coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42498 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2793 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

AnjaDuif 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Supersnelle levering, zelfs op zondag als je dat wil. Ruime informatie over de status en levering van bestelling!

Extra toelichting
Supersnelle levering, zelfs op zondag als je dat wil. Ruime informatie over de status en levering van bestelling!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herre 16-09-2015 In de winkel gekocht
Groningen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Het artikel was makkelijk op te zoeken op de website. Omdat wij het artikel wouden zien, zijn we naar de winkel in Groningen gegaan.

Service
In Groningen was het product niet voorradig. We zijn uitstekend geholpen door de medewerker. Het artikel werd op de beloofde dag thuis bezorgd.

Assortiment
Het assortiment is groot. Helaas zijn alle artikelen niet in de winkel te bezichtigen.

Aanbeveling
Het artikel werd keurig verpakt thuisbezorgd.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Nico 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
door overzichtelijke indeling/menu's kwam ik snel bij datgene waar ik naar wilde kijken

Assortiment
ik vind het assortiment groot genoeg, en voor ieder wat wils

Aanbeveling
snelle levering, en ook de mogelijkheid om de aangegeven leverdatum te wijzigen

Extra toelichting
wat mij ook goed beviel is de tijdsaanduiding voor de levering: dat klopte perfect (ik heb ook al eens gehad-ergens anders-dat aangegeven tijdvak totaal niet klopte, met resultaat dat ik een hele dag zat te wachten!)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marike 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snel gevonden, snel en makkelijk kunnen bestellen.

Service
Supersnel binnen, zoals beloofd!

Assortiment
Gevonden wat ik zocht dus voor mijn idee is het assortiment prima.

Aanbeveling
Al zeker aan een hoop vrienden aangeraden en ook op kantoor hebben we een laptop besteld die de volgende dag binnen was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vanderey 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
besteld en op de gevraagde dag geleverd

Service
Telenetabonnement was niet in orde. Iets niet doorgeven aan telenet? Heb alles via telefoon met telenet moeten regelen en nieuwe simkaart gekregen

Extra toelichting
Gemakkelijke besteld en juist geleverd. Alleen telenet abonnement was niet in orde.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

WandaD 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
In de shop kun je meteen ook meningen vinden over hoe je het beste kiest voor een bepaald product

Service
Je krijgt meteen een bevestiging en na een half uurtje al een smsje dat je product is ingepakt en aangeboden. Je kunt zien waar je pakketje uithangt

Assortiment
Voldoende keus. Meer dan anderen die per soort maar 1 type aanbieden

Aanbeveling
Positieve ervaring. Zeker geen oplichters of valse beloften.

Extra toelichting
Hele goede ervaring. Het product was binnen 13 uur bij mij. Prijzen beter of gelijk aan andere sites. Geen verplichte gigantische aanmeldprocedure.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Door computerproblemen liep de bestelling niet zoals ik zou willen. Een telefoontje en de bestelling werd afgehandeld waardoor ik de volgende dag de bestelling toch in huis had. Leuke attentie van de medewerker in de vorm van een kaart lag ook nog op de deurmat.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marleen 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bij een bezorgpunt laten bezorgen die tot 21.00 uur open is, zodat ik het product zo snel mogelijk op kon halen uit me werk.

Service
Snelle levering, goed geinformeerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Valerie 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De webstek is makkelijk in gebruik.
Je weet precies waar je moet zijn.
En als je iets wil kopen waarvan je niet weet of het een goed product is dan kan je de filmpjes aan klikken en krijg je meer informatie over het product dat je wil kopen
Super handig vindt ik zelf

Service
Je kan hulp vragen als je meer informatie over het product wil.
Het is makkelijk te bestellen en als je het voor 11 uur besteld heb je het morgen in huis.
Super handig als je iets snel nodig heb.
Je krijg ook een proef periode wat ook heel handig is als je iets koopt en je snapt het niet of het is toch niet helemaal wat je zoek.

Assortiment
Het assortiment is heel ruim!
Er is voor iedereen wat wils.

Aanbeveling
Het is gewoon de beste winkel

Extra toelichting
Ik vind het gewoon een super winkel! Ik ga er vaker shoppen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Site waarbij je criteria kan aangeven en dus heel gericht kunt zoeken.

Service
Zondag bestelt, maandag in huis.
Duidelijke mailtjes (bevestiging, volgen pakketje)

Assortiment
Er is voldoende keuze.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Simon 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Een woord: Top

Service
Top, je wordt betrokken in elke stap van het proces.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annelies 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Logische onderverdeling en duidelijke rubrieken. Hierdoor kon ik het product snel vinden. Ook makkelijk om bijv. op 'prijs' te sorteren.

Service
Werd middels mailtjes goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Ik heb geen klachten. Wel mooi dat je de producten evt. gratis kan retourneren (geen gebruik van gemaakt).

Assortiment
Her assortiment is zelfs ruimer dan ik had verwacht. Ik dacht dat Coolblue alleen elektrische artikelen verkocht.
Prijs/kwaliteit is volgens mij goed. Ook omdat er geen verzendkosten in rekening worden gebracht, geen retourkosten en een goede klantenservice.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aglowpol 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
een toestel opzoeken is heel simpel door middel van de zoekfunctie , keuze uit verschillende merken en prijzen , al meerdere malen iets gekocht en vergeleken en hier steeds de goedkoopste gevonden van hetzelfde merk

Service
Na bestelling en betaling krijg je direct een email met daarop de bevestiging van je bestelling en betaling , nadien ontvang je een sms met de mededeling dat je bestelling is ingepakt , nadien een email met track & trace nummer

Assortiment
Heel uitgebreid met bekende merken en minder bekende

Aanbeveling
Van elke stap word je op de hoogte gehouden keuze van op welke dag er geleverd kan worden , ook mogelijk op een ander adres dan het factuuradres

Extra toelichting
Goede service en aflevering , snelle levering ( deze regio niet mogelijk op zondag maar daar kan de leverancier niet aandoen ) goed contact door middel van email en of sms of via de telefoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

moosy 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site, veel prentjes, reviews van anderen, vergelijkingen met andere modellen of merken mogelijk, etc.

Service
Snelle levering (de dag nadien) in een leuk kartonnetje (of stevige enveloppe) met voldoende verpakkingsmateriaal. Ook goede service na bestelling: Op bepaald moment dacht ik iets niet te hebben ontvangen op mijn werk, en CoolBlue ging meteen toen ik belde op zoek naar de postbode etc. Toen ik mijn verhaal deed bij een collega over hoeveel Coolblue deed, bleek dat collega die "toevallig" bij zich had in haar bureau. Toen ik dit vertelde, staakte Coolblue haar zoektocht uiteraard, maar ze bleven vriendelijk (en troostte me zelfs toen ze hoorden dat ik een stelende collega had).

Assortiment
Ook merken die je niet gemakkelijk vindt in winkels (bvb Fitbit, bepaalde adapter,...), zijn hier beschikbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De producten zijn heel gemakkelijk te vinden op de overzichtelijke website. Het bestel proces verliep makkelijk en zeer vriendelijk. Bovendien verbaasde mij de snelheid waarmee dit proces werd afgehandeld. Dezelfde avond kreeg ik al de bevestiging dat het bestelde product was ingepakt en voor verzending was klaar gezet, hoe mooi is dat?

Service
In mijn geval geen gebruik hoeven maken van service, omdat alles helemaal goed verliep. In een eerder geval wel eens gebruik gemaakt van de service. Vraag via mail werd keurig en tijdig op een goede, nette en duidelijke manier beantwoord.

Assortiment
Het assortiment is prima, ook de specifiekere hardware die ik zocht was verkrijgbaar bij CB. En zelfs qua prijs kwam ik bij CB beter weg dan bij de vergeleken concurrentie.

Aanbeveling
Op alle punten prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dekkers 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Een duidelijk en overzichtelijk website. Alles makkelijk en eenvoudig te vinden.
Wat ook belangrijk is met de ipad werkt alles van uitzoeken bestellen tot betalen.

Service
Direct een mail bevestiging en een heel duidelijk verloop hoe de bestelling verder word behandeld.

Assortiment
Goed overzichtelijk ik vond meteen dat gene waar ik naar zocht.
Ook werd de promotie duidelijk aangegeven. 30,- korting op product.

Aanbeveling
Goede snelle service, mijn aankoop inderdaad de volgende dag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk, snel en overzichtelijk

Assortiment
Bepaald artikel was niet op voorraad , rest wel en volgende dag thuis

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

satonyca 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk en snel bestelproces

Service
Uitstekende en snelle bezorging.

Assortiment
Ruim assortiment met degelijke kwaliteit

Aanbeveling
Betrouwbare webshop met een uitstekende prijs / kwaliteitsverhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Norbert Molenkamp 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Navigeren is super makkelijk en overzichtelijk.

Assortiment
Alles precies bijgehouden of het op voorraad is.

Aanbeveling
Vind het de mooiste webwinkel. Heel duidelijk en zeer snelle levering.

Extra toelichting
Zakelijk aangeschaft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johnny Jonckheere 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
geen verplaatsing, gemakkelijk te vergelijken op de site

Service
stipt levering, verzorgde afgifte

Assortiment
mooi assortiment

Aanbeveling
tevreden over de aangeboden producten en de levering

Extra toelichting
geen verdere opmerkingen tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fieke de jong 16-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,0

Service
Nog steeds mijn aankoop niet binnen. Waarschijnlijk ligt de fout bij postnl, maar dat neemt niet weg dat ik het erg jammer vind. Ook was er veel onduidelijkheid via de mail. Volgens coolblue zou mijn pakket er zondag zijn en als ik naar de site van postnl ging stond er dat die nog in het sorteercentrum was.

Extra toelichting
Op zondag 13 september zou mijn pakket worden gebracht door postnl, het is nu 16 september en heb mijn pakket nog steeds niet. Daar baal ik van.

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed

Reageer

Arja 15-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bezorging vlot en zelfs op zondag! Geweldig!

Service
Snel handig vlot top

Assortiment
Kon snel vinden wat ik zocht. Helemaal goed.

Aanbeveling
Gewoon heel goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Y_JBOY 15-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Het is zeer gemakkelijk aangezien je ze op tal van manieren kan bereiken! Bijvoorbeeld via twitter, facebook, telefonisch en natuurlijk ook via mail!

Service
De aan huis service is oke! Ik betwijfelde dat eerst omdat er op de site stond thuis levering op zondag gebeurt tussen 10:00 uur en 18:00 en het pakje om 18 uur nog niet geleverd was, ik was teleurgesteld en ik heb een tweet verzonden naar coolblue, na amper 10 minuten had ik antwoord dat het pakje tussen 10:00 en 20:00 geleverd werd! Dus daarom een 9 voor service.

Assortiment
Ze hebben echt bijna alles omtrent electro, huishoude en noem maar op. Ik ken heel erg weinig shops die zo een groot assortiment hebben die me aan staat!

Aanbeveling
Het is heel makkelijk, ze zijn heel klantvriendelijk en klantgebonden! Hoedje af voor coolblue want geen enkele shop die het hun nadoet!

Extra toelichting
+ Punten + Klantvriendelijk + Zeer goede levering + Je ontvangt duidelijke mail's omtrent je bestelling + De klantenservice is een topper - Punten - Niet alles op de site is even duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

amf250963 15-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Wijst zichzelf,duidelijk, eenvoudig

Service
Perfect

Aanbeveling
Zeer betrouwbare webshop, met perfecte service, voorraad = voorraad, bij defect perfecte service en zonodig vervanging.
Is niet de goedkoopste, maar onverslaanbaar in service

Extra toelichting
Je kan weinig beters wensen ...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Martijn 15-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke afspraak welk dagdeel er geleverd wordt en dat binnen 24 uur. Half uur voor levering werd ik gebeld met de mededeling we komen eraan.

Service
Top natuurlijk. 2 nette jonge mannen brachten de wasmachine, installeerde deze netjes zette hem aan om te spoelen en namen de oude machine mee.

Aanbeveling
Helemaal tevreden! Binnen 24 uur een nieuwe wasmachine!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lucy Bos 15-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Wat een superhandige website om je producten te vergelijken en een keuze te maken uit de vele producten, ook zeer klantvriendelijk om het feit dat je niet verplicht bent je aan te melden of te registreren.

Service
Service kan niet beter, 's avonds laat besteld en de volgende dag geleverd met een keurig bericht wanneer het pakket verwacht kan worden!

Assortiment
Assortiment divers en alles heel overzichtelijk weergegeven en goed te vinden door te filteren waarnaar je op zoek bent

Aanbeveling
Eerlijk, betrouwbaar, snel en divers!
Wat wil een klant nog meer?

Extra toelichting
Helemaal fan van Coolblue! Ik ga zeker meer bestellen via jullie overzichtelijke website! Klasse!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thea 15-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer goeie website
product snel gevonden
vandaag besteld morgen in huis zelfs op zondag

Service
zeer klantvriendelijk voor alle vragen zeer veel geduld zeer goeie uitleg

Assortiment
assortiment zeer uitgebreid

Aanbeveling
zeer vlotte levering en bovendien zeer klant vriendelijk

Extra toelichting
zal zeker weer iets bestellen bij coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michelle 15-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
online zo besteld

Service
zonder meerkosten op zondag bezorgd

Assortiment
voldoende keus, met mogelijkheid tot vergelijken van producten

Aanbeveling
goede, snelle service. Gewoon top!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gratiann 15-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Aanbeveling
prijs/ kwaliteit en uiteraard de snelle service ...toppie !

Extra toelichting
producten die in de reguliere winkels(zelfs grote ketens) niet in voorraad zijn kan ik bij jullie zonder problemen binnen de 24 u thuis ontvangen !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KBike 15-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke website, ruime assortiment en uitstekende communicatie

Service
Coolblue is 24/7 bereikbaar met kundige mensen aan de telefoon

Assortiment
Heel veel keus

Aanbeveling
Altijd op tijd geleverd en altijd een uitstekende communicatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michelev 15-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Zeer eenvoudige bestelmethodiek, ook voor iemand die vrij weinig besteld via het web.

Service
S'avonds besteld en s'morgens (een zaterdag) werd de levering al uitgevoerd. Had ik niet verwacht .

Assortiment
Het assortiment kan ik niet echt beoordelen aangezien ik wist wat ik wilde

Extra toelichting
Algemeen zeer positief verrast..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Gerard 15-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snelle gemakkelijke website

Service
Alle beloftes waargemaakt

Assortiment
Meer keuze dan de grootste winkelketen

Aanbeveling
Goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leonrijssen 15-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Super goede service, direct en leuk verpakt pakketje.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eddy Seghers 15-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke info bij de producten en vlot te bestellen. Proces verloopt heel vlot. Levering thuis zelfs op zondag is geweldige luxe.

Service
leveren op zondag - de max

Assortiment
keuze voldoende tussen verschillende tyoes en merken voor spiegel reflex camera

Aanbeveling
Er zijn gewoon geen negatieve punten

Extra toelichting
Totaliteit zeer goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sommelsdijk 15-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
product selecteren, bestellen ging prima. Door drukte geen juiste reactie na betalen...ik wist niet of mijn bestelling juist was overgekomen... geeft geen prettig gevoel.

Service
na betalen, geen bevestiging, dus even gebeld met klantenservice. Hierna had ik het vertrouwen dat de bestelling werd uitgeleverd. Idd na 2 uur de mail met bevestiging. is allemaal goed gekomen.

Aanbeveling
Zowel zakelijk als privé een prima aan te raden online winkel.

Extra toelichting
goed bezig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

M Peters 15-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen is eenvoudig.

Service
Ik had hem s'avonds om half elf besteld en s'morgens om elf uur kwam de post hem brengen. Ik kreeg keurig een berichtje dat ik de post kon verwachten tussen 11.00 en 13.00 uur.

Assortiment
Zo goed als alles te koop.

Extra toelichting
geen, enkel dat ik heel tevreden ben en in de toekomst als ik iets nodig heb zeker eerst hier ga shoppen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lin 15-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Overzichtelijk en de zoekbalk is makkelijk om te gebruiken.

Assortiment
Veel keuze in tassen, goede merken in het assortiment

Aanbeveling
Betrouwbare webshop, updates over bestelling, klantvriendelijke site, leuke promotie acties

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

G van Asseldonk 15-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Tja, via internet bestellen....

Service
Supersnel en goed goed contact

Assortiment
Prima. Ik heb andere artikelen nog eens doorgesnuffeld. Ga weer bestellen.

Aanbeveling
Niets aan te verbeteren

Extra toelichting
Supersnelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 15-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Vooral de levering is top zelf op zondag !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L Smit 15-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk besteld en volgende dag al thuisgebracht en aangesloten.

Aanbeveling
Ideaal systeem met dat thuisbezorgen en gratis aansluiten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

edebrall 15-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gewoon bestellen en kant-is-klaar!

Service
ook in de winkel Destelbergen perfecte service!

Assortiment
vond tot nog toe alles wat ik opzocht

Aanbeveling
als alles ok is, waarom niet?

Extra toelichting
tot nog toe zou ik niet weten wat.......

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lea 15-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is duidelijk en overzichtelijk

Assortiment
Prima assortiment en aantrekkelijke prijzen

Aanbeveling
Simpel, duidelijk en overzichtelijk

Extra toelichting
Ging alles maar zo makkelijk als iets aanschaffen bij CoolBlue!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L van Breukelen 15-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
zaterdag avond besteld, zondag 13 uur in huis!

Extra toelichting
Snelle en correcte aflevering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ger mandjes 15-09-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk gerangschikt.
Zocht een telefoon zonder toeters en bellen.
Het werd Panasonic KX-TG6811

Service
Zaterdagavond besteld en zondagmiddag al in huis,,
Fantastisch!,

Assortiment
Heel ruim!

Aanbeveling
Uitstekende service zonder poeha!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alexander 15-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
het product was snel te vinden. zowel via google als op de site zelf.

Service
makkelijk , duidelijk en klantvriendelijk.

Assortiment
het product was in voorraad

Extra toelichting
Alles was beter dan bij andere online winkels. En bezorgen op zondag wat ideaal is in geval van nood.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Fonske45 15-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen van uit de zetel, gemakkellijk!

Service
Bestelling was op tijd, super!

Extra toelichting
Nog nooit problemen gehad met Coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

henny van der Voort 15-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk te bestellen

Service
Zaterdagavond besteld,zondagmorgen geleverd,en dat voor een vrij goedkope bestelling!Thanks!

Assortiment
Was strijkbout,méér dan voldoende keuze,zelfs in de goedkope strijkijzers.

Aanbeveling
De winkle was mij al aanbevolen door m'n dochter,ik zou dat ook iedereen aanraden!

Extra toelichting
Het was mijn eerste bestelling,ik vond het ongelofelijk gemakkelijk,zowel qua vlotheid van bestellen én van levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cpkant 15-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

1,0

Service
Zeer slechte service, ik heb mijn bestelling gedaan om 23.30 uur, direct via ideal de betaling gedaan, staat bij mijn bank ook gewoon verwerkt op die dag. Stuurt coolblue pas een bevestiging op 00.05, dus volgende dag, nu wordt er pas een dag later geleverd. Ze zeggen nadat ik gebeld heb dat de betaling pas om 00.10 uur is ontvangen. Vreemd de bevestiging kwam "al" binnen om 00.05 uur. Dit is dus een smoes om onder de beloofde levertermijn uit te komen. Ik heb voordat ik telefonisch te woord werd gestaan 14 minuten!! in de wacht gestaan. Zeer slechte service!!!!

Aanbeveling
Zie hierboven bij service. Nog nooit een webwinkel meegemaakt met zo'n slechte service

Review criteria:

Slecht
pekrui 15-09-2015

Een klein beetje heel erg kort door de bocht.
Als bij jou bank het geld van de rekening af is kan het zomaar zijn dat het enige tijd later pas bij een andere bank op de rekening staat. En dat maakt een bedrijf niet slecht als ze dan zeggen dat het de volgende dag geleverd wordt. Ergens komt een tijdstip dat het gewoon niet meer mogelijk is om binnen die tijd te kunnen leveren.

Reageer

klantamsterdam 15-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
1. Gebruikersvriendelijk met een Hoofdletter! De website is duidelijk en, wat een verademing, intuitief, opgezet/ingericht.
2. Alles gevonden wat ik zocht.
3. Bestelproces duidelijk en eenvoudig.

Waarom dan geen 10? Omdat 10 "perfect" is, en "perfect" bestaat niet. Anders staan er weer tig collega web-/applicatiedesigners op straat... ;-)

Service
1. De webwinkel heeft niet tot vragen/klachten geleid; alles wat ik wilde weten, kon ik vinden.
2. De winkel is levertijd (op zondag!) 100% nagekomen; de vervoerder zat er in het track-trace systeem maar liefst 20 minuten naast!! (Geintje!!)
3. Geen mening: top op heden geen aanleiding voor retourzending, maar "op papier' ziet de procedure er goed uit.

Assortiment
1. Gericht op 1 specifiek artikel gezocht (en gevonden). Diversiteit was dus niet mijn prio 1.
2. Gevonden wat ik nodig had.
3. Prijs kwam (in mijn specifieke geval) als beste uit de bus.

Aanbeveling
9,5
Zie opm onder 1e vraag... "Perfect" bestaat niet.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bea 15-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Volgende dag bezorgd en je hoeft er de deur niet voor uit!

Service
Supersnelle levering

Assortiment
Keus te over

Aanbeveling
Niks op aan te merken

Extra toelichting
Betaling was dubbel afgeschreven maar is meteen hersteld. Keurige afwikkeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews