coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42297 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3473 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Yolanda Ruijgrok 31-08-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer tevreden over de bestelling, snelle levering, goed op de hoogte gehouden van het bezorgen en netjes afgeleverd
Dank jullie wel Cool Blue
Vriendelijke groet
Yolanda Ruijgrok

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simone 31-08-2017 Via de website gekocht

Snel en zorgvuldig!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ken coolblue al van aankoop andere producten en daarom weer voor gekozen. uitstekende service. Snelle levering, duidelijke informatievoorziening. Goede service bij defecten in verleden gehad!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

john 31-08-2017 Via de website gekocht

prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
een duidelijke website en makkelijk om te bestellen.
een hele snelle levering. savonds besteld en de volgende
dag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Renée Veld 31-08-2017 Via de website gekocht

Cool shoppen, snelle levering, super makkelijk !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Redelijk makkelijk zoeken, veilig betalen, na betaling super snelle levering, en precies datgene wat ik besteld heb!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Johan 31-08-2017 Via de website gekocht

Goede en correcte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De service die ze bij aankoop van het product omschrijven op de site klopt. Levertijd, verwachte tijd van levering en het bellen voor ze aankomen.
Producten zijn nog te nieuw om daar nu al een recensie over te schrijven.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Claudia 31-08-2017 Via de website gekocht

TomTom 62 Europa

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel makkelijk in gebruik, werkt naar behoren.
Handleiding verteld je precies stap voor stap hoe te beginnen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

piet 31-08-2017 Via de website gekocht

snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
snelle levering goede service ik beveel iedereen aan om mij te volgen en ook naar coolblue te gaan wij hebben al meer artikelen daar gekocht dus ik weet waar wij over praten

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miranda 31-08-2017 Via de website gekocht

Supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Schooltas 's avonds besteld, 's morgens vroeg kon ze deze al meenemen naar school !!
Tas ziet er mooi uit.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Eddy 31-08-2017 Via de website gekocht

Snelle Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
CoolBlue was de goedkoopste en de snelste met de levering. De telefoon van mijn moeder ging kapot en dat baarde mij zorgen. Via CoolBlue had zij de volgende dag (binnen 24 uur) alweer een nieuwe, werkende, telefoon.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

jvdp 31-08-2017 Via de website gekocht

Service NIET als in de tv reclame

Algemene score

4,0
Vanaf moment dat we de deur open deden alleen maar geklaag van de bezorgers. Wat een klein trappengat... Wasmachine weegt meer dan 100kg... Ik zou hem op de begane grond zetten... Machine werd haastig aangesloten. Geen controle waterpas ed.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Onvoldoende
Officiele reactie van Coolblue 31-08-2017

Hey,

Wat jammer om te horen dat de service niet goed is bevallen. Wij zijn absoluut met je eens dat dit niet de service is waar wij mee adverteren en waar wij zo trots op zijn en daar willen wij onze excuses voor aanbieden. Wij zijn op dit moment heel hard bezig met het uitrollen van onze eigen bezorgservice zodat wij jou elke keer opnieuw dezelfde service kunnen bieden als hoe wij het zelf graag willen. We hopen natuurlijk wel dat de wasmachine goed bevalt en hopen dat we je snel mogen laten zien waar onze service wel echt om draait.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Luca 31-08-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, goeie service, duidelijk.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Winkel bezorgt altijd op tijd, is altijd goed en snel te bereiken en biedt goede hulp. Bestelproces is overzichtelijk en makkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry 31-08-2017 Via de website gekocht

Zoals het hoort

Algemene score

10,0
Uitstekende service. Werd het volgende dag meteen geleverd. Producten waren ook goed en veilig ingepakt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sander 31-08-2017 Via de website gekocht

Vlot, snel en betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Aangeraden door een neef en bijzonder tevreden. Duidelijke richtlijnen, degelijke communicatie en snelle behandeling en bezorging (levering 5u vroeger dan voorzien, en dat met bpost). Een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Appool 31-08-2017 Via de website gekocht

Snel en gemakkelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle service bij online bestelling. Vlotte bezorging met goede info wanneer deze zou plaatsvinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred 31-08-2017 Via de website gekocht

Tot nu fantastische service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
ik had hele goede verhalen gehoord, vooral over de service. Dit heeft me tot mijn besluit doen komen en tot nu tot volle tevredenheid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan Willem 31-08-2017 Via de website gekocht

Goede Service, altijd snel geleverd!

Algemene score

9,0
Niks mis mee, altijd snelle levering. goede duidelijke uitleg over de producten.
Dit is echt een aanrader!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

R.A. Mosch 31-08-2017 Via de website gekocht

snelle, gratis en correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De dag ervoor contact gehad via de chat, goed meegedacht door degene die mij te woord stond, goede, waardevolle en duidelijke informatie.
Na uitgebreide oriëntatie duidelijk voor deze winkel gekozen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Quirijn 31-08-2017 Via de website gekocht

Uitstekend(e) advies en service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het aanbod enerzijds en de productinformatie anderzijds is op Coolblue uitgebreid en door consistentie onderling vergelijkbaar. Een specifieke technische vraag is binnen een etmaal volledig en duidelijk beantwoord. Levering is uitstekend en snel, prijs is scherp en het product kwalitatief hoogwaardig.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 31-08-2017 Via de website gekocht

Snelle service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Netjes geregeld. Duidelijk aangegeven wanneer er bezorgd word. Keurige en vriendelijke chauffeurs.
Koelkast werkt super en is goed te installeren met de duidelijke gebruike aanwijzing

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Tanja 31-08-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijke site, na wat vragen ook goed geholpen door de klantenservice. Geen praatjes, maar wel vriendelijk en open. Prijs/kwaliteitverhouding is goed na te gaan. Een aanrader!

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ati 31-08-2017 Via de website gekocht

Prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede site, veel keuze en goede prijzen. Alleen de specificaties op CoolBlue voor de gekochte tv klopten niet. Dus kijk nog even op de desbetreffende website voor de juiste specificaties voor je iets koopt.

Ontzettend snelle levering, vrijdag besteld en zaterdag geleverd! Ook het van tevoren aangegeven tijdstip van de levering was juist, zelf nog een half uur voor aflevering een sms gehad dat de bestelling eraan komt! Top!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leidi van Tol 31-08-2017 Via de website gekocht

De service is goed. Snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site. Goeie en snelle service. Vriendelijke mensen op de klantenservice. Alles naar eens verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Petya 31-08-2017 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een paar keren bij Coolblue besteld en elke keer super tevreden over de service! Ik moest een product terugsturen die ik open had gemaakt en het was geen probleem en ze hadden het heel snel opgelost.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 31-08-2017 Via de website gekocht

Zondag bestelt maandag in huis, top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zondag bestelt maandag in huis, top! Zou altijd mogelijk moeten zijn. Om.. dat... het.. 100.. karakters... moet... hebben....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MauritsS 31-08-2017 Via de website gekocht

Snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik shop graag bij Coolblue, vanwege hun accurate voorraadinformatie, snelle levering en een duidelijke website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefanie 30-08-2017 Via de website gekocht

Groot aanbod met goeie prijzen en prima service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Aanbevolen door familie en vrienden, inderdaad de moeite.
Groot aanbod. Overzichtelijke website. Scherpe prijzen. Snelle levering. Prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Vrielink 30-08-2017 Via de website gekocht

uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
aflevering conform de belofte, product uitstekend al kostte het installeren van de fietsdrager wel wat moeite.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Afina 30-08-2017 Via de website gekocht

Gewoon super!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelproces soepel, goede informatie van bestelling tot levering en heel snel. Meerdere keren iets besteld steeds super tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cédric 30-08-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snel service en efficient levering. Ik heb nog niet erge andere deze kwalitatief klant servie gezin

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Dana 30-08-2017 Via de website gekocht

Great service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
As always great service! Had it delivered first thing on Monday afternoon after ordering it in the weekend. I like that the afternoon option is for free (I need to pay to get the same at bol.com), especially as I had to be at home to sign for this delivery.
Everything was in good order. Also really liked the website for showing the specs in the same way. Maybe it exists and I didn't see it, but it would be great to have a compare function inside product categories. Used tweakers instead, so no big deal (maybe they have a public API so you can generate the comparison links directly?).

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sonja 30-08-2017 Via de website gekocht

Prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie duidelijke website.
Alles goed te vinden, en makkelijk te bestellen.
En supersnel geleverd.
Alleen maar positief.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel 30-08-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snel geleverd, goed verpakt en scherp geprijsd.
Ook de website is lekker duidelijk en er is voldoende keuze.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

M.G 30-08-2017 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed overzichtelijk site! Ik was opzoek naar een wasmachine al mijn eisen aanvinken!
Levering was ook super snel en de service was top! Bezorgers hebben alles netjes op zijn plaats gezet en de kapotte wasmachine mee genomen! Top service!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco 30-08-2017 Via de website gekocht

Super snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb al vaker iets via coolblue bestelt via de site. De site is lekker duidelijk en gebruiksvriendelijk en ze hebben altijd nette prijzen. Na het bestellen krijg je meteen een bevestigingsmail en de levering is goed en snel voor mij zeker een aanrader!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 30-08-2017 Via de website gekocht

Zeer goede service

Algemene score

10,0
Zeer snelle levering , netjes en vriendelijk personeel, uitgebreide keuze/productomschrijving, goede service (aansluiten, oude meenemen en het verpakkingsmateriaal wordt ook weer meegenomen). Dit was de eerste keer dat wij hier besteld hebben en zal niet de laatste keer zijn. TOP

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 30-08-2017 Via de website gekocht

Zoals het hoort.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijke website. Levering volgens afspraak. Ik heb diverse malen iets besteld op deze website en het is nog nooit fout gegaan. Ga zo door!

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

TdK 30-08-2017 Via de website gekocht

Lekkere snelle en goed service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Groot assortiment, zeer snelle en goede service, goede prijzen. De bestelling uitgezocht aan de hand van reviews. Deze zijn duidelijk en geven veel info. Daarna 's avonds de bestelling geplaatst en de volgende dag was het al binnen.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Denise 30-08-2017 Via de website gekocht

Gekozen voor avondbezorging.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heldere site. Snelle levering met keuze uit diverse momenten. Bij Coolblue had ik niet direct een beeld van leveren van tandenborstel. Misschien in reclame uitingen wat vader nadruk op levering van producten naast pc, tv e.d.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Angeliki Sotiropoulou 30-08-2017 In de winkel gekocht
Nikki

Sucess

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Very helpful and willing to help the customer. I order it online, but before that I have visited the store and they helped a lot to choose one the many waterproof cameras that they have in the shop.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 30-08-2017 Via de website gekocht

buitengewoon goede service en het houden aan afspraken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prettige website waar een keuze uit produkten niet moeilijk te maken is.
Ook speelt aantrekkelijke prijzen van produkten mee.
Ook leuk dat men vele stichtingen e.d. sponsert.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sonja Mouthaan 30-08-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De website is overzichtelijk en duidelijk. De service is snel zoals aangegeven op de site. De monteurs zijn deskundig en erg vriendelijk/behulpzaam. Ik heb een goede uitleg gekregen en hebben alles netjes voor me aangesloten.De oude wasmachine hebben ze meegenomen. Geweldig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny 30-08-2017 Via de website gekocht

Komen na wat ze communiceren

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel tot het product wat ik zocht. Leuke manier van communiceren. Niet zo stijfjes als andere sites. Gewoon leuk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

WJA 30-08-2017 Via de website gekocht

Ondermaats (Installatie)service

Algemene score

2,0
Ik ben niet te spreken over de installatieservice van Coolblue. De installatie van mijn nieuwe kookplaat was zeer slordig uitgevoerd. De installateur heeft alleen de stekker in het stopcontact gezet, maar de plaat lag scheef. Volgens hem was het te wijten aan mijn aanrecht en hij niets aan kon/willen doen! Later bleek dat de kookplaat op de elektriciteitskabel laag en na mijn kleine correctie was het probleem opgelost. Je betaalt veel geld voor een installatieservice en dit vind ik onacceptabel. Bovendien heef de monteur de handleidingen (en misschien nog andere onderdelen) met de verpakking meegenomen. Hij zou het nog naar mij sturen. Na een aantal sms’en, telefoons en e-mails met de monteur en Coolblue heb ik de ontbrekende onderdelen nog niet ontvangen. Coolblue reageert ook niet meer op mijn verzoeken.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 30-08-2017

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor je bericht. Wat enorm naar om te lezen dat er zoveel misloopt bij de installatie van je nieuwe kookplaat. Wij kunnen ons erg goed voorstellen dat je hier allesbehalve vrolijk van wordt en willen je hiervoor onze excuses aanbieden. Je geeft aan dat je al meermaals contact met ons hebt opgenomen, maar dat dit ook niet bepaald een prettige ervaring is geweest. We zouden dan ook graag willen kijken naar wat wij nog voor jou kunnen betekenen? Zou je ons hiervoor een e-mail kunnen toesturen op geenglimlach@coolblue.nl met daarin je ordernummer en een korte toelichting? Wij gaan dan zo snel mogelijk verder voor je aan de slag.

Groeten,
Coolblue

Reageer

O. van Limburg 30-08-2017 Via de website gekocht

Erg fijne winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue levert snel. Ze hebben een hele goede klantenservice en wat ik ook prettig vindt dat je in je account aan je bestellingen kunt zien.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arne 30-08-2017 Via de website gekocht

Top service en snelle levering zoals gewend :)

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het product dat ik zocht had ik direct gevonden op coolblue voor een goede prijs. Direct besteld waarop ik een mailtje kreeg van mijn geplaatste bestelling en ik op de hoogte word gehouden van de voortgang van mijn bestelling. Top dus! De volgende dag was het pakketje al binnen zoals gewend van coolblue. Super easy en betrouwbaar als je het mij vraagt!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 30-08-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima shop alles snel en accuraat afgeleverd zeer tevreden over de deal.
Bevestigingen via mail en aflevering van het product zijn perfect geregeld

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johan 30-08-2017 Via de website gekocht

goede service en keuze van bezorging bestelde produkt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
vind het prettig dat er veel producten zijn welke op een makkelijke manier zijn te vinden, concurrerende prijzen, goede service en zoals eerder genoemd de keuze vrijheid in hoe (afhalen) je het bestelde product kan laten bezorgen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lingehuis 30-08-2017 Via de website gekocht

Perfect geïnformeerd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer duidelijke website met alle info die je nodig hebt om voor jou de beste keuze te maken. En dan ook nog gratis bezorgd wanneer jóu dat uitkomt. Dit bedrijf snapt wat klantvriendelijkheid inhoudt!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.G. de Queljoe 30-08-2017 Via de website gekocht

Service is ongeëvenaard!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nog nooit zo'n persoonlijke en doelgerichte service ervaren! Ook een klacht die ik had werd waanzinnig goed behandeld!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 30-08-2017 Via de website gekocht

Topservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijke bestelprocedure, eenvoudig betalen, altijd goed geïnformeerd en prompt geleverd! Altijd een glimlach

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews