coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42308 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3439 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jo D. 15-08-2017 Via de website gekocht

betrouwbaar, eerlijke prijs en snel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer snelle levering, ook perfect geleverd op het tweede adres zoals gevraagd. Was ook goed aangekondigd op voorhand; kortom perfecte service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anna 15-08-2017 Via de website gekocht

Aardige bezorgers, bezorgtijd is heel erg onbetrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
De bestelling ging super snel. De bezorgers waren heel vriendelijk en behulpzaam. Maar de track and trace is een ramp. Eerst een tijdvak gekregen van 4 uur. Vervolgens een van 1 uur. Top toch? En daarna zie je dus via track and trace dat de bezorgtijd telkens maar weer uitgesteld wordt, zelfs tot na het oorspronkelijke tijdvak van 4 uur. Dat is dus echt teleurstellend.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Goed
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 15-08-2017

Beste Anna,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Wat vervelend om te lezen dat je zo lang hebt moeten wachten op de levering van jouw bestelling. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Onze excuses voor het ongemak. Jouw feedback zullen we meenemen richting onze bezorger. We willen je heel veel plezier wensen met je bestelling.

Groeten,
Coolblue

Reageer

Harry 15-08-2017 Via de website gekocht

Uitstekende zeer snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gemakkelijk zoeken, snelle bestelprocedure en super snelle levering zelfs op zondag. Product degelijk verpakt in mooie Coolblue dood.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilma 15-08-2017 Via de website gekocht

Sneller kan bijna niet!

Algemene score

9,0
Wij hadden snel een nieuwe stofzuiger nodig. 's Avonds besteld, andere dag om 13.30 in huis. Op de website van Coolblue vonden we heldere omschrijvingen van diverse types en lazen de reviews. Een keuze was snel gemaakt, de levering was nog sneller en ook belangrijk: nergens voordeliger!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K 15-08-2017 Via de website gekocht

Goede service, doen wat ze beloven.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Levering volgende dag
Uitgebreid aanbod, in verschillende prijscategorieën
Dertig dagen gratis retour

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.W.A. van Liempd 15-08-2017 Via de website gekocht

C. van Liempd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering en goede hoge drukreiniger Nilfisk. prettig in gebruik. soepele slang gemakkelijk
in het gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Vincent 15-08-2017 Via de website gekocht

Coolblue levert niet op zondag

Algemene score

2,0
Voor onze vakantie zocht ik een fietsendrager voor op het dak. Aangezien het zaterdag was, zocht ik een bedrijf die ook op zondag kon leveren. Deze had ik gevonden in coolblue. Ik een hele zondag voor thuis gebleven, kreeg ik rond 17.00 uur een bevestigingsmail van PostNL dat de bezorger was langsgeweest. Terwijl wij die zondag thuis hiervoor zijn thuisgebleven. PostNL en Coolblue blijkt toch geen combinatie...

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Slecht

Reageer

Henri 15-08-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op zaterdag je spullen bestellen en op zondag geleverd krijgen vind ik echt top. Verder heb ik in het recente verleden iets teruggestuurd omdat het mij niet beviel. Ook dat ging perfect omdat het mij makkelijk werd gemaakt om het te retourneren. Mijn geld stond de volgende dag alweer op mijn rekening. Kortom een fijne en betrouwbare zaak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MoiQue 15-08-2017 Via de website gekocht

Geweldig, die bezorgservice op zondag!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Door omstandigheden had ik niet op tijd een kado kunnen halen voor mijn zoon, maar toen ik zaterdag wat op jullie site vond en bestelde. Werd het echt keurig de volgende dag al, dus op zondag bezorgd!!!! Echt top.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

A. W. 15-08-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Makkelijk bestellen en snelle levering.
Alleen jammer dat er alleen een Duitse gebruiksaanwijzing bij zit.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bjørn 15-08-2017 Via de website gekocht

Coolblue doet wat ze belooft!

Algemene score

9,0
Gekozen voor Coolblue vanwege de handige site, het brede assortiment en de snelle leveringen. Tot nu toe geen spijt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stijn 15-08-2017 Via de website gekocht

Goede service en correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Om 17u besteld en de volgende dag op zondag rond 12u had ik het pakket in mijn bezit!!! Dus tevreden klant 😉👍

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peter 15-08-2017 Via de website gekocht

snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Ik heb voor deze shop gekozen omdat ik hier vond wat ik zocht met een goede prijs / kwaliteit
verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Caroline vR 15-08-2017 Via de website gekocht

Super Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Site is helder en duidelijk.
Pakket werd bezorgd op de afgesproken tijd.
En en dag later ook nog een email met nuttige tips voor mijn nieuwe laptop.
Aanrader

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rick 15-08-2017 Via de website gekocht

Snel en makkelijk!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het ging mij puur om de snelheid en gemak, dat daar nog een zeer goede prijs tegenover staat is helemaal mooi meegenomen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jurre 15-08-2017 Via de website gekocht

Snelle en uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, overzichtelijke en duidelijke website, goeie service bij klachten en dergelijken. Ik zal coolblue zeker aanbevelen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joanne van Belzen 15-08-2017 Via de website gekocht

jolly67

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
super snel levering inplannen !
veel keus en handig tips over elke artikel.
vergelijking van verschillende producten ook super handig. helpt mij met mijn keus. echt tevreden met CoolBlue !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Danny Kelly 15-08-2017 Via de website gekocht

Geweldige service en deskundigheid, vlotte leverig.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue is goed telefonisch bereikbaar en medewerkers hebben voldoende produkt kennis en nemen zonodig de tijd om iets op te zoeken.
Medewerkers zijn ook altijd prettig in de omgang en denken met je mee.
De klanten software is optimaal, met je telefoonnr. kunnen medewers gelijk je bestelde produkt(en) zien en zich inleven in mogelijke vragen, is uniek.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jurgen 15-08-2017 Via de website gekocht

snelle leverig!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Verhuisd naar een nieuwbouwbuurt, Tv met beugel,wasmachine,droger allemaal van Coolblue. Snel geleverd met een goede service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harm de Kroon 14-08-2017 Via de website gekocht

Volgens afspraak en zeer vriendelijke en prettige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle afhandeling van bestelling. Prettig contactlegging met klantenservice bij vragen over betaling/bestelling en bevestiging. Duidelijke mails en berichten mbt bestelling en levering. Nette, vlotte, vriendelijke, vakkundige en goede service bij afleveren van goederen. Met 2 man sterk werden de 2 apparaten vlot naar de zolder getild. Retourartikelen en verpakkingsmateriaal werden direct meegenomen. Korte enquête doorgenomen. Snelle en keurige service mbt garantiecertificaat en feedback.
Zeker een aanrader om bij Coolblue je aankopen te doen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paul frings 14-08-2017 Via de website gekocht

zeer goed met muiziek

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zeer goed geleverd zelf mijn vergeten code van 5€ hebben ze mij gestuurd de marschall stockwell is een geweldig luidspreker jammer dat ik mijn marchall london in engeland heb moeten bestellen.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

super levering 14-08-2017 Via de website gekocht

geweldig past heel goed bij de meubels van jullie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
zeer goede service en prijs.ben heel tevreden met de wasmachine.goede beschrijving en duidelijk
heb dit van mijn kleindochter gekregen.die was ook heel tevreden met cool bleu.krijgt van mij een 9 super hoor

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tielemans 14-08-2017 Via de website gekocht

goede begeleiding / verwijzing naar andere producten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
snelle levering en goede voorlichting. de levering van de TV stokte bijna omdat postnl in gebreke bleef, maar ik heb dit kunnen herstellen. Coolblue gebeld en ik kreeg ter compensatie een tegoedbon. Goed geregeld

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Eef Rimmelzwaan 14-08-2017 Via de website gekocht

Dagje extra wachten op de tv LG43UJ670V

Algemene score

7,0
Om 21 uur de tv besteld en om 23 uur kwam de mail dat de tv onderweg was naar ons. dus de andere morgen de leen tv weggebracht en vol verwachting wachten op de bezorging. helaas. omstreeks 12 uur werd het duidelijk dat er geen tv kwam die dag. er was een sorteerfout gemaakt. wat dat is weten we nu nog niet. wel dat we die avond wat anders moesten verzinnen dan tv kijken. de andere dag kwam het toestel wel op de nieuwe afspraak . dus eind goed zullen we maar zeggen. We zijn alleen nog niet echt overtuigd over de beeldkwaliteit. het is nog niet gelukt om een scherp beeld met voldoende contrast te krijgen. Het beeld is nogal flets. Toestel is een LG43UJ670V. We hadden dit toestel in een winkel gezien met een perfect beeld. Dus valt tot nu toe een beetje tegen

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Belevingsfotografie.nl 14-08-2017 Via de website gekocht

Machtig mooie aanbieding, een Tweedekans camera gekocht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Machtig mooie aanbieding, een Tweedekans camera gekocht. Echt een buitenkansje.
Doos was wat beschadigd en camera en toebehoren waren zichtbaar niet zo netjes ingepakt als dat je nieuw koopt. Echter ik kon geen enkele beschadiging op de camera ontdekken. Behalve de goede datum in de camera kon je niet zien dat deze teruggestuurd was voor een Tweedekans.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bolly476 14-08-2017 Via de website gekocht

altijd snel en degelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik ben helemaal blij met Coolblue, de prijzen zijn prima, de levering altijd keurig op tijd en goed verpakt en ruilen of terugsturen is ook geen probleem.
Al met al niets dan lof.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke 14-08-2017 Via de website gekocht

Service helemaal top.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima service, volgende dag geleverd als beloofd. Klein minpuntje: niet de goedkoopste leverancier IPad, maar daar kwam ik te laat achter.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Edwin Kapper 14-08-2017 Via de website gekocht

Goede service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Net terug van vakantie en de wasmachine defect, direct bij Coolblue een nieuwe uitgezocht en volgende middag waren we al weer aan het wassen. Snelle levering en goede service. De oude hebben ze direct meegenomen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elise 14-08-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De levering van de wasmachine was helemaal in orde. Vriendelijke bezorgers. De levering was op zaterdag binnen het aangegeven tijdsdeel. Website is duidelijk en klantvriendelijk. Medewerkers aan de telefoon ook vriendelijk. Kortom, zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 14-08-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, netjes verpakt.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering bij late bestelling. Prima verpakking. Simpel bestelproces. Betaling met PayPal mogelijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Trees 14-08-2017 Via de website gekocht

Supersnelle service??

Algemene score

10,0
Supersnelle levering en ongevraagd ook nog een handige installatiemail toegestuurd gekregen voor de Sonos speakers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lin 14-08-2017 Via de website gekocht

Super snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk bestelt, goede prijs kwaliteit, uitgebreide informatie en volgende dag al thuisbezorgt. Zeer blij met m'n nieuwe koelkast

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Samantha 14-08-2017 Via de website gekocht

Keurig optijd geleverd, prima service zoals altijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestellen en volgende dag in huis. Echt super fijn. Klantenservice advies gevraagd en keurig geholpen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cd bosch 14-08-2017 Via de website gekocht

Mooi op tijd service nog geen ervaring mee

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Netjes op tijd steeds bezorgen. Producten zijn goed. En niet te duur. Concurreerde prijzen en makkelijk de producten te vergelijken. Erg te breiden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Anoniem 14-08-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, leuke actie van 25 euro korting op een hotelboeking.
Veel keus op de site, makkelijk filters in te stellen, wat het zoeken gemakkelijker maakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R v.d Mast 14-08-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ze waren voor datgene wat ik zocht de goedkoopste, plus een zeer snelle levering dus dan is de keuze niet moeilijk vandaar .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Antonia 14-08-2017 Via de website gekocht

Snelle levering. Perfect!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Had een waardebon. S avonds iets uitgezocht en besteld wat de andere dag al geleverd werd. Perfect geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 14-08-2017 Via de website gekocht

Doen wat ze beloven!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Site heel overzichtelijk, keuze uit voorradige artikelen makkelijk te maken. Snelle levering met goede voorwaarden waarbij duidelijk werd gecommuniceerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 14-08-2017 In de winkel gekocht

Waardeloze service

Algemene score

3,0
Best een aardige winkel zo lang alles goed gaat, maar zodra je een probleem hebt blijkt er helemaal niets waar te zijn van hun garantie "alles voor een glimlach". Het gedrag van de mensen bij de klantenservice (bij elk contact weer iemand anders) levert alleen maar extra frustratie en een hoop tijdverspilling op. Ik ben voorgoed genezen van Cool Blue.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Officiele reactie van Coolblue 14-08-2017

Beste Eric,

Bedankt voor het achterlaten van een review. We vinden het onwijs naar om te lezen hoe ontevreden je bent. Het is niet de bedoeling dat je het idee hebt dat wij je niet willen helpen wanneer je een probleem hebt. Wel kan het kloppen dat je, wanneer je contact met ons opneemt, steeds iemand anders te spreken krijgt. Om ervoor te zorgen dat jij zo snel mogelijk antwoord krijgt, kunnen wij jou niet altijd in contact brengen met dezelfde persoon. Dit neemt niet weg dat wij ervan balen dat je zo'n slechte ervaring hebt. Mocht je hier nog voor openstaan, kijken wij dan ook graag met je mee naar een oplossing. Hiervoor ontvangen wij op geenglimlach@coolblue.nl graag je ordernummer en een korte toelichting. We gaan dan zo snel mogelijk verder voor je aan de slag.

Groeten,
Coolblue

Reageer

E. Warmerdam 14-08-2017 Via de website gekocht

Ondersteuning keuze prima, levering 1 dag te laat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
De Coolblue website is prima. Heeft me goed geholpen bij het maken van de juiste keuze voor een TV, door producten te vegelijken en te kijken wat anderen gekocht hebben.
Ik had een combinatie van een TV en soundbar gekocht. Bij het afsluiten van de order werd aangegeven dat de levering de volgende dag zou plaatsvinden. De volgende dag bleek echter alleen de soundbar geleverd en kwam de TV de volgende dag. Op zich geen ramp, alleen had het wel fijn geweest als dit bij het afsluiten van de order al gecommuniceerd zou worden of bij het tracken en tracen. Nu was pas op de dag van levering bekend dat het om een deellevering ging en de rest de volgende dag zou komen.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende
Officiele reactie van Coolblue 14-08-2017

Beste meneer/mevrouw Warmerdam,

Bedankt voor het achterlaten van een review. Het is fijn dat je hiervoor de tijd hebt genomen. Hiermee kunnen wij ons tenslotte weer een beetje verbeteren. We vinden het heel jammer om te lezen dat je bestelling niet in één keer bij jou is geleverd. Dit is niet de bedoeling en hiervoor willen wij onze excuses aanbieden. We nemen dit mee zodat wij er hopelijk voor kunnen zorgen dat je in de toekomst niet meer voor zo'n onaangename verrassing komt te staan. Wij willen je bedanken voor je tijd en hopen dat je flink kunt genieten van de nieuwe televisie met soundbar. Mocht je in de toekomst nog verdere vragen of opmerkingen hebben, kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Groeten,
Coolblue

Reageer

Mireille 14-08-2017 Via de website gekocht

Coolblue, een super winkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nee, ze zijn niet de goedkoopste winkel. Maar, wel de winkel met de beste glimlach, de leukste service, en een klantenservice waar je echt U tegen zegt. Dus, ga je voor de goedkoopste (en dan maar afwachten wanneer je product geleverd wordt, en hoe de klantenservice is), of ga je voor zeker, en service met een glimlach! En het is echt waar, die glimlach is er echt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ted Roverts 14-08-2017 Via de website gekocht

Supersnel en goede prijs!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede keuze qua assortiment, levering volgende ochtend. Geen enkel probleem met wat dan ook!
Er is wat mij betreft geen beter alternatief denkbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Olivergame 14-08-2017 Via de website gekocht

ik had waarschijnlijk pech

Algemene score

5,0
ik wilde voor nood een 2de kans koelkast komen en die had ik snel nodig!
dus daarvoor heb ik voor coolblue gekozen snel en op locatie
de bestelling plaatsen ging prima en een keuze maken wanneer te leveren ook
daarna de problemen

1. ik wilde het zo snel mogelijk dus had ik voor de ochtend gekozen want ik bestelde na 18:00
klink prima toch?
helaas was deze dus verkeer uitgesorteerd en kon dus niet op tijd geleverd worden

2.herkansing klink goed he dus ik moest bellen als ik het nog op tijd wilde wat ik dus graag wilde
ik moest hiervoor wel bijbetalen €2 wat wel een beetje belachelijk want ik wilde een product en hun hebben een fout gemaakt .en je zou dus eigenlijk een vervangend product moeten krijgen.

3.ik heb betaalt en dus zou ik die zelfde dat nog krijgen en dat ging dus weer mis omdat coolblue volgens de bezorger de koelkast niet voldoenen en veilig verpakt zou hebben
zou hem dan weer een dag later krijgen

4.ik heb een andere koelkast op de kop kunnen slaan en heb dus uiteindelijk mijn koelkast moeten annuleren dus ik heb coolblue gebelt en ben daar prima geholden en de hele bestelling is dus genuleert

ik heb pech gehad met de koelkast het is jammer dat waneer de nood aan de man is dat coolblue moet niet had kunnen helpen
ik hoop dat ze de volgende keer het beter doen want ben wel van mening dat 1 van de dingen die gebeur is elk bedrijf kan overkomen

punten die de service had kunnen verbeteren waren:
1. niet €2 vragen voor een vervangend product dat had service op voldoende gezet
2. mijn gelijk bellen voor een volgende aflever moment dat had de service goed gezet
3. een kortings bon voor de volgene aankoop omdat dit is gebeurt had service op uitsteken gezet

levering :
denk dat ik daar niks over hoeft te zeggen

gemak:
die is op goed en niet op uitstekend van wegen de service (punt 2.)

ik hoop dat deze winkel daar aan kan werken en ze zullen dan zeker een aanbeveling krijgen

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 14-08-2017

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor je uitgebreide review. We vinden het prettig dat je de tijd hebt genomen om deze achter te laten. Wel schrikken we van de beschreven situatie. Dit is tenslotte niet wat je van ons mag verwachten en we willen je hiervoor onze excuses aanbieden. We willen je bedanken voor je tips en hopen dat je ons in de toekomst nog eens een kans geeft. Hopelijk kunnen wij je dan laten zien hoe een levering wel hoort te verlopen. Mochten wij je op dit moment toch nog verder kunnen helpen, kun je ons altijd een e-mail sturen op geenglimlach@coolblue.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Groeten,
Coolblue

Reageer

Sven 14-08-2017 Via de website gekocht

Snel en goed geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
S'avonds om 22:30 uur een wasmachine besteld welke ik eerst bij bcc besteld had maar die op deze dag van levering niet kwam leveren en zelf niet snapte waarom de bezorging niet gelukt was.. na dat ik zelf eenhalve dag voor niets had gewacht thuis en vier keer heb gebeld wanneer men zou komen omdat het tijdblok dat was opgegeven al voorbij was...

Uit frustratie dus elders besteld en kwam bij coolblue.
Ongelofelijk zelfde wasmachine s'avonds 22:30 besteld en volgende morgen 10:00 uur geleverd .

Nette afhandeling en bezorging incl plaatsing en proefwas programma door bezorger ingesteld .

Top dus!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marloes dv 14-08-2017 Via de website gekocht

Heel erg goed geholpen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik vond de service heel goed. Uiteindelijk heb ik voor coolblue gekozen vanwege de snelle levering en de laagste prijs. Uiteindelijk bleek op de dag van bestelling het product in mijn winkelwagen verhoogd te zijn in prijs. Terwijl ik hem de dag ervoor voor een andere prijs in mijn wagentje gedaan had. Gebeld en kreeg hem alsof voor de lagere prijs. Dat noem ik nog eens service!

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Syl 14-08-2017 Via de website gekocht

service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
een bijzonder prettige afhandeling, correct en precies. Geen verzendkosten ook een groot voordeel.De artikelen ziin bijzonder goed verpakt en altijd perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cjcb 14-08-2017 Via de website gekocht

artikel niet wat er in de maatvoering vermeld is

Algemene score

3,0
de pan die we kochten is geen 30 cm hoog zoals op de site vermeld maar 15 cm.
na de klacht hierover zouden we binnen 24 uur een antwoord krijgen maar ook dat is niet gebeurd. na wederom telefonisch contact moeten weer 24 uur wachten maar nog niets opgelost.

we houden hoop op een oplossing en er zal achter de schermen vast wat gebeuren .

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Coolblue 14-08-2017

Beste meneer/mevrouw,

Wat ongelofelijk naar om te lezen dat je al zo lang zit te wachten op een reactie van onze collega's. We kunnen ons goed voorstellen dat je hier niet vrolijk van wordt en dat je benieuwd bent naar een antwoord. Wanneer je het prettig zou vinden, kijken wij graag ook nog eens met je mee. Zou je hiervoor een korte toelichting en je ordernummer kunnen sturen naar geenglimlach@coolblue.nl? Dan kijken wij zo snel mogelijk verder met je mee.

Groeten,
Coolblue

Reageer

Han Verkuijlen 14-08-2017 Via de website gekocht

Coolblue doet wat ze zegt. Prima service.Chapeau!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Coolblue maakt waar wat ze ook pretendeert te zijn. Ruime keuze uit de artikelen, prima service, puik personeel , snelle levering. Deze webwinkel heeft alles goed op orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leonard 14-08-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De webshop is duidelijk en overzichtelijk. Er zijn goede productomschrijvingen met foto's. De foto's zijn heel belangrijk.

Wat misschien leuk en handig zou zijn is, dat het mogelijk is om nadat de bestelling gedaan is er toch een mogelijkheid is om een ander adres op te geven.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ernst 14-08-2017 Via de website gekocht

Snelle levering van tv, maar.....

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
De tv werd snel geleverd door extern bedrijf maar tot aan de voordeur. Handtekening voor ontvangst en wegwezen. Zoek het verder maar uit. Naar aanleiding van reclame van Coolblue had ik iets meer service verwacht.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Voldoende
Officiele reactie van Coolblue 14-08-2017

Beste Ernst,

Bedankt voor het achterlaten van een review. We vinden het heel vervelend om te lezen dat de levering van je nieuwe televisie zo is tegenvallen. Dit is natuurlijk niet de bedoeling en wij willen je hiervoor onze excuses aanbieden. Wanneer je het fijn zou vinden, kijken wij graag nog eens met je mee naar de situatie. Zou je, wanneer je dit prettig vindt, je ordernummer en een korte toelichting willen sturen naar geenglimlach@coolblue.nl? Dan gaan wij zo snel mogelijk verder voor je aan de slag.

Groeten,
Coolblue

Reageer

Toon meer reviews