coolblue.be - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 55459 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 12720 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ralph 29-05-2021

Algemene score

6,0
Ik dacht dat Coolblue altijd met de fiets bezorgd. Nu werd mijn koffiezetapparaat toch weer met zo'n grote dieselbus bezorgd. Als ik dat geweten had, had ik wel Bol.com besteld. Die was namelijk 5 euro goedkoper.

Reageer

Darol 29-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Webshop overzichtelijk en leuke producten met vaak leuke acties. Betrouwbare onlineshop!

Reageer

Danny 29-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een kwalitatief product aan een heel goede prijs. Gratis geleverd op het afgesproken tijdstip. Bedankt!

Reageer

W.G.J. van Gorp 29-05-2021

Algemene score

1,0
iPad besteld en dezelfde dag geleverd, maar niet dus.
iPad besteld omdat Coolblue het nog dezelfde dag zou kunnen leveren en dit voor de betaling van €5,— extra. Maar vervolgens krijg ik 5 uur later een mail dat de levering niet meer zou komen, maar een dag later.
Vervolgens de klanten service gebeld en daar met Chantal contact gehad, deze deed er echter zeer onverschillig over en zei dat er nooit een 100% garantie van levering is. Maar waarom staat er dan levering zelfde dag voor €5,— extra, haal die belofte dan weg en laat niet extra betalen. De €5,— zou teruggestort worden, maar niets ontvangen.

Reageer

SanderJ 29-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Meerdere apparaten gekocht. Steeds naar tevredenheid en als dat een keer niet zo was: ruilen nooit een probleem. Top dus!
Prijs is ook nog eens heel scherp.

Reageer

Lis 29-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Super overzichtelijke en handige site. De producten zijn gemakkelijk te vinden. Levering is super snel (meestal volgende dag in huis). Ik bestel hierdoor al mijn elektronica bij coolblue. De site is aan iedereen aan te raden. Ook de klantenservice is erg vriendelijk en behulpzaam. Ze proberen je echt te helpen naar het zoeken van een oplossing, in plaats van je alleen maar door te verbinden naar andere medewerkers.

Reageer

Johan 29-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke website. Goede service. Idem in de winkels. Nog nooit klacht gehad.

Reageer

irek 29-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eerder ik heb op Coolblue besteld , goede ervaring , grote asotriment , snele verzending, goed ingepakt , servis top,

Reageer

Harry Drost 29-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De klantenservice, de website en de levering verdienen een dikke 9. De bezorging is stipt en de bezorgers zijn vriendelijk, behulpzaam en ze spreken netjes ABN. De prijsstelling van de producten is alleszins redelijk tot goed concurrerend te noemen. Ook de bedenktijd na je aankoop is goed en de retourregeling eveneens. Men doet niet moeilijk bij vragen; technische-zowel als servicevragen worden correct en vriendelijk behandeld.
Kortom: Coolblue is de juiste keuze voor al je online aankopen.

Reageer

Hans 29-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering geen probleem bij retourneren en als het niet te maken is zorgen ze voor een goede en snelle oplossing klantvriendelijk dus echt alleen maar lof ook de bezorging is perfect

Reageer

Josefien 29-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel, vriendelijk en een zeer eerlijke, bruikbare review over het product in de vorm van een filmpje. Daarnaast is CoolBlue natuurlijk gewoon een sympathiek bedrijf. Als ik iets wil kopen, kijk ik altijd eerst of CoolBlue het heeft.

Reageer

Eric 29-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Perfecte beschrijving artikel en gelijk pdf-handleiding. Site is er gebruiksvriendelijk.

Reageer

Michel Nijhuis 29-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel, duidelijk, makkelijk overzichtelijk en goedkoper dan de meeste sites. Ook qua bezorging was goed geregeld en eenvoudig te tracen. Zeker een aanrader.

Reageer

Leendert 29-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een duidelijke en overzichtelijke site zonder verborgen issues die je onaangenaam verrassen.

Reageer

Nick 29-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue is de enige verkoper van het product die ik zocht in België, hun aankoop systeem is short & simple.

Reageer

Dominique 29-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb al meerdere malen zaken besteld bij Coolblue en nog nooit problemen gehad. Het is bij gelegenheid wel eens iets duurder, maar de service die je ervoor krijgt is niet te vergelijken met andere winkels. Zeker en vast een aanrader!

Reageer

G.H. van Wingerden 29-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Omdat wij al meer producten bij Coolblue hebben gekocht en altijd fantastisch geholpen zijn.
Altijd netjes op tijd en zeer vriendelijk met grote vak kennis...
De tv geïnstalleerd door een monteur tot in de puntjes..

Reageer

Kaatje 29-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik zocht al een tijdje naar een geschikte koelkast. uiteindelijk bij Coolblue terecht gekomen vanwege de uitgebreide informatie over de producten, de keuze hulp en de koelkast tips. Ook een medewerker gesproken over een artikel, zeer goed te woord gestaan, er werd geluisterd en meegedacht. Met 2 dagen was mijn koelkast er, bezorgd door 2 vriendelijke bezorgers die snel en vakkundig de koelkast naar boven brachten. Van uitzoeken tot informeren tot bezorgen alles verliep zeer plezierig. Binnenkort een wasmachine bestellen :) Mijn ervaring met Coolblue is dus TOP geweest. !

Reageer

Penders 29-05-2021

Algemene score

1,0
Ik had koffiebonen besteld.
Toen deze binnen kwamen,waren ze echter over de datum.
Na contact te hebben gehad,kreeg ik andere bonen!!!
ECHTER ZELFDE VERHAAL!!!!!
OOK OVER DE DATUM!!!

Reageer

Whitestar 29-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij coolbleu kun je altijd terecht voor een snelle en keurige oplossing wanneer het niet helemaal goed gaat. Zelf had ik het verkeerde besteld, maar binnen 2 dagen heb ik de juiste item op de mat.

Reageer

Nick60 29-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De website is zeer overzichtelijk. Het aanbod en kwaliteit van de producten is voor mij voldoende.
Er zijn diverse mogelijkheden om te betalen. De levering verloopt vlot en op tijd en de goederen
zijn zeer goed verpakt.

Reageer

Sandra 29-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had eerst telefonisch met een medewerker gebeld ivmdekeuzevan mijn aankoop... Top informatie gehad... Nadien bij probleem opnieuw contact genomen en weer topservice gehad

Reageer

Brigitte v. Landeghem 29-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik hoor (of lees) bijna nooit negatieve recensies over Coolblue . Dus vandaar mijn keuze voor hun. En ik had de tv binnen 24 uur in huis. De leverancier was netjes en beleefd. En de tv doet het heel erg goed.

Reageer

Jan 29-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Grote keuze, gratis stipte bezorging, kortom prima webshop !! Daar kunnen anderen nog wat van leren !!

Reageer

Pablo 29-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettige afhandeling van de bestelling. Makkelijk om het ook zelf bij een filiaal af te halen. Gunstige prijs in vergelijking met andere aanbieders.

Reageer

Maryl 29-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle bezorging, juiste produkt ontvangen. Ben helemaal tevreden. Kan iedereen aanraden van Coelblue gebruik te meken.

Reageer

FRANCOIS 29-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
snelle reactie op je vraag aangaande het product en dat heb ik meermaals ondervonden, heb er ook al meermaals gekocht ...maar je moet wel goed uitkijken naar de prijs, soms zijn ze echt duurder en soms veel duurder dan de concurrentie, verzending verloopt snel, het laatste wat ik kocht was een wasmachine ...verder o.a. smart tv, tablet, auto navigatie, memocorder en harddisk .

Reageer

Mike 29-05-2021

Algemene score

1,0
helaas na de corona periode is het personeel alles behalve vriendelijk. ik kwam voor een horlogebandje maar de verkoper liet duidelijk merken dat hij niet op dit soort verkoop zat te wachten. de manier van aanspreken was ook niet om over naar huis te schrijven. helaas merkte ik dit ook al op voor de corona periode, maar dacht dat het tijdelijk was. de zaak is ook uitgestorven en de 6 mensen die er waren moesten lang wachten totdat ze aan de beurt waren. Het personeel onderling vond het waarschijnlijk belangrijker om koffie te drinken. In dit filiaal kom ik dus nooit meer.

Reageer

Patrick R 29-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vlotte on line verkoop. Weet uit ervaring dat de after sale service ook zeer goed is.

Reageer

Kees Kibbeling 29-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
je kunt makkelijk producten vergelijken en dan een keus maken op de coolblue site. Het is ook prettig dat CoolBlue bepaalde producten aanraadt.

Reageer

Kristin 29-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima site, veel aanbod, snelle levering, aardige fietskoerier, product goed verpakt. Kortom, alles positief. Jammer dat er geen shop in de buurt is.

Reageer

Edo 29-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue gekozen niet omdat ze de goedkoopste waren voor wat ik zocht, maar omdat ik ze vertrouw. Snel geregeld, snel bezorgt, een probleem? Is het zo terug gestuurd.

Reageer

Dipen 29-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
snel en betrouwbaar service. Ik vindt website makkelijk om te navigeren en product (en) kiezen

Reageer

DrDuutscher 29-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goeie communicatie en service, vriendelijke bezorgers, geen enkele opmerking verder

Reageer

PATRICK 29-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Brede keuze, correcte en snelle levering, duidelijke en tijdige afhandeling en facturatie.

Reageer

J 28-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super duidelijke website. Vind het ook handig dat coolblue aangeeft wat hun keuze zou zijn tussen alle producten. Want soms zie je door de bomen het bos niet meer. Bestelproces is super eenvoudig en inderdaad, vandaag besteld (zelfs s avonds) morgen in huis! Super handig als je het echt de volgende dag nodig hebt! Ik ben heel erg tevreden met coolblue.

Reageer

Decaro 28-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel en juist geleverd aan een mooie prijs. Besteld in de namiddag, 's anderendaags morgens voor 10 u thuisgebracht.

Reageer

Erwin 28-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima en betrouwbaar Nederlands bedrijf met nette prijzen en een uitgebreid assortiment.

Reageer

Daniel 28-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestel en koop al jaren hier zo goed als altijd al mijn/onze elektronica. Altijd duidelijk wat je koopt via de website. Ook de klantenservice nam alle tijd om de juiste vaatwasser te vinden.

En heldere uitleg over de JBL boxen, voor wie welke het beste past etc.

Maar met name de zekerheid en garantie die er is en al het niet goed is is die afhandeling en de oplossingen die zij aanbelden top, snel een meedenkend.

Nog nooit gebruik van hieven te maken. Maar wel Chill om te weten.

Reageer

JAn 28-05-2021

Algemene score

7,0
Het bestellen , betalen , de communicatie , en de bezorging waren perfect. Zeg maar de uitvoering van de procedure
Over het geleverde product ben ik nog niet tevreden. De landelijke importeur heeft al interesse getoond , en hulp geboden . Ik ga jullie komende week zelf eerst de kans bieden om de problemen op te lossen

Reageer

AB 28-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne en snelle verzending! Komt ook netjes en zonder problemen aan. Vaker bestellen blijft zeker een optie als het nodig is!

Reageer

John 28-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne duidelijke winkel om je aankopen te doen, je krijgt er goed advies.
Nadat je je bestelling hebt geplaatst wordt je prima geïnformeerd dat je bestelling is geplaatst en daarop volgt een snelle levering.
Je product wat je besteld hebt is netjes en goed verpakt en mocht er toch onverwachts vragen bij je opkomen dan wordt je vriendelijk te woord gestaan door de klantenservice die je prima verder helpen.
Kortom een aanrader om bij Coolblue je volgende aankoop te doen/ plaatsen.

Reageer

Yvhie 28-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima website, snelle levering, deskundige en uiterst vriendelijke medewerkers.

Reageer

Karen 28-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site en goede service. Vriendelijk telefoontje van de bezorger, die op de fiets kwam, toen ik niet thuis bleek, top! En het feit dat er niet nog een doos om de doos van het product zit maakt me blij. Geen onnodige verpakkingen!!

Reageer

Stefanie Koot-Delmeer 28-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede snelle levering! Apple Watch besteld met retour deal. Omschrijving op internet klopt met het geleverde product. Apple Watch in nieuwstaat!
Fijne keuze qua bezorging. Ik koos voor de avond/ zelfde dag bezorging. Koste wel geld maar dat was het waard! Zelfde avond mijn Watch om mijn pols!

Reageer

Rudi 28-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Al jaren fan van CoolBlue, snelle levering voor een nette prijs en vooral, nooit geen gezeur!

Reageer

Massagé An 28-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle en correcte levering van de bestelling.
Nauwkeurige info over de leveringstermijn en -tijdstip.

Reageer

Gerda van Peer 28-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Leuke shop. Véél keuze, en wat vooral opvalt, een grandioze keuzehulp voor bijna elk accessoire. Prijzen zijn niet scherp, maar gangbaar.

Reageer

Daniel C 28-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Excellent products and swift and friendly delivery, can't go wrong with this store.

Reageer

Eline 28-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op zoek naar een specifieke huistelefoon en die vond ik bij Coolblue. Zeer snelle levering - op Tweede Pinksterdag.

Reageer

Toon meer reviews