coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42587 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2233 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jolanda suur 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit huis, rustig kunnen bekijken

Service
Was er idd de volgende dag zoals beloofd

Assortiment
Genoeg om te vergelijken

Aanbeveling
Zoals bovenstaande beoordelingen

Extra toelichting
Zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hidde 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Prima zoekfuncties

Service
Melding zodra product weer op voorraad is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fleur 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
producten eenvoudig uitgezocht, de reviews en keuzehulp zijn erg behulpzaam

Service
Vragen worden per mail snel beantwoord

Assortiment
Alles wat ik nodig had was direct op voorraad

Aanbeveling
Geen minpunt kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ian Driessen 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Hele gemakkelijke site. Je wordt erg goed op de hoogte gehouden over de status van je bestelling via email en sms

Service
Heb even contact gehad via twitter. Er wordt super vriendelijk gedaan door de medewerkers!

Assortiment
Qua elektronica hebben ze zowat allesw wat je je kunt voorstellen!

Aanbeveling
Elke webshop kan iets leren van coolblue! Groot assortiment. Geweldig snelle bezorging en nog veel meer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MH 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer eenvoudig zoeken op de site.

Service
Afspraak is afspraak

Assortiment
Zeer ruim aanbod

Aanbeveling
Goede sevice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hatseflatse 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk en eenvoudige website.

Service
Gemakkelijke afwikkeling en wordt goed op de hoogte gehouden via email.

Aanbeveling
Snelle afwikkeling en bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Slachijt 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel makelijk te bestelen

Service
Komt binnen de 24 h

Assortiment
Heel veel keuze

Extra toelichting
Op Coolblue is het het goedkoopst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jevvlaen 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bij coolblue weet je dat je zonder lang te hoeven nadenken je bestelling veilig kan plaatsen en je bestelling bijna altijd de volgende dag in huis zal zijn.

Service
Zelf bij problemen staat coolblue je bij.

Assortiment
Tot nu toe heb ik altijd alles gevonden bij Coolblue en voor de laagste prijs

Extra toelichting
Het is handig om te weten dat je jouw bestelling de volgende dag al in huis zal hebben en voor de laagste prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lukas Zwanenburg 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
de winkel is: geweldig, het goedkoopst, snelste levering, grappig leuke gezegden op de doos en super klantvriendelijk.

Service
laat bestelt = morgen vroeg in huis geweldig.

Assortiment
sommige producten zijn niet leverbaar vrij irritant, zet meestal de filter aan geen last meer van.

Aanbeveling
geweldige winkel!

Extra toelichting
ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

YS 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Om 22:15 besteld en de volgende ochtend om 10:30 afgeleverd. Eenvoudig te bestellen en via mail en berichtjes prima op de hoogte gehouden wanneer de koelvries combi afgeleverd zou worden

Service
Ook had ik nog een vraag en die werd prima beantwoord. Ze hebben de oude koelvries combi mee retour genomen.

Assortiment
Prima prijs voor dit product.

Aanbeveling
Van het begin tot het eind zeer tevreden met de afwikkeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Greetje 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Op Coolblue zijn ervaringen en reviews te vinden van gebruikers. Ook is het gemakkelijk zoeken naar producten met bepaalde specificaties. Verkeerde aanbeveling bij de producten.

Service
Het bestellen is snel en gemakkelijk en de producten worden snel geleverd.

Assortiment
Er is een breed assortiment

Aanbeveling
Een fijne webwinkel met snelle levering.

Extra toelichting
Wel het verkeerde screen protector als aanbeveling bij de Motorola moto g 3nd

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Henry 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel en zeer eenvoudig te bestellen, met een sleutelwoord, het juiste product te bestellen.

Service
Duidelijk en snel

Assortiment
Zeer veel keus, altijd het gezochte product kunnen vinden

Aanbeveling
Zien, kopen en zeer snel ontvangen.
En zonder problemen, voor jaren lang plezier.

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

engelsi 23-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Gemak
niet alleen kan je rustig de verschillende modellen vergelijken, je kan ook met andere sites vergelijken. Bijna altijd het voordeligst bij coolblue

Service
supersnelle verzending, alleen heb ik nog geen artikel moeten terugzenden wegens defect of nodige herstelling, dus daar kan ik geen oordeel over geven

Assortiment
wat je ook zoekt, op coolblue vind je bijna alles

Aanbeveling
ja en neen, ja vanwege bovenstaande beoordelingen, neen, omdat sommige mensen nog altijd naar de winkel gaan voor persoonlijke service

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Roblee 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede en overzichtelijke website.
gemakkelijk bestel- en betaalservice.
Goede overzicht van producten.

Service
Bestelling door derden niet bezorgd echter na 1 telefoontje alsnog goed gekomen, geen moeilijke vragen hierover.

Assortiment
Zeer uitgebreid, producten die in een winkel niet te krijgen zijn vind je hier.

Aanbeveling
Fijn dat je zelfs naar een winkel kan en er niet alleen een website is.

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MichielHelincks 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel makkelijk besteld. Makkelijk winkelwagenknopje om af te rekenen. Elk product heeft zijn eigen categorie en je kan zelfs filteren.

Service
Geen problemen gehad met de levering! en dan nog gratis. Ik moest niet eens naar de winkel rijden.

Assortiment
Het aanbod van verschillende producten is groot.
Product was enkele euros hoger dan in andere winkels(momenteel terug lager), maar ik vond deze winkel betrouwbaarder.

Aanbeveling
Betrouwbaar, snel en professioneel.

Extra toelichting
Performantie van de site is niet super,super snel. Niet zo erg!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

kristof sterckx 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
gebruiksvriendelijke website

Service
correcte service, levering op beloofde tijdstip

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
je krijgt je product op het juiste tijdstip

Extra toelichting
Super gemakkelijk bestellen online en de dag nadien heb je zoals beloofd je product in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilma 23-08-2015 In de winkel gekocht
Oostplein Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke eenvoudige tekst voor jong en oud begrijpbaar.

Service
Prima locatie,
Alles hebben ze nagekomen tot zelfs het regelen voor een monteur om alles aan te sluiten.

Assortiment
prijstechnisch prima.
assortiment niet te veel dus ook sneller kunnen kiezen
Dit is overzichtelijker dan bij andere winkelketens.

Aanbeveling
Fijne winkel leuk personeel en wachttijden zijn niet hinderlijk lang.

Extra toelichting
Nee maar zal deze winkel bij al mijn kennissen en vrienden adviseren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fassi 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De bestelling plaatsen en betalen is altijd al perfect verlopen!

Service
Niets op aan te merken

Assortiment
Er is zowel veel keuze als uitleg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

linda 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
je kunt het rustig thuis uitzoeken en evt. vergelijken met andere sites

Service
snel in huis

Assortiment
genoeg om uit te kiezen

Aanbeveling
geen klachten

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Philzon 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
enkele modellen en merken niet beschikbaar

Aanbeveling
kopen, kwaliteit en 's anderendaags thuis,
Niet altijd de goedkoopste, maar alles samen wel de beste

Extra toelichting
Waarom extra kosten? Kwaliteit extra snel thuis geleverd Nooit bedrogen in prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Pjotr 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Supermakkelijk het juiste product gekozen ten een zeer scherpe prijs

Service
Volgende dag al in huis.

Assortiment
Ruim aanbod.

Aanbeveling
Ik vind coolblue echt top. Helemaal van deze tijd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EWelling 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Je hoeft alleen maar achter je computer te gaan zitten en klaar is kees.
Geen parkeerproblemen en vooral geen tijd!

Service
Je betaald en vervolgens heb je het de volgende dag
al in huis.

Assortiment
Ik had alleen een tv nodig dus ik heb me eigenlijk niet verdiept en het assortiment van CoolBlue

Aanbeveling
Gebruiksvriendelijke site en heel gemakelijk

Extra toelichting
top

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans Kreikamp 23-08-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Helaas niet op voorraad in de winkel volgende dag geleverd op mijn favoriete collectionpoint (supermarkt tot 22:00 uur geopend)!

Service
Full service

Assortiment
Breed en diep assortiment.

Aanbeveling
Ik stuur iedereen door die goed geholpen wil worden door goed personeel, waar vindt je dat nog vandaag de dag

Extra toelichting
Cool blue, zegt wat zij doet en doet wat zij zegt.......

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dutchman1 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bijzonder gemakkelijk en overzichtelijk.

Assortiment
Zeer grote keus in bijna alles.

Aanbeveling
Doen echt wat ze beloven.

Extra toelichting
Zeer goed en betrouwbaar en daarbij ook nog eens vaak de goedkoopste.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ria 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Julie site zoekt makkelijk en snel

Service
Zondagavond bestelt, maandagochtend al in huis. De snelheid!
Geen verzendkosten, gratis retourneren.

Assortiment
Naar mijn idee groot genoeg

Aanbeveling
Ik vind deze winkel prettig en fijn om te kopen.
Alles met een glimlach zeggen jullie. Nou zo komt het ook over. De leuke teksten tussendoor, fantastisch! Je blijft hangen in jullie winkel door de vrolijkheid en optimisme.

Extra toelichting
Een minpuntje 😉 Het is jammer dat de magnetron niet in zo'n mooie blauwe doos zat. Ik had nu niets om te knutselen😄

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Katisha 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heldere site en instructie

Service
Zaterdagavond besteld, zondagmiddag op tijd geleverd.

Assortiment
Goede producten, product kwam helemaal overeen met verwachting

Aanbeveling
Nette, vriendelijke en snelle service.

Extra toelichting
Betrouwbaar en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sebastiaan Rijkers 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles was goed te vinden op de site. Mooi overzichtelijk

Extra toelichting
Super hoe je op de hoogte wordt gehouden van de status van je bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

guidodw 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
heel duidelijke catalogus met alle nodige gegevens, ook goede gebruikersreviews.

Service
ongelooflijk snelle service, vrijdagavond besteld, zondag geleverd (vanwege 15 augustus). Afstandsbediening tv werkte niet. Maandag gemeld, dinsdag al een andere. Jammerlijk werkte deze ook niet. Woensdag tv teruggestuurd met vraag om met een ander model te ruilen. Vrijdagmorgen was deze al bij ons. ongelooflijk!

Assortiment
Er zal altijd wel iets zijn wat niet in het aanbod zit.

Extra toelichting
Gewoon top ! Levering, communicatie en service kunnen gewoon niet verbeterd worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L E van t Hek 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het getoonde YouTube filmpje over de Acer F554L laptop heeft mij doen besluiten tot aankoop van deze laptop. De gemakkelijke manier van online bestellen en snelle bezorging, is zeker aan te bevelen.

Service
Zie hierboven.

Assortiment
In de toekomst iets nodig? Kijk eerst bij coolblue

Aanbeveling
Assortiment, gebruiks-vriendelijk, snelle levering

Extra toelichting
Nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik Sterkman 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
zeer overzichtelijk (website) nog niet in een coolblue winkel geweest

Service
voor 23:59 besteld volgende dag in huis is een must

Assortiment
groot assortiment en altijd op voorraad

Aanbeveling
gewoon goed

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

nolux media 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Betaling was op verschillende manieren mogelijk, en er was voldoende communicatie. Alles wat een moderne webwinkel hoort te hebben.

Assortiment
Mijn product was op voorraad, ondanks dat het niet een erg veel voorkomend product was. Andere webwinkels hadden hem niet op voorraad.

Aanbeveling
Vriendelijk, leuk, spontaan en ze maken leuke grapjes :) tovert een glimlach op het gezicht in deze zware tijden...

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ruth Byl 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Besteld = binnen de 12 uren geleverd.

Service
Alleen jammer dat je je oude strijkijzer niet kan terugsturen (recupel).

Assortiment
Keuze uit verschillende prijsklassen en modellen.

Extra toelichting
* Veel keuze * Snel geleverd * Duidelijke prijzen * Gemakkelijk te betalen * Zou nog beter zijn mocht je een richtuur hebben wanneer het pakje geleverd wordt (voormiddag, middag, namiddag, avond)

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

HBM 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
klikken betalen en klaar

Service
op tijd bezorgd, goed verpakt

Assortiment
er is gewoon heel veel keuze

Aanbeveling
erg prettig zijn de negatieve en positieve punten.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

feunie 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
's avonds online besteld volgende morgen gratis geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

folkfan 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
seer gemakkelijk,mooi overzicht van de produckten.top

Service
tja als je iets dringend nodig hebt,je bestel om 10u s'avonds en de dag erop om 9u smorgens in huis!!!wat wil je nog meer.

Assortiment
enorm assortiment,goed geklasseerd,onmiddelijk gevonden wat ik nodig had.nice

Extra toelichting
heb eigenlijk geen opmerkingen?top gewoon,mooi voorbeeld van hoe online shoppen zou moeten zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden klant 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijke weergave specs

Service
snel antwoord op mijn vragen over retourneren van het product

Assortiment
was eigenlijk opzoek naar een asus. Asus assortiment is nog een beetje beperkt.

Uiteindelijk bij een acer beland die in juli in de aanbieding was. Na de zomervakantie (eind augustus) was deze gelukkig nog steeds in de aanbieding en heb ik heb besteld.

Aanbeveling
Bestelling snel geleverd. Zeer eenvoudige site. Goede weergave product informatie. Winkel staat open voor retourzending zonder al te veel gedoe.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Linda 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke webshop!

Service
Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hilde 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Via de site alles te vinden en te bestellen

Service
Medewerkers hebben mij thuis prima geholpen!

Assortiment
Veel te krijgen.

Aanbeveling
Prima webshop met allerlei producten

Extra toelichting
Een bestelling is voor herhaling vatbaar.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wietsevanes 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Van uit je huis van af de bank

Extra toelichting
Snelheid,en precisie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

TomA94 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De meest gebruiksvriendelijke webwinkel van Nederland. Alle relevante informatie is duidelijk aanwezig.

Service
Je wordt op de hoogte gehouden van waar in de logistieke keten je product zich bevindt.

Assortiment
Aanwezig wat ik nodig heb, maar dit geldt niet altijd voor andere producten.

Aanbeveling
Goed assortiment, heldere webwinkel en vooral een perfecte service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lins 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alle producten die je zoekt zijn gemakkelijk te vinden

Service
Je wordt geweldig op de hoogte gehouden en de koerier is stipt op tijd! Service waar je van op aan kunt!

Assortiment
Uitgebreid assortiment!

Aanbeveling
Super service, uitgebreid assortiment!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Brigitte 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
prima en duidlijk

Service
makkelijk alles te vinden en eventueel te vergelijken

Assortiment
meer dan voldoende voor mijn wensen

Aanbeveling
ook als je bijna zeker wil wat je precies wil kan je toch nog vergelijkende modellen vinden zodat je echt bewust kan kiezen

Extra toelichting
betaling, mail en aflevering is zoals gewoonlijk prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GD ZIJD 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles wordt goed toegelicht

Assortiment
voor mijn zelf kan er ook andere electriche apparaten bij

Aanbeveling
het geen wat prijs en kwaliteit aan gaat

Extra toelichting
mooie levertijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul Gerritsen 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goede navigatie, snel en duidelijk. Bestellen is echt simpel en makkelijk.

Service
2 zendingen ontvangen. Super communicatie.

Assortiment
Mooie overzichtelijke en uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Ik zou coolblue bij iedereen jong en oud willen aanbevelen.

Extra toelichting
Ook al ben je geen frequente online besteller, hier kan het simpel, makkelijk en vertrouwd. Een aanrader voor iedereen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rene 23-08-2015 In de winkel gekocht
eindhoven
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
geweldig

Service
super uitleg was echt goed

Assortiment
ze hebben alles

Aanbeveling
super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koekie 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Aanbeveling
Snel, duidelijk en eenvoudig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lacrymarosa 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer gemakkelijk om op de website te browsen en te bestellen. Ook een hele goede service en gratis verzending.

Service
Zeer snelle service, houden je goed op de hoogte.

Assortiment
Goed assortiment.

Aanbeveling
Ik zou zeker mijn vrienden aanbevelen om hier te bestellen! Super gemakkelijk, super snel en zonder enige problemen!

Extra toelichting
De website is redelijk gemakkelijk om dingen te vinden. In mijn geval was ik een smartphone aan het zoeken, ik vond het enkel vervelend dat de verschillende kleuren versies van dezelfde gsm ook apart in het lijstje stonden. Beter gewoon de gsm per type in de lijst zetten, en dan een keuze van kleur bij de pagina met info over de gsm zelf geven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AlwaysOnTheRun 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
goede organisatie met een mooi assortiment en kundige medewerkers.

Service
Alles staat in het teken van de klant

Extra toelichting
Gemotiveerd personeel met een goede technische achtergrond. Alles staat in het teken van de klant. In een woord geweldig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MrLugar45 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Met een paar muiskliks en een simpele debetkaart heb je je product de volgende dag in huis. Gemakkelijker kan niet.

Service
Zeer snelle service. Reeds om half 9 's morgens op de dag na bestelling had ik mijn pakketje.

Aanbeveling
Nagenoeg perfecte online aankoop ervaring. Enige minpunt: de 5 euro korting die ik zou krijgen bij het inschrijven op de coolblue nieuwsbrief heb ik nooit gekregen.

Extra toelichting
Motivatie zie hier boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet Kooistra 22-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
sàvond besteld volgende dag geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews