coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42326 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3406 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ben 17-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel en eenvoudig

Service
Netjes verpakt

Assortiment
Ziet er goed uit

Aanbeveling
Kan met vertrouwen gekocht worden.

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mieneke 17-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke website, makkelijke navigatie, goede informatie

Service
Al eerder via Coolblue besteld en heel tevreden over de levertijd (ook op zondag)en mails die je er over krijgt.

Assortiment
Uitgebreid assortiment en goede prijs.

Aanbeveling
Als je iets wilt bestellen en je kijkt eerst op de site van Coolblue, geeft dat wel aan dat je ervaringen goed zijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hendrik 17-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel en steeds betrouwbaar. Voor het eerst op zondag laten leveren. Ook dit ging vlekkeloos.

Service
Eenvoudig besteld en mooi op tijd geleverd op zondag.

Assortiment
Altijd veel keuze met een aantrekkelijke prijs.

Aanbeveling
Gewoon niets negatief te zeggen.

Extra toelichting
Ik hou van de humor op de dozen en dergelijke.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mikethebike53 17-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles zeer overzichtelijk

Service
nog nooit een probleem gehad

Assortiment
hebben bijna alles voor zeer scherpe prijzen

Aanbeveling
een tien ben ik nog nooit tegengekomen, maar Coolblue zit er dicht tegenaan.

Extra toelichting
nee, behalve dat ik zeer zeker terug kom om te winkelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

iPhone beschermhoezen 17-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles snel teruggevonden op de site .

Service
Had per ongeluk iets verkeerd besteld, maar dit is via de chat/hulp direct opgelost!!

Assortiment
Veel keuze.

Aanbeveling
Momenteel geen problemen ondervonden. Snelle en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evelien 17-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke site, genoeg informatie over product.

Service
Levering, snel en vakkundig.

Assortiment
Goed geselecteerde merken en producten, niet te veel, voldoende keuze.

Aanbeveling
Makkelijke webwinkel, snelle en nette levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Arjen 17-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website van Coolblue is een overzichtelijke en zeer gebruiksvriendelijke website. Nadat ik verschillende producten eenvoudig met elkaar kon vergelijken had ik al snel het product gevonden waarna ik op zoek was. Ook het uitchecken ging probleemloos. Alles is erg duidelijk, korte stappen en duidelijke communicatie per mail na een bestelling.

Service
Het product werd keurig op tijd geleverd, ik had de volgende dag mijn keukenmixer al in huis.

Assortiment
Coolblue heeft een zeer uitgebreid assortiment en de prijs van mijn keukenmixer was en stuk voordeliger dan bij die concurrent.

Aanbeveling
Fijne webshop, duidelijke communicatie en levert op aangegeven tijd en is eventueel gratis te retouren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan IJsendorn 17-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Hetgeen ik zocht was vrij snel gevonden en vergelijking mogelijk met soortgelijke artikelen.

Extra toelichting
--

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bram 17-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede navigatie. Zoekfunctie werkt prima.

Service
Niet zozeer deze aankoop maar bij een vorige aankoop gaven ze een product gratis door een verzendfout waarbij het verkeerd verzonden product gehouden mocht worden.

Assortiment
Ruime scala aan producten.

Aanbeveling
Goede service, snelle verzending.

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ayten 17-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik hoef niet veel te doen, alleen bestellen, de rest wordt geregeld door Coolblue

Service
Alles op tijd binnen en dat geeft mij een vertrouwd gevoel.

Assortiment
Coolblue mag van mij meer producten verkopen, zodat ik alleen bij hun kan bestellen:)

Aanbeveling
Vertrouwen vind ik belangrijk. Dat heb ik bij Coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Tang 17-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk te bestellen

Service
Snelle service. Makkelijk retourneren en geen problemen.

Assortiment
Sommige artikelen niet aanwezig

Aanbeveling
Gemak, goede service en snelle levering

Extra toelichting
Top bedrijf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Joni 17-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
online bestellen, aan huis geleverd of opgehaald naar eigen wensen.

Service
Snelle verwerking, vriendelijke bezorger

Assortiment
Ruim assortiment met ruime keuze aan producten

Aanbeveling
Steeds super tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

piet 17-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goed overzicht van assitement en zeer vlugge levering

Service
levering op tijd besteld en binnen 24 uur thuis bezorgt

Assortiment
vele keuzes in cattegorie

Aanbeveling
kan geen negatiefs bedenken

Extra toelichting
tot nu zeer positief en de toekomst zal dan wel blijken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

avhoof 17-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goed tevreden, maar sluit niet uit dat er nog verbetering mogelijk is

Service
niks op aan te merken

Assortiment
Zeer ruim, maar ik kan het niet echt beoordelen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

frieda 17-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
met de filters kan je makkelijk vinden wat je zoekt en je kan producten vergelijken.

Service
Nog niet geretourneerd Maar de bestelling is zeer vlug thuis gebracht.

Assortiment
soms vind je de prijzen elders wel iets minder duur. Keuze is er genoeg en je kan advies lezen. Ook is er degelijke uitleg over de producten.

Aanbeveling
Duidelijke, aangename website. Veel te vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Beau Couwenhoven 17-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
heel makkelijk te bestellen etc.

Service
goede service als je problemen hebt

Assortiment
Bij coolblue kun je bijna alles vinden wat je nodig hebben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nath 17-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke website en supersnelle levering

Service
doen nergens moeilijk over. super service en klantgerichtheid.

Aanbeveling
beste webwinkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bernard cappel 16-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
duidelijke website, makkelijk te bestellen en snelle levering (volgende dag)

Service
vriendelijke klantenservice met verstand van het product

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
zou geen dingen willen veranderen aan de website en dat zegt genoeg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jordy 16-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vooral de filmpjes en uitgebreide klantenreviews zijn erg waardevol

Service
geen moeilijk gedoe bij kapot onderdeel van artikel; gehele artikel wordt gewoon vervangen!

Assortiment
ik heb nog nooit iets niet kunnen vinden

Aanbeveling
zie boven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harold 16-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Super overzichtelijk. Je geeft een zoekterm in en je komt zo bij het juiste product.

Service
's Ochtends bestellen en 's avonds in huis. Tja, kan het nog sneller. Voor het product wat ik wilde hebben niet in ieder geval. En dan ook nog met geringe kosten. Daar kan ik zelf niet voor rijden.

Assortiment
De prijs was nog net iets gunstiger als bij de concurrent.

Aanbeveling
Super. Kan eigenlijk niet beter/sneller.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SVisser 16-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles makkelijk te vinden en zelfs bezorgen op zondag!

Service
Bij problemen altijd te bereiken.

Assortiment
Genoeg producten en van alle markten thuis.

Aanbeveling
Al meerdere producten gekocht via CoolBlue en tot nu toe altijd tevreden geweest.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C de Bondt 16-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Tot 's avonds 23.59 uur besteld, de dag erop in huis.Goede website met alle noodzakelijke informatie plus reviews van gebruikers.

Service
Heb als eens een bestelling moeten retourneren. Was een fluitje van een cent en binnen enkele dagen geregeld plus het geld snel terug op mijn rekening.

Assortiment
Zou het assortiment graag uitgebreid zien met enkele VHS-video en dvd-videorecorder combinaties.

Aanbeveling
Bestellen, betalen en leveren kan niet beter.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan 16-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Hoefde zelf niks te doen, alles werd aangesloten , getest en op zijn plek gezet !

Service
Binnen een dag aangesloten en getest in huis en oude machine afgevoerd! Top

Assortiment
Ze hebben alles !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene 16-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website en medewerkers kennis is optimaal ivm keuze en aanschaf

Service
De bestelling en levering perfect

Assortiment
Ruime keuze mogelijkheden

Aanbeveling
Alleen voor de website shop die werkt helemaal naar behoren

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita 16-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Aanbeveling
Snelle levering en met track en trace, wat erg gemakkelijk is. Ook de tijd van levering wordt doorgegeven. De wasmachine werd op de plek gezet en aangesloten, de oude machine werd gratis meegenomen.

Extra toelichting
Aan te bevelen vanwege de goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Spoon 16-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijk, je vindt snel wat je zoekt.

Service
Een absolute winner is de snelle levering, ook in het weekend!

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment, niets op aan te merken

Aanbeveling
Ik kom zelf ook terug, is dat niet de beste aanbeveling?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Flo 16-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed functionerende website

Service
Altijd rap van antwoord en snelle levering

Assortiment
Heel veel keuzes in alles en nog wat

Aanbeveling
Bestel je iets vanuit je luie zetel en de dag erna staan ze al aan ja deur ! Wat wil je nog meer?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne 16-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ik was op zoek naar een verbindingsstekker voor mijn tweede televisie aansluiting, kon hem makkelijk vinden met goed advies, daarnaast kon ik aangeven bij welk bezorgpunt hij af te halen was, makkelijk omdat ik mijn dag daarop aan kon passen en niet speciaal thuis hoefde te blijven.

Assortiment
Ik kon precies vinden wat ik zocht, terwijl in veel normale winkels men helemaal niet wist waar ik naar op zoek was. Ook internet was moeilijk maar ik heb had het op de website in enkele minuten gevonden.

Aanbeveling
Groot assortiment en niet te duur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert 1 16-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
snel en duidelijk

Service
geen minpunten

Assortiment
behoorlijk uitgebreid

Aanbeveling
verrassend goed

Extra toelichting
cool

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hugo 16-05-2016 In de winkel gekocht
wilrijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Eenvoudig om het geschikte product te vinden

Service
Man achter de balie nam zijn tijd om informatie te geven en was vriendelijk
Meer hoeft dit niet te zijn

Assortiment
Ruim aanbod

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MH 16-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zoekcriteria prima

Service
Zeer snel

Assortiment
Veel keus, ook in goedkopere modellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fons 16-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede website en duidelijke informatie

Service
Snelle levering

Assortiment
Breed assortiment met kwalitatief goede producten

Aanbeveling
Is gewoon goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mart 16-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Altijd bereikbaar,

Service
Strijkijzer na 1 jaar defect,'s avonds om 23,15 u klantenservice gebeld. Direct info en mail met opstuurgegevens zodat ik de volgende dag (gratis) terug kon sturen. Reparatie niet mogelijk ,zonder probleem gewoon een nieuwe ontvangen. Super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben 16-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Prima kwaliteit en zeer snelle levering

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Prima service goed assortiment tegen concurrerende prijzen.

Extra toelichting
Lel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Han Bakker 16-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heel veel producten met uitgebreide beschrijving en recensies. Overzichtelijke filtering en gemakkelijk te lezen.

Service
Gratis verzending, bij garantie gratis opsturen, ultiem snelle afhandeling van de claim en snelle levering vervangend product. Absoluut top!

Assortiment
Prijs is natuurlijk een belangrijk issue en soms is een product ergens iets goedkoper te krijgen, maar service moet ergens van betaald worden. Het vertrouwen dat je als klant vriendelijk en deskundig wordt geholpen is mij wel wat waard.

Aanbeveling
Je moet altijd ruimte laten voor verbetering, dus om die reden geen 10. Maar het zit er wat mij betreft dicht tegen aan.

Extra toelichting
Nee, ik ben geen werknemer van Coolblue en ook geen familie van de eigenaar. Ik ben gewoon een zeer tevreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marijn 16-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Navigatie op de websites en het betaalproces zijn eenvoudig en duidelijk.

Service
Communicatie na bestelling, betaling en verzenden is uitstekend. Ik heb in het verleden eens het verkeerde product besteld. Communicatie en instructie hoe te retourneren was duidelijk en zonder problemen.

Assortiment
De shops van Coolblue zijn gesplitst in meerdere websites met elks een aanbod van een specifieke categorie wat het zoeken makkelijker maakt.

Aanbeveling
Coolblue is niet altijd de goedkoopste, maar het aanbod, de service en de communicatie zijn uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Palmen 16-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
prima service, nieuwe product plaatsen en oude product mee nemen. levering op tijd!

Assortiment
Ruim assortiment, product vergelijking mogelijk onderling en diverse merken.

Aanbeveling
Betrouwbaar ,alleen maar positieve ervaringen met cool blue!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pamela 16-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Coolblue is helder, duidelijk en gewoon goedkoop. Snelle levering en meestal een leuke doos!

Assortiment
Jullie hebben gewoon VEEL

Extra toelichting
Ik ben blij dat ik een harde schijf ZO snel kon krijgen! Mijn macbook is namelijk al 8 jaar oud en staat op het punt van overlijden.. mijn andere harde schijf begaf het en ik wist niet HOE SNEL ik een nieuwe moest bestellen. Zelfs de optie vandaag nog laten bezorgen was er! (uiteindelijk niet voor gekozen, ik blijf een gierige hollander en ik neem het risico van 1 dag langer wel) De volgende dag keurig bezorgd, mijn redding! Nu liggen mijn 2 schijven naast elkaar al mijn precious data te syncen en kan ik met een gerust hart gaan slapen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Don 16-05-2016 Via de website gekocht

Algemene score

9,3

Gemak
Overzichtelijk en goede vergelijk functie

Service
Wat ze zeggen doen ze.

Assortiment
Breed assortiment om te kiezen en te vergelijken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jp 16-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gebruiksvriendelijk

Service
snelle levering op afhaalpunt

Assortiment
veel keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adria 15-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Rustig zoekend van achter je pc.Goede voorlichting over het product

Service
's Avonds besteld 's morgens voor tien uur in huis

Assortiment
Veel keus voor iedere portemonnee

Aanbeveling
Gemak, service, snelheid, product omschrijving, enz.

Extra toelichting
ook wel bij andere winkels online besteld maar cool bleu is gewoon goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lenette 15-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Bestelling was nog niet leverbaar en kwam een week eerder dan verwacht.

Assortiment
Het horloge werd al aangeboden voordat het beschikbaar was in Nederland. Ik had het leuk gevonden wanneer ik er gelijk ook andere kleuren bandjes bij had kunnen bestellen.

Aanbeveling
Makkelijk winkelen, groot aanbod en prijzen zijn over het algemeen niet echt afwijkend van andere aanbieders.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EEhpm 15-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk te vinden zonder moeilijke zoekactie

Service
Levering binnen 24 uur, en in mijn geval op de plek geïnstalleerd

Assortiment
Zeer zeer uitgebreid

Aanbeveling
Gewoon een goed bedrijf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Casey 15-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk besteld, plus goed advies

Service
Zaterdag besteld, zondag geleverd

Aanbeveling
Alles gevonden wat ik nodig had

Extra toelichting
Mooi assortiment, degelijke verpakking, supersnelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 15-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Vanf de bank artikkelen bestellen.

Service
Snelle afhandeling bestelling.

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Goede winkel.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

L Smet 15-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Producten makkelijk terug te vinden.

Service
Goede opvolging bestelling en correcte leverdatum.

Assortiment
Ruime en voldoende keuze. Heel goed up-to-date met de nieuwste modellen. Concurrentiële prijzen.

Aanbeveling
Prima service en de reviews van de producten helpen mee de juiste keuze te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan D 15-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede webwinkel met redelijke prijzen

Service
Keurig nette bediening toen de nieuwe wasmachine werd geleverd en aangesloten

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Gewoon een goede webwinkel met vlotte levering en tijdens de verzending wordt men goed op de hoogte gehouden van de levering
Men begrijpt hier wat de consument wil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene de Rooij 15-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
duidelijke website, gebruiksgemak ook voor de minder geoefende internet gebruiker.

Service
nog nooit nodig gehad altijd in een keer alles O.K.

Assortiment
Nog altijd gevonden wat ik nodig had, dus prima

Aanbeveling
makkelijk, snelle levering, artikel goed verpakt.

Extra toelichting
Cool blue is een uitstekende webwinkel waar je moeiteloos en veilig je aankoop kan doen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

M van L 15-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer overzichtelijk en alles is gemakkelijk te vinden

Service
zeer snelle levering

Assortiment
alles wat ik zocht is aanwezig

Aanbeveling
snelle levering en goede voorwaarden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 15-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles overzichtelijk en snel vindbaar

Service
Snelle reactie

Assortiment
Alles wat je zoekt is te koop

Aanbeveling
Gewoon hartstikke goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews