageer

Riny 08-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruime keuze, vriendelijke geprijsd en betrouwbare levering. Daarnaast leuke extra's, zoals de wachttherapie.

Reageer

Broekroelofs 08-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een hele snelle bezorging, hele goede uitleg over de wasmachine. De bezorgers waren heel erg vriendelijk en correct. Top!

Reageer

Wuyts J. 08-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben voor de eerste maal gebruik gemaakt van coolblue ivm aankoop nieuwe inbouw ijskast. We zijn voor 100% tevreden. Van bestelling, betaling tot levering verliep alles vlekkeloos. Nog vermelden dat de jongens die de levering deden enorm vriendelijk en behulpzaam waren, ondanks hun waarschijnlijk toch wel overvolle agenda. Chapeau.

Reageer

J m 08-08-2019

Algemene score

2,0
Omhet moment dat je een was machine koopt staat hij bewijs van spreken de volgende dag in huis maar op het moment dat je wasmachine binnen een half jaar kapot is moet je ruim een week wachten tot er een monteur beschikbaar is en een tijdelijk vervangend model homaar bij een organisatie als cool bleu zou er tog wel een vervangend model service aan wezig moeten zijn
Officiele reactie van Coolblue 09-08-2019

Beste,

Dank je wel voor je review. Natuurlijk balen als je machine stuk gaat. Daar wordt niemand blij van. Gelukkig heb je fabrieksgarantie.

Helaas zijn wij zelf geen monteurs en sturen daarom graag de vakman bij je langs. Helaas hebben wij geen inzage in de agenda van de monteur.

Wij hebben alle vertrouwen in een spoedig herstel.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

geej 08-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uiterst snelle levering, betrouwbare internetwinkel. Goede retour mogelijkheden.

Reageer

Iris 08-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Shop ziet er goed uit. Alles staat er duidelijk, goede omschrijvingen. Groot aanbod. Goede prijzen. Bij vragen een goede klantenservice. Ik heb er nu vaker gekocht en naar tevredenheid. Bevalt het product je niet kun je het genakkelijk terug sturen en krijg je snel, netjes je geld terug. Producten worden snel geleverd van klein tot groot. Goede bezorgers die de producten netjes in je huis plaatsen en alle "troep" weer mee nemen. Eventueel incl oude apparatuur. Ik vind het een aanrader!

Reageer

Freddy Bernaerts 08-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer gebruiksvriendelijke website, boordevol informatie.
Bezoek aan de winkel in Zaventem, was zeer aangenaam met vlot, bekwaam en vriendelijk personeel

Reageer

Frank 08-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site van Coolblue is heel overzichtelijk en gebruikersvriendelijk. Een ruime keus van artikelen. De tip van anderen is dus goed geweest !!

Reageer

Ger 08-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
door slechte ervaring in een grote winkel organisatie een bezoek gebracht op de website van kieskeurig en zo bij Coolblue terecht gekomen
Prima overzichtelijke site goede prijs kwaliteits verhouding'
Levering volgens afspraak op tijd
keurig en vakkundig op de plaats gebracht en aangesloten
prima en vriendelijke uitleg door bezorgers
oude machine meegenomen

Reageer

H. Kater 08-08-2019

Algemene score

5,0
Donderdagavond een LG scherm gekocht en gekozen voor bezorging op afspraak. Kosten 9.95, maar dan zou er de volgende morgen bezorgd worden tussen 08.00 uur en 10.00 uur. Echter de volgende morgen om 08.04 uur ontving ik van Dynalogic een sms dat de bezorging zou plaats vinden tussen 11.15 uur en 14.15 uur. Coolblue gebeld. Er schijnen daar dus meerdere klachten over binnen te komen. En uiteraard krijg ik die 9.95 terug. Maar daarmee is dit niet minder vervelend. Uiteindelijk werd er om 14.30 uur bezorgd. Dus nee ik ben niet blij met Coolblue, zij moeten dit gewoon veranderen. Dynalogic zit ook fout, maar het is aan Coolblue om zijn klanten tevreden te stellen.
Officiele reactie van Coolblue 09-08-2019

Beste meneer/mevrouw Kater,

Dank je wel voor je review. Wat ontzettend vervelend dat je de dupe bent geworden van de vertraging bij onze vervoerders. Wij zijn hier natuurlijk ook niet blij mee.

Gelukkig heb je de bestelling alsnog ontvangen en storten wij de extra kosten netjes terug.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Monique 08-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben tevreden over de prijs-kwaliteitverhouding, het bestellen was makkelijk en snel, en bij levering waren de spullen heel degelijk verpakt. Kortom, heel tevreden!

Reageer

Frank 08-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles perfect, alleen bezorging binnen een dag werd niet waargemaakt (werd 4 dagen)

Reageer

rob 07-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
genoeg keus, goede prijs kwaliteit zeer snelle levering leuke aanbiedingen bij vragen wordt je goed en vriendelijk geholpen

Reageer

Giovanni 07-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk en duidelijk online bestel- en betaalproces.
Zeer vriendelijke en correcte jongens bij de levering en plaatsing van was- en droogmachine. Mooi tijdens de voorziende tijdsblok aanwezig. Kwartiertje op voorhand een telefonisch seintje dat ze eraan kwamen. Gaven ook een woordje uitleg bij de aangesloten machines en alle afval werd weer meegenomen door hen. Topservice!

Reageer

Bas 07-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer efficiënt bestelproces, proactieve communicatie over bestelling. Ophalen bij één van de winkels is ook aan te raden. Ik ben bij Coolblue XXL in Tilburg geweest. Zeer goede service!

Reageer

Karel 07-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor deze shop gekozen omwille van overzichtelijke website en scherpe prijzen. Online betalen loopt supervlot en gemakkelijk. Zelf een keer verkeerde bestelling gedaan en annulatie, geld stond dag erna al terug op onze rekening. Ook levering verloop heel vlot en de levertijd is extreem kort (bv: smartphone s'avonds om 22.30u besteld, s'morgens om 8u30 thuis geleverd). Wij zijn super tevreden!

Reageer

LucV 07-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue heeft een ruim aanbod met competitieve prijzen. De site geeft een behoorlijke omschrijving en laat een vergelijking tussen gelijkaardige producten toe. Ik heb er al heel wat besteld - zou ik geen aandelen aankopen - en steeds correcte en snelle levering. Zeer uitzonderlijk al eens gebruik gemaakt van de dienst na verkoop, wat ook zeer vlot verliep.

Reageer

HenryS 07-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Site van Coolblue ziet er goed overzichtelijk uit. Veel producten zijn op voorraad waardoor super snel geleverd kan worden. Revieuws bij veel artikelen kunnen van grote waarde zijn bij het wel of niet bestellen. Coolblue is niet één van de allergoedkoopsten maar leverd wél kwaliteit, service is buitengewoon goed als er een keer een probleem of klacht is. Al bij diverse andere webshps dingen aangeschaft, maar Coolblue blijft toch mijn favoriet !

Reageer

Cees 07-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik bestel regelmatig bij Coolbleu, de gebruiksvriendelijke site helpt mij tot een goede keuze uit het brede assortiment.

Reageer

JJF 07-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Supersnel op alle fronten. de vergelijking, de bestelling, de betaling, de bezorging, en het belangrijkste ....... top koekenpan!!!

Reageer

Anne-Marieke 06-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede en deskundige shop. Service in de winkel ook als zeer prettig en professioneel ervaren, het personeel is bovendien zeer vriendelijk en vrolijk. Absolute aanrader deze winkel.

Reageer

Linda 06-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer vlotte en nette levering. Zoals netjes per email update gemeld. Ventilator was zeer welkom met het warme weer.

Reageer

H. Kole 06-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De artikelen zijn veel goedkoper dan in een andere reguliere zaak. Bv de Mediamarkt.
Het product werd zelfs op ZONDAG bezorgt op de afgesproken tijd.
2 jaar garantie en 30 dagen de tijd om het product gratis terug te sturen.
In één woord GEWELDIG.
Mijn complimenten aan Cool Blue

Reageer

Henk 06-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede informatie over producten
Eenvoudig vergelijken van producten
Goede website gebruiksvriendelijk.
Nette prijzen.

Reageer

Wimona 06-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al heel wat dingen besteld bij Coolbleu en heb tot nu toe helemaal niks aan te merken . Heb alleen goede ervaring. Altijd op tijd met afleveren. Zelf nog geen garantie dingen meegemaakt.,maar van een kennis gehoord dat de service heel erg goed is. Wel een droger besteld die netjes is afgeleverd en geplaatst.

Reageer

Paul 06-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had een nieuw scheerapparaat nodig, daardoor heb ik meerdere shops bekeken, en uiteindelijk bij Coolblue.nl terecht gekomen, door met name de zeer scherpe prijs, de snelle levering en overzichtelijkheid.
dat sprak me zo aan, dat ik het scheerapparaat hier heb besteld, en mede door de goede service, ga ik in de toekomst zeker weer naar Coolblue.nl

Reageer

Maria Portier 06-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

1,0
Ive order a Dyson stofzuigers on 4 Aug. It supposed to be delivered on Sun,5 Aug. But it delayed so i called and a super nice and friendly customer service named Kassan answered. He really being helpful.
But when i called again this morning on 6 Aug( because until this swcond i write this email, the Postnl Track&Trace still show nothing, only said its going to delivered on Sun,5 Aug) ,the customer service named Kavita answered in a rude and not nice tone! She didnt help only kept saying "Sorry , we cannot do anything about it. You have to wait". With a rude and not feel sorry tone!
When I asked for her name , she immediately said "This conversation is recorded" which is with a threaten tone! Stupid and rude service!
On monday i haven't go to work only to wait for nothing! And I have wait for two days now! Adding the stupid service from Kavita, it just complete everything!
Officiele reactie van Coolblue 08-08-2019

Dear Maria,

Thank you for writing your review on kieskeurig.nl.

Very annoying that you have had this experience with our customer service. We offer our excuse. Of course we also discuss this.

Greets,
Coolblue

Reageer

R. van den Oever 06-08-2019

Algemene score

10,0
Coolblue heeft een goede shop alles was super snel geregeld. Wordt ook goed geïnformeerd hoe laat het word afgeleverd, tevens een kwartier voor aflevering tel. van de bezorgers. Wat ook gezegd mag worden dat de bezorgers van Coolblue zijn keurige personen, ik zou zeer zeker weer voor Coolblue kiezen

Reageer

Wilma 06-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze week een vaatwasser bij Coolblue gekocht.'s avond om 23.00 online besteld en de andere dag om 16.00 uur afgeleverd door 2vriendelijke jongemannen. Ik wist niet wat ik kon verwachten maar ik ben,, om,,.Wat ze beloofde maakte ze waar.Top.

Reageer

Kees de Groot 06-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De website is duidelijk en toont voldoende producten die bovendien ook uitgebreid worden omschreven, de levering kan haast niet sneller en verder is de afhandeling goed. De klantvriendelijkheid staat bij dit bedrijf hoog in het vaandel, dat merk je aan kleine dingetjes.

Reageer

FvO 05-08-2019

Algemene score

5,0
Een dure laptop gekocht en twee jaar na de aankoop datum is de accu op. Reactie cool blue met veel mooie woorden jammer voor u. Na twee jaar een feitelijk waardeloze laptop en cool blue denkt op geen enkele manier mee over een oplossing. De service bij cool blue is aan het veranderen kijk maar naar het aantal klachten dat binnenkomt. Cool blue lijkt zich af te waarderen tot een dozen schuiver. Uiteraard kan ik dit aan de hand van bescheiden onderbouwen.
Officiele reactie van Coolblue 08-08-2019

Beste,

Bedankt voor het schrijven van jouw review op kieskeurig.nl. Wat ontzettend vervelend dat accu het begeven heeft. Spijtig genoeg zit er op een accu maar maximaal 1 jaar garantie. Deze is inderdaad royaal verlopen.

Het spijt ons, dit kunnen we niet voor je oplossen.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

HJJ 05-08-2019

Algemene score

8,0
goede duidelijke site,snelle levering,goede prijs ,geen minpunten: kortom aanrader

Reageer

Toon meer reviews