coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42302 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3458 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

strengers 12-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
's Avonds bestelt, de volgende dag al in huis. Hoe gemakkelijk wil je het hebben.

Service
Prima levertijd

Assortiment
Heb alleen naar deze blender gezocht, en die hadden ze.

Aanbeveling
Snel en goed. Normale prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

roosenkees 12-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Simpel vergelijken en bestellen binnen een paar minuten

Service
Doen wat ze beloven/zeggen

Assortiment
Kan altijd uitgebreider

Aanbeveling
Meerdere malen wat besteld ,altijd naar grote tevredenheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Broke 12-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
aan je bureau rustig kiezen, vergelijken en dan bestellen, betalen en pakket wordt daags nadien aan huis besteld. Beter en meer gemak kan toch niet meer. super!

Service
vlotte eerlijke service.

Aanbeveling
Overal, altijd en aan iedereen.

Extra toelichting
heb alleen maar positieve ervaringen. Aan iedereen aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sonneke 12-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Service
levering zoals gezegt

Assortiment
Coolbleu metveel producten aanwezig

Extra toelichting
ze zijn vriendelijk aan telefoon en halen alles uit de kast om de bezorging naar onze zin te verzenden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Marc 12-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snelle afhandeling

Service
duidelijk

Assortiment
goed

Aanbeveling
snel en goed.

Extra toelichting
product viel uiteindelijk tegen. minder ruimte dan gedacht, gammele schappen in deur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nelleke 12-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk site, veel aanbod en het vergelijken van artikelen is heel handig.

Service
Tot nu toe eenmalig een bestelling gedaan en die was helemaal goed. Pakket kwam keurig op tijd en was goed ingepakt.

Assortiment
Groot assortiment, maar ik heb verder nog geen andere artikelen gezocht, dus weet niet of alles verkocht wordt.

Aanbeveling
Zie bovengenoemde opmerkingen.

Extra toelichting
Ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SDkaartje 12-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Fijne overzichtelijke website en alles is zo voor elkaar.

Service
Snel geleverd, en je wordt goed op de hoogte gehouden. Alles is duidelijk en je krijgt ook een net smsje over de levering.

Assortiment
Goed en breed overzichtelijk assortiment. Door middel van verschillende websites wordt alles goed verdeeld.

Aanbeveling
Betere winkels vind je niet !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lotte 12-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Er moet wel gewacht worden in de winkel, in tegenstelling wat op de site staat.

Assortiment
Niet alles is in de winkel aanwezig, ook niet alle showmodellen. Via internet is het echter wel zo in huis.

Aanbeveling
Het wachten is jammer, maar daarna wordt je wel perfect geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

rasmits 12-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Informatie over bestelling is echt top! Je wordt volledig op de hoogte gehouden van bestelmoment tot na de bezorging.

Aanbeveling
Makkelijk en scherp in prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fonsee 12-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijkheid.

Service
Beter is onmogelijk.

Assortiment
In het aanbod kan ik mijn keuze vinden.

Aanbeveling
Er zijn geen minpunten.

Extra toelichting
Ik ben uitermate tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kim Janssen 12-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Simpele website... die je snel weg wijs maakt naar je beoogt product.
Wordt goed op de hoogte gehouden van het bestel proces en levering vokgens afspraak

Assortiment
Keuze en smaak te over. In verschillende budgetcategorieën

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

lida 12-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
gewoon thuis op de bank,opje gemak de verschillende dingen te vergelijken

Service
de volgende dag al in huis,je kan ook zelf bepalen wanneer het bezorgd word

Assortiment
is goed

Aanbeveling
prettig winkelen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Tuurke64 12-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik vind het enorm gemakkelijk dat we vandaag iets bestellen bij CoolBlue en het morgen al in huis hebben!

Service
Geen commentaar

Assortiment
Enorm grote keuze aan interessante prijzen.

Aanbeveling
Een tevreden klant vertelt het verder. Mondelinge reclame is de beste.

Extra toelichting
Ik heb deze laptop aangekocht voor een 71 jarige weduwe welke momenteel PC-lessen volgt en dan via de laptop en het internet verbinding wil blijven houden met haar vrienden en kennissen en met de buitenwereld in het algemeen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 12-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Niet echt van toepassing om dat ik via de webshop heb besteld.

Service
Zeer klantvriendelijk. Men neemt de tijd voor je en hebben samen met mij gezocht naar een product wat goed bij ons past.

Assortiment
Zeer ruime keus

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

singe004 12-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
de website is overzichtelijk, producten zijn eenvoudig te vinden, betalen ging in mijn geval eenvoudig via ideal

Service
zelf had ik het verkeerde product besteld, het was geen probleem telefonisch aangegeven wat mijn probleem was, vervolgens kreeg ik een handgeschreven kaart dat het probleem in behandeling was genomen uit naam van de medewerker, wat verder ook prettig is dat het retour zenden ook niets kost!

Assortiment
ik zocht gericht naar een product en dat is geen probleem

Aanbeveling
super service, echt mijn petje af

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

TJ de Heus 12-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk zoeken door een kernwoord in te typen.Duidelijke informatie over artikel. Zo in je winkelmandje...afrekenen en de volgende dag al in huis.

Service
Snel geleverd, de volgende dag al, volgens afspraak. Keurig verpakt. Heel netjes.

Assortiment
Prijs is het meer dan waard, "seniorentelefoon" met handset. Wat fijn dat ik nu weer zelf de telefoon kan beantwoorden ipv de hele tijd te vragen of ze harder willen praten. Werkt perfect, geeft geen storing aan gehoorapparaat.

Aanbeveling
Snelle service, overzichtelijke site, goede prijs/kwaliteitverhouding. Kan deze winkel van harte aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MP 12-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

5,8

Assortiment
Weinig verschillende mobieltjes + hoesjes in display

Aanbeveling
Online veel interessanter. Meer in de display zou leuk zijn. In utrecht veel lege ruimte, meer aanbod om te proberen (denk aan moebieltjes bij de mediamarkt zou leuk zijn)

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Natasha 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
lekker thuis je bestelling kunnen doen wanneer het je uitkomt.

Service
Snel geleverd binnen 24 uur.

Assortiment
uitgebreid en op voorraad

Aanbeveling
kan iedereen aanraden om hier gebruik van te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dakrikke 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
kunnen aanduiden wanneer de levering best plaatsvind is een zeer makkelijke dienst

Extra toelichting
Gewoon service op maat, makkelijker kan niet!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny Boeren 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Wat betreft afhandeling bestelling, communicatie ... een 10. Op vlak van na service nog geen ervaring en hopelijk blijft dit zo. Vandaar dat ik geen 10 durf geven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rinus 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel en gemakkelijk bestellen

Service
De andere dag in huis op tijdstip zoals aangegeven

Assortiment
Volop keus

Aanbeveling
Ik ben er erg tevreden over

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arie van Veen 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Diverse producten gekocht bij Coolblue o.a. printers ,camera ,routers ,beveiliging camera, service groots Kan menig zaak een voorbeeld aan nemen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jordy 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Erg goede service, klantenservice meteen te bereiken en directe reactie. Bestelling was er voor 12 uur volgende dag.

Extra toelichting
Als je iets nodig hebt waarvoor je zekerheid wilt en goede service moet je hier zijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Oscar 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zoeken, vergelijken, bestellen (incl. account aanmaken), betalen was zo gedaan! Ben tegen geen enkel probleem aangelopen en toelichtingen waren duidelijk in het hele proces.

Service
Niks op aan te merken.

Assortiment
Ik kon precies vinden wat ik zocht.

Aanbeveling
Goed bezig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco Engelfriet 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kunt er gemakkelijk winkelen.
Dit geld niet alleen voor in de winkels maar ook wanneer je via internet wat wilt bestellen.

Service
Vakkundig en behulpzaam personeel.
Er is altijd een oplossing te bedenken door het personeel hoe moeilijk dat ook is!

Assortiment
Een goed en uitgebreid aanbod met scherpe aanbiedingen!

Aanbeveling
Ik zou deze winkel zeker willen aanbevelen aan iedereen!

Extra toelichting
Ik had een koffer bestelt van Samsonite. Het slot kreeg ik in eerste instantie niet aan de praat. Ik ben terug geweest naar de dichts bijzijnde winkel in Rotterdam (bij het Oostplein). daar heb ik het probleem voor gelegd. In eerste instantie lukte het de medewerker ook niet om het slot aan de praat te krijgen maar gelukkig waren er nog meer medewerkers die het wel voor elkaar kregen. Al met al een goede prestatie waardoor ik met een gerust hart op vakantie kon gaan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nathalie C 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke omschrijving, gemakkelijke registratie

Service
Snelle, correcte levering

Assortiment
Weinig keuze voor een Huawei Ascend G7, maar da's ook elders zo. Dan liever een iets "saaier" model van goede kwaliteit, dan een plastic covertje dat na een maand stuk is...

Aanbeveling
Collega's vroegen hoe de bestelling verliep, ze wisten bv. niet dat jullie ook fysieke winkels hebben en dat schept meer vertrouwen bij sommige mensen. Ik ben in elk geval fan :-)

Extra toelichting
De case is zoals hij op de site beschreven staat en van degelijke kwaliteit. Wat de screenprotectors betreft: ik had deze zomer 3 stuks gekocht via een andere site en 1 na 1 kwamen ze los. De afmetingen waren fout en er kwam vuil tussen. Ik merk nu al dat dit met jullie protectors niet het geval is, top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Joop van Osch 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ruime keus en ook voorradig. Producten goed te vinden en te filteren.

Service
De service vond ik bijzonder goed. Je wordt prima geïnformeerd over de voortgang van de bestelling. Maar ook de productvoorlichting op de website is uitstekend verzorgd.

Assortiment
Zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Of eh....wellicht wel een 10! Prima website met veel voorlichting en ruime keus. Je voelt dat het goed zit!

Extra toelichting
Het was mijn eerste ervaring met een bestelling via CoolBlue, maar dat zal zeker niet de laatste zijn: voortaan eerst bij CoolBlue kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Freddy Koekoek 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De website is i.h.a. logisch/handig opgezet aangaande zoeken en vergelijken. Bij de betaling moest ik soms goed lezen/kijken. Bij veel producten waren ook gebruikersreviews.

Service
Goed en deskundig geholpen. Zelfs kon ik de Raboscanner van een medewerker gebruiken.

Assortiment
Groot assortiment externe harde schijven qua grootte en prijs. Geldt ook voor TV's.

Aanbeveling
Vlot, vriendelijk en deskundig geholpen + het uitstekende assortiment.

Extra toelichting
In het kantoor te Rotterdam geweest voor het testen van hun nieuwe website. Ter plekke een bestelling gepleegd. De volgende dag keurig verpakt ontvangen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

karin 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles duidelijk en snel te vinden. overzichtelijk

Service
Goede communicatie, je wordt gelijk op de hoogte gehouden van de status van het product

Assortiment
wat wij zochten was er ook

Aanbeveling
Goede producten, goede en snelle service, goede communicatie. wat wil je nog meer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Toen mijn vraag niet binnen de gestelde 4uur beantwoord kon worden werd ik op de hoogte gesteld hiervan.

Assortiment
Alles wat ik nodig heb tot nog toe kunnen vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rzeele 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Super snelle levering. Goede informatie over het product. In ons geval een hp all in one printer. Het product was binnen 2 minuten aangesloten en werkend. Wij zijn als leken erg tevrede over ons product.

Service
Super snelle levering. Volgende dag al in huis.

Assortiment
Ruime keuze. Goede informatie en vergelijkings materiaal.

Aanbeveling
Top service en geeft juiste informatie aan over de producten. Goede kwaliteit prijs verhouding.

Extra toelichting
Echte aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sander van vuuren 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Had mijn NAS supersnel in huis. Bleek dat ik onnodig een SATA kabel had besteld. Coolblue geeft aan dat ik de kabel kan houden en zij direct het aankoopbedrag terugstorten. Geweldige service!

Extra toelichting
Top, volgende keer weer coolblue!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anoniem 11-09-2015 In de winkel gekocht
Eindhoven
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Zeer overzichtelijk, echter bij binnenkomst niet de mogelijkheid 'laptop'.

Service
Zeer vriendelijk en eerlijk.

Assortiment
Helaas zijn er echter enkele producten in de winkel zichtbaar, waardoor internetshoppen soms gemakkelijker is.

Aanbeveling
In verband met de goede service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jochum 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Direct krijg je een sms-je wanneer het geleverd wordt

Service
Ik had een fout email adres ingevuld. Toen is merkte dat ik geen factuur kreeg, kwam ik daar achter. Ik stuurde een mailtje naar klantenservice, kreeg direct reactie en ook heel adequaat. Zitten er duidelijk bovenop.

Aanbeveling
Snel en makkelijk, goede klantenservice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dewitdelahaye 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website. Gemakkelijk te bestellen. Bovendien houdt de website je hele bestelgeschiedenis, inclusief facturen - bij. Die kan je dus op ieder moment raadplegen. Ongezien!

Service
Vandaag besteld, 's morgens geleverd! Perfecte verpakking.

Assortiment
Ruime keuze, met objectieve voor- en nadelen van het product. Soms met filmpje.

Aanbeveling
Zeer aan te bevelen. Heb reeds meerdere keren bij Coolbleu besteld en ook a leen keer gebruik moeten maken van de garantie. Alles verliep voortreffelijk.

Extra toelichting
Product - een HP printer - makkelijk te installeren - die doet waarvoor hij dient. Goede prijs -kwaliteitsverhouding. Coolbleu was overigens de goedkoopste.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
prima webshop

Service
snel en volledig

Assortiment
veel gezien, maar ik zocht 1 specifiek iets

Aanbeveling
ziet er goed uit, breed assortiment, snelle service

Extra toelichting
kom nog wel eens terug, denk ik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anita 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Goede zoekfuncties

Service
Je word van alle stappen op de hoogte gehouden via mail. Ook werd ik gebeld voor het nalopen van de bestelling ivm abonnement en dat is heel prettig verlopen.

Aanbeveling
Ik vind het een prettige shop en vooral veel leuke bijzaken, tijdens en na het bestellen. Zelfs de doos is voorzien van allerlei humoristische opdrukken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

ivanski 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel even vanachter de pc, geen file, geen parking zoeken en geen tijd verloren

Service
Goede informatie en bevestiging

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Ikzelf kijk ook eerst hier voor ik elders kijk.

Extra toelichting
Gemakkelijk, zeer snel en voor een zeer correcte prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

schockaert 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is overzichtelijk en gemakkelijk te raadplegen.

Service
De bestelling gebeurt vlot en de levering is snel. Bovendien is het leveringsproces gemakkelijk op te volgen.

Assortiment
Er is een ruim assortiment.

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen

Extra toelichting
Snelle levering zonder ons te moeten verplaatsen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SamanthaVL 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
heel makkelijk, vooral dat jullie zelf de betaling controleren en dat het "bakje" van de visa niet nodig is

Service
vlot geregeld, steeds op de hoogte via mail

Assortiment
er mag altijd meer in :) maar ik vond wat ik nodig had!

Aanbeveling
goeie website, overzichtelijk en stabiel, niet duur,
leuke samenwerking met mobile vikings! toppertje

Extra toelichting
Handig online shoppen - snelle levering - vlotte betaling zonder bakje - deal met mobile vikings

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

marc 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
heel eenvoudig besteld, duidelijke info, overzichterlijk assortiment

Service
supersnel, voor middernacht besteld, morgen in huis (bij ons voor 11 uur)

Assortiment
niet te groot, goede extea info

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Donadini 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Snelle bezorging

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Makkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

breemans 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je hoeft niets te doen als te beste llen via de computer,zo simpel!

Service
netjes af geleverd!

Assortiment
als je het hier niet vind dan heb je een probleem want er is zo veel!

Aanbeveling
het is eens wat anders!

Extra toelichting
alles prima en verder geen commentaar!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

elchor 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Wat kan ik meer zeggen ? Duidelijke website, veel keuze, toestellen waren op voorraad. Betalen gaat zeer vlot, zoals steeds.

Service
Net zoals de vorige keren super service : levering 's anderendaags zoals beloofd. Ook telefonisch heel goed geholpen

Assortiment
Ik wou een nieuw telefoontoestel kopen voor mijn ouders en probeerde voor een redelijke prijs een leuk toestel voor hen te vinden. Heb dit dan IN VOORRAAD bij Coolblue gevonden en direct besteld. (was in geen enkele fysieke winkel van de "concullega's" op voorraad. Prijs was in dit geval overal dezelfde

Aanbeveling
Duidelijke website, veel keuze, gemakkelijk om te betalen en duidelijke aanwijzingen hiervoor. Tot nog toe steeds geleverd zoals beloofd. Soms ligt de prijs van een product al eens iets hoger dan bij een enkele andere webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

astridmartens 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bijzonder efficiënt,correct en snel.
ik vraag me enkel af wat de sociale (personeel)en ecologische impact is van deze werkwijze.

Service
idem

Assortiment
Ik heb het assortiment slechts voor één artikel doorgenomen. Dat was zeer toereikend.

Aanbeveling
Geen 10 omwille van de vragen bij gemak.

Extra toelichting
Zie vorige

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pgblok 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk bestellen en snelle levering

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
Zie beoordeling hierboven

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

tomvlaeminck1978 11-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,8

Extra toelichting
Goede middag, Wij bestelden maandag een droogkast, deze zouden ze woensdag leveren, hiervoor namen we een dag verlof, levering ging niet door, werd verplaatst naar vandaag. Terug verlof genomen. Deze ochtend bellen ze om te laten weten dat de levering niet kan doorgaan???

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

epilatorshop 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
aan alle verwachtingen voldaan

Service
zie vorige

Assortiment
zeer breed

Aanbeveling
betrouwbaar

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Broers 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gaat heel overzichtelijk

Service
terugstuur garantie geeft vertrouwen

Assortiment
veel keus

Aanbeveling
perfecte internet winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Philvn 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer duidelijke webshop, producten zijn zeer gemakkelijk te vinden en elke stap tot bestelling/betaling is perfect.

Service
Service is super, bestelling om 23u geplaatst en reeds de volgende dag om 08u geleverd.TOP!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews